Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9 - Strona 241 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-30, 16:36   #7201
korolowa
Rozeznanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez beatrise Pokaż wiadomość
Witam Was ,
U mnie już 7 doba po operacji i ....... mam mały problem.
W lewej prersi czuje taki ucisk na sercu lub na szwach. Bardzo boli i nie wiem czy to normalne czy jutro nie powinnam zadzwonic do lekarza i się zapytać.
To jest taki ucisk , ze bed podania mi tabletki przeciwbolowej to nie moge nic zrobić. Martwie sie czy nic sie nie przesuneło czy jak

Tym bardziej sie boje, bo czuje jak mi serce przez to boli i już zaczynam powoli panikować. Powinno być z kazdym dniem lepiej, au mnie gorzej

A i jeszcze jedno pytanie....długo po operacji chodziłyście zgarbione? Bo mnie przez to już kręgosłup zaczyna boleć

---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ----------

Twoje cycuszki są REWELACYJNE.

Oglądam je i oglądam i napatrzeć się mogę

beatrise, hmm, ja 7 dnia to już sama wstawałam i się w sumie dobrze czułam, zadzwoń jutro do dr najlepiej, może to normalne, ale może nie, obawiam się na forum nikt tego ocenić nie może, po co masz się denerwować, poradź się lekarza.

ja zgarbiona tez pamiętam, że chodziłam właśnie około tygodnia, a plecy smarował mi TŻ jakims żelem na ból i stłuczenia, pomagało, radze się zaopatrzyć

beatris ja mam teraz fazę fotografowania ich i dziś znów coś wrzuciłam co to będzie jak już będe mogła bieliznę kupować, chyba zawrotu głowy dostanę
Stary 2013-05-30, 17:05   #7202
Saba08
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

korolowa super avatarek

beatrise zadzwoń do lekarza, bo nie wiem, czy to jest normalne. Zgarbiona byłam ponad tydzień, jedyne co może pomóc, to żel na ból pleców. I jak tylko dasz radę, wyprostuj się, to kręgosłup odpocznie. Za dzień dwa powinnaś już dać radę.

---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ----------

star90 są u nas dziewczyny, które robiły piersi w Szczecinie, jak się pojawią, to zapytaj, każda ma w podpisie inicjały lekarza, w razie czego pytaj (tylko pamiętaj, bez nazwisk ).
Stary 2013-05-30, 17:35   #7203
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90
Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Oki zalezy mi na dobrym lekarzu- jak kazdej z nas. Popytam dziewczyn.

Kurcze czeka mnie tylko najgorsze- rodzice musze im to jakos powiedziec. Moja mama wie ze marzy mi sie duZy biust ale zawsze puka mi sie w czolo i mowi ze jestem bardzo szczupla i nie powinnam bo i tak mam ladny.. No ale skoro mi sie marzy.. To nikt mnie nie powstrzyma.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-05-30, 18:03   #7204
unsafe_girl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość

Kurcze czeka mnie tylko najgorsze- rodzice musze im to jakos powiedziec. Moja mama wie ze marzy mi sie duZy biust ale zawsze puka mi sie w czolo i mowi ze jestem bardzo szczupla i nie powinnam bo i tak mam ladny.. No ale skoro mi sie marzy.. To nikt mnie nie powstrzyma.
Też zrobiłam operację mając ładny i wcale nie taki mały biust
unsafe_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-30, 18:10   #7205
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Dlatego chce zrobic

Stary 2013-05-30, 18:43   #7206
Olivkaa200
Zakorzenienie

witajcie dziewczyny dawno nie nie bylo brak czasu sesja za pasemczal lec strasznie szybko moim malm groszkom zaraz stuknie rok kiedy to zlecialo

korolowa jaki masz avatark superzaraz lece do albumiku

Star ja zapisalam sie na operacje z rocznym wyprzedzeniem nie bylo żadnego problemu. Na konsultacji powiedzialam ze tylko taki termin mi pasuje.

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-30, 19:11   #7207
Saba08
Zadomowienie

Cytat:

Pamiętaj tylko, że to poważna operacja i musisz zdawać sobie sprawę z mozliwego ryzyka... Jeśli masz ładne piersi, to warto? Musisz zdecydować sama, ale poczytaj o możliwych komplikacjach, bo musisz ich być świadoma. Jak ja to piszę, nie jest to zakup nowej bluzki, tylko poważna operacja! Niektórzy nie zdają sobie do końca sprawy jak poważna.

Witaj Olivko

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-30, 19:14   #7208
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Hmm to super ja chce zapisac sie z rocznym bo na razie nie mam tyle kasy - a wiem ze umowiony termon zabiegu zmobilizuje mnie do odkladania !! Bo tak to chodze od dwoch lat i sie zbieram do Zbierania ale ciezko mi to wychodzi bo jestem zakupoholiczka . Niestety.
Tz mi troche dorzuci na operacje moze nawet jednego cycucha.. A to juz cos zobaczymy na ile wyceni lekarz cala operacje.

Powiedzcie mi dziewczyny czy oszczedzacie na zabieg/ bierzecie kredyt? Wiem ze sa tez takie co duzo zarabiaja i nie musza odkladac ale to rzadkosc bo mamy w PL takie zarobki jakie mamy . Wiec pytam z ciekawosci

---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ----------

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
Pamiętaj tylko, że to poważna operacja i musisz zdawać sobie sprawę z mozliwego ryzyka... Jeśli masz ładne piersi, to warto? Musisz zdecydować sama, ale poczytaj o możliwych komplikacjach, bo musisz ich być świadoma. Jak ja to piszę, nie jest to zakup nowej bluzki, tylko poważna operacja! Niektórzy nie zdają sobie do końca sprawy jak poważna.

Witaj Olivko
Myslalam juz duzo, od dawna. Mam ladne symetryczne ale chce zeby byly wieksze ryzyko jest zdaje sobie sprawe. Ale widzac ilosc dziewczyn ktore maja pieknie zrobiony biust trudno nie pragnac takiej operacji.

Stary 2013-05-30, 21:10   #7209
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez unsafe_girl Pokaż wiadomość
A patrzyłaś w H&M, ewentualnie TK Maxie jak masz u siebie?

Jeszcze mi się przypomniało, że mam top z Gatty, ale on jest raczej mięki, chociaż czasem w nim śpię. No i kosztuje około 20 zł Praktycznie w każdym zwykłym sklepie z bielizną go idzie dostać.
Un - wymieniłaś akurat dwa sklepy których nie cierpię nie mogę nigdy nic tam znaleźć, czuję się tam jak w ogroooomnym lumpku.
Ale chyba będę musiała zajrzeć, dzięki

Cytat:
Napisane przez selena06 Pokaż wiadomość

Kulkaaga 2kg gąbki, coś mi to mówi, przedwczoraj w Cubusie kupiłam właśnie "wypychacz" 70A...ach nazwa tej miseczki mnie przeraża
Ale już niedługo
Zobaczysz - migiem Ci zleci

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Ale co do karty implantów - no ja nie rozumiem ani to żaden dokument ujednolicony, ani dostosowany prawnie- no i podstawowe pytanie po co?- nie mogę wymyślić w jaki sposób może to uratować życie lub zdrowie Więc prośbę mam by te które dostają taki paszport spytały lekarza jak argumentuje konieczność noszenia tego przy sobie. I odpowiedz "na wszelki wypadek " odpada my chcemy wiedzieć konkretnie.
Mya - ja najszybciej u dra będę dopiero za pół roku jak się nic nie będzie dziać, bo teraz jestem akurat po kontroli na 3 mce po op. ale ninka chyba szybciej Go odwiedzi

Cytat:

Hihi kartę od implantów przy woli dotyczącej pobrania narządów no i implanty też pobiorą przepraszam ale tak mi się skojarzyło. Oświadczenie jak najbardziej godne pochwały i zrozumiałe!!
A wtedy to niech biorą może komuś jako przycisk do papieru by służyły czy cuś

Cytat:
Hmmm, przyszedł mi jeden powód do głowy po co ten paszport implantów- Kulkaaga napisała o woli na przeszczep organów i teraz mi się skojarzyło. Ewentualnie w razie śmierci - może w ten sposób implanty trafiają do utylizacji do producenta Bo może się przecież implant tak zniszczyć podczas wypadku że nie będzie na nim widać wybitego identyfikatora. No ale teraz pytanie- na kim ciąży obowiązek utylizacji implantów? czy na producencie? eeeee raczej nie, wątpię by tak było choć temat utylizacji miałam już dawno pogłębić i mam go oznaczony jako "ważne" nadal czeka w kolejce. Napiszę jakiś materiał na ten temat z pewnością bo trzeba to wyjaśnić.
Kurcze, może rzeczywiście o to chodzi? jak będę mieć okazję to spytam dra, chyba że któraś od M.M.K będzie u niego szybciej, bo chyba póki co tylko od niego dziewczyny dostają ten paszport?
To w sumie też ciekawe - jestem w stanie zrozumieć inne zalecenia lekarzy po op ale już chyba komplety dokumentów powinny być wszędzie takie same? A tu jedne dostają paszport, inne nie, jedne mają same wysyłać gwarancję do mentora, innym wysyła lekarz itp Powinno to zostać jakoś ujednolicone

Cytat:
Napisane przez beatrise Pokaż wiadomość
Witam Was ,
U mnie już 7 doba po operacji i ....... mam mały problem.
W lewej prersi czuje taki ucisk na sercu lub na szwach. Bardzo boli i nie wiem czy to normalne czy jutro nie powinnam zadzwonic do lekarza i się zapytać.
To jest taki ucisk , ze bed podania mi tabletki przeciwbolowej to nie moge nic zrobić. Martwie sie czy nic sie nie przesuneło czy jak

Tym bardziej sie boje, bo czuje jak mi serce przez to boli i już zaczynam powoli panikować. Powinno być z kazdym dniem lepiej, au mnie gorzej

A i jeszcze jedno pytanie....długo po operacji chodziłyście zgarbione? Bo mnie przez to już kręgosłup zaczyna boleć
Beatrise - a jak wsadzisz palec pod gumę pancernika w tym miejscu gdzie boli to przechodzi? Ja miałam taki ból z prawej strony tak pod piersią, myślałam że zwariuję, później z palcem wsadzonym pod gumę pancernika chodziłam

Cytat:

Powiedzcie mi dziewczyny czy oszczedzacie na zabieg/ bierzecie kredyt? Wiem ze sa tez takie co duzo zarabiaja i nie musza odkladac ale to rzadkosc bo mamy w PL takie zarobki jakie mamy . Wiec pytam z ciekawosci
U mnie Małż oszczędzał ja sama jestem skłonna do wydawania jak mam jakieś oszczędności a on nie mogąc słuchać mojego kilkuletniego smęcenia sam odłożył potrzebną sumę i jeszcze widząc jaka ze mnie boidupka zadzwonił i sam umówił mnie na pierwszą konsultację
Bo ja to pewnie do dzisiaj bym powtarzała nad słuchawką "chciałabym, ale się boję"
Stary 2013-05-30, 21:18   #7210
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Zazdroszcze Małża .. Ahhhh moj mi się dorzuci.. Musze tylko wynegocjować kwotę ... Ale to pogadam z nim w łóżku.. W ładnej bieliznie

Stary 2013-05-30, 22:35   #7211
aniaania1992
Raczkowanie

Jak już jesteśmy w temacie pieniążków to czy wizyty kontrolne cokolwiek kosztują, czy wlicza to się do ceny operacji? Jeśli coś pójdzie nie daj Boże nie tak (infekcja itp.) i musi dojść do wyjęcia implantu ja ponoszę koszta?
aniaania1992 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-30, 22:48   #7212
unsafe_girl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aniaania1992 Pokaż wiadomość
Jak już jesteśmy w temacie pieniążków to czy wizyty kontrolne cokolwiek kosztują, czy wlicza to się do ceny operacji? Jeśli coś pójdzie nie daj Boże nie tak (infekcja itp.) i musi dojść do wyjęcia implantu ja ponoszę koszta?
Ja za wizyty kontrolne po operacji nie płaciłam już nic dodatkowo.
Stary 2013-05-30, 23:07   #7213
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Ja już chyba wybrałam doktora.. Same pochlebne opinie w internecie. I znajoma rowniez u niego robiła i ma świetne piersi. Doktor M.P ze Szczecina
Napisalam e mail ile się czeka na wstepna konsultacje i umawiam się
Stary 2013-05-31, 00:34   #7214
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kulkaaga Pokaż wiadomość
Un - wymieniłaś akurat dwa sklepy których nie cierpię nie mogę nigdy nic tam znaleźć, czuję się tam jak w ogroooomnym lumpku.
Ale chyba będę musiała zajrzeć, dzięki
u mnie likwidowali sklep z bielizną, wyprzedaż była z obniżką 70% różnych firm więc się obkupiłam, wrzuciłam album tak na szybko pstryknięty - ale chyba jeszcze nie wszystkie jeśli coś Ci się z tych spodoba, pytaj sprawdze firme i może tak będzie Ci łatwiej - bo rozmiar mamy w sumie ten sam

---------- Dopisano o 01:28 ---------- Poprzedni post napisano o 01:27 ----------

Cytat:
kontrolne nie płacisz, ale jeśli cos pójdzie nie tak to już może kosztować, zależy co będzie robione - dopytaj o wszystko na konsultacji i ustal do którego momentu jest bezpłatnie, u mnie były to 3 wizyty kontrolne po op.

---------- Dopisano o 01:34 ---------- Poprzedni post napisano o 01:28 ----------

Cytat:
Szczerze to podejrzewam, że u mnie już tak zostanie.. Teraz mam piersi jakie mi się marzyły, ale nie mam w nich czucia, a dotykanie sutków jest wręcz nieprzyjemne.
my z cięciem na otoczce chyba tak mamy ale na pocieszenie powiem Ci, że mimo, że nie mam czucia jeszcze wszędzie to powolutku zanika to niemiłe uczucie przy dotykaniu sutków, czasami jak delikatnie się dotyka to gdzieś jak przez mgłę pojawia się nawet coś miłego i mimo, że to nie za każdym razem i narazie to baaardzo odległe to jest poprawa Więc i dla nas jest nadzieja

Olivka witaj byłam w albumie, kusisz dziewczyno niesamowicie

Mya, że tak wrócę jeszcze do filtrów bo mniej więcej wtedy mnie wywaliło z neta Mam jeszcze coś takiego za rozsądne pieniądze, jakaś laska poleca w necie ale nie testowałam a zamierzam bo też szukam czegoś dla siebie: Klorane, mleczko z bardzo wysoką ochroną przeciwsloneczną SPF 50
A ten puder mineralny is Clinical o którym pisała Koralowa to ma SPF 20, to nie za niski filtr?
Koralowa jak to u Ciebie się sprawdza? Ty to stosujesz żeby wogóle twarzy nie opalać, czy tylko trochę chronić?

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2013-05-31 o 00:48
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-31, 06:38   #7215
korolowa
Rozeznanie

belseno, puder ma niski faktor rzeczywiście, ale z tego wzgledu, że jest mineralny czyli działa od razu po aplikacji to daje rade, w ciągu dnia przed wyjście na słońce pudruje się i juz, a na wakacjach robiłam ze 4 razy na plaży.

ja walczę z przebarwieniami i chyba pierwszy raz cała moja walka przyniosła bardzo dobre efekty, po Egipcie odnowiły się dosłownie ze 3 lekkie plamki, a wcześniej cała twarz była w przebarwieniach, ale moja walka to długi proces, ten puder to dla mnie najlepsze rozwiązanie, kremy z filtrem mnie zapychały, świeciłam się, były krosty, wałkowały się itp i wyglądałam gorzej.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-31, 07:10   #7216
unsafe_girl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
u mnie likwidowali sklep z bielizną, wyprzedaż była z obniżką 70% różnych firm więc się obkupiłam, wrzuciłam album tak na szybko pstryknięty - ale chyba jeszcze nie wszystkie jeśli coś Ci się z tych spodoba, pytaj sprawdze firme i może tak będzie Ci łatwiej - bo rozmiar mamy w sumie ten sam

my z cięciem na otoczce chyba tak mamy ale na pocieszenie powiem Ci, że mimo, że nie mam czucia jeszcze wszędzie to powolutku zanika to niemiłe uczucie przy dotykaniu sutków, czasami jak delikatnie się dotyka to gdzieś jak przez mgłę pojawia się nawet coś miłego i mimo, że to nie za każdym razem i narazie to baaardzo odległe to jest poprawa Więc i dla nas jest nadzieja
Kurcze zazdroszczę zakupów Ja narazie mam 4 staniki, bo cieżko coś dobrać w rozsądnej cenie..

Mam nadzieję, że kiedyś będziemy jeszcze w pełni zadowolone z naszych sutków
Stary 2013-05-31, 08:46   #7217
Precelka1
Raczkowanie

Cytat:
Część dziewczyn pewnie bierze z tej okazji kredyt, jeśli nie mają innego wyjścia, u mnie takiego problemu nie było, miałam sporo kasy odłożonej, część dołożył (uwaga) mój facet i było to dla niego całkiem naturalne. Nie dlatego, że chciał, bym się upiększyła, a dlatego, że zwyczajnie mi na tym zależało a on to rozumiał i mnie wspierał. Zdaje sobie sprawę, że takie zachowanie niestety nie jest powszechne.
Stary 2013-05-31, 09:02   #7218
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Napisane przez Precelka1 Pokaż wiadomość
Część dziewczyn pewnie bierze z tej okazji kredyt, jeśli nie mają innego wyjścia, u mnie takiego problemu nie było, miałam sporo kasy odłożonej, część dołożył (uwaga) mój facet i było to dla niego całkiem naturalne. Nie dlatego, że chciał, bym się upiększyła, a dlatego, że zwyczajnie mi na tym zależało a on to rozumiał i mnie wspierał. Zdaje sobie sprawę, że takie zachowanie niestety nie jest powszechne.
Moj facet potrafi oszczedzać - ja nie dlatego będę odkładała pieniadze na jego konto wiem ze tam będą przynajmniej bo u mnie na koncie szybko płyną niestety. Zwłaszcza jak zawitam na allegro czy Zalando no nic taka jestem i trudno. Moj tż mi dołoży jakaś kwotę- kiedyś mówił że złożymy się po jednym cycku hehe mam nadzieje ze nie zmieni zdania On ogólnie mowi ze operacja mi nie potrzebna ale jak chce to czemu nie w koncu wszystko dla ludzi . A ja marze zeby wyrzucić moje 75b push up i zalozyć miękkie duże D
Stary 2013-05-31, 10:32   #7219
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Idę oglądać

Na przyszły weekend jest zniżka z avanti, m.in do atlantica i do sklepu inter. kontri - także jakby któraś miała chęć na zakupy, to warto się w avanti zaopatrzyć

Edytowane przez Kulkaaga
Czas edycji: 2013-05-31 o 10:34
Kulkaaga jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-31, 10:39   #7220
ninka28
Raczkowanie

hej kobitki wieczorkiem wpadnę na dłużej to was poczytam

ja się wybieram do mojego doktorka za 2 tyg ktoś chyba pytał?
kolorowa piękne piłeczki
miłego słonecznego dnia

---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

Cytat:
Dziewczyny, jeżeli szukacie topów do spania czy na codzień to polacam zajrzeć (jeżeli macie gdzieś w pobliżu) do chińskiego marketu (u nas pełno tego otworzyli). Wiadomo, jakość ciuchów woła zazwyczaj o pomstę do nieba, ale idzie trafić na mega topy, w śmiesznej cenie (10-20 zł). Kupiłam jakiś czas temu jeden, nie dość, że ma duży dekold i można go ubrać pod wszystko, to jeszcze trzyma jak pooperacyjny. Jestem z niego mega zadowolona, mimo częstego prania nic się z nim nie dzieje. Poluję już na drugi taki sam
unsafe a wrzucisz jakąś fotkę tego topu

ninka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-31, 11:25   #7221
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez korolowa Pokaż wiadomość
belseno, puder ma niski faktor rzeczywiście, ale z tego wzgledu, że jest mineralny czyli działa od razu po aplikacji to daje rade, w ciągu dnia przed wyjście na słońce pudruje się i juz, a na wakacjach robiłam ze 4 razy na plaży.

ja walczę z przebarwieniami i chyba pierwszy raz cała moja walka przyniosła bardzo dobre efekty, po Egipcie odnowiły się dosłownie ze 3 lekkie plamki, a wcześniej cała twarz była w przebarwieniach, ale moja walka to długi proces, ten puder to dla mnie najlepsze rozwiązanie, kremy z filtrem mnie zapychały, świeciłam się, były krosty, wałkowały się itp i wyglądałam gorzej.
bardzo Ci dziękuję za opinię Ja tez właśnie z przebarwieniami mam problem, a kremy to masakra jakaś, nie to że mam po nich problem z cerą, tylko po nałożeniu wyglądają kiepsko, strasznie się świecą i spływając do oczu podrażniają, najlepszy do tej pory był dla mnie podkład z Biodermy, o ten:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...mineralny.html
ale taki sypki jeżeli działa to o niebo fajniejszy

---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ----------

Cytat:
Moj facet potrafi oszczedzać - ja nie dlatego będę odkładała pieniadze na jego konto wiem ze tam będą przynajmniej bo u mnie na koncie szybko płyną niestety. Zwłaszcza jak zawitam na allegro czy Zalando no nic taka jestem i trudno. Moj tż mi dołoży jakaś kwotę- kiedyś mówił że złożymy się po jednym cycku hehe mam nadzieje ze nie zmieni zdania On ogólnie mowi ze operacja mi nie potrzebna ale jak chce to czemu nie w koncu wszystko dla ludzi . A ja marze zeby wyrzucić moje 75b push up i zalozyć miękkie duże D
z tym oszczędzaniem to ja też tak mam... zero.. Operację w całości sfinansował mi TZ - ale do biustonoszy już nie chce się dokładać i żaden argument nie działa a porządny biustonosz na nasze cudowne piersi niestety kosztuje

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2013-05-31 o 11:26
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-31, 11:33   #7222
unsafe_girl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ninka28 Pokaż wiadomość
unsafe a wrzucisz jakąś fotkę tego topu
Wrzuciłam 2 topy do galerii
Stary 2013-05-31, 11:37   #7223
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
bardzo Ci dziękuję za opinię Ja tez właśnie z przebarwieniami mam problem, a kremy to masakra jakaś, nie to że mam po nich problem z cerą, tylko po nałożeniu wyglądają kiepsko, strasznie się świecą i spływając do oczu podrażniają, najlepszy do tej pory był dla mnie podkład z Biodermy, o ten:

---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ----------

z tym oszczędzaniem to ja też tak mam... zero.. Operację w całości sfinansował mi TZ - ale do biustonoszy już nie chce się dokładać i żaden argument nie działa a porządny biustonosz na nasze cudowne piersi niestety kosztuje
To ciesze sie ze nie jestem sama, mało oszczedna no mi niestety całej nie sfinansuje ale połowe możliwe że tak a to dla takiej mało oszczednej kobiety i tak już coś hehe.
Ja niestety jeszcze sie nie wglebilam w temat tych wszystkich biustonoszy

Stary 2013-05-31, 11:44   #7224
unsafe_girl
Rozeznanie

Cytat:
To ciesze sie ze nie jestem sama, mało oszczedna no mi niestety całej nie sfinansuje ale połowe możliwe że tak a to dla takiej mało oszczednej kobiety i tak już coś hehe.
Ja też pożyczałam na operację, bo z oszczędzaniem ciężko idzie, zawsze jest coś ważniejszego do kupienia/zrobienia.
Stary 2013-05-31, 12:22   #7225
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Ja bym mogla pozyczyc ale z banku.. A pozniej tez kwoty do oddania o wiele wieksze wiec chyba uzbroje sie w cierpliwosc umowie sie na op na polowe 2014 i do tego czasu uda mi sie odlozyc, tz mi dolozy a najwyzej na reszte mi zrobia kredyt. Tylko chyba nie w kazdej klinice mozna

Dziewczyny ktoras z was robila op u M.P w Szczecinie? Pracowal w artplastice teraz ma swoja klinikę.

Stary 2013-05-31, 13:37   #7226
korolowa
Rozeznanie

Cytat:

star90, ja zachowałam sobie jeden stanik na pamiątka, teraz obejmuje miseczką dolną cześć piersi i ledwo do sutka dotyka hahha, aż zrobię zdjęcie!

Teraz jak czytam, ze dużej cześci dziewczyn TŻ jakoś pomógł finansowo to myślę o swojej sytuacji, w ogóle nie pomyślałam aby go o to prosić, a on oczywiście aby mnie tak wesprzeć, aż ten temat z nim poruszę.

---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

Cytat:

ja miałam też taki z Avene i go dość dobrze wspominam, bo łączy i filtr i podkład, chyba był tańszy od Bidermy, dokładnie ten:

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...teinte-50.html

no najgorsze było nałożenie kremu z 50 i na to podkład, w ogolę to się u mnie nie sprawdzało, a teraz używam kremu, na to podkład mineralny w pudrze (tez chroni przed słońcem z racji tego, że mineralny, a do tego lekki i naturalny) i na to ten puder isclinical i jest super. Ale możliwość zastąpienia kryjącego podkładu lekkim mineralnym w pudrze pojawiła się u mnie jakieś 4 miesiące temu jak przebarwienia zlikwidowałam i krosty, nie wiem czy mając te plamy i wypryski on by się sprawdził, pewnie nie, bo słabo kryje - choć sa różne, nawet te dobrze kryjące występują też w wersji mineralnej pudrowej..

---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ----------

Cytat:
Ja też pożyczałam na operację, bo z oszczędzaniem ciężko idzie, zawsze jest coś ważniejszego do kupienia/zrobienia.

mi się udało bez pożyczania, ale fakt - zakupoholiczką jestem też, ale się leczę hahah ostatnio się wprowadzałam do mojego TŻ i musieliśmy kupić nową szafę wielką na cały pokój bo moje rzeczy się...nie mieściły i stwierdziłam, że koniec, cześć oddałam siostrze, cześć próbuje sprzedać, połowy człowiek nie nosi, teraz mam odwyk od kupowania, ale czuję że się zacznie jak cycuchy już będą mogły się nosić w innych stanikach, w koszule się nie dopinam, wiec muszę je sprzedać i kupić nowe ^^, jeszcze sukienek nie przymierzałam, obawiam się ze spotka je los koszul, bo większość nie jest rozciągliwa.

ostatnio w Twoim Stylu był artykuł o minimalizmie i dał mi do myślenia, przez 80% czasu człowiek używa tylko 20% rzeczy jakie posiada, reszta leży i leży, i mnie np to frustruje, że kupiłam coś i tego nie noszę, bez sensu. staram się teraz nie kupować dużej ilości rzeczy, a jakąś dobrą, lepszej marki raz na jakiś czas.
Stary 2013-05-31, 14:07   #7227
Olivkaa200
Zakorzenienie

witajcie

Saba
Belseno w koncu z biustem moge kusic wczesnie bym nie poszalala

Cytat:
Za wizyty kontrolne sie nie placi a raczej nie powinno sie placic jezeli cos pojdzie nie tak wszystko pokrywasz z wlasnej kieszeni nie ma tak dobrze niestety

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-31, 16:27   #7228
kejterin
Raczkowanie

hej Dziewczyny,

w koncu dodalam zdjęcia swoich niewyjsciowych wyjsciowek. Ale to dziwne doswiadczenie... Dajcie znac prosze, czy na pewno to w tym prywatnym albumie umiescilam. Nie udalo mi sie ujac na fotkach ze w biodrach mam 90cm takze wtedy dopiero by bylo widac brak proporcji :/ Ciezko tak ocenic, ale gdybyscie porownaly z tym, co widzialyscie, o czym czytalyscie - u mnie bardziej w kierunku anatomicznych czy okrąglych? Zbieram sie w sobie, w nadchodzacym tygodniu ide w koncu na te konsultacje, we wt chce zrobic pierwsze szczepienie wzw, powoli trzeba sie zbierac do ograniczania palenia bo na 2 tygodnie przed trzeba rzucic. A jak po operacji? Jak dlugo kategorycznie nie wolno palic? Pozdrowionka
kejterin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-31, 18:08   #7229
Kachuula
Zadomowienie

Hej dziewczynki

Nie mam czasu do was zajrzeć ehhh. Zawsze coś. Wczoraj byłam u mojego gina , chodzę do niego od 11 lat więc mam do niego pełne zaufanie , pokazałam mu usg piersi ze swoją torbielka i mam się nie denerwować jest ok. Powiedziałam o planowanej operacji , da mi wszystkie skierowania na badania, powiedział ze jak stać mnie na te operacje to żebym robiła bo jego wiele pacjentek jest mega zadowolonych . Usmialam się bo kazał koniecznie przyjść i pokazać swoje cuda Wizielam tez skierowanie na zbadanie poziomu hormonów bo tak ostatnio mnie krosty się czepnęły ze nie mogę sobie poradzić. Dekold plecy i czoło mam non stop zsypane

---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ----------

Cytat:
Ja na konsultacji zapytałam co jest wliczone w cenę i tak : wszystkie wizyty kontrolne przez rok , w razie konieczności wymiany implantu nie z winy producenta płace tylko za implant. Niby mówił ze wszystkie zabiegi w razie komplikacji są bezpłatne ale umowy żadnej nie czytałam więc 100% pewności nie mam?

---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ----------

Belseno byłam u Ciebie w albumie i niezle się obkupiłaś. Wczystkie staniczki śliczne a twoje piersi prezentują się cudnie
Kachuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-31, 20:10   #7230
ania2003
Raczkowanie

Cytat:

A u mnie w domu to ja jestem ta oszczędna, chociaż zaszaleć też lubię. A mój mąż wiecznie coś kupuje przez internet, a ja tylko co drugi dzień odbieram to od kuriera.
A co do dorzucania się męża, to chciał czy nie chciał dorzucił się, bo mamy wspólne konta

Wpadłam tylko się przywitać wieczorową porą. i zaraz lecę się pakować , bo jutro wyruszam poszaleć na skuterach wodnych Mam nadzieję , że pogoda dopisze, bo ja jestem z tej cieplejszej części kraju

Edytowane przez ania2003
Czas edycji: 2013-05-31 o 20:12
ania2003 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości