| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2013-05-30, 21:45 | #4021 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-03 
				 | 

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 19.

Cytat: 
  widocznie jemu nie potrafi odmówic   Cytat: 
  Top Model   za udany dzien  Mnie wczoraj Seba ugryzł w  cycka przy wygłupach i do smiechu mi nie było  Boli mnie jeszcze dzis  Cytat: 
  ja tez  Zrobilam porzadek w lekarstwach, powyrzucalam przeterminowane i ladnie ułozyłam   
				__________________ Nasz Wielki Dzień- 22.09.2007  https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=10556 Nasza Miłość Sebastianek- 02.01.2010  https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=10442 | |||
|     | 
|  2013-05-30, 21:47 | #4022 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-11 
				 | 

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 19.

Blonde mnie też czeka taki generalny porządek, ale odkładam to i odkładam.  Ana dać ci namiary   | 
|     | 
|  2013-05-30, 21:52 | #4023 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-10 
				 | 

| 
|     | 
|  2013-05-30, 21:55 | #4024 | 
				 | 

Tylko wiesz, rozpraw się z nim tak, aby nie trzeba było poprawiać   Raz a porządnie   | 
|     | 
|  2013-05-30, 22:23 | #4025 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-10 
				 | 

Cytat: 
  po mnie nie trzeba poprawiać   idę się kąpać, bo wstaje o 5   | |
|     | 
|  2013-05-30, 22:30 | #4026 | 
| Zakorzenienie | 

Odp: Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 

Blonde "Zrobilam porzadek w lekarstwach, powyrzucalam przeterminowane i ladnie ułozyłam  " U nas o to dba tz  ma nawet tabelke w excelu z lista co mamy i ile sztuk. Jak cos wyciagam to zglaszam  a jaki widok miny mojej mamy jak przyszla zapytac czy mamy ibuprom a tz bez wyciagania apteczki odrazu powiedzial ze mamy i ile  Co do gryzenia to nie wiem co w tym fajnego...on to traktuje jak zabawe,rzuca sie i haps... I sie smieje...robi to komicznie... Na jedno pytanie mi nie odpowiedzialas  Wysłane z mojego ST26i za pomocą Tapatalk 2 
				__________________  16.07.2012 - Kamil, nasze serce.  21.09.2013 - Małżeński staż. | 
|     | 
|  2013-05-30, 22:33 | #4027 | |
				 | 

Cytat: 
  Na jakie pytanie?   
				__________________ Nasz Wielki Dzień- 22.09.2007  https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=10556 Nasza Miłość Sebastianek- 02.01.2010  https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=10442 | |
|     | 
|  2013-05-30, 22:47 | #4028 | 
| Zakorzenienie | 

Odp: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 19.

Jak nie wierzysz to Ci tabelke wysle   A pytanie o to czy pamietasz niedziele 15lipca 2012 jak.sobie o 9rano gadalysmy na forum. Te pytanie znajdziesz w odpowiedzi dla Tomalinki  Wysłane z mojego ST26i za pomocą Tapatalk 2 
				__________________  16.07.2012 - Kamil, nasze serce.  21.09.2013 - Małżeński staż. | 
|     | 
|  2013-05-30, 22:50 | #4029 | |
				 | 

Cytat: 
  I co mu to daje?Jakies podsumowania z tego robi?  Jasne ze pamietam ta rozmowe    
				__________________ Nasz Wielki Dzień- 22.09.2007  https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=10556 Nasza Miłość Sebastianek- 02.01.2010  https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=10442 | |
|     | 
|  2013-05-30, 23:09 | #4030 | 
| Zakorzenienie | 

Odp: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 19.

Wie ze ma nie szukac czegos czego nie ma   albo jak bylam ostatnio przeziebiona to kupil gripexy bo na liscie juz byly tylko dwa a wiadomo ze trzeba wiecej... Jakbys nie zajrzala do apteczki to nie wiesz ze nie masz a tak tabelka ciach i juz widzisz gdzie zostaly pojedyczne sztuki  Wysłane z mojego ST26i za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Caly czas mam wrazenie ze mi ktos po domu chodzi... Obudzilam tz i sprawdzil nasze pietro i cisza,drzwi od domu i piwnicy zamkniete...poszedl spac dalej. Ale mi sie teraz wydaje ze po gorze ktos chodzi, a tam nikogo nie ma bo rodzice na wczasach. Sama sie tam boje isc.... Wysłane z mojego ST26i za pomocą Tapatalk 2 
|     | 
|  2013-05-31, 07:03 | #4031 | |
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2013-04 Lokalizacja: Tam gdzie diabeł mówi dobranoc :) 
				 | 

Odp: Dot.: Odp: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - c

Cytat: 
 Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. 
				__________________ zakochana  20.05.2013 - zdany egzamin na prawo jazdy  05.06.2013 - "Przyjęto wniosek - trwa postępowanie administracyjne"  12.06.2013 - odebrałam Prawo Jazdy  Czekamy na fasolinke   | |
|     | 
|  2013-05-31, 07:48 | #4032 | 
| Zakorzenienie | 

Poszlismy na gore kolo 23. Bo znow slyszalam ze cos trzaslo... Przychodzimy a drzwi na.klatke schodowa otwarte... Wchodzimy dalej a tam otwarta lodowka i dwa okna.... Jak.zobaczylam otwarta lodowke myslalam ze mdleje... Ale nikogo nie bylo w domu.... W lodowce bylo cieplo.wiec musiala byc dluzej otwarta wiec moze jak ja tam bylam rano to jej nie zamknelam... No ale co trzaskalo? Moi rodzice maja miedzy przedpokojem a salonem barierke drewniana w futrynie zeby jak sa goscie to psa odgrodzic i mi sie wydaje ze to ta barierka trzaskala...tyle czy z dwoch otwartych okien moglby byc az taki przeciag zeby ruszyc taka barierke? Sama nie wiem... Chyba mnie straszy cos.... Wysłane z mojego ST26i za pomocą Tapatalk 2 
|     | 
|  2013-05-31, 08:01 | #4033 | ||||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

Cytat: 
  Ps. Doczytałam, co zrobił  Mój mąż też kiedyś taki caritas był  Na szczęście trochę go naprostowałam, bo mój ojciec taki jest i wiem, co to oznacza (tzn. może nie konkretnie taki, bo ktokolwiek go o coś poprosi, to zrobi - czy to z rodziny, czy nie, ale prośby mojej mamy zawsze są na szarym końcu  ). Cytat: 
  Ale powiem Ci, że wytrzymała jesteś, ja bym już dawno to żelazko na nim wymusiła  On swoją drogą też cierpliwy  Cytat: 
 A dobrze widzę, że jedna z dziewczynek jest w gondoli, a druga w foteliku?   Cytat: 
  Kiedyś jak w końcu się zabrałam, to miałam całą reklamówkę przeterminowanych leków i jak poszłam do apteki wrzucić je do tego specjalnego kosza, to pół godziny przy nim stałam, bo tam jest taki tyci otwór i można tylko pojedynczo. Ludzie na mnie patrzyli jak na lekomankę jakąś  Cytat: 
 Cytat: 
  To ja naprawdę szybciej otworzę apteczkę  No chyba że u Was komp 24h/dobę  ---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ---------- Witamy się w piątkowy poranek, rozpoczynając tym samym 19tc  Miałam być dziś w pracy, ale wczoraj dostałam smsa od kier z prośbą o złożenie w systemie wniosku urlopowego, bo ona była cały tydzień na urlopie i nie wiedziała, że dziś cała firma ma urlop  Z jednej strony fajnie mieć wolne, ale z drugiej raz, że każdy dzień urlopu jest mi teraz na wagę złota, dwa - w środę celowo nie siedziałam dłużej bo wiedziałam, że sobie spokojnie wszystko dokończę w pt, a tu  Także w poniedziałek przewiduję sajgonik... Oczywiście planów na dziś mnóóóstwo, ale już wyczuwam nochalem całodzienny kanaping  Wczoraj dzień lenia. Plecy okrutnie mnie bolały, w dodatku co jakiś czas zakłuje mnie z drugiej strony, oby rwa nie łapała też z prawej, bo umrę na bank  Powiedziałam wczoraj mężowi, że wiem, że chce drugie dziecko, i ja też chcę, więc chcę żeby wiedział, że jeśli kiedyś nie będę chciała, to tylko przez to, co teraz przeżywam z plecami   Przytulił. Zrozumiał. I widzę, że jego to boli wręcz tak jak mnie... Po południu wyciągnęliśmy eurobiznes  Zabawa była przednia! Co prawda mąż ograł mnie po całości, ale zapowiedziałam rewanż  Skończyliśmy po 21 i... olśniło mnie, że przecież muszę jechać do rodziców nakarmić kota i wszystko pozamykać. A za oknem zaczynała się burza   Wyjazd nie był najlepszym pomysłem, jechaliśmy akurat w największej burzy, ale żyjemy  Dobrze, że mąż pojechał ze mną... No, to tyle u mnie... asiuk, dziś piątek    
				__________________ Odtąd MY - już nigdy JA. W duecie siła. Edytowane przez aaby Czas edycji: 2013-05-31 o 08:03 | ||||||
|     | 
|  2013-05-31, 08:10 | #4034 | |
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2013-04 Lokalizacja: Tam gdzie diabeł mówi dobranoc :) 
				 | 

Odp: Dot.: Odp: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - c

Cytat: 
 Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. 
				__________________ zakochana  20.05.2013 - zdany egzamin na prawo jazdy  05.06.2013 - "Przyjęto wniosek - trwa postępowanie administracyjne"  12.06.2013 - odebrałam Prawo Jazdy  Czekamy na fasolinke   | |
|     | 
|  2013-05-31, 08:29 | #4035 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2012-03 
				 | 

Dzien Dobry z pracy  Ale tu pustki dzisaj, jestam ja z koleżanka i jedne kolega  Ale to dobrze, spokoj bedzie, troche podogonie z papierami. Sptokanie wczoraj sie udało, ale jednak zostalismy w domu i dobrze, bo deszcz sie rozpadał jak zaczelismy biesiadowac  Weekend tez zapowiada sie fajnie,. jedziemy z tz na wies   
				__________________ Kiedyś mieliśmy SIEBIE potem stworzyliśmy CIEBIE teraz mamy WSZYSTKO Marcel <3 | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2013-05-31, 08:44 | #4036 | |||||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-04 
				 | 

Cytat: 
 Bo ja dla małych pomyślałabym o frytkach  A dla dużych może coś alla chilli con carne? albo jakieś naleśniki (ale z tym dużo roboty), albo coś alla spring rolls z papieru ryżowego. hmm.. nie wiem...  Cytat: 
  Cytat: 
   Cytat: 
  Cytat: 
 Cytat: 
 trzymajcie się!!! do pracy. Dostała propozycję z firmy, która ma siedzibę w Pradze i musiała się przeprowadzić. Jest to dla niej ogromna szansa, więc cieszę się, że będzie się rozwijać, ze w końcu będzie robiła to do czego jest stworzona  Może za jakiś czas bedzie wstanie pracować z Polski  Cytat: 
  Abby w sumie mięliście wczoraj intensywny dzień  My wczoraj dzień kanapowca. zdecydowanie!!! Witajcie, W srodę poszliśmy na tę imprezę. Wróciliśmy grubo po 4. Już było jasno  Ale super było   Wczoraj oprócz jedzenia, picia, siedzenia i leżenia - nie zrobiliśmy kompletnie nic   A dzisiaj witam się z pracy. ale myślę, że tak do 12:00 się ogarnę ze wszystkim i uciekam   
				__________________ "Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" | |||||||
|     | 
|  2013-05-31, 08:53 | #4037 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-07 
				 | 

Cytat: 
  I obie były w gondoli  Mykamy dzisiaj sprzątać przed chrzcinami, bo nie będzie kiedy   | |
|     | 
|  2013-05-31, 09:00 | #4038 | |
				 | 

Cytat: 
  I dziś też taki się zapowiada  Bardzo poważny! Ej, to ja jestem chyba jakaś nie teges, ale na zdjęciu "Marysia i Małgosia opiekuję się Dominisią" Młoda jest ewidentnie w foteliku   
				__________________ Odtąd MY - już nigdy JA. W duecie siła. | |
|     | 
|  2013-05-31, 09:06 | #4039 | |
				 | 

Cytat: 
  Zapomniałam o innych zdjęciach  Tak, Dominisia była jeszcze w foteliku, bo jadła, potem przełożyliśmy ją do gondoli   ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- Aaby a propo aparatu jeszcze..mam pytanko...kiedy najlepiej używać ten taki pierścien przeciwsłoneczny?? Co się dokręca do obiektywu?   | |
|     | 
|  2013-05-31, 09:08 | #4040 | |
				 | 

Cytat: 
  A tak serio to niestety na tych akcesoriach za bardzo się nie znam, ale jak mąż wróci z pracy, to go zapytam   
				__________________ Odtąd MY - już nigdy JA. W duecie siła. | |
|     | 
|  2013-05-31, 09:11 | #4041 | |
				 | 

Cytat: 
  Ale jak będziesz coś wiedzieć, to będę wdzięczna   | |
|     | 
|  2013-05-31, 09:48 | #4042 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-05 
				 | 

dzien dobry jak to dobrze, ze juz piatek... tylko jaka szkoda, ze mam dzis dzien paszteta do kwadratu  nie dosc, ze chorobsko mi nie odpuszcza i dopadl mnie kolejny etap - biegunka, do tego wczoraj mialam nieprzyjemna dyskusje z mezem  , a za chwile mam spotkanie z moim zespolem, bo dostalam projekt, w ktorym pan szanowny z dzialu sprzedazy sprzedal taka bzdure, a ja teraz musze to sprzatac i zorganizowac, zeby mialo to rece i nogi   
				__________________ "what doesn't kill me makes me feel alive" | 
|     | 
|  2013-05-31, 10:27 | #4043 | |||
				 | 

Cytat: 
  nie wkrecaj sobie nic...  Cytat: 
  , zwlaszcza ze ja lubie miec duzo wiecej niz podstawowe   hehe  Czesc  U mnie pogorszenie pogody, zaraz idziemy an chwile do sklepu. I niestety dzis piatek i czas do pracy  ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Cytat: 

__________________ Nasz Wielki Dzień- 22.09.2007  https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=10556 Nasza Miłość Sebastianek- 02.01.2010  https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=10442 | |||
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2013-05-31, 10:32 | #4044 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-01 Lokalizacja: PL 
				 | 

hej   Cytat: 
  Cytat: 
  a my witamy w 27tc  ale miałam straszną noc, miałam sen, że chodziłam i płakałam za moim synkiem Jasiem, który nie żył  ale byłam w ciąży w Mikim i to był taki durny realny sen, że się obudziłam z płaczem praktycznie  to było straszne     
				__________________ | ||
|     | 
|  2013-05-31, 10:35 | #4045 | |
				 | 

Cytat: 
 Kaśka straszne!! 
				__________________ "Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" | |
|     | 
|  2013-05-31, 10:39 | #4046 | 
				 | 

Cześć Zaraz wyjdę z siebie i ustanę obok. Mój Caritas (jak to aaby cudnie ujęła)  nie wrócił jeszcze z pracy (skończył o 6 rano  ) bo.... składa dalej meble teściowi  Ciekawa jestem o której skończy. aaby i jak się udało męża naprostować. Widziałam na FB zdjęcie 3 gracza  super. Aż bym sama w to zagrała. Ale z kim? Mąż ma tyleeeeee nauki  Chyba, ze zamienie się w teścia, to pewnie by ze mną zagrał  przepraszam mam dziś ironiczny nastrój  Fajnie, ze masz wolne. Gucia6 tulę. Gucia  fajnie, ze imprezka udana. Coś jeszcze miałam napisać Ale zapomniałam. Maja poszła spać, a ja mam masę rzeczy do roboty więc uciekam. | 
|     | 
|  2013-05-31, 10:58 | #4047 | 
				 | 

Magda no jak już zaczął to skończy    
				__________________ "Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" | 
|     | 
|  2013-05-31, 11:44 | #4048 | 
				 | 

no tak. Szkoda, że jak ja go o coś poproszę to nie zawsze taki jest  Wrócił, zjadł i poszedł spać. Jak się Maja obudzi to mam go obudzić i pojedziemy do ortopedy. | 
|     | 
|  2013-05-31, 11:54 | #4049 | |
				 | 

Cytat: 
  Powodzenia  My bylismy na krótkim spacerku, szkoda ze pogoda sie znacznie pogorszyla  znowu jest mokro  No i dzis piatek   
|     | 
|  2013-05-31, 12:27 | #4050 | 
				 | 

Blonde mam nadzieje, że będziesz miała lekki dzień w pracy! Magda powodzenia u lekarza z Majką! 
				__________________ "Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:37.