Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz 11 - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-30, 22:17   #3421
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Wiedziałyście, że tuńczyki są ogromne..... Matko normalnie większe od nas!!!!!!
omg, zobaczylam
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-30, 22:18   #3422
zooska
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
omg, zobaczylam
Ja myślałam, że to takie małe jak do puszki:P

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-30, 22:26   #3423
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja myślałam, że to takie małe jak do puszki:P
ja tez myslalam ze one takie jak np. sardynki a tymczasem to jak rekin takie wielkie
Stary 2013-05-30, 22:30   #3424
meeedzik
Zakorzenienie

Czeko a bo Ty też włosomaniaczka widziałam na włosowym hehe powiedz jak Twoje włoski się mają ? jak pielęgnacja i w ogóle
odżywka moim zdaniem godna polecenia ja ją kupiłam jak tylko reklamę w tv widziałam i nawet nie przeczytałam opinii na wizazu, bo i tak musiałam jej wypróbować
dziękuję za komentarz do zdjęcia

Zoska o jaa cieee aż na googlach sprawdziłam tego tuńczyka też myślałam, że to jakaś malutka rybka
Stary 2013-05-30, 22:35   #3425
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Czeko a bo Ty też włosomaniaczka widziałam na włosowym hehe powiedz jak Twoje włoski się mają ? jak pielęgnacja i w ogóle
odżywka moim zdaniem godna polecenia ja ją kupiłam jak tylko reklamę w tv widziałam i nawet nie przeczytałam opinii na wizazu, bo i tak musiałam jej wypróbować
dziękuję za komentarz do zdjęcia

Zoska o jaa cieee aż na googlach sprawdziłam tego tuńczyka też myślałam, że to jakaś malutka rybka
A jak
Moje włoski całkiem niezle ale to za sprawa lata i słonca zawsze jak jest cieplo i sloneczko to mi sie wzmacniaja , tylko teraz cos mnie korci zeby je pocieniowac bo mam wszedzie taka sama dlugosc i od tego ciezaru wydaja sie byc juz takie oklapniete, dlatego tak sie zastanawiam nad mala zmiana
Jezeli chodzi o dlugosc to co jakis czas podcinam koncowki bo mam fiola na tym punkcie, mniej wiecej mam tej samej dlugosci co Ty, tak za stanik prawie do pasa
Ale Twoje włosy to mnie dzisiaj powalily, strasznie Ci urosły!!!! W ogole jaki blask matkooo Moje sa o polowe ciensze od Twoich i mam ich o polowe mniej bez dwoch zdan

Za komenta nie ma sprawy, nie moglam sie powstrzymac
Stary 2013-05-30, 22:36   #3426
zooska
Zakorzenienie

ech....dobrze wrócić na wątek

Stary 2013-05-30, 22:46   #3427
meeedzik
Zakorzenienie

Czeko to super, że mają się dobrze ja teraz namiętnie dążę do jednakowej długości, bo przód mam wycieniowany i do tego grzywkę zapuszczam, sięga już prawie do brody
no coś Ty! na pewno nie masz cieńszych ode mnie, moje tylko na zdjęciach wydają się być grube, a tak naprawdę są cieniutkie może jest ich sporo ale cieniusieńką mają strukturę, z ciekawości kiedyś zmierzyłam obwód kucyka, bo dziewczyny na włosowym pisały ile to mają, to wypadam słabiutko bo miałam jakoś niecałe 8cm także to tylko pozory są

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

Zoska bardzo dobrze! tylko masz się jeszcze więcej udzielać

---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------

Dobra laseczki ja zmykam miłego wieczoru Wam życzę i dobranoc

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-30, 22:57   #3428
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
pewnie ze dobrze
Cytat:
Czeko to super, że mają się dobrze ja teraz namiętnie dążę do jednakowej długości, bo przód mam wycieniowany i do tego grzywkę zapuszczam, sięga już prawie do brody
no coś Ty! na pewno nie masz cieńszych ode mnie, moje tylko na zdjęciach wydają się być grube, a tak naprawdę są cieniutkie może jest ich sporo ale cieniusieńką mają strukturę, z ciekawości kiedyś zmierzyłam obwód kucyka, bo dziewczyny na włosowym pisały ile to mają, to wypadam słabiutko bo miałam jakoś niecałe 8cm także to tylko pozory są
Własnie ja identycznie tez dazyłam do jednakowej długosci, ale okazuje sie ze przy tak cienkich włosach to
Jestem na sobote umowiona do fryzjera, jak sie stchorze to scieniuje, ryzyko jest duze

Z ciekawosci i ja zmierzylam, tez mam akurat rowno 8cm
Stary 2013-05-30, 23:12   #3429
Margot85
Wtajemniczenie

Ja jestem stara i prawdę o tuńczyku poznałam kilka lat temu
Strzeliłam jeszcze tifoczki
Stary 2013-05-30, 23:35   #3430
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
a ja jestem stara i nie wiem co to tifoczki
Stary 2013-05-30, 23:43   #3431
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
a ja jestem stara i nie wiem co to tifoczki
Tifanny Rothe 10 min booty shaking waist workout - czyli tifoczki w wielkim skrócie , aż się spociłam pisząc pełna nazwę bo 10 min ćwiczeń nazywa się tak trochę przydługo
Jakiś czas temu heroine na swoich dłuuugich listach ćwiczeń je umieściła a mi się spodobały i tak już od 3 miesięcy działam, raz regularnie raz mniej

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-30, 23:49   #3432
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Tifanny Rothe 10 min booty shaking waist workout - czyli tifoczki w wielkim skrócie , aż się spociłam pisząc pełna nazwę bo 10 min ćwiczeń nazywa się tak trochę przydługo
Jakiś czas temu heroine na swoich dłuuugich listach ćwiczeń je umieściła a mi się spodobały i tak już od 3 miesięcy działam, raz regularnie raz mniej

ooo cos nowego
a ile tych filmikow robisz ?
Stary 2013-05-30, 23:58   #3433
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
ooo cos nowego
a ile tych filmikow robisz ?
tylko tifoczki jako ekstra dodatek do ewy zestawów albo solo jak mam lenia jeszcze od heroine MelB BUM podpatrzyłam też 10min i czasami działam , próbowałam inne 10min ale jakoś mi nie podpasowały
Stary 2013-05-31, 00:00   #3434
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
tylko tifoczki jako ekstra dodatek do ewy zestawów albo solo jak mam lenia jeszcze od heroine MelB BUM podpatrzyłam też 10min i czasami działam , próbowałam inne 10min ale jakoś mi nie podpasowały
i sa efekty?

wlasnie szukalam nowych cwiczen jutro przyatakuje
Stary 2013-05-31, 00:04   #3435
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
i sa efekty?

Jakby nie było parę cm mi spadło a nie trzymam diety idealnie zawsze
Dla mnie najważniejsze by ćwiczenia radość mi sprawiały i jak skalpelem już to robiłam tifoczki, wyzwanie przysiadowe zaliczyłam, potem Mel B się dzielnie trzymałam a teraz ten total fitness mnie wkręcił
Stary 2013-05-31, 00:25   #3436
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Oj tak, bylam kiedys bardzo dawno na sb, jakos w 2008 roku, wtedy nie mialam z waga zadnych problemow, ale moj akt desperacji siegnał do takiego momentu ze uznalam ze warto odswiezyc pamiec i przypomniec sobie tamtejsze zasady, nota bene zdrowych i wedlug mnie bardzo rozsadnych. Znam sie z kilkoma dziewczynami z watku od lat, ale bron boze nie nazywajmy tego udzielaniem Ciagne SB i ciagnac zmiarzam bo mi bardzo odpowiada, wprowadzam jeszcze inne modyfikacje, teraz akurat musze sie skupic na duzej podazy wapnia ze wzgledow zdrowotnych
O Was nigdy nie zapomnialam i jak same juz wiecie zawsze powracam
Tylko ostatnio mam zbyt duze przerwy
To dobrze, że wracasz
O SB kiedyś dużo czytałam, ale w końcu się nie zdecydowałam. Ogólnie bardzo ciekawy, zdrowy i rozsądny sposób żywienia

Cytat:
I ogolnie duzo sie pozmieniało ale nie powiem Wam wszytskiego tak odrazu, bo to byłby dla Was za duzy szooook
Ejj, no my przeżyjemy ten szok, nie bój żaby ja też ciekawska jestem, też chcę wiedzieć!

Cytat:
Heroine niezmiernie mnie cieszy to, że odżywka Ci służy dla mnie jest KWC odżywek jakie kiedykolwiek miałam robi mi wow z włosami, daje mega wygładzenie, miękkość i blask bardzo lubię kombinuję z nią na różne sposoby, ostatnio używam jej nawet jako odżywkę bez spłukiwania, 1cm wyciskam na rękę i rozsmarowuję na łapkach i na długość tez działa świetnie, zero problemów z rozczesywaniem włosów, ale trochę obawiam się, że zrobi mi przyklap, bo to za pięknie by było gdyby taka wielofunkcyjna była

Oo widzę, że spotkanie u teściów udane to super i jakie pyszności pojadłaś
Hehe co do butów to w sumie racja też czuję się bezpieczniej jak mam Tż u boku
A no trochę mi się nazbierało tych gaci większość to dżinsy, wiesz jak to schudłam i zaczęłam szaleć ale teraz czas się opamiętać
No i Tobie dziękuję za te miłe słowa
Mam nadzieję, że to nie chwilowy zachwyt tylko jak ją zobaczyłam na półce w drogerii to pomyślałam o Tobie, że taka byłaś zachwycona więc i ja musiałam tego cuda spróbować i nie żałuję dzięki

Oj takich pyszności dawno nie jadłam raz na jakiś czas można
Ja to zawsze mówię TŻ-towi: trzymaj mnie mocno, bo jak mi szpilka ugrzęźnie w szczelinie chodnika to będziemy razem leżeć
No jak człowiek chudszy to ma większą potrzebę zakupów a Ty taka laska jesteś to grzech się nie stroić

Cytat:
Wiedziałyście, że tuńczyki są ogromne..... Matko normalnie większe od nas!!!!!!
Ja chyba w liceum to odkryłam, ale też byłam w szoku a my takie małe niepozorne puszki kupujemy, nie?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-31, 00:30   #3437
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Noooo już masz nie uciekać

Cytat:
Brawo

Cytat:
i ja muszę powrócić do Tiffoczków, bo to przecież tylko 10 min a to zawsze jakiś ruch

Ale numer odwaliłam wróciliśmy od teściów, trochę posiedziałam na necie i przed 19 poszłam do TŻ-ta się położyć tak żeśmy se przysnęli, że obudziliśmy się o 23 i wzięło mnie na sprzątanie łazienka i kuchnia odgruzowana
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-31, 00:40   #3438
Margot85
Wtajemniczenie

heroine mnie sprzątanie po nocach nie dziwi mam tak samo
Wracaj do tifoczków i innych ćwiczeń bo Twoje mega listy motywowały nas wszystkie do ruszenia pupek z foteli
Stary 2013-05-31, 07:17   #3439
dzaga1989
Zakorzenienie

Cześć Kochane
Później nadrobię wątek. Na razie muszę się trochę ogarnąć. Wczoraj zrobiliśmy domówkę na spontanie. Wpadło u mnie kilka paluszków i dwie kanapki (ale takie z połówki chleba więc liczy się jako 1) - ale kolacji nie jadłam więc spoko. Do tego wydyndałam całą butelkę wina Kupiłam żeby nie pić piwska,pić ogólnie mniej, ale żeby mnie trochę wzięło. A tu co? Cał butla poszła a ja trzeźwa jak zapałka byłam TŻ mnie wkurzył bo dawno pił i mu się głupawa włączyła, a potem szereg fochów. No ale każdy musi odreagować Mnie tylko ta moja butla wina jakoś zdołowała.
Sukcesem jest jednak że przy takiej ilości przysmaków (chipsy, ciastka, paluszki, wymyślne kanapki) i tak się trzymałam. Mieliśmy jeszcze lody kupione ale też nie zjadłam.
Mam jeszcze okropne zapalenie spojówek Myślałam że mi przeszło i wsadziłam wczoraj szkła a rano Muszę lecieć po krople bo aż mnie oczy rozbolały.
Oki, wpadnę po południu. Buźka.

Edytowane przez dzaga1989
Czas edycji: 2013-05-31 o 07:18
dzaga1989 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-31, 09:13   #3440
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Jakby nie było parę cm mi spadło a nie trzymam diety idealnie zawsze
Dla mnie najważniejsze by ćwiczenia radość mi sprawiały i jak skalpelem już to robiłam tifoczki, wyzwanie przysiadowe zaliczyłam, potem Mel B się dzielnie trzymałam a teraz ten total fitness mnie wkręcił
eee jak cm leca to trzeba dzialac

a ten total to co to za cudo?

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
To dobrze, że wracasz
O SB kiedyś dużo czytałam, ale w końcu się nie zdecydowałam. Ogólnie bardzo ciekawy, zdrowy i rozsądny sposób żywienia

Ejj, no my przeżyjemy ten szok, nie bój żaby ja też ciekawska jestem, też chcę wiedzieć!
Ja tez sie ciesze

Bede troche zapozyczac z SB, naczytalam sie teraz tez o diecie rozdzielnej ktora mozna stsosowac zarowno przy SB jak i przy 1000kcal, wiec to tez bede robic

Od dzisiaj na 100% lece

Dzisiaj nie moglam sie podniesc z łozka
Normalnie musialam sie za uszy wyciagnac! Wszystko przez ta szarzyzne za oknem, makabraaaaa zimno leje caly czas, zaraz kawa naber tu bo inaczej nic z tego nie bedzie
Stary 2013-05-31, 09:26   #3441
mielnus
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziś jest dobry dzień by w końcu wsiąść się w garść po dniach leniwości na froncie dieta i ćwiczenia bo po co czekać do 1 czerwca jak już dziś do ćwiczeń wrócić mogę Total fitnes i odkładane prasowanie za mną
Pełny wachlarz zabiegów pielęgnacyjnych także i czuję się lżej

Na czerwiec postanowienia mam aż 3: zero impulsywnych, zbędnych zakupów kosmetycznych "na chomika" tylko niezbędne i konieczne produkty. Zero kupowania słodyczy "na chomika" , u mnie nie ma racji bytu "coś" na potem bo znika od razu, w czerwcu wracam do małych porcji słodyczy ale sama ich kupować nie będę A trzecie postanowienie to przynajmniej co drugi dzień 30min gimnastyki - chciałbym codziennie total fitnes ale, że już wiem, że dwa dni w miesiącu spędzę w pociągu a ślub się też szykuje i pewnie inne dni "bezczasu" to stawiam sobie realne postanowienie, w którym ewentualnie mogę przekroczyć normę

pipson to choroba wrzodowa okazała się takim szczęściem w nieszczęściu mam nadzieje, że wszystko jest jak na najlepszej drodze i , że wracasz do diety i ćwiczeń niedługo

zooska a w avaku jest Twój jeż czy jakiś "obcy"?

Tak myślę cały dzień gdzie Wy mieszkacie, że u Was zimno i pada a tu po 16 i u mnie zimno się zrobiło i wieje a było od rana tak cieplutko
trzymam kciuki i jestem z Tobą

---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ----------

bialaczekoladka heloooł Byłaś na SB na forum w 2008 r? A może mnie kojarzysz?? ?? te byłam wtedy tam.. Troche prowadziłam to SB i schudłam w 2 tygdonie 4 kg, ale niestety moj organizm nacierpiał się troche bo nie prowadziłam tego tak jak powinnam. Fajne przepisy są na Sb
Stary 2013-05-31, 09:33   #3442
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mielnus Pokaż wiadomość
trzymam kciuki i jestem z Tobą

---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ----------

bialaczekoladka heloooł Byłaś na SB na forum w 2008 r? A może mnie kojarzysz?? ?? te byłam wtedy tam.. Troche prowadziłam to SB i schudłam w 2 tygdonie 4 kg, ale niestety moj organizm nacierpiał się troche bo nie prowadziłam tego tak jak powinnam. Fajne przepisy są na Sb

No wydawało wlasnie mi sie od poczatku ze Cie skads kojarze
Ale wiesz pamieć juz nie ta sama

Przepisy sa całkiem całkiem, ALE nie wszytsko moge zjesc i pewnie niektorych rzeczy w ogole nigdy nie wezme do ust
Mimo to bede troche zasmiecac watek sb-owym jedzeniem
Stary 2013-05-31, 09:41   #3443
mielnus
Wtajemniczenie

białaczekolada ja sie tam ciesze. Z chęcia poczytam o twoich jadłospisach

A u mnie z TŻ wczoraj wojna. Wygarnęłam mu wszystko on mi zreszta też. Boli mnie strasznie jak ma do mnie pretencje "że na wszystko mam odpowiedź nie wiem, ze nigdy nic mu nie mówie i niby jestem jak mimoza". W życiu bym o sobie tak nie pomyślała... tak mnie wk... że szok. Mamy razem rodzine zakładać a wszystko jest ustawiane pod niego. On chce mieszkać w Opolu, on chce mieszkać w mieszkaniu, on chce wesele najwcześniej za 2 lata, on chce zamieszkać wcześniej razem żeby zobaczyć czy wogóle nam wyjdzie. On kupi mieszkanie a jak nie wyjdzie to bedzie miał już gdzie mieszkać. ON on on on.... a ja?? Pytam się gdzie ja jestem w tym związku??? Jak mu mówie że powinnien mies chyba kogoś innego to on mi z tekstem "ale wypadło na Ciebie" yyyyyyy... Jego sio0stra jest teraz z Turasem. Wszyscy mu tłumaczymy że w końcu skończy się ten Erasmus i wyjdzie i to będzie koniec. Ale oczywiście do mojego TŻ to nie dociera i szykanuje tego chłopaka, że zmazuch że ciapek itd. it. Miliony akcji niepotrzebnych. Na srebny weseleu ten Turek zaprosił mnie do tańca... to się zaczeło. Mój Tż pokazał swoje.... Nie wiem sama dziewczyny. Mam problem, bo tego nie wytrzymuje już. Święta nie jestem ale nie chce wiecznie w nerwach żyć, a on tak żyje cały czas. A pozniej tylko powtarza że jest zmęczony i dlatego tak się zachowuje.

przepraszam, ale musiałam się wygadać... Dodam że przyjęłam zaręczyny jakiś czas temu...

Edytowane przez mielnus
Czas edycji: 2013-05-31 o 09:43
mielnus jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-31, 11:20   #3444
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
No widzisz... to ja tyle lat w niewiedzy żyłam
Za ćwiczenia!!!!!

---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------

Cytat:
i sa efekty?

Ja tylko szukam i szukam, mam już z tysiąc a żadnych nie ćwiczę

---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Ale numer odwaliłam wróciliśmy od teściów, trochę posiedziałam na necie i przed 19 poszłam do TŻ-ta się położyć tak żeśmy se przysnęli, że obudziliśmy się o 23 i wzięło mnie na sprzątanie łazienka i kuchnia odgruzowana
Ech...żeby mnie takie faze częściej łapały To by cud był

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

Cytat:
Dzisiaj nie moglam sie podniesc z łozka
Normalnie musialam sie za uszy wyciagnac! Wszystko przez ta szarzyzne za oknem, makabraaaaa zimno leje caly czas, zaraz kawa naber tu bo inaczej nic z tego nie bedzie
Pogoda maaaaasakryczna Hiehie...wyobraziłam sobie jak się sama wyciągasz za uszy z łóżka

Kochana powiedz mi, Ty nadal nie palisz? Bo ja poległam Tż wrócił z nim prbl i poszła zośka po fajki i została z nimi

---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------

Mielnus Napisz list swojemu facetowi i wyjaśnij w nim wszystko, bo jak zaczniesz dyskusję, to nie powiesz wszystkiego, na co byś miała ochotę wygarnąc
Może głupia rada, ale działa^^

Stary 2013-05-31, 11:28   #3445
mielnus
Wtajemniczenie

ZOOSKA może to dobry pomysł... mam ochote się z nim rozstać, ale jesteśmy 3,5 roku razem... troche szkoda. On wogóle się nie stara, nawet mi glupiego smsa nie ma czasu napisac. Może to glupi powód ale brakuje mi takich małych rzeczy....

---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ----------

chce tydzien spokoju na zastanowienie się... pozniej coś mu może napisze. Mam taka ochote powiedziec mu że to koniec i niech szuka sobie IDEALNEJ, bo ja mam za dużo wad.
Stary 2013-05-31, 11:29   #3446
zooska
Zakorzenienie

Ktoś tu się pytał mnie jak dietka idzie Nie pamiętam kto, ale rano zrobiłam zdjęcie nóg Wkleję,a co^^
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 15052013146.jpg (112,9 KB, 48 załadowań)

Stary 2013-05-31, 11:31   #3447
zooska
Zakorzenienie

Mielnus Nie obiecuj w szczęściu i nie decyduj w złości

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-31, 11:36   #3448
mielnus
Wtajemniczenie

zooska nogi ci schudły!!! co ty robis zkobieto
Stary 2013-05-31, 11:41   #3449
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mielnus Pokaż wiadomość
zooska nogi ci schudły!!! co ty robis zkobieto
Nic

Stary 2013-05-31, 11:47   #3450
meeedzik
Zakorzenienie

Czeko no to widzisz sama, że moje włosy wcale nie sa takie grube na jakie wyglądają na foto wiele osób własnie mi pisze, że mam takie gęste włosy a ja na to "eee jak to gęste jak takie cienkie piórka mam " włosy nigdy nie były moim atutem, ale mam zamiar to zmienić chciałabym zapuścić chociaż za piersi, bo jak mam je z przodu to sięgają do, a nie za
Zrób kiedyś fotkę włosków i pokaż koniecznie ja uwielbiam włosy oglądać
mnie też czasem korci cieniowanie, ale wiem, że jak je wycieniuję to będę musiała prostować, bo nie chcą mi sił ładnie układac wtedy, a jak są proste to i prostownica nie potrzebna, bo się nie wyginają w żadną mańkę

Margot za ćwiczenia już nie mogę doczekać się porównania wymiarów i wagi i zdjęć po tym miesiącu także pamiętaj o tym

Heroine mam nadzieję, że na dłuższą metę Ci spasuje ta odzywka ja już kończę drugą buteleczkę i muszę zapolować gdzieś na kolejną tylko nie chcę z rossa, jak wiem, że mogę gdzieś dorwać taniej
Haha mi też nieraz się noga ugięła na nierównym chodniku kiedyś mało nie zaliczyłam gleby, jeszcze w zimie i na szpilach na śliskim, oblodzonym chodniku dobrze, że Tż mnie złapał, bo by siara była
Taak tylko, żebym ja jeszcze w tych wszystkich ciuchach chodziła a ja kupuję i większość leży w szafce i miałam tylko raz założone, albo niektóre wcale, dopiero po jakimś czasie znajduję w szafce jeszcze z metką ostatnio tak bluzkę wyciągnęłam i przymierzam, a mama się mnie pyta czy nowa bluzka, bo jeszcze z metką, a ona już chyba pół roku w szafce leżała haha także widzisz jak to ze mną jest

U mnie dziś nawet w miarę pogoda jest nie za ciepło, bo tylko 15 stopni, no ale lepsze to niż wczorajsze 7-9 st no i słońce co jakiś czas wychodzi

---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ----------

Zoska chowaj te patyki haha niech jeszcze raz usłyszę, że Ty narzekasz na swoje nogi to się przejadę do tego Wrocka do Ciebie i osobiście Ci przyłożę

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości