|
|
#3001 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Cytat:
Ja akurat kupowałam w Kartoflandzie (czyt.Kaufland ).Co do testowania-wszystko co się da no nie mów że Ty nie?
|
|
#3002 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no kurde, tej kaszki nie spróbuje, bo nie na wonity zbiera a smoka to żadnego nie testowałam ![]() ale mówisz o aventowskich ? :P bo ja chcieć taki
|
|
|
#3003 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tez bym zjadla... (tydzien temu robilam )
|
|||
|
|
|
#3004 |
|
Wtajemniczenie
|
dobra kobieto daj przepis, bo nie zapisałam, a teraz to szukać wiatru w polu
|
|
#3005 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Teście z dzieciem mym się bawią. Miałam iść na spacer i :banghead: chyba już nie pójdę, a mieli przyjść na chwile.
Siedzę w wc co by się nie denerwować , czemu mam takiego nerwa jak oni przychodzą i jeszcze fajkami śmierdzą
|
|
|
|
#3006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
65456. raz wklejam ten link ![]() Ja chyba jutro zrobie to: http://www.mojewypieki.com/przepis/j...wa-czekoladowa Kocham wszystko, co czekoladowe! |
|
|
|
|
#3007 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3008 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Nadrabiam od wczoraj i końca nie widać
wtargnęłam dzisiaj do laboratorium, zebrałam opieprz od pań laborantek (skąd miałam wiedzieć, że dzisiaj pracują krócej ), ale jedna okazała się ludzka i sprawdziła mi co się wyhodowało na powtórnym posiewie i jest tylko jedna bakteria i nadzieja, że wystarczy leczenie w domu Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41077964]Daję filmik, potem was przelecę bo muszę popisać trochę na kompie. http://www.youtube.com/watch?v=y2Vmk...ature=youtu.be[/QUOTE] Brawo a jakie napięcie ![]() Dziękujemy Cytat:
Oby u nas też tak było. Brawo dla podróżnika za 19 tygodni ![]() Cytat:
![]() Cytat:
I nie smęcisz, w razie czego pisz śmiało Cytat:
![]() Cytat:
trzymaj się dzielnie i pamiętaj, że to dla Jego dobra |
||||||
|
|
|
#3009 |
|
Zadomowienie
|
marsi jaki przystojniaczek z Twojego Leo
![]() Nina urocza Olenka Cala mama chyba
|
#3010 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak coś to w zamrażalce jest moje mleko czyli można pracować i karmić może w takim razie dobujamy do jesieni Cytat:
|
||
|
|
|
#3011 |
|
Zakorzenienie
|
A propo siadania.. Dawid mnie dziś przeraził prawie, bo złapał mnie jak zwykle do siadania i jak go leciutko podciągnęłam to zamiast siąść, to wstał
|
|
|
|
#3012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- Ooooo! Dziewczyny BOKEH wytrzeźwiała bo właśnie ją widzę
|
|
#3013 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może ma to jakiś wpływ na moje samopoczucie, ale takie jazdy mam już od jakiegoś czasu. Dziś na razie jest lepiej ![]() gratuluję ![]() o matulu Cytat:
jak szybko, gratulacje dla MajeczkiCytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Tak jak pisałam wyżej - może to ma jakiś wpływ, ale takie doły łapię od jakiego czasu. A może po prostu jestem przemęczona, bo przyznam szczerze, że te pobudki w nocy mnie po prostu dobijają... To co mi nie odpowiedziałaś, że używasz Canpolu jak pytałam? I normalnie kleik Ci leci? Bo ja mam ten smoczek canpola do kaszki i nic leci
|
|||||
|
|
|
#3014 |
|
Wtajemniczenie
|
Łomatko, jaki mi sajgon mały zrobił na spacerze
zaszłam sobie ze znajomymi z pracy pogadac, to sie obudzil. A jak ruszylismy do domu to tak sie rozkrzyczał, ze musialam go wyciągnąć z wózka i po pomoc (tatę) dzwonić bo bym chyba godzinę szła do domu. No i sie nie wyspła a teraz marudziZapomniałam napisać, że mi też ciągle po głowie chodzi "Kazio się kąpalolo" w Szajowym wykonaniu. ![]() robiłam raz szarlotkę sypaną, ale nie powaliła mnie na kolana, chyba wolę tradycyjne kruche ciasto. Za to wczoraj pierwszy raz jadłam Bonitki.
|
|
|
|
#3015 |
|
Zakorzenienie
|
Haha
co to za insynuacje że se popiłam ? niee ale mój tż trochę :PFajnie było na imprezie bo potańczyliśmy sobie z tż i ogólnie miło było ![]() Wczoraj spędzaliśmy czas razem nawet nie włączałam kompa dziś z rodzicami się widziałam no i tz mnie zaś nakrzyczał że o mnie już wypytujcie więc jestem ![]() może potem trochę ponadrabiam, Hania od 2 dni przewraca się z pleców na brzuch !!! ![]() dziś też kupiłam sobie pare rzeczy (od mamy na dzień dziecka) i jestem jakoś taka zadowolona ![]() ![]() ![]() aha miałam pytać DORADŹCIE MI KTÓRE NOSIDEŁKO ?? http://www.babytula.pl/products/zoom...onomiczne-tula czy http://www.babytula.pl/products/happ...onomiczne-tula czy http://www.babytula.pl/products/zig-...onomiczne-tula ???
Edytowane przez bokeh Czas edycji: 2013-05-31 o 18:28 |
|
|
|
#3016 |
|
Zakorzenienie
|
A w ogóle chciałam ogłosić, że byliśmy dziś wreszcie u księdza no i ustaliliśmy, że ślub i chrzciny odbędą się 7 września
Także muszę zacząć szukać jakiejś kiecki na mój wielki tyłek
|
|
|
|
#3017 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() MUSZĘ to zrobić u nas wczoraj i dzisiaj był shrek Jadła szpinak z ziemniaczkami I smakowało Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tak przytulnie. Cytat:
najpierw na stronie rossne musiałam wybrać prezent i sklep na który to dostarczają a potem za parę dni dostałam maila że już jest do odebrania
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-05-31 o 18:43 |
|||||
|
|
|
#3018 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do mnie ostanio przyszło dwóch przystojniaków DWÓCH ![]() chciałam żeby była w finale .....nie lubię Renaty...jest taka zapatrzonaw siebie, na początku jej kibicowałam bo jest z Katowic i "znam" jej siostrę, ale już nie... Marcela mogłaby wygrać ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41068759]Ja chciałam tylko napisać, że mój mąż wczoraj balangował z Bokeh on już wstał...[/QUOTE]Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41080547]Ja tylko chcialam powiedziec, ze nie przywiazalam bokeh do kaloryfera bo nie mam zeberkowych, ale trzymam ja za noge i robi za Rumuna nianke. Kara musi byc, no nie?[/QUOTE] Hahaha, dobrze że mnie już wypuściłaś ![]() Wariatki jesteście !!!!
|
|
#3019 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
brawa dla Haniulki ![]() Cytat:
![]() musze sie z Wamipodzielic czyms, co mnie powaliło - tesciowa wróciła z zakupów i do mnie od drzwi: kupiłam Bartusiowi te słoiczki z garniera co mi napisałas na kartce
|
|||||
|
|
|
#3020 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do spania dzieci....moja dalej w dzień nie śpi (nie licząc dwóch drzemek po 10-15 min). No i na dworze śpi ale już nie tyle co kiedyś... Cytat:
nie wiem czy ją dostanę. W szpitalu dostałam te niebieskie pudełko więc chyba powinnam dostać z hippa
|
|
#3021 |
|
Zakorzenienie
|
Zesikam sie ze szczescia zaraz!!
![]() Mamy obrot z pleckow na brzuszek!! A wlasciwie to trzy pod rzad Moze nie tak zgrabne jak Leos marsi, ale sa ![]() Zanim sie udalo Kubus podjal trzy proby. Nie mogl sobie poradzic z reka, ktora laduje pod brzuchem, wiec zapieral sie nogami, a druga reka chwycil za brzeg maty i wyszlo!! ![]() Chyba sam byl z siebie dumny, bo sypal usmiechami na prawo i lewo ![]() Z brzuszka na plecy przewracal sie 3 tyg temu, a teraz jakby mu sie zapomnialo... Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-05-31 o 19:03 |
|
|
|
#3022 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- Cytat:
|
|
#3023 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
dla Hani za przewroty a nosidełko pierwsze mi się podobaCytat:
Cytat:
to teraz czatuj żeby filmik nagrać Mój jak się nauczył z pleców na brzuch to odwrotnie już rzadko się przewracał. Teraz to większość czasu spędza na brzuszku właśnie, jak kładę go na pleckach to nawet minutę nie poleży tylko bach na brzuszek. Aaaa przypomniało mi się Szaja jak tam ten kolorowy tort wyszedł bo się nie chwaliłaś chyba ![]() Mój Igi śpi od 17. Na nockę już ?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3024 |
|
Zakorzenienie
|
Illusion, mam filmik z trzeciego obrotu jak juz mocno zmeczony byl, ale nie zgralam jeszcze na kompa i nie wiem czy cos na nim widac.
Twoj Igus to grzeczny chlopiec. I ile spi! Pewnie sam soba tez sie lubi zajmowac, co? bokeh, hmm ciezki wybor, ja bym wziela chyba 2
|
|
|
|
#3025 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uuuuuuuuuuuuu.....Twój pierwszy raz i jak było?? ![]() Cytat:
dla Hani za obrótCytat:
Szczęściara ![]() Cytat:
![]() ![]() moja jeszcze nie potrafi z plecków na brzuszek. Ale z brzuszka parę razy się zdarzyło.
|
|
#3026 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dla KubusiaZapomniałam i ja się pochwalić, że Domcia się przekręca na brzuch, ale jeszcze jednej ręki wyjąć nie może ![]() ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ----------
|
||
|
|
|
#3027 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Cytat:
|
|
#3028 | ||||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
za przewrót, czekam na filmik Może Twój Tż też zacznie się udzielać na wątku? widze, że jest bardziej na bieżąco niż Ty i sporo innych dziewczyn? Cytat:
![]() za ustalenie daty Cytat:
A co było do wyboru? Cytat:
słoiczki garniera ![]() Cytat:
Cytat:
23.01.2013-PIOTRUŚ 21.04.2015-MICHAŚ Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka . Edytowane przez insolito Czas edycji: 2013-05-31 o 19:37 |
||||||||||
|
|
|
#3029 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3030 |
|
Zakorzenienie
|
Takie body dostałam w tej paczuszce
najlepszy jest napis "rossne od przytulania" I fota Darii. Ostatnio ciągle tak ssie dolną wargę
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:44.

miałyśmy iść po pudło a nie rodzić 
przyznajcie sie co tam jeszcze testujecie i na czym hajs trzepiecie 

)

i jeszcze fajkami śmierdzą

a jakie napięcie
I nie smęcisz, w razie czego pisz śmiało
Oczywiście pięknie śpi na dworze ale na tym koniec. Wczoraj spał dwa razy po 20 minut w ciągu dnia i dzisiaj jest podobnie. Myślę że to może być ten skok rozwojowy ale nie wiem czy dobrze myślę. A jak jest u was dziewczyny???

jak szybko, gratulacje dla Majeczki

zaszłam sobie ze znajomymi z pracy pogadac, to sie obudzil. A jak ruszylismy do domu to tak sie rozkrzyczał, ze musialam go wyciągnąć z wózka i po pomoc (tatę) dzwonić bo bym chyba godzinę szła do domu. No i sie nie wyspła a teraz marudzi

MUSZĘ to zrobić 

i jak było??