|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!
Cytat:
![]() karuzeli mowie nie - dlatego ze ja nie jestem za tym aby dziecko od dolu widziala tylek zabawki. a to, ze pluszowe to na plus, taka zabawke mozna sciagnac i uprac. ach i czy bedzie chcialo chodzic co chwile i nakrecac? A czy truskawki beda tansze, oby. Chociaz tescia przez te deszcze pol pola stoi w wodzie. A o cene czeresni sie nie martwie, tez je maja ![]() En szyjka nie taka krotka jak myslalam, oszczedzaj sie
|
|
|
|
|
#3932 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!
Mój mąż mnie tuczy
|
|
|
|
#3933 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!
En cieszę się, że jesteś w domku
Mnie irytowało zawsze, jak się mnie lekarze w szpitalu pytali, czy zostaję. A skąd ja mam wiedzieć, co będzie lepsze dla mnie.... Ale najważniejsze, że jest wszystko OK. Mago - straszna sytuacja z ojcem Nie wyobrażam sobie tego, jak tak bliski człowiek może się tak zachować... Ja czasami narzekam na rodziców, ale czytając niektóre Wasze opowieści - nie mam do tego najmniejszego prawa...Mam 2 Clexane, na sb i nd, w poniedziałek już z receptą będę musiała szukać... Mam nadzieję, że gdzieś znajdę. PYTANKO: Dziewczyny mam kartę Rossnę. I teraz - mogę ją zarejestrować dzisiaj czy od jutra jest ta rejestracja z TP???? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3934 |
|
Zakorzenienie
|
Ghia gratuluje pracy meza !!
![]() En czy Ty masz też jakieś skurcze? napina Ci sie brzuch? nie wiem czemu ale wydaje mi sie, że trafiłaś na bardzo dokładnych lekarzy, moja szyjka w 30 t.c miała 3cm, i lekarz stwierdził ze jest ok, tylko ze mi sie napinał brzuch, ale nie mówił nic o szpitalu czy leczeniu jakimis specyfikami, wiec wydaje mi sie, że Cie bardziej strasza niepotrzebnie. Nie przejmuj sie za bardzo, oszczedzaj sie a pewnie donosisz do terminu albo nawet sie przeterminujesz hehe (ale tego nikomu nie zycze) ![]() poza tym wydaje mi się, ze wiekszosć z nas miałą jakis kryzys skurczowo-szyjkowy ok 30 t.c, czy tylko mi sie tak wydaje?? ma nadzieje ze 12 czerwca usłysze ze szyjka sie skraca i że poród moze byc tydzien przed terminem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- ja bym sie tam cieszyła, moj to zawsze wyjada to co najlepsze a ja jem to co zostanie zeby sie nie zepsulo i zeby nie wyrzucic |
|
|
|
#3935 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 c
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41090658]
PYTANKO: Dziewczyny mam kartę Rossnę. I teraz - mogę ją zarejestrować dzisiaj czy od jutra jest ta rejestracja z TP???? [/QUOTE] A wiesz .... nie wiem ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3936 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 c
Cytat:
ja ostatnio pomarudziłąm mojemu ze nie jem tego na co mam tak naprawde ochote, to mi zrobił sałatke gyros i wcinałam ja przez 3 dni |
|
|
|
|
#3937 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!
A u mnie truskawki za 8,99 (niby polskie, zjadłam, dobre
), a w drugim sklepie - 6,99.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3938 | |
|
Zakorzenienie
|
U nas nikt nikomu nic nie wyjada, bo poza wspólnymi obiadami żywimy się całkiem inaczej.
---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#3939 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41090762]A u mnie truskawki za 8,99 (niby polskie, zjadłam, dobre
), a w drugim sklepie - 6,99.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] i to cena za kg? wow gdzie Ty mieszkasz chyba sie przeprowadze |
|
|
|
#3940 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() 2. U mnie parking pod szpitalem płatny 4zł jednorazowo - nie ważne ile stoisz. 3. Super zakupki ![]() Cytat:
Oliath mała pięknie rośnie A ty mimo wszystko oszczędzaj się troszkę![]() Ghia dla TŻ. Niech mu się dobrze pracuje![]() Jedziemy na miasto ze znajomymi trochę poświętować Pewnie pojawię się jutro. Buziaki
|
|
#3941 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I dobrze! ![]() Cytat:
![]() Magdalennne- wszystkiego co najlepsze, najpiękniejsze, najcudowniejsze ! spełnienia wszelkich marzeń !
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. 3470g, 54cm
|
||
|
|
|
#3942 | ||
|
Zadomowienie
|
Dzis dzien dobrych wiadomosci
Oliath - super, ze na wizycie wszystko wyszlo ok, Lilo ma piekna juz wage, ale lepiej aby jeszcze u mamusi podrosla przez te 2-3tyg, bo ponizej 3000g to jednak malusio za sliczne zakupy i dla przepieknej modelki w domu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dobrze, ze jeden prezent juz bedzie na tym swiecie Co do dodatkowego prezentu to tez myslalam o wypadzie do spa na caly dzien o ile pozwoli nam na to moj miesieczny juz wtedy syn ![]() Enleeve - dla synka za piekna wage Lekarz oczywiscie nie popisal sie Fajnie, ze jednak mozesz pozostac w domu, ale postaraj sie oszczedzac aby nie trafiac ponownie pod taka "fachowa" opieke ![]() No i za zakupy! Mam podobne buteleczki z Aventu, mam nadzieje, ze beda sluzyly dobrze ![]() Korzystaj, puki mozesz Moj najchetniej by mnie zaglodzil
|
|
#3943 |
|
Zakorzenienie
|
A czemuż to?
|
|
|
|
#3944 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 20
|
|
|
|
#3945 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzięki Dziewczyny za opinie [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41090658]En cieszę się, że jesteś w domku Mnie irytowało zawsze, jak się mnie lekarze w szpitalu pytali, czy zostaję. A skąd ja mam wiedzieć, co będzie lepsze dla mnie.... Ale najważniejsze, że jest wszystko OK. Mago - straszna sytuacja z ojcem Nie wyobrażam sobie tego, jak tak bliski człowiek może się tak zachować... Ja czasami narzekam na rodziców, ale czytając niektóre Wasze opowieści - nie mam do tego najmniejszego prawa...Mam 2 Clexane, na sb i nd, w poniedziałek już z receptą będę musiała szukać... Mam nadzieję, że gdzieś znajdę. PYTANKO: Dziewczyny mam kartę Rossnę. I teraz - mogę ją zarejestrować dzisiaj czy od jutra jest ta rejestracja z TP???? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Tak możesz już ją rejestrować i punkty zbierać nie trzeba czekać do TP |
|
|
|
|
#3946 |
|
Zakorzenienie
|
ogólnie ok było
przy pierwszej przygodzie dzwoniła potem i pytała czy dojechaliśmy a przy drugiej jechała z drugim synem za nami i zdenerwowała się za nas wszystkich mi nawet pasy nie szarpnęły także luz, jak już jechaliśmy dalej to oddychałam przeponą żeby się rozluźnić trochę bo w pewnym momencie słabo mi się zrobiło patrzyliśmy zderzaki i koszt będzie ok 200zł - kupimy tańszy wózek to na zderzak będzie |
|
|
|
#3947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zmykam, będziemy składać łóżeczko
|
|
|
|
|
#3948 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja mam pięć ogromnych drzew. Rodzą co roku tyle, że dwie wsie bym nimi nakarmiła i zrobiła trochę przetworów, dlatego zapraszam jak tylko się zaczerwienią.
![]() En- dobrze, że możesz leżeć i wypoczywać w domu. Przekaż TŻowi, że mamy go na wizażowym oku i ma o ciebie dbać, bo inaczej...
|
|
|
|
#3949 |
|
Wtajemniczenie
|
En- lez i odpoczywaj. Daj sie wykazac tz
![]() Fiazo- dobrze ze nic sie nie stalo. Odpocznuj troszke bo jednak nerwow Was to pewnie kosztowali kupe Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3950 | |
|
Zakorzenienie
|
zajechaliśmy jeszcze po wszystkim do teściów po jabłka bo teść mi kupił na ryneczku i teściowa dalej w przerażeniu, a ja wszystko w śmiech, to ona do mnie:
ona: a co Ty taka szczęśliwa? ja: nic się nie stało, to tylko zderzak rzecz nabyta, kupi się i wstawi i nawet reflektor cały i kierunkowskaz ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Cytat:
"przeżyłam" w zeszłym roku stłuczkę i to mi dużo dało do myślenia więc teraz jakoś inaczej wszystko odbieram, wiem, że najważniejsze jest zdrowie, a auto się naprawi idę obejrzeć z tż film, moze zajrzę jeszcze przed snem Edytowane przez fiazo Czas edycji: 2013-06-01 o 21:07 |
|
|
|
|
#3951 | |
|
Zakorzenienie
|
En ciesze sie ze Cie nie zostawili w szpitalu i nie jest tak zle jak lekarz twierdził na wizycie..
masz szyjke 3 cm ja to mam 2,5 :P Cytat:
No wlasnie to tak jak ja na ost wizycie 3 tyg temu szyjka 3 cm... a teraz 2,5 lekarz stwierdził ze sie szybko skurczyla plus to kłocie itp to pewnie Tobie dlatego sie kazali oszczedzac ... ale wsumie zeby odrazu do szpitala? No niewiem. Ja mam lezec odpoczywac a prawda jest taka ze moje gardlo i spiki z nosa jak odpoczywam sa mocniejsze ... niz jak coś robie ( mysle ze to nastawienie tez duzo daje,zawsze sobie powtarzam ze jest ok i jak mysle ze jest ok to jakos sie lepiej czuje rozumiecie?:P ) A tak to nie robie nic az tak strasznego chociaz zgrzeszylam i bylam z mama w bonarce tesco i kauflandzie.. szukalam proszku dla dzieci powiem jedno.. POGIELO ich z cenami za proszki wkoncu kupilam ludwika dla dzieci bo byl na promocji ( nawet nie chodzi mi o proszki dla dzieci bo to juz wogole paranoja..) szukalam viziru sensitive lub e sensitive ale sie nie doszukalam :P ( w miare rozsadnej cenie) na szczescie mam w czym wyprac ciuszki jutro:P ale bedzie raaaadooochaaa i to jeszcze w nowej pralce na funkcji ubranka dzieciece ( ciekawe ocb musze to obczaic :P ma ktoras ta funkcje ? ciekawe ile stopni,pewnie bedzie pisac na instrukcji) :P ale sie rozpisalam sory
|
|
|
|
|
#3952 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tżtowi przekażę i jak coś to będę się Wam na niego skarżyć w razie konieczności
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. 3470g, 54cm
|
|
|
|
|
#3955 |
|
Zakorzenienie
|
en tez na amazonie kupilas ten przybornik z tt?? fajny,ile dalas? a ten sterylizator jest swietny z Aventu
|
|
|
|
#3956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3957 |
|
Konto usunięte
|
Dotka nie szalej!!!!!!!!!
Ja nie mam funkcji prania ubranek dziecięcych, ale będę dawać na długie płukanie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3958 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ubielbiam kompot z czereśni !!!!
|
|
|
|
|
#3959 |
|
Zadomowienie
|
Dlatego ze TZ jest wielkim fanem sportu i zdrowego odzywiania i jak widzi mnie z ciastem na talerzu albo z lodem/ciastkiem/batonikiem (niepotrzebne skreslic), to szlag go trafia
Oczywiscie sam sobie pozwala od czasu do czasu na slodkie, ale to co ja wyprawiam to juz koszmar (porownujac do mojej diety sprzed ciazy)
|
#3960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja i tak najczesciej uzywam pranie codzienne 40 lub 60 st, i tylko przydzieciowych dałam podwójne płukanie, namaczania jeszcze w życiu nie uruchomilam w mojej pralce
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:07.

Nie wyobrażam sobie tego, jak tak bliski człowiek może się tak zachować... Ja czasami narzekam na rodziców, ale czytając niektóre Wasze opowieści - nie mam do tego najmniejszego prawa...![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

no i dochodzą koszta napraw 
dla TŻ. Niech mu się dobrze pracuje
macie magiczne paluszki