![]() |
#3031 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Cytat:
Moja mama jej kibicowała Marcela - yhmy ![]() ![]() ![]() Co do Renaty to się zgadzam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3033 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3035 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A do wyboru miałam dwie paczuszki ale w drugiej była gazetka skarb wydanie specjalne. Więc wolałam body dostać ![]()
![]() |
#3036 |
Zakorzenienie
|
PLECIUGI!
![]() Lubciu a jaką metodą się rehabilitujecie?? Insolito, polecam gyros albo z paluszków surimi; my mamy kominek na Bio-olej. I nie trzeba żadnych ciągów a klimat jest ![]() sarah ściskam Cię z całych sił ![]() Little ona zawsze wychodzi :P Szklanka widzisz jak fajnie z ta bakterią ![]() ![]() Bokeh brawa dla Hani! ![]() ![]() Nawijko jak super! brawa dla Kubusia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3038 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Napis extra ![]() Cytat:
hmm.. to w takim razie musze jeszcze pomyśleć nad tym kominkiem. Obawia się, ze jak zrezygnuję to będę żałowała
![]() |
#3039 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Chciałam jeszcze powiedzieć tylko, że moje dziecko spało 4,5h!!!!!!!!!! Co będzie robić w nocy??? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3040 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fewcia, jeśli chodzi o przewracanie z brzuszka na plecki i odwrotnie to i na Blaneczkę przyjdzie czas kochana ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3041 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3042 |
Zakorzenienie
|
#3043 |
Zakorzenienie
|
Bokeh, mi się drugie podoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3044 | ||||
Wtajemniczenie
|
Silver pierwszy raz z Bonitkami to coś niezapomnainego
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Padam po całym dniu. Mialam pod opieką 7latkę, 3latkę i mojego szkraba i jestem wykończona. Hmm myslalam o trojce dzieci, ale nie wiem czy dam rade ![]() a jeszcze na koniec dnia moj synek mi awantury robił i usnąć nie chciał. Od 18.00 wjadł 4 razy... w końcu padł biedaczyna. Edytowane przez scotasia Czas edycji: 2013-05-31 o 19:09 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3045 | ||||||
Zadomowienie
|
Sarah, jak podajesz sloiczki to kupą się nie przejmuj, moe być i zielona
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3046 |
Wtajemniczenie
|
Znowu naplotłyście miliony stron
![]() Ale wybaczcie że się nie poodnoszę bo mam doła i nie mogę się wbić ![]() Gratulacje dla obrotowców !;** |
![]() ![]() |
![]() |
#3047 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Byłam dziś w ZUSie, wpadam tam: pusto ![]() ![]() ![]() ![]() Biorę się teraz do nauki, w poniedziałek rozstrzygnie się moje być albo nie byc - mam mega okrutną poprawkę ![]() ![]() aaaa i cała napisz czy zrobiłaś gęściocha i czy Julasek się nie denerwował ![]() zeżarło mi cytaty :< Co do kominka wiem, że to koszta itd., ale kurka siwa... dom budujecie na całe zycie i możesz żałować, jak zrezygnujesz z kominka... to jest moje marzenie ![]() ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3048 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A drogi taki kominek? I trzeba o nim myśleć na etapie budowania czy można w każdym momencie go zainstalować? Cytat:
No właśnie ten klimat mnie kusi Podziwiam, że dałaś radę z gromadką ![]() Cytat:
![]() Biedulka, co się dzieje?
23.01.2013-PIOTRUŚ ![]() 21.04.2015-MICHAŚ ![]() Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka . Edytowane przez insolito Czas edycji: 2013-05-31 o 19:22 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3049 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak leci dobrze,ani słabo ani mocno-w sam raz ![]() Ale to trójprzepływowy nie specjalny do kaszki. ![]()
![]() |
#3050 |
Zakorzenienie
|
Hejo kochane.
![]() Nadrobiłam. Sporo tego było. ![]() Mnie dzisiaj nie było cały dzień w domu, uff, a jutro znów to samo, bo - mam zjazd i zlot blogerek z W&M, jedziemy z siostrą kombiakiem, bo tyle firm sponsoruje nam prezenty... ![]() Buziaki dla wszystkich dzieciaczków, a zwłaszcza tych, co się tak pięknie obracają. ![]() ![]() Maluchna, owszem, ja zarządzam klubem, ale czystki były wspólne, to nasza wspólna decyzja, wszystkich mamusiek, które się udzielają. Wybacz i nie miej proszę do mnie pretensji. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3051 | |
Zakorzenienie
|
Fewcia-Oskar też się jeszcze nie przekręca,robi maraton po macie,siada,staje na nogi z pozycji płaskiej ale z plecków przewraca się póki co tylko na boczek. Widocznie nasze dzieci maaaają czasss
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Cytat:
![]() A co do Twojego pytania o ten smoczek,specjalnie się cofnęłam (przeważnie czytam od dechy do dechy i rzadko pomijam pytania) i nie znalazłam ![]() ![]() A co do tej książeczki z Nestle ja też dostałam samą książeczkę bez próbki Sinlac (ale pamiętam że ty pisałaś że właśnie przyszła i sama zjesz ![]() ![]()
![]() |
#3052 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, jakbyście miały chwilę czasu, to bardzo Was proszę o głos na szkołę, do której najprawdopodobniej będzie chodził Piotruś. Tak bardzo bym chciała, żeby miał gdzie w piłkę grać ![]()
![]() |
#3053 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale jak to działa? Wy macie spotkanie i ktoś wam jeszcze za to prezenty sponsoruje? Jak to wygląda?
![]() |
#3054 |
Rozeznanie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Insolito, chodzilo mi o to,ze radze sobie z pisaniem na forum,bo mam aplikacje,ale jak wchodze do klubu to juz normalnie przez internet i tam ciezej mi sie pisze
![]() Fewciu, moj lysolek tez sie nie obraca,a starszy jest od Blanki ![]() Zwazylam sie dzis,waga pokazala 1,5 kg wiecej. Ahh, padam dzis na cyce:p |
![]() ![]() |
![]() |
#3055 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Trzymam mocno kciuki za egzamin ![]() Cytat:
http://allegro.pl/biokominek-biokomi...212987740.html A zamontowany w kamieniu, na koniec wykańczania mieszkania. Jak w załączniku )real foto mojego salonu ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3056 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widzisz? Mówiłyśmy że wszystko będzie dobrze ![]()
![]() |
#3057 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Super ten kominek, muszę omówić to z Tż, ale jestem na tak ![]() ![]() A Cała, dziś byli u mnie rodzice i miałam otwarty facebook i zdjęcie Julaska co dziś wstawiałaś Moja mam pyta z przerażeniem: O matko! Co się stało temu dziecku? ![]()
23.01.2013-PIOTRUŚ ![]() 21.04.2015-MICHAŚ ![]() Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka . Edytowane przez insolito Czas edycji: 2013-05-31 o 20:15 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3058 |
Wtajemniczenie
|
Miałam już nie marudzić i się nie żalić, ale chyba musze to z siebie wyrzucić.
Chodzi o to że "popsułam"swoje dziecko ![]() Blanka ma ciągle jakieś problemy z brzuszkiem i układem pokarmowym, od początku coś się działo i mam wrażenie że jest coraz gorzej. Na początku miała kolki,nie przybierała na wadze, potem skaza białkowa(chyba),teraz mega ulewanie. Wiecie ja nie nadążam jej przebierać,ona non stop ulewa,po jedzeniu,przed-nie ważne co chwila jest mokra. Do tego ona nie lubi się przebierać a ja ciągle ją męczę. Była miesiąc na Pepti i ulewała,poprosiłam lekarkę o zmianę to dała nutramigen i mam wrażenie że jest jeszcze gorzej.W całym domu śmierdzi tym mlekiem, jej ulewaniem. Najgorsze jest to że nie umiem jej pomóc, a do tego to wszystko moja wina ![]() Bo oczywiście w ciąży zamiast dbać o siebie to się obżerałam jakimiś świnstwami bo myślałam że mi wszystko wolno,potemjak się Blanka urodziła to nie miałam pokarmu więc w szpitalu dostawała bebilon ha, po powrocie do domu oczywiscie mądra marlena zmieniła bebilon na Nan bo jej sie lepszy wydawał-no i tu szok dla małego żołądeczka.No i tak jadła ten nan i cycek.Później wyszly krosty na buzi ,ja głupia oczywiście nie chciałam przyjąć do wiadomości że to skaza białkowa tylko usilnie wierzyłam lekarce ze to lzs i żeby nie eliminowac nabiału i dalaj żarłam i karmiłam zwykłym nanem,a wszyscy wokoło mówili że skaza.Po 2 miesiącach jak jej twarz się nie goiła i brzuszek bolał w końcu peditra powiedziała że skaza i ze pepti. Ja nabiał wyeliminowałam,pepti dokarmiałam,jak zauważyłam że po cycu się gorzej czuje odstawiłam zostało samo pepti, no ale jak się potem okazało nadal były krosty i mega ulewanie,więc zmiana na nutramigen. Przy nutramigenie nadeszło rozszerzanie diety no i marchew nie podeszła,ulewanie gorsze i bole brzuszka,teraz jest jabłko i chyba tez cos nie bardzo bo ciągle maurdna. Wszystko przeze mnie, bo ciągle zmieniam jej od początku jedzenie, ciągle jakieś eksperymenty. Strasznie sobie wyrzucam , że nie walczyłam juz po wyjściu ze szpitala o lepszą laktacje i karmienie wyłącznie piersią ![]() ![]() Jeśli w przyszłości się okaże że będzie miała powarzne problemy żołądkowe to ja sobie tego nigdy nie wybacze ![]() ![]() ![]() Ona ogólnie jest pogodnym dzieckiem,grzezna, umie się sama soba zająć ale jak przychodzi ból brzuszka to potrafi płakać cały dzień ![]() I wiecie tak sobie myśle,jeśli będę miała drugie dziecko to będę już mądrzejsza(mam nadzieję)doświadczona i na pewno bede lepiej dbac o kp i diete dzieciaka, i co wtedy z Blanką? Ona będzie ta gorsza i pokrzywdzona bo matka zrobiła z niej króliczka doświadczalnego.Tak strasznie mi jej szkoda. Boże jaka jestem głupiaaaa ![]() I nadal nie wiem co robić i kogo słuchać,do jakiego lekarza pójść czy w ogóle coś robic czy przeczekać.Nic juz nie wiem ![]() Jeśli ktoś to wogóle czyta to przepraszam, że zanudzam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3059 | |||
Zakorzenienie
|
u mnie tez i duzo ich jeszcze, licze na to ze przecenia i wtedy uda mi sie kupic
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() w takim razie pozdrowienia dla meza Bokeh skoro Nas podczytuje ![]()
![]() |
#3060 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A soczki też mają z Garniera? Bo bym kupiła chętnie na spróbowanie ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:49.