|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tobie też widzę zakupy się udały ![]() Melduję, że mój synek ma wstępnie przygotowany swój kącik u nas w sypialni Jest łóżeczko z materacykiem, przewijak i panel z lampką od karuzelki ![]() Tatuś się bardzo starał żeby synek miał wszystko na swój pierwszy Dzień Dziecka ![]() No i drewniane literki z imieniem są zamówione Materacyk i przewijak są póki co w foliach- po pierwsze żeby się nie kurzyły, a po drugie - w razie wizyt kindziorka naszego przykleimy tam taśmę dwustronną by się uczył, że nie można Edytowane przez Neni1984 Czas edycji: 2013-06-01 o 00:29 |
||
|
|
|
#4022 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!
Cytat:
Ja juz sie nie moge doczekać łóżeczka Majeczki u nas w sypialni
|
|
|
#4023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I mi tłumaczy jeszcze "Wiesz ... syna będę miał" Ok, zmykam do łóżka |
|
|
|
|
#4024 | |
|
Wtajemniczenie
|
Brzuch mnie boli
chyba za dużo tego chodzenia....Jako że już po północy.................. .............. ![]() witamy sie z Majeczką w 30 tc W końcu doczekałem sie trójeczki z przodu tylko TZ sie zestresowal---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:35 ---------- Cytat:
|
|
|
#4025 |
|
Zakorzenienie
|
karolajn1987 Dużo, dużo zdróweczka, lekkiego porodu, i spełnienia wszytskich marzeń
Witam się, za nowe tygodnie ...i zmykam, za 30 min. wyjeżdzamy. Trzymajcie kciuki, bo o 9 dentysta-sadysta Miłego dnia
|
|
|
|
#4026 | ||
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 c
Jeszcze śpicie?
WSTAWAĆ!!! Dzień Dziecka dziś Cytat:
To takie fajne jak TZty sie do brzuszków przytulają albo tak sie rozczulają przy łóżeczku ![]() Cytat:
z tygodnie z 3 Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#4027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Witam Dziś dzień dziecka z tej okazji kupię dziś coś dla mojego maleństwa w brzuszku bo w hurtowni dziecięcej zniżki z tej okazji |
|
|
|
|
#4028 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!
O właśnie też coś kupię Antoniowi
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4029 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Mala juz szaleje z barbie i konikiem. Szkoda, ze pada, bo szwagierka w prezencie na Dzien Dziecka chciala zabrac ja do ZOO na caly dzien, a tak to trzeba plan awaryjny opracowac. Na razie sniadanko i toaleta, ale mi sie chce spaaaaac....
|
#4031 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaaaa, Neni, cudny ten Wasz kacik maluszka!
Chyba jestes pierwsza sposrod nas, ktora pokazala fote kacika
|
#4032 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!
Witam sie i ja.
Na razie oglada bajke i jest nieswiadomy swego swieta ![]() Wydaje mi sie ze brzuszek mam nizej. I zdecydowanie lepiej mi sie spi od 2 nocy na prawym boku. Mam sie martwic?
OLCIA WOJTUŚ Edytowane przez skylie Czas edycji: 2013-06-01 o 07:58 |
|
|
|
#4033 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 c
Cytat:
Cytat:
Dzień dobry wszystkim ![]() Pogoda pod psem i chyba zostane dziś w łóżku
|
|
|
#4034 |
|
Zadomowienie
|
tiaaa pusto na naszym wątku :p
Oli to sie mała musi cieszyć ![]() Kupię też prezent Tztowi taka piłke do kosza jojo za 6 zeta widziałam w zabawkowym ![]() Wiecie co zastanawiam się czy ten mój termin cc tzn że jest 5 dni przed normalnym TP to czy to ma jakieś znaczenie? Nie ma u mnie żadnych medycznych wskazań tylko dogranie terminu z ginkąx ale jednak Antek będzie o te 5 dni krócej w brzuszku Mogłybyście zapytać ginów czy to ma znaczenie?KEJT co Ty o tym myślisz? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4035 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2
Cytat:
ten lekarz nawet w szpitalu powiedzial, ze to minimum raz w tygodniu trzeba kontrolowac, wiec nic tylko bede rozkraczała nogi. Pokłuwania nie mam a Ty sie zacznij oszczędzać, bo chyba bardzo chcesz wcześniej urodzić ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() tez mi sie bardzo podobaja rzeczy z mamas&papas i chyba cos zamówię ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie spię od 7 rano... JA! ![]() leje straszliwie, nigdzie dzisiaj nie wychodzę i myślę, że Tż też odpuści sobie długie spacerowanie z psem, przynajmniej rano. gratuluję nowych tygodni !Perse dzisiaj zaczyna 34 tydzień, a ja jutro, pojutrze natomiast Neni
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. 3470g, 54cm
|
|||||||
|
|
|
#4036 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ghia ale masz fajnego psa...mi tez bylo zal jaja jak maz wynosil,ale inaczej byscie sie od golebi nie uwolnili...u nas dalej probuja znosic patyki,ale juz je na biezaco wywalam...i teraz juz jest ciut spokojniej... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4037 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie na razie chmury i słońce, które ledwo się przebija, wczoraj jak urwanie chmury było to akurat mnie w mieście nie było, u teściowej przed blokiem drzewo połamało
|
|
|
|
#4038 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 20
Cytat:
|
|
|
|
#4039 |
|
Zakorzenienie
|
zbieram się do sklepu dziecięcego, a potem szukać po szrotach zderzaka i miejmy nadzieję, że się uda dziś wszystko z autem naprawić i załatwić
|
|
|
|
#4040 | |
|
Rozeznanie
|
cynamonowa
czekamy na zdjęcia wyprawki ![]() Cytat:
gdzie kupowałaś łóżeczko?? jest białe białe czy transparentne białe?
|
|
#4041 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Witamy się w 31 tygodniu!!!! I to Tyle z dobrych wieści... Od wczoraj boli mnie biodro Pobolewało już wcześniej, teraz mnie napier****** Sam ból to byłby mały pikuś, ale mam niestabilne i przeskakuje, jakby kość miała wyskoczyć z panewki Dziś jeden nieostrożny kroczek w bok w kuchni jak nalewałam małemu syrop i gdyby nie to, że złapałam się szafki (rozlewając przy tym całą herbatę, syrop i zrzucając owoce...) to upadłabym i to na Norberta Zaje... fajnie Nie mam zielonego pojęcia jak mam funkcjonować. Mamy mieć gości (dzień dziecka), a nie mam jak odkurzyć, chyba, że na czworakach ![]() Neni - śliczny kącik ![]() Cynamonko - tulę kochana i trzymam kciuki za bezpiecznie "dobicie do brzegu" - już dużo nie zostało, dbaj o Was, a my potrzymamy nasze magiczne kciuki. Enleeve - Bezolek niech siedzi na miejscu i życzę szyjce mocnego ścisku (póki co... )Misiaczka - gratuluję 30-tki Dla wszystkich innych rozpoczynających nowe miesiące, tygodnie wielkie
|
|
|
|
#4042 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie do mnie, ale odpowiem
białe białe, bo mam takie samo. Na all :p
Edytowane przez karolajn1987 Czas edycji: 2013-06-01 o 08:56 |
|
|
|
#4043 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
2. tak 3. tak ![]() Cytat:
Co do nóg, mam to samo, i mam nadzieje, ze to nic złego nie oznacza. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie, ja pisalam Cytat:
![]() Dzien dobry Cała noc lało, teraz pochmurno, maz wysłany na zakupy, nawet mu obrazki potrzebnych rzeczy znalazłam Dzis wielki dzien sprzatania, ja leze maz sprzata Musimy ogarnac nasza sypialnie i składamy łozeczko |
|||||||
|
|
|
#4044 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie
Wczoraj pobolewalonie ujscie szyjki i pachwiny. Dzisiaj spokoj.
Gratuluje rozpoczetych tygodni!!! Roxi- wez moze cos przeciwbolowego i moze jakis zel rozgrzewajacy pomoze?
OLCIA WOJTUŚ Edytowane przez skylie Czas edycji: 2013-06-01 o 09:05 |
|
|
|
#4045 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 20
Cytat:
Dzień dobry! mąż już przed 7 wstał i pojechał do Warszawy. Na moje nieszczęście mam dziś też jechać, bo trzeba zrobić zakupy remontowe, więc chcąc nie chcąc będę z nim gadać... Ale może kupię coś Fi na dzień dziecka. Poklepcie swoje brzuszki ode mnie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4046 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4047 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4048 |
|
Zakorzenienie
|
Roxi znam ten ból- mi od dziecka wypadają kości ze stawów-hipermobilnosc. Najczęściej bezboleśnie, ale czasami właśnie z bioder taki przeszywajacy ból. Jak lezysz na boku, to staraj się rozgraniczac nogi poduszka na szerokość bioder. Poza tym probuj porobic trochę ćwiczeń na biodra, może Ci coś naskoczy prawidłowo. I jedz galaretki...
|
|
|
#4049 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
link link link poproszę :bo unce:jest dobrze wykonane??
|
|
#4050 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2
Nie rozmawiałam z lekarzem, bo pogorszyło się po wizycie
Jednak jakoś muszę łazić, bo np. pon-śr. Roberta nie ma od 5 do 15, więc ktoś (JA) musi zaliczyć wycieczki do przedszkola i z psem...Idę do łóżka, bo mąż kazał leżeć, a pojechał na chwilkę do Auchana. Jak wpadnie i mnie zastanie przy kompie, to mnie odstrzeli jak kaczkę
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:44.

w kinie było super, Star Trek
i lało z 2 godz. Ale TZ kochany poleciał w te ulewe po auto i podjechał pod same drzwi galerii
(juz nie daje rady z obcasami)
wybacz

chyba za dużo tego chodzenia....
To takie fajne jak TZty sie do brzuszków przytulają albo tak sie rozczulają przy łóżeczku 

Mogłybyście zapytać ginów czy to ma znaczenie?
ten lekarz nawet w szpitalu powiedzial, ze to minimum raz w tygodniu trzeba kontrolowac, wiec nic tylko bede rozkraczała nogi. Pokłuwania nie mam
Porobili mi dzisiaj znowu badania- wyniki bez zmian (no jakby od środy mogło coś diametralnie się zmienić ), na szczęście z Małym podobno wszystko ok. Podczas ktg w ciągu 10min zmienił pozycję 35 razy 

więc luuuzik będzie dobrze
Pobolewało już wcześniej, teraz mnie napier****** 

:bo unce: