|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#481 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Filmiki urodowe na you tube, część XII
WorldOfSandra z każdym filmikiem wygląda jeszcze piękniej
I podoba mi się, że prowadzi kanał zgodnie z pierwotnym zamysłem i nie dziecinnieje... Tak w ogóle, cześć Dziewczyny Podczytuje już Was długo, długo Chrum, chrum, mogę się przyłączyć do korytka? ![]()
|
|
|
|
#482 | |
|
Łotewa
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#484 | |||
|
summer vibes;)
|
Nie subskrybuję Nieesi, ale kiedyś chyba ktos podał link i niestety usłyszałam "małpkę".
![]() Cytat:
![]() ![]() Najlepszego małpiątka Cytat:
, więc subskrybuję i czasem oglądam. A Nieesia to bardziej taka dziewczyna z sąsiedztwa i jak dla mnie nie ma nic nadzwyczajnego do zaoferowania, a i tak ma sporo subskrybentów. ![]() Witam nową koleżankę. ![]() Cytat:
Edytowane przez Atenya Czas edycji: 2013-06-01 o 10:06 |
|||
|
|
|
#485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja odkąd zobaczyłam Sandrę w filmiku w jakości jak z kamerki laptopa, już się nią nie zachwycam. Strasznie sztuczna i zrobiona dla mnie.
|
|
#486 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć hadilan
![]() Mi się uroda sandry niespecjalnie podoba, dla mnie za bardzo określona. Ale ładna, no trudno powiedzieć, że nie
|
|
#487 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Filmiki urodowe na you tube, część XII
a ja w ogóle tej Sandry nie oglądam
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#488 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja miałam kilka podejść do Nissiax Obejrzałam kilka jej filmików, ale bez zbędnych emocji, całkiem ciekawie, ale bez szału. Jednak pewnego dnia, przypadkowo, natrafiłam na jej filmik z aktualizacją toaletki i... przepadłam ![]() Pięknie, gustownie i przytulnie urządzony kącik, a do tego wszystko fajnie zorganizowane. I najważniejsze - rozsądna ilość kosmetyków ![]() Cytat:
![]() Może to właśnie przez tę jakość? ![]() Mnie zachwyca w niej to, że pomimo dość okrągłej, nalanej buzi, ma zarysowane kości policzkowe ![]() Uwielbiam na nią patrzeć, oglądam każdy filmik. Choć ubiera się trochę nie w moim stylu, a do tego mieszka w Londynie. ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Cytat:
![]() Tobie też muszę powiedzieć, że fajna z Ciebie kobitka, lubię taką urodę (sama taką mam ) ![]() Jeśli jesteśmy w temacie urody dziewczyn z YouTube, to ja za najładniejsze uważam (kolejność przypadkowa) : WorldOfSandra, Maxineczka (moja pierwsze subskrypcja Całkiem OK są jeszcze: AllThePrettyFaces, CallMeBlondiee, BrunettesHeart. Edytowane przez 201703241651 Czas edycji: 2013-06-01 o 10:50 |
|||
|
|
|
#489 |
|
Zadomowienie
|
Czy tylko mnie dziwią zachwyty Karoliny nad suszarką nad wanną? Chyba każdy ma coś takiego w domu? Ale zachwyt musi być... ??
od 22:50 http://www.youtube.com/watch?v=vrdsSJmQ27E
|
#490 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję hadilan
|
|
#491 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#492 |
|
Konto usunięte
|
Ja się nie wypowiadam, bo sama bez makijażu wyglądam okropnie
![]() Aż tak źle było? Mnie podobają się jej usta, no i ma bardzo ładne oczy. I łączę się z nią w bólu, bo mamy, chyba, podobny typ cery i ją też wiele rzeczy zapycha ![]() |
|
|
|
#493 |
|
Zadomowienie
|
Odpowiem, że było zuuuuuuupełnie inaczej niż w makijażu. U Maxineczki też jest spora różnica, ale mam wrażenie, że nie aż taka.
|
|
|
|
#494 |
|
Konto usunięte
|
Dlaczego moderatorzy tylko banują, a nie usuwają treści reklamy? Przecież takiemu użytkownikowi nie zależy, czy zostanie zablokowany czy nie, chodzi tylko o to, żeby zostawic po sobie posta z linkiem.
Edytowane przez 201607131106 Czas edycji: 2013-06-01 o 11:14 |
|
|
|
#495 |
|
Zadomowienie
|
Agabil chyba powiększała sobie ciut usta? Bo kojarzę coś jak przeglądałam jej bloga. Bardzo fajna- korzystna zmiana.
|
|
|
|
#496 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Filmiki urodowe na you tube, część XII
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- dzięki mamo ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Cytat:
|
|
#497 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#498 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To samo lubię, minimalizm Nic nie wyrzucamy do śmietnika, bo to pieniądz ląduje w śmietniku, a dziś trzeba go wyjątkowo szanować, a przynajmniej dbać o wydatki.
|
|
#500 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
może ona takiej nigdy nie miała?
|
|
|
|
|
#501 |
|
Zakorzenienie
|
Strasznie nie podoba mi się coś takiego, jak ma ta babka w tym filmie w sypialni, na ścianie to "drugie łóżko", to musi zbieraż tony kurzu, bleh, udusiałabym sie w takiej sypialni
|
#502 |
|
Zakorzenienie
|
U Agabil uwielbiam jej plastyczną twarz. Za pomocą makijażu jest w stanie wszystko wyczarować. Podobnie np.: Ania Rubik, z pozoru nieatrakcyjna, ale zdecydowanie modelka nie o jednej twarzy.
|
#503 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Mnie nawet denerwuje duża ilość kosmetyków ![]() Z kolorówki wystarczy mi wszystkiego po jednej sztuce (podkład, tusz do rzęs, puder, eyeliner...), z wyjątkiem cieni i produktów do ust, ale robię z tym porządek. Z pielęgnacją (twarzy) nie mogę szaleć, z powodu kapryśnej cery, lakiery do paznokci nie robią na mnie wrażenia (obecnie mam dwa), moje włosy nie wymagają specjalnej pielęgnacji, a mazidło do ciała mogę mieć jedno, zwłaszcza jeśli pachnie kokosem lub czekoladą. Jasne, że bardzo lubię kosmetyki, ale te całe kolekcje (uważam, że wiele dziewczyn z polskiego YT ma dużo, a co dopiero np. nagrywające z USA) przyprawiają mnie o zawrót głowy... I to jeszcze tak niestarannie zorganizowane... Wszystko na wierzchu, przytłaczające. Przyznam, że kiedyś nawet podobała mi się wizja ogromnych zasobów kolorówki, ale prędko mi przeszło. Zwłaszcza, że teraz nie mam czasu na bardzo rozbudowany makijaż. Więc bez sensu, żeby wiele produktów się marnowało. Zauważyłam, że są też takie, które chomikują wszystko, nawet jeśli się nie sprawdziło lub nie używają, bo im się nie podoba... Uff, jak zwykle się rozpisuję Ale naprawdę, uderzyła mnie ta ilość i panująca dezorganizacja... |
|
|
|
|
#504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam takie samo podejście, wszystkiego po jednym, broń Boże coś zmarnować, ja nawet z cienia Inglota, którego przestałam używac, zrobiłam bronzer ![]() Szybko się nudzę, nawet kosmetykami, tez kiedyś miałam dużo, ale przez bardzo krótką chwilę. Nie podoba mi się tony kosmetyków, po prostu to nie moja bajka. Ale też ogólnie nie lubię jak jest czegokolwiek za dużo ![]() Nawet teraz gdy oglądam to mieszkanie, to jest w nim za dużo czerwieni, i ogólnie "za dużo", ale to już inna historia... ![]() ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Albo zadzwienie pomieszane z zachwytem nad prysznico-wanną, ja rozumiem, że ludzion się podwyższyły standardy, ale bez przesady.
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2013-06-01 o 12:14 |
|
|
|
|
#505 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#506 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a nie zbiera więcej kurzu niż zwykła kanapa czy fotel, nie wspominając o dywanie.
|
|
|
|
|
#507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja w sypialni oprócz łóżka, szafek dwóch i lampki nie mam nic, wg mnie u tej babeczki jest: zagłówek, ciężkie zasłony, lampki i jeszcze szafki okute tkaniną, jak na mój nos zdecydowanie za dużo. I jeszcze biurko z lapkiem ![]() Mieszkanie wygląda łądnie, ale jak muzeum, żyć bym nie chciała w czymś takim, mam inny gust po prostu ![]() I ta trójbarwność: szary, czerwony, biały ![]() ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Zależy też od mieszkania, ja znam dwa mieszkania i w obu jest taka suszarka, w jednym owszem jest wilgoć, a w drugim nic takiego
|
|
#508 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Jeśli chodzi o cienie Inglot, mam zamiar zacząć kompletować swoją paletę, żeby mieć wszystko w jednym miejscu, porządek i estetycznie, a nie mieć kilkanaście małych paletek, typu duo, trio, żeby się przewalały po kątach ![]() Na razie zamknęłam je w pudełku, ale gdy tylko będę mogła - pozbywam się. Tylko kuszą mnie jeszcze dwie paletki Sleek... Muszę poszukać, czy mają odpowiedniki w Inglot...Może znacie jakieś porównanie Au Naturel i Bad Girl? Edytowane przez 201703241651 Czas edycji: 2013-06-01 o 12:28 |
|
|
|
|
#509 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
opieram nogi w każdej pozycji. Ze ścianą to niewygodne bo albo sciana sie brudzi albo jest za śliska. Kiedyś próbowałam z szafą, ale raz coś zgrzytnęło i już się tak nie bawię
|
|
|
|
|
#510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie mi chodzi bardziej o tkanine tego zagłówka, że to takie puchate, bo skóra daje rade, zawsze można to przetrzeć ściereczką itd
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:12.

Muszę poszukać, czy mają odpowiedniki w Inglot...