Filmiki urodowe na you tube, część XII - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-01, 09:44   #481
201703241651
Konto usunięte

Dot.: Filmiki urodowe na you tube, część XII

WorldOfSandra z każdym filmikiem wygląda jeszcze piękniej
I podoba mi się, że prowadzi kanał zgodnie z pierwotnym zamysłem i nie dziecinnieje... Chociaż, w jej wydaniu, myślę, że całkiem miło by mi się oglądało, bo ją lubię. Za to Nieesi25 kompletnie nie trawię odkąd pamiętam... Nie rozumiem, czemu porównuje się ją do Nissiax83, którą uwielbiam...

Tak w ogóle, cześć Dziewczyny
Podczytuje już Was długo, długo
Chrum, chrum, mogę się przyłączyć do korytka?
201703241651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 09:58   #482
beznadziejniak
Łotewa

Cytat:
Napisane przez patrycjamaj Pokaż wiadomość
Zarabiam pieniądze tutaj:
http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/JohnTayds/
zalecam to także Tobie, nie jest to zanadto złożone, a zarobić można nieźle
Idź sobie zarabiać gdzie indziej...
beznadziejniak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 09:59   #483
bubus900
Zakorzenienie

Cytat:
Stary 2013-06-01, 10:05   #484
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Napisane przez Labirynth Pokaż wiadomość
Kurka, ja tej małpki nie wyłapałam
Nie subskrybuję Nieesi, ale kiedyś chyba ktos podał link i niestety usłyszałam "małpkę".

Cytat:
Napisane przez bubus900 Pokaż wiadomość
bron boze, przeciez musze gdziez zale wylewac . dzisiaj dzien dziecka, myslicie, ze z tej okazji mozna bez wyrzutow zezrec wielkie lody?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Można, a nawet trzeba

Cytat:
Napisane przez moniczorek Pokaż wiadomość
pozwalam

a tak w ogole wszystkiego najlepszego moje dzieci
Najlepszego małpiątka

Cytat:
Napisane przez Hadilan Pokaż wiadomość
I podoba mi się, że prowadzi kanał zgodnie z pierwotnym zamysłem i nie dziecinnieje... Chociaż, w jej wydaniu, myślę, że całkiem miło by mi się oglądało, bo ją lubię. Za to Nieesi25 kompletnie nie trawię odkąd pamiętam... Nie rozumiem, czemu porównuje się ją do Nissiax83, którą uwielbiam...

Chrum, chrum, mogę się przyłączyć do korytka?
Mam podobne zdanie, aczkolwiek obie mnie nudzą i trochę męczą, ale chodzi o to, że Nissiax jest konkretna, przekazuje wiedzę i nie robi prywaty, kojarzy mi się trochę z "psorką", więc subskrybuję i czasem oglądam. A Nieesia to bardziej taka dziewczyna z sąsiedztwa i jak dla mnie nie ma nic nadzwyczajnego do zaoferowania, a i tak ma sporo subskrybentów.

Witam nową koleżankę.

Cytat:
Spadówka z wątku.

Edytowane przez Atenya
Czas edycji: 2013-06-01 o 10:06
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 10:11   #485
monicar
Zakorzenienie

Cytat:

witaj

Ja odkąd zobaczyłam Sandrę w filmiku w jakości jak z kamerki laptopa, już się nią nie zachwycam. Strasznie sztuczna i zrobiona dla mnie.
Stary 2013-06-01, 10:29   #486
bubus900
Zakorzenienie

Cześć hadilan
Mi się uroda sandry niespecjalnie podoba, dla mnie za bardzo określona. Ale ładna, no trudno powiedzieć, że nie
Stary 2013-06-01, 10:40   #487
201606201229
Konto usunięte

Odp: Filmiki urodowe na you tube, część XII

a ja w ogóle tej Sandry nie oglądam

201606201229 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 10:49   #488
201703241651
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość
Mam podobne zdanie, aczkolwiek obie mnie nudzą i trochę męczą, ale chodzi o to, że Nissiax jest konkretna, przekazuje wiedzę i nie robi prywaty, kojarzy mi się trochę z "psorką", więc subskrybuję i czasem oglądam. A Nieesia to bardziej taka dziewczyna z sąsiedztwa i jak dla mnie nie ma nic nadzwyczajnego do zaoferowania, a i tak ma sporo subskrybentów.

Witam nową koleżankę.
Hej
Ja miałam kilka podejść do Nissiax
Obejrzałam kilka jej filmików, ale bez zbędnych emocji, całkiem ciekawie, ale bez szału.
Jednak pewnego dnia, przypadkowo, natrafiłam na jej filmik z aktualizacją toaletki i... przepadłam
Pięknie, gustownie i przytulnie urządzony kącik, a do tego wszystko fajnie zorganizowane. I najważniejsze - rozsądna ilość kosmetyków Naprawdę, po filmikach innych dziewczyn zastanawiałam się, po co im po tyle sztuk wszystkiego. Oczywiście, to ich sprawa i nic mi tego, ale byłam ciekawa, czy w youtubowym światku istnieje dziewczyna o poglądach zbliżonych do mnie. No i się znalazła. Nie dość, że dobra ilość, nie ma się wrażenia, że coś leży bezużytecznie, to jeszcze świetna organizacja - wszystko schowane i podzielone praktycznie przegrodami. Wiem, że nie każdy ma warunki, ale nie mogłam już patrzeć na ten ogrom produktów, ustawiony na blacie, na widoku, a gdzieś z tyłu przebijają się kultowe plastikowe lub drewniane szufladki. I choćby nie wiem jaki panował tam porządek, ja zawsze odnoszę wrażenie bałaganu i chaosu. Bardzo podobają mi się toaletki, gdzie na blacie jest minimalna ilość przedmiotów, a kosmetyki w jej wnętrzu. Może to głupie, ale przez ten filmik zagłębiłam się w jej inne produkcje i jest w czołówce moich ulubionych dziewczyn. Podoba mi się jej minimalizm, pomimo miłości do kosmetyków

Cytat:
Napisane przez monicar Pokaż wiadomość
witaj
Ja odkąd zobaczyłam Sandrę w filmiku w jakości jak z kamerki laptopa, już się nią nie zachwycam. Strasznie sztuczna i zrobiona dla mnie.
Cześć
Może to właśnie przez tę jakość?
Mnie zachwyca w niej to, że pomimo dość okrągłej, nalanej buzi, ma zarysowane kości policzkowe
Uwielbiam na nią patrzeć, oglądam każdy filmik. Choć ubiera się trochę nie w moim stylu, a do tego mieszka w Londynie.

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

Cytat:
Cześć hadilan
Mi się uroda sandry niespecjalnie podoba, dla mnie za bardzo określona. Ale ładna, no trudno powiedzieć, że nie
Hej Bubus
Tobie też muszę powiedzieć, że fajna z Ciebie kobitka, lubię taką urodę (sama taką mam)

Jeśli jesteśmy w temacie urody dziewczyn z YouTube, to ja za najładniejsze uważam (kolejność przypadkowa) : WorldOfSandra, Maxineczka (moja pierwsze subskrypcja), Nissiax83 (ktoś wspomniał, że ma klasyczną urodę, zgadzam się), Agabil1 (może ma trochę prześwietlone filmiki, ale ujmuje mnie), Kasia z LoveAndGreatShoes potrafi w niektórych filmikach super wyglądać

Całkiem OK są jeszcze: AllThePrettyFaces, CallMeBlondiee, BrunettesHeart.

Edytowane przez 201703241651
Czas edycji: 2013-06-01 o 10:50
Stary 2013-06-01, 10:51   #489
otoya
Zadomowienie

Czy tylko mnie dziwią zachwyty Karoliny nad suszarką nad wanną? Chyba każdy ma coś takiego w domu? Ale zachwyt musi być... ??

od 22:50
http://www.youtube.com/watch?v=vrdsSJmQ27E
Trzeba marzyć
Zamiast dmuchać na zimne
Na gorącym się sparzyć
Z deszczu pobiec pod rynnę
Trzeba marzyć'

otoya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 10:56   #490
bubus900
Zakorzenienie

dziękuję hadilan
Stary 2013-06-01, 11:05   #491
ladymln
Zadomowienie

Cytat:
Hej
Obejrzałam kilka jej filmików, ale bez zbędnych emocji, całkiem ciekawie, ale bez szału.
Jednak pewnego dnia, przypadkowo, natrafiłam na jej filmik z aktualizacją toaletki i... przepadłam
Pięknie, gustownie i przytulnie urządzony kącik, a do tego wszystko fajnie zorganizowane. I najważniejsze - rozsądna ilość kosmetyków Naprawdę, po filmikach innych dziewczyn zastanawiałam się, po co im po tyle sztuk wszystkiego. Oczywiście, to ich sprawa i nic mi tego, ale byłam ciekawa, czy w youtubowym światku istnieje dziewczyna o poglądach zbliżonych do mnie. No i się znalazła. Nie dość, że dobra ilość, nie ma się wrażenia, że coś leży bezużytecznie, to jeszcze świetna organizacja - wszystko schowane i podzielone praktycznie przegrodami. Wiem, że nie każdy ma warunki, ale nie mogłam już patrzeć na ten ogrom produktów, ustawiony na blacie, na widoku, a gdzieś z tyłu przebijają się kultowe plastikowe lub drewniane szufladki. I choćby nie wiem jaki panował tam porządek, ja zawsze odnoszę wrażenie bałaganu i chaosu. Bardzo podobają mi się toaletki, gdzie na blacie jest minimalna ilość przedmiotów, a kosmetyki w jej wnętrzu. Może to głupie, ale przez ten filmik zagłębiłam się w jej inne produkcje i jest w czołówce moich ulubionych dziewczyn. Podoba mi się jej minimalizm, pomimo miłości do kosmetyków

Cześć
Może to właśnie przez tę jakość?
Mnie zachwyca w niej to, że pomimo dość okrągłej, nalanej buzi, ma zarysowane kości policzkowe
Uwielbiam na nią patrzeć, oglądam każdy filmik. Choć ubiera się trochę nie w moim stylu, a do tego mieszka w Londynie.

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

Hej Bubus
Tobie też muszę powiedzieć, że fajna z Ciebie kobitka, lubię taką urodę (sama taką mam)

Jeśli jesteśmy w temacie urody dziewczyn z YouTube, to ja za najładniejsze uważam (kolejność przypadkowa) : WorldOfSandra, Maxineczka (moja pierwsze subskrypcja), Nissiax83 (ktoś wspomniał, że ma klasyczną urodę, zgadzam się), Agabil1 (może ma trochę prześwietlone filmiki, ale ujmuje mnie), Kasia z LoveAndGreatShoes potrafi w niektórych filmikach super wyglądać

Całkiem OK są jeszcze: AllThePrettyFaces, CallMeBlondiee, BrunettesHeart.
Jak zobaczyłam Agabil1 bez makijaż mój youtubowy świat runął :P
I tak, zaraz odezwą się głosy, że "ja odkąd skończyłam 8 miesięcy i nauczyłam się sprawnego chwytania pracuję w chińskiej fabryce tekstyliów, żeby zarobić na swoje zachcianki" - ale nie każdy musi pracować w takim wieku, sorry.
ladymln jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 11:08   #492
201703241651
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ladymln Pokaż wiadomość
Ja się nie wypowiadam, bo sama bez makijażu wyglądam okropnie
Aż tak źle było?
Mnie podobają się jej usta, no i ma bardzo ładne oczy.
I łączę się z nią w bólu, bo mamy, chyba, podobny typ cery i ją też wiele rzeczy zapycha

Cytat:
dziękuję hadilan
Stary 2013-06-01, 11:12   #493
ladymln
Zadomowienie

Cytat:
Aż tak źle było?
I łączę się z nią w bólu, bo mamy, chyba, podobny typ cery i ją też wiele rzeczy zapycha

Odpowiem, że było zuuuuuuupełnie inaczej niż w makijażu. U Maxineczki też jest spora różnica, ale mam wrażenie, że nie aż taka.
I tak, zaraz odezwą się głosy, że "ja odkąd skończyłam 8 miesięcy i nauczyłam się sprawnego chwytania pracuję w chińskiej fabryce tekstyliów, żeby zarobić na swoje zachcianki" - ale nie każdy musi pracować w takim wieku, sorry.
ladymln jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 11:13   #494
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
to także Tobie, nie jest to zanadto złożone, a zarobić można nieźle
Dlaczego moderatorzy tylko banują, a nie usuwają treści reklamy? Przecież takiemu użytkownikowi nie zależy, czy zostanie zablokowany czy nie, chodzi tylko o to, żeby zostawic po sobie posta z linkiem.

Edytowane przez 201607131106
Czas edycji: 2013-06-01 o 11:14
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 11:16   #495
bentkuff
Zadomowienie

Cytat:
Aż tak źle było?

Agabil chyba powiększała sobie ciut usta? Bo kojarzę coś jak przeglądałam jej bloga. Bardzo fajna- korzystna zmiana.
bentkuff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 11:26   #496
Labirynth
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Filmiki urodowe na you tube, część XII

Cytat:
bron boze, przeciez musze gdziez zale wylewac . dzisiaj dzien dziecka, myslicie, ze z tej okazji mozna bez wyrzutow zezrec wielkie lody?

A co, ja i bez okazji jem cały kubek Grycanów

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------

Cytat:
Napisane przez moniczorek Pokaż wiadomość
pozwalam

a tak w ogole wszystkiego najlepszego moje dzieci
dzięki mamo

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

Cytat:
Napisane przez lovically Pokaż wiadomość
Mi do szczęścia wystarcza tylko ten płyn do kąpieli z Luksji, który pachnie jak delicje. Masa piany, fajny zapach i moje wewnętrzne dziecko ma ogromną radochę.[COLOR="Silver"]
A ja odkryłam w Biedrze takie z Bielendy, za 8.99, rózne zapachy, dwufazowe, uwielbiam Ameryke i Azje, ale tez i Afryke
Stary 2013-06-01, 11:38   #497
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladymln Pokaż wiadomość
Róznica jest. Ale to mi się właśnie podoba w prosty, szybki sposób zmienia sie w przepiękną kobietę. Miło się na nią patrzy jak się maluje.
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 11:49   #498
201703241651
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez dacn Pokaż wiadomość
Róznica jest. Ale to mi się właśnie podoba w prosty, szybki sposób zmienia sie w przepiękną kobietę. Miło się na nią patrzy jak się maluje.
Do tego bardzo mi się podoba jej głos, jest taki ciepły, spokojny...
Stary 2013-06-01, 11:52   #499
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Hej
Doskoanle Ciebie rozumiem To samo lubię, minimalizm Nic nie wyrzucamy do śmietnika, bo to pieniądz ląduje w śmietniku, a dziś trzeba go wyjątkowo szanować, a przynajmniej dbać o wydatki.
Stary 2013-06-01, 11:57   #500
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
Napisane przez otoya Pokaż wiadomość
Czy tylko mnie dziwią zachwyty Karoliny nad suszarką nad wanną? Chyba każdy ma coś takiego w domu? Ale zachwyt musi być... ??

od 22:50
http://www.youtube.com/watch?v=vrdsSJmQ27E
też nie rozumiem tego zachwytu może ona takiej nigdy nie miała?
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 12:00   #501
Labirynth
Zakorzenienie

Strasznie nie podoba mi się coś takiego, jak ma ta babka w tym filmie w sypialni, na ścianie to "drugie łóżko", to musi zbieraż tony kurzu, bleh, udusiałabym sie w takiej sypialni
Stary 2013-06-01, 12:02   #502
monicar
Zakorzenienie

U Agabil uwielbiam jej plastyczną twarz. Za pomocą makijażu jest w stanie wszystko wyczarować. Podobnie np.: Ania Rubik, z pozoru nieatrakcyjna, ale zdecydowanie modelka nie o jednej twarzy.
Stary 2013-06-01, 12:05   #503
201703241651
Konto usunięte

Cytat:
Doskoanle Ciebie rozumiem To samo lubię, minimalizm Nic nie wyrzucamy do śmietnika, bo to pieniądz ląduje w śmietniku, a dziś trzeba go wyjątkowo szanować, a przynajmniej dbać o wydatki.

Mnie nawet denerwuje duża ilość kosmetyków
Z kolorówki wystarczy mi wszystkiego po jednej sztuce (podkład, tusz do rzęs, puder, eyeliner...), z wyjątkiem cieni i produktów do ust, ale robię z tym porządek. Z pielęgnacją (twarzy) nie mogę szaleć, z powodu kapryśnej cery, lakiery do paznokci nie robią na mnie wrażenia (obecnie mam dwa), moje włosy nie wymagają specjalnej pielęgnacji, a mazidło do ciała mogę mieć jedno, zwłaszcza jeśli pachnie kokosem lub czekoladą. Jasne, że bardzo lubię kosmetyki, ale te całe kolekcje (uważam, że wiele dziewczyn z polskiego YT ma dużo, a co dopiero np. nagrywające z USA) przyprawiają mnie o zawrót głowy... I to jeszcze tak niestarannie zorganizowane... Wszystko na wierzchu, przytłaczające. Przyznam, że kiedyś nawet podobała mi się wizja ogromnych zasobów kolorówki, ale prędko mi przeszło. Zwłaszcza, że teraz nie mam czasu na bardzo rozbudowany makijaż. Więc bez sensu, żeby wiele produktów się marnowało. Zauważyłam, że są też takie, które chomikują wszystko, nawet jeśli się nie sprawdziło lub nie używają, bo im się nie podoba...
Uff, jak zwykle się rozpisuję
Ale naprawdę, uderzyła mnie ta ilość i panująca dezorganizacja...
Stary 2013-06-01, 12:12   #504
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:

Mnie nawet denerwuje duża ilość kosmetyków
Z kolorówki wystarczy mi wszystkiego po jednej sztuce (podkład, tusz do rzęs, puder, eyeliner...), z wyjątkiem cieni i produktów do ust, ale robię z tym porządek. Z pielęgnacją (twarzy) nie mogę szaleć, z powodu kapryśnej cery, lakiery do paznokci nie robią na mnie wrażenia (obecnie mam dwa), moje włosy nie wymagają specjalnej pielęgnacji, a mazidło do ciała mogę mieć jedno, zwłaszcza jeśli pachnie kokosem lub czekoladą. Jasne, że bardzo lubię kosmetyki, ale te całe kolekcje (uważam, że wiele dziewczyn z polskiego YT ma dużo, a co dopiero np. nagrywające z USA) przyprawiają mnie o zawrót głowy... I to jeszcze tak niestarannie zorganizowane... Wszystko na wierzchu, przytłaczające. Przyznam, że kiedyś nawet podobała mi się wizja ogromnych zasobów kolorówki, ale prędko mi przeszło. Zwłaszcza, że teraz nie mam czasu na bardzo rozbudowany makijaż. Więc bez sensu, żeby wiele produktów się marnowało. Zauważyłam, że są też takie, które chomikują wszystko, nawet jeśli się nie sprawdziło lub nie używają, bo im się nie podoba...
Uff, jak zwykle się rozpisuję
Ale naprawdę, uderzyła mnie ta ilość i panująca dezorganizacja...
Chyba mam siostre bliźniaczkę I jesteś nią Ty

Ja mam takie samo podejście, wszystkiego po jednym, broń Boże coś zmarnować, ja nawet z cienia Inglota, którego przestałam używac, zrobiłam bronzer
Szybko się nudzę, nawet kosmetykami, tez kiedyś miałam dużo, ale przez bardzo krótką chwilę.

Nie podoba mi się tony kosmetyków, po prostu to nie moja bajka. Ale też ogólnie nie lubię jak jest czegokolwiek za dużo
Nawet teraz gdy oglądam to mieszkanie, to jest w nim za dużo czerwieni, i ogólnie "za dużo", ale to już inna historia...

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ----------

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
Albo zadzwienie pomieszane z zachwytem nad prysznico-wanną, ja rozumiem, że ludzion się podwyższyły standardy, ale bez przesady.

Edytowane przez Labirynth
Czas edycji: 2013-06-01 o 12:14
Labirynth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 12:13   #505
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
Suszarka nad wanną to zły pomysł. Zbiera wilgoć w łazience.
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 12:14   #506
bentkuff
Zadomowienie

Cytat:
Strasznie nie podoba mi się coś takiego, jak ma ta babka w tym filmie w sypialni, na ścianie to "drugie łóżko", to musi zbieraż tony kurzu, bleh, udusiałabym sie w takiej sypialni
Chodzi o ten przedłużony zagłówek? To sie czasem przydaje a nie zbiera więcej kurzu niż zwykła kanapa czy fotel, nie wspominając o dywanie.
Stary 2013-06-01, 12:20   #507
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bentkuff Pokaż wiadomość
Chodzi o ten przedłużony zagłówek? To sie czasem przydaje a nie zbiera więcej kurzu niż zwykła kanapa czy fotel, nie wspominając o dywanie.
A do czego sie przydaje?? Pytam z ciekawości
Ja w sypialni oprócz łóżka, szafek dwóch i lampki nie mam nic, wg mnie u tej babeczki jest: zagłówek, ciężkie zasłony, lampki i jeszcze szafki okute tkaniną, jak na mój nos zdecydowanie za dużo. I jeszcze biurko z lapkiem

Mieszkanie wygląda łądnie, ale jak muzeum, żyć bym nie chciała w czymś takim, mam inny gust po prostu
I ta trójbarwność: szary, czerwony, biały

---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------

Cytat:
Napisane przez dacn Pokaż wiadomość
Suszarka nad wanną to zły pomysł. Zbiera wilgoć w łazience.
Zależy też od mieszkania, ja znam dwa mieszkania i w obu jest taka suszarka, w jednym owszem jest wilgoć, a w drugim nic takiego
Stary 2013-06-01, 12:27   #508
201703241651
Konto usunięte

Cytat:
Chyba mam siostre bliźniaczkę I jesteś nią Ty

Ja mam takie samo podejście, wszystkiego po jednym, broń Boże coś zmarnować, ja nawet z cienia Inglota, którego przestałam używac, zrobiłam bronzer
Szybko się nudzę, nawet kosmetykami, tez kiedyś miałam dużo, ale przez bardzo krótką chwilę.

Nie podoba mi się tony kosmetyków, po prostu to nie moja bajka. Ale też ogólnie nie lubię jak jest czegokolwiek za dużo
Nawet teraz gdy oglądam to mieszkanie, to jest w nim za dużo czerwieni, i ogólnie "za dużo", ale to już inna historia...
<suchar>Bliźniaczki Olsen</suchar>

Jeśli chodzi o cienie Inglot, mam zamiar zacząć kompletować swoją paletę, żeby mieć wszystko w jednym miejscu, porządek i estetycznie, a nie mieć kilkanaście małych paletek, typu duo, trio, żeby się przewalały po kątach Do tego wspieram polską markę
Na razie zamknęłam je w pudełku, ale gdy tylko będę mogła - pozbywam się.
Tylko kuszą mnie jeszcze dwie paletki Sleek... Muszę poszukać, czy mają odpowiedniki w Inglot...
Może znacie jakieś porównanie Au Naturel i Bad Girl?

Edytowane przez 201703241651
Czas edycji: 2013-06-01 o 12:28
Stary 2013-06-01, 12:27   #509
bentkuff
Zadomowienie

Cytat:
A do czego sie przydaje?? Pytam z ciekawości
Ja w sypialni oprócz łóżka, szafek dwóch i lampki nie mam nic, wg mnie u tej babeczki jest: zagłówek, ciężkie zasłony, lampki i jeszcze szafki okute tkaniną, jak na mój nos zdecydowanie za dużo. I jeszcze biurko z lapkiem

Mieszkanie wygląda łądnie, ale jak muzeum, żyć bym nie chciała w czymś takim, mam inny gust po prostu
I ta trójbarwność: szary, czerwony, biały

---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------

Zależy też od mieszkania, ja znam dwa mieszkania i w obu jest taka suszarka, w jednym owszem jest wilgoć, a w drugim nic takiego
Ja mam coś takiego, ale zrobiłam ze starych skórzanych kurtek z sh- więc się nie kurzy. A ja przy tym ćwiczę opieram nogi w każdej pozycji. Ze ścianą to niewygodne bo albo sciana sie brudzi albo jest za śliska. Kiedyś próbowałam z szafą, ale raz coś zgrzytnęło i już się tak nie bawię
Stary 2013-06-01, 12:31   #510
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bentkuff Pokaż wiadomość
Ja mam coś takiego, ale zrobiłam ze starych skórzanych kurtek z sh- więc się nie kurzy. A ja przy tym ćwiczę opieram nogi w każdej pozycji. Ze ścianą to niewygodne bo albo sciana sie brudzi albo jest za śliska. Kiedyś próbowałam z szafą, ale raz coś zgrzytnęło i już się tak nie bawię
Super

Właśnie mi chodzi bardziej o tkanine tego zagłówka, że to takie puchate, bo skóra daje rade, zawsze można to przetrzeć ściereczką itd

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości