Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 13 - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-01, 10:59   #2011
hihihi
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 13

Cytat:
Napisane przez exist_ Pokaż wiadomość
o świetne

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 11:03   #2012
velika
Winter is coming

Dot.: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 13

Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość
Pozdrowienia z Lublina :-D :-*
bawcie się dobrze!
heh widzę, że nie jestem jedyną, która nie odróżnia kolorów, kamień z serca Jeśli chodzi o kolory to jestem jak facet, rozróżniam te podstawowe i nie mam pojęcia co to jest śmietankowa biel.
Docik, ja jestem za kwiatkiem.

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 11:05   #2013
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość

Co myślicie o tych zdjęcia?
http://foks-wedding.blogspot.com/
http://olimpiakoziej.blogspot.com/

Mam mega udany dzień dziecka. Zgłosiłam się do projektu kulturowego. Dostałam odpowiedź: przyjęli mnie!
Gratulacje!
dla mnie zdjęcia lepsze Pani Olimpii

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 11:09   #2014
behindblueeyes
Zakorzenienie

Hej

Dla mnie też biały to bialy

Co do prezentu ślubnego dla TŻta to nie planuję-ja będę najdroższym podarunkiem dla niego

Byliśmy wczoraj na Gatsby'm, całkiem faajny film
Stary 2013-06-01, 11:10   #2015
Opiumalfa
Zakorzenienie

Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 13

AAaa śniło mi sie ze moja suknia dostawała w biuscie i miałam takie okropne bolero białe z długim rekawem!!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 11:12   #2016
aneczka25057
Rozeznanie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
Ten jest CUDNY!!!

Cytat:

aneczka25057
Wszystkiego dobrego Tobie i wszystkim dziewczynom
Mamy jeszcze czas żeby dorosnąć lub pozostać choć w maleńkim stopniu dzieckiem. Ponoć faceci nigdy nie dorastają
... jak patrzę na TŻ i mojego ojca mam takie odczucie...

dokładnie tak!
Czasami coś w tym jest
Cytat:
Mam mega udany dzień dziecka. Zgłosiłam się do projektu kulturowego. Dostałam odpowiedź: przyjęli mnie!
25.05.2012
Zaślubieni
16.08.2014
aneczka25057 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 11:13   #2017
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość
Pytanie mam robicie swoim przyszłym mężom jakiś prezent z okazji ślubu? ja tak sobie pomyślałam, że drobiazg jakiś na pamiątkę chyba mojemu sprawię, on pewnie o tym nie pomyśli, bo po co ale znalazłam cos takiego i myślę, że to super jest
http://www.crazyshop.pl/prod_27151_z...kow-malzenstwo
SUPER
Cytat:
są tez spinki na tej stronie

co sądzicie o tych fotkach? ja wciąż poszukuję fotografa...
aloffkowa może znasz?
http://www.krystiankasperowicz.com/pl/
Kojarzę, niezły jest
jaki macie fundusz?? może mpojego Ci polecę
http://www.foto-kamera.pl/
mój fotograf i moim zdaniem "namber łan" wśród fotografów w mojej okolicy
Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Bry bry!

My się powoli ogarniamy na wesele
Ślub o 14, więc trzeba się już szykować, bo znając nasze tempo, to byśmy się spóźnili
zazdroszczę
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 11:15   #2018
Ines3037200
Rozeznanie

Wszystko dziś źle.
Przyszedł @
I to jaki
Ines3037200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 11:18   #2019
aneczka25057
Rozeznanie

Cytat:
Jak dla mnie zdecydowanie te drugie są lepsze

Ines
25.05.2012
Zaślubieni
16.08.2014
aneczka25057 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 11:29   #2020
adziia13
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość
ja też nie lubię takie czystej śnieżnobiałej bieli naprawdę mało kto wygląda w nich ładnie
To prawda bardzo mało dziewczyn wygląda ładnie w czystej-śnieżnej bieli. Z perspektywy wizażystki, to poprostu bardzo zimny odcień i wyglądają w nim ładnie dziewczyny typu zima: czarne włosy, niebieskie albo jasno zielone oczy, dosyć jasna (nie trupia) karnacja, dziewczyny śniade, wyglądają w śnieżnobiałych sukniach na brudne. Oczywiście występują odstępstwa od reguły, choć zazwyczaj reguła się sprawdza.

Cytat:
Pytanie mam robicie swoim przyszłym mężom jakiś prezent z okazji ślubu? ja tak sobie pomyślałam, że drobiazg jakiś na pamiątkę chyba mojemu sprawię, on pewnie o tym nie pomyśli, bo po co ale znalazłam cos takiego i myślę, że to super jest
http://www.crazyshop.pl/prod_27151_z...kow-malzenstwo
Ja będę robić, TŻ tydzień przed ślubem będzie miał urodziny, więc też coś muszę wykombinować, a na ślub będą spinki w kształcie gaśnic

Cytat:
Bry bry!

Ślub o 14, więc trzeba się już szykować, bo znając nasze tempo, to byśmy się spóźnili
Ja dziś idę na ślub koleżanki (tylko do kościoła) niedługo też zacznę się szykować, bo ślub na 15, a o 14 muszę wyjśc z domu, zebrać dziewuchy do auta i pojechać po kwiaty.
adziia13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 11:34   #2021
Dotka90
Zakorzenienie

My juz prawie gotowi
Pomalowalam pazury i mam jakies 20 minut zeby wyschly wiec siedze na kompie (i dlatego bez polskich znakow ).
Potem jedziemy jeszcze kupic ryz odebrac TZtowy garnitur z pralni i do mojej mamy - tam sie ubierzemy, ja sie umaluje i mama mnie uczesze.

Chyba chce zeby mi zrobila francuza na boku (od tylu patrzac od prawej do lewej, bo w te strone mam tez grzywke), a koncowke wlosow (od karku) - zrobie loki prostownica

Jakas czerwona gumke ozdobna kupie i bedzie ok
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 11:37   #2022
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adziia13 Pokaż wiadomość
To prawda bardzo mało dziewczyn wygląda ładnie w czystej-śnieżnej bieli. Z perspektywy wizażystki, to poprostu bardzo zimny odcień i wyglądają w nim ładnie dziewczyny typu zima: czarne włosy, niebieskie albo jasno zielone oczy, dosyć jasna (nie trupia) karnacja, dziewczyny śniade, wyglądają w śnieżnobiałych sukniach na brudne. Oczywiście występują odstępstwa od reguły, choć zazwyczaj reguła się sprawdza.

Ja dziś idę na ślub koleżanki (tylko do kościoła) niedługo też zacznę się szykować, bo ślub na 15, a o 14 muszę wyjśc z domu, zebrać dziewuchy do auta i pojechać po kwiaty.
i chyba właśnie tak jest ja będę szukać albo tej śmietankowej albo ivory zobaczymy jak będę wyglądać
ja muszę za to zacząć się pakować

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 11:46   #2023
say-hello
Zakorzenienie

cześć dziewczyny
ja już po imprezie, było meega!

mam takie pytanie... czy może któraś z Was, lub z Waszych znajomych szuka małego laptopa? będę dziś wystawiać swojego na allegro, jest prawie nowy, kupiony miesiąc temu ale używany zaledwie kilka razy. w ogóle nie był mi potrzebny, a teraz zbieram na jakiś lepszy sprzęt
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 11:49   #2024
Dotka90
Zakorzenienie

TZ zgubil numerek do pralni
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 11:52   #2025
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ines3037200 Pokaż wiadomość
Wszystko dziś źle.
Przyszedł @
I to jaki
łącze się w bólu - mam to samo :/

---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny
ja już po imprezie, było meega!

mam takie pytanie... czy może któraś z Was, lub z Waszych znajomych szuka małego laptopa? będę dziś wystawiać swojego na allegro, jest prawie nowy, kupiony miesiąc temu ale używany zaledwie kilka razy. w ogóle nie był mi potrzebny, a teraz zbieram na jakiś lepszy sprzęt
hmm mój laptop chodzi jak mu się chce (zalałam go kilka razy i klawiatura w ogóle nie chodzi - używam takiej normalnej jak do kompa podłączonej po prostu pod laptopa) trochę mnie to drażni a jak sie wyprowadzę to już w ogóle nie wiem gdzie postawię laptopa + klawiaturę więc jak wystawisz to poproszę o link
moniczka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 11:59   #2026
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniczka_90 Pokaż wiadomość

hmm mój laptop chodzi jak mu się chce (zalałam go kilka razy i klawiatura w ogóle nie chodzi - używam takiej normalnej jak do kompa podłączonej po prostu pod laptopa) trochę mnie to drażni a jak sie wyprowadzę to już w ogóle nie wiem gdzie postawię laptopa + klawiaturę więc jak wystawisz to poproszę o link
ok, wyślę Ci na pw. zaraz będę zakładać aukcję jeżeli nie masz jakichś dużych wymagań, tzn przeglądasz internet, oglądasz filmy itp to on w zupełności wystarczy
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 12:03   #2027
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez exist_ Pokaż wiadomość
Ja też się martwię jak to będzie w przyszłości, ja praca na zmiany, TŻ też na zmiany (w teorii bo on głównie dniówki robi, wolno mu ) i boję się jak to będzie... Że będziemy się mijać, będą samotne noce, brak czasu dla siebie, zajęte, pracujące weekendy...
Chyba że zostanę na uczelni i zrobię wieeeeelką karierę naukową...
Normalnie, jak w życiu
My mamy tygodnie, że widzimy się dopiero po 22:00 jak tż wraca z pracy, godzinę pogadamy i śpimy. Albo ja wracam po 17:00,a tż wychodzi po 21:00 na nockę więc dziennie spędzamy razem ok.4godzin. Najlepiej jest jak on wraca o 14:00, ja po 17:00 i mamy resztę dnia i noc dla siebie. Ja mam wolne weekendy, tż teoretycznie też, ale dzisiaj był w pracy 6-11

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
Więc pewnie skończy się tym, że zadzwonię po moją mamę która mieszka 180 km od nas, jest na emeryturze i to nasze jedyne koło ratunkowe. Nie mam zamiaru płacić obcej kobiecie 1500 zł, bo tyle teraz kosztuje niania w Gd, i to tylko na 8 godz...
Teraz często i mamie płaci się za pilnowanie dziecka. Moja była szefowa płaciła własnej matce za pilnowanie wnuka i nie uważam, żeby to było dziwne :P

Cytat:
Teraz szukam już czegokolwiek, wysyłam CV już na wszystko co się chociaż mnimalnie z moim wkształceniem. Jakiś z-ca kier. rossmana, wizażysta sephora, przedstawiciel farmaceutyczny/medyczny, dermokonsultant itp. I tylko cisza, nikt mnie nawet na rozmowę nie chciał.
Nie wiem co jest grane, kogo w takim razie szukają.

Bo ja mam 25 lat, 7 lat w branży kosmetycznej (to raczej dużo w tym wieku chyba), praca w salonach, 3 lata prowadzenia własnego biznesu, równolegle dystrybucja kosmetyków - i jakoś nie spełniam wymagań rekrutacyjnych :|
Ja jestem farmaceutą,a na przedstawiciela farmaceutycznego mnie nie chcą chociaż wysłałam kilka cv do firm Przedstawiciele, którzy nas odwiedzają zazwyczaj nie mają wykształcenia w tym kierunku. Tak samo w rossie - widziałam ostatnio (na fejsie), że moja koleżanka (tylko po lo) jest z-ca kierownika, czyli w sumie wykształcenie średnie, żadnego ukierunkowania na kosmetyki. Więc może faktycznie pracodawcy wolą kogoś z mniejszymi kwalifikacjami? Bo nie będzie chciał tyle kasy, bo nie zwieje jak znajdzie lepsza posadę, no nie wiem

Cytat:
Napisane przez aniuska18032 Pokaż wiadomość
Mi właśnie ponoć w śnieżnobiałych lepiej ale widzę też po ciuchach, że w bieli wyglądam dobrze a w takich kremowych już gorzej
Mi też mówili, że tylko odcienie bieli ale ja sama widzę, że w białych ciuchach wyglądam ok. Unikam kremowych bluzek, koszul (wszystkiego "przy twarzy"). Nie wiem jakim jesteś typem urody, ale wnioskuję że podobnym do mnie

Przy okazji ponawiam prośbę o dołączenie do klubu, ciekawi mnie z kim piszę

Cytat:
Napisane przez monikkad Pokaż wiadomość
Justynkie, mój TŻ jak się na kilka miesięcy przed ślubem wyprowadzi do mnie do miasta to też będzie dojeżdżał 70 km 5 dni w tygodniu do pracy. Koło 6.00 pewnie będzie wyjeżdżał, wpół do szóstej wstawał (bo on zawsze bez śniadanie, wstaje, zęby myje, ubiera się i gotowy). Też mnie to martwi. Dużo nie zarabia w swojej firmie, też czekamy teraz do stycznia z nadzieją, że dadzą mu nową umowę i wraz z nią jakąś sensowną podwyżkę albo JAKĄKOLWIEK podwyżkę, no ale pewności nie mamy żadnej. Od nowego roku żadnej nie dostał, a też obiecywali gruszki na wierzbie :/ I też myśli o zmianie pracy, tylko ja akurat za tym nie jestem, bo TŻ ma naprawdę dobre warunki pracy. Kończy o 16, więc o 17 byłby już w domu, w piątki kończy o 13, więc o 14 już bym go miała na miejscu i wszystkie weekendy wolne, dużo świadczeń, fajna atmosfera, robi to, co lubi. A niestety, TŻ nie ma skończonych studiów, nie zna też języków i szczerze to nie wiem, gdzie dostałby lepszą pracą i kasę. Może poszedłby znowu tak jak kiedyś do jakiegoś sklepu RTV AGD, ale tam to praca w weekendy bardzo często, godziny też różne, całe dnie poza domem, a teraz ma tak dobrze i ja przy okazji też mam go częściej. Nie chcę, żeby zmieniał pracę. Zobaczymy na ile okażą się męczące dla niego te dojazdy, bo oczywiście też nie chcę, żeby to go bardzo wykańczało. Będzie prawdopodobnie dojeżdżał z kilkoma innymi chłopakami, którzy dojeżdżają już z mojego miasta, więc z kasą mam nadzieję też tak strasznie wychodzić nie będzie.
Tylko, że dojazdy to nie tylko kasa, ale też kwestia bezpieczeństwa. Ja dwa lata temu zimą śmigałam na luzie,a w tym roku za każdym razem jak odpalałam samochód to nie wiedziałam co mnie czeka - będzie droga przejezdna czy nie? będzie sypało jak będę wracała czy nie? Nie raz ciągnęłam się całą drogę 40km/h w sznurze samochodów bo szybciej się nie dało. Łopata do odkopywania została moim przyjacielem
Wiadomo, że i na miejscu coś może się stać, ale jednak codzienne pokonywanie trasy sprzyja nieszczęściom.

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Witam
Dziewczyny waszym zdaniem do mojej sukni bardziej pasuje ta woalka, czy te kwiaty? Nie mogę się zdecydować co lepiej będzie się prezentować przy mojej sukni
Kwiatek
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 12:16   #2028
alloffkowa
Zakorzenienie

nacieszyliśmy się ekspresem
włączył się w nocy sam i tak stał do rana a rano nie dało się nic z nim zrobić więc wyjeliśmy wtyczkę, a potem już nie chce się włączać albo włącza i zawiesza.
Dobrze że jest na gwarancji rozruchowej jeszcze to odeślemy w poniedziałek
Oliwka 21.07.2016
Stary 2013-06-01, 12:23   #2029
ijaa
Zakorzenienie

Dzień dobry Witam się z kawką.

Cytat:
Bry bry!

Bawcie się dobrze.

Mam nadzieję, że numerek do pralni się znalazł?

Cytat:
Ja będę robić, TŻ tydzień przed ślubem będzie miał urodziny, więc też coś muszę wykombinować, a na ślub będą spinki w kształcie gaśnic
Ale boskie!

My już po zakupach, normalnie.. portfel się chyba wkurzył. Ostatnio mam wrażenie kosmos się z cenami zrobił - co raz więcej na jedzenie trzeba wydawać.

TŻ pojechał do rodziców - remontu ciąg dalszy, a ja zaraz biorę się za chatkę.

Na popołudnie jestem wstępnie z koleżankami umówiona, ale.. nie wiem jak to będzie. Miałyśmy skoczyć na jakieś jedzonko i piwko, a jednak już kombinuje, że nie bardzo i może byśmy wpadły do niej. Wkurza mnie, bo jakoś dziwny trafem ZAWSZE jej coś wypada i albo odwołuje albo kombinuje. Wygląda na to, że ma dziwny problem wychodzenia gdziekolwiek bez swojego mężczyzny. Serio - nie jestem w stanie tego pojąć!

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 12:24   #2030
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
TZ zgubil numerek do pralni
Niech idzie do pralni i ładnie prosi o wydanie bez numerka
Moja ciocia pracuje w punkcie przyjęć w pralni i wiem, że często to się zdarza

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
nacieszyliśmy się ekspresem
włączył się w nocy sam i tak stał do rana a rano nie dało się nic z nim zrobić więc wyjeliśmy wtyczkę, a potem już nie chce się włączać albo włącza i zawiesza.
Dobrze że jest na gwarancji rozruchowej jeszcze to odeślemy w poniedziałek
Grunt, że gwarancja jest
Stary 2013-06-01, 12:25   #2031
alloffkowa
Zakorzenienie

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=696546 poczytałam wątek i ręce opadają, nie spodziewałam się że są na świeci tacy ludzie...
Oliwka 21.07.2016
Stary 2013-06-01, 12:25   #2032
aniuska18032
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość

Ja jestem farmaceutą,a na przedstawiciela farmaceutycznego mnie nie chcą chociaż wysłałam kilka cv do firm Przedstawiciele, którzy nas odwiedzają zazwyczaj nie mają wykształcenia w tym kierunku. Tak samo w rossie - widziałam ostatnio (na fejsie), że moja koleżanka (tylko po lo) jest z-ca kierownika, czyli w sumie wykształcenie średnie, żadnego ukierunkowania na kosmetyki. Więc może faktycznie pracodawcy wolą kogoś z mniejszymi kwalifikacjami? Bo nie będzie chciał tyle kasy, bo nie zwieje jak znajdzie lepsza posadę, no nie wiem

Mi też mówili, że tylko odcienie bieli ale ja sama widzę, że w białych ciuchach wyglądam ok. Unikam kremowych bluzek, koszul (wszystkiego "przy twarzy"). Nie wiem jakim jesteś typem urody, ale wnioskuję że podobnym do mnie
Ja mam ciemno brązowe włosy, brązowe oczy, jasną cerę skóra na ciele chyba wpada troszkę żółć (delikatnie) a twarz jest dziwna raz czerwona raz blada ...dziwna

Ja jeszcze mam długą drogę żeby do klubu dołączyć, jestem tu dopiero miesiąc

Zaręczczeni od listopada 2011

Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014

Fotografia Anna Kolebuk
aniuska18032 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 12:27   #2033
KaMilka4891
Zadomowienie

Odp: Dot.: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 13

Cytat:
SUPER

Kojarzę, niezły jest
jaki macie fundusz?? może mpojego Ci polecę
http://www.foto-kamera.pl/
mój fotograf i moim zdaniem "namber łan" wśród fotografów w mojej okolicy

zazdroszczę
No chciałam w max 2000 się zamknac, Krystian bierze ok 2300, dużo jak dla mnie, a tego twojego foto pokażę TŻtowi, zobaczę co powie
Stary 2013-06-01, 12:28   #2034
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:

Dokładnie!
Niektórzy wychodzą też z zalożenia, że takiego pracownika - bez doświadczenia, łatwiej 'wychować'. Wolą nauczyć od podstaw tego co chcą, niż wziąć takiego który ma jakieś przyzwyczajenia czy poglądy z innej pracy, a niekoniecznie pasujące do ich wizji.
Straszne to jest, bo wychodzi na to, że część nie zatrudnia bez doświadczenia, a część tyle bez i weź tu bądź człowieku mądry i traf.

Stary 2013-06-01, 12:31   #2035
alloffkowa
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 1

Cytat:
No chciałam w max 2000 się zamknac, Krystian bierze ok 2300, dużo jak dla mnie, a tego twojego foto pokażę TŻtowi, zobaczę co powie
mój weźmie jeszcze więcej więc nie pokazuj:P tzn ok 3500 za pakiet cały, ten największy jaki masz na www, czyli:
WIDEOFILMOWANIE + FOTOREPORTAŻ + SESJA PLENEROWA
- Błogosławieństwo, Kościół, Przyjęcie weselne do godziny 1:30 po oczepinach
- Zwiastun, czołówkę, prezentację zdjęć, życzenia, teledysk z sesji plenerowej
- Ponad 700 zdjęć reportażowych na płycie DVD + 100 zdjęć w formacie 10x15
- 20 zdjęć w formacie 15x23 + Elegancki album ślubny (PLENER)
- Około 100 ujęć z sesji plenerowej na płycie DVD (gotowych do powielania)
Oliwka 21.07.2016
Stary 2013-06-01, 12:31   #2036
aniuska18032
Zakorzenienie

Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=696546 poczytałam wątek i ręce opadają, nie spodziewałam się że są na świeci tacy ludzie...

Szok....ja bym czegoś takiego nie wytrzymała

Zaręczczeni od listopada 2011

Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014

Fotografia Anna Kolebuk
aniuska18032 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 12:33   #2037
cikulada
Zadomowienie

Cytat:
Tylko, że dojazdy to nie tylko kasa, ale też kwestia bezpieczeństwa. Ja dwa lata temu zimą śmigałam na luzie,a w tym roku za każdym razem jak odpalałam samochód to nie wiedziałam co mnie czeka - będzie droga przejezdna czy nie? będzie sypało jak będę wracała czy nie? Nie raz ciągnęłam się całą drogę 40km/h w sznurze samochodów bo szybciej się nie dało. Łopata do odkopywania została moim przyjacielem
Wiadomo, że i na miejscu coś może się stać, ale jednak codzienne pokonywanie trasy sprzyja nieszczęściom.
Mój TŻ też codziennie dojeżdża do pracy 30 km w jedną stronę i nie powiem, bo również się o niego martwię szczególnie jak są złe warunki drogowe ale wiem też, że lubi swoją pracę, pracuje w swoim zawodzie i dostał się tam zaraz po studiach, ma umowę na czas nieokreślony, spore szanse na jakiś awans w przyszłości no i wynagrodzenie dostaje też całkiem dobre. W bliższej okolicy nie ma szans żeby dostał pracę na takich zasadach jak ma teraz, więc nawet nie myśli o zmianie pracy a i ja nie mam prawa tego od niego wymagać i jedyne co mogę, to martwić się o niego żeby nic mu się nie stało w drodze do/z pracy.

Edytowane przez cikulada
Czas edycji: 2013-06-01 o 12:45
cikulada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 12:33   #2038
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Rany, julek! Jak czytam takie rzeczy to naprawdę powinnam dziękować, za moje problemy.

Stary 2013-06-01, 12:38   #2039
Kate Noir
Zakorzenienie

Nie mam siły Was nadrabiać

moniczka, nie przejmuj się gadaniem mamy

Cytat:
Napisane przez behindblueeyes Pokaż wiadomość
Hej

Dla mnie też biały to bialy

Co do prezentu ślubnego dla TŻta to nie planuję-ja będę najdroższym podarunkiem dla niego

Byliśmy wczoraj na Gatsby'm, całkiem faajny film
dokładnie

Cytat:
Napisane przez Ines3037200 Pokaż wiadomość
Wszystko dziś źle.
Przyszedł @
I to jaki

Dzisiaj miałam dziwny sen Mój tż poszedł na wojnę z demonami Portal był w piwnicy u mojej znajomej Chciałam pójść z nim ale najpierw trzeba było zrobić sobie badania (lekarze stali przed wejściem) Później jak wrócił to przyszła od nas koleżanka, której nie lubię i zaprosiła nas na swoje wesele za tydzień. Dała nam takie zaproszenie wyglądające jak kilkustronicowe menu w restauracji i były tam same czekoladki i one były jej motywem przewodnim. Do tego wszystko było napisane po polsku i po azerbejdżańsku bo dalszy kolega PM znał tylko ten język Z tż podziękowaliśmy za zaproszenie, a po chwili doszliśmy do wniosku, że nie pójdziemy bo skoro zaprasza nas na tydzień przed to znaczy, że chce zapchać miejsca

Idę zrobić tż'owi dietetyczne hamburgery.
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 12:52   #2040
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
My już po zakupach, normalnie.. portfel się chyba wkurzył. Ostatnio mam wrażenie kosmos się z cenami zrobił - co raz więcej na jedzenie trzeba wydawać.
Ja już wole nie liczyć ile tygodniowo idzie na jedzenie
Wczoraj w biedrze zostawiłam 70zł.,a w sumie kupiłam tylko żarcie na dwa obiady, jakąś rybę, chleb, mleko,warzywa itp. Dzisiaj wzięłam 50zł., byłam na solarium (-50%w soboty:P), kupiłam kilka starych gazet, truskawki na targu, chleb i znowu pusto.
Staram się zdrowo gotować, mało przetworzonej żywności, ryby, drób itp., a na to idzie jeszcze więcej kasy

Cytat:
A mnie ten wątek nie dziwi, wpakowała się laska w mieszkanie z teściową i babką, w dodatku jedynaka i cudów oczekiwała
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości