Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-01, 17:40   #1681
Iwonalodz
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

Cytat:
Napisane przez Fionaaa Pokaż wiadomość
Ja polecam bokserki z Ideala, na Allegro można łatwo znaleźć Dużo kolorów, tanie i dobre jakościowo. Ja mam cielistą i pomarańczową, chociaż akurat nie noszę ich do maxi, bo do nich wolę proste T-shirty
Dziękuję! poszukam a zwykłe T shirty też z tej firmy polecasz? ja noszę różne bluzki do maxi, ale zauważyłam, że najmniej mam bokserek, a liczę na upały

NA PEWNO piszemy NA PEWNO oddzielnie!
NAPRAWDĘ piszemy NAPRAWDĘ łącznie!
Iwonalodz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 17:54   #1682
Fionaaa
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

Cytat:
Napisane przez Iwonalodz Pokaż wiadomość
Dziękuję! poszukam a zwykłe T shirty też z tej firmy polecasz? ja noszę różne bluzki do maxi, ale zauważyłam, że najmniej mam bokserek, a liczę na upały
Ja akurat mam z House'a, więc o tych idealowych nie powiem Udało mi się w tamtym roku dorwać świetne jakościowo, prałam je wiele razy, a dalej wyglądają świetnie. Miałam szczęście, bo zaglądam tam sporadycznie (większość rzeczy jest typowo dla nastolatek+ są koszmarnej jakości, ale jak widać zdarzają się perełki)

Nie lubię odkrywać ramion, więc dlatego pewnie wolę T-shirty
Fionaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 18:05   #1683
Iwonalodz
Zakorzenienie

Cytat:
Ja akurat mam z House'a, więc o tych idealowych nie powiem Udało mi się w tamtym roku dorwać świetne jakościowo, prałam je wiele razy, a dalej wyglądają świetnie. Miałam szczęście, bo zaglądam tam sporadycznie (większość rzeczy jest typowo dla nastolatek+ są koszmarnej jakości, ale jak widać zdarzają się perełki)
Oooo tam to ja w ogóle nie wchodzę ale dzięki, może zajrzę w takim razie!

Cytat:
A ja różnie ale od czego są żakiety i sweterki

Stary 2013-06-01, 18:20   #1684
lucy111
Zadomowienie

Cytat:

House też polecam. Kupowałam w tamtym roku na wyprzedaży zwykłe T-shirty po 10 zł. Trzymają się idealnie do tej pory.
lucy111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 19:23   #1685
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lleenka Pokaż wiadomość
Też bym tak chciała

Dziękuję Wam za odpowiedzi
Czyli płacę dużo... Też kusi mnie permanentny makijaż brwi. Zresztą za każdym razem, jak jestem to panie namawiają mnie do niego. Nie umiem kompletnie nadawać kształtu moim brwiom i dlatego idę na łatwiznę chodząc regularnie do salonu. Uwielbiam efekt zaraz po zabiegu i jakiś tydzień po, czyli naprawdę ciemne, ale nie czarne brwi Potem niestety kolor się zmywa powoli. Muszę kupić w końcu zestaw cieni do brwi, bo kredką nie umiem się malować.

Dziewczyny- w temacie maxi spódnic- pytałam Was wczoraj, co myślicie o spódnicy, którą kupiłam w Mango Outlet: czarna z dwoma rozcięciami z boku: http://www.mangooutlet.com/PL/p0/out...=1370020971822 Zostawić, czy nie?
Za mną się na co dzień nikt nie ogląda ani nikt nie zaczepia więc albo to magia spódnicy albo patrzyli tylko na moją atrakcyjną koleżankę

Ja muszę mieć permanentny, bo tak naprawdę oprócz chłopaka i najbliższej rodziny to nikt nie widział mnie bez brwi nie wyjdę z domu bez pomalowanych, a na wyjazd dłuugo trzymam hennę, żeby zafarbowała też trochę skórę i dzięki temu mam jako taki kształt...
Mam niestety bardzo rzadkie brwi i nie da się z nich zrobić nawet sensownego kształtu, parę dni temu też byłam na usuwaniu wąsika i regulacji brwi i kolejna kosmetyczka miała z nimi problem...bez cienia wyglądam jakbym była na coś chora Nie jest wielkim problem odłożyć na to pieniądze, dałabym radę, ale boję się efektu, w końcu to twarz

Ja bym tej spódnicy nie ubrała, ale jakbym była zadowolona ze swoich nóg to czemu nie
Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
Czyli coś w tym jest
Najwyraźniej
Cytat:

U mnie to samo Co to za cygańską spódnicę masz na sobie?
Czyli dla jednych cygańskie a drugim się podobają dzisiaj usłyszałam jeszcze, że ta moja z zeszłego roku jest chyba na mnie za duża, bo robi mi taką "bombkę" no jak mam szerokie biodra i wcięcie w talii i założyłam do niej szeroki pasek to nic dziwnego - podkreśliło mi biodra

Byłam w Mango i przymierzyłam białe woski - pierwsza para i od razu trafiona ale nie kupiłam, bo odstawały nitki i w ogóle...
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 19:30   #1686
Iwonalodz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lucy111 Pokaż wiadomość
House też polecam. Kupowałam w tamtym roku na wyprzedaży zwykłe T-shirty po 10 zł. Trzymają się idealnie do tej pory.
Zaskoczona jestem! ale dziękuję zajrzę sobie do tego sklepu w takim razie

Stary 2013-06-01, 19:59   #1687
elizka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję

Czemu byś nie poszła?

Też bym tak chciała

Czyli płacę dużo... Też kusi mnie permanentny makijaż brwi. Zresztą za każdym razem, jak jestem to panie namawiają mnie do niego. Nie umiem kompletnie nadawać kształtu moim brwiom i dlatego idę na łatwiznę chodząc regularnie do salonu. Uwielbiam efekt zaraz po zabiegu i jakiś tydzień po, czyli naprawdę ciemne, ale nie czarne brwi Potem niestety kolor się zmywa powoli. Muszę kupić w końcu zestaw cieni do brwi, bo kredką nie umiem się malować.

Dziewczyny- w temacie maxi spódnic- pytałam Was wczoraj, co myślicie o spódnicy, którą kupiłam w Mango Outlet: czarna z dwoma rozcięciami z boku: http://www.mangooutlet.com/PL/p0/out...=1370020971822 Zostawić, czy nie?
Polecam paletkę cieni do brwi z Catrice jak dla mnie jest jeszcze lepsza niż Essence.

Co do brwi to sama je reguluje. Mam je dość ciemne więc nie muszę henny robić. Jedynie podkreślam je tą paletka z Catrice.

Byłam wczoraj na zakupach i kupiłam proste czarne spodnie z Zary, chabrowe japonko-sandałki z CCC i spódnicę do pracy z h&m. Teraz to do wyprzedaży nic nie kupuję .

elizka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 20:12   #1688
lucy111
Zadomowienie

Cytat:
Koleżanka opowiadała, że kupiła sobie maksi spódnicę i poszła w niej do pracy. Wszyscy pytali ją co to za okazja, że tak elegancko wygląda, jakiś chłopak, któremu mówiła tylko cześć, zagadał do niej, chciał ją poznać, generalnie szok.

Tak S, nie ma XS, jest tylko S, M i L
Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
A mojemu baskinki się podobają, tzn. przynajmniej nie ma do nich zastrzeżeń może dlatego, że podkreślają talię. A co do długich spódnic... są cygańskie

Ja też kiedyś weszłam na chwilę do pracy w maxi spódnicy i koledzy zapytali czy do opery idę akurat to miał być żarcik, ale również uznali, że się "odwaliłam". Za to jak byłam z koleżanką w Gdańsku i ja miałam na sobie beżową maxi z białą bokserką i grubym, brązowym paskiem, a koleżanka tak samo tylko miętową spódnicę to faceci się oglądali i nas zaczepiali... mimo, że nic nie odsłaniałyśmy, a wręcz przeciwnie
Kocham długie spódnice i sukienki, ale mam wrażenie, że większość osób nie jest przyzwyczajona do takiej mody i wydaje mi się, że patrzą dziwnie na stylizacje z maxi. Co nie zmienia faktu, że nie zamierzam rezygnować z maxi

Cytat:
Napisane przez blekitne_niebo Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny U mnie istna masakra z egzaminami Bardzo przepraszam te z Was którym nie odpisałam na PW - mam nadzieję że wybaczycie, ja ze swojej strony obiecuję poprawę

Migotko spóźnione, ale szczere życzenia urodzinowe Piękne zakupy, jak zwykle

Co do bloga to zawieszam jego wizażową działalność. Planuję założenie "normalnego" bloga. Termin: lipiec

Żeby uprzyjemnić sobie naukę kupiłam perfumy w których jestem totalnie zakochana. To Estee Lauder Bronze Goddess. Przepiękny zapach, polecam przetestować Raczej z tych ciężkich i zmysłowych. Dostępny w Sephorze.
Obsługiwała mnie bardzo miła pani od której dostałam mnóstwo próbek i miniaturek To wielka przyjemność spotkać w końcu kompetentną i nienachalną konsultantkę.

Tu można poczytać więcej (perfumy na samym dole):
http://beautyicon.pl/estee-lauder-br...dess-lato-2013

Recenzje na KWC (jednak co roku zapach nieco się zmienia):
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...scent-edt.html

Ponadto wpadł mi w ręce rozświetlający olejek Monoi z Yves Rocher. Fajny, subtelny efekt. Pachnie pięknie. Nie lepi się, jest suchy. Tu więcej: http://www.yves-rocher.com.pl/rozswi...y_suchy_olejek
Dawno Cię tu nie było. Widzę, że podobnie jak u mnie sesja w pełni.

W końcu będzie blog Super!
Muszę wypróbowac ten olejek. To coś jak tańsza wersja Nuxe
lucy111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 20:22   #1689
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Kociaak Pokaż wiadomość
Ja robię sobie hennę i regulację sama- henna za dwa złote z Rossmanna (nigdy mnie nie zawiodła, choć szkoda że proszek już nie jest w takich mini probóweczkach, tylko w saszetce), kilka razy w miesiącu jak zauważę że wyrósł jakiś włosek, którego nie powinno być, to podregulowuję. Nie poszłabym do kosmetyczki na hennę, szczerze mówiąc
Też sama sobie reguluję brwi i robię hennę - bo nie mam zaufania do kosmetyczek w tym względzie - raz poszłam to myślałam, że tunelem jakimś do domu pójdę
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 21:13   #1690
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

byłam dzisiaj na zakupach, chciałam kupić sukienkę na wesele (tak tak, nadal nie kupiłam ) niestety w sklepach nic ciekawego nie było na tą okazję, a grzecznie czekam do wyprzedaży z całą resztą zakupów odzieżowych
kupiłam kilka rzeczy w sephorze z okazji 40% rabatu i dostałam masę próbek podkładów i próbkę bazy, z czego jestem bardzo zadowolona, bo w tym temacie cięgle testuję i szukam ideału zainwestowałam też w balsam brązujący lirene co ciemnej karnacji i krem: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...wilzajacy.html bo ma zaskakująco dobre opinie na koniec tż zabrał nas do pizza hut z okazji dnia dziecka bardzo udana sobota chociaż bardzo deszczowa
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 23:16   #1691
olka900
Rozeznanie

Cytat:

Ja muszę mieć permanentny, bo tak naprawdę oprócz chłopaka i najbliższej rodziny to nikt nie widział mnie bez brwi nie wyjdę z domu bez pomalowanych, a na wyjazd dłuugo trzymam hennę, żeby zafarbowała też trochę skórę i dzięki temu mam jako taki kształt...
Mam niestety bardzo rzadkie brwi i nie da się z nich zrobić nawet sensownego kształtu, parę dni temu też byłam na usuwaniu wąsika i regulacji brwi i kolejna kosmetyczka miała z nimi problem...bez cienia wyglądam jakbym była na coś chora Nie jest wielkim problem odłożyć na to pieniądze, dałabym radę, ale boję się efektu, w końcu to twarz
Mam dokładnie tak samo! Myślałam, że jestem odosobniona w tym, że nie cierpię pokazywać się ludziom bez brwi Właśnie zmyłam hennę po 1,5 godziny trzymania i dalej nie jestem zadowolona z efektu. I tak za kilka dni już śladu po niej nie będzie, chyba permanentny byłby najlepszym rozwiązaniem, ale na razie mam inne wydatki niestety.

Musiałam się odezwać po Twoim wpisie i dalej lecę się uczyć, sesjo zgiń .
Stary 2013-06-01, 23:40   #1692
Maqua
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ms.Julcia Pokaż wiadomość
Też robię sobie sama hennę i regulację i używam henny (farbki) RefectoCil która jest używana w salonach kosmetycznych...polecam.

Ceny są różne ok. 15-20zł. w "zwykłym" salonie
Jakiego koloru używasz? Kosmetyczka mi raz zrobiła grafit i nie podobał mi się efekt, zastanawiam się czy inny, na przykład brąz, wyglądałby bardziej naturalnie
Maqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 00:09   #1693
Kociaak
Wielce Szanowna Pani

Cytat:

Czemu byś nie poszła?

Ponieważ sama umiem sobie nadać kształt, w którym wyglądam najlepiej, wiele znajomych mi to potwierdziło i nie chciałoby mi się (leń mały ) dzwonic, umawiać, szukać ani, która by mi to zrobiła w podobający mi się sposób... No i ja sobie często- co miesiąc robię hennę i robiąc sobie sama mam pewność że wyjdzie no i kosztuje mnie to 2zł na 3-4 razy

Nie palę od 15.03.2015

"Traciliśmy czas bez siebie"
19.02.2016 17.02.2017 1.09.2018

Nick pochodzi z komiksu KokoArt "Wiśnia"
Kociaak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 07:21   #1694
Konto usunięte

Za pierwszym razem kształt brwi i hennę zrobiła mi moja znajoma...i potem od tego czasu sama sobie reguluję brwi i nakładam hennę czarną pomimo, że jestem o jasnej cerze i włosy mam ciemny blond. Kiedyś zrobiłam sobie brwi w kolorze brązowym i grafitowym ale stwierdziłam, że jednak czarne są dla mnie najlepsze, które po paru dniach i tak się trochę zmywają jednak....
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 07:38   #1695
emely
Rozeznanie

Cytat:
Od XS, bo właśnie XS mierzyłam. Na stronie pełna rozmiarówka http://www.zara.com/webapp/wcs/store...ÓDNICO-SPODNIE
Dziękuję , dopiero teraz zauważyłam, że pisałaś, że mierzyłaś XS .
emely jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-02, 17:18   #1696
Kociaak
Wielce Szanowna Pani

Cytat:
Za mną się na co dzień nikt nie ogląda ani nikt nie zaczepia więc albo to magia spódnicy albo patrzyli tylko na moją atrakcyjną koleżankę

Ja bym tej spódnicy nie ubrała, ale jakbym była zadowolona ze swoich nóg to czemu nie

Najwyraźniej

Byłam w Mango i przymierzyłam białe woski - pierwsza para i od razu trafiona ale nie kupiłam, bo odstawały nitki i w ogóle...
A nie myślałaś o rycynie? Mnie po rycynie rzęsy rosną jak głupie, na brwi też działa No i ciemnieją od rycyny

Swoją drogą kupiłam sobie też białe spodnie w Mango, po czym schudłam (a zamierzam dalej nie tyle schudnąć ile zmienić proporcje tłuszczyku i mięśni) i już mam za luźne spodnie w pasie Także czekam do osiągnięcia upragnionego wyglądu i witamy krawcową na zwężanie

Cytat:
Napisane przez Maqua Pokaż wiadomość
Jakiego koloru używasz? Kosmetyczka mi raz zrobiła grafit i nie podobał mi się efekt, zastanawiam się czy inny, na przykład brąz, wyglądałby bardziej naturalnie
Ja tam stawiam na czerń

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;41109608]Za pierwszym razem kształt brwi i hennę zrobiła mi moja znajoma...i potem od tego czasu sama sobie reguluję brwi i nakładam hennę czarną pomimo, że jestem o jasnej cerze i włosy mam ciemny blond. Kiedyś zrobiłam sobie brwi w kolorze brązowym i grafitowym ale stwierdziłam, że jednak czarne są dla mnie najlepsze, które po paru dniach i tak się trochę zmywają jednak....[/QUOTE]
Witam w klubie, włosy mam średni blond, ale oczy mam bardzo ciemno brązowe i dziwnie wyglądam z jasnymi brwiami, a czerń po dwóch trzech dniach wygląda idealnie

Nie palę od 15.03.2015

Stary 2013-06-02, 17:31   #1697
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
A nie myślałaś o rycynie? Mnie po rycynie rzęsy rosną jak głupie, na brwi też działa No i ciemnieją od rycyny

Swoją drogą kupiłam sobie też białe spodnie w Mango, po czym schudłam (a zamierzam dalej nie tyle schudnąć ile zmienić proporcje tłuszczyku i mięśni) i już mam za luźne spodnie w pasie Także czekam do osiągnięcia upragnionego wyglądu i witamy krawcową na zwężanie

Ja tam stawiam na czerń

Witam w klubie, włosy mam średni blond, ale oczy mam bardzo ciemno brązowe i dziwnie wyglądam z jasnymi brwiami, a czerń po dwóch trzech dniach wygląda idealnie
Używam teraz tej pomadki z alterryna brwi i rzęsy, ale żaden specyfik nie spowoduje, że cudownie urosną mi brwi tam, gdzie ich nigdy nie było moje brwi mają nieregularny kształt, są trochę asymetryczne, rzadkie. Tylko makijaż permanentny może mi pomóc
zawsze na deszczu boję się, żeby brwi mi się nie rozmazały

Z mojego odchudzania na razie nic nie wyszło...ale odstawiam hormony, może woda ze mnie zejdzie
a w mng załapalam się na ostatnie pary tych wosków, szczesliwie 34 były dobre

Olkawitaj w klubie
Stary 2013-06-02, 19:09   #1698
ZlaZlosliwaZlosnica
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie miałam białych spodni w ogóle. Zakup białych rurek, to droga przez mękę, mierzyłam sporo par i w każdych coś mi nie leżało. Faktem jest, że mam krótkie nóżki i raczej normalną figurę bo przy 160cm ważę 50 kg, więc chcąc nie chcąc białe spodnie mnie pogrubiają. Padło na te woski z zary, bo są elastyczne i lepiej się układają w porównaniu do reszty białych rurek z zary, h&m i reserved. Kupiłam też sukienkę w reserved, bardzo fajna jest i do szpilek i balerinek. Mierzyłam słynne szorty zarowe, ale jakieś takie krótkie są i XS wisiało na tyłku jakbym miała pieluchę.
fajne te woski też się do nich przymierzałam, ale dla mnie były za krótkie
Stary 2013-06-02, 19:25   #1699
Fionaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Używam teraz tej pomadki z alterryna brwi i rzęsy, ale żaden specyfik nie spowoduje, że cudownie urosną mi brwi tam, gdzie ich nigdy nie było moje brwi mają nieregularny kształt, są trochę asymetryczne, rzadkie. Tylko makijaż permanentny może mi pomóc
zawsze na deszczu boję się, żeby brwi mi się nie rozmazały

Z mojego odchudzania na razie nic nie wyszło...ale odstawiam hormony, może woda ze mnie zejdzie
a w mng załapalam się na ostatnie pary tych wosków, szczesliwie 34 były dobre

Olkawitaj w klubie

A jeszcze co do pomadki z Alterry - miziam nią swoje rzęsy od miesiąca i muszę stwierdzić, że widać efekt Jest ich więcej, są mocniejsze i mniej wypadają, jestem nimi zachwycona
Fionaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 19:37   #1700
Konto usunięte

Cytat:

Ja tam stawiam na czerń

Dokładnie, poza tym uważam, że jednak czarne brwi świetnie podkreślają rysy i nadają wyrazistości całej twarzy
Przy jaśniejszych brwiach czuję się jakoś dziwnie i wyglądam blado -jakbym była chora
Stary 2013-06-02, 19:38   #1701
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:

Ja tam stawiam na czerń

Olejek rycynowy to nie to samo co rycyna. Rycyny nie polecam w żadnej postaci Moja przyjaciółka stosowała olejek rycynowy i także była zadowolona z efektów
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 19:43   #1702
Kociaak
Wielce Szanowna Pani

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Olejek rycynowy to nie to samo co rycyna. Rycyny nie polecam w żadnej postaci Moja przyjaciółka stosowała olejek rycynowy i także była zadowolona z efektów
Oj no skrót myślowy, każdy wie o co chodzi

Dobra, koniec wizażowania, projekty same się nie zrobią i nauka na kolokwia do głowy nie wbiegnie

Nie palę od 15.03.2015

Stary 2013-06-02, 19:51   #1703
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Oj no skrót myślowy, każdy wie o co chodzi

Dobra, koniec wizażowania, projekty same się nie zrobią i nauka na kolokwia do głowy nie wbiegnie
Jutro mam egzamin z .. filozofii Trzymam kciuki za udaną sesję każdej z Was !
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 20:32   #1704
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ZlaZlosliwaZlosnica Pokaż wiadomość
fajne te woski też się do nich przymierzałam, ale dla mnie były za krótkie
Fakt, one są krótkie, dla nizszych osób idelane. Ja się cieszę, bo kupuję spodnie dobre na długość, nie muszę ich skracać.

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 22:30   #1705
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez blekitne_niebo Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny U mnie istna masakra z egzaminami Bardzo przepraszam te z Was którym nie odpisałam na PW - mam nadzieję że wybaczycie, ja ze swojej strony obiecuję poprawę

Migotko spóźnione, ale szczere życzenia urodzinowe Piękne zakupy, jak zwykle

Co do bloga to zawieszam jego wizażową działalność. Planuję założenie "normalnego" bloga. Termin: lipiec

Żeby uprzyjemnić sobie naukę kupiłam perfumy w których jestem totalnie zakochana. To Estee Lauder Bronze Goddess. Przepiękny zapach, polecam przetestować Raczej z tych ciężkich i zmysłowych. Dostępny w Sephorze.
Obsługiwała mnie bardzo miła pani od której dostałam mnóstwo próbek i miniaturek To wielka przyjemność spotkać w końcu kompetentną i nienachalną konsultantkę.

Tu można poczytać więcej (perfumy na samym dole):
http://beautyicon.pl/estee-lauder-br...dess-lato-2013

Recenzje na KWC (jednak co roku zapach nieco się zmienia):
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...scent-edt.html

Ponadto wpadł mi w ręce rozświetlający olejek Monoi z Yves Rocher. Fajny, subtelny efekt. Pachnie pięknie. Nie lepi się, jest suchy. Tu więcej: http://www.yves-rocher.com.pl/rozswi...y_suchy_olejek
Czekamy z niecierpliwością na bloga
A tak na marginesie zapraszam na bloga, dodałam nowy wpisik z wypadu 2 dniowego nad morze. Pogoda średnio dopisała, no ale trudno. Teraz trzeba naginać przed sesją Dobrej nocy
mm111111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 23:49   #1706
nikisa
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część

Cytat:
A jeszcze co do pomadki z Alterry - miziam nią swoje rzęsy od miesiąca i muszę stwierdzić, że widać efekt Jest ich więcej, są mocniejsze i mniej wypadają, jestem nimi zachwycona
Jaka to pomadka? ta nawilzajaca do ust?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Piękno rodzi się w bólach niestety
290cc anatomy 29.04.2017 piękna data

nikisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 10:49   #1707
lola23
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mm111111 Pokaż wiadomość
Czekamy z niecierpliwością na bloga
A tak na marginesie zapraszam na bloga, dodałam nowy wpisik z wypadu 2 dniowego nad morze. Pogoda średnio dopisała, no ale trudno. Teraz trzeba naginać przed sesją Dobrej nocy
Fajne zdjęcia na blogu Z przyjemnością do Ciebie zaglądam

targowisko:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=211273
lola23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 10:54   #1708
Maqua
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tam stawiam na czerń
Ja się czerni trochę boję
Maqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 15:43   #1709
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Jutro mam egzamin z .. filozofii Trzymam kciuki za udaną sesję każdej z Was !
Ja dziś miałam kolokwium i zdałam na 5
jutro dużo gorsze, a ja dopiero zaraz zaczynam naukę.... a jeszcze niedługo licencjat niech już będzie połowa lipca
też trzymam za Was kciuki
Cytat:
Napisane przez nikisa Pokaż wiadomość
Jaka to pomadka? ta nawilzajaca do ust?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
http://www.alinarose.pl/2013/04/duzs...oj-sposob.html
Stary 2013-06-03, 16:00   #1710
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Witam po długim weekendzie

Jak to zazwyczaj bywa wszystko co dobre, szybko się kończy. Na szczęście pogoda dopisała i można było wypocząć z dala od miejskiego zgiełku.

Naczytałam się o Waszych trampkach, conversach i zakupiłam na wczasach wersję "no name" za 19,90

Dla wszystkich Słitaśnych Ciotek podsyłam fotkę Kluska
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zdjęcie.jpg (20,4 KB, 117 załadowań)
fashionismypassion jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości