|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#751 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki urodowe na you tube, część XII
Cytat:
Nigdy nie było tak żeby ludzie jedli małe ilości cukru z cukrem, za to prawie bez cennych tłuszczy, witamin i z niewielka ilością białek i byli zdrowi. Nie jestem fanatyczną zwolenniczką diet z działu fitness, sama stosuję coś ZUPEŁNIE innego, ale nigdy nie zdarza mi się schodzić poniżej 1700 ( a często jest to koło 1800-2000) i chudnę/ lub utrzymuje figurę. |
|
|
|
|
#752 | |
|
Zakorzenienie
|
Noc jeszcze młoda
![]() ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- Cytat:
|
|
#753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jest pogląd jedyny słuszny jeśli chodzi o zdrowe odżywianie.jak ktoś ma inny -proszę bardzo, jak dla mnie ktoś może jeść same hamburgery, pić same soki, albo jeść samą sałatę non stop, ale niech nie wciska innym że to co robi jest zdrowe, bo nie jest. zdrowe odżywianie spełnia pewne zasady i odbywa się wg określonych wytycznych - nie spełniasz ich w swojej diecie = nie odżywiasz się zdrowo. koniec kropka. |
|
|
|
|
#754 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie jest to pogląd na żywienie dominujący na wizazu, lecz uznany przez dietetyków i specjalistów od żywienia. Jakoś sceptycznie patrzę na nowy kanał Msdoncellity, według mnie nie powinna robić filmików o takiej tematyce, bo faktycznie młode dziewczyny mogą uznać ją za wzór itp. |
|
|
|
|
#755 |
|
Konto usunięte
|
http://www.youtube.com/watch?v=darXfTYpPrI Moja Makijażowa Historia - TAG u Hani digitalgirlworld13
|
|
|
|
#756 |
|
Zadomowienie
|
O ile zgadzam się z Wami,że jadłospis msdoncelity nie jest idealny czy nawet jest do kitu,o tyle nie zgadzam się,że dziewczyna ma jakąś misję i powinna uważać na to,co mówi,bo ktoś może ją naśladować.
|
|
|
|
#757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardzo fajnie ![]() 2 tygodnie i 10 filmików - niezłe tempo
|
|
#758 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
chyba u megilounge O widzę że nas troche jest Ale Labirynth ![]() Cytat:
może czas odejśc od koryta Ja raz już schudłam do 52 kilo (własnie na zdrowej diecie i bieganiu czy maszerowaniu) i bardzo długo utrzymywałam tą wagę, ale ostatni rok był dla mnie ciężki i trochę przybrałam, ale staram się odchudzać ale powoli.... niestety w gimnazjum doprowadziłam do osłabienia organizmu przez takie diety, gdzie dziubałam taki jadłospis jak Marta, gdzie głównie wpierniczałam też jabłka, ale to już było chore ![]() Ale znam dziewczynę, która wtryniała same jabłka i piła wodę, z dziewczyny ważącej 70 kilo po dwóch miesiącach zostało 43 kg i nadal uważała, że jest za gruba ..... z dziewczyny został cień czlwoieka, wyglądała jak żywy duch..... Cytat:
![]() Cytat:
Taa bo uwierzę, że państwo nam nie przeszkadza, a spokojna przyszłość nas czeka ![]() http://demotywatory.pl/3671712/Czasem-mam-wrazenie http://www.youtube.com/watch?v=QUQsqBqxoR4 Edytowane przez katepew Czas edycji: 2013-06-02 o 00:07 |
||||
|
|
|
#759 | |
|
summer vibes;)
|
Jak kusi to trzeba się skusić.
Jeśli będziesz w okolicy, to daj znać. ![]() ![]() Szusz kojarzy mi się zawsze z rozświetlaczem i przełamaniem. Takie tam, na spotkanie ze znajomymi.![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#760 |
|
Rozeznanie
|
https://www.youtube.com/watch?v=1uYv_3zMGyc Denko u Olimpii.
Szczerze, to denerwuje mnie to jej intro od paru filmików, jest za długie moim zdaniem. |
|
|
|
#761 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#762 |
|
Konto usunięte
|
Przez ten filmik Hani buszuję kolejny raz na stronie hurtowni. Co tam są za cuda
|
|
|
|
#763 |
|
Raczkowanie
|
Mam tak samo ![]() Nie było mnie jeden dzień i 10 stron do nadrobienia..... ![]() Do pracy drogie Panie, a nie tylko wizaż, wizaż wizaż
|
|
#764 | |
|
summer vibes;)
|
Cytat:
A co do pracy, to ja jestem przeziębiona jeszcze, więc mam kupę czasu.A teraz nie śpię, bo śmierdzi dymem w pokoju - jestem w szoku, bo nagle lampka nocna zaczęła mi się jarać Teraz wietrzę pokoj i naprawdę jestem wkurzona |
|
|
|
|
#765 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Poza tym, dużo zależy od proporcji ciała, udziału masy mięśniowej etc. Inaczej wygląda 56 kilogramów wysportowanej osoby, a inaczej kanapowca.Mnie zastanawia tylko, skąd bierze się wśród tych dziewczyn przekonanie, że są kompetentne do nagrywania tego typu filmików. Wiadomo, jesteśmy Polakami, każdy z nas zna się najlepiej na wszystkim, a na zdrowym odżywianiu, to już niemal tak samo dobrze jak na polityce. Gdy oglądałam filmiki Zmalowanej na temat odchudzania, to było mi wstyd za nią. Niby dorosła kobieta, żona, matka, a tu nagle okazuje się, że jej podejście do życia i jedzenia jest niemal tak samo infantylne jak moje w wieku 13 lat. Brakuje na polskim youtubie osoby, która jest ekspertem w dziedzinie dietetyki i odchudzania, a przy tym ma racjonalne podejście do tej kwestii i nie uważa zjedzenia lodów czekoladowych czy rogalika z czekoladą za grzech ciężki. Mam nadzieję, że wkrótce ktoś zapełni tą niszę, publikując filmiki oparte o wiedzę naukową i w przystępnej formie. Radek z Polimatów pokazał, że da się tego dokonać i osiągnąć sukces. Edytowane przez babcia_miecia Czas edycji: 2013-06-02 o 08:47 |
|
|
|
|
#766 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#767 |
|
Raczkowanie
|
Ufff! Przeczytałam wszystko co naprodukowałyście, jestem na bieżąco
Czy tylko ja uważam, że Furious Squirrel wygląda jak młodsza siostra Zmalowanej? Nie wiem czy to kwestia urody, makijażu, głosu...jakoś mi ją przypomina ![]() |
|
|
|
#768 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziwnie mi to zabrzmiało, biorąc pod uwagę, że zawsze czytałam jej nick jako "Mister". A intro faktycznie za długie.
|
|
|
|
|
#769 |
|
Raczkowanie
|
Ja też uważam że Doncelitta nie powinna propagować takich treści i takiego stylu "odżywiania".
Ja sama od 3 miesięcy leczę się w Centrum Leczenia Otyłości, choć otyła nie jestem, miałam lekką nadwagę ale postanowiłam zrobić to zdrowo i pod okiem lekarza. Teraz z wiedzą jaką mam od Pani doktor widzę że jadłospis Marty jest po prostu zły. W każdym posiłku powinno znajdować się białko stałe + węglowodan złożony + warzywa w każdej ilości do każdego posiłku. I ja np. nie mogę słodkich płatków, bananów (które Marta dodaje codziennie do shake'ów) ogólnie owoców mogę tylko 200 gram dziennie - to tylko jeden przykład. Najbardziej "boli" mnie jednak to, że oglądają ją młode dziewczyny które zamiast jeść kanapkę z chleba żytniego z chudą wędliną i ogórkiem na śniadanie zjedzą słodkie płatki "bo Doncelitta tak je i schudła". Podziwiam ją trochę za odwagę, bo ja bym się bała takie treści propagować w sieci. Przecież może znaleźć się jakiś rodzić i ją nawet pozwać za takie filmy. |
|
|
|
#770 |
|
Zakorzenienie
|
w ogóle z tymi czekoladowymi płatkami na śniadanie to ona dała do pieca, że aż zgasło
można zjeść coś takiego, no nie wiem, raz na tydzień czy coś, a nie rąbać codziennie |
|
|
|
#771 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=TtFvRWNU_0Q
Nieesia gigantyczne zakupy
|
#772 | |
|
summer vibes;)
|
Cytat:
![]() Kolacja - sok lub sałatka z marchewki i jabłka... I pewnie jeszcze przed 19![]() Że ona jeszcze funkcjonuje jakoś, to jestem w lekkim szoku.
|
|
|
|
|
#773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Jak tylko będę w okolicy
|
|
#774 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A firmy nestle nikt nie pozywa albo każdej innej, która produkuje coś, co nazywa zdrowym, a można to jedynie o kant d... potłuc? A producentów tabletek 'odchudzających', cudownych napojów, które pomogą schudnąć?
|
|
|
|
|
#775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale powiem Wam, że miałam okazję widzieć ją we wroo, w galerii z jej chłopakiem. Ja szukałam butów do biegania, i nagle słyszę jakiś znajomy głos, obejrzałam sie na bok, patrzę, a to dziewczę z YT, chyba to zauwazyła, bo nagle uciekli
|
|
#776 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No i właśnie płatki z mlekiem, znam wiele osób, które jedzą takie śniadanie... ja dosłownie kilkanaście/kilkadziesiąt minut po takim posiłku jestem głodna. Myślałam, że tylko ja tak mam :P |
|
|
|
|
#777 |
|
BAN stały
|
Jak dla mnie MsDoncellita trochę na siłę chce wyjść na mądrzejszą niż jest i zaczyna być sztuczna. Kiedyś kiedy zaczynała kręcić była bardziej naturalna...
|
|
|
|
#778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
skojarzyło mi się to: http://pu.i.wp.pl/k,NTU3MzMzNjQsODE1..._czolgista.jpgpadłam trupem, gdy Olimpia powiedziała, że nie miała pojęcia, że włosy są martwe..
Edytowane przez evvelinek Czas edycji: 2013-06-02 o 11:28 |
|
|
|
|
#779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
SNIADANIE I KOLACJA: guma do żucia z diety zalapala sie na przygode z anoreksję, a dzieki jednoczesnemu opalaniu na benzynę wygląda obecnie na jakies 15-20 lat starsza niz jest
|
|
|
#780 |
|
Zadomowienie
|
Ja dziwię się ludziom, którzy odchudzają się nic nie jedząc. Tyle się trąbi o 5 posiłkach, zdrowym odżywianiu, a znam osoby, które cały dzień piją wodę.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:16.

kiedy ja to nadrobię

Poza tym, dużo zależy od proporcji ciała, udziału masy mięśniowej etc. Inaczej wygląda 56 kilogramów wysportowanej osoby, a inaczej kanapowca.
I pewnie jeszcze przed 19