Filmiki urodowe na you tube, część XII - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-01, 22:11   #721
almondfairy
seriously? no.

Dot.: Filmiki urodowe na you tube, część XII

Cytat:
Napisane przez Hadilan Pokaż wiadomość
W subach mam tylko: AlicjęCzarodziejkę (ja ją lubię), Agabil1, Maxineczkę, LoveAndGreatShoes, MyCityOfBeauty (ale sporadycznie oglądam), AllThePrettyFaces, CallMeBlondieee, BrunettesHeart, Nissiax83 i WorldOfSandrę.
przypomiałaś mi o niej kiedyś obejrzałam parę filmików. teraz przeglądam kanał a tam prawie same glossy/shiny boxy a szkoda, bo całkiem ciekawie opowiada o pielęgnacji itp

książki
ubrania

Edytowane przez almondfairy
Czas edycji: 2013-06-01 o 22:36
almondfairy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 22:18   #722
baggy
Raczkowanie

Dziewczyny, a RGP nie miała dodawać codziennie filmików w czerwcu??
Jedna świeczka na jeden dzień
baggy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 22:29   #723
olewa
Rozeznanie

Cytat:

Ooo, to coś dla mnie!
Nerwus jestem
Spróbuj, może na Ciebie też podziała.

Cytat:
Napisane przez Labirynth Pokaż wiadomość
Juhu
olewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 22:32   #724
mantas
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość

Ważyła 56 i ma 163 i twierdzi, że to całkiem sporo
W jakim świecie ja żyję?

jej jadłospis:

płatki nesquik
sok z owocami i otrębami na drugie śniadanie
obiad kasza i mięso z indyka
podwieczorek: sok owocowy
kolacja: sok albo sałatka z marchewki i jabłka.

A chleba nie je wcale. A warzywa gdzie?A gdzie kaloryczność? OMG!

I ćwiczy codziennie godzinę (w wielkanoc 2 razy dziennie)!
I biega co drugi dzień około 7 km.

Porównanie jej odchudzania:
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...45965458_n.jpg

Ona do dietetyka powinna pójsć, takie głupoty gada, a 3 tysiące dziewczątek chłonie tę wiedzę...

Edytowane przez mantas
Czas edycji: 2013-06-01 o 22:34
mantas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 22:32   #725
olewa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość
No co, no co.. Była tutaj taka słodkość, że postanowiłam też trochę Wam posłodzić.
Stary 2013-06-01, 22:33   #726
bubus900
Zakorzenienie

hania jest przepiękna
Stary 2013-06-01, 22:35   #727
olewa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Adamantium01 Pokaż wiadomość
E: olewa źle kojarzy mi się z łotewa
Nawet się trochę rymuje. Może Szuszka byłaby zadowolona z mojego niku.
Stary 2013-06-01, 22:52   #728
misialena
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mantas Pokaż wiadomość
W jakim świecie ja żyję?

jej jadłospis:

płatki nesquik
sok z owocami i otrębami na drugie śniadanie
obiad kasza i mięso z indyka
podwieczorek: sok owocowy
kolacja: sok albo sałatka z marchewki i jabłka.

A chleba nie je wcale. A warzywa gdzie?A gdzie kaloryczność? OMG!

I ćwiczy codziennie godzinę (w wielkanoc 2 razy dziennie)!
I biega co drugi dzień około 7 km.

Porównanie jej odchudzania:
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...45965458_n.jpg

Ona do dietetyka powinna pójsć, takie głupoty gada, a 3 tysiące dziewczątek chłonie tę wiedzę...
hej, podczytuję Was od jakiegoś czasu i ten komentarz mnie ruszył, więc dorzucę swoje 3 grosze. Może MsDoncellita nie ma idealnego jadłospisu, ale nie je przysłowiowego liścia sałaty ani nie namawia nikogo do tego. Dziewczyna nie mianuje się dietetykiem, po prostu pokazuje jak je i udało jej się schudnąć i się dzieli motywacją i tym co robi. Czemu wszyscy mają chudnąć według jednego wzorca? Może ona np. warzyw nie lubi (tak jak ja większości], więc dlaczego ma się zmuszać i katować? Z tego co mówiła, jadła do niedawna dużo fast foodów i słodyczy, więc zmiana jest na plus z tej perspektywy. Naprawdę każdy potrzebuje innej liczby kalorii, dla każdego inna waga jest idealna. Dlaczego wszystkim wytyczać te same standardy i krytykować, jak od nich odbiega? Tak, nie miała nadwagi przy wadze 56, ale skoro lepiej się czuje jak ma te kilka kilo mniej (przecież nie dąży do 40 kg!] to nie rozumiem tego czepiania się.
PS Nie jestem MsDoncellitą i nawet nie jestem jej fanką, bo filmiki na pierwszym kanale mi nie podchodzą, ale nie widzę nic złego w jej odchudzaniu ;/

Edytowane przez misialena
Czas edycji: 2013-06-01 o 23:02
misialena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 22:55   #729
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
Napisane przez bzebze Pokaż wiadomość
Czy któraś z Was miała jakiś kontakt z kosmetykami mineralnymi? Youtuberki miały okres zachwytów nad nimi, ale teraz nie widzę żeby ich uzywały. Hm.. Np. szusz kiedyś nagrała zachwalającą pod niebiosa recenzję Lily Loloi tak sie zastanawiam czy warto
ja miałam najpierw próbki podkładów z Anabelle Minerals, ale jeden odcień mi podpasował i kupiłam całe opakowanie uwielbiam róż z AM w odcieniu nude
na blogu pokazywałam ten podkład z AM, możesz wpisać w wyszukiwarkę i zobaczysz

Cytat:
A jaki efekt daje gąbeczka zwilżona wodą?
chłonie mniej podkładu

Edytowane przez moniak85
Czas edycji: 2013-06-01 o 22:57
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 23:04   #730
Takajakaya
Wtajemniczenie

http://www.youtube.com/watch?v=0fpagAflinQ Też macie wrażenie, że Katosu jest tu jakaś zdenerwowana? Głos jej się trzęsie?

Takajakaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 23:04   #731
201705250955
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez misialena Pokaż wiadomość
hej, podczytuję Was od jakiegoś czasu i ten komentarz mnie ruszył, więc dorzucę swoje 3 grosze. Może MsDoncellita nie ma idealnego jadłospisu, ale nie je przysłowiowego liścia sałaty ani nie namawia nikogo do tego. Dziewczyna nie mianuje się dietetykiem, po prostu pokazuje jak je i udało jej się schudnąć i się dzieli motywacją i tym co robi. Czemu wszyscy mają chudnąć według jednego wzorca? Może ona np. warzyw nie lubi (tak jak ja większości], więc dlaczego ma się zmuszać i katować? Z tego co mówiła, jadła do niedawna dużo fast foodów i słodyczy, więc zmiana jest na plus z tej perspektywy. Naprawdę każdy potrzebuje innej liczby kalorii, dla każdego inna waga jest idealna. Dlaczego wszystkim wytyczać te same standardy i krytykować, jak od nich odbiega? Tak, nie miała nadwagi przy wadze 56, ale skoro lepiej się czuje jak ma te kilka kilo mniej (przecież nie dąży do 40 kg!] to nie rozumiem tego czepiania się.
PS. Nie jestem MsDoncellitą i nawet nie jestem jej fanką, bo filmiki na pierwszym kanale mi nie podchodzą, ale nie widzę nic złego w jej odchudzaniu ;/
Ja bym na miejscu Youtube zablokowała tego typu rady. Te rady mogą wyrządzić komuś krzywdę, fakty są takie, że widzki w wieku 20+ są w mniejszości, no chyba, że w przypadku starszych youtuberek. Jej młodsze widzki mogą przejść na taką samą dietę, nie sądzisz? I komuś może to wyrządzić krzywdę.
I nie chodzi o standardy, tylko o błędy żywieniowe, które dla kogoś mogą się skończyć tragicznie. To tak, jakby w zimę propagować chodzenie we wiosennej kurtce, bez czapki i szalika i w klapkach. No przecież nie każdy musi zakładać zimową kurtkę i buty, można łamać standardy
201705250955 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 23:07   #732
201607111632
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez TheDocha Pokaż wiadomość
Podpatruję, ładna dziewczyna, ale za bardzo przypomina mi LGS

Cytat:
Napisane przez mantas Pokaż wiadomość
W jakim świecie ja żyję?
Ja jeszcze niedawno też wazyłam 56kg przy 163cm i to jest trochę ciężko, przynajmniej ja u siebie widzę różnicę, gdy schudłam nawet 2kg. Zupełnie inaczej wygląda ciało osoby niskiej po utracie małej ilości wagi
Ale ja to i tak robię bardziej rzeźbę, niż stratę masy

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
ja miałam najpierw próbki podkładów z Anabelle Minerals, ale jeden odcień mi podpasował i kupiłam całe opakowanie uwielbiam róż z AM w odcieniu nude
na blogu pokazywałam ten podkład z AM, możesz wpisać w wyszukiwarkę i zobaczysz

chłonie mniej podkładu
Zabieram się za przeglądanie kulkowego bloga
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 23:11   #733
misialena
Raczkowanie

Naprawdę nie wiem jaką krzywdę to może wyrządzić. To nie jest jakiś straszny jadłospis, bez przesady. Jak "widzki" przejdą z fast foodów na koktajle owocowe to będzie to tylko z korzyścią dla nich. Co do blokowania takich treści to już byłoby poważne naruszenie wolności słowa.
Stary 2013-06-01, 23:13   #734
TheDocha
Dossisława I

Tak piszecie o tej Szusz, że aż przypomniało mi się że mam kupić rozświetlacz.
TheDocha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 23:15   #735
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość
To przyjeżdżaj i pobiegamy. Tylko jak będzie cieplej. Teraz lepiej nie wychylać nosa, a co dopiero biegać.
ZBiera mi się znajomych w Twojej okolicy, kusi kusi
Stary 2013-06-01, 23:16   #736
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Odp: Dot.: Filmiki urodowe na you tube, część XII

Cytat:
PS Nie jestem MsDoncellitą i nawet nie jestem jej fanką, bo filmiki na pierwszym kanale mi nie podchodzą, ale nie widzę nic złego w jej odchudzaniu ;/
Ale ta dieta jest zwyczajnie niezdrowa i dzielenie się takim trybem żywieniowym z ludźmi, którzy to łykają - a takimi zapewne są jej widzki, nastolatki - naprawdę nie jest dobre.
Masz jakiekolwiek pojęcie na temat odżywiania?
Jej dietę w większości stanowią soki owocowe, które są cukrem prostym - szybko podnosi się po nich poziom cukru we krwi i równie szybko poziom ów spada (w sumie te płatki czekoladowe działają podobnie, tylko są jeszcze dodatkowo mniej zdrowe). W takiej ilości razy dziennie - nie jest to zdrowe.
Nie ma tu prawie żadnych węglodowodanów złożonych, za wyjątkiem tej kaszy. A powinny one stanowić podstawę zbilansowanej, zdrowej diety.
Ja by się bała pisać o takiej diecie publicznie... Dla mnie nie ma większej różnicy między liściem sałaty, a sokami owocowymi na każdy posiłek.
Krytykować - jak ktoś podaje do wiadomości publicznej takie cuda, to równie dobrze ktoś inny ma prawo je skrytykować.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 23:16   #737
TheDocha
Dossisława I

Cytat:
Naprawdę nie wiem jaką krzywdę to może wyrządzić. To nie jest jakiś straszny jadłospis, bez przesady. Jak "widzki" przejdą z fast foodów na koktajle owocowe to będzie to tylko z korzyścią dla nich. Co do blokowania takich treści to już byłoby poważne naruszenie wolności słowa.

W takim razie proponuje przeczytanie książki" Podstawy żywienia człowieka".
TheDocha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 23:17   #738
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bubus900 Pokaż wiadomość
jeszcze nie mam , ale dzisiaj poczułam moc i jeździlam godzinę na rowerku stacjonarnym.
głowa do góry
jeeeeeeeeeee

mi z kolei porobiły się pęcherze na stopie pod spodem, tej pokiereszowanej, co jest???
Stary 2013-06-01, 23:17   #739
lmaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez asia_aisa Pokaż wiadomość
Ja bym na miejscu Youtube zablokowała tego typu rady. Te rady mogą wyrządzić komuś krzywdę, fakty są takie, że widzki w wieku 20+ są w mniejszości, no chyba, że w przypadku starszych youtuberek. Jej młodsze widzki mogą przejść na taką samą dietę, nie sądzisz? I komuś może to wyrządzić krzywdę.
I nie chodzi o standardy, tylko o błędy żywieniowe, które dla kogoś mogą się skończyć tragicznie. To tak, jakby w zimę propagować chodzenie we wiosennej kurtce, bez czapki i szalika i w klapkach. No przecież nie każdy musi zakładać zimową kurtkę i buty, można łamać standardy
zgadzam sie z Toba,masz racje.
lmaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 23:20   #740
201705250955
Konto usunięte

Cytat:
No to oglądaj dalej i uważaj, że to jest nic złego. Bo mi się nie chce przekonywać ciebie, że głupota jest głupotą, skoro ty uważasz, że to jest ok.
201705250955 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 23:22   #741
mantas
Zakorzenienie

Cytat:
Dla mnie standardem jest dobrze skomponowana dieta. Jestem zwolennikiem zdrowego odżywiania, bez użycia przetworzonych produktów (lub w minimalnej ilości- codziennie jedzenie nesquika się do tego nie zalicza)
Najbardziej wierzę w odchudzanie pod kontrolą dietetyka, który dobierze odpowiednią ilość kalorii, węgli, itd i się na tym zna.
Jeśli ktoś sam chce się zacząć odchudzac, najpierw powinnien posiadać podstawową wiedzę.

Odnośnie "odchudzania" Marty. Oczywiście, że zmiana trybu życia i jedzenia to zmiana na plus. Ale trzeba być konsekwentnym. Fast-foody są niezdrowe, ale przetworzone płatki z cukrem (właściwie to sam cukier) są chyba jeszcze gorsze.
Mimo wszystko jestem przeciwna takim filmików na youtubie. Dziewczyny zamiast czytać np: forum Dietetyka (mnóstwo informacji, można pokazywać swój jadłospis i dziewczyny go zanalizują) czerpią wiedzę z takiego filmiku.
A efekty jo-jo z czego się biorą? Z takiego właśnie odchudzania.
Do tego marta dużo ćwiczy, a kalorii spożywa za mało.

Odnośnie wagi, chodziło mi o to, że dla mnie Marta wyglądała przed odchudzaniem bardzo fajnie i gadanie o tym, że taka waga jest za duża, jest niemądre. Dlaczego? Bo zapewne oglądają ją 14-15-latki, które jeszcze dojrzewają. Resztę dopowiedz sobie sama.

Przykładowe cytaty z forum: Dietetyka (dot. diety Marty):

3. Jak ma wyglądać zdrowe śniadanie?

Mówi się, że śniadanie to najważniejszy posiłek dnia i z pewnością coś w tym jest Poranny posiłek jest niezbędny dla prawidłowego funkcjonowania przemiany materii, jest sprzymierzeńcem zdrowej i szczupłej sylwetki. Warto nastawić budzik kilka minut wcześniej, by mieć czas na spokojne zjedzenie śniadania. Co jeść? Śniadanie powinno składać się z białka, które zadziała anabolicznie po długiej nocy, np. jaja, tuńczyk, serki wiejskie; węglowodanów złożonych, które dostarczają energii na długo, np. płatki owsiane, musli bez cukru, razowy chleb. Do tego warto dołączyć warzywa, czy owoce. Gdy jesteśmy na redukcji, a węglowodany spożywamy okołotreningowo, zamiast ww złożonych dodajemy zdrowe tłuszcze, np. orzechy i nasiona, sałatkę polewamy oliwą z oliwek. Przed śniadaniem warto wypić szklankę wody niegazowanej - spłucze ona wszystkie toksyny zgromadzone w ciągu nocy oraz zwilży wysuszone usta i przygotuje podniebienie do rozkoszowania się smacznym porannym posiłkiem.

6. Jak wygląda prawidłowo skomponowany posiłek na redukcji?

Białko + zdrowe tłuszcze + warzywa,
Białko + węglowodany (+ warzywa).

Białko powinno być w każdym posiłku (na redukcji przyjmujemy 2g/kg masy ciała, wartość jaką nam wyszła dzielmy na ilość posiłków, czyli... osoba ważąca 60kg na redukcji powinna jeść 120g białka, dzielimy na 6 posiłków dziennie = 20g białka w każdym.) Warzywa także powinny stanowić dodatek do każdego posiłku... na oko tyle ile zmieści się w jednej szklance Owoce profilaktycznie traktować lepiej jako węgle niewarzywne. Nie łączymy tłuszczy i węglowodanów w jednym posiłku -> dopuszczalne, bezpieczne granice: 10g ww niewarzywnych i 10g tłuszczu - generalnie im mniej, tym lepiej. Pamiętajmy o urozmaicaniu źródeł białka, zdrowych tłuszczy i węglowodanów.

Białka: Mięsa (wołowina, piersi z kurczaka/indyka i inne chude mięsa, ew. wieprzowina), ryby tłuste/chude , jajka , twarogi chude/półtłuste, serki wiejskie, odżywki białkowe,

Tłuszcze: Oliwa z oliwek (podstawa) , tran , olej lniany, jajka , tłuste ryby, nasiona słonecznika, pestki dyni, olej MCT, orzechy włoskie/laskowe, migdały, avocado,

Węglowodany: Ryż ciemny/paraboliczny, makaron zwykły/razowy, płatki owsiane zwykłe/górskie, pieczywo pełnoziarniste, kasza gryczana/jęczmienna, warzywa (podstawa), owoce, naturalne kefiry/maślanki/jogurty, mleko 0-1.5%, odrobina miodu naturalnego.

* tłuszcze nasycone (zwierzęce)
* tłuszcze jednonienasycone (np. oliwa z oliwek, avocado)
* tłuszcze wielonienasycone (olej lniany, rybi , orzechy i nasiona itp.)

Więcej tutaj:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=195668
Stary 2013-06-01, 23:25   #742
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ----------

Cytat:
Napisane przez Takajakaya Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/watch?v=0fpagAflinQ Też macie wrażenie, że Katosu jest tu jakaś zdenerwowana? Głos jej się trzęsie?
Wiesz co, brzmi jakoś inaczej, ale trudno stwierdzić, choroba?? Katar?? Nerwy???
Lubię ją...
Stary 2013-06-01, 23:27   #743
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
Akurat nie masz racji, jadłospis jest zły. I proszę pisz tutaj że na pewno jej widzki jedzą fast foody w nadmiernej ilości i przejście na "diete" będzie dobre, otóż nie będzie.
Biedne dziewczyny rozwala sobie metabolizm, nabawią się niedoborów i osłabią organizm.
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 23:28   #744
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 23:30   #745
dacn
Zakorzenienie

A mantas wytłumaczyła juz dokładnie dlaczego ten jadłospis jest zły.
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 23:30   #746
misialena
Raczkowanie

Ja po prostu mam inny pogląd na żywienie niż ten dominujący na wizażu i rzeczywiście nie ma sensu, żebyśmy się tu nawzajem przekonywały. Dla mnie po prostu te wytyczne i propagowane zasady są za sztywne i jak ktoś czegoś nie jest to w ogóle dziwota, że jeszcze żyje. Kiedyś ludzie jedli co było i jakoś żyli, ale to już inna historia

Edytowane przez misialena
Czas edycji: 2013-06-01 o 23:32
Stary 2013-06-01, 23:35   #747
katusek
Raczkowanie

Po pierwsze ona nie nagrywa tego w tonie "moje psychowidzki prosiły mnie, żebym nagrała co jest w mojej lodówce i co jem na śniadanie, więc nagrywa" to ma być z założenia kanał o zdrowym stylu życia i byciu fit.

Po drugie powyższa wypowiedź "broniąca" wykazuje jak mala jest wiedza o żywieniu.

Po trzecie skutki złego żywienia nie zawsze widać od razu i czasem ciężko je połączyć z samą zmianą stylu odżywiania. To, że "przeszłam na dietkę i od kilku miesięcy czuję się świetnie, nie mam anemii i wszystkie wyniki są ok (najczęściej ludzie mają na myśli). To, że jest "oki" nie znaczy, że sobie w taki czy inny sposób nie zaszkodziła.

Po czwarte oglądają ją widzki, które jeszcze rosną, dojrzewają, a to inna historia i większa szkodliwość tego typu akcji.

Po piąte nie mówimy o dziewczynie, która była otyła i przeszła na taką dietę. Wtedy można mówić o jakiśtam mniejszym źle (ale nie o nieszkodliwości). Mówimy o lasce, której się przytyło kilka kilo i postanowiła ze śmieci przejść na ubogo białkową, monodietę. Z deszczu pod rynnę. I nie, nie jechałabym po niej gdyby tego nie propagowała i nie dzieliła się tym ze swoimi młodocianymi widzkami. Bo prowadzenie kanału o zdrowym stylu życia to co zupełnie innego.
katusek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 23:36   #748
mantas
Zakorzenienie

Cytat:
Ja po prostu mam inny pogląd na żywienie niż ten dominujący na wizażu i rzeczywiście nie ma sensu, żebyśmy się tu nawzajem przekonywały. Dla mnie po prostu te wytyczne i propagowane zasady są za sztywne i jak ktoś czegoś nie jest to w ogóle dziwota, że jeszcze żyje. Kiedyś ludzie jedli co było i jakoś żyli, ale to już inna historia
Po okresie jedzeniowej swawoli, każda zasada do której trzeba się stosować jest "sztywna".
Kiedyś facet babę po łbie tłukł i rzadko się mył. Czasy się zmieniły
Stary 2013-06-01, 23:39   #749
monicar
Zakorzenienie

tyle stronkiedy ja to nadrobię
Stary 2013-06-01, 23:40   #750
mantas
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katusek Pokaż wiadomość
I nie, nie jechałabym po niej gdyby tego nie propagowała i nie dzieliła się tym ze swoimi młodocianymi widzkami. Bo prowadzenie kanału o zdrowym stylu życia to co zupełnie innego.
Racja.
Kanał o zdrowym stylu życia to np: fitappy2.
Dziewczyna ma wiedzę i nie sprzedaje widzom głupot.

Żadna z youtuberek do radzenia innych na temat zdrowego trybu życia się nie nadaje. Ani Stylizacje, ani MsDoncelitta, ani Zmalowana.

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości