![]() |
#5701 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dzieciaczki styczeń 06
Ja dziś od rana brzydko mówiąc zapieprzam
![]() ![]()
#5702 |
Zadomowienie
|
Moja Kasia ma dziś temperaturę i katar, wczoraj chyba na spacerze ją przewiało. Mam nadzieję, że nie rozłoży się na dobre.
Dziewczynki ja jeszcze jestem w pracy, a jutro wcześnie rano wyjeżdżam, więc składam Wam już dziś Najserdeczniejsze życzenia wielkanocne, smacznego jajeczka, mokrego dyngusa i wogóle wszystkiego dobrego. |
![]() ![]() |
![]() |
#5703 |
Zakorzenienie
|
Ja także dołaczam sie do życzen
![]() ![]() Kochane stycznióweczki i gródniuweczki(Alienku ![]() ![]() Iwonko Kasia super ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5704 |
Zadomowienie
|
Nie wiem czy jutro będę miała czas usiąść do kompa dlatego już dziś składam wam i waszym maluchom:
Złociutkich kaczuszek, jajeczek dzbanuszek, słodziutkich baranków, słonecznych poranków, wiosennej euforii, a w brzuszku świątecznych kalorii !!! ![]()
#5705 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jastinku on naprawde ma jazde z tymi samochodami...Ja nie wiem co bedzie dalej, nic tylko brum brum i z kluczami od domu wszedzie chodzi pokazując mi ze ma brum brum... ![]() Edytowane przez Moni@ Czas edycji: 2007-04-06 o 23:05 Powód: poprawa liter |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5706 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A dzis na miescie slysze jak jakas babka rozmawia z druga o swietach, co kupuja jakie salatki robia itp...i jedna mowi "Co bede wariata z siebie robila i kupowała, jest 2 dni swiat nie ma co szalec.." a ja patrze na nia a ona z 5 siatkami wedlin, ciasta i jakis tam zakupów.. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5707 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5708 |
Zakorzenienie
|
Życzenia Radosnych Świąt Wielkanocnych wypełnionych nadzieją budzącej się do życia wiosny i wiarą w sens życia. Pogody w sercu i radości płynącej z faktu Zmartwychwstania Pańskiego oraz smacznego Swięconego w gronie najbliższych osób szczerze życzy Monika z Szymusiem
|
![]() ![]() |
![]() |
#5709 |
Rozeznanie
|
Wesołego królika,
Co po stole bryka, Spokoju świętego I czasu wolnego, Życia zabawnego W jaja bogatego I w ogóle kurde- Wszystkiego najlepszego! |
![]() ![]() |
![]() |
#5710 |
Rozeznanie
|
Wesołych i zdrowych Świąt Wielkanocnych życzymy wszystkim wizażowym ciocim i ich rodzinom - Aneta z Lilianką.
#5711 |
Zakorzenienie
|
Samych radości,
kolorowych jajeczek, białych owieczek, uśmiechu bez liku i bakalii w serniku, kiełbaski tłuściutkiej i atmosfery milutkiej życzy Beata z Nikolcią i resztą rodzinki ![]()
![]() |
#5712 |
Zadomowienie
|
Widzę że dziś każda z nas zapracowana i nie ma czasu na wizaż
![]() ![]() byliśmy dziś na święceniu, specjalnie wyszliśmy w porze spania Oliwii żeby cicho w kościele była, ale jej wogóle się spać nie chciało i biegała po kościele, na szczęście była grzeczna ![]() Ja rano byłam u fryzjera podciąć włosy, ale ta fryzjerka tak się "rozbujała" że o wiele więcej włosów mi obcięła a nie chciałam tak krótko. Po przyjściu do domu aż się poryczałam bo wydawało mi się że wyglądam jak taka "fruzia" ![]() ![]()
#5713 |
Zadomowienie
|
POGODY,SŁOŃCA,RADOŚCI,DZI SIAJ DUŻO GOŚCI
W PONIEDZIAŁEK DUŻO WODY -TO DLA ZDROWIA I URODY ŚWIĄT WESOŁYCH I ZDROWYCH ŻYCZY DLA WSZYSTKICH STYCZNIÓWEK ALINA,MARTYNKA,AMELCIA I STEFAN ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5714 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wesolych swiat kochana Alinko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5715 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do fryzjerki to czasem musi cos podciac by fryzurka wygladała ładnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5716 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kolorek zrobiłam sobie "głęboka czerwień" ale czerwone nie są ![]() ![]() A teraz lecę spać, dobranoc.
![]() |
#5717 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja to juz sama nie wiem jakim sobie zrobic kolorem..chcialam jakis braz ale po moim ostatnim farbowaniu jak wzielam sobie sredni braz z Natural&Easy i mialam na glowie calkiem czarny plakalam 2 dni i unikalam lustra..mialam juz pasemka blond, mialam pasemka miedziane +braz a potem chcialam jednolitego koloru wiec pomyslalam o tym brazie..Kiedys robilam Safirą "drzewem sandalowym" ale kolor byl jak ziemia - taki brudny braz..nic polysku ani jakiegos blasku..wygladał jakby mi sie kolor czarny zmyl ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5718 |
Zadomowienie
|
Moni ja zamierzam również zmienić fryzurkę.Dotychczas miałam brąz a na to jasne pasemka. W maju planuję sobie zrobić na ciemny brąz,bo pewnie i tak wyjdzie prawie czarny.Ale chcę najpierw troszkę się podjarać na solarium. A jak tam mamusia kiedy wraca do pracy?
Ja ledwo zipię,miałam 2 dni gości,szykowania w kuchni masę .Jutro wkleję zdjęcia.A teraz lecę odpoczywać pa kochane. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5719 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tez marze o zmianie koloru wloskow i jakims solarium, ale teraz poki mi sie nie układa jedynym marzeniem jest to by mozna bylo cofnac czas... ![]() Odpoczywaj Slonce nalezy Ci sie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5720 |
Zadomowienie
|
Monia tak mi Ciebie szkoda kochanie. Szkoda, ze nie mozna cofnac czasu, ja tez chetnie bym cos zmienila. Ale u mnie to wina leży prawie całkowicie po mojej stronie, bo to ja nie wiem czego chcę i zwalam wszystko na innych.
Kasia w wielką sobotę rozchorowała sie na dobre, byłam z nią u mamy i pojechaliśmy na pogotowie. Lekarz stwierdził, że ma ostre zapalenie gardła i przepisał jej antybiotyk. Miałam u mamy zostać do dzisiaj, ale przyjechałam do domu już wczoraj rano. Ciągnęło mnie juz do domu, chyba dlatego, że byłam bez TŻ. Chyba jednak go kocham. Pokaże Wam jak nasze dzieci wyglądały mniej więcej 14-15 miesięcy temu. Oto moja siostrzenica Ewelinka. |
![]() ![]() |
![]() |
#5721 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja na swietach bylam u mamy, nie spedzalam swiat z TZ..dzieki jego charakterkowi..dowalił do pieca tak ze musialam mu odplacic, bo normalnie juz nie wytrzymałam..ile czlowiek moze zniesc?.. Dobrze Iwonko ze mowisz chociaz ze "kochasz"..to juz cos znaczy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5722 |
Zadomowienie
|
Witajcie dziewuszki
![]() Wczoraj byliśmy u mojej mamy, biedna ta moja mama bo jak czwórka wnucząt rzuciła się nią to biedna nie wiedziała którym się zająć a każdy chciał do babci ![]() Wiecie co tak piszecie o cofnięciu czasu, ja czasami też chętnie cofnęłąby czas do czasu kiedy się poznaliśmy, wtedy moje życie wyglądałoby inaczej może byłoby ciekawsze, ale nie miałabym takich kochanych dzieci. Moni@ ja też zawsze widzę u innych babek ciekawe kolory włosów a jak sama chcę takie zrobić to mi nie wychodzi. Miałam już chyba wszystkie kolory oprócz blondu, czarny lubię ale wtedy jestem za blada wiec zazwyczaj robię jakiś rudy albo coś w tym stylu. Iwonko fajna dzidzia i pomyśleć że jeszcze niedawno nasze były takie maleńkie , a teraz prawdziwe "kobietki" i "mężczyzna" ![]() ![]() ![]() A to ja w nowych włoskach tż mówi że wyglądam tak samo tylko włosy mam krótsze a ja widzę zmianę , tylko że nie widać koloru bo wyglądają na czarne a w rzeczywistości są zupełnie inne.
Kasia z dziećmi : Julia 11 lat Oliwia 7 lat Lena 5 lat Edytowane przez kkasiaaa Czas edycji: 2007-04-10 o 15:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#5723 |
Zadomowienie
|
Kasiu super wyglądasz, chociaz na zdjęciu włosy rzeczywiście wygladają na czarne.
Ja zrobiłam sobie ultrafiolet, akurat na realu była promocja brillance luminance i sobie kupiłam. Nawet fajny wyszedł. Te nasze dzieci to największa radość. Podejrzewam, że gdyby nie Kasia moje życie potoczyłoby się zupełnie inaczej, ona do wielu rzeczy i decyzji mnie skłoniła, a czasami wręcz zmusiła. Nic nie chce jeść teraz w tej chorobie, co zje to zwróci, pije tylko po trochu mleka i herbatę. Szkoda mi jej bidulki. Idę dać jej antybiotyk. Na razie dziewczynki. |
![]() ![]() |
![]() |
#5724 |
Rozeznanie
|
Dużo zdrówka dla Kasieńki
![]() Kasiu na tym zdjęciu to widac jaka Oliwka do Ciebie podobna, wyglądasz ślicznie ![]() Nie wiem kochane dlaczego ale jakoś nie moge się zebrać żeby Wam tu coś więcej napisać, jakiś taki marazm mnie ogarnąl ![]()
#5725 |
Zadomowienie
|
Widziałam dziś, że Alien nas podczytuje, ale pewnie nie ma niestety czasu, żeby napisać co u nich słychać.
U nas do choroby doszło jeszcze ząbkowanie, idzie 5 zębów naraz. Mam już trzecią noc ciężką, a muszę jeszcze wstawać i dawać jej leki, bo o złej godzinie zaczęłam jej dawać, ale chciałam jak najszybciej zacząć. Usnęła o 20. potem ok. 21 się przebudziła i zaczęła płakać coraz bardziej. dałam jej paracetamol i viburcol no i kilka minut temu usnęła. Ja też zmykam spać, bo rano trzeba isc do pracy, na szczescie tylko na 3 dni i weekend znowu wolny, ale chyba pojadę trochę do taty, który za niecałe 2 tygodnie ma operację - zakładają mu by-passy i muszę go wesprzeć duchowo, chociaż pewnie ja bardziej się boję i denerwuję od niego. Dobranoc wszystkim. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5726 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Faktycznie kolor to jak czern ale ze zdjeciami tak to juz jest... A jaka corcia podobna teraz do ciebie to jak kropla wody.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5727 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Buziaczki dla Was kobietki ![]() ![]() Operacja Twojego taty jest mi bardzo dobrze znana i bede trzymała mocno kciuki..Wspieraj go bo bedzie mu to potrzebne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5728 |
Zakorzenienie
|
No wlasnie ja miałam tez napisac w swieta ze tesknie za Alienkiem, Katesia, Nel (choc czesciej zaglada)..Ninamamma juz zapomniala o nas..a jesli Alienek nas podczytuje to miło, wiemy ze przynajmniej pamieta o nas
![]() Kochane dziewczyny przyslijcie chociaz fotki córeczek, bo tesknimy bardzo |
![]() ![]() |
![]() |
#5729 |
Rozeznanie
|
Witam!
U nas dzisiaj troche ładniejsza pogoda. Może wreszcie się ta wiosna zdecyduje przyjść. Biedna Kasiunia, duuuuuże buziaczki dla niej, i duuuuużo zdrówka ![]() ![]() Powiem Wam kochane że wizja przeprowadzki coraz bardziej mnie nawiedza, juz chciałabym tam być i sobie robić po swojemu. To nic że jeszcze nie ma drzwi do łazienki ![]()
#5730 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Iwonko trzymam kciuki za szybkie wyzdrowienie Kasi i za tatę ![]() Dzisiaj w końcu przyszły tenisóweczki dla Oliwki są prześliczne ale niestety o numer za duże , więc trochę poleżą nim nóżka nie urośnie, a ja licytuję kolejne o numer mniejsze ![]() Poniżej fotka rodzinna , moja na której chyba lepiej widać kolorek włosów chociaż nadal ciemne są , i Oliwka zajadająca babeczkę i bawiąca się trzepaczką ![]()
Kasia z dziećmi : Julia 11 lat Oliwia 7 lat Lena 5 lat Edytowane przez kkasiaaa Czas edycji: 2007-04-11 o 13:18 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:49.