![]() |
#1351 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.
do Morskiego faktycznie dobry kawałek
![]() Cytat:
![]() (też kiedyś odkryłam, że uszowe rytuały konkubenta zostawiły farfocle za uszkiem ![]() Cytat:
![]() no i podwójny buziak dla Jasia ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1352 |
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.
Pani - ja do morskiego oka tez zawsze przez roztoke. A potem siedzielismy zmeczeni pod schroniskiem z kanapkami i herbata z termosu, nad nami muchy lecace do potu a obok paniusie w szpileczkach jedzace restauracyjne obiadki bo tamto schronisko mega komercyjne. Nie lubie przez to m.oka. asfaltem bylam raz na wycieczce szkolnej. Wystarczy.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1353 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do truskawek: mi położna powiedziała, żeby w tym roku darować sobie truskawki calkowicie ![]()
![]() |
![]() |
#1354 |
Zakorzenienie
|
Wiam się w tym szalonym dniu
![]() ![]() ![]() taaak DZIEN DZIECKA .... a rodzicom respirator powinni gratis dołączać ![]() my z 3 dzieci obchodzimy go tak ze paaadam na twarz a brzuch mnie boli od smiechu strasznie (czyli brzuszki zaliczone ![]() teraz śpią a ja marzę aby z domu nie wychodzic przez tydzien ..... -do jutra pewnie ,znając mnie ![]() ide nadrabiac ......
![]() |
#1355 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1356 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() no nie .... leżę .. ![]() Cytat:
![]() za uporczywe kuszenie ciachem ![]() zagłosowane -hasło do przepisania " JA LEW" ..no pisane razem ,ale zawsze .
![]() |
![]() |
#1357 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co mi dzis mama powiedziała?żebym może jadła mniej drożdżówek i ciastek, bo utucze Małego;p Ja wiem czy to ma jakiś związek?Poza tym bez przesady nie opycham sie jako tragicznie tymi smakołykami;p Co ja zrobie, ze on taki gruby-je i spi to kiedy ma spalać?;p
![]() nestelle- najwazniejsze, ze dzieci mialy super dzien ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1358 | ||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() super fotka -słodka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
co do gór - to ja byłam z wózkiem ale ja się nie znam w ogóle ..-góry to nie moja bajka .... nic Ci nie pomogę ,wiem tyle ze bylismy w Szczyrku ....... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
i bez przesady -dziecko grube na cycu ??? nie ma takiego ,najwyzej jest bardziej nabite ... no ale do czasu -jak zacznie biegac to "wybiega" to i owo . co ja chciałam jeszcze .......... ???
![]() |
![]() |
#1359 |
Zakorzenienie
|
Może miała na mysli, że ja zamiast chudnąc grubnę
![]() A o ile dmładza dziecko?To ilemasz lat?16/ ![]() ![]() ![]() Chciałam umyc Kacpiego, naszykowałam wszystko a on mi zasnął w bujaku i spi juz 1,5godziny;p Zaraz wróci tata z pracy to sie zalapie na kąpanko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1360 | ||
Zadomowienie
|
![]() No moja Jaśka to wygląda jak ludzik michelina ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Co do egzemy to Jaśka miała takie żółtawe strupki za uszami i suche plamki na łokciach i łydkach.
![]() |
![]() |
#1361 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Nie denerwuj mnie z tym latka lecą ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1362 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a tak w ogóle to ubóstwiam góry i zdobywanie kolejnych szczytów ![]()
![]() |
![]() |
#1363 |
Zakorzenienie
|
a ! juz wiem ....
co do mycia maluchów -to ja sie zastanawiam -gdzie tu problem? moze zle trzymacie ? bo ja sama myje(tz jest zwykle na siłce o tej porze ) i kazdą częś Roszka normalnie domyje .... najpierw trzymam lewą ręką wsunietą pod główke i trzymając za jego lewą rączkę (główke ma połozoną na moim zgięciu łokciowym) a drugą ręką myję wszystko po kolei - włoski ,główke ,buzie ,oczka itd . potem odwracam go na brzuszek w wodzie i lewą ręką podtrzymuje brudke aby sie nie napił wody a drugą myję cały tył-karczek ,plecki ,... no i szyjkę bo główka jest w górze ...... na dzien dziecka dostałam od mamy ... "50 twarzy greya" ,"nowe oblicze greya", ciemniejsza strona greya" ![]() ![]() ![]() ![]() Mama zawsze trafiała ale tym razem zonk ![]() ![]()
![]() |
#1364 | |||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1365 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak na serio to ja problemu z wiekiem nie mam , żadnych smutków na urodziny ! owszem nie mogę czasem uwierzyc ze az tak lata lecą ale jest ok . Jestem młoda . nawet jak będę miała 80-tkę to będę młoda ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1366 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ad 2 - no pewnie sie pojawie w najmniej oczekiwanym momencie :P ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() nie moge z wami ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() i witam sie nocna pora ... UDALO SIE zdjecie przeszlo, papiery na paszport zlozone .. teraz tylko uiscic oplate w wysokosci 335nok i czekac od 3 do 6 tyg ![]() Emilian bardzo bardzo byl grzeczny ... i w nagrode dostal od Cioci Agnieszki WIELKIEGO KROKODYLA do lozeczka .... pstrykne jutro fote, bo dzis juz mlody spi. ogolnie powiem wam ahahaha o malo nie padlam ze smiechu ... siostra wrocila ze mna do domu, bo chciala sobie rower zabrac i se mowi ze jak juz jest przy okazji wezmie Noze - baaa miala je schowane w ost szafce w reklamowce - wszytskie porzadnej firmy za Tysiac koron - luka tam a ich TAM NIE MA ... - ahaha, obszukala sie az je znalazla - i co sie okazlo jeden byl tak Uszczerbiony ze dzok, a akurat byl do ryby, nie powiem ze widzialam jak K.. uzywal go do przekrojenie zamrozonej Golonki - ja ich tam nie tykalam bo wiedzialam ze bd akcja - no i siostra haslo do K ze fajnie ze uzywal jej nozy, ktore byly schowane i zapakowane - a on do niej ze zloscia '' ze nie on ich nie uzywal'' -- aga ze jak nie jak tam widac ze sa zacieki od mycia i ze uszczerbiony - to on do nie '' TO DLACZEGO NIE WZIELAS WSZYTSKICH RZECZY ZE SOBA JAK SIE WYPROWADZALAS'' - a aga ze spokojem '' chyba logiczne ze moja siostra tu mieszka i musi miec rzeczy. a jak juz sie pytamy - to ja sie was pytam KIEDY SOBIE KUPICIE SWOJE GRANKI.. bo patelnia jedna tez jest juz do wyrzucenia'' MINA pana debila Bezcenna ![]() ![]() boshe byle do wyprowadzki .... ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1367 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1368 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny!
Wszystkim dzieciaczkom życzę wszystkiego naj naj naj! Dużo zdrówka i uśmiechu ![]() ale smaka robicie tymi rogalikami! ![]() poczekalnia?? widziałam wczoraj dwie kobiety w ciąży, tak promiennie wyglądały! zatęskniłam trochę do mojego brzuszka- ale nie na tyle, żeby wracać na poczekalnie ![]() może w przyszłym roku na wiosnę.. kto wie może spotkam którąś z Was ![]() moje dziecko z okazji dzisiejszego święta podniosło głowę do góry i dumnie rozglądało się jakieś 2 minuty ![]() wszyscy mówią, że to za wcześnie i ja sama się boję ale widocznie silne dziecię ![]() mam jeszcze pytanie.. czy któraś z Was karmi przez kapturek?? bo nie wiem jak to jest z rozmiarem.. czytałam, że podobno im mniejszy tym lepszy.. a ja mam chyba największy.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1369 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, opuchnięte powieki u dziecka - to też objaw przeziębienia??? Wczoraj miał trochę, dziś chyba bardziej...
![]() |
#1370 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W szpitalu jak położna kazała mojemu Tż aby mi poleciał kupić od razu mowiła aby wziął rozmiar S I jeszcze co do herbatki z kopru włoskiego, jaką dajecie? Z Hippa? Granulowaną? Bo wczoraj widziałam i zakupiłam nowość herbatka po 1 tygodniu Hipp w saszetkach do zaparzania bez cukru ![]() http://dodomku.pl/salon_hipp/produkt_28194.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1371 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1372 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() a ja Tatry rozdeptalam koncem podstawowki, przez liceum (taka stara jestem, ze w gimnazjum nie bylam ![]() ![]() ![]() w braku doswiadczenia. rzadko myje syna, to ukochane zadanie konkubenta, ale jak w czwartek wypil kilka piwek ze znajomymi, to moglam umyc Mlodego ![]() tak sie przejelam 'zadaniem', ta brodka, paszkami, raczkami, itp ze dopiero na przewijaku sie zorientowalam, ze mu wloskow nie umylam. poza tym obydwoje nie myjemy T. buzi w wanience. to rytual wody przegotowanej ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1373 |
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.
Jakub pomylil dzien z noca. Wczoraj pospal w dzien to w nocy nie zamierzal ale udalo sie go uspic po 21. Czekalam tylko na brudna niespodzianke bo caly dzien nic i doczekalam sie..o polnocy zaczal sie wiercic podchodze i czuje juz dlaczego. Tak sie wiercil ze ciuchy az byly brudne. O 5 byla kolejna niespodzianka. I ciagle chcial jesc w nocy.
Dzisiaj wizyta tesciow, znowu dziecko mi sie zamieni w butelke perfum.. nieznosze tego. Jakubowi chyba tez srednio to pasuje.. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1374 | |||
Zakorzenienie
|
uda jak to uda ale mojego każde skarpety w łydy obciskają
![]() Cytat:
![]() no to ciekawe jak sie wszystkie z terminami zgracie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1375 |
Raczkowanie
|
Hej! U nas dzisiaj znowu deszczowo. Co do gór to i ja je kocham ale najbardziej Tatry.Zdobyłam już dużo szczytów, najbardziej korci mnie Kozi Wierch i Orla Perć ale wiem, że to nie dla mnie a w tej chwili przy dzieciach i upływającym czasie to już w ogóle. Z tym karmieniem i chudnięciem to raczej prawda nie jest.Karmię półtora miesiąca a brzuch mam nadal, ech bez ćwiczeń i aerobicu się nie obejdzie. Przed ciążą przy 170 cm miałam 67 kg a obecnie 75 koszmar jakiś w spodnie z przed ciąży nie wchodzę. Poza tym na udach podczas ciąży porobiły mi się jakieś takie jakby pajączki niebiesko czerwone, któraś wie jak się tego pozbyć?
My jutro mamy szczepienie i mam stały dylemat na co szczepić czy tą 5 w 1 i coś do tego czy może darmowymi a za to dać mu pneumo i menigo? Stwierdziłam, że zanim zacznę kolejne staranka to muszę zeszczupleć bo jak wystartuję z 75 kg to po trzecim zostanie mi ponad 80 kg ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1376 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() poza tym - jak w życiu - często tuż przed szczytem mówię 'pas' i zawracam. nienawidzę tego u siebie.... też jestem ciągle głodna. non stop...
![]() |
![]() |
#1377 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() wklejam poniżej ![]() dzięki, lepiej już tak nie charczy przy oddychaniu chociaż jeszcze kaszle jutro mamy kontrolę zobaczymy co powie ![]() ![]() wrzucam wam KArola jak pcha gryzaka do buzi i Julke ![]() i zapraszam dziś do głosowania ![]()
![]() |
#1378 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale za to pierwsze zdjęcie ![]() głosiki poszły oczywiście ![]()
![]() |
![]() |
#1379 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jaś dziękuje ![]() Cytat:
Cytat:
![]() U mnie już 33 ale zużycie biologiczne mam 84,4% ![]() Co do roboty to na razie nie tęsknię. Bycie mamą wychodzi mi średnio ![]() ![]() Cytat:
![]() a co do brudasów to ja bym ubiła (w Norwegii łagodne kary mają) żartowałam ![]() gdzieś ty się uchowała ![]() Cytat:
będziesz bita za te wypieki ![]() dzieciaki cudne ![]() Witam się ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1380 |
Zakorzenienie
|
Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.
Hej hej. Mlody wlasnie usypia w wozku mamusia nozka buja ..
A i wstawilam ciasto do lodowki na te rogalki - he w sumie nie wiem moze to wina margaryny. Za 1wszy razem uzylam Kasi ( bo julita miala ) a geraz taka norweska uzywam .. - no nie wiem, co jest nie tak - ta sama maka te same szkalnki na "miarke" ta sama kolejnosc i dup.cia balada nie wyszlo wtedy - ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- aliw no wiesz Kary jak kary, wiezinie jak hotel. Ale jak mawia moja mama " gow.na sie nie tyka - bo zabijesz gow.no - a za czlowieka pojdziesz siedziec " - no jakos musze dac rade na te 2-3 miesiace jeszcze. Wyslalam meila na jedno mieszkanie - wolne od 1.08 wiec zobacze co bedzie - chcialabym bi blizej niz mieszkam teraz bus tez czesto jezdzi, na fitach fajnie wygladalo no i 7tys ( w tyn net i tv ) plus prad ( ok 500nok,miesiecznie ) - no ale zebym tylko coskolwiek znalazla to i tak moge sie ubiegac o to dofinasowanie do czynszu wiec ze 1-2tys bd mi rzad doplacal haha. Oj jak bym chciala byc juz na "swoim" ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:05.