|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 | ||
|
leśny stwór
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XIX + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
![]() z tego co wiem, to do nakładania brokatu, czy też cieniowana farbkami ![]() Cytat:
![]() jak dbacie o swoje koleżanki ![]()
|
||
|
|
|
#4442 | |
|
Strażnik Wizażu
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XIX + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
Jesuuu, ile spamu... i pięknych pazurków |
|
|
|
|
#4443 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taaaaaaaak, moja pierś się cieszy ![]() teraz w sztucznym świetle tak łądnie się mieni pokazę go jak uda mi się to uchwycić moim aparatem na dniach. o ile mnie sesja nie dobije. ![]() Cytat:
gratulacje Kochana! ![]() buuu Cytat:
|
|||
|
|
|
#4444 | ||
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
![]() Uśmiałam się znów... Cytat:
Przy okazji przebierania łokciami w spamie o łokciach znalazłam kilka staroci. Chyba moje najlepsze jajka, ale do kwadratów też mam sentyment, gdyby się nie zwijały
|
||
|
|
|
#4445 | |
|
szef wszystkich szefów
|
Cytat:
|
|
#4446 | |||||
|
Zakorzenienie
|
I bardzo dobrze! Nie można być złą mamą dla lakierowych dzieci
![]() Cytat:
![]() Ja swoją przekonałam do używanie topa, a jak nie ma na paznokciach koloru, to widzę, że połyskuje na nich odżywka ![]() Cytat:
![]() Wiem, wiem ![]() Ojj tak, wszędzie mi to lata ![]() Dzięki Cytat:
Są równe i wyglądają estetyczniePodzielimy łupy Będziemy jak Johnny Depp z Wrogów PublicznychCytat:
![]() A teraz wyjdź i mnie nie denerwuj ![]() Cytat:
|
|
#4447 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Laski
Kutwa co za pogoda pozdrowka kochane
|
|
#4448 | |
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
![]() Mówisz, że nie straszą? Chociaż tyle dobrze. OK, będę wracać do jajek Hej, kochana! U mnie słońce zachodzi za chmurami co chwila, ale mam nadzieję, że się rozpogodzi. |
|
|
|
|
#4449 | ||
|
leśny stwór
|
A jeszcze wczoraj mi ominęło cytowanie Karoli! Jak nie przepadam za frenczem, to u Ciebie bardzo ładnie wgląda
![]() ![]() Cytat:
![]() ładne były ![]() oh yes ![]() Tam Mila grała ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Cytat:
Edytowane przez Yenotek Czas edycji: 2013-06-02 o 09:48 |
||
|
|
|
#4450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 3majcie kciuki za biochemię, dzisiaj siedzę do porzygu, jutro zaliczenie |
|
|
|
|
#4451 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ledwo jakieś krzywe fale wychodzą, no i poddałam się ze stylizacją, wyprost po 2 h od ułożenia xD loczki to tylko na grzywce dlatego gdy schnie trochę ją podpinam, bo odstaje od reszty |
|
|
|
|
#4452 | |||||
|
Oby do wiosny
|
Ale to nie teraz....
Wet drenuje... Cytat:
Cytat:
Na razie zostaje nam czekanie. Bo następny ruch będzie drastyczny- wszycie cewnika pod narkozą. A póki snuje się po mieszkaniu, i posikuje, to lepiej nie. Inna rzecz, że posikuje także "po" mieszkaniu..... ![]() Cytat:
Pomyśl inaczej: sprawiłaś mi podkład w którym się bez pamięci zakochałam ![]() Też byłam w szoku.... Cytat:
![]() Też tak mam ![]() Cytat:
Wiesz, że kocham Cię miłościa dozgonną? Moja skóra tym bardziej To cudo od Ciebie sprawia, ze znikają przebarwienia!
|
|||||
|
|
|
#4453 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
(kujon )Weź się też naucz za mnie... mam 3 egzaminy ww tym tygodniu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- A u mnie o dziwo słońce i 20 stopni w cieniu. Ale wczoraj było ohydnie :/ |
|||||
|
|
|
#4454 | |||||
|
Zakorzenienie
|
z milimetr dłuższe, ale i tak nadal krótkie
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4455 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam problem żeby o połowę mniejszym pędzelkiem nie uciapkać sobie pół twarzy
Cytat:
Ucałuj go ode mnie.Gratulacje ![]() O, nie widziałam, ze GR ma pędzelki. Po ile one? ![]() Chyba zaczął mnie zapychać filtr z sorayi. A już byłam pewna, że jest bezpieczny. Szlag by to trafił
|
|
#4456 |
|
Zakorzenienie
|
Swatch żółtego piaska z wibo na jednym paznokciu
|
|
|
|
#4457 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
naturalnie ![]() widzisz, w tym spamie jest miejsce na piękne paznokcie ![]() a kiedy Ty pokażesz swoje? ![]() o, a takiego pojęcia nie znałam ja też się cieszę Cytat:
a był? ![]() ciekawy jest, ale kolor chyba nie mój
|
|
#4458 | |
|
szef wszystkich szefów
|
Cytat:
![]() Czy ktoś tutaj mówi o znikających przebarwienia? To coś dla mnie! Chyba muszę poszukać w końcu sponsora Hmm... Nie, jednak to nie mój kolor Dużo podczytujących jak na nasz 'hermetyczny' wątek
|
|
#4459 |
|
leśny stwór
|
ciekawa jestem, jak do farbek się sprawdzą
![]() dzięki ![]() ten zestaw był po ok 21zł. chyba mnie nie przekonał na razie... nice
|
|
|
|
#4460 |
|
Wtajemniczenie
|
Żółty to zdecydowanie nie mój kolor
![]()
|
#4461 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Cytat:
![]() Ciekawy ![]() Cytat:
Ale coś ciekawego bym dziś na włosy położyła ![]() ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- Hmm hmm hmm - no i nie wiem czy czerwono-pomarańczowy Baltic Sand jest fajny czy błyszczący
|
|
#4462 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ukochaj go ![]() No u mnie ta pogoda jest tragiczna 14 stopni, leje, grzmi, ciemno jak nie powiem gdzie zgnilizna sama ![]() Śnieguś to się cieszę Dostałam jeszcze z tej serii próbkę maseczki, użyłam po żelu ale kilka dni później wylazła ta gula nieszczęsna i teraz nie wiem czy to rosło już wcześniej a żel i maska to wyciągnęły czy maska to spowodowała ![]() No ja nie wiem w słońcu będzie wyglądał chyba dużo lepiej Ewuś a możesz pod jaką lampką zrobić fotkę ![]() Cytat:
![]() Robię obiadek a mam takiego śpiocha że hej. Powiem Wam dziewczyny że ten Lovelek naprawdę dobrze sie trzyma na pazurkach, przeżył 2 obiady, sprzątanie i pranie ręczne- bez oszczędzania jestem zdziwiona ![]() A i mam pytanie kiedyś pisałyście o jakimś kremie - nagietkowym chyba możecie coś o nim napisać. Potrzebuję dobrego kremu nawilżającego i łagodzącego zaczerwienienia- po syfkach. Takiego żeby nie był tłusty i żeby nie zapychał ![]() Smo trzymam kciuki mocno
|
|
|
#4463 | |
|
Zakorzenienie
|
tylko kasa bu bu..Wiem, też go mam. Tylko nie malowałam.. ooooooooo jał, dzięki Lolli ![]() ![]() zaraz studiuję dokładnie co i jak. I sobie tym razem zapiszę ![]() Cytat:
![]() czesc noooo lanie za obgryzanie, owszem. Ale fajnie, ze walczysz i mam nadzieję wracasz do nas?
|
|
#4464 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4465 | ||
|
szef wszystkich szefów
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wolałabym, przeczytać coś w stylu: "Jakie to badziewie jest nietrwałe. Nie kupujcie, nie kupujcie!" A teraz podoba mi się jeszcze bardziej. A to nie ten krem? Jak mi się skończy mój obecny, to na bank kupię jakis od nich.
|
|
#4466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba o ten chodziło a któraś go kupiła i używa ??
|
|
|
#4467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przeszło mi to przez myśl Ale, kurtka, żeby top dawać na piasek?A to w żadnym ludzku języku nie jest...
|
|
#4468 |
|
Zakorzenienie
|
Ja używam brzozowego
|
|
|
|
#4469 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4470 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaglądaj tu do nas, na pewno trochę łatwiej będzie się opanować z wkładaniem rąk do buzi. Cytat:
Fajnie wyszło mani ![]() Cytat:
![]() eeeeee tragedii nie ma, są nawet całkiem równo obgryzione... wygląda to w porządku bo są równe. Krótkie, ale estetyczne a nie jak czasem widzę... powygryzane.. nooooo i ja nie rozumiem dlaczego ja się sama nad makijażem męczę, albo rozmyślam nad kosmetyczką!!! Malina, ty się normalnie ie wykręcisz od pomalowania mnie! no i teraz jak gdzieś w pl ktoś obrabuje bank faktycznie, to pierwsze kogo zgarną będzie klub lakieromaniaczek Cytat:
chyba go chce! Cytat:
Cytat:
Znaczy, ten z tych trzech jakie Sylveco ma, najbardziej działa na gojenie i takie tam. O matko będzie epopeja... sorry... Ja go mam i używam już ze 3 tygodnie. Jest rewelacyjny. Używam lekkiego nagietkowego na dzień, pod makijaż - sprawdza się świetnie. Zawsze jak umyję buzię żelem to mam milion suchych skórek - ten kremik nałożę, odczekam kilka sekund i nakładając makijaż nie ma ani jednej suchej skórki, którą podkład mógłby podkreślić! Fajnie się rozprowadza, jest taki lekki i kremowy. Na noc natomiast używałam równocześnie z tym lekkim nagietkowym, tego. Krem treściwy, ma konsystencję i kolor trochę jak margaryna, zapach hmmm średni taki jak apteczne maści trochę, dość tłusty, ale tak przyjemnie tłusty jak dla mnie... Smaruję się na noc i po 2h jeszcze jest na twarzy jakiś film... nie tłusty jak smalec, ale no coś zostaje. Pościeli jednak nie brudzi ani nic takiego. Tutaj mam zastrzeżenia do wydajności, trzeba go trochę jednak nałożyć, żeby pokryć buzię całą (wg. producenta stosować go można albo na całą twarz albo na jakieś obszary ze zmianami). Ja walę codziennie na całą łącznie ze skrawkiem szyi, a ooo ![]() Co mogę powiedzieć ogólnie, bo nie wiem który z nich zrobił tak na prawdę robotę. Stosowałam je na raz... Widzę wyraźną poprawę stanu skóry. Wiecznie miewałam jakieś syfy, kilka razy w miesiącu czasem nawet - a standardowo raz na pewno jakaś katastrofa, wielka gula czy coś, która goiła się tygodniami a jak zaczynała blednąć pojawiała się nowa tuż obok. A w między czasie dużo jakiś drobniejszych zmian. Takich - wyciskasz - strupek - dwa dni i po sprawie (tak wiem, że nie wolno... ale ja wyciskam...). No i mam wrażenie, że nie dość, że te kremy przyspieszyły znacznie gojenie się takiego ufo jakie miałam na brodzie (wraz z olejkiem z drzewa herbacianego, ale jednak sam olejek tak aż piorunem nigdy nie wygoił nic), dodatkowo skóra wygląda ładniej, nie pojawia się tyle syfków. A jak się coś pojawia to jest to takie zgaszone od razu. Przed tymi kremami potrafiłam się codziennie budzić z czymś nowym gdzieś... Sama nie wiem czy to efekt placebo, ale na prawdę widzę zmianę. Od dawna tak swobodnie nie czułam się wychodząc gdzieś bez makijażu (do sklepu na dół np)... Bo nigdzie dalej raczej bez tapety nie chodzę, ale jednak! Kiedyś to nawet do Biedronki trochę korektora musiałam nałożyć... (tutaj zaznaczę, ze to dopiero niecały miesiąc. Możliwe, że bliżej okresu znowu jakaś masakra mnie dopadnie, ale mam nadzieję, ze nawet jeśli, to szybciej się zagoi). Buzia jest też lepiej nawilżona. Mam chyba dość wysuszający żel do mycia, który z kolei dobrze oczyszcza... wiec miałam zawsze sporo suchych placków po myciu. Teraz nakładam krem i jest super, wiadomo - do następnego mycia, ale w ciągu dnia nie zauważam przesuszenia. Jak teraz na to patrzę, może nawet trochę ograniczyło się wytwarzanie sebum przez moją skórę. Kiedyś siedziałam cały dzień w domu, nie ruszając buzi, nie zmywając nic itp... i po 2h miałam cały nos i czoło tłuste.. Teraz jakby mnie. Ale to w tej chwili zdałam sobie z tego sprawę, musiałabym to akurat poobserwować bardziej. Także, no warte są wypróbowania! Mam zapas innych kremów z promocji i nie wiem jak je zużyję, bo aż żal mi się rozstać z Sylveco!
It is NOT an addiction - It's a hobby!!! ... And when your heart begins to bleed You're dead, and dead, and dead -- indeed. Edytowane przez MgielkaM Czas edycji: 2013-06-02 o 16:46 |
||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:03.

Mam ten szary - to chyba mat prawda?? Jeszcze nawet nie sprawdzałam 

i pięknych pazurków