Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-01, 18:36   #3211
malami35
Zadomowienie

Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV

Cytat:
Napisane przez Aysell Pokaż wiadomość
Jedzenie, niewłaściwa pielęgnacja, albo po prostu jakieś zaburzenia w organizmie, jak to najczęściej bywa czyli nie ma się na to większego wpływu.
możliwe ,że od jedzenia jutro się nie zdziwię jak będę miała wysypane całe czoło za swoje łakomstwo zjadłam pół małego torciuk czekoladowego
malami35 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 18:54   #3212
Aysell
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Vinnga Pokaż wiadomość
Rany, ale Ci zazdroszczę,... Jak ja mam matową twarz, to już wyglądam 50% lepiej
Wiem, że to może przeszkadzać
Cytat:
Napisane przez maadziulek91 Pokaż wiadomość
[...]

rozumiem Cię, ale mi twarz przestała się świecić jak zaczęłam ją ładnie nawilżać Moja świeciła się bo była przesuszona, a jak wprowadziłam równowagę to przestała
Właśnie, miałam napisać to samo
Vinnga, może niewystarczająco nawilżasz twarz?
Cytat:
Napisane przez IzzieSt Pokaż wiadomość
[...]

Ja z kolei nie lubię takiego całkowitego matu na mojej twarzy, czuję się taka płaska
Też prawda mi się podoba ogromnie taki delikatny, jakby satynowy połysk na twarzy

---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ----------

Cytat:
Napisane przez malami35 Pokaż wiadomość
możliwe ,że od jedzenia jutro się nie zdziwię jak będę miała wysypane całe czoło za swoje łakomstwo zjadłam pół małego torciuk czekoladowego
No widzisz lepiej znać przyczynę, niż jej nie znać i umieć wyznaczyć granice [u mnie, jak zjem 3 kostki czekolady nic się nie dzieje, ale jak zjem połowę tabliczki, pogorszenie jest natychmiastowe]. Ale torciku zazdroszczę

---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ----------

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=688150 Śmieję się i śmieję

Aysell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 18:57   #3213
Vinnga
Zakorzenienie

Cytat:
ja chcę spróbować

rozumiem Cię, ale mi twarz przestała się świecić jak zaczęłam ją ładnie nawilżać Moja świeciła się bo była przesuszona, a jak wprowadziłam równowagę to przestała
Cytat:
Wiem, że to może przeszkadzać

Właśnie, miałam napisać to samo
Vinnga, może niewystarczająco nawilżasz twarz?

Też prawda mi się podoba ogromnie taki delikatny, jakby satynowy połysk na twarzy

---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ----------

No widzisz lepiej znać przyczynę, niż jej nie znać i umieć wyznaczyć granice [u mnie, jak zjem 3 kostki czekolady nic się nie dzieje, ale jak zjem połowę tabliczki, pogorszenie jest natychmiastowe]. Ale torciku zazdroszczę

---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ----------

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=688150 Śmieję się i śmieję
Dziewczyny, napisałam Wam,że od roku nic tylko nawilżam skórę
Czym Wy nawilżacie ?
Vinnga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 19:09   #3214
Aysell
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny, napisałam Wam,że od roku nic tylko nawilżam skórę
Czym Wy nawilżacie ?
Nie, nie, mi chodziło o to, czy Ty nie czujesz czasem, że nie jest do końca nawilżona koślawo skonstruowałam tamto pytanie Czytałam też ostatnio o różnicach między nawilżaniem a natłuszczaniem, ale mało załapałam, muszę nad tym usiąść w wolnym czasie

Stary 2013-06-01, 19:12   #3215
Vinnga
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, nie, mi chodziło o to, czy Ty nie czujesz czasem, że nie jest do końca nawilżona koślawo skonstruowałam tamto pytanie Czytałam też ostatnio o różnicach między nawilżaniem a natłuszczaniem, ale mało załapałam, muszę nad tym usiąść w wolnym czasie
Nie, ja czuję, że moja twarz jest dobrze nawilżona
Natłuszczam tylko zimą żeby ochronić twarz przed mrozem.
Stary 2013-06-01, 19:19   #3216
Aysell
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie, ja czuję, że moja twarz jest dobrze nawilżona
Natłuszczam tylko zimą żeby ochronić twarz przed mrozem.
Więc pewnie tak po prostu jest Chyba że istnieje jakiś sposób na ograniczenie świecenia....

Stary 2013-06-01, 19:21   #3217
@na
Zakorzenienie

cześć, jestem Ania
tak już bez żartów, wpadłam tylko powiedzieć, że żyję ale nauka itp pochłania mi cały mój wolny czas ale w przyszły weekend już kończę sesję, bo wszystko zaliczam na zerówkach więc wpadnę do was! buziaki

*Ćwiczę*

@na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 19:22   #3218
Vinnga
Zakorzenienie

Cytat:
Więc pewnie tak po prostu jest Chyba że istnieje jakiś sposób na ograniczenie świecenia....
Na mnie nie działa ani matowienie ani nawilżanie. Stosowałam też olej jojoba, który niby powinien pomagać wyregulować produkcję sebum, ale też nie zadziałał. Chyba taki mój urok i zostaje mi malowanie się Ale oddałabym wiele, gdybym pielęgnacją mogła to zmienić...

---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ----------

Cytat:
Napisane przez @na Pokaż wiadomość
cześć, jestem Ania
tak już bez żartów, wpadłam tylko powiedzieć, że żyję ale nauka itp pochłania mi cały mój wolny czas ale w przyszły weekend już kończę sesję, bo wszystko zaliczam na zerówkach więc wpadnę do was! buziaki
Powodzenia
Stary 2013-06-01, 19:50   #3219
IzzieSt
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też
IzzieSt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 20:41   #3220
maadziulek91
Zadomowienie

Cytat:
Ja też
przez was i ja tam weszłam... już na 5 stronie jestem
Stary 2013-06-01, 22:28   #3221
Vinnga
Zakorzenienie

Przepadłam na Kwestii Smaku Z co najmniej 10 przepisów muszę wypróbować W ogóle chyba sobie do jakiegoś programu na komputerze zapiszę wszystkie przepisy, a później wydrukuję

---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ----------

Dziewczyny, a może być tak, że twarz mi się świeci przez produkty apteczne? Mam na myśli to, że teoretycznie wszystko jest idealnie, buzia nawilżona, wyprysków co raz mniej, ale jednak jakieś składniki mogą powodować zwiększoną produkcję sebum?
Chyba jednak byłoby to dziwne Nie będę kombinować skoro i tak jest dobrze, najwyżej będę się malować i tyle

Edytowane przez Vinnga
Czas edycji: 2013-06-01 o 22:46

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-02, 01:01   #3222
Aysell
Wtajemniczenie

Cytat:
cześć, jestem Ania
Hej trzymam kciuki za sesję ja za tydzień ją rozpoczynam Też pewnie stąd zniknę, bo nauka mnie pochłonie
Cytat:
przez was i ja tam weszłam... już na 5 stronie jestem
Wątek jest super dowiedziałam się na dodatek różnych rzeczy, np. czym się różni "waniliowy" od "wanilinowy" wcześniej nie miałam pojęcia
Cytat:

[...]

Dziewczyny, a może być tak, że twarz mi się świeci przez produkty apteczne? Mam na myśli to, że teoretycznie wszystko jest idealnie, buzia nawilżona, wyprysków co raz mniej, ale jednak jakieś składniki mogą powodować zwiększoną produkcję sebum?
Chyba jednak byłoby to dziwne Nie będę kombinować skoro i tak jest dobrze, najwyżej będę się malować i tyle
Hm, może tak być. Np. coś zasusza wypryski, ale za to przez podsuszanie też samej skóry powoduje większą produkcję sebum. Jednak to właśnie takie niepewne, mogłabyś niby zmienić pielęgnację, ale nie wiadomo z jakim skutkiem - też bym się chyba nie odważyła, żeby nie zepsuć dotychczasowych rezultatów. Ale jak będziesz mieć okazję, warto byłoby zapytać kogoś mądrego, np. dobrego dermatologa, albo dobrej kosmetyczki

Ale mi zeszło, a miałam iść wcześniej spać ale zrobiłam peeling twarzy [mówiłam już, że pokochałam korund? ] i przypomniałam sobie 10 minut temu, że jutro się maluję = muszę wyprać pędzle... Teraz wietrzę pokój przed snem
Dobrej nocy, Dziewczyny

Stary 2013-06-02, 07:38   #3223
malami35
Zadomowienie

Odp: Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV

Cytat:
cześć, jestem Ania

jakie plany na dzisiaj?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-06-02, 11:17   #3224
IzzieSt
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV

Ale tu cisza
Ja się uczę, muszę jeszcze posprzątać, spakować się, zrobić obiad i wieczorem jadę do krk
IzzieSt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 12:13   #3225
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

hejj

Ja niedzielnie sie obijam póki co i filmy ogladam
ale skoncze "3 metry nad niebem " ogarne sie i biore za ćwiczenia naogladalam sie metamorfoz z Ewa na fb i mam powera do ćwiczeń

a wieczorem moze grill u kolezanki, ale to juz od pogody zalezy

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 12:25   #3226
charlie charlie
Zadomowienie

ja dziś wracam do stolicy i piszę dwie prace...
wlosy mi się strasznie zniszczyły od farbowania, mam taki puch muszę jutro iść do apteki kupić: rycynę, skrzypokrzywę, drożdże w tabletkach + jakiś winogronowy olej i znów ostro dbać o włosy, bo po wysuszeniu to jest jakaś masakra
Stary 2013-06-02, 12:32   #3227
Vinnga
Zakorzenienie

Ja się uczę (w końcu ), akurat mam chwilkę przerwy. Dokończę dwa tematy i zabieram się za ćwiczenia z Jillian, później nałożę BD na włosy i wrócę do nauki

---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ----------

Cytat:
Napisane przez charlie charlie Pokaż wiadomość
ja dziś wracam do stolicy i piszę dwie prace...
wlosy mi się strasznie zniszczyły od farbowania, mam taki puch muszę jutro iść do apteki kupić: rycynę, skrzypokrzywę, drożdże w tabletkach + jakiś winogronowy olej i znów ostro dbać o włosy, bo po wysuszeniu to jest jakaś masakra
Może przerzuć się na hennę?
Stary 2013-06-02, 12:43   #3228
charlie charlie
Zadomowienie

do blondu teraz wracam
Stary 2013-06-02, 12:46   #3229
Vinnga
Zakorzenienie

Aaa

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-02, 12:47   #3230
charlie charlie
Zadomowienie

no ja to jednak szybko się nudzę tymi kolorami
ale stwierdziłam, że jednak w jaśniejszych lepiej wygladam a niektórzy mi mówią, że ten kolor (taki przejściowy między jaśniejszym blondem jaki chcę miec a brązem jaki miałam) jest idealny :d no ale kobiecie nie dogodzisz
Stary 2013-06-02, 13:23   #3231
lexie42
Zakorzenienie

Hej Ależ się wybawiłam na weselu było genialnie dawno tak nie poszalałam i nie czułam takiej wspaniałej atmosfery już nie mogę doczekać się kolejnego wesela z tą samą ekipą tylko muszę nowego fryzjera znaleźć, bo po wczorajszej wizycie wychodząc cała w nerwach, więcej tam nie wrócę
lexie42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 14:21   #3232
Vinnga
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lexie42 Pokaż wiadomość
Hej Ależ się wybawiłam na weselu było genialnie dawno tak nie poszalałam i nie czułam takiej wspaniałej atmosfery już nie mogę doczekać się kolejnego wesela z tą samą ekipą tylko muszę nowego fryzjera znaleźć, bo po wczorajszej wizycie wychodząc cała w nerwach, więcej tam nie wrócę
To świetnie, że się dobrze bawiłaś
A co fryzjer zrobił ?

---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ----------

Zamiast Body Revolution postanowiłam rozpocząć Turbo Fire ,bo stwierdziłam że są lepiej ułożone ćwiczenia (więcej rozciągania niż u Jillian chociażby). Nie wiecie skąd mogę to ściągnąć? Wiem, że jest na chomiku, ale skończył mi się transfer i szukam innego sposobu Jeśli nie znacie żadnych źródeł, to trudno,szarpnę się na dodatkowe gigabajty.
Stary 2013-06-02, 14:32   #3233
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cześć.

Cytat:
Napisane przez malami35 Pokaż wiadomość
Tez mam produkty z Lush swietne sa tylko niektore smierdza dla mnie
A jakie masz i polecasz?

Cytat:
Mnie dzisiaj czeka weselicho po 10 zmykam do fryzjera
Mnie to czeka za 2 tyg. (w sumie już niecałe). Jaką miałaś fryzurę i sukienkę?

Cytat:

Dlaczego nie działa : love: ?
Mi normalnie działa.

Cytat:
[/B]Mój się tłumaczył tym, że nie może sięd o mnie przytulić bo zaraz jest cały w oleju
ściągam właśnie program insanity, od poniedziałku mam go zamiar robić zamiast Banisha ale ponoć jest on ciężki? nie ćwiczyłyście może tego ?
Ja ćwiczyłam.
Nie przestrzegałam diety, bo nie chciałam schudnąć tylko mieć dobrą kondycję w góry i kondycję miałam ekstra. Choć na początku i na 2 poziomie było ciężko.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 15:25   #3234
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:
Nawiasem mówiąc, poprawiło mi się też, od kiedy nie myję twarzy rano może to jest dziwne i nie do wyobrażenia, ale nie myję.
Dla mnie to jest do wyobrażenia bo ja też nie myję wodą, w ogóle -> to znaczy, tyle co pod prysznicem myję wodą, a potem woda micelarna. Po wodzie miałam nadmiar sebum i ogólnie pryszcze. A rano też nie używam niczego - skóra sama reguluje przez noc wszystko i u mnie mycie rano powodowało nadmiar sebum, świecenie się + pryszcze.

Cytat:

Ja zabieram się od długiego czasu do dermatologa, ale boję się, że przypisze mi jakieś antybiotyki, zineryt lub coś równie silnego i będzie jeszcze gorzej niż jest
Kurcze, współczuje problemów skórnych, naprawdę.

Cytat:
Fajnie

Ja wczoraj poszłam na małą domówkę
Napisał do mnie taki chłopak, że chce się spotkać. Ogólnie to nie jestem przekonana - wiem że ostatni raz widział mnie albo w 2 lata temu albo 3 lata temu Albo rok temu? Nie jestem pewna - i nie jestem pewna którą wersję mnie widział - ta grubszą czy tą chudszą. A problem w tym że generalnie jestem fotogeniczna i na zdjęciach wyglądam całkiem inaczej niż na żywo. Po prostu - nie chcę drugi raz przeżywać czegoś takiego, że koleś zobaczy moje foty, potem mnie w rzeczywistości i będzie zdziwiony tym jak wyglądam naprawdę.
Stary 2013-06-02, 16:31   #3235
Aysell
Wtajemniczenie

Hej
Chwalę się, że przejrzałam lakiery i widocznie czas mi się w miejscu zatrzymał, że mi się wydawało, iż sprawdzałam je niedawno wyrzuciłam... 14 10 odłożyłam do zużycia w pierwszej kolejności

Powinnam się uczyć, a poszłam spać teraz jem, zaraz wracam do nauki.

Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
[...]
Napisał do mnie taki chłopak, że chce się spotkać. Ogólnie to nie jestem przekonana - wiem że ostatni raz widział mnie albo w 2 lata temu albo 3 lata temu Albo rok temu? Nie jestem pewna - i nie jestem pewna którą wersję mnie widział - ta grubszą czy tą chudszą. A problem w tym że generalnie jestem fotogeniczna i na zdjęciach wyglądam całkiem inaczej niż na żywo. Po prostu - nie chcę drugi raz przeżywać czegoś takiego, że koleś zobaczy moje foty, potem mnie w rzeczywistości i będzie zdziwiony tym jak wyglądam naprawdę.
Widział Cię realnie kiedykolwiek? Czy tylko na zdjęciach? mam dokładnie taki sam problem, kiedy ktoś mi na dzień dobry wyjeżdża z tekstem "u X na zdjęciach Cię widziałem..." , albo zaczepia mnie na nk - nigdy nie wiem, czy facet przeżyje rozczarowanie życia, jak się z nim umówię, czy będzie pozytywnie zaskoczony
Chcesz się z nim spotkać tak ogólnie, pomijając wszystko?
I jestem przekonana, że jemu jest wszystko jedno, czy widział Cię grubszą czy chudszą.

Stary 2013-06-02, 17:29   #3236
malami35
Zadomowienie

Odp: Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV

Cytat:
A co fryzjer zrobił ?

---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ----------

Zamiast Body Revolution postanowiłam rozpocząć Turbo Fire ,bo stwierdziłam że są lepiej ułożone ćwiczenia (więcej rozciągania niż u Jillian chociażby). Nie wiecie skąd mogę to ściągnąć? Wiem, że jest na chomiku, ale skończył mi się transfer i szukam innego sposobu Jeśli nie znacie żadnych źródeł, to trudno,szarpnę się na dodatkowe gigabajty.
Moge podac swoj login i haslo na chomikuj i sciagniesz

---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ----------

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Cześć.

A jakie masz i polecasz?

Mi normalnie działa.

Ja ćwiczyłam.
Nie przestrzegałam diety, bo nie chciałam schudnąć tylko mieć dobrą kondycję w góry i kondycję miałam ekstra. Choć na początku i na 2 poziomie było ciężko.
Pozniej ci napisze ,bo nie jestem w domu

Stary 2013-06-02, 17:36   #3237
Vinnga
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV

Malami, nie trzeba, to dość sporo jest, więc sobie wykupię transfer Ale dziękuję Ci za taką życzliwość
Stary 2013-06-02, 17:38   #3238
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:

Widział Cię realnie kiedykolwiek? Czy tylko na zdjęciach? mam dokładnie taki sam problem, kiedy ktoś mi na dzień dobry wyjeżdża z tekstem "u X na zdjęciach Cię widziałem..." , albo zaczepia mnie na nk - nigdy nie wiem, czy facet przeżyje rozczarowanie życia, jak się z nim umówię, czy będzie pozytywnie zaskoczony
Chcesz się z nim spotkać tak ogólnie, pomijając wszystko?
I jestem przekonana, że jemu jest wszystko jedno, czy widział Cię grubszą czy chudszą.
Widział mnie ale wydaje mi się, że wtedy wyglądałam inaczej - wtedy ogólnie tydzień się spotykaliśmy dzień w dzień, bo to taki festyn jakby jest.

Ale to jest straszne Wszyscy mi mówią że powinnam się cieszyć że jestem fotogeniczna ale to jest dramat! Naprawdę, ja na żywo wyglądam całkiem inaczej niż na zdjęciach. I potem zawsze jest ten strach - bo komuś spodobałam się na fotach ale w rzeczywistości jest inaczej I już raz przeżyłam coś takiego - poznałam kolesia przez neta, widział mnóstwo moich fot - spoko, oczarowany. Potem się spotkaliśmy jedyny i ostatni raz - i powiedział swojej przyjaciółce (która była przyjaciółką mojej przyjaciółki ), że na żywo wyglądam całkiem inaczej niż na fotach. Nawet mój brat (chcąc pocieszyć chyba mnie) jak zobaczył moją fote do dowodu to mi powiedział ze wyglądam jak 13 z House a że na żywo całkiem inaczej.

Tak ogólnie, pomijając wszystko to nie wiem, bo w sumie jakoś odzwyczaiłam się od spotkań z facetami, w sensie randki etc.

Jaaaasne

Napisałam mu, że spoko, możemy się spotkać. W sumie nic nie stracę Jak coś to zaśmieje mi się w twarz i tyle Ale obczaiłam jego profil dogłębniej i w sumie myślałam że jest rok starszy, ale już studiuje więc nie wiem, coś mi się pomyliło.
Stary 2013-06-02, 18:07   #3239
Tyna7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
Widział mnie ale wydaje mi się, że wtedy wyglądałam inaczej - wtedy ogólnie tydzień się spotykaliśmy dzień w dzień, bo to taki festyn jakby jest.

Ale to jest straszne Wszyscy mi mówią że powinnam się cieszyć że jestem fotogeniczna ale to jest dramat! Naprawdę, ja na żywo wyglądam całkiem inaczej niż na zdjęciach. I potem zawsze jest ten strach - bo komuś spodobałam się na fotach ale w rzeczywistości jest inaczej I już raz przeżyłam coś takiego - poznałam kolesia przez neta, widział mnóstwo moich fot - spoko, oczarowany. Potem się spotkaliśmy jedyny i ostatni raz - i powiedział swojej przyjaciółce (która była przyjaciółką mojej przyjaciółki ), że na żywo wyglądam całkiem inaczej niż na fotach. Nawet mój brat (chcąc pocieszyć chyba mnie) jak zobaczył moją fote do dowodu to mi powiedział ze wyglądam jak 13 z House a że na żywo całkiem inaczej.

Tak ogólnie, pomijając wszystko to nie wiem, bo w sumie jakoś odzwyczaiłam się od spotkań z facetami, w sensie randki etc.

Jaaaasne

Napisałam mu, że spoko, możemy się spotkać. W sumie nic nie stracę Jak coś to zaśmieje mi się w twarz i tyle Ale obczaiłam jego profil dogłębniej i w sumie myślałam że jest rok starszy, ale już studiuje więc nie wiem, coś mi się pomyliło.
ja też słyszałam, że na zdjęciach wyglądam całkiem inaczej niż na żywo (czyt. ładniej)
masz rację, idź nic nie tracisz a możesz zyskać
dużo schudłaś?
Tyna7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 18:16   #3240
lexie42
Zakorzenienie

Cytat:
A co fryzjer zrobił ?

Chciałam fryzurę taką jak w załączniku, a fryzjerka pokręciła mi całą głowę lokówką - co trwało prawie 2! godziny - podpięła tylko z jednej strony i resztę włosów zostawiła luźno jak jeszcze jej się pytałam czemu mi kręci na czubku głowy włosy to powiedziała, że się zaczesze. Nie mówiąc już o tym, że kręciła mi te loki po mega cieniutkich pasmach włosów co trwało i trwało. No, ale koniec końców podpięła mi te włosy tak, że tył miałam luźno w lokach. W domu to normalnie trzęsłam się z nerwów, bo na dodatek to trwało dłużej niż miało być i miałam mało czasu żeby się później wykąpać i pomalować na spokojnie.
Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Fryzurę mniej więcej opisałam wyżej a sukienkę miałam tą samą, którą mam w albumie z poprzedniego wesela
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 03a9.jpg (58,3 KB, 20 załadowań)
lexie42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości