Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-02, 18:40   #1591
agoola83
Raczkowanie

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014

Cytat:
Napisane przez Messsuah Pokaż wiadomość
Czy ktos widzial czeresnie w sklepach?
Ją widziałam, kupiłam i zjadam....mam nadzieję, że się przyjmą, bo z tym to różnie bywa na targu 10zl za kg

16.06.2012r.
t.p. 21.01.2014r.

ZOSIA 21.01.1014r.
agoola83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 18:45   #1592
PawMaj13
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Messsuah Pokaż wiadomość
Czy ktos widzial czeresnie w sklepach?
Czereśnie <3
PawMaj13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 18:58   #1593
agoola83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aira Pokaż wiadomość
Ja mam na drzewie, ale jeszcze zielone
Ją mam na drzewie brzoskwinia, jabłka, winogrona, gruszki, sądziłam też warzywniak, ale nie wiem kiedy to wszystko nada się do zjedzenia!!! Mieszkamy w tym domu od września ub.roku i wtedy wszystko było dojrzałe i pachnące, a teraz wciąż zielone czytam Was i czytam na tel, bo net nam padł i średnio mi wychodzi odpisywanie ale jestem i śledzę postanowiłam zostać w domu...dziś(wybaczcie) nie zdążyłam do ubikacji...masakra, mówię Wam...pracuje z ludźmi, zostaje mi się modlić by to minęło...jak pisałam mam pensje z ministerstwa i oni mi liczą ile mnie nie ma i mogą potem odmówić całego szkolenia....
,

---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ----------

Szczerze zazdroszczę tym z Was ktore dobrze się czują...ja do tej pory pracowałam w 4-5 miejscach, na dwóch etatach, szkolilam się po godzinach i jeszcze zapisałam się na kurs zeglarski...a teraz Leze i czuje się jak niepełnosprawna...a nawet siedząc w domu nie jestem w stanie ugotowac, posprzątać, wszystko zajmuje mi wielicki, albo odpuszczam, bo nie daje rady...mam nadzieję, że to tylko( a może aż) 3miesiące trwa...

16.06.2012r.
t.p. 21.01.2014r.

ZOSIA 21.01.1014r.
Stary 2013-06-02, 18:58   #1594
gosia261282
Gang Iren

Cytat:
[B]

..a mnie po raz kolejny moja siostra

Jak Wam już wcześniej wspominałam moja mama w ogóle się nie interesuje moją ciążą. Byłam u niej kilka razy od kiedy się podzieliłam dobrą nowiną i nawet nie zapytała jak się czuję, na jakim etapie ciąży jestem etc.

Dziś moja siostra napisała mi na skype dwa super newsy ku pokrzepieniu serca:
-Czesi chcą odblokować tamy zbiorników retencyjnych, co może wiązać się z wylaniem Odry (mieszkam blisko rzeki, co prawda mam ubezpieczony dom)
-Moja mama podobno zapytała ją czy ja naprawdę jestem w ciąży czy tylko tak gadam; zaznaczam podobno, gdyż znam moją siostrę i opowiada nieraz historie wyssane z palca
Na koniec mi napisała :" sorry, nie chciałam cie zdenerwować, po prostu sama w końcu śmiechem parsknęłam i dlatego chciałam sie podzielić"

Nie wiem co ją tak rozbawiło
To moja pierwsza ciąża i wcześniej nie staraliśmy się o dziecko.

Niezależnie czy to prawda czy nie, przykre jest to, że ona mam wrażenie specjalnie mi chce sprawiać przykrość, bo wiem, że głupia nie jest.

Normalnie brak slow

Nie denerwuj sie kochana,na to szkoda nerwow.

Mnie juz zbytnio nie ma kto denerwowac,ale swoje przezylam jak mama z nami mieszkala (jeszcze do niedawna)
Stary 2013-06-02, 19:11   #1595
SunShineDoll
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agoola83 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ----------

Szczerze zazdroszczę tym z Was ktore dobrze się czują...ja do tej pory pracowałam w 4-5 miejscach, na dwóch etatach, szkolilam się po godzinach i jeszcze zapisałam się na kurs zeglarski...a teraz Leze i czuje się jak niepełnosprawna...a nawet siedząc w domu nie jestem w stanie ugotowac, posprzątać, wszystko zajmuje mi wielicki, albo odpuszczam, bo nie daje rady...mam nadzieję, że to tylko( a może aż) 3miesiące trwa...
Nie martw się ja pracuję w budżetówce, i niestety nie ma za bardzo kogo na zastępstwo dać - dlatego też moja ciąża nie podoba się dyrekcji. Do tego mam okropne mdłości czuję się tak, jakby mi się wyostrzyło wszystko związane z zapachami i o ile po deszczu siedzę na balkonie i sztacham się zapachem kwiatów itp tak perfumy, ludzie, chemia - nie mogę poczuć. Mam okropne mdłości i zawroty głowy wcześniej byłam non stop na chodzie a najlepsze jest to, że bronię pracy dyplomowej pod koniec czerwca i będę wtedy na l4 w prawdzie pewnie z chodzeniem jednak już obawiam się komentarzy ze strony dyrekcji.
Mam cichą nadzieję, że po 3 miesiącu trochę mi odpuszczą te mdłości i zawroty chcę wrócić do świata żywych. Niby ciąża to nie choroba ale jak tu przez 6 godzin prowadzić szkolenie uśmiechać się instruować kiedy ma się takie mdłości a po przerwie śniadaniowej uciekać do kibla to jest frustrujące..
SunShineDoll jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 19:23   #1596
aira
Raczkowanie

GG do aira

SunShineDoll i agoola83 szczerze Wam współczuję złego samopoczucia również słyszałam, że najgorzej jest podobno w I trymestrze, więc jest nadzieja, że później będzie tylko lepiej.

Ja w ciąży czuję się świetnie i nie mam uciążliwych dolegliwości (poza tym naleśnikiem z cynamonem, który za mną chodził ostatnio -ale zachcianki to ja miałam zawsze)

Jestem przeszczęśliwa natomiast że przez 9 m-cy mam urlop od okresu bo zdarzało się, że moje samopoczucie w tych dniach było masakryczne:
-bóle promieniujące od podbrzusza do kolan,
-bóle krzyża,
-mdłości
-czasem nawet podwyższona temperatura.

Pomagał mi jedynie Nurofen ten w płynnych kapsułkach, a jeśli to nie pomogło to ciepły okład, lub kąpiel i 50 ml wódki. Ale wiadomo, jak człowiek chodził do pracy, nie zawsze sobie mógł pozwolić na lekarstwo z monopolowego. Lekarze do których chodziłam bezradnie rozkładali ręce.
Czasem się zastanawiam czy te bóle nie były na tle nerwowym, miałam dość stresującą pracę, bo w sumie od kiedy nie pracuję, przeszło jak ręką odjął

11.06.2013[*]
aira jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 19:38   #1597
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
SunShineDoll i agoola83 szczerze Wam współczuję złego samopoczucia również słyszałam, że najgorzej jest podobno w I trymestrze, więc jest nadzieja, że później będzie tylko lepiej.

Ja w ciąży czuję się świetnie i nie mam uciążliwych dolegliwości (poza tym naleśnikiem z cynamonem, który za mną chodził ostatnio -ale zachcianki to ja miałam zawsze)

Jestem przeszczęśliwa natomiast że przez 9 m-cy mam urlop od okresu bo zdarzało się, że moje samopoczucie w tych dniach było masakryczne:
-bóle promieniujące od podbrzusza do kolan,
-bóle krzyża,
-mdłości
-czasem nawet podwyższona temperatura.

Pomagał mi jedynie Nurofen ten w płynnych kapsułkach, a jeśli to nie pomogło to ciepły okład, lub kąpiel i 50 ml wódki. Ale wiadomo, jak człowiek chodził do pracy, nie zawsze sobie mógł pozwolić na lekarstwo z monopolowego. Lekarze do których chodziłam bezradnie rozkładali ręce.
Czasem się zastanawiam czy te bóle nie były na tle nerwowym, miałam dość stresującą pracę, bo w sumie od kiedy nie pracuję, przeszło jak ręką odjął
Mi na stare lata trochę wyluzowały dolegliwości okresowe, ale jeszcze na studiach w pierwsze dni wymiotowałam, prawie mdlałam, dłonie pociły mi się okrutnie, takim zimnym potem. Jakiś czas miałam problem z głowy gdy przez ok 2 lata zażywałam tabletki antykoncepcyjne, ale wróciło.
Brak okresu to istny dar niebios, ale za to są inne dolegliwości.
Natomiast pierwszy okres po porodzie powalił mnie swoją intensywnością, kiedy to bałam się nawet ruszyć, bo tak się lało. Wielkie podpachy poporodowe i bieliznę zmieniałam co godzinę
Chciałam przy tym obalić mit, jakoby po porodzie okresy były o wiele łagodniejsze. W moim przypadku się nie sprawdziło.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 20:18   #1598
SunShineDoll
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez PawMaj13 Pokaż wiadomość
Czereśnie <3
Takkkk czereśnie ! U mnie na targu jeszcze nie ma są za to truskawki po 16 zł kg, na truskawki mam uczulenie jak cholera a i tak co roku jem i się drapię, może w tym roku przerzucę się definitywnie na czereśnie.
Stary 2013-06-02, 20:19   #1599
kilianna
Zakorzenienie

jeju, dziewczyny, jak ja się tragicznie czuję caly dzien wymiotuję nie mogę nic przelknąć. W dodatku od kilku tygodni nie mam ochoty na przytulanki z mężem

Aira, zachowanie Twojej siostry to dla mnie niepojęta sprawa
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 20:56   #1600
SunShineDoll
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
W dodatku od kilku tygodni nie mam ochoty na przytulanki z mężem
Mnie przypadkiem dotknie stopą przez sen to już krzyczę
Stary 2013-06-02, 21:06   #1601
gosia261282
Gang Iren

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Chciałam przy tym obalić mit, jakoby po porodzie okresy były o wiele łagodniejsze. W moim przypadku się nie sprawdziło.
A w moim tak Kiedys mialam bardzo bolesne,zwijalam sie z bolu i normalne tabletki nie pomagaly. A po porodzie koniec z tym,zero bolu normalnie jak reka odjal. No wiec widac,ze kazda kobieta ma po prostu inaczej.

Cytat:
jeju, dziewczyny, jak ja się tragicznie czuję caly dzien wymiotuję nie mogę nic przelknąć. W dodatku od kilku tygodni nie mam ochoty na przytulanki z mężem
Wspolczuje

A ja sie nie czuje jak w ciazy. Az momentami trudno mi w to uwierzyc. Jeszcze trudniej przez to,ze nie mialam jeszcze Usg.
Stary 2013-06-02, 21:07   #1602
selena85
Wtajemniczenie

Ja o dziwo mam na odwrót - wzrosło mi libido <dziwne>

Ale czuję, że chyba nie na długo bo coś słabo zaczynam się czuć, a teraz jeszcze cierpię na ból gardła to już w ogóle nic mi się nie chce

---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ----------

Cytat:
Napisane przez sunshinedoll Pokaż wiadomość
mnie przypadkiem dotknie stopą przez sen to już krzyczę
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20140129744753.html
selena85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 21:16   #1603
_Kluska_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SunShineDoll Pokaż wiadomość
Mnie przypadkiem dotknie stopą przez sen to już krzyczę
też to miałam. na przytulanki totalny brak ochoty, jeszcze przed dwoma kreskami (zawsze przed @ 'nadrabiałam' na tydzień )

za to tż nagle taki jurny byczek, że aż go nie poznaję cieszę się, bo w ostatnich miesiącach staranek (9 cykli) było problematycznie i miałam takie myśli, że w ten oto sposób umarła namiętność między nami - na szczęście wiem już, że wcale nie ale za to chwilowo nie chce mi się z tego korzystać.
zatem Kilianko - jak kocha to poczeka

Aira, wiem, że łatwo mówić 'siostrą się nie przejmuj', ale nie zmienisz jej a teraz stres naprawdę nie jest potrzebny. mam nadzieję, że niedługo zrozumie i da Ci nawet jeśli nie wsparcie to chociaż święty spokój

Vicky, przytulam Cię mocno będzie dobrze, najważniejsze to jak pisały dziewczyny - musisz być twarda. pamiętaj, że to Ty jesteś teraz ważniejsza. nie Ty masz się martwić, udowadniać coś czy zabiegać o jego uwagę. to on ma się starać. i jak sama zauważyłaś wtedy, kiedy podchodzisz do tego z głową wysoko, z honorem to jemu świeci się czerwona lampka - i o to chodzi! trzymam za Was kciuki

II kreski - 09.05.2013

23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania

Pyza dorasta

Edytowane przez _Kluska_
Czas edycji: 2013-06-02 o 21:18
_Kluska_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 21:19   #1604
aira
Raczkowanie

GG do aira

Cytat:
Napisane przez selena85 Pokaż wiadomość
Ja o dziwo mam na odwrót - wzrosło mi libido <dziwne>
Mnie też biedny TŻ

11.06.2013[*]
Stary 2013-06-02, 21:28   #1605
perfuzja
Zakorzenienie

Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014

Współczuje Wam dziewczyny, ze tak zle sie czujecie...

Ja dostałam dzisiaj od mamy spodnie ciazowe I powiem Wam, ze są mega wygodne w porównaniu do zwykłych. Brzuch jednak mi juz troche wystaje
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ImageUploadedByTapatalk HD1370201287.701366.jpg (38,4 KB, 103 załadowań)
Stary 2013-06-02, 21:39   #1606
aira
Raczkowanie

GG do aira

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość

Ja dostałam dzisiaj od mamy spodnie ciazowe I powiem Wam, ze są mega wygodne w porównaniu do zwykłych. Brzuch jednak mi juz troche wystaje
No, ładnie odstaje u mnie niestety nie widać dużych zmian, bo normalnie przed ciążą miałam bębenek wystający jak w 5 miesiącu zauważam jedynie jak kładę się na plecach, że nie wygładza się jak kiedyś.
Również sprawiłam sobie spodnie ciążowe z szerokim pasem i gumkami do regulacji pod i nad brzuchem. Fajna sprawa.

11.06.2013[*]
Stary 2013-06-02, 21:45   #1607
_Kluska_
Zakorzenienie

widziałam, że dyskutowałyście o związkach

ja z tż jestem raczej z rozsądku i właśnie z potrzeby stabilizacji. nie to, żebym go nie kochała ale nasz związek zaczął się dość nietypowo.
byłam po gigantycznym zawodzie miłosnym, 3 miesiące płakałam i piłam na umór.
w ramach 'pocieszania' weszłam na sympatię, poznałam i spotkałam się z obecnym tżtem od tego czasu spotykaliśmy się na weekendy - ja nie chciałam się wiązać, oczekiwałam tylko miłego spędzania czasu. najpierw przyjeżdżał do mnie w sobotę i wyjeżdżał w niedzielę, potem już piątek- poniedziałek i jakoś tak nasze weekendy się wydłużały. było fantastycznie.

rok później tż powiedział, że on tak dłużej nie może - albo będziemy razem albo go więcej nie zobaczę. zgodziłam się, bo lubiłam go i to w jaki sposób spędzamy czas. (oboje kochamy sport) dwa miesiące później znów szantaż - albo zamieszka albo to bez sensu i on nie chce się spotykać. no to się zgodziłam
jakieś 3 miesiące później już go kochałam byłam zachwycona, że pierwszy raz nie jest taka typowa ślepa miłość - tego człowieka pokochałam za to, jaki jest. po 1,5 roku bliskiej znajomości wiedziałam o nim wiele, znałam jego wady i świadomie zdecydowałam, że z tym człowiekiem mogę spędzić życie. 2 lata od poznania się zaręczyliśmy a rok później wzięliśmy ślub.

nie mogę jednak powiedzieć, że nasz związek jest idealny. im jesteśmy starsi, im bardziej życie jest 'na poważnie' (kredyty, problemy w pracy, rodzinne) tym więcej konfliktów między nami. zdarza mi się myśleć, że zrobiłam życiowy błąd, ale liczę, że się dotrzemy jednak. ja się naginam, tż ma z tym problem ale póki chęci są po obu stronach - jest szansa. wiem, że możemy nie być razem na zawsze - eks nauczył mnie życia

ach,a co do objawów ciąży to zaczynają mi przechodzić zawroty głowy za to mdłości stają się chyba bardziej poranne. to słaba wiadomość, bo nie wiem jak będę dojeżdżała do pracy.

poza tym to zaczęłam się cieszyć ciążą uwierzyłam, że będzie dobrze

II kreski - 09.05.2013

23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania

Pyza dorasta
_Kluska_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 21:48   #1608
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Cytat:

Noo już sie fasoleczka uwidacznia
Cytat:

Aira, zachowanie Twojej siostry to dla mnie niepojęta sprawa
Współczuje... ja na razie korzystam i jem na co mam ochote, ale boje sie, że za chwile mnie zmaltretuje...

Aira współczuje siostry, widocznie zazdrości...
Stary 2013-06-02, 21:53   #1609
gosia261282
Gang Iren

Cytat:
Brzuch jednak mi juz troche wystaje
Fajny
Jakbys pileczke tenisowa polknela

Cytat:
Napisane przez _Kluska_ Pokaż wiadomość

I tego trzeba sie trzymac
Stary 2013-06-02, 22:15   #1610
kefii
Wtajemniczenie

Hej witam
Nie nadrobie wszytkiego i w tym tygodniu moze byc ciezko z czaesem. Czekaja mnie jazdy po szpitalach z mama.

Cytat:
Napisane przez Mystiquee Pokaż wiadomość
Dziewczyny, można dołączyc?
Zaczął sie 5 tydzień u mnie, u lekarza jeszcze nie byłam.
Mam prawie 25 lat, pół rocznego synka i super meża
O witam kogos znajomego
Juz Twoj synek ma tyle ale czas leci

dziewczyna wrzesień 2005
zaręczona 27 lipca 2009
żona 6 sierpnia 2011

II kreseczki 14 maja 2013
mój mały kochany synuś Mikołaj 17 stycznia 2014
II kreseczki 4 września 2014
kefii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 22:23   #1611
d45d073d235b2c61bfba836ad9283865b35be1e1_67da090142ca2
Konto usunięte

Cytat:
też to miałam. na przytulanki totalny brak ochoty, jeszcze przed dwoma kreskami (zawsze przed @ 'nadrabiałam' na tydzień )
Też mam totalny brak ochoty już od miesiaca. W łozku odwracam sie do niego tyłkiem, a jak chce mnie pocałować unikam jak ognia
d45d073d235b2c61bfba836ad9283865b35be1e1_67da090142ca2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 22:41   #1612
PawMaj13
Rozeznanie

Cytat:

To ja też w końcu kupię jak tak zachwalacie te ciążówki
Brzuszek pierwsza klasa

Cytat:
rok później tż powiedział, że on tak dłużej nie może - albo będziemy razem albo go więcej nie zobaczę. zgodziłam się, bo lubiłam go i to w jaki sposób spędzamy czas. (oboje kochamy sport) dwa miesiące później znów szantaż - albo zamieszka albo to bez sensu i on nie chce się spotykać. no to się zgodziłam
jakieś 3 miesiące później już go kochałam byłam zachwycona, że pierwszy raz nie jest taka typowa ślepa miłość - tego człowieka pokochałam za to, jaki jest.

No właśnie, tak postępuje facet, który wie, czego chce stawianie sprawy na ostrzu noża daje czasem zadowalające efekty

Ja się cieszę ciążą od początku, jakoś nie zakładałam czarnego scenariusza, wykluczając chwilowe przerwy na "chwiejność"

Z mych objawów:
Na minus:
- Słabiej mi niż zwykle,
- gorzej z kondycją, wejście na 2 piętro po schodach wywołuje lekką zadyszkę,
- zauważyłam pierwszy rozstęp na piersi
- I moja blizna po wycinaniu gózka z piersi się niestety "rozlazła" chociaż od operacji mineło już 10 lat...

Na plus:
- nie wiem już co to są mdłości,
- nie wiem już co to jest senność w środku dnia, minęło wraz z rozpoczęciem 10 tc. mam nadzieję, że na zawsze
- Moje piersi są teraz mega duże (nigdy nie należały do najmniejszych) i takie fajne w dotyku

IR1988
Cytat:
Napisane przez _Kluska_

Też mam totalny brak ochoty już od miesiaca. W łozku odwracam sie do niego tyłkiem, a jak chce mnie pocałować unikam jak ognia

Zazdroszczę Wam.
Moje libido było słabe do 7 tc. Później wróciło do swojego naturalnie wysokiego poziomu, na moje nieszczęście, bo dla Tz od jakiś 3-4 tyg właśnie bliskość może nie istnieć. Czasem się skusi, ale to dla mnie za mało zdecydowanie poniżej naszych wcześniejszych norm...

Edytowane przez PawMaj13
Czas edycji: 2013-06-02 o 22:48
Stary 2013-06-02, 23:00   #1613
kootek_mamrotek
Zakorzenienie

GG do kootek_mamrotek

dobry wieczór wpadłam na chwilę bo spać zaraz idę. jutro o 6 trzeba wstawać, skonczyl się dłuugi weekend, trzeba znów się wziąć do roboty... Muszę Wam się przyznać, że tak dziś z jedzeniem namieszałam, że aż się dziwię, że zadziwiająco dobrze się czuję. Zaczęło się od tego, że po obiedzie poszłam na krótką drzemkę, miało być maksymalnie godzinkę, obudziłam się po 4 Naszło mnie na shake malinowego z mojej ulubionej cukierni, zaciągnęłam męża, wydoiłam swój, dokończyłam jeszcze jego
wrócilam do domu, zrobilam sobie budyń czekoladowy, zjadłam 2 kawałki ciasta, a po 20... naszło mnie na żurek tak mi się go zachciało, że przekopałam wszystkie szafki w kuchni, ale nie znalazłam ani zaczynu ani zupy z proszku. Znowu wyciągnęłam mężulka na miasto, poszliśmy do restauracji i zamówiłam mój upragniony żurek w chlebie z jajem i kiełbasą jestem przejedzona ale niesamowicie szczęśliwa i już wiem, że jutro po pracy lecę do sklepu po składniki na żurek. Musi być kwaśny i mieć młodą pietruszkę inaczej będzie powtórka z rozrywki
Stary 2013-06-02, 23:13   #1614
gosia261282
Gang Iren

Właśnie loda wcinam. Do spóły z kotem
Stary 2013-06-02, 23:22   #1615
PawMaj13
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość
Właśnie loda wcinam. Do spóły z kotem
Smacznego
Ja dziś też wszamałam, smak malaga z mleczkiem słodzonym z tubki o smaku karmelowym i z dodatkiem winogron.... mniam....
Stary 2013-06-03, 00:06   #1616
agoola83
Raczkowanie

Ale masz ładny avatar Maja bardziej mi się teraz podoba ją niestety znów przytulilam kibelek, a teraz zechciało mi się kompotu...i mam z gruszek i truskawek , od babci mój brzuch raczej wydety od tych zoladkowych ekscesów niż Fasolkowi powiększony...ale, zobaczymy...jutro, wedle mojej szefowej mam iść do jej osobistego gina pokazać fasolke...już mam dość, to jest ekshibicjonizm prawie...no, ale nie umiem się przeciwstawić szefowej...zwłaszcza, że sama nadal się martwię o ten zbyt duży trofoblast...choć naprawdę staram się być dobrej myśli! No, i biorę chwile wolnego...klamka zapadła...dobranoc Ciezaroweczki:-*****

16.06.2012r.
t.p. 21.01.2014r.

ZOSIA 21.01.1014r.
Stary 2013-06-03, 05:25   #1617
PawMaj13
Rozeznanie

Dziękuję obrazek z materialem na avatar przeslal luby, chyba sie stesknil ja tez juz mocno za nim tesknie, ale jestem twarda, nie bede sie 'narzucac' ze swoja tesknta i uczuciem po wyslaniu przez niego jednego, uroczego, obrazka

Rozkoszuj sie wolnym!
Bedzie dobrze
Stary 2013-06-03, 05:36   #1618
wiola2114
Przyczajenie

Witajcie, czy robiłyście już zestaw badań, które zlecil ginekolog na pierwszej wizycie? Zastanawia mnie ich koszt. Ja w sumie mam 12 do zrobienia.
wiola2114 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 07:21   #1619
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wiola2114 Pokaż wiadomość
Witajcie, czy robiłyście już zestaw badań, które zlecil ginekolog na pierwszej wizycie? Zastanawia mnie ich koszt. Ja w sumie mam 12 do zrobienia.
Masz skierowanie na badania, czy zlecił Ci gin na prywatnej wizycie? Bo jak masz skierowanie to część jest refundowana. Mi sporo badań odejdzie bo robiłam w tamtej ciąży, m.in. grupa krwi

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 07:22   #1620
nesquik1985
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Mystiquee Pokaż wiadomość
Dziewczyny, można dołączyc?
Zaczął sie 5 tydzień u mnie, u lekarza jeszcze nie byłam.
Mam prawie 25 lat, pół rocznego synka i super meża
Hej ja również według moich obliczeń jestem w 5 tyg. dziś idę do lekarza , ale nie wiem czy już zobaczy moją mała fasolkę a Ty kiedy się wybierasz do lekarza? i jak się czujesz bo ja już zaczynam mieć poranne mdłości pozdrawiam
nesquik1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości