|
|
#4921 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Łóżkowe "wpadki"
Cytat:
Ja miałam podobnie , tyle ze u siebie, Tż śpi i w naszym pokoju jego siostrzeniec w moim wieku , zadowalał się ręka a ja nie spałam , powiedziałam mu że jak chce niech to w kiblu robi ;/ |
|
|
|
|
#4922 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4923 |
|
Zakorzenienie
|
sytuacja z wczoraj
wróciliśmy sobie z imprezy,byliśmy autem, bo stwierdziliśmy, że "minirocznica", więc w domu sobie uczcimy, raczyliśmy się czekoladowym fondue, lodami, szampanem, bardzo sympatycznie, karmił mnie, poił mnie, potem chciałam odwrócić role TŻ sobie leży, patrzy na mnie z ogromną przyjemnością, więc chciałam być wyjątkowo seksi, pociągająca i w ogóle, tak się zapatrzyłam na niego, zaczęłam słówka słodkie szeptać, że wlazłam w kieliszek, ja krzyknęłam, kieliszek się przewrócił, zbił, on się zdenerwował, opadł mu i tyle z tego... potem w seksi pończoszkach zasuwałam z szczotką zbierając szkło, żebyśmy się nie pokaleczyli :P
|
|
|
|
#4924 |
|
Zakorzenienie
|
nie dziwie się , że 'obrzydzają' Was niektórych jęki, krzyki i seks kogoś blisko siebie
ja mam sąsiadów, wprowadzili się nie dawno. jestem tak uczulona na jęki tej dziewczyny jak nie wiem co
|
|
#4925 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:39 ---------- Poprzedni post napisano o 01:37 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:43 ---------- Poprzedni post napisano o 01:39 ---------- Cytat:
|
|
#4926 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() :br zydal:Ja nocowałam raz u koleżanki, wiecie, taka hipiska, jej faceta nie było, a potem nad ranem, już nie spałam, słyszałam, jak wrócił, oni zaczęli się całować, nie wiem, czy robili coś jeszcze, ale udawałam, że śpię, nie ruszało to mnie, czemu musiałabym się oburzać?
|
|
|
|
|
#4927 |
|
Zakorzenienie
|
może Cie nie ruszało bo nie słyszałaś reszty i sama nie wiesz czy coś jeszcze robili
![]() ja jestem uczulona na tą dziewczynę moze przez to, że też jej nie polubiłam
|
|
#4928 |
|
Konto usunięte
|
"oburzają" to raczej złe slowo, mnie to krępuje po prostu
|
|
|
|
#4929 |
|
BAN stały
|
A dla mnie są to tak intymne akty, że powinny odbywać się tylko pomiędzy osobami w nich uczestniczącymi. Reszta nie powinna tego słyszeć zbyt głośno ani tym bardziej widzieć.
|
|
|
|
#4930 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4931 |
|
Konto usunięte
|
I tak, i tak
Ale jak mnie ktos usłyszy, to nie dlatego, że łomójboże dowie się, że mam zycie seksualne, ale dlatego, że mi głupio, że komus przeszkadzam
|
|
|
|
#4932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama nie chcę też krępować innych. No chyba, że znam kogoś i wiem że mu to nie przeszkadza. Tak jak kiedyś na wakacjach pod namiotami - wszystko było słychać, nikomu to nie przeszkadzało. Co innego epatować tym sąsiadów. |
|
|
|
|
#4933 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4934 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4935 | ||
|
sissy that walk
|
Cytat:
Mnie też by brzydziło, jakoś tak. Nie chciałabym żeby ktoś robił przy mnie kupę, więc tak samo nie chcę żeby ktoś przy mnie uprawiał seks (chociażby w ten sposób, że wyraźnie to słyszę) - po prostu niekoniecznie mam ochotę brać udział w czyichś tak intymnych czynnościach Gdybym (nie)spała w pokoju, w którym ktoś zabierałby się do seksu, to wyszłabym jak najprędzej. Jasne - co innego jak się usłyszy przez przypadek, wejdzie niechcący do pokoju - zdarza się, nic w tym złego. Ale nieskrępowane jojczenie z kimś za cienką ścianą, albo seks z osobą trzecią w pokoju... To dla mnie tak, jakby za przeproszeniem wejść komuś do pokoju i się przy nim zesrać.
|
|
|
#4936 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem złym przykładem, bo mnie fizjologia i cielesność totalnie nie krępuje. Ale nie będę z tego powodu srać ani uprawiać seksu przy ludziach, bo nie chcę nikogo urazić, speszyć, zgorszyć. Co innego jeżeli są to ludzie co do których wiem, że mają do takie podejście jak ja.
Sama zatem tego nie robię, ale jeżeli chodzi o przebywanie w pokoju w którym ktoś uprawia seks - mi to akurat nie przeszkadza. Starałabym się tylko wtedy sama udawać że śpię, żeby nie przeszkadzać w myśl zasady "jeśli zostajesz, to przynajmniej się zamknij" ![]() |
|
|
|
#4937 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4938 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Pati, ja pisałam, że właśnie gdy nocowałam u koleżanki, to udawałam, że śpię mnie by to nie przeszkadzało.mary - jak możesz porównywać seks i sranie?
|
|
|
|
|
#4939 |
|
Konto usunięte
|
No i ok, wam by to nie przeszkadzało. A mnie tak i wcale nie uważam, że z tego powodu moje zycie seksualne jest ubogie
|
|
|
|
#4940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie widzę tu żadnego związku i korelacjiA ja wezmę mary w obronę - bo to czynności fizjologiczne, tak samo jak jedzenie. A to czy coś jest be czy nie.... No to dzisiaj mam dzień filmowy - znacie to? ![]() |
|
|
|
|
#4941 |
|
Konto usunięte
|
O tym ubogim życiu napisałam raczej z myślą o komentarzu, że najlepiej po ciemku i pod kołderką - no widocznie dla mnie lepiej
|
|
|
|
#4942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W półmroku taaak, po ciemku - sorry jestem wzrokowcem (a podobno to faceci są bardziej) i po ciemku nie potrafię |
|
|
|
|
#4943 |
|
Konto usunięte
|
Po prostu po raz kolejny spotykam się z opinią, że jeśli nie lubię seksu w miejscach publicznych/BDSM/anala/whatever, to moje życie intymne na pewno jest ubogie i smutne
![]() Ja lubię po ciemku i pod kołdrą, lubię działać tylko dotykiem
|
|
|
|
#4944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=C-xpFztWDPA&t=14m15s |
|
|
|
|
#4945 |
|
Konto usunięte
|
Ja to wiem, ty to rozumiesz, ale jednak niektórzy muszą wyłozyć mi swoja Jedyną Słuszną Prawdę
Lubię moje jakże ubogie w doznania życie seksualne, o.Mój ulubiony cytat z tego filmu, właściwie jeden z nielicznych momentów, ktory pamiętam kilka lat po obejrzeniu <3 |
|
|
|
#4946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Béatrice Dalle jak dla mnie ocieka seksem Ja pamiętam jeszcze Roberto Benigniego uprawiającego seks z dynią i owieczką
|
|
|
|
|
#4947 |
|
Raczkowanie
|
Ja kiedyś przypadkowo wsadziłam głowę w doniczkę, matka nakryła nas 2 razy, a ostatnio będąc w hotelu, już po wszystkim, zauważyliśmy, że nie zamknęliśmy drzwi do pokoju
|
#4948 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
A mnie jednak dodatkowo obrzydzają jednak
. Może nie odgłosy seksu czyli jęki, ale takie głośne cmokanie...---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- He he, a ja lubię w pokoju gdzie nikogo nie ma, pod kołderką i po cichu, po ciemku, kiedy w domu są inni .
Jak na św. Hieronima jest deszcz albo go ni ma, to na św. Szczepana pada albo nie pada. Edytowane przez ciri15 Czas edycji: 2013-06-03 o 20:37 |
|
|
|
#4949 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja uwielbiam jej głooos
|
|
|
|
|
#4950 | |
|
sissy that walk
|
Dla mnie to ten sam poziom intymności
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:13.

to bylo straszne, nikomu tego nie zycze... Stasznie sie czulam zwlaszcza ze nie mialam mozliwosci zeby wstac i sobie poprostu wyjsc i wiem jak musiala sie czuc ta kolezanka... Takie zachowanie jest po prostu zenujace... przeciez mozna nad soba i swoimi popedami panowac...
i poszła jak gdyby nigdy nic :P
TŻ sobie leży, patrzy na mnie z ogromną przyjemnością, więc chciałam być wyjątkowo seksi, pociągająca i w ogóle, tak się zapatrzyłam na niego, zaczęłam słówka słodkie szeptać, że wlazłam w kieliszek, ja krzyknęłam, kieliszek się przewrócił, zbił, on się zdenerwował, opadł mu i tyle z tego... potem w seksi pończoszkach zasuwałam z szczotką zbierając szkło, żebyśmy się nie pokaleczyli :P

Start -->96,9kg - 91,5kg - Cel--> 69kg