Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-02, 21:21   #3451
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
Zagotowałam sie po korzonki włosów. Przyczyna: teściowa. Sytuacja: Poszla z małą na spacer razem z nią babcia i kuzynka TŻta istne kółko różańcowe. Mała ulała rozrobionym w mleku kleikiem. Wielkie pretensje i wmawianie mi, że się nie karmi dzieci niesiedzących samodzielnie (przyzwyczajam małą do łyżeczki i rano 'jemy' tak z 5 ml kleiku). Mówię: co za bzdura, jestem na bieżąco i wiem jak mam ją karmić (tu powołałam się na was). Odpowiedź T.- Nie słuchać mamuś bo one specjalnie źle mówią.
Nie wytrzymie. Ja nic nie wiem, wymyślam sobie i eksperymentuje na dziecku, of kors.
A taka sie czerwona zrobiłam, że aż TŻ zauważył jak wrócił pół h później
Pie.dolca dostanę kiedyś.

Nooo to ty nie wiedziałaś, że my tak specjalnie?
Co prawda ni cholery nie mogę sobie wymyślić, dlaczego takie podłe jesteśmy, ale jesteśmy

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość

hmm, nie wiem
moja od razu zajarzyła o co kaman z tą łyżeczką.
Może po prostu nie smakowało to co dałaś do papu. Co dawałaś??
Moja Daria uwielbia owoce, jabłuszko,brzoskwinie. Może spróbuj tak zachęcić.
A Dorotka chyba po 2 tygodniach dopiero, niby jadła, ale ładnie zaczęła po takim czasie właśnie

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość

aha! Maja ma swój pierwszy ząbek
gratulacje!

Cytat:
Napisane przez sarah67 Pokaż wiadomość
No i moja Niunka ma dzis 5 miesiecy[COLOR="Silver"]
i kolejny powód do gratulowania

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Dzisiaj świętowaliśmy z TŻtem 5 lat bycia razem... Ech...
i następny

Cytat:
Napisane przez ania13.03 Pokaż wiadomość
Pokazuje kozaczki
Aniu, one są PRZEPIĘKNE! a jak doczytałam cenę, to zielona z zazdrości jestem. Kurcze, dlaczego w PL wszystkie ładne buty (pomijam, że uroda w parze z jakością nijak...) kosztują majątek?
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 21:22   #3452
BlackSanctum
Zakorzenienie

Meduzzko, pytałaś o stres - no troszkę już go odczuwam, ale na razie skupiam się na odchudzaniu, bo mi BARDZO kiepsko idzie. A tak poza tym, to wszystkie formalności są już prawie dopięte na ostatni guzik. Wszystko już praktycznie jest na miejscu.

A, no i pamiętaj, my źle mówimy. Twoja teściowa ma rację. Specjalnie tak, żeby Ci się źle chowało małą.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 21:34   #3453
s i l v e r
Zakorzenienie

Ale się czuję FA- TA- LNIE!! Jakieś choróbsko mnie łapie. Nagle mnie złapało bo rano było wszystko ok.
Jestem strasznie zakatarzona, gardło mnie boli (mam na szczęście tantum verde), kicham,smarkam, raz mi ciepło, raz zimno.... Wzięłam gripex ale boję się że Darie zarażę

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
aha! Maja ma swój pierwszy ząbek
gratulacje

Cytat:
Napisane przez Wisienka_0809 Pokaż wiadomość
Hej ho!

Kochane moje, wpadłam tylko, żeby napisać, że w najbliższym czasie nie będę się zbyt często udzielać, wiadomo czemu...
Trzymam kciuki aby wszystko się udało bez problemu pozałatwiać

Cytat:
No i moja Niunka ma dzis 5 miesiecy

Cytat:
uuuuhuhu to się musiało dziać

Cytat:
Gratulacje Mysmy w marcu swietowali 9

Pokazuje kozaczki
My też w marcu świętowaliśmy 9 lat Dokładnie 21 marca.

A kozaczki - Przesłodkie

Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość
Zdjęcia Ci nikt nie zrobił? My na śpiocha nie możemy, moje dziecko musi wiedzieć co i kiedy przy Niej robię Kurde, przypomniało mi się, że kiedyś facet w tramwaju najpierw jadł makrelę, a potem pazury obcinał
nie wiem czy ktoś mi fote zrobił. Możliwe, bo niektórzy dziwnie mi się przyglądali ale co mnie to...ważne że Daria ma paznokietki obcięte

A co do faceta w tramwaju - buahahahahaha

Cytat:
Napisane przez insolito Pokaż wiadomość
Przepraszam, ze tylko tak, ale naprawdę czuję się jakbym się nie czuła
też się tak czuję....a raczej się nie czuję.... buuuuuuuu

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
.Ps. Ja to bym nie chciała, żeby mój TŻ czytał to forum i on sam też by w sumie nie chciał, w końcu to babskie forum. Ale co kto lubi.
Ja też bym nie chciała żeby mój Tż czytał to co piszemy
A przez 2 dni czytał bo TżBokehowy mu powiedział że On czyta więc mój chciał też sprawdzić (faceci ) ale na szczęście bardzo szybko mu się znudziło. Powiedział że NIC ciekawego nie piszemy. Buahahaha. Dobre nie???

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
Wracając ze szkoły kupiłam truskaweczki i upiekłam biszkopt przekładany bita śmietaną i truskawkami-pyyyyycha !
mniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa m

Edytowane przez s i l v e r
Czas edycji: 2013-06-02 o 21:37
s i l v e r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 21:41   #3454
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
cześc mamki ! ;*

Nie było mnie cały dzień bo pojechałam z rodzicami do parku chorzowskiego do skansenu i w sumie od 13-20 nas nie było bo fajna pogoda się zrobiła to pokorzystaliśmy, szkoda mi tylko że mojego tż ciągle z nami nie ma SŁYSZYSZ TŻBOKEH?!

No i tż zadzwonił wieczorem że wychodzi z pracy pyta co robie a ja że wizaż nadrabiam a on"no to jak CI streszcze..." haha i zaczyna o ząbku o ślubie o wycieczce na ślęże hah

więc Gratuluje Majusi ząbka, Krówce zmiany stanu cywilnego ciesze się Blogerko że z tż spędziliście miły dzień dużo miłości dla Fewci i tżFewci
i zdrówka dla Insolito dla Igorka i Nataszki buziaki z okazji 5miesięcznic

Hm.... pewnie jeszcze miałam coś pisać ale zapomniałam.... tymczasem ide wrzucac zdjęcia na bloga tzn za chwilę :P

Właśnie.... co to ma być ze mnie tu jest mniej niż tż

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Na szczęście tylko 4 strony do nadrobienia-zaraz będę się odnosić a póki co napisze jak wyglądał nasz dzień. Nie wiem co się stało Oskarowi ale nie chciał mi w ogóle jeść. Po 9 zjadł normalnie-całą porcję. O 12 już zaczęły się schody-zostawił ponad pół butelki i usnął. Więc o 15 byłam pewna że wypije bo napewno głodny- i tu mnie zdziwko chapło bo pociągnął raz i w płacz. Nie zjadł NIC myślałam że chce pić więc dałam herbatki -wypił 20ml i zaczęło się kongo. Płacz płacz i jeszcze raz płacz Byliśmy prawie cały dzień na dworze i był spokojny,spał,zwiedzał-jak zwykle. Pobyłam z nim chwilę w domu (15ta) ale on się nie uspokajał. Z braku sił wzięłam go spowrotem na dwór-głodnego,wpół ubranego (mąż go przebierał i nie dał się do końca ubrać nawet). Wsadziłam do wózka i się uspokoił,po chwili usnął i obudził się dopiero po 17 (nie jadł 5 godzin przeszło). Na szczęście jak już wróciliśmy do domu zrobiłam większą porcję mleka i wypił wszystko. Znowu zaczął się śmiać,gadać ale do czasu... Po pół godz. zaczęły dokuczać zęby (wylazła druga biała kropka więc dwa się przebijają). Marudził i płakał jednocześnie gryząc moje palce (i męża na zmianę gdy moje odpoczywały ),żadne gryzaki mu nie pomagają,gryzie swoje ręce a że wiemy z mężem jak mocno to robi to podkładamy mu swoje'my jakoś wytrzymamy ten ból żeby tylko jemu ulżyło. No i tak do tej pory biegałam z żelem na dziąsła aż w końcu ze zmęczenia usnął Biedulek mój malutki

Teraz będę jeść kolację i was nadrabiać-od rana mnie tu nie było bo nie miałam jak nawet się wbić. Ciekawa jestem co u was
o rany, biedny maluch :/

Cytat:
Napisane przez blogerka Pokaż wiadomość
polecicie jakis serial? bo te ktore ogladlam skonczyly sie i nie mam co robic wieczorami
te ktore ostatnio ogladalam - dexter, revenge, wilfred, californication
mozecie polecic cos ciekawego?
Nr 1 - Stargate Atlantis chcesz popatrzeć, jakie tam ciacha?

http://www.cinemagia.ro/actori/joe-flanigan-14981/
http://www.imdb.com/name/nm0597388/

potem Gwiezdne Wrota SG-1
Wciągnęłam się w polskie Rancho
polska Brzydula, amerykańska kończy się bez sensu
Kryminalni

Zmiennicy i Alternatywy 4

Fala zbrodni

House

Swego czasu też True Blood. Ale szczerze mówiąc, to jedyny serial, w którym jest tylu brzydkich aktorów. A ten brat tej głównej jest dla mnie OBRZYDLIWY :/

Cytat:
Napisane przez ezzo Pokaż wiadomość

Zwracam się z gorącą prośbą o kciukasy na jutro bo bedziemy krew pobierać, a mały znając życie będzie darł się w niebogłosy.
Znowu zrobiła mu się afta i ponownie tak bardzo głęboko tuż przy wejściu do gardła, a dopiero co poprzednią zaleczyliśmy. Pediatra kazała nam sprawdzić morfologie bo może przyczyną jest niedobór żelaza, ma któraś z Was problemy z aftami, bo nie kojarzę.
po 3 mcu często jest brak żelaza, bo spada to, co pozostało z życia płodowego. Norma, jak nisko to pewnie dostaniecie żelazo w syropie, takie karmelowe ostrzegam, prawie czarne kupy po tym będą

Cytat:
Napisane przez djerba Pokaż wiadomość
Hej kobitki,

Ja tylko piszę, że nic nie napiszę bo jestem mega zmęczona psychicznie i fizycznie po tym weekendzie...no ale idę Was dalej nadrabiać, jeszcze tylko 4 strony

Cytat:
Meduzza skoro temat sukienek na tapecie to pokaże wam jaki moja bedzie mieć tył, przód jeszcze nie do końca określony ale coś prostego.
Co sądzicie? Bo ja jestem zakochana w tych guzikach
Ale że co? że mąż ma w noc poślubną to odpinać? A zlitujże się

------------------------
Fotka do oballowej kolekcji :d mała nawet na śpiąco nie wypuściła...
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 22:00   #3455
mala_19kw
Zakorzenienie

Bokeh-tym razem obędzie się bez jego pomocy posprawdzałam i to wszystko co miałam do powiedzenia właściwie

Małe sprostowanie tylko-nie Szklanka a Sarah miało być w gratulacjach 5 miesiąca (mylą mi się te dwie Panie ).

Silver-niezła akcja z tymi paznokciami ja chyba bym na coś takiego nie wpadła
Nie choruj nam kuruj się kochana

Meduza- tekst; "zagotowałam się po korzonki włosów" wymiata

Ezzo- za jutro

Tyle jeszcze wypociłam z siebie i w chwili obecnej baterie mi padły -kaput

Leje i burza nadciąga u mnie,spadam bo młody niespokojnie śpi a nie chciałabym być całe 24 na obrotach. Dobranoc mamcie
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 22:00   #3456
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
my też dziś rocznica

Cytat:
Hope - znam i nie polecam, ich podkłady są STRASZNE. Tak samo pudry. Miałam wątpliwą przyjemność używania tych produktów na kursie wizażu i były tragiczne, na ostatni makijaż, prezentacyjny, przyniosłyśmy z siostrą swoje podkłady i inne kosmetyki...

Ps. Ja to bym nie chciała, żeby mój TŻ czytał to forum i on sam też by w sumie nie chciał, w końcu to babskie forum. Ale co kto lubi.
pytam, bo wczoraj w domu była przedstawicielka - wnerwiająca, żadnych próbek nie dała i zarobi mandat za brak zarejestrowanej działalności

Cytat:
Na szczęście tylko 4 strony do nadrobienia-zaraz będę się odnosić a póki co napisze jak wyglądał nasz dzień. Nie wiem co się stało Oskarowi ale nie chciał mi w ogóle jeść. Po 9 zjadł normalnie-całą porcję. O 12 już zaczęły się schody-zostawił ponad pół butelki i usnął. Więc o 15 byłam pewna że wypije bo napewno głodny- i tu mnie zdziwko chapło bo pociągnął raz i w płacz. Nie zjadł NIC myślałam że chce pić więc dałam herbatki -wypił 20ml i zaczęło się kongo. Płacz płacz i jeszcze raz płacz Byliśmy prawie cały dzień na dworze i był spokojny,spał,zwiedzał-jak zwykle. Pobyłam z nim chwilę w domu (15ta) ale on się nie uspokajał. Z braku sił wzięłam go spowrotem na dwór-głodnego,wpół ubranego (mąż go przebierał i nie dał się do końca ubrać nawet). Wsadziłam do wózka i się uspokoił,po chwili usnął i obudził się dopiero po 17 (nie jadł 5 godzin przeszło). Na szczęście jak już wróciliśmy do domu zrobiłam większą porcję mleka i wypił wszystko. Znowu zaczął się śmiać,gadać ale do czasu... Po pół godz. zaczęły dokuczać zęby (wylazła druga biała kropka więc dwa się przebijają). Marudził i płakał jednocześnie gryząc moje palce (i męża na zmianę gdy moje odpoczywały ),żadne gryzaki mu nie pomagają,gryzie swoje ręce a że wiemy z mężem jak mocno to robi to podkładamy mu swoje'my jakoś wytrzymamy ten ból żeby tylko jemu ulżyło. No i tak do tej pory biegałam z żelem na dziąsła aż w końcu ze zmęczenia usnął Biedulek mój malutki

Teraz będę jeść kolację i was nadrabiać-od rana mnie tu nie było bo nie miałam jak nawet się wbić. Ciekawa jestem co u was
u nas to samo... odchodzą takie cyrki nie raz, że masakra pcha te paluchy do buzi, na bródce aż mu się od śliny taka czerwona plama zrobiła i nie wiem, czym mu to smarować
przy zasypianiu się drze, w nocy jak się obudzi to nie stęka tylko od razu się drze, jak butla za ciepła to ba, oj masakra. Kupiłam mu nawet polecany tu Ibum i daję jak już widzę,że mordownia

Cytat:
spytaj tżbokeh czy o wszystkim pamiętałaś

Wisienko, nie wiem czy to twe gusta połasi, ale ja bym m.in. chciała to np. http://stefeck.wrzuta.pl/audio/2mX2E...-_dzis_mila_ma

Ja chciałam mego syna zachwalić, że
-odstawiliśmy 120 ml i Młody zjada już 150 ml (czasem zostawi troszkę), a na noc wsuwa 180 z kleikiem.
-Dziś przed kąpielą podejmował próby przewrotu z brzuszka na plecy
-waga rodziców pokazała nam 7200 g
-nie wykąpie go już na leżąco on musi siedzieć i się chlapać

TŻBokeh - mój tż straszy mnie że odgapi pomysł od Ciebie bo "mu wolno"

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 22:02   #3457
ania13.03
Zadomowienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41120831]
Aniu, one są PRZEPIĘKNE! a jak doczytałam cenę, to zielona z zazdrości jestem. Kurcze, dlaczego w PL wszystkie ładne buty (pomijam, że uroda w parze z jakością nijak...) kosztują majątek? [/QUOTE]

To fakt, w Polsce za dobra jakosc trzeba zaplacic naprawde sporo. Wiem, bo pierwsze porzadne buty dla Gabi (trzewiczki) kupowalam wlasnie w Pl i prawie 150 zeta musialam zaplacic

Cytat:
Ale się czuję FA- TA- LNIE!! Jakieś choróbsko mnie łapie. Nagle mnie złapało bo rano było wszystko ok.
Jestem strasznie zakatarzona, gardło mnie boli (mam na szczęście tantum verde), kicham,smarkam, raz mi ciepło, raz zimno.... Wzięłam gripex ale boję się że Darie zarażę

Zdrowka kochana

My też w marcu świętowaliśmy 9 lat Dokładnie 21 marca.

A kozaczki - Przesłodkie

Dziekuje My 13.03

A przez 2 dni czytał bo TżBokehowy mu powiedział że On czyta więc mój chciał też sprawdzić (faceci ) ale na szczęście bardzo szybko mu się znudziło. Powiedział że NIC ciekawego nie piszemy. Buahahaha. Dobre nie???

Moj tez by dluzej niz 2 dni nie wytrzymal. Nudza go troche takie dzieciowe tematy, wystarczy jak ja mu trajkocze co smiesznego powiedziala dzisiaj Gabi albo ile razy Lili przekrecila sie na brzuszek
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41121165]
Fotka do oballowej kolekcji :d mała nawet na śpiąco nie wypuściła...[/QUOTE]

Cudenko A kocyk piekny, domyslam sie, ze mamusia robila? Zazdroszcze Ja tez kiedys zaczelam robic kocyk dla Lili ale mi wloczki braklo i nigdy juz jej nie dokupilam

Acha, u nas jest to samo - nieziemskie slinienie, placz przez sen, pobudki co 3h i wyglupy przy cycu

18.01.2013 - Lili

Edytowane przez ania13.03
Czas edycji: 2013-06-02 o 22:05
ania13.03 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-02, 22:05   #3458
hope01
Zakorzenienie

Kryminalni

Fala zbrodni

House

Swego czasu też True Blood. Ale szczerze mówiąc, to jedyny serial, w którym jest tylu brzydkich aktorów. A ten brat tej głównej jest dla mnie OBRZYDLIWY :/

------------------------

czysta się zepsuła
dziewczyny na czym wy to oglądacie, tzn chodzi mi czy macie stronkę bez limitu i najlepiej bez logowania - plotkarę oglądałam na zalukaj np ale ostatnio coś mi tam szwankuje

---------------------------------------------

słitaśna

Stary 2013-06-02, 22:42   #3459
Debrah
Zakorzenienie

Hej!
Z uczelni wróciłam dziś całkiem szybko bo wykłady odwołali to zaliczyliśmy długi spacer z dzieciem.

Gratuluję wkończonych miesięcy, rocznic, nowych umiejętności!
Moja też non stop się bawi własnymi rączkami i dotyka swoich kolan.

Kurczę - dziś też nie chciała odciągniętego mleka w butli - od razu płacz. 2 tygodnie temu to samo było..butelkę odrzuciła?

Szaja: odnośnie nosideł od tej pathi - mało tam info jest, taki ergonomik 280zł mówisz???? od kiedy można w tym nosić?

ależ mi się spaćçç chce - jutro nadrobię klub i popiszę.
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 23:12   #3460
LadyWhisper
Zakorzenienie

Hej kochane
My w domku od wczoraj, Maluszek w autokarze pod koniec histeria za histeria, ale nawet ja wysiadalam od tego ciaglego szumu. Dzisiaj latalam z tesciowa po castoramie praktikerze i rtv euroagd wybralam panele do kuchni sprzet do kuchni ogolem remont pelna para. Padnieta jestem, maz tez, ale mieszkanko zaczyna wygladac przepieknie!
Mam nadzieje, ze od jutra juz normalnie bede w stanie z wami pisac, na biezaco, bo nie nadrobie nigdy..

O co chodzi z rumunami Bijkory? bo mi sie rzuciko w oczy

Buziaki

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 01:12   #3461
YellowSheep
Rozeznanie

Hej u nas w końcu dzisiaj wyszło słonko, byliśmy u babci, na dwóch spacerkach a mnie wieczorkiem udało się na rolkach pojeździć padam na pyszczek. Ale widziałam że od jutra znów pogoda do bani

Cytat:
Napisane przez scotasia Pokaż wiadomość

aa i moj tż już nic nie mówi, że siedze na forum. Dziś jak mały wpadł w histerie na spacerze to mówie, że na forum dziewczyny pisały, że kładły maluchy na brzuszku w wózku... To on siup małego na brzuch i spokój!! Już teraz tż wie, że czas spedzony na forum nie jest czasem straconym

Kiedy nie wejde na forum, to na pasku aktywnych użytkowników jest TZBokeh pozdrawiamy
Haha, zerkłam, ale teraz już go nie ma nieładnie tak być wywoływanym i nie odpowiadać

Cytat:
bo ja nie chcialam, dla mnie to byla sama przyjemnosc go tak nosic
poza tym tz pchal wozek, a to bylo ciezsze .. a jak juz wozek zostawilismy to sie pytal co chwila czy nie jest mi ciezko, ale dla mnie to byl fajny fitnnes
jasne, ze w niczym nie ogranicza, ja to wiem juz od momentu w ktorym wyszlam z dzieckiem pierwszy raz "na miasto"

za tydzien jedziemy z mlodym na roki jak pogoda dopisze

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------

ja nie rozumiem idei pepkowego, kobieta nosi dziecko 9 miesiecy w brzuchu, meczy sie podczas porodu i po porodzie, siedzy z dzieckiem non stop, uwiazana w domu przez pierwsze tygodnie a chlop idzie chlac? ... to kobiecie nalezy sie rozrywka po takim mega poswieceniu a nie facetowi ..
powiem Wam, ze ja mam srednio ochote jakies wiekszego "piwkowania" bo wolalabym wyjsc gdzies sam na sam z tz jak to mielismy w zwyczju przed ciaza .. ale jak on sie umowi na pochlaj z kumplami to na pewno nie bede wtedy siedziec w domu kisic ogora podczas gdy on bedzie mial rozrywke

Po pierwsze, gratuluję chytrego planu! Świetnie to rozegrałaś. Bardzo się cieszę że już coś lepiej, oby teraz ruszyło do przodu kochana
Podziwiam, że dałaś radę z małym na rękach, mój jest taki ciężki że nie daję rady go nieść z parku do domu, czyli jakieś 10 minut drogi. Tylko chusta u nas. Super że się wybraliście na wycieczkę, pewnie że dziecko nie ogranicza, ja właśnie bardzo się cieszę że Oli uczestniczy w naszym życiu i biorę go ze sobą wszędzie najbardziej mnie drażnią komentarze innych, że jak już dziecko urodziłam, to moje życie się skończyło i mam siedzieć w domu, wg mojej babci to teraz tylko zajmowanie się dzieckiem, a jak śpi to sprzątać, gotować i wyręczać tż we wszystkim. akurat! Ja prowadzę całkiem ciekawe życie i nie mam zamiaru z niego rezygnować, po prostu teraz dzidź jest częścią tego wszystkiego i na pewno na tym nie ucierpi wręcz przeciwnie

A co do pępkowego to i u nas ten temat swego czasu był drażliwy, bo na myśl, że ja będę sama w szpitalu siedzieć a on będzie się bawił działała mi na nerwy. Też tak właśnie uważałam jak Ty, że bardziej kobiecie by się należało rozerwać, a w sumie żeby nie było kłótni to najlepiej po prostu oddać dzidzię pod opiekę babci i zrobić razem jakąś posiadówkę, o! Tak by było sprawiedliwie.

Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość
Baby!
Przeczytałam wszystko, ale mam nauki od groma, bo jutro moja chwila prawdy, trzymajcie kciuki

Świat stanął na głowie, TŻbokeh cały dzień na wizażu, a ona
Booooooooookeh cho no tu!!
Trzymamy trzymamy!

Cytat:

Biedulek

Cytat:
Meduzzko, pytałaś o stres - no troszkę już go odczuwam, ale na razie skupiam się na odchudzaniu, bo mi BARDZO kiepsko idzie. A tak poza tym, to wszystkie formalności są już prawie dopięte na ostatni guzik. Wszystko już praktycznie jest na miejscu.

A, no i pamiętaj, my źle mówimy. Twoja teściowa ma rację. Specjalnie tak, żeby Ci się źle chowało małą.
Rozgryzła nas! Chcemy dla Ciebie jak najgorzej, że też na to nie wpadłaś

Black, myślę że w kwestii odchudzania, to tragedii nie będzie bo śmiem sądzić po fotkach że masz bardzo fajną figurkę

Cytat:

mniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa m
Jak to jest że wasi tżci się wszyscy znają? faktycznie, NIC a NIC ciekawego tu nie ma

Zdróweczka dużo życzę

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Hej kochane
My w domku od wczoraj, Maluszek w autokarze pod koniec histeria za histeria, ale nawet ja wysiadalam od tego ciaglego szumu. Dzisiaj latalam z tesciowa po castoramie praktikerze i rtv euroagd wybralam panele do kuchni sprzet do kuchni ogolem remont pelna para. Padnieta jestem, maz tez, ale mieszkanko zaczyna wygladac przepieknie!
Mam nadzieje, ze od jutra juz normalnie bede w stanie z wami pisac, na biezaco, bo nie nadrobie nigdy..

Buziaki
Witaj kochana dobrze że już u siebie

Co do Rumunów, to Bijkora nam obiecała z Rumunii przywieźć kilku, w zależności od potrzeb, do towarzystwa, sprzątania, gotowania, zajmowania się dzieckiem a także wizażowania

Gratulacje dla tych które obchodziły rocznice

Przepraszam z góry jeśli o czymś zapomniałam, mam nadzieję że nie
Dobranoc śpijcie dobrze
YellowSheep jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 04:46   #3462
insolito
Zadomowienie

O nie, pozjadało mi cytaty, a tam były życzenia zdrowia dla mnie Wiec DZIĘKUJĘ OGROMNIE Wam Wszystkim Dziś już trochę lepiej, ale jeszcze mnie trzyma. Młody spał od 19.30 do 5 ( czyli tak jak zwykle) Za jakieś pół godzinki chyba jeszcze sobie dośpimy

Cytat:
hmmm więc

Sex w wielkim mieście
Gotowe na wszystko
Bones (w pierwszych 3 miesiącach życia Hani obejrzałam wszystkie 8sezonów)
Biały kołnierzyk
gosspi girl..zaczęłam ale wolałam Bones:P
chirurdzy (ale nie wszystkim odpowiada ten serial)

nie wiem co by tu jeszcze....
Uwielbiam chirurgów
Ja ostatnio oglądałam Kochanki, nawet może być, taki babski serial, ale nie wiem czy będzie druga seria

Cytat:

Zwracam się z gorącą prośbą o kciukasy na jutro bo bedziemy krew pobierać, a mały znając życie będzie darł się w niebogłosy.
Znowu zrobiła mu się afta i ponownie tak bardzo głęboko tuż przy wejściu do gardła, a dopiero co poprzednią zaleczyliśmy. Pediatra kazała nam sprawdzić morfologie bo może przyczyną jest niedobór żelaza, ma któraś z Was problemy z aftami, bo nie kojarzę.
Trzymam kciuki Zdrówka dla Maleństwa

Cytat:
Napisane przez djerba Pokaż wiadomość
Hej kobitki,

Ja tylko piszę, że nic nie napiszę bo jestem mega zmęczona psychicznie i fizycznie po tym weekendzie...no ale idę Was dalej nadrabiać, jeszcze tylko 4 strony

Cytat:
Meduzza skoro temat sukienek na tapecie to pokaże wam jaki moja bedzie mieć tył, przód jeszcze nie do końca określony ale coś prostego.
Bardzo ładna

Cytat:
spytaj tżbokeh czy o wszystkim pamiętałaś

Cytat:
Zdrówka Kochana

Cytat:
Hej kochane

Buziaki
Dobrze, że już jesteś
Fajnie, że w mieszkaniu coraz ładniej

Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka .
insolito jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 05:50   #3463
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV

Co jest z ta pogodą ? Znowu leje :banghead:
Zuzia pospala od 20 do 6 rano, z jedną przerwa na cyca na spiaco
Mąż zaczął urlop od dziś ale poszedł do pracy bo musi sprawy pozakanczac :banghead:
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 06:07   #3464
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Cześć Dziewczynki!
Za nami koszmarna noc! Mała najpierw budziła się co pół godziny,nie mogła zasnąć,potem się budziła co godzinę,nie mogła zasnąć. A o 4 obudziła się z takim placzem! Nie mogłam jej uspokoić. Co się uspokoiła i zamykała oczy to płacz. Nie wiem co jej jest?

Później Was Poczytam jak Mała uśnie,mam nadzieję...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 06:09   #3465
hope01
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV

Hej,

Dawid wstał o 6, ale już jęczy bo śpiący. Nie wiem czy go brzuszek do tych zębów nie boli, bo kopie nogami, mój tatuś mądry wczoraj dał mu spróbować jogurtu naturalnego...

Stary 2013-06-03, 06:26   #3466
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:

Tak w ogóle to chciałabym mieć drugie dziecko, tęskni mi się za ciążą i za brzuszkiem i za takim maleńkim bobaskiem .
Blanka lubi dzieci więc na pewno by się jej spodobała siostra czy braciszek.
Szkoda tylko, że teraz nie mogę sobie na to pozwilić
ja też już bym chciała drugie bobasiątko
Cytat:
Na szczęście tylko 4 strony do nadrobienia-zaraz będę się odnosić a póki co napisze jak wyglądał nasz dzień. Nie wiem co się stało Oskarowi ale nie chciał mi w ogóle jeść. Po 9 zjadł normalnie-całą porcję. O 12 już zaczęły się schody-zostawił ponad pół butelki i usnął. Więc o 15 byłam pewna że wypije bo napewno głodny- i tu mnie zdziwko chapło bo pociągnął raz i w płacz. Nie zjadł NIC myślałam że chce pić więc dałam herbatki -wypił 20ml i zaczęło się kongo. Płacz płacz i jeszcze raz płacz Byliśmy prawie cały dzień na dworze i był spokojny,spał,zwiedzał-jak zwykle. Pobyłam z nim chwilę w domu (15ta) ale on się nie uspokajał. Z braku sił wzięłam go spowrotem na dwór-głodnego,wpół ubranego (mąż go przebierał i nie dał się do końca ubrać nawet). Wsadziłam do wózka i się uspokoił,po chwili usnął i obudził się dopiero po 17 (nie jadł 5 godzin przeszło). Na szczęście jak już wróciliśmy do domu zrobiłam większą porcję mleka i wypił wszystko. Znowu zaczął się śmiać,gadać ale do czasu... Po pół godz. zaczęły dokuczać zęby (wylazła druga biała kropka więc dwa się przebijają). Marudził i płakał jednocześnie gryząc moje palce (i męża na zmianę gdy moje odpoczywały ),żadne gryzaki mu nie pomagają,gryzie swoje ręce a że wiemy z mężem jak mocno to robi to podkładamy mu swoje'my jakoś wytrzymamy ten ból żeby tylko jemu ulżyło. No i tak do tej pory biegałam z żelem na dziąsła aż w końcu ze zmęczenia usnąłBiedulek mój malutki

biedny Mały od cioci
Cytat:
cześc mamki ! ;*

Nie było mnie cały dzień bo pojechałam z rodzicami do parku chorzowskiego do skansenu i w sumie od 13-20 nas nie było bo fajna pogoda się zrobiła to pokorzystaliśmy, szkoda mi tylko że mojego tż ciągle z nami nie ma SŁYSZYSZ TŻBOKEH?!

No i tż zadzwonił wieczorem że wychodzi z pracy pyta co robie a ja że wizaż nadrabiam a on"no to jak CI streszcze..." haha i zaczyna o ząbku o ślubie o wycieczce na ślęże
Właśnie.... co to ma być ze mnie tu jest mniej niż tż
Twój tż wymiata
a my tęsknimy na bokeh
Cytat:
Napisane przez Ifwka Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny ja teraz niestety mniej na wizazu ale nie bijcie i nie skreslajcie mnie. Mąż ma chorobowe i mię mam czasu ma nic, niby w domu ale jakbym drugie dziecko.miała. Dobrze ze Oliwka jakieś takie humory ma ze śpi w dzień nawet 3 godziny pod rząd. Dzisiaj rozpiescila mnie spaniem do 7:30, oczywiście z przerwami na jedzenie.
Zaczynam się martwić bo zapomniała jak przewracać się z brzuszka n a plecki. Leży póki się nie zmeczy a potem płacz.
oj skądś to znam
Cytat:

Ja Ci zazdroszczę tego czasu na seriale, od kiedy mały się urodził to może ze 2 filmy obejrzałam, wieczorem jestem już tak padnięta, że jak tylko uśpimy młodego to pedem pod prysznic i szybko tulę poduche bo nigdy nie wiadomo jak długo tym razem da nam pospać...

u nas tak samo, kiedyś na ipli obejrzałam przyjaciółki cały sezon i byłam z siebie taaaaka dumna, że czas znalazłam
i oczywiście kciuki za badanie
Cytat:
Napisane przez Kija80 Pokaż wiadomość
Jak Grześ był mały tzn. już taki chodzący ale jeszcze zapampersowany to robił kupę w pozycji którą nazywaliśmy "na Małysza". Chował się za fotel, robił się na zmianę blady i czerwony, wypinał na stojąco do tyłu kuper ale poza tym był mocno wyprostowany niczym w klasycznym telemarku ( nie jestem pewna czy tak się to nazywa bo nie jestem fanką skoków), tak nam się kojarzyło. A potem wychodził już normalnie tylko z tyłu na pupie miał odwłok jak u pszczoły bo robił takie twarde duże kulki i mu pampers w tym miejscu mocno odstawał
fajne porównanie
Cytat:
łaaaaaał
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 06:26   #3467
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:

nie chcę Cię stresować ale zobaczysz na tydzień przed ślubem

o rany, biedny maluch :/

Kryminalni

Fala zbrodni

House

po 3 mcu często jest brak żelaza, bo spada to, co pozostało z życia płodowego. Norma, jak nisko to pewnie dostaniecie żelazo w syropie, takie karmelowe ostrzegam, prawie czarne kupy po tym będą

Ale że co? że mąż ma w noc poślubną to odpinać? A zlitujże się

------------------------
Kryminalni - w ciąży obejrzałam wszystkie odcinki
ten oball to jednak furorę robi
Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
my też dziś rocznica

pytam, bo wczoraj w domu była przedstawicielka - wnerwiająca, żadnych próbek nie dała i zarobi mandat za brak zarejestrowanej działalności

u nas to samo... odchodzą takie cyrki nie raz, że masakra pcha te paluchy do buzi, na bródce aż mu się od śliny taka czerwona plama zrobiła i nie wiem, czym mu to smarować
przy zasypianiu się drze, w nocy jak się obudzi to nie stęka tylko od razu się drze, jak butla za ciepła to ba, oj masakra. Kupiłam mu nawet polecany tu Ibum i daję jak już widzę,że mordownia

Ja chciałam mego syna zachwalić, że
-odstawiliśmy 120 ml i Młody zjada już 150 ml (czasem zostawi troszkę), a na noc wsuwa 180 z kleikiem.
-Dziś przed kąpielą podejmował próby przewrotu z brzuszka na plecy
-waga rodziców pokazała nam 7200 g
-nie wykąpie go już na leżąco on musi siedzieć i się chlapać

TŻBokeh - mój tż straszy mnie że odgapi pomysł od Ciebie bo "mu wolno"
a niech te chłopy założą sobie swoje własne forum
za rocznicę

u nas leje, całą sobotę lało, wczoraj trochę się rozpogodziło a dziś znowu oberwanie chmury
mieli być wczoraj teście ale coś im "niestety" wypadło
my dziś już od 6 nie śpimy, Kuba stwierdził, że już się wyspał a ja bym chętnie jeszcze trochę pogniła w łóżeczku, pod kołderką
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 06:29   #3468
LadyWhisper
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV

Cytat:
Napisane przez YellowSheep Pokaż wiadomość
Hej u nas w końcu dzisiaj wyszło słonko, byliśmy u babci, na dwóch spacerkach a mnie wieczorkiem udało się na rolkach pojeździć padam na pyszczek. Ale widziałam że od jutra znów pogoda do bani

Haha, zerkłam, ale teraz już go nie ma nieładnie tak być wywoływanym i nie odpowiadać

Po pierwsze, gratuluję chytrego planu! Świetnie to rozegrałaś. Bardzo się cieszę że już coś lepiej, oby teraz ruszyło do przodu kochana
Podziwiam, że dałaś radę z małym na rękach, mój jest taki ciężki że nie daję rady go nieść z parku do domu, czyli jakieś 10 minut drogi. Tylko chusta u nas. Super że się wybraliście na wycieczkę, pewnie że dziecko nie ogranicza, ja właśnie bardzo się cieszę że Oli uczestniczy w naszym życiu i biorę go ze sobą wszędzie najbardziej mnie drażnią komentarze innych, że jak już dziecko urodziłam, to moje życie się skończyło i mam siedzieć w domu, wg mojej babci to teraz tylko zajmowanie się dzieckiem, a jak śpi to sprzątać, gotować i wyręczać tż we wszystkim. akurat! Ja prowadzę całkiem ciekawe życie i nie mam zamiaru z niego rezygnować, po prostu teraz dzidź jest częścią tego wszystkiego i na pewno na tym nie ucierpi wręcz przeciwnie

A co do pępkowego to i u nas ten temat swego czasu był drażliwy, bo na myśl, że ja będę sama w szpitalu siedzieć a on będzie się bawił działała mi na nerwy. Też tak właśnie uważałam jak Ty, że bardziej kobiecie by się należało rozerwać, a w sumie żeby nie było kłótni to najlepiej po prostu oddać dzidzię pod opiekę babci i zrobić razem jakąś posiadówkę, o! Tak by było sprawiedliwie.

Trzymamy trzymamy!

Biedulek

Rozgryzła nas! Chcemy dla Ciebie jak najgorzej, że też na to nie wpadłaś

Black, myślę że w kwestii odchudzania, to tragedii nie będzie bo śmiem sądzić po fotkach że masz bardzo fajną figurkę

Jak to jest że wasi tżci się wszyscy znają? faktycznie, NIC a NIC ciekawego tu nie ma

Zdróweczka dużo życzę

Witaj kochana dobrze że już u siebie

Co do Rumunów, to Bijkora nam obiecała z Rumunii przywieźć kilku, w zależności od potrzeb, do towarzystwa, sprzątania, gotowania, zajmowania się dzieckiem a także wizażowania

Gratulacje dla tych które obchodziły rocznice

Przepraszam z góry jeśli o czymś zapomniałam, mam nadzieję że nie
Dobranoc śpijcie dobrze
Hahaha, czyli rozumiem, ze niania Silver nie nadazala juz z naszymi maluchami i trza bylo rumunow zatrudnic

Cytat:
Cześć Dziewczynki!
Za nami koszmarna noc! Mała najpierw budziła się co pół godziny,nie mogła zasnąć,potem się budziła co godzinę,nie mogła zasnąć. A o 4 obudziła się z takim placzem! Nie mogłam jej uspokoić. Co się uspokoiła i zamykała oczy to płacz. Nie wiem co jej jest?

Później Was Poczytam jak Mała uśnie,mam nadzieję...

przytulam kochana, nasza nocka tez srednia, ale ja juz nie kontaktuje co ile Maly wstaje :P

Cytat:
Hej,

Dawid wstał o 6, ale już jęczy bo śpiący. Nie wiem czy go brzuszek do tych zębów nie boli, bo kopie nogami, mój tatuś mądry wczoraj dał mu spróbować jogurtu naturalnego...
U nas tez jeczydlo, tez czekam az zasnie:P ale cos mu nie idzie:P

Jogurtu???!!! O matko

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 06:50   #3469
nomenklaturabinominalna
Rozeznanie

Insolito, dobrze ze juz lepiej,zdrowiej calkiem
Hope,rozumiem Cie z tymi zebiskami Jogurt?! No tak,moj tesciu chcial wczoraj malego poczestowac.szarlotka z cukierni!!! I jeszcze uslyszalam,ze.dziwna jestem,nic mu nie chce dac,zla mama

Milego dnia dziewczyny. Dzis juz u nas nie swieci slonko,ale chociaz chyba cieplo jest.

---------- Dopisano o 07:50 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ----------

Aaaaa i ja tez bym chciala drugiego bobaska Ale najpierw musze miec normalna robote,a nie tak jak teraz... Szefuncio nie dawal umowy i siedze bez grosza przy dupie,nie chcialabym znowu sie tak zalatwic,zeby byc zalezna od TZta Tylko ciaza dluuugo trwa:p Ale z sentymentem patrze teraz na kobiety zaciazone

nomenklaturabinominalna jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-03, 06:56   #3470
Konto usunięte

Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV

Eadebrah ergo dla siedzącego dziecka.
Zaraz prąd wyłączą. Do 13 ma nie być
Stary 2013-06-03, 07:13   #3471
sylwietta1988
Zakorzenienie

leejeee

Młody lezy w bujaku, wlasnie sciaganął skarpete i wcina paluchy u nogi. Prawej

dołączam do grona wstających non stop.... w nocy pobudki co niecale 2 godz co mu sie poprzestawiało?:noniewiem : a rano (6,50) obudził mnie takim przeciągłym zawodzeniem, ze mało nie wylądowalam pod łózeczkiem jak sie zerwałam.... a bidulowi sie cos sniło, bo spał w najlepsze i płakał rozdzierająco... wziełam do siebie, utuliłam, pospał jeszcze pół godz, akurat sie ogarnełam w tym czasie

FEWCIU-

hej LADY

SLIVER- kuruj sie
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 07:27   #3472
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Cytat:
Gratulacje Mysmy w marcu swietowali 9
Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
Gratulacje!
Cytat:
duuuuuzo milosci
Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość

gratulacje
Cytat:

gratuluje pieknej rocznicy
Cytat:
Napisane przez scotasia Pokaż wiadomość
Gratulacje! My w tym roku też 5 lat..eh
Cytat:
Napisane przez eff8 Pokaż wiadomość
wszystkiego naj
Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
fewciu gratuluję rocznicy
.
Cytat:

Gratulacje
!
Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
Pięknie, a jak świętowaliście? Czy dopiero będziecie? My mamy 5 lat 7 czerwca
Dziękuję Kochane!
Dopiero będziemy świętować, tak TŻ powiedział
Stary 2013-06-03, 07:29   #3473
YellowSheep
Rozeznanie

Dziendoberek

Całą noc u nas lało i dalej leje

Insolito zdrówka!

Fewcia biedulka ta Twoja malutka, buzi w czolko od ciotki
Cytat:
Hej,

Jogurtu a Dawid skazowiec przecież?
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41122776]Eadebrah ergo dla siedzącego dziecka.
Zaraz prąd wyłączą. Do 13 ma nie być [/QUOTE]
Współczuję braku prądu, ostatnio zglebilam temat

Kurcze, dziewczyny nie wiem o co chodzi ale mały śpiąc za dnia bardzo się straszy, co chwila się budzi jakby z odruchem moro. Już powinien sie wygaszac
i do tego ma ogromne problemy z zasypianiem w dzien, jak robi sie zmeczony zaczyna stekac i poplakiwac okropnie, trwa to tak z 10 minut czasem dluzej a potem jak mu sie uda to zasypia... ma tak przed kazda drzemka, ostatnio troche pomoglo ciasne owijanie kocem czego nie musielismy robic nawet jak byl noworodkiem a w nocy jest ok... gdzies wyczytalam, ze niektóre maluchy jak spia na plecach to maja wrazenie spadania, nie wiem czy sie martwic? Niedługo szczepienie ale ta moja tepa lekarka pewnie mi nie pomoze...

Pytanko do dziewczyn ktore maja kaszki Holle: w jakich proporcjach je przyrzadzacie?

Edytowane przez YellowSheep
Czas edycji: 2013-06-03 o 07:32
YellowSheep jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-03, 07:36   #3474
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Cytat:
więc Gratuluje Majusi ząbka, Krówce zmiany stanu cywilnego ciesze się Blogerko że z tż spędziliście miły dzień dużo miłości dla Fewci i tżFewci

Cytat:
Napisane przez calawdeszczu Pokaż wiadomość
Gratulacje
i jak sie udało?
u nas 14 sierpnia stuknie 9 lat...
dopiero się uda

Cytat:

i dużo miłości

.
Tego nam na szczęście na razie nie brakuje, ale zawsze można kochać bardziej

Cytat:
Fewcia-gratuluje rocznicy ja 5tą obchodziłam w kwietniu

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41120831]

i następny

[/QUOTE]

Cytat:

uuuuhuhu to się musiało dziać
Cytat:
my też dziś rocznica
gratulacje!!

Silver zdrówka dużo!

Szaja jak my sobie bez Ciebie damy radę do 13...?

Aniu git kozaczki

Lady jak super, że już jesteś. Pietraszko i tak był dzielny Dziękuję za miłe słowo...

Co do czytania, mój TŻ zwyczajnie nie ma na to czasu...

A mogłyście powiedzieć wcześniej, że te wszystkie rady to takie diabelskie, żebyśmy gorzej wychowały swoje dzieci niż Wy!!!
Stary 2013-06-03, 07:39   #3475
Kija80
Zadomowienie

Cytat:
Mnie się podoba (Szajka on tego nie będzie rozpinał tylko rozrywał, nie oglądasz hamerykańskich filmów?). Tylko wolałabym chyba żeby ta góra była na prosto, mam małe zdjęcie na komórce i może to ma znaczenie ale jakoś u mnie dziwnie wygląda to wycięcie
Kija80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 07:42   #3476
ILLUSION
Wtajemniczenie

nadrabiam
Wczoraj mnie nie było bo byliśmy na imprezce rodzinnej (18-te urodziny córki mojej kuzynki). Igi był tak grzeczny że się zachwycali wszyscy i nie mogli uwierzyć. Tak to ja mogę z nim jeździć. Złote dziecko, był zainteresowany wszystkim, rozglądał się tylko i się uśmiechał jak go zaczepiali a było około 20 osób i dwoje dzieci (3 latka i 1,5 roku). Byliśmy od 11 do 17 a on nawet nie zapłakał. Poza tym dwie moje kuzynki są w ciąży i dzieciaczki będą z tego samego rocznika co Iguś, u jednej już wiadomo że synek. Będzie miał młody towarzycho na rodzinnych imprezkach
A tak poza tym to się stęskniłam i ciekawa jestem co u Was
Stary 2013-06-03, 07:42   #3477
Kija80
Zadomowienie

Cytat:
Hej kochane

Buziaki
Witaj znów
Kija80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 07:44   #3478
meneq
Zakorzenienie

Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV

Czesc!
Nadrabiam, nadrabiam i nadrobic nie moge...
Zatem tylko krotko: przeprowadzka poszla nad wyraz sprawnie.
Jestesmy na totalnej wsi, wiec ludzie na moj widok pryskaja, gdzie pieprz rosnie, lub wrecz odwrotnie - gapia sie jak ciele w malowane wrota.
Wlasnie jestesmy na spacerze - musze poznac okolice i sprawdzic ewentualne drogi ewakuacji. Jesli nie daj Boze, bylby alarm o nadchodzacym tsunami, mam max. 10 minut na ucieczke.

To nadrabiam dalej.
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 07:49   #3479
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
FEWCIU-
Cytat:
Fewcia biedulka ta Twoja malutka, buzi w czolko od ciotki
Stary 2013-06-03, 07:51   #3480
hope01
Zakorzenienie

\
Cytat:
Dziendoberek

Jogurtu a Dawid skazowiec przecież?

Współczuję braku prądu, ostatnio zglebilam temat

Kurcze, dziewczyny nie wiem o co chodzi ale mały śpiąc za dnia bardzo się straszy, co chwila się budzi jakby z odruchem moro. Już powinien sie wygaszac
i do tego ma ogromne problemy z zasypianiem w dzien, jak robi sie zmeczony zaczyna stekac i poplakiwac okropnie, trwa to tak z 10 minut czasem dluzej a potem jak mu sie uda to zasypia... ma tak przed kazda drzemka, ostatnio troche pomoglo ciasne owijanie kocem czego nie musielismy robic nawet jak byl noworodkiem a w nocy jest ok... gdzies wyczytalam, ze niektóre maluchy jak spia na plecach to maja wrazenie spadania, nie wiem czy sie martwic? Niedługo szczepienie ale ta moja tepa lekarka pewnie mi nie pomoze...

Pytanko do dziewczyn ktore maja kaszki Holle: w jakich proporcjach je przyrzadzacie?
u nas TAK SAMO od ok. tygodnia

tak,skazowiec i zje*ałam go za to na czym świat stoi, ale przecież nic mu się od łyżeczki nie stanie tak, tylko teraz takie darcie, nie chce spać, krzyczy jakby go żywcem palił kto, a ja nie wiem co mu jest i już mnie szlag trafia. jestem wściekła. na ojca. na grześka. na dziecko i na siebie, że mnie dawid denerwuje, a tak na prawdę to denerwuje mnie to, że nie wiem co mu jest, nie umiem mu pomóc i denerwuje się tym co sąsiedzi teraz myslą

Edytowane przez hope01
Czas edycji: 2013-06-03 o 07:52
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości