|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3451 | ||
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Cytat:
Nooo to ty nie wiedziałaś, że my tak specjalnie? Co prawda ni cholery nie mogę sobie wymyślić, dlaczego takie podłe jesteśmy, ale jesteśmy ![]() Cytat:
![]() gratulacje! ![]() i kolejny powód do gratulowania ![]() i następny ![]() ![]() Aniu, one są PRZEPIĘKNE! a jak doczytałam cenę, to zielona z zazdrości jestem. Kurcze, dlaczego w PL wszystkie ładne buty (pomijam, że uroda w parze z jakością nijak...) kosztują majątek? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3452 |
Zakorzenienie
|
Meduzzko, pytałaś o stres - no troszkę już go odczuwam, ale na razie skupiam się na odchudzaniu, bo mi BARDZO
![]() ![]() ![]() ![]() A, no i pamiętaj, my źle mówimy. Twoja teściowa ma rację. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3453 | |||||
Zakorzenienie
|
Ale się czuję FA- TA- LNIE!!
![]() Jestem strasznie zakatarzona, gardło mnie boli (mam na szczęście tantum verde), kicham,smarkam, raz mi ciepło, raz zimno.... Wzięłam gripex ale boję się że Darie zarażę ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() My też w marcu świętowaliśmy 9 lat ![]() A kozaczki - Przesłodkie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A co do faceta w tramwaju - buahahahahaha ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A przez 2 dni czytał bo TżBokehowy mu powiedział że On czyta więc mój chciał też sprawdzić (faceci ![]() ![]() Cytat:
![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-06-02 o 21:37 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3454 | ||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() http://www.cinemagia.ro/actori/joe-flanigan-14981/ http://www.imdb.com/name/nm0597388/ potem Gwiezdne Wrota SG-1 Wciągnęłam się w polskie Rancho ![]() polska Brzydula, amerykańska kończy się bez sensu ![]() Kryminalni Zmiennicy i Alternatywy 4 ![]() Fala zbrodni House ![]() Swego czasu też True Blood. Ale szczerze mówiąc, to jedyny serial, w którym jest tylu brzydkich aktorów. A ten brat tej głównej jest dla mnie OBRZYDLIWY :/ Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ------------------------ Fotka do oballowej kolekcji :d mała nawet na śpiąco nie wypuściła... |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3455 |
Zakorzenienie
|
Bokeh-tym razem obędzie się bez jego pomocy
![]() ![]() Małe sprostowanie tylko-nie Szklanka a Sarah miało być w gratulacjach 5 miesiąca (mylą mi się te dwie Panie ![]() Silver-niezła akcja z tymi paznokciami ![]() ![]() Nie choruj nam ![]() ![]() Meduza- tekst; "zagotowałam się po korzonki włosów" wymiata ![]() Ezzo- ![]() ![]() Tyle jeszcze wypociłam z siebie i w chwili obecnej baterie mi padły -kaput ![]() Leje i burza nadciąga u mnie,spadam bo młody niespokojnie śpi a nie chciałabym być całe 24 na obrotach. Dobranoc mamcie ![]()
#3456 | ||
Zakorzenienie
|
my też dziś rocznica
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() przy zasypianiu się drze, w nocy jak się obudzi to nie stęka tylko od razu się drze, jak butla za ciepła to ba, oj masakra. Kupiłam mu nawet polecany tu Ibum i daję jak już widzę,że mordownia ![]() Wisienko, nie wiem czy to twe gusta połasi, ale ja bym m.in. chciała to np. http://stefeck.wrzuta.pl/audio/2mX2E...-_dzis_mila_ma Ja chciałam mego syna zachwalić, że -odstawiliśmy 120 ml i Młody zjada już 150 ml (czasem zostawi troszkę), a na noc wsuwa 180 z kleikiem. -Dziś przed kąpielą podejmował próby przewrotu z brzuszka na plecy ![]() -waga rodziców pokazała nam 7200 g -nie wykąpie go już na leżąco ![]() ![]() TŻBokeh - mój tż straszy mnie że odgapi pomysł od Ciebie bo "mu wolno" ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3457 | |
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41120831]
Aniu, one są PRZEPIĘKNE! a jak doczytałam cenę, to zielona z zazdrości jestem. Kurcze, dlaczego w PL wszystkie ładne buty (pomijam, że uroda w parze z jakością nijak...) kosztują majątek? ![]() To fakt, w Polsce za dobra jakosc trzeba zaplacic naprawde sporo. Wiem, bo pierwsze porzadne buty dla Gabi (trzewiczki) kupowalam wlasnie w Pl i prawie 150 zeta musialam zaplacic ![]() Cytat:
Fotka do oballowej kolekcji :d mała nawet na śpiąco nie wypuściła...[/QUOTE] Cudenko ![]() ![]() ![]() ![]() Acha, u nas jest to samo - nieziemskie slinienie, placz przez sen, pobudki co 3h i wyglupy przy cycu ![]()
02.10.2010 - Gabi ![]() 18.01.2013 - Lili ![]() Edytowane przez ania13.03 Czas edycji: 2013-06-02 o 22:05 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3458 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41121165]
Nr 1 - Stargate Atlantis ![]() ![]() http://www.cinemagia.ro/actori/joe-flanigan-14981/ http://www.imdb.com/name/nm0597388/ potem Gwiezdne Wrota SG-1 Wciągnęłam się w polskie Rancho ![]() polska Brzydula, amerykańska kończy się bez sensu ![]() Kryminalni Zmiennicy i Alternatywy 4 ![]() Fala zbrodni House ![]() Swego czasu też True Blood. Ale szczerze mówiąc, to jedyny serial, w którym jest tylu brzydkich aktorów. A ten brat tej głównej jest dla mnie OBRZYDLIWY :/ ------------------------ Fotka do oballowej kolekcji :d mała nawet na śpiąco nie wypuściła...[/QUOTE] czysta się zepsuła ![]() dziewczyny na czym wy to oglądacie, tzn chodzi mi czy macie stronkę bez limitu i najlepiej bez logowania - plotkarę oglądałam na zalukaj np ale ostatnio coś mi tam szwankuje --------------------------------------------- słitaśna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3459 |
Zakorzenienie
|
Hej!
Z uczelni wróciłam dziś całkiem szybko bo wykłady odwołali to zaliczyliśmy długi spacer z dzieciem. Gratuluję wkończonych miesięcy, rocznic, nowych umiejętności! Moja też non stop się bawi własnymi rączkami i dotyka swoich kolan. Kurczę - dziś też nie chciała odciągniętego mleka w butli - od razu płacz. 2 tygodnie temu to samo było..butelkę odrzuciła? Szaja: odnośnie nosideł od tej pathi - mało tam info jest, taki ergonomik 280zł mówisz???? od kiedy można w tym nosić? ależ mi się spaćçç chce - jutro nadrobię klub i popiszę. |
![]() ![]() |
![]() |
#3460 |
Zakorzenienie
|
Hej kochane
My w domku od wczoraj, Maluszek w autokarze pod koniec histeria za histeria, ale nawet ja wysiadalam od tego ciaglego szumu. Dzisiaj latalam z tesciowa po castoramie praktikerze i rtv euroagd wybralam panele do kuchni sprzet do kuchni ogolem remont pelna para. Padnieta jestem, maz tez, ale mieszkanko zaczyna wygladac przepieknie! Mam nadzieje, ze od jutra juz normalnie bede w stanie z wami pisac, na biezaco, bo nie nadrobie nigdy.. O co chodzi z rumunami Bijkory? ![]() ![]() Buziaki
#3461 | |||||||
Rozeznanie
|
Hej
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Po pierwsze, gratuluję chytrego planu! Świetnie to rozegrałaś. Bardzo się cieszę że już coś lepiej, oby teraz ruszyło do przodu kochana ![]() Podziwiam, że dałaś radę z małym na rękach, mój jest taki ciężki że nie daję rady go nieść z parku do domu, czyli jakieś 10 minut drogi. Tylko chusta u nas. Super że się wybraliście na wycieczkę, pewnie że dziecko nie ogranicza, ja właśnie bardzo się cieszę że Oli uczestniczy w naszym życiu i biorę go ze sobą wszędzie ![]() ![]() ![]() A co do pępkowego to i u nas ten temat swego czasu był drażliwy, bo na myśl, że ja będę sama w szpitalu siedzieć a on będzie się bawił działała mi na nerwy. Też tak właśnie uważałam jak Ty, że bardziej kobiecie by się należało rozerwać, a w sumie żeby nie było kłótni to najlepiej po prostu oddać dzidzię pod opiekę babci i zrobić razem jakąś posiadówkę, o! Tak by było sprawiedliwie. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Black, myślę że w kwestii odchudzania, to tragedii nie będzie bo śmiem sądzić po fotkach że masz bardzo fajną figurkę ![]() Cytat:
![]() ![]() Zdróweczka dużo życzę ![]() Cytat:
![]() Co do Rumunów, to Bijkora nam obiecała z Rumunii przywieźć kilku, w zależności od potrzeb, do towarzystwa, sprzątania, gotowania, zajmowania się dzieckiem a także wizażowania ![]() Gratulacje dla tych które obchodziły rocznice ![]() Przepraszam z góry jeśli o czymś zapomniałam, mam nadzieję że nie ![]() Dobranoc śpijcie dobrze ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3462 | ||||||
Zadomowienie
|
O nie, pozjadało mi cytaty, a tam były życzenia zdrowia dla mnie
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja ostatnio oglądałam Kochanki, nawet może być, taki babski serial, ale nie wiem czy będzie druga seria Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Fajnie, że w mieszkaniu coraz ładniej ![]()
![]() |
#3463 |
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Co jest z ta pogodą ? Znowu leje :banghead:
![]() ![]() Zuzia pospala od 20 do 6 rano, z jedną przerwa na cyca na spiaco ![]() Mąż zaczął urlop od dziś ale poszedł do pracy bo musi sprawy pozakanczac :banghead: ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3464 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki!
![]() Za nami koszmarna noc! Mała najpierw budziła się co pół godziny,nie mogła zasnąć,potem się budziła co godzinę,nie mogła zasnąć. A o 4 obudziła się z takim placzem! Nie mogłam jej uspokoić. Co się uspokoiła i zamykała oczy to płacz. ![]() ![]() Później Was Poczytam jak Mała uśnie,mam nadzieję... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3465 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Hej,
Dawid wstał o 6, ale już jęczy bo śpiący. Nie wiem czy go brzuszek do tych zębów nie boli, bo kopie nogami, mój tatuś mądry wczoraj dał mu spróbować jogurtu naturalnego... |
![]() ![]() |
![]() |
#3466 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a my tęsknimy na bokeh ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() i oczywiście kciuki za badanie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3467 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41121165] o rany, biedny maluch :/ Nr 1 - Stargate Atlantis ![]() ![]() http://www.cinemagia.ro/actori/joe-flanigan-14981/ http://www.imdb.com/name/nm0597388/ potem Gwiezdne Wrota SG-1 Wciągnęłam się w polskie Rancho ![]() polska Brzydula, amerykańska kończy się bez sensu ![]() Kryminalni Zmiennicy i Alternatywy 4 ![]() Fala zbrodni House ![]() Swego czasu też True Blood. Ale szczerze mówiąc, to jedyny serial, w którym jest tylu brzydkich aktorów. A ten brat tej głównej jest dla mnie OBRZYDLIWY :/ po 3 mcu często jest brak żelaza, bo spada to, co pozostało z życia płodowego. Norma, jak nisko to pewnie dostaniecie żelazo w syropie, takie karmelowe ![]() ![]() ![]() Ale że co? że mąż ma w noc poślubną to odpinać? A zlitujże się ![]() ![]() ------------------------ Fotka do oballowej kolekcji :d mała nawet na śpiąco nie wypuściła...[/QUOTE] Kryminalni - w ciąży obejrzałam wszystkie odcinki ![]() ten oball to jednak furorę robi ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() u nas leje, całą sobotę lało, wczoraj trochę się rozpogodziło a dziś znowu oberwanie chmury ![]() mieli być wczoraj teście ale coś im "niestety" wypadło ![]() my dziś już od 6 nie śpimy, Kuba stwierdził, że już się wyspał a ja bym chętnie jeszcze trochę pogniła w łóżeczku, pod kołderką ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3468 | |||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Cytat:
![]() Cytat:
przytulam kochana, nasza nocka tez srednia, ale ja juz nie kontaktuje co ile Maly wstaje :P Cytat:
Jogurtu???!!! O matko ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3469 |
Rozeznanie
|
Insolito, dobrze ze juz lepiej,zdrowiej calkiem
![]() ![]() Hope,rozumiem Cie z tymi zebiskami ![]() ![]() ![]() ![]() Milego dnia dziewczyny. Dzis juz u nas nie swieci slonko,ale chociaz chyba cieplo jest. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 07:50 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ---------- Aaaaa i ja tez bym chciala drugiego bobaska ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3470 |
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Eadebrah ergo dla siedzącego dziecka.
Zaraz prąd wyłączą. Do 13 ma nie być ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3471 |
Zakorzenienie
|
leejeee
![]() Młody lezy w bujaku, wlasnie sciaganął skarpete i wcina paluchy u nogi. Prawej ![]() dołączam do grona wstających non stop.... w nocy pobudki co niecale 2 godz ![]() ![]() FEWCIU- ![]() hej LADY ![]() SLIVER- kuruj sie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3472 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dopiero będziemy świętować, tak TŻ powiedział ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3473 | |
Rozeznanie
|
Dziendoberek
![]() Całą noc u nas lało i dalej leje ![]() Insolito zdrówka! Fewcia biedulka ta Twoja malutka, buzi w czolko od ciotki Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41122776]Eadebrah ergo dla siedzącego dziecka. Zaraz prąd wyłączą. Do 13 ma nie być ![]() Współczuję braku prądu, ostatnio zglebilam temat ![]() Kurcze, dziewczyny nie wiem o co chodzi ale mały śpiąc za dnia bardzo się straszy, co chwila się budzi jakby z odruchem moro. Już powinien sie wygaszac ![]() ![]() Pytanko do dziewczyn ktore maja kaszki Holle: w jakich proporcjach je przyrzadzacie? Edytowane przez YellowSheep Czas edycji: 2013-06-03 o 07:32 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3474 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() dopiero się uda ![]() ![]() ![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41120831] i następny ![]() ![]() [/QUOTE] ![]() ![]() gratulacje!! Silver zdrówka dużo! Szaja jak my sobie bez Ciebie damy radę do 13...? ![]() Aniu git kozaczki ![]() Lady jak super, że już jesteś. Pietraszko i tak był dzielny ![]() Co do czytania, mój TŻ zwyczajnie nie ma na to czasu... ![]() A mogłyście powiedzieć wcześniej, że te wszystkie rady to takie diabelskie, żebyśmy gorzej wychowały swoje dzieci niż Wy!!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3475 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3476 |
Wtajemniczenie
|
![]() Wczoraj mnie nie było bo byliśmy na imprezce rodzinnej (18-te urodziny córki mojej kuzynki). Igi był tak grzeczny że się zachwycali wszyscy i nie mogli uwierzyć. Tak to ja mogę z nim jeździć. Złote dziecko, był zainteresowany wszystkim, rozglądał się tylko i się uśmiechał jak go zaczepiali a było około 20 osób i dwoje dzieci (3 latka i 1,5 roku). Byliśmy od 11 do 17 a on nawet nie zapłakał. Poza tym dwie moje kuzynki są w ciąży i dzieciaczki będą z tego samego rocznika co Iguś, u jednej już wiadomo że synek. Będzie miał młody towarzycho na rodzinnych imprezkach ![]() A tak poza tym to się stęskniłam i ciekawa jestem co u Was ![]()
#3477 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3478 |
Zakorzenienie
|
Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Czesc!
Nadrabiam, nadrabiam i nadrobic nie moge... Zatem tylko krotko: przeprowadzka poszla nad wyraz sprawnie. Jestesmy na totalnej wsi, wiec ludzie na moj widok pryskaja, gdzie pieprz rosnie, lub wrecz odwrotnie - gapia sie jak ciele w malowane wrota. Wlasnie jestesmy na spacerze - musze poznac okolice i sprawdzic ewentualne drogi ewakuacji. Jesli nie daj Boze, bylby alarm o nadchodzacym tsunami, mam max. 10 minut na ucieczke. To nadrabiam dalej. |
![]() ![]() |
![]() |
#3479 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3480 | |
Zakorzenienie
|
\
Cytat:
tak,skazowiec i zje*ałam go za to na czym świat stoi, ale przecież nic mu się od łyżeczki nie stanie ![]() ![]() Edytowane przez hope01 Czas edycji: 2013-06-03 o 07:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:29.