|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3391 |
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Nie musi być aż takie ładne zdjęcie jak Ty masz w zwyczaju
![]() ![]() Ahh no evel i sarah-gratuluję, pijemy ![]() Edytowane przez meduzza Czas edycji: 2013-06-02 o 17:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#3392 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Dzisiaj świętowaliśmy z TŻtem 5 lat bycia razem... Ech...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3393 |
Rozeznanie
|
Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
|
![]() ![]() |
![]() |
#3394 |
Rozeznanie
|
#3395 |
Zadomowienie
|
![]() Gratulacje ![]() ![]() Pokazuje kozaczki ![]()
#3396 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Truskawy ![]() Cytat:
Głupia nie jestem, najpierw mąż jadł ![]() ![]() ![]() Cytat:
Dziś nawet była pogoda i Miś przewietrzył dupkę. Ciekawe jak jutro będzie, bo wybieram się do netto bo mają być fajne kolorowe tależe, miseczki i kubeczki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Gratulacje! Śliczne buciki ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3397 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3398 | |||
Zadomowienie
|
Zaczęłam tego posta pisać wczoraj, dzisiaj już czwarty raz się za nieg zabieram
![]() Jak nie śpi. Jak uśnie a ja coś robię przy Niej to jest mega histeria. Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Kurierem proszę do mnie podesłać ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3399 |
Zakorzenienie
|
Hejo. Za mną ciężki dzień
![]()
#3400 |
Zadomowienie
|
Laurka dziekuje
![]() Krowa dopiero doczytalam. Duzo szczescia i milosci ![]() ![]() ![]() Sliczna corenka ![]()
#3401 |
Zadomowienie
|
Hej, przeczytałam wszystko, ale nie mam siły cytować. Jakaś jelitówka mnie chyba dopadła, gdyby nie Piotrek to nie wystawiłaby nosa spod kołdry
![]() Buziaki dla wszystkich, a w szczególności za: kolejne miesiące, pierwsze ząbki, nowe umiejętności, zmiany stanu cywilnego i wszystko o czym zapomniałam ![]() ![]() ![]() Przepraszam, ze tylko tak, ale naprawdę czuję się jakbym się nie czuła ![]()
![]() |
#3402 |
Wtajemniczenie
|
wrocilismy wlasnie ze Slezy
![]() bylo super, ludzie bardzo pozytywnie reagowali na mlodego, usmiechali sie i dziwili, ze z takim maluszkiem wchodzimy ale po drodze mijalismy parke - dzidzius zahustowany na klacie faceta i druga parka z wozkiem. zaluje ze tel padl bo nie zrobilismy mu zdjecia ![]() 1/3 trasy szlismy z wozkiem ale pozniej bylo ciezko wiec go zostawilismy w krzakach i juz nioslam Boryska "pod pacha'" mlodemu bardzo sie podobalo, byl taki pobudzony ze nie mogl zasnac ![]()
12.01.2013 Edytowane przez blogerka Czas edycji: 2013-06-02 o 19:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#3403 | |||||
Zakorzenienie
|
[QUOTE=marsi11;41112233]hej,
Leos na szczęście tylko podziębiony pediatra badała i powiedziała,że spokojnie możemy jutro jechać ( mam delegację z firmy) /QUOTE]bardzo sie ciesze, że to nic powaznego Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
braaaaaaaawa gratulacje ![]() Cytat:
Cytat:
nie chce mi mordek wklajac... no wlasnie Bokehowy Tż- nie starachaj, nie gryziemy ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3404 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bylismy na samym szczycie i bardzoo szybko nam poszlo samo wejscie jak i zejscie ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- z wozkiem, ale od 1/3 to juz mordega wiec mialam dziecko na rekach
![]() |
#3405 |
Zakorzenienie
|
Marsii dobrze , że z Leo w porzadku
![]() Krowa wszystkiego najlepszego ![]() ![]() Evel gratuluję ząbka ![]() Przeleciałam tak na szybko. My dziś u mojej mamy, pogoda dopisała i cały dzień na świeżym powietrzu byliśmy. Jak mi brakuje tych spotkań rodzinnych,teog powietrza i tego, że można z dzieciem posiedzieć na powietrzu koło domu ![]() Ahh doła mam ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3406 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- gratuluje pieknej rocznicy
![]() |
#3407 | |
Zadomowienie
|
Hej hej
![]() Szkoda, ze tecweekendy tak szybko mijają :/ U nas było bardzo aktywnie, w sobotę generalne porządki bo w przyszłym tygodniu chrzciny i najazd teściowej pedantki ![]() Tz mnie pozytywnie zaskoczył bo sam z siebie tak to pomyl okna, myślałam, ze tylko w ciąży mnie tak wyreczal, a tu prosze taka miła niespodzianka ![]() A dzisiaj spacerowalsmy sobie pól dnia po starówce, zaliczylismy obiadek, deserek, a synek pomimo tego, ze nie spał był taki rozkoszny i dał sie rodzicom nacieszyć sobą i wolnym dniem. Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3408 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Pstryczek- masz ode mnie kopa w dupke ![]() ![]() ![]() WISIENKO- my na czołowce mamy tą piosenkę http://www.youtube.com/watch?v=NSZ5UCwWIf0 z mojego Bartula niezły podrywacz bedzie ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3409 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo ie troche martwie ze nie je... spryciara ![]() buhahah ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() na miesiac ok 500 g wiec jak widac u was wszystko wporzadku
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3410 |
Zakorzenienie
|
.
Edytowane przez sylwietta1988 Czas edycji: 2013-06-02 o 19:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#3411 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, ufff, ciężki weekend za mną...
![]() ![]() Hope - znam i nie polecam, ich podkłady są STRASZNE. Tak samo pudry. Miałam wątpliwą przyjemność używania tych produktów na kursie wizażu i były tragiczne, na ostatni makijaż, prezentacyjny, przyniosłyśmy z siostrą swoje podkłady i inne kosmetyki... Ps. Ja to bym nie chciała, żeby mój TŻ czytał to forum i on sam też by w sumie nie chciał, w końcu to babskie forum. ![]() ![]() Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-06-02 o 19:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#3412 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Gratulacje! ![]() Woow słodkie Cytat:
![]() Cytat:
![]() Fajna taka wyprawa, jak widać dziecko w niczym nie ogranicza, tylko dodaje uroku wspólnym wyprawom ![]() aa i moj tż już nic nie mówi, że siedze na forum. Dziś jak mały wpadł w histerie na spacerze to mówie, że na forum dziewczyny pisały, że kładły maluchy na brzuszku w wózku... To on siup małego na brzuch i spokój!! Już teraz tż wie, że czas spedzony na forum nie jest czasem straconym ![]() Kiedy nie wejde na forum, to na pasku aktywnych użytkowników jest TZBokeh ![]() ![]() Edytowane przez scotasia Czas edycji: 2013-06-02 o 19:50 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3413 | ||
Zakorzenienie
|
Przyłączam się!
Cytat:
Cytat:
![]() Oby szybko minęło bo na rzęsach będę niebawem chodzić. U nas to samo... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3414 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() wszystkiego naj ![]()
![]() |
#3415 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() poza tym tz pchal wozek, a to bylo ciezsze .. a jak juz wozek zostawilismy to sie pytal co chwila czy nie jest mi ciezko, ale dla mnie to byl fajny fitnnes ![]() jasne, ze w niczym nie ogranicza, ja to wiem juz od momentu w ktorym wyszlam z dzieckiem pierwszy raz "na miasto" za tydzien jedziemy z mlodym na roki ![]() ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- ja nie rozumiem idei pepkowego, kobieta nosi dziecko 9 miesiecy w brzuchu, meczy sie podczas porodu i po porodzie, siedzy z dzieckiem non stop, uwiazana w domu przez pierwsze tygodnie a chlop idzie chlac? ... to kobiecie nalezy sie rozrywka po takim mega poswieceniu a nie facetowi .. powiem Wam, ze ja mam srednio ochote jakies wiekszego "piwkowania" bo wolalabym wyjsc gdzies sam na sam z tz jak to mielismy w zwyczju przed ciaza .. ale jak on sie umowi na pochlaj z kumplami to na pewno nie bede wtedy siedziec w domu kisic ogora podczas gdy on bedzie mial rozrywke
12.01.2013 Edytowane przez blogerka Czas edycji: 2013-06-02 o 19:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3416 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() ![]() evel gratuluję Majeczce pierwszego ząbka ![]() fewciu gratuluję rocznicy ![]() krowo gratuluję zamążpójścia ![]() Laurko u mnie też noce coraz gorsze- dziś wstawałam 5 razy, w tym trzy razy na jedzenie. Domcia robi się nieodkładalna po jedzeniu, no i jak już wcześniej pisałam budzi się wcześniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3417 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Współczuję na prawdę kochana. Cytat:
Taki już cały? Gratulacje ! ![]() Cytat:
No zrozumiałe że teraz masz masę spraw na głowie. Zazdroszczę Ci bardzo, i życzę oby wszystko się udało tak jak sobie to wymarzyłaś! ![]() Gratulacje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gratuluję też ukończonych 5 miesięcy dla maluchów ![]() Ale ta szkoła wysysa ze mnie energię, masakra. Wracając ze szkoły kupiłam truskaweczki i upiekłam biszkopt przekładany bita śmietaną i truskawkami-pyyyyycha ! |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3418 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Pierwsza wesoła http://www.youtube.com/watch?v=aquSBPS4oAU Druga melancholijna ale piękna http://www.youtube.com/watch?v=kFfKb_WEkCE Powodzenia ![]() ![]() ![]() ![]() 3 funty czyli ok 15 zł? Super!!! Może już będzie dreptać Lili po śniegu ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3419 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Właśnie wcinałam arbuza mniam mniam, lato tuż tuż ![]() Ciekawe jak się Deli chrzciny udały. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3420 |
Zadomowienie
|
Baby!
Przeczytałam wszystko, ale mam nauki od groma, bo jutro moja chwila prawdy, trzymajcie kciuki ![]() gratuluję pierwszych ząbków, skończonych miesięcy i wszelkich przewrotów ![]() Chciałam powiedzieć - Lenova, sniło mi się, że byłyśmy na browarze ![]() Cała, dzisiaj Ci nie grzeję jajec ![]() Świat stanął na głowie, TŻbokeh cały dzień na wizażu, a ona ![]() Booooooooookeh cho no tu!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:55.