![]() |
#1441 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.
nie wątpię
![]() ![]() hehe na razie liczę że pogoda się poprawi ![]() jak koło trzeciej dzieć będzie nieprzytomny ze zmęczenia, to znów będę moknąć w imię miłości macierzyńskiej ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() on też mi tak mówi... a mnie trafia, że ja wyciszam dziecko, a on do niego gada... ale fakt faktem, ja nakarmię, idę się kąpać a on sobie usypia Młodego.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1442 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
takze wszystko chyba zalezy od miejsca.
25.02.2010 ![]() 25.04.2010. ![]() 25.10.2010. zaręczyny 15.10. 2011. ![]() 21.02.2013. Natalka 31 tc. 1190 g 40 cm http://www.suwaczki.com/tickers/km5sdf9hhaev4h7a.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cdf9h7pw9dmdz.png http://s10.suwaczek.com/20111015650114.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1443 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój się burzy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1444 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
pogrubione - zabrzmialo tak jakby Filip wysysal z ciebie Energie ![]() Cytat:
![]() ad 2 - eeeeeeeeee tyz mialam dzis owsianke z rodzynakmi ![]() yepo wslasnie usnol sobie .. dzis zajelo to az 30 min .. od jedzonka ale lezy u mnie na lozeczku ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1445 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u nas tatus na poczatku tez zabawial, ale jasno wytlumaczylam, ze ok. godz 19-21 (zaleznie) jest czas wyciszania do spania i nie ma gadania ![]() pani22ka nocki niby ok, karmienie i spimy dalej (srednio co 2-3 godziny.. czasami sie zdarza, ze za 1,5 godziny juz chce jesc).. maly spi ze mna w lozku, wiec go tylko do siebie przytulam.. ale mnie to rozbudzanie jednak na dluzsza mete wykancza (marze o przespaniu 10 godzin na jednym tchu ![]() Pokaze Wam jeszcze mojego kawalera w 6-tym tygodniu ![]()
Moja dziewczynka Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2013-06-03 o 09:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1446 | ||||||
Zakorzenienie
|
my po kontroli, w płuckach juz nie słychać charczenia za to jeszcze troszke kaszle głównie jak sie zakrztusi taki mocny ten kaszel sie odzywa więc do czwartku jeszcze leki i w czwartek znów kontrola
Sorce mina Filipa cudna ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() i tu też jak posmakoła wstawania to nie dało rady a ruszyła dokłądnie jak miała 8 miesiecy jeszcze jest nagrana z choinką w tle aaaa znalazły sie wyniki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Czasami w dzien nie chce jeść a widze ze jego pora spania to przytulam go do siebie Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1447 |
Kniaginia
|
Witam po długim wyjazdowym weekendzie
![]() Od dziś znów sama zostaję z dzieckiem w domu. W nowym mieszkaniu. Tras spacerowych tu nie znam, sklepów też. Poza tym w chałupie wciąż pudła się walają. Dziecię usnęło. A ja na wizażu, zamiast brać się za sprzątanie tudzież oswajanie okolicy osiedla. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1448 |
Zakorzenienie
|
moze .... ale nie tu
![]() co do tztowskich pomysłów to ja skutecznie wybiłam pomysł zabawiania wieczorami malucha ! I wprowadziłam od zawsze zakaz maty,karuzelki,zaczepiani a itp.po kąpieli !!! po tym czasie wyciszam otoczenie - swiatła przygaszone , tv troszke ciszej jedynie co wieczór muzyczka którą słuchał w brzuchu .
![]() |
#1449 |
Zadomowienie
|
![]() ![]()
![]() |
#1450 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
za zdrowko ![]()
![]() |
![]() |
#1451 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- a mi Karol też usnął wracaliśmy z przychodni to się wiercił i marudził w przychdni nie chciał mi zjeść no to mówie idziemy do domu doszłam do bloku jeszcze się wiercił wjechałam pod drzwi usnał ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1452 | |
Zakorzenienie
|
przystojniak !!!!!!!!!
![]() Cytat:
![]() i super ze wyniki sie odnalazły !!!! ![]()
![]() |
![]() |
#1453 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
MOja też od 3 dni ulewa serkiem, po kilka razy. JUż myślałam, że koniec tego okresu ![]()
![]() |
![]() |
#1454 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no wiec ten gryzaczek mu włozyłam do rączki a sam sobie już nim operował wpychając do buzi sam jeszcze nie może złapać ale jak stoi misio, piecek to już złapie czasem za ucho czy ogon ale nie wiem czy to specjalnie czy to przez przypadek ![]() sliczny! Cytat:
a wogóle jak KArol zaczepiał lekarkę śmiał się do niej i gadał ![]()
![]() |
![]() |
#1455 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1456 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
taka jestem zła na siebie.. i wkurzona że te baby w szpitalu mi tą gumę dały a ja tak chętnie ją przyjęłam i nie próbowałam wcześniej bez ![]() zrobione ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() u nas też się zapowiada ładniejsza pogoda, w końcu! Cytat:
![]() ehh ten smoczek.. kochamy i nienawidzimy jednocześnie ![]() Mała od paru dni ma trudności ze złapaniem cycka i tak się zastanawiam czy to nie przez tego smoka ;/ |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1457 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak sie je tak pobudzi to one staja sie twardsze, dluzsze i dziecko latwiej lapie. nareszcie pogoda sie robi.. bo gdzieniegdzie Niemcy podlane i to dosc mocno..
Moja dziewczynka Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2013-06-03 o 10:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1458 |
Wtajemniczenie
|
witajcie Kobieciątka
![]() czy Wy macie jakieś sprawdzone preparaty na cycki? bo moje są oklapłe,puste i miękkie ![]() ![]()
![]() |
#1459 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() u nas słonka ani widu ani słychu ![]() Cytat:
Cytat:
piękny kawaler ![]() Cytat:
![]() Wasze maluchy też jak ziewają to na koniec wydają taki śmieszny dźwięk, nie wiem jak to opisać. Mój Nikoś zawsze na koniec ziewnięcia robi taki śmieszny jak by zgrzyt ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1460 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas tez dopiero sie pojawilo ![]() hehe... moj wzdycha tak slodko ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Pytanko, ile wazyly Wasze maluszki, jak przechodzilyscie na pampersy rozmiar 3?
![]() |
![]() |
#1461 | |||
Zakorzenienie
|
według mnie masc...
z dzieckiem najlepiej poznasz ![]() mnie spacery jedna trasa nudza, wiec komplikuje jak sie da ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
moj ziewa przeslicznie ![]() ![]() wtedy mowie na niego Szczygiełek ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1462 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
zależy jeszcze, które pampki. Te białe są duże, używam jeszcze 2. Zielone już 3.
![]() |
![]() |
#1463 |
Zakorzenienie
|
ciut ponad 5 kg. ale nie patrzylam na kg. dwa razy przeciekly i zmienilismy. w ogole z '2' krotko korzystal (po jednej duzej paczce dwoch rodzajow pamersow i 2x Dada)
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1464 | |
Zakorzenienie
|
Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.
Cytat:
![]() moderna mega sliczny przystojnjak malpka za zdrowie ![]() ![]() I co wiedzialam leze sobie kolo niego - oczywiscie juz nje spi - eh mlglabym tak godzjnami sie w niego wpatrywac. Qrde kolezanka chce mnie wyciagnac na centrum popoldniu yhnm m ...??? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1465 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() gdyby mi zjadł w przychodni to bym poszła ale jak zjadł w domu o 8.30 i wyszliśmy na spacer później lekarz wyszłam od lekarza o 10.15 a ten mi nie chce jeść to byłam pewna ze nie zaśnie a ten mi psikusa zrobił ![]()
![]() |
![]() |
#1466 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a lepiej patrzyc wagowo czy wzrostowo? bo my juz tydzien temu mielismy 5 kg.. tak licze.. i pewnie zamowie juz 3 ( a widzialam, ze sa tez 3+ ... hmm.. ) ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Cytat:
![]() zapamietam sobie przed nastepna zmiana na czworki ![]() ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Cytat:
![]() ![]()
Moja dziewczynka Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2013-06-03 o 10:55 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1467 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1468 |
Zadomowienie
|
Właśnie się dowiedziałam, że mój z-d pracy się rozlatuje
![]() co ja zrobię ![]() macierzyński mam do 8 sierpnia + jeszcze te 2 tygodnie co obiecują. Nie wiem, reszta nowego macierzyńskiego, czy bezrobocie?? Będę to kalkulowała. Bezrobocie jest 6 m-cy ?? Ile się dostaje?
![]() |
#1469 |
Zakorzenienie
|
A wiecie moze jaka jest roznica pomiedzy rozmiarem 3 a 3+?
I ktore lepsze, New Baby, Baby Dry, Simple Dry?
![]() |
#1470 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() u nas dzis dzień marudy, pogoda do kitu wiec i dzieć niespokojny, tylko rece i rece... tak piszecie o chodzeniu- to przy Oliwce lekarka mi mówiła, ze ma tak duze napięcie mięśniowe żebym się przygotowała ze późno zacznie siadać i chodzić, a ona miała 4,5 miesiąca jak podniosła sie sama do siadu w łóżeczku (i juz potem leżenia nie było), zaraz potem zaczęła raczkować i chodzić- miała niecałe 8 miesięcy. Mam takie zdjęcie z jakiejś komunii w rodzinie jak Oliwka biegnie z piłką ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:25.