Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14! - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-03, 13:46   #4531
dzoan
Zakorzenienie

Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!

Hej Dziewczynki.. chyba ze 4 dni mnie nie było.. wypełnione na maxa były.. W każdym razie ze mną i z Lolem wszystko ok Stęskniłam się za Wami.. mam co nadrabiać, ale że obiad do robienia i SR popołudniu, to znowu dojdzie kilkanaście ładnych stron
Mam nadzieję, że przez te ostatnie dni nic się złego na wątku nie działo. A urodziła już któraś? Malinka widzę, że jest, a jak tam Margoś?

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 13:47   #4532
ona8686
Zakorzenienie

Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
a co do porodów to wiecie co, naszła mnie taka refleksja,
że nasz wątek w miarę dobrze się trzyma.

wszystkie jeszcze w dwupaku i żadna nie miałam większych niespodzianek ciążowych.
większośc z nas już wchodzi w okres taki, że nawet jakby do porodu doszło, to dziecko przeżyje bez problemu.

no strasznie fajny i szczęśliwy wątek
a ja odnioslam wrazenie, ze strasznie szybko sie sypiemy wszakze o porodach nie myslalam, lecz o dolegliwosciach, ktore powinny byc znacznie pozniej a sporo dziewczyn ma wczesniej

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 13:48   #4533
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Rourke wyglada na zacheconego... odtancz mezowi
ale on młody wtedy był
Stary 2013-06-03, 13:48   #4534
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, od dwoch godzin szylam pokrowiec na Lali stara gondolke, w ktorej trzymamy drobne zabaweczki taki zeby do pokoiku pasowal no i uszylam, doopa jestem krawiecka, ale wklejam i sie chwale
Kurcze, wyszedl tak, ze sie zastanawiam, czy go nie przemianowac na lozeczko Lili
bardzo ladnie wyszlo

Franuś
Stary 2013-06-03, 13:50   #4535
malinka0525
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki.. chyba ze 4 dni mnie nie było.. wypełnione na maxa były.. W każdym razie ze mną i z Lolem wszystko ok Stęskniłam się za Wami.. mam co nadrabiać, ale że obiad do robienia i SR popołudniu, to znowu dojdzie kilkanaście ładnych stron
Mam nadzieję, że przez te ostatnie dni nic się złego na wątku nie działo. A urodziła już któraś? Malinka widzę, że jest, a jak tam Margoś?
My obie z Margosią przenosimy się na listopad bo u nas jak było tak jest i nic się ruszyć nie chce

Burza u mnie nadchodzi

Milenka
malinka0525 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 13:57   #4536
sammi24
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
sammi nadajemy na tych samych falach My tez myslimy o tym niebieskim w srodku w 227 ale doszlismy do wniosku, ze jak bedzie dziewuszka to wylozy sie gondolke rozem i jakos bedzie. Nie wyglada to wg mnie zle. W sumie tez pewnosci nie mamy czy druga bedzie dziewuszka.
A ile daliscie za niego i co ma w zestawie?

A ten 320 boimy sie, ze za jasny.

Gdyby tak srodek 320, a wierzch 227
My daliśmy 1599 zł (dostawa gratis), w zestawie bida bo torba, która de facto i tak zawsze jest do kompletu, no i osłonka na nóżki do spacerówki. Znajomi mówili, że w sklepie można się jeszcze potargować ale my ciapy i żadne się nie odezwało na miejscu Adapterów do fotelika Maxi Cosi nie braliśmy bo nie będziemy go wpinać, a folię czy moskitierę dokupimy chyba w sklepie jeszcze bo będziemy tam jechać po materac do łóżeczka.
To daj znać na co padło u Was ostatecznie
sammi24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 13:59   #4537
kubus puchatek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez malinka0525 Pokaż wiadomość
Acha!!!! I zapomniałam się przywitać w ............. 39 tygodniu!!!!!!!!
za bardzooooo powazny tydzień

Cytat:
Dziewczyny, od dwoch godzin szylam pokrowiec na Lali stara gondolke, w ktorej trzymamy drobne zabaweczki taki zeby do pokoiku pasowal no i uszylam, doopa jestem krawiecka, ale wklejam i sie chwale
Kurcze, wyszedl tak, ze sie zastanawiam, czy go nie przemianowac na lozeczko Lili
Piękna robota,zdolniacha z Ciebie
kubus puchatek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 14:10   #4538
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
wszystkie spakowane

Cytat:
My obie z Margosią przenosimy się na listopad bo u nas jak było tak jest i nic się ruszyć nie chce

Burza u mnie nadchodzi
u mnie cały czas biegają brzydkie chmury, na zmianę czasem słońce czasem deszcz

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 14:11   #4539
dzoan
Zakorzenienie

Cytat:

Burza u mnie nadchodzi
Twardo się maluchy trzymają Tak sobie myślałam rano, że najgorsze pod koniec ciąży to to czekanie W każdej chwili może się zacząć, czas się dłuży.. chciałoby się już, a tu cisza.. Jak tu być cierpliwym

Nadrobiłam czwartek 30-ego i muszę uciekać po ziemniary do sklepu. Pogoda taka do du.. ledwo 13 stopni i mżawka do tego.. buuu!

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 14:16   #4540
Neni1984
Zakorzenienie

Hej

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
hej dziewczyny ja tak z doskoku bo cały dzien jakos mi tak zszedł, zaraz postaram się nadrobic, ale muszę się pożalić, że od paru godzin mam takie bóle jak na @ i mimo 3 nosp nie jest lepiej, a brzuch ciagle twardnieje... co za masakraaaaaaaaaa
Pojde niedlugo spać to mam nadzieje, ze w ciagu nocy minie
No, a teraz troche Was poczytam juz z łóżka, dobrej nocy Wam zycze

p.s. Kupiłam Jelp'a i zaczynam od jutra prac Bezikowe rzeczy!
I jak się dziś czujesz?
Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Powtórka z rozrywki
A żeby było śmieszniej łapią mnie skurcze Silny ból w podbrzuszu - jak na okres, tyle że mocniejszy, który przechodzi po krótkim czasie To przepowiadacz? Masakra A TŻ na nocce w pracy
Nie straszcie dziewczyny! Mam nadzieję, że zaraz doczytam, że już wszystko ok...
Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
ja to nie powiem co mój kochany dziś zrobił rano przed wyjściem do pracy, było koło 5
Co zrobił?
Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
Dobry...Dziewczynki blagam o magiczne kciuki.w nocy rozwalila mi sie 2. Ot tak sobie i nie wiem czy to pekl hemo czy wraca moj koszmarek z przeszlosci :-( rano bede dzwonic do swojego lekarza od 2 ale on dopiero jutro przyjmuje. Jutro mam tez gina - wizyta w szpitalu na badania. Wiec prosze o podwojne kciuki. Z gory dziekuje najladniej jak umiem

Strasznie dużo mam nadrabiania, więc wpadłam się przywitać

Noc miałam dziś wyjątkowo bardzo dobrą-spaliśmy z TŻ 10 godzin. Oczywiście budziłam się co godzinę na zmianę boczku i kilka razy na siku, ale szybko zasypiałam ponownie
Dzień za to mam taki sobie ... niby nic się nie dzieje, ale źle mi, niewygodnie, ciężko, smutno i już zdążyłam popłakać z rana.

TŻ poszedł na popołudniu, a ja trochę ponadrabiam i mam w planach sprzątanie. Mam dziś zajęcia ze SR, ale leje i nie będę chodziła godzinę w deszczu żeby tam dotrzeć i wrócić. Oby nic ważnego dziś nie było

Oliath jak wysypka? Jeśli Cię to pocieszy to przypomnę, że cały I trymestr miałam swędzącą pokrzywkę na dekolcie, szyi i twarzy... Nic nie pomagało, więc nie mam dla Ciebie żadnej rady
A teraz od 2 miesięcy mam podobną wysypkę na dłoni i też nie mogę sobie z nią poradzić.
Może to hormony?
A nasila Ci się wysypka i swędzenie nocą?

Edytowane przez Neni1984
Czas edycji: 2013-06-03 o 14:22
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 14:17   #4541
idzia111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sammi24 Pokaż wiadomość
My daliśmy 1599 zł (dostawa gratis), w zestawie bida bo torba, która de facto i tak zawsze jest do kompletu, no i osłonka na nóżki do spacerówki. Znajomi mówili, że w sklepie można się jeszcze potargować ale my ciapy i żadne się nie odezwało na miejscu Adapterów do fotelika Maxi Cosi nie braliśmy bo nie będziemy go wpinać, a folię czy moskitierę dokupimy chyba w sklepie jeszcze bo będziemy tam jechać po materac do łóżeczka.
To daj znać na co padło u Was ostatecznie
to na tej aukcji ktora podalam jest 1559zł z przesylka, torba, tymi ochronkmi na nozki, moskitiera, foliami przeciwdeszczowymi na gondole i spacerowke, a na stronie tego sklepu jest oferta z gratisowa przsylka, czyli 1539zł juz ze wszystkim. Dogadalam sie z wlascicielem i kupujemy jeszcze parasolke jedo w kolorze wozka za 50zł, wiec taki juz fajny zestaw za 1589zł bedzie

A napisz mi jaka wg Ciebie jest różnica w kolorach miedzy 227 a 320? Chodzi mi o to, że ten 227 jest ciemniejszy, ale czy wg Ciebie duzo ciemniejszy? Bo tam jest taki pasek w gondoli czarny, a w 320 jest ten pasek jasniejszy (jakis taki inny material niz reszta), wiec tam gdzie jest pasek jasniejszy moze dawac ogolne wrazenie, ze jest mocno jasniejszy. Mi zalezy na porównaniu tego materiału ktorego jest najwiecej. Okreslasz kolor 227 jako grafit a w 320 jako szary?

Co do adapterow to mamy tez takie samo zdanie, my nie bierzemy bo nie bedziemy uzywac.

Edytowane przez idzia111
Czas edycji: 2013-06-03 o 14:18
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 14:17   #4542
malaczarnakejt
Zakorzenienie

pobuszowałam po internetowych sklepach meblowych i allegro i spadam poprasować, bo leń się zrobiłam u rodziców, ciekawe co to będzie jak znów wrócę do mieszkania haha :P

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 14:34   #4543
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Co zrobił?
nie wiem czy to była chęć na ręczną robotę czy coś więcej
zapytam jak wróci , a to już nastąpi niedługo

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ----------

i znowu u mnie pada
niech ta chmura szybciej przechodzi, nie chce mi się z parasolem iść, ale chyba nie będę miała wyjścia

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 14:34   #4544
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
ale on młody wtedy był
a jaki piekny byl.....

Normalnie Mickey R. i Bruce W. kręcą mnie przeokropnie, nawet bardziej niz Eddie Vedder
Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Oliath jak wysypka? Jeśli Cię to pocieszy to przypomnę, że cały I trymestr miałam swędzącą pokrzywkę na dekolcie, szyi i twarzy... Nic nie pomagało, więc nie mam dla Ciebie żadnej rady
A teraz od 2 miesięcy mam podobną wysypkę na dłoni i też nie mogę sobie z nią poradzić.
Może to hormony?
A nasila Ci się wysypka i swędzenie nocą?
Moze?... Nie nasila sie noca, chyba.... ale fakt, ze obudzilo mnie i musialam sie poczochrac, bo bym chyba zaczela spiewac wiesz co, pogorszyla sie o tyle, ze ten caly wielki placek jest teraz jakby bardzo wyraznie oddzielony od reszty brzuszka, wyrazna granica, i w sumie nie ma wysypki, tylko skora taka grubsza, ziarnista, zywoczerwona. Bym Ci pokazala, ale nie chce dziewczyn obrzydzac no masakra, co ja mam z ta ciaza
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 14:40   #4545
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!
Bóle odpuściły ale dopiero jak zasnęłam.
Muszę poruszyć ten temat na następnej wizycie, bo to nienormalne żeby to aż tak bolały przepowiadacze i to do tego po 3 nospach, po dużej dawce magnezu i żeby co chwilę brzuch twardniał.
Mam natomiast inne zmartwienie- otóż na papierze dzisiaj rano zobaczyłam taką jakby galaretkę o długości paru cm- nie było tego niewiadomo ile, ale jednak było i się zmartwiłam, że to może czop mi zaczął odchodzić??

Wczoraj stwierdziłam do Tżta, że urodzę 27-28 czerwca bo tak mi się wydaje a on na to, że wg niego Bezik wyjdzie 30 lipca i będzie uwaga uwaga uwaga- PÓŹNIAKIEM
Kiedy masz kolejną wizytę? Umów się może jakoś na dniach, co?

A co do porodu to ja już mam zaklepaną datę blisko Twojej - 29 czerwca
Cytat:
W tych wolnych dniach wpadła do mnie koleżanka i przywiozła mi dwie torby przepięknych ubranek po swoim 4 miesięcznym synku jak przejrzałam to okazało się, że już nic kompletnie nie muszę dokupować. A już myślałam, że będę jedyną nieobdarowaną ciuszkowo na wątku dostałam też większy, włochaty kombinezonik i śpiworek do spania, który miałam zamiar zamawiać w tym tygodniu hehe

Kupiłam też w piątek w Biedrze dwie koszule do szpitala, kupię jeszcze jedną jakąś taniochę do porodu i mam spokój z wyprawką do szpitala
Super
Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Poza tym znajoma/nieznajoma (znam ją tylko z pisania na innym forum) przysłała mi 2 paczki tych dużych podpasek, 5 szt majtek siateczkowych, wkładki laktacyjne, czapeczki, niedrapki, zasypkę za free bo jej już niepotrzebne, a po co ma wywalać. Muszę dokupić parę kosmetyków dla małej, duże podkłady na łóżko i jestem ready!
Fajna ta nieznajoma znajoma!
Podaj jej mój adres jeszcze, co?
Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość
Nasz Glut będzie miał jednak włoski Tż miał rano straszną zgagę

Cytat:
Moze?... Nie nasila sie noca, chyba.... ale fakt, ze obudzilo mnie i musialam sie poczochrac, bo bym chyba zaczela spiewac wiesz co, pogorszyla sie o tyle, ze ten caly wielki placek jest teraz jakby bardzo wyraznie oddzielony od reszty brzuszka, wyrazna granica, i w sumie nie ma wysypki, tylko skora taka grubsza, ziarnista, zywoczerwona. Bym Ci pokazala, ale nie chce dziewczyn obrzydzac no masakra, co ja mam z ta ciaza
Spróbuj z wapnem i Fenistilem-lekko znieczula swędzenie.
Dodatkowo możesz zacząć się modlić i ... tyle z moich rad
Mogę Cię jeszcze tylko przytulić i zapewnić, że znam ten ból
Stary 2013-06-03, 14:43   #4546
magolina
Wtajemniczenie

Jakiś taki dziwny ten dzień

Cytat:
Napisane przez kubus puchatek Pokaż wiadomość
Aha i zapomniałam się pochwalić,że mój Tż zrobił wczoraj deal roku,kupił na ebayu łóżeczko i materac z Mothercare za 20 funtów wszystko. Stan bardzo OK,muszę je tylko umyć i wyprać i się zastanowić czy chcę nowy materac czy zostanie ten,bo jest dobrej jakości.
faktycznie super zakup

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
Oliath, chciałaś foto mojego siniaczka z laboratorium - teraz nabrał kształtu i kolorów, więc wstawiam :P Nie mam porównania z Twoim bo na tel. nie widziałam zdjęcia, a teraz nie mogę znaleźć. No ale też mam się czym chwalić
Galanty

Cytat:
O matulu toż to już za chwil kilka

Cytat:
Śliczny
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 14:44   #4547
sammi24
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
to na tej aukcji ktora podalam jest 1559zł z przesylka, torba, tymi ochronkmi na nozki, moskitiera, foliami przeciwdeszczowymi na gondole i spacerowke, a na stronie tego sklepu jest oferta z gratisowa przsylka, czyli 1539zł juz ze wszystkim. Dogadalam sie z wlascicielem i kupujemy jeszcze parasolke jedo w kolorze wozka za 50zł, wiec taki juz fajny zestaw za 1589zł bedzie

A napisz mi jaka wg Ciebie jest różnica w kolorach miedzy 227 a 320? Chodzi mi o to, że ten 227 jest ciemniejszy, ale czy wg Ciebie duzo ciemniejszy? Bo tam jest taki pasek w gondoli czarny, a w 320 jest ten pasek jasniejszy (jakis taki inny material niz reszta), wiec tam gdzie jest pasek jasniejszy moze dawac ogolne wrazenie, ze jest mocno jasniejszy. Mi zalezy na porównaniu tego materiału ktorego jest najwiecej. Okreslasz kolor 227 jako grafit a w 320 jako szary?

Co do adapterow to mamy tez takie samo zdanie, my nie bierzemy bo nie bedziemy uzywac.
No to macie super zestaw za super cenę, naprawdę my myśleliśmy nad sprzedawcą z Częstochowy na allegro (nie wiem czy czasem Ty tez nie wrzuciłas z nim linka) ale stwierdziliśmy, że skoro mamy sklep pod nosem, to będzie łatwiej z naprawami czy reklamacją (oczywiście zakładam, że będzie bezszwankowy ).
No tak czy siak, macie bardzo korzystnie wykalkulowany zakup

Co do kolorów - jak dla mnie oba są z wierzchu takie same, tylko tak jak piszesz - całe wrażenie zmieniają paski na gondoli czy wnętrza spacerówek. Ten siwy na gondoli w 320 jest jakby zamszowy tzn materiał zachowuje sie jak w zamszu, jak przejedziesz ręką, to "materiał zmienia jakby kierunek ułożenia "włosia", widać to gołym okiem. Ten zestaw kolorów w 227 tak jak pisałam, widzieliśmy w wersji starszej Jedo i tam nie było takiego zamszu więc nie wiem czy czarny pasek też jest z takiego materiału
W ogóle dla mnie kolory są ciuteńke jaśniejsze realnie niż na zdjęciach w necie. Ale to bardzo subtelna różnica, trzeba być kobietą, w dodatku diabelnie upartą, żeby to zauważyć a może kwestia oświetlenia
Stary 2013-06-03, 14:50   #4548
Oliath
Zakorzenienie

Znalazlam: PUPPP - Swędząca Pokrzywka Ciężarnych (pruritic urticalial papules and plaques of pregnency= dermatoza ciazowa).
Bardzo zabawne, ze los mnie sobie upatrzyl na krolika doswiadczalnego.
Piszą, ze to choroba III trymestru - zaczyna sie od okolic pepka/ podbrzusza i rozlazi na uda/ ramiona.
No hit po prostu.
Niegrozna dla dziecka, leczenie tylko objawowe, glownie zewnetrzne - kortykosteroidy.
Zaje@#$%ście.
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 14:52   #4549
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:

O jaaa, super a jak dokończyła sto zdanie z obrączkami ???
Moje wymarzone obrączki to trzy karaty szczęścia i dziesięć gramów czystej miłości.
Okazało się być najlepszym hasłem.
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 15:00   #4550
mela1234
Zakorzenienie

Cytat:
Tak tylko zaznaczę, że Małgosię urodziłam w 39 tygodniu

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
a co do porodów to wiecie co, naszła mnie taka refleksja,
że nasz wątek w miarę dobrze się trzyma.

wszystkie jeszcze w dwupaku i żadna nie miałam większych niespodzianek ciążowych.
większośc z nas już wchodzi w okres taki, że nawet jakby do porodu doszło, to dziecko przeżyje bez problemu.

no strasznie fajny i szczęśliwy wątek
I proszę cię, żebyś nic nie wykrakała. No chyba, że Malince czy Margosi.

Cytat:
Znalazlam: PUPPP - Swędząca Pokrzywka Ciężarnych (pruritic urticalial papules and plaques of pregnency= dermatoza ciazowa).
Piszą, ze to choroba III trymestru - zaczyna sie od okolic pepka/ podbrzusza i rozlazi na uda/ ramiona.
No hit po prostu.
Niegrozna dla dziecka, leczenie tylko objawowe, glownie zewnetrzne - kortykosteroidy.
Zaje@#$%ście.
Oj bido ty
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 15:00   #4551
sammi24
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Moje wymarzone obrączki to trzy karaty szczęścia i dziesięć gramów czystej miłości.
Faktycznie, bardzo pomysłowo
Stary 2013-06-03, 15:01   #4552
Anulka_p
Zakorzenienie

Zamówiliśmy płyty na meble do salonu i okazało się, że ta którą wybraliśmy ze wzornika płyt już nie istnieje. Została wycofana z produkcji. Ja to zawsze wybiorę sobie coś, wymyślę, czego później nie mogę dostać. No nic, zaraz po obiedzie jedziemy wybrać inną. Tylko jaką? Skoro ta tak bardzo mi się podobała. Nie ma żadnej podobnej.
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 15:03   #4553
Neni1984
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41126194]Ale zamuła... Na szczęście się wypogodziło.
Jeszcze 4 godziny do wizytki, zaczynam się stresować
[/QUOTE]
Trzymam kciuki za wizytę
Cytat:
Napisane przez kubus puchatek Pokaż wiadomość
Aha i zapomniałam się pochwalić,że mój Tż zrobił wczoraj deal roku,kupił na ebayu łóżeczko i materac z Mothercare za 20 funtów wszystko. Stan bardzo OK,muszę je tylko umyć i wyprać i się zastanowić czy chcę nowy materac czy zostanie ten,bo jest dobrej jakości. Teraz się zastanawiam nad kolorem pościeli,ochraniacza,kołd erki,jest taki wybór,że oczy mi masakruje
Super
Cytat:

Cytat:
Pomysłowo

No i nadrobiłam, wcale tak dużo nie było

Oliath
śliczny ten pokrowiec uszyłaś
Początkowo myślałam, że to dla Lili
Stary 2013-06-03, 15:03   #4554
czarownica1
Zakorzenienie

Cytat:
No hit po prostu.
Zaje@#$%ście.
boszzeee Oliath, ile jeszcze zniesiesz?
czarownica1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 15:06   #4555
cynamon_owa
Zadomowienie

Wpadła Was poczytać- a w zasadzie poczytać dobre wieści a tutaj widzę, że nie do końca ciekawie. Kobiety-co jest?

dla nas wszystkich- proszę jeszcze chwilkę poczekać z tym rozpakowaniem zawartości brzuszkowych (Malinka, Margoś- sorry, to nie do Was )

za dzisiejsze wizyty

---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------

Oliath- Bidulo- ale Cię wzięło... Trzymaj się
enleeve, magdalenne- co Wy tak przed szereg wyskakujesz z tymi skurczami- poczekajcie jeszcze, co?

Edytowane przez cynamon_owa
Czas edycji: 2013-06-03 o 15:08
cynamon_owa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 15:08   #4556
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cynamon_owa Pokaż wiadomość

Wpadła Was poczytać- a w zasadzie poczytać dobre wieści a tutaj widzę, że nie do końca ciekawie. Kobiety-co jest?

dla nas wszystkich- proszę jeszcze chwilkę poczekać z tym rozpakowaniem zawartości brzuszkowych (Malinka, Margoś- sorry, to nie do Was )

za dzisiejsze wizyty

---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------

Oliath- Bidulo- ale Cię wzięło... Trzymaj się
enleeve, magdalenne- co Wy tak przed szereg wyskakujesz z tymi skurczami- poczekajcie jeszcze, co?
CYNAMONKA A JAK TY SIE WOGOLE TERAZ miewasz? jest cut lepiej jak cisnienie???

28.07.2013r.
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 15:09   #4557
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
No hit po prostu.
Zaje@#$%ście.
Ale masz szczęście Chyba jednak powinnaś powiedzieć o tym lekarzowi na wizycie
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 15:10   #4558
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
No hit po prostu.
Zaje@#$%ście.
o matko wspolczuje

Cytat:
mmm, gdzies czytalam to zdanie, chyba na innym watku, tak mi sie spodobalo, ze je nawet zapisalam

Przybłakala sie burza, oby nie padalo, bo na balkonie kołdra schnie, a mnie jeszcze ten brzus pobolewa i nie usmiecha sie mi wstawac i to sciagac.

Franuś
Stary 2013-06-03, 15:13   #4559
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
no pięknie i tak na poczekaniu to wymyśliłaś?

Cytat:
Dzoan na razie prócz dziwnych przypadłości żadna się nie rozpakowała chęci są, ale dzieciaczkom chyba wygodnie u mamuś

Cytat:
Kolorowy a czekaj, poszukam mojego Ooooo, jest ostatnia fota. Teraz juz nie ma sladu

OMG OMG OMG!!!!..... Rany Boskie jak blisko

te siniaki są straszne!
A obszycie chyba udane
Na fotce nie wdać byś coś źle zrobiła
Cytat:
MALINKA JAK TO BRZMI!!!!!!!!!!!!!!!!

Wiecie, ja zaczynam mieć pietra

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
Oliath, chciałaś foto mojego siniaczka z laboratorium - teraz nabrał kształtu i kolorów, więc wstawiam :P Nie mam porównania z Twoim bo na tel. nie widziałam zdjęcia, a teraz nie mogę znaleźć. No ale też mam się czym chwalić

Właśnie dostałam info, że pod koniec przyszłego tygodnia koniec remontu
brrr wygląda jakby Cię ktoś pobił...

PS. To nawet specom nieźle idzie remoncik

28.07.2013r.
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 15:15   #4560
cynamon_owa
Zadomowienie

czarownica- kolejna Biedna...
ona- weźcie sobie kobiety jaj nie róbcie- jakiś chyba nieszczęśliwy dzień dzisiaj

Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość
CYNAMONKA A JAK TY SIE WOGOLE TERAZ miewasz? jest cut lepiej jak cisnienie???
Dzięki, że pytasz- w sumie to bez zmian Ważne, że nie jest gorzej Dosłownie odliczam godziny do środowej kontroli i usg- mam nadzieję, że Młody rośnie ładnie Powinien ważyć już ok 2,5kg chociaż w piątek widziałam w szpitalu kobiety z podobnym terminem do mnie + podobnymi objawami i ich dzieciaczki ważyły po 1,5kg- trochę się boję ale w głębi serca wierzę, że Adaś jest małym klocuszkiem

cynamon_owa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości