Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają, mamy IX-X 2013, cz. VIII - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013. 1 1,96%
Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają. 22 43,14%
Mamusi kochany maluszku, zostań jeszcze w moim brzuszku. 5 9,80%
Tamta leży, inna biega, do porodu czas ucieka. 2 3,92%
Chociaż czas ucieka, niech maluszek do terminu grzecznie w brzuszku czeka. 5 9,80%
Okrąglutkie mamy brzuszki, lecz to nie czas na maluszki! 16 31,37%
Głosujący: 51. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-03, 15:12   #2881
misia332
Zakorzenienie

Dot.: Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają, mamy IX-X 2013, cz. VIII

http://wiadomosci.wp.tv/i,W-Czechach...10b40#m1237093

Matall śliczny brzuszek.

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 15:15   #2882
tancerka212
Zakorzenienie

Dot.: Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają, mamy IX-X 2013, cz. VIII

Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
Ja mam też pokój objuczony strasznie mimo, że jest strych i garderoba i sporo rzeczy już wyeksportowałam.
Ja Wam sprzedam lepszą rewelację.Będę miała do gotowania w DE najprawdopodobniej 2 gazówki turystyczne i prodiż elektryczny.Niestety gazu nam jeszcze nie podłączyli.Jest co prawda taka kuchenka na drewno, ale nie będę jej używać przy Wiki, bo to wiele nie trzeba by sie poparzyła.No i jeszcze ciepłej wody w kuchni nie ma, ani CO.Już zgodzono sie podłączyć nam gaz, jednak trzeba sie z nimi jeszcze poumawiać i nie wiadomo kiedy to będzie.
No ale za to razem i na swoim.
uhuhuhu to niezły obóz przetrwania się szykuje ale ważne że razem
Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
u mnie tak było do końca 5 miesiąca a teraz to nie ma opcji, żeby nie było widać tak mnie wywaliło
ja też mam wrażenie że rosnę w oczach taka kuleczka przede mną już się zrobiła że ja już się ze swoją ciążą nie ukryję ale w sumie nie mam zamiaru się ukrywać bo to fajny czas kiedy jeszcze wszystko możesz z nim zrobić i nie sterczy pół kilometra przed tobą a jednocześnie już jesteś dumną mamusią bez dwóch zdań także delektuję się tym moim brzuniem ile mogę
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 15:16   #2883
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Nie no fajnie

Wróciłam do domu. Czekam na moje dzieci. Wchodzi Mateusz (młodszy) i tak do mnie: mamuś ale ty schudłaś

Edytowane przez katarzyna2811
Czas edycji: 2013-06-03 o 15:19
katarzyna2811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 15:17   #2884
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość

ja też mam wrażenie że rosnę w oczach taka kuleczka przede mną już się zrobiła że ja już się ze swoją ciążą nie ukryję ale w sumie nie mam zamiaru się ukrywać bo to fajny czas kiedy jeszcze wszystko możesz z nim zrobić i nie sterczy pół kilometra przed tobą a jednocześnie już jesteś dumną mamusią bez dwóch zdań także delektuję się tym moim brzuniem ile mogę
ja też się cieszę brzusiem
i cieszę się, że urósł, bo Julka ma dużo miejsca do fikania
Stary 2013-06-03, 15:18   #2885
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość
Piszecie o teściach, którzy się nie interesują, nie kupują i cieszcie się tym!
Moja kupuje...tylko po co mi jakieś dzieciowe poszewki na poduszki, jak dziecko będzie miało poduszkę dopiero od ok. 2 r.ż.?
Albo rady typu: tylko sobie nie naucz dziecka, ze o 19 kąpiel i spać, bo życia nie będziecie mieli (myślała tu o imprezach rodzinnych, że niby wtedy się dopiero zaczynają). A mnie takie imprezy właśnie męczą, no i cały rok się nie imprezkuje, a tak położę dziecko spać o 20 i mam czas dla siebie np. na wizaż A nie, że do 23 zabawa w zasypianie, a o 5 pobudka.

Ach wiem, że wszystko życie zweryfikuje, ale ja się chcę na swoich błędach uczyć, a nie słuchać teściowej
Z takimi radami starszego pokolenia to czasami tak jest, że te rzeczy, które 30 lat temu uznawane były za prawidłowe, między czasie sie okazało, że prawidłowe nie są i że lepiej zrobić inaczej(np. te poduszki, czy podawanie pomarańczy pół rocznemu dziecku).Nie mówię, że wszystko takie jest, czasami są naprawdę skuteczne babcine rady.
Moja też marudzi, że kładę dziecko bez poduszki, bo skoro ja mam poduszkę, to dlaczego ona nie.Ale i tqk nie daję.Co prawda nie wiem jak mała spała będąc z nia na działce, no ale ma już 7 miesięcy więc nie będę się o to wykłócać.Marudzi też, że ona chodzi późno spać i późno wstaje, no bo przecież dziecko powinno spać od 20-6.No ale są różne dzieci, wychodzę z założenia, że skoro tak woli i jest taka możliwość to po co ją zmuszać.
maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 15:21   #2886
misia332
Zakorzenienie

Cytat:

hmm, u mnie też tak jest, wczoraj mi brzuch podskakiwał wieczorem. ja kocham bardzo tego mojego łobuza w brzuchu i nie będę ukrywać.

Dziewczyny, moje problemy nie były związane z TŻ, ani z jakąs kłótnią.
Miałam po prostu złe samopoczucie, które wszyscy chcieli mi poprawić Teraz już jest lepiej, ale naprawdę w sobotę czułam się bardzo źle, jechałam z TŻ samochodem i płakałam, a nie wiedziałam dlaczego.

Musiałam sobie w głowie też sama poukładać co nieco.

Z dobrych rzeczy, wczoraj byliśmy nad morzem, mama wzięła nas na lody i do Maca na frytki. Aha i pogoda się poprawiła. dzisiaj prawie 30 stopni.

Aaa i obcięłam włosy.

Stary 2013-06-03, 15:24   #2887
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
Nie jest aż tak źle.W najgorszym wypadku mała będzie jadła ze słoiczków, a my z puszek
Zawsze można na jednym palniku robić jakieś mieso, na drugim ziemniaki.Albo mięso upiec.Zupę raz na 2 dni więcej.A wiki i tak jada wcześniej obiadek niż my, a takie ilosci to sie gotuja ekspresowo.Mam nadzieję, że to długo nie potrwa jednak.

Edytowane przez maharet1092
Czas edycji: 2013-06-03 o 15:25

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-03, 15:25   #2888
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dirtymagic85 Pokaż wiadomość
no to mam pytanko bajka: głośno chodzi taki elektryczny laktator? zastanawiam się czy warto dokładać niż tyle pompować ręcznym...czy to też przyspiesza troszkę odciąganie, czy tak samo wydoi cyca jak z ręcznego?
http://allegro.pl/listing/listing.ph...+mini+electric

ta medela akurat super cicha nie jest. mi tam to nie przeszkadzalo, wolalam sluchac niz recznie pompowac bo zakwasy w rekach wychodzily i bolaly ja z obu cyckow szybciutko mleko sciagalam, zreszta mozesz sie wtedy skupic na czytaniu wizazu np, a nie pompowaniu reczny laktator jest spoko jak raz na ruski rok musisz sciagac. no i mimo ze glosny to moja core usypial a w nocy jak sciagalam to nikogo nie budzilam. a czy tak samo wydoi to ciezko powiedziec.
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 15:26   #2889
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
hmm, u mnie też tak jest, wczoraj mi brzuch podskakiwał wieczorem. ja kocham bardzo tego mojego łobuza w brzuchu i nie będę ukrywać.

Dziewczyny, moje problemy nie były związane z TŻ, ani z jakąs kłótnią.
Miałam po prostu złe samopoczucie, które wszyscy chcieli mi poprawić Teraz już jest lepiej, ale naprawdę w sobotę czułam się bardzo źle, jechałam z TŻ samochodem i płakałam, a nie wiedziałam dlaczego.

Musiałam sobie w głowie też sama poukładać co nieco.

Z dobrych rzeczy, wczoraj byliśmy nad morzem, mama wzięła nas na lody i do Maca na frytki. Aha i pogoda się poprawiła. dzisiaj prawie 30 stopni.

Aaa i obcięłam włosy.
a jak krótko?
Stary 2013-06-03, 15:33   #2890
dirtymagic85
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
http://allegro.pl/listing/listing.ph...+mini+electric

ta medela akurat super cicha nie jest. mi tam to nie przeszkadzalo, wolalam sluchac niz recznie pompowac bo zakwasy w rekach wychodzily i bolaly ja z obu cyckow szybciutko mleko sciagalam, zreszta mozesz sie wtedy skupic na czytaniu wizazu np, a nie pompowaniu reczny laktator jest spoko jak raz na ruski rok musisz sciagac. no i mimo ze glosny to moja core usypial a w nocy jak sciagalam to nikogo nie budzilam. a czy tak samo wydoi to ciezko powiedziec.
dzięki za linka
Cholercia czemu są takie różnice w cenie aż 100zł? o co kaman? ten sam produkt a cena o 100zł inna. Hm

Tż dzwoni pyta czy mi 20dkg migdałów starczy, no bez jaj, cały kilogram!
dirtymagic85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 15:38   #2891
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dirtymagic85 Pokaż wiadomość
dzięki za linka
Cholercia czemu są takie różnice w cenie aż 100zł? o co kaman? ten sam produkt a cena o 100zł inna. Hm

Tż dzwoni pyta czy mi 20dkg migdałów starczy, no bez jaj, cały kilogram!
standardowo to 270 zl, powyzej tej ceny to przeplacanie ale zawsze sie jakis jelen zlapie co zaplaci stowe wiecej
Mel B 14/14 ✓

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-03, 15:43   #2892
dirtymagic85
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
standardowo to 270 zl, powyzej tej ceny to przeplacanie ale zawsze sie jakis jelen zlapie co zaplaci stowe wiecej
aha, no ja jeleniem nie cem być
idę obiad robić.
A zgaga do mnie przyszła trzeci raz już dzisiaj, masakra jakaś
dirtymagic85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 15:48   #2893
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
a jak krótko?
mam teraz do ramion

Stary 2013-06-03, 15:51   #2894
t_89
Zakorzenienie

sprzedali ten wozek musze szukac od nowa ;/
t_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 15:58   #2895
kropla_deszczu
Zadomowienie

dzień dobry laseczki

czy u Was też tak paskudnie jak u mnie? właśnie przez moje miasto przeszła burza ! lało jak z cebra i do tego grzmiało i blyskało tak dość mocno i czarno jak w dooopie było! i zmno jest kiedy w końcu będzie jakaś normalna pogoda ja chcę słońce i ciepełko już

ależ ja się dzisiaj wyspałam wstałam dopiero o 10:30
coś tam Was podczytałam, ale nie za dużo bo musiałam sobie w końcu zrobić porządek z meilem wstyd się przyznać, ale od września jakoś nie umiałam się zabrac za zmianę meila - w związku ze zmianą nazwiska no, ale już mam to za sobą

później powysyłałam zdjęcia mojej sukni ślubnej - bo się jakaś babeczka zainteresowała, może kupi trzymajcie kciuki

Widziałam, że ladan i matall już pogodzone z TŻ - cieszę się i mam nadzieję, że Wasi TŻ coś z tych kłótni wynieśli mądrego

nena_milka też doczytałam, że były problemy z TŻ, im się chyba we łbach poprzewracało od nadmiaru wolnego
- byłam gotowa za Ciebie umrzeć..."
08.09.12 ŻONA
07.08.13 MAMA

Uganiamy się za uniesieniem takim, przy którym wszystko inne blednie...
kropla_deszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 15:59   #2896
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Dawałyście dzieciom dynię?Kupowałyście w słoiczkach czy jak?
Ja miałam tyle świeżych jesienią, a ze wszystkiego zrobiłam dżemy, teraz żałuję bo nie dam tego małej.Eh.Teraz zarezerwowałam sobie parę dyń i zrobie takie bez cukrowe.
Stary 2013-06-03, 16:01   #2897
Madzia000
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość

oo to cena za truskawy super, ja płaciłam 12zł za kg :/
leżaczki są ok, ale nie na długo w ciągu dnia i od któregoś miesiąca, bodajże od 3
co do Leona, mój chrześniak tak ma na początku jak mój brat wymyślił to imię to każdy szok i takie że bleee nie fajne i w ogóle, ale no jak na niego patrzę to nie mógłby być Patrykiem, Maćkiem czy kim tam Leon znakomicie do niego pasuje i sprawdziło się że Leony to mądre chłopaki
ale Kacper mi się straaaaaaasznie podoba
Tez sie zdziwilam jak wczoraj zobaczylam cene 7 zl / kg i sprzedawał to taki młody chlopaczek kolo 30stki w niedziele po 20 godzinie, mam nadzieje ze legalne i niekradzione

Co do imienia:

mój mąż 20 minut temu orzyszedl z pracy, od razu przylecial sie przywitac z brzuszkiem, noi wczoraj zaklepane imie Kacper, dzisiaj juz mu nie pasuje bo "chyba duzo Kacprow dookoła..." i "Mikołaj to faktycznie ładne imie" co za chłop matal jeszcze mi nic nie zmieniaj, musimy to przegadac na spokojnie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
a ja mam takie pytanie, czy jecie wątróbkę drobiową w ciąży (...)
ja mialam okres ze jadlam 4 razy co drugi dzien (na poczatku ciazy) i nic mi nie bylo/ nie jest ale fakt ze nie mozna przedobrzyc...

Cytat:
Napisane przez nena_milka Pokaż wiadomość

Madziaooo jeżeli wsadzała do takiego leżaczka córkę zaraz po urodzeniu to niewątpie, że nie pomogło jej to na biodra... Ale jeśli poczekała np do 3 miesiąca to wątpie, że problemy z bioderkami pojawiły się przez leżaczek... Do 3 miesiąca to albo leżaczek Tiny love http://allegro.pl/tiny-love-lezaczek...269673117.html albo gondola od wózka, albo łóżeczko po prostu całkiem płasko.
chyba calkiem zrezygnuje z bujaczka, zostanie mi łozeczko na plasko, ewentualnie zainwestuje w kołyske, lub mate edukacyjną, tylko taka mata od którego miesiaca ?

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
no i się zapomniałam pochwalić, dziś mamy studniówkę !!!
Myslalam, ze o impreze chodzi ta przezdmaturalną i juz mialam udanej imprezy zyczyc

Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość
Ja pasztecikiem to też czasami grzeszę uwielbiam go

Wiem, wiem że trzeba hamować biegami ... ale nie wiem jakby to wyszło w praktyce
Mój mąż ma szczęscie do niesprawnych hamulcy.

A i według mojego babystrology dzisiaj zaczynam 7 miesiąc, a tym samym III trymestr

paszteciki są fe ?

Cytat:
Napisane przez katarzyna2811 Pokaż wiadomość
Może nie powinnam ale muszę się pochwalić: oto mój siostrzeniec, urodzony dzisiaj o 4 40. Waga 3020 gr, długośc 53
śliczniutki

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Za 180 zł

To teraz foty:
Mój salon (obiecany kiedyś, same zobaczcie, że nie ma gdzie łóżeczka wstawić )

Nowe ciuszki z dziś (allegro używki + body z Carrefoura za 7 zł)

Kolejna fota apartamentu Elenki Mam 2 razy większy brzuch niż ta babka, od której mam kołyskę, a ona w lipcu rodzi
piekny brzusio Ty jestes w 25 tc jak ja czy mi sie zdaje ?
Nasz Skarb:
JAŚ 09.09.2013

Madzia000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 16:04   #2898
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:

Piątki sobie nie wyobrażam...

Cytat:
Ja miałam tyle świeżych jesienią, a ze wszystkiego zrobiłam dżemy, teraz żałuję bo nie dam tego małej.Eh.Teraz zarezerwowałam sobie parę dyń i zrobie takie bez cukrowe.
Ja dawałam słoiczek dynia z jabłkiem

Materiały z kołyski się piorą

---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Madzia000 Pokaż wiadomość
piekny brzusio Ty jestes w 25 tc jak ja czy mi sie zdaje ?
Ja w 24 tc
Ja mam dziś 23t3d

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 16:09   #2899
Aaamelkaa
Zakorzenienie

a pasztetową można jeść w ciąży ?

---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ----------

Cytat:
Napisane przez t_89 Pokaż wiadomość

nie złosc się , jest jeszce troche czasu, co raz są nowe ogłoszenia, znajdziesz super wózio

07-04-2015 Kamiś

Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 16:09   #2900
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
ja dawalam chyba dynie z ziemniakiem ze sloika, hippa.
Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
ja ostatnio zjadlam, ale jak spojrzalam na sklad.. to juz nigdy wiecej nie tkne

u mnie tez truskawki tanioszka powoli bo 7,9 zl /kg ale jeszcze szalu smakowego nie ma bo kwasne, mimo ze wygladaja jak by sie slonca nalykaly, ale to szklarniowe chyba jeszcze ?
Mel B 14/14 ✓
Stary 2013-06-03, 16:13   #2901
t_89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ----------

nie złosc się , jest jeszce troche czasu, co raz są nowe ogłoszenia, znajdziesz super wózio
No wiem, ze sa ale napalilam sie na ten wozek jak juz zniknela aukcja i nie wiem teraz znalazlam czarny ale w stanie idealnym bo ma wloski na kolkach i nie odklejone te napisy naklejki i juz sama nie wiem czy czekac az cos wskoczy czy kupic ;|
Stary 2013-06-03, 16:13   #2902
butterfly20
Zakorzenienie

Wróciłam z zakupów,oczywiście nic sobie nie kupiłam.Ale za to mąż dostał spodnie i... o ja głupia...nową grę na x-boxa.Teraz będzie mnie męczył

Teściowa mi przyniosła zupę kalarepową. Nigdy nie jadłam,ale very good

Cytat:
Napisane przez Susanna Pokaż wiadomość
Jaaa ale się cieszę Wylicytowałam leżaczek Tiny Love za 120 zł (używka) i odbiór osobisty w Chorzowie czyli mąż może go po pracy odebrać Ale się ciesze, tak długo polowałam na okazję cenową
Super

A ja wyczaiłam,że r_p77 jest z mojego miasta i mogę u niego odebrać osobiście

Cytat:
Napisane przez katarzyna2811 Pokaż wiadomość
Może nie powinnam ale muszę się pochwalić: oto mój siostrzeniec, urodzony dzisiaj o 4 40. Waga 3020 gr, długośc 53

Cudny malutki

Cytat:
ja się stresuję, bo jutro ma być kurier z moim Tako
Na pewno będzie wszystko ok Jak będzie to obfoć

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Czeszko
Witam juz z domu ale przegonili mnie dzisiaj jak psa burka... nie wiem co to mialo na celu...zebym szybko do nich wrocila czy jak... tfu tfu... tak wiec rano wstalam, pomierzyli cisnienie, podali sniadanie, ledwo zjadlam a przyleciala lekarka i mowi ze juz mam z nia isc na usg... normalnie przychodzil obchod i mowili ze dzisiaj bedzie badanie, a samo badanie bylo dopiero 14-15... jak mieli chwile czasu to przychodzili... a dzis mam biegiem leciec, ani nie umyta ani nic.. wyblagalam 10 minut podmylam pipke, zeby i polecialam... zrobili mi usg, powiedzieli ze wszystko ok, lej sie cofnal, szyjka ma 3 cm i jest stabilna i ze moge isc do domu ale jeszcze mam zrobic ktg a oni w tym czasie przygotuja wypis... no wiec poszlam na to ktg, i nim wrocilam wypis juz byl... jako ze nadal bylam brudna i w pizamie to weszlam na chwile pod prysznic a nim wrocilam juz czekala laska zeby rozebrac moje lozko... takze na szybciocha sie ubieralam, malowalam i pakowalam, bo nikt wczesniej nie mowil ze jest opcja ze dzis wyjde... zostawilam im tam moje manatki a sama poszlam spacerkiem do domu (mam z 15 minut)... po pracy podjedziemy z mezem po rzeczy... slowem jestem zmeczona... zrobilam se na szybko cos do jedzenia i leze...
Oj to faktycznie Cię przegonili,ale ważne,że już w domciu

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Zrobię, jak ją ogarnę, bo na razie jest w 5 częściach, do prania i 2 elementy mam do naprawienia (nie gra melodyjka, ale ja w sumie i tak mam karuzelkę osobno, to mi bardzo nie przeszkadza, no i jeden element muszę dokleić, bo pękł plastik).
Ale o tą mam:
http://tablica.pl/oferta/kolyska-sim...a-ID2U6aX.html
babka kupiła 2, rodzi w lipcu i nie mogła zdecydować, którą chce

Ja nie byłam, ale mnie zaintrygowałaś
Cudna, kolor też cudny

Cytat:
Jaki wózek?Szkoda

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 16:15   #2903
nena_milka
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają, mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
Mastz to samo co my, to że tu mieszkamy tzn, że nic nie potrzebujemy, bo przecież sramy kasą na lewo i prawo. A tu wszystko 5 razy droższe. W sobotę byłam w sklepie, kupiłam małemy na dzień dziecka tetry ( bo były czarne, i z czaszkami) i za 6 zapłaciłam prawie 30 euro.
.
Amen siostro. Za kubeczki do moczu daje 11zl/szt. A w pl w moim laboratorium mocz i morfologia 14zl
Są super wyprz ale nie wszystko przeceniają sezonowo przecież.
Db, że już lepiej się czujesz.

Cytat:
:banghead: Ten brązowy? A czarny jest? Z różowym też fajny będzie. ..
09 października 2013 18:45 Ninka
nena_milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 16:19   #2904
t_89
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają, mamy IX-X 201

Cytat:
Amen siostro. Za kubeczki do moczu daje 11zl/szt. A w pl w moim laboratorium mocz i morfologia 14zl
Są super wyprz ale nie wszystko przeceniają sezonowo przecież.
Db, że już lepiej się czujesz.

:banghead: Ten brązowy? A czarny jest? Z różowym też fajny będzie. ..
Maxi cosi mura

No ten brazowy glupia jak zwykle sie zastanawiam dlugo

Czarny jest napisalam @ babce czekam czy odp. Ehh juz nie wiem czy go brac czy czekac ;/
Stary 2013-06-03, 16:23   #2905
nena_milka
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają, mamy IX-

Cytat:
Maxi cosi mura

No ten brazowy glupia jak zwykle sie zastanawiam dlugo

Czarny jest napisalam @ babce czekam czy odp. Ehh juz nie wiem czy go brac czy czekac ;/
No wiesz, czym byś nie kupiła to jutro może być lepsza okazja:p jak jest w lepszym stanie to myślę ze warto dołożyć. .. ja bym chyba wzięła... tylko juz potem nie możesz oglądać innych a jest nr tel? Moze zadzwoń będzie szybciej. ..

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-06-03, 16:25   #2906
t_89
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają, ma

Cytat:
No wiesz, czym byś nie kupiła to jutro może być lepsza okazja:p jak jest w lepszym stanie to myślę ze warto dołożyć. .. ja bym chyba wzięła... tylko juz potem nie możesz oglądać innych a jest nr tel? Moze zadzwoń będzie szybciej. ..

juz raz mi odp wieczorem, a ja napsialam @ po 12 poczekam do jutra

no wiem pozniej juz nie zagladam na all na wozki xD
Stary 2013-06-03, 16:25   #2907
butterfly20
Zakorzenienie

Ja według tp mam studniówkę za 11 dni, ale z uwagi,że najpóźniej urodzę 13stego to w środę będę mieć studniówkę

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 16:29   #2908
nena_milka
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybieraj

Cytat:
juz raz mi odp wieczorem, a ja napsialam @ po 12 poczekam do jutra

no wiem pozniej juz nie zagladam na all na wozki xD
Trzymam kciuki. Ja może w końcu jutro moją wypiorę już ponad miesiąc stoi brudna

Stary 2013-06-03, 16:29   #2909
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Ja według tp mam studniówkę za 11 dni, ale z uwagi,że najpóźniej urodzę 13stego to w środę będę mieć studniówkę
A ja za dwa dni będę miała dopiero połowe 140 dni jeszcze przede mną....

Stary 2013-06-03, 16:32   #2910
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Z jednej strony Ci fajnie, że dokładnie wiesz, kiedy będziesz rodzić
Ale z drugiej ta adrenalina, czy to już

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości