|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1351 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXII
|
|
|
|
#1352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może kiedyś wezmę sobie próbkę.
|
|
#1353 |
|
Konto usunięte
|
Na wątku AM przed kupnem pytałam właśnie o to. Dużo było opinii, że krycie jest podobne. I też mam takie wrażenie. Ale za to kryjący dużo częściej się ciastolił, mógł zapchać. Rzeczywiście jest cieżki.
|
|
|
|
#1354 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1355 |
|
Kuźnia inspiracji
|
Odp: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXII
No to mnie przestraszylyscie trochę, chciałam formułę kryjącą sobie capnąć
a tu takie sprawy... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1356 |
|
Raczkowanie
|
Cześć
Właśnie kończę dzisiejszy kubek pokrzywy. Co do maski Bingo. Zapach mi się bardzo podoba. Już prawie nie czuję rzewienia, którego nakładałam kilka dni wcześniej na włosy. Ale te efekty. No cóż nic specjalnego - dzisiaj. Wczoraj, kładąc się spać zrobiłam sobie koczek z jeszcze lekko wilgotnych włosów, dlatego efektu nie widać. Zawsze, gdy kładę się spać z takimi włosami efekt na następny dzień jest mierny. Ja nie wiem czy ja się aż tak wiercę^^? Dlatego jeszcze rok temu wstawałam 2 godziny( czasami wcześniej) przed wyjściem do szkoły żeby włosy umyć, a potem leciałam z mokrymi na autobus. W weekend jeszcze raz ją nałożę i wtedy się zobaczy, ale wydaje mi się, że z efektów będę zadowolona. Mam takie pytania. Czy kończąc liceum starałyście się o jak najlepsze stopnie z przedmiotów? Dotychczas nie zwracałam na to uwagi, właściwie robiłam tak żeby po prostu zdać. Oczywiście nie chodzi tu o kończenie na samych 2. Po prostu jesli z jakiegoś przedmiotu szło mi troszkę gorzej no to nie zwracałam na to uwagi i tak te przedmioty mi się nie przydadzą. I teraz moje nastawienie się zmieniło. Żałuj, że tak olałam ten rok nauki i myśl, że na koniec, na świadectwie mogę mieć dwie 2 troszkę mnie dobija. Może to ze względu na moje wyniki w podstawówce i gimnazjum. Nie oszukujmy się, teraz w liceum olałam naukę, nie staram się, jakoś mi tak wszystko zwisało. Do dzisiaj...^^ Ach te problemy nastolatków. Takie ogromne... nic tylko ich żałować. Ale jestem ciekawa waszego zdania. Zawsze lepiej wyglądają lepsze oceny o świadectwie z paskiem nie wspominając
|
#1357 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja jeszcze nigdy nic nie wygrałam ![]() Kupiłam dżinsowe szorty, białą bluzkę z rękawami 3/4 i kolczyki skrzydełka (wszystko w tym całym Sinsay, całkiem fajne rzeczy tam mają Nowej serii Golden Rose nie widziałam. Ale w sklepie fryzjerskim wyczaiłam jakąś maskę z malinami i miętą o całkiem fajnym składzie, tylko zapomniałam jakiej firmy. Muszę teraz przekopać internet
|
||
|
|
|
#1358 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXII
|
|
|
|
#1359 | |
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1360 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1361 | |
|
Kuźnia inspiracji
|
Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXII
Cytat:
![]() Powiem tak: jeżeli będziesz czuła się spełniona widząc potem te dobre oceny to myślę że warto, ale jeżeli masz walczyć ponad siły z przedmiotami, których nie lubisz i którymi się nie intetesujesz, to moim zdaniem nie ma sensu. Bo tak naprawdę rzucisz to świadectwo w kąt i tyle. Sama w tym roku walczyłam o pasek na świadectwie i udało mi się ale mimo wszystko tylko przez chwilę byłam z siebie dumna, bo moi rodzice uważają to raczej jako mój obowiązek niż jakieś osiągnięcie. Ogólnie powiem tak: jeżeli coś lubisz, to postaraj się o dobrą ocenę, ale inne ☠☠☠☠☠☠☠y sobie podaruj, szkoda życia:p Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam jakąś tam wiedzę podstawową z wielu dziedzin. szybko się uczę i nie poświęcałam całego życia na naukę, wręcz przeciwnie - potarfiłam pogodzić zabawę z nauką, w liceum nawet trochę za dużo imprezowałam dzięki temu miałam stypendium, 500zł miesięcznie dla osoby, która nie musi się utrzymywać to mega dużo :P odłożyłam dużą część z tego i pojechałam na super wakacje. teraz na studiach jest trochę inaczej, czasem wolę bardziej poświęcić się pracy niż studiom (bo z pracy mam pieniążki), ale i tak zawsze mam ambicje na piątki z najważniejszych przedmiotów. odpuszczam sobie jakieś tam mniej ważne przedmioty, które mi się później nie przydadzą :P
|
|
#1363 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny
W takim razie przestanę się przejmować. Fajnie byłoby mieć świadectwo z paskiem, ale kończąc większość przedmiotów w tym roku z ocenami takimi jakie mam mogę pomarzyć. Po prostu wezmę się w garść, przygotuję się jak najlepiej do matur, które chcę pisać oraz do egzaminu na studia. Inne przedmioty odpuszczę i utwierdzę się w przekonaniu, że średnia powyżej 4 na koniec przecież jest dobra^^
oprócz błękitnego nieba Ćwiczę: nie, jednak nienic mi dzisiaj nie potrzeba Edytowane przez luxorzyna Czas edycji: 2013-06-03 o 18:50 |
|
|
|
#1364 |
|
Konto usunięte
|
Używałam i do twarzy i do ciała i do włosów. Z włosów mi się nie domył, ale ostatnio coraz gorzej u mnie z domyciem czegokolwiek. Do twarzy był fajny, nie zapychał, ale moja cera lubi olej max. 2 razy w tygodniu. Do ciała używam go regularnie zamiast jakichkolwiek mleczek, balsamów i innych kosmetyków tego typu. Szybko się wchłania, nie śmierdzi i moja skóra bardzo go lubi
|
|
|
|
#1365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1366 |
|
Raczkowanie
|
Takie jeszcze pytanko niezwiązane z włosami. Używa któraś z was mydełka Aleppo? Widzicie efekty po jego użyciu? Które z nich posiadacie...
|
#1367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja w ostatniej klasie liceum skupiałam się tylko na przedmiotach, które chciałam zdawać na maturze i które liczyły się przy rekrutacji na uniwerek. Po prostu stwierdziłam, że ważniejsze jest dla mnie, by spokojnie rozwalić maturę z geo i niemca i mieć spokój z dostaniem się na studia, niż zarywać nocki, żeby zaspokoić kobietę z podstaw przedsiębiorczości. ![]() Dzisiaj olejuję Kujawskim, co go tak Kaś poleca. Zobaczymy co to będzie.
|
|
#1369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1370 |
|
Wtajemniczenie
|
pochwalę się jak już paczka przyjdzie ![]() A teraz tak: umyłam włosy dulgonem (prawie go zdenkowałam )nałożyłam alverde od Say piankę isany w wersji prostowłosej i zaraz wgniote żel mają być loki na jutro (3 lata razem )
|
#1371 | ||
|
Zakorzenienie
|
Lubię do włosów, daje mocny blask
![]() Cytat:
![]() Jeśli nie olej, to raczej aloes. Cytat:
![]() Ok, w liceum bez nauki wielkiej nawet nauczyciele humaniści podnosili mi ocenę (bycie laureatem olimpiad dobrze robi ), ale na studiach moja średnia jakoś pupy nie urywa, a ze stypendiami problemów nie ma ( średnia średnią, ale dokonania naukowe są wyżej punktowane ).Ja nawet nie wiem, gdzie są moje świadectwa, może nawet w piecu ![]() Ktoś pytał o mydło Aleppo. Ja miałam Alepię - różnica prawie żadna: KLIK!
Edytowane przez kascysko Czas edycji: 2013-06-03 o 19:20 |
||
|
|
|
#1372 | |
|
Kuźnia inspiracji
|
Fatalnie więc dla mnie, ale czas jeszcze goldeny potestować
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez Inspire Czas edycji: 2013-06-03 o 19:24 |
|
|
|
|
#1373 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wróciłam z miasta i się mega wkurzyłam.. W żadnym sklepie nie znalazłam szpilek takich jak chciałam, na platformie, zamszowe, zwykłe szpilki zabudowane.. A jak już znalazłam, to ekspedientka zauważyła że obcas jest przekrzywiony Drugi powód, to grzywka, która na tym wietrze wyglądała okropnie, gdyby nie to wysokie czoło to bym ją spięła.. Grrr.. Plusem jest to że loczki przetrwały cały dzień i są nawet ładne i że mamy koleżanka powiedziała że wyglądam na 19 lat
|
|
#1374 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
także tobie też się kiedyś uda
|
|
#1375 | |
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1376 |
|
Zakorzenienie
|
Rany jaka u mnie przed chwilą była burza z nawałnicą z gradem
![]() [1=1c04c0ef348ca38f90d52b5 9e9c2f570f7211256_63ab873 f96396;41133604]Używałam i do twarzy i do ciała i do włosów. Z włosów mi się nie domył, ale ostatnio coraz gorzej u mnie z domyciem czegokolwiek. Do twarzy był fajny, nie zapychał, ale moja cera lubi olej max. 2 razy w tygodniu. Do ciała używam go regularnie zamiast jakichkolwiek mleczek, balsamów i innych kosmetyków tego typu. Szybko się wchłania, nie śmierdzi i moja skóra bardzo go lubi [/QUOTE]ah to super, chyba to był dobry wybór
|
|
|
|
#1377 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1378 |
|
Zakorzenienie
|
zawsze jak pójdę na imprezę w rozpuszczonych włosach to później żałuję. nie dość, że jest przez nie mega gorąco, to po prostu się tak brzydko strąkują od tańczenia, tracą objętość i wyglądają jak z d... :P
|
#1379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U Ciebie mi nie wyszło :< W czwartek się przejadę, właśnie czegoś takiego szukam, tylko w kolorze nude.
|
|
#1380 |
|
Zakorzenienie
|
a jak z jakością?
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:06.

a tu takie sprawy... 

W takim razie przestanę się przejmować. Fajnie byłoby mieć świadectwo z paskiem, ale kończąc większość przedmiotów w tym roku z ocenami takimi jakie mam mogę pomarzyć. Po prostu wezmę się w garść, przygotuję się jak najlepiej do matur, które chcę pisać oraz do egzaminu na studia. Inne przedmioty odpuszczę i utwierdzę się w przekonaniu, że średnia powyżej 4 na koniec przecież jest dobra^^
)