|
|
#751 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice, część 67.
Jovi przykro mi z powodu dziadka
![]() Cytat:
Meblościanka ładna, i pojemna, bo ma bardzo "pakowne" szuflady ![]() Prawie cztery lata używana a nie widać żadnych usterek. ![]() Edit: Znalazłam nasz zestaw: http://www.meblodom.com.pl/meble-sys...log-132,0.html Mamy jeszcze komodę i stolik do kompletu. Na blogu trochę ślubnych klimatów
Edytowane przez raingirl Czas edycji: 2013-06-03 o 14:35 |
|
|
|
|
#752 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Zazdrośnice, część 67.
Przykro mi
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przykro mi
|
|
#754 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Zazdrośnice, część 67.
Jovi, przykro mi z powodu dziadka
Narobilyscie mi ochoty na Rumunie ![]() Zyjemy - zaladowalysmy ranno do samochodu wozek, basen, rowerek i sie we 3 i siedzimy u moich rodzicow. Jedno dziecko spi, drugie podziwia deszcz i generalnie luzujemy jednak domek z ogrodkiem + dzieci to jest to - dzieci zadowolone, mama wypoczeta, strzal w 10 ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#755 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Zazdrośnice, część 67.
Cytat:
![]() O proszę to fajnie![]() My jesteśmy po obiadku, dzisiaj mieliśmy piękną pogodę więc się troszkę poopalałam. Podobno cały tydzień ma być taki, wkońcu się doczekałam .Za bardzo ostatnio się o nas nie rozpisywałam jakoś tak weny nie miałam. Tż leci za tydzień po O. trzymajcie kciuki żeby się bez problemów i bez nerwów udało wszystko załatwić. Jednak tamta nie może zabronić zabrać O. i jeśli będzie się tak dalej zachowywać to pójdziemy do sądu. Wkońcu utrudnia kontakty dziecka z ojcem. Ja dalej sobie ćwicze oczywiście i zdrowo się odżywiam . Kg stoją w miejscu cm lecą coś tam a ciałko jest w coraz lepszej kondycji.![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- 2 tyg temu mieliśmy bardzo intensywny weekend, uwielbiam takie . Chrzciny, grill, wypad na motorze do Cheddar http://www.google.pl/search?biw=320&...rp.eWBljPvy19E naprawdę śliczne miejsce. Nad morzem też byliśmy w Weston, może dziewczyny się orientują . Pierwszy dzień mamy w przedszkolu, oj działo się działo. Córka podeekscytowana, a mama duuumna choć za wiele to tam Mika nie mówiła czy śpiewała achhh
|
|
#757 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Zazdrośnice, część 67.
Kurcze, musze zmienic telefon. Moj mnie wkurza, bo sie ciagle wiesza. Wczoraj mi nie dzwonil z niewyjasnionych powodow, dzisiaj nie reaguje na dotyk ekranu - cholera moze trafic!
Polecacie jakis? Myslalam o blackberry, bo ma klawiature, a ja duzo smsow pisze. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kup coś najbardziej prostego jak się da, tyle, że z całą klawiaturą ![]() wodotrysków jak najmniej
|
|
#759 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Zazdrośnice, część 67.
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#760 |
|
Zakorzenienie
|
hej
ja już po Warszawie, która po raz pierwszy mi się spodobała było super - dzięki dziewczynom nie myślałam o smutkach szkoda, że dziś powrót do szarej codzienności konert Lany był cudowny!!! Trzy niespodzianki: 1. Lana POTRAFI śpiewać i robi to świetnie 3. przed koncertem sobowtór Will.I.Am lub też on sam (bo laski skandowały "will-aj-em", a on się cieszył i machał niski jest, jeśli to on ) rozdawał ludziom "Lolitę" Nabokova ![]() Więc tak: Lana śpiewa cudnie, zaśpiewała wszystko, co chciałam. Była mega wzruszona i nie obchodzi mnie, czy udawała, czy nie, ale jeśli tak - robi to genialnie Ciągle się uśmiechała. Wyszła na scenę i była w szoku, oczy się jej zaszkliły, widać było, że przeżywa. Ja się poryczałam (genialny zespół robił swoje - sekcje rytmiczna i smyczkowa brzmiały bosko). Lana przy drugiej piosence zeszła do ludzi, śpiewała, przyjmowała prezenty, głównie wianki, co chwila wkładała inny. W ogóle pół koncertu spędziła pod sceną - zero gwiazdorzenia. Buziaki z ludźmi, pozowanie do zdjęć, widać było, że jest spełniona. Po koncercie z pół godziny jeszcze krążyła pod sceną, rozmawiała z ludźmi. Całość, wizualizacje, filmy, jej niski głęboki głos (ładnie śpiewa góry, ale zdecydowanie wolę jej "doły" ), a do tego utwór z Wielkiego Gatsby'ego Minusy to średnia wieku - czułam się jak emerytka Aha! nie mogłyśmy mieć lepszych miejsc - siedzące naprzeciwko sceny, i to jeszcze z brzegu (znaczy numerki 1 i 2). Czadowo. Ludzie z innych sektorów schodzili do nas i siedzieli na schodkach. Z "gwiazd" widziałam CHYBA Piotra Rubika i Olę z Na Wspólnej Oczywiście najlepsze miejsca są pod samą sceną, ale bić się o to nie miałam zamiaru, a tam nawet przy wejściu był wyścig szczurów, i to wchodząc na sektory, gdzie każdy miał opłacone miejsce Aaaaaa, kibice Legii po meczu doszli do nas, znaczy kilku z nich Ogólnie nie wiem, kto lepiej się bawił ![]() To tyle u mnie
Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2013-06-03 o 18:40 |
|
|
|
#761 |
|
MBZ♥
|
Gwizdak mój telefon się tak zachowuje po ostatniej aktualizacji
![]() fajnie macie z przesiadywaniem w ogrodzie ![]() Jovi bardzo mi przykro ![]() Med, my mamy meblościankę z voxa dużo półek, podświetlenie, przesuwane jedno skrzydło za którym kryje się barek-sprytnie można go przerobić na podstawę biurka/stolik![]() co za babor Ci się trafił ![]() Grape Czarna ![]() dzień dobry Naj, ale musiało być fajnie
Edytowane przez BYou Czas edycji: 2013-06-03 o 18:51 |
|
|
|
#762 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Zazdrośnice, część 67.
Cytat:
|
|
#763 |
|
Zakorzenienie
|
Najka, ale zazdroszczę koncertu
![]() Bosz, co za dzień... teraz chilluję, robię karkówkę na ruszcie w mikrofali, piję browara i mam wyje**ne
|
|
#764 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Cytat:
|
|
#765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja w lipcu uderzam na Stadion Narodowy po raz trzeci w swojej karierze zobaczyć na żywo Depeche Mode
|
|
|
|
|
#766 |
|
Zakorzenienie
|
no naprawdę było świetnie. scenografia była cudna, Lana naprawdę wyrobiła się wokalnie, bo nie ukrywam - obawiałam się jej "gór" na żywo
wiadomo, Beyonce to to nie jest, ale nie fałszuje i widać, że panuje nad głosem. ze dwa razy usłyszałam załamanie lekkie głosu, ale widziałam to jej wzruszenie i może to dlatego. Na Video Games ludzie podnieśli jakieś serduszka i Lana się prawie trzęsła ze wzruszenia, bo wyglądało to jak morze serc aczkolwiek wg mnie kicz, ale miły No naprawdę mogłabym mówić i mówić...
|
|
|
|
#767 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Jovi - przykro mi ![]() Med - my mamy meble z BRW i są całkiem ok mamy komodę z szufladami i szafkami, biblioteczkę i regał z szufladami
|
#768 |
|
Zakorzenienie
|
jovi przykro mi
![]() fajna sprawa z taką podróżą maya super weekend med też byłam dzisiaj u dentysty i też mam młodego doktorka jak pierwszy raz do niego przyszłam to myślalam, że to jakiś stażysta czy coś ![]() czarna gratuluję efektów ćwiczeń ![]() naj czadzior
|
|
|
|
#769 |
|
Zakorzenienie
|
w klubie wyrzygałam smutki. ale to taki porządny bełt
|
|
|
|
#770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, spadło i przybyła tkanja mięśniowa. Ale co ćwiczymy dalej bo mega ciałko się zmienia ujędrnis... kto ćwiczy wie o co chodzi już przestało zależeć mi na kg, a nawet cm bo widzę że mięśnie nie dość że cięższe to też fajnie się rozrastają![]() ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- Co się dzieje?
|
|
#771 |
|
Zakorzenienie
|
Czarna, moje gratulacje!
A! I jeszcze dziękuję warszawiankom za wszystkie komplementy jesteście super człowiekowi aż się chce, gdy się tak nasłucha od jutra na nowo ćwiczenia, moja kostka ma się świetnie nie mogę się doczekać, przydadzą mi się endorfiny aaaa mój ulubiony komplement padł od Stefki: "na buzi też widać, że schudłaś"
|
|
|
|
#772 |
|
Zakorzenienie
|
najka ciesze sie, ze koncert udany
|
|
#773 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#774 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
czytam was i czytam i nic sensownego nie jestem w stanie napisać![]() Zazdroszczę spotkania w Warszawie
|
#775 |
|
Zakorzenienie
|
rain sliczny ten bukiecik
|
|
#776 |
|
Zakorzenienie
|
tak jak uwielbiam maliny, tak wkurza mnie, że mycie ich zajmuje o wiele więcej czasu niż jedzenie
|
|
|
|
#777 |
|
Zadomowienie
|
Dobry!
Jovi przykro mi z powodu dziadka...zazdroszczę Rumunii, sama z chęcią bym się wybrała ![]() Justyna mnie też przewiało, szyją nie ruszę dobrze, że to trwa tylko kilka dni i będzie ok ![]() Gwizdak chyba jakaś epidemia z telefonami mój też zaczął się wieszać...Za 2 tygodnie o tej porze będę już mieszkała z tż Sniło mi się, że B poprosił mnie, abym wzięła kredyt, bo mu brakuje 500 zł do pierścionka zaręczynowego ![]() ![]() ![]() Wróciłam do ćwiczeń, mam nadzieję, że regularnych, jestem pod wrażeniem z moją kondycją nie jest źle ![]() W pracy przeprowadziłam się, mam już swoje biuro, tylko muszę pomyśleć o roletkach, bo jestem jak "na dłoni"...dała mi w kość ta przeprowadzka, choć czarną robotę wykonał za mnie ktoś inny... chyba zmęczyłam się patrzeniem ![]() Mam w końcu sukienkę na wyjazd Naj zrywanie malin zajmuje jeszcze więcej czasu ![]() ![]()
Edytowane przez margueri Czas edycji: 2013-06-03 o 20:49 |
|
|
|
#778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Super ![]() ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- A ja swojej już nie mam ![]() ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------
|
|
#779 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny.
Na szczęście nie przeżywam bardzo. Ale tyle spraw jest do załatwienia... I w dodatku ta sesja, ech. Ech, ja chcę wakacje... I ta Rumunia
|
|
#780 |
|
Zakorzenienie
|
A najlepsze jest zrywanie malinek prosto do buźki
.
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:55.

Z jakich firm polecacie? Zależy mi, żeby meble były dość pojemne i jednocześnie ładne, bo to do "salonu".
Meblościanka ładna, i pojemna, bo ma bardzo "pakowne" szuflady 

3. przed koncertem sobowtór Will.I.Am lub też on sam (bo laski skandowały "will-aj-em", a on się cieszył i machał 

teraz chilluję, robię karkówkę na ruszcie w mikrofali, piję browara i mam wyje**ne