|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3811 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
WY JESTEŚCIE NIENORMALNE !!!
![]() ![]() Lady -wrzuć tego kutafona żubrom na pożarcie ! Sarah- czytaj wizaż ,patrz jak tu wesoło i nie płakaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3812 |
Wtajemniczenie
|
ale ten dzik sobie ogonachem swoim zarzuca
![]() ![]() a co tak cicho.. ja tez warte opuszczam, kto przejmuje? ![]() ![]() Lenova, musisz Ty, bo wiecej nikogusio niet - powodzenia. Jutro nam zdasz relacje ile zwierzaków nocą naliczyłaś ![]()
![]() Być Mamą- bezcenne ![]() Edytowane przez calawdeszczu Czas edycji: 2013-06-03 o 23:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#3813 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ---------- ale ten wasz dzik coś ogonem za bardzo macha; to nie jest jakiś pies lesniczego ![]() ---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ---------- jeszcze wam jedno napiszę: szwagierka w środę nad ranem urodziła synka i do tej pory siedzą w szpitalu, bo małemu coś na nóżce wylazło ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3814 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Biedny maluch i biedna dziewczyna,co oni teraz muszą przezywac ![]() ---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ---------- http://www.zol.pl/webcamkrupowki/ A ja to sobie pooglądam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3815 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Biedny maluch, oby szybko było wiadomo co to i żeby nic poważnego to nie było ![]() Żubra niet, dzik też już polazł, żegnam się i ja ![]() ![]() A jeszcze Wam powiem, że na teściów spadła dziś kara za tamtą akcję z prądem, bo przeszła u nich mega burza i podtopiło im wioskę. Wysłali nam zdjęcia ogrodu, ale że my się do nich nie odzywamy, to nie wiem czy dom ucierpiał; w sumie to mam nadzieję że nie, bo jeszcze nam się zwalą na głowy. Zresztą wyobrażacie sobie, że matka tż jak gadała z moją, to wymyśliła, że oni zostawią swoje włości na wsi i zamieszkają z nami u nas w mieszkaniu? ![]() Edytowane przez YellowSheep Czas edycji: 2013-06-03 o 23:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3816 |
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Yellow, super pomyslowi t.
![]() Jejku, co tu sie dzieje po nocach!! Kurczaczki spia, wiec zubrzyce szaleja! Martwi mnie to moje dziecie, wydaje mi sie, ze za malo siusia... Po nocy oczywiscie pielucha baaardzo pelna. Ale jak zagladam w dzien po 3h to tam wlasciwie lekko nasiurane, naprawde niewiele, a przeciez za jednym razem ssie cyca przez co najmniej 25min.... I pije wode/herbatke. Co lekarz moze w razie czego zlecic? Morfologie? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3817 |
Zakorzenienie
|
Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Czesc!
W koncu na biezaco jestem i teraz juz bede z Wami. Przynajmniej na watku, zerknelam do k. i widze, ze tam tez sporo sie dzialo. Weze to pikus, to ja lazilam tam, gdzie nie powinnam. Poza tym nie powinny zaatakowac pierwsze. Tsunami - trzeba sie miec na bacznosci i byc przygotowanym. Japonia lezy w strefie bardzo aktywnej sejsmiczne i zawsze powinno sie miec w domu zestaw na wypadek ewakuacji i znac droge ucieczki. bokeh Na co dzien sie nie mysli o zagrozeniu, dopiero jak cos sie dzieje, to skacze adrenalina; zwlaszcza jak nie jest sie przyzwyczajonym. sarah pewnie, ze chcielibysmy mieszkac w miescie, ale na razie czeka nas kilkuletnia tulaczka po prowincji. Obojgu nam marzy sie Kobe, ale najpierw tz musi specjalizacje wybrac i pod tym katem szukac szpitala, ktory go zatrudni. Do konca roku musi zdecydowac. Nasze preferencje na razie musza poczekac. Sa tez plusy mieszkania na wybrzezu - ryby. Wszystkie sie do mnie usmiechaja ze sklepowych lodowek, ale niestety oporzadzic ich nie potrafie. Dzis bedzie rybka, ale taka dla poczatkujacych - wrzucic na ruszt i gotowe. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3818 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dziękuję za przemiłe komentarze w klubie ![]() ![]() U nas pobudka standardowo o 5 (młody zasnął wczoraj snem nocnym o 18). Teraz sobie urządził Iguś mój drzemkę więc i ja lecę się zdrzemnąć.
Igorek - 02.01.2013 r. Edytowane przez ILLUSION Czas edycji: 2013-06-04 o 07:42 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3819 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3820 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() co do usypiania ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
TżBokeh bardzo nieładnie nie informować swojej tżki o wyjściu na piwo. Za to należy się ![]() meneq fajnie, że już jesteś ![]() nam noc minęła spokojnie, jedno karmienie o 1:30 i wstaliśmy ok. 6:30 także git majonez ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3821 |
Zakorzenienie
|
No u nas pobudka o 6.30
![]() ![]() ![]() Illusion, nie wiem, co mu odbilo skretynialemu baranowi, milosc jak z bajki wielce przeznaczenie sraty taty i co? G.owno.... Strasznie mi jej szkoda bo pecha do facetow to ona ma nieprzecietnego, dawno sie tak nie zaangazowala, ten jej narobil nadziei ahhhh szkoda slow ![]() Pietraszko dzwiga sie na raczkach ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:35 ---------- Fewciu, jak w ogole Blaneczka w szeleczkach? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3822 | |||
Zakorzenienie
|
Hej gaduly!!!!
dzis moj robak budzil sie co 2 godz z zegarkiem w dupc.e. a o 4.30 stwierdzil ze juz sie naspal ![]() rozpieszcza mnie ten moj dziec! ![]() a wczoraj jaka akcje z Nim mialam ![]() zeszlismy na dol do babci, matula moja go wziela na rece, siedzi sobie z nim w fotelu, cisza a tu nagle wymsknal mi sie baczurek ![]() mlody jak uslyszalm baczusława to w momencie wzrok na mnie i w taki brecht wpadl ze szok! ![]() tak wiec skonczyly sie juz te dobre czasy kiedy to bezkarnie mozna bylo zwalac baczury na mlodego ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:38 ---------- Cytat:
![]() Gratulacje! ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41130342] wiesz co, wirusa możesz przynieść ze sobą, moja starsza zachorowała nie mając styczności z dziećmi [/QUOTE] kurcze, tego wlasnie sie boje jak wroce do pracy ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41129833]Zaraz doczytam, tylko napiszę - Dorotka po szczepieniu, trochę płaczu ale mleczko mamy ukoiło ból ![]() ![]() łałałałał!!! Gratulacje! Duża pannica Ci rośnie! Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3823 |
Wtajemniczenie
|
fewciu jak nocka?
#3824 | |
Wtajemniczenie
|
ja tez
![]() Cytat:
ill, mam nadzieje (o ja naiwina), że jadnak cos tam zdziałam. przynajmniej bede próbować z kimś rozmawiać i błagać zeby sie udało... ![]() deli, gratki za udany chrzest ![]() ![]() szaja, brawa dl Dorki, że tak ładnie przybiera, ale Ty musisz miec pokarmu, że ona tak rośnie ![]() ![]() my bedziemy jechac tam na 12, bo od 12 przyjmuje jakas konkretniejsza osoba... boje sie jak nie wiem ![]() aha i która następna wrzuca fotki ślubne- chetnie popatrze- uwielbiam!! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3825 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A co do fotek to coś Aga8484 pisała że chciałaby się pochwalić ![]() ---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ---------- mała - jak żołądek? lepiej?
![]() |
#3826 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Oskar usnął dopiero o 22 ![]() ![]() Mogłoby być tak zawsze ![]() ![]()
#3827 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Aga ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3828 |
Zakorzenienie
|
Illusion-dziękuje
![]() Tak dziś już dobrze ale co się wczoraj nacierpiałam to moje ![]()
#3829 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3830 | |||||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Idę nadrabiać. Wczoraj byłam do 19.00 z Wami a już 5 stron do nadrobienia. Tak,już długo jej nie ma. no jasne ![]() Przynajmniej Daria będzie miała towarzystwo Hani ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Fajnie że fotkę zrobiłyście. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() No i że mieszkano już macie wybrane. Małe bo małe ale ważne że będziecie mieszkać osobno ![]()
![]() |
#3831 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() jaką szósteczkę?? dzieci tam nie widać ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41138476] na nutra i pepti, tak Fewcia, ale moment, piszesz, że od miesiąca nabiału nie jesz a teraz buzia tak wygląda? zrobisz fotkę? najpierw bym do pediatry szła, bo nie wydaje mi się, że to skaza ![]() i nie gastro, tylko alergolog jeśli skaza [/QUOTE] mam zdjęcie w telefonie, poszukam i już wstawiam ! dziękuję ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3832 |
Zakorzenienie
|
Tak to wygląda , lakarka powiedziała właśnie, że to skazowe zmiany i kazała smarować oliwką. Jak do końca tyg nie zejdzie to idę z Nią do lekarza. A może Szaja coś poradzisz? Maść z wit A już stosujemy.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez fewcia Czas edycji: 2013-06-04 o 07:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#3833 | ||
Zakorzenienie
|
[QUOTE=ewulkaaa;41127515
dziewczyny, jakie wy kaszki dajecie? te holle które szajka porponowała? a kleiki? [/QUOTE] ja kleik daje kukuydziany a kaszke mam kupiona ryzowo-kukurydziana a smaku bananowym z bobvity, ale narazie daje tylko ten kleik. Cytat:
![]() a prosze bardzo, te sa przepiekne moim zdaniem, tylko chyba cenowo nie bardzo... http://allegro.pl/polspiochy-polspio...282638853.html a tu masz do wyboru do koloru ![]() http://allegro.pl/bielizna-polspioch...3%5D%5B1%5D=74 Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3834 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3835 |
Zakorzenienie
|
witam Was..zastanawiałam się dziewczyny czy mogę powrócić..czy mnie przyjmiecie..ja poprostu kompletnie nie mam czasu..do tego brak komputera...a korzystanie z komórki mnie tak wkurza..choć i tak robie postępy..bo jak mus to mus...ale nienawidze serfować po necie..przez telefon...
To jak...?? ![]()
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3836 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ja bardzo dużo jeżdżę z nią sama, zawsze jeździ w foteliku. to był jednorazowy przypadek, była sprasznie zmęczona już tą jazdą a do przejechania mieliśmy ok 1-1,5 km.
![]() |
#3837 |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
|
![]() ![]() |
![]() |
#3838 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() dziękuję, że pytasz... coraz gorzej. Biedna chce machać nóżkami, przeciągać się, a nie może ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3839 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A czemu nie macie fotki z dziećmi?? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Mamcura....jezuuuu zabiłabym ![]() ![]() Współczuję ![]() Za ile kupiłaś? Poka , Poka ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3840 | ||||
Wtajemniczenie
|
Dzień Dobry
![]() Szaja dzięki za odpowiedź ![]() Pstryczku ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Mamcura ?! :mleje: a moja teściowa mówi o sobie BABKA ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:12.