Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-03, 23:00   #3811
Lenova
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV

WY JESTEŚCIE NIENORMALNE !!!:hahah a:

Lady -wrzuć tego kutafona żubrom na pożarcie !

Sarah- czytaj wizaż ,patrz jak tu wesoło i nie płakaj
Lenova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 23:09   #3812
calawdeszczu
Wtajemniczenie

ale ten dzik sobie ogonachem swoim zarzuca pewnie komary odgania

a co tak cicho..
ja tez warte opuszczam, kto przejmuje?
Lenova, musisz Ty, bo wiecej nikogusio niet - powodzenia. Jutro nam zdasz relacje ile zwierzaków nocą naliczyłaś

Edytowane przez calawdeszczu
Czas edycji: 2013-06-03 o 23:10
calawdeszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 23:19   #3813
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nomenklaturabinominalna Pokaż wiadomość
Nooo,uparla sie Djerba ze zdjeciem Hahaha,kurcze mialam marynarke,ale za cieplo mi bylo:p Nie chcialam swiecic cycem:pAle jestem zmeczona,niby tylko wycieczka do Gdyni... Ale z wozkiem pociagiem+ szukanie miejsca gdzie sie zmiescimy,zeby cos zjec to juz calkiem inna bajka
no i chyba nigdzie się nie zmieściłyście, bo chyba pizze na wynos wcinacie

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
Aha i stwierdził że nie napisze do was bo on was czyta żeby poszerzyć swoja wiedze w opiece nad Hanią to może weźcie mu tu napiszcie że porządni ojcowie nie chadzają na piwo bez uprzedzenia wcześniej matek swoich dzieci
święta prawda, żadnemu z tutejszych porządnych ojców nawet przez myśl nie przejdzie coś takiego

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
O te kaszki holle to chyba bardziej chodziło, że bez glutenowe są , tak se myślę
chyba bardziej, że bezcukrowe

Cytat:
Napisane przez YellowSheep Pokaż wiadomość
Dziewoje, ponawiam pytanko: w jakich proporcjach robicie kaszki Holle? Robicie np. 150 ml mm, dajecie wg pudełka ilość miarek mleka i do tego dosypujecie kaszkę? Czy wg przepisu? Bo tam jest 100ml mm, 100 ml wody i do tego 5 łyżek stołowych kaszki, jakoś wydaje mi się to dużo nie wiem, kurcze, dałam po swojemu ale nie wiem czy dobrze, jak robicie?
ja jeszcze nie dawałam, bo dopiero dzisiaj kupiłam, ale na mojej jest napisane żeby 4 łyżki kaszki wsypać do 200ml mleka no to o co chodzi, że Ty masz inaczej

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość

Dziewczyny
, moja też płacze przy karmieniu - w ciągu dnia nie zawsze oczywiście, ale wieczorem, jak mamy karmienie przed spaniem, to jest histeria straszna! Zassie się, po chwili nerwy i płacz. I tak w kółko, dopóki nie wstanę i nie zacznę z nią chodzić, karmiąc ją na rękach... Po chwili się uspokaja i wtedy mogę normalnie z nią usiąść. Nie wiem, z czego to wynika...
jakiś czas temu Fifek też mi tak cudował, tak mniej więcej co drugie karmienie, czasem w nocy, czasem w dzień; ładnie ssał na początku, potem się wyprężał, wypluwał smoczka i płakał, za chwilę znowu ssał i tak w kółko; po paru dniach przeszło, ale wydawało mi się, że to coś z brzuszkiem było

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Słuchajcie, padłam mąż usypia małego w wózku - w lewej ręce smartfon z grą, w prawej wózek z dzieciem, i jeszcze zerka na tv i mecz ogląda tenisa - żeby nie było - dzieć po 3minutach pięknie zasnął no żyć nie umierać!!!
tż wielofunkcyjny

---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ----------

ale ten wasz dzik coś ogonem za bardzo macha; to nie jest jakiś pies lesniczego:brzy dal:

---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ----------

jeszcze wam jedno napiszę: szwagierka w środę nad ranem urodziła synka i do tej pory siedzą w szpitalu, bo małemu coś na nóżce wylazło po porodzie miał taką małą czerwoną kropeczkę na stópce i potem ona się powiększyła i wyszła taka czerwona plama, jakby się poparzył i skóra mu zaczęła schodzić; teraz mu takie bąbelki z płynem wyskakują, pękają i robią się ranki jak po poparzeniu, już ma takie pod kolankiem i pod noskiem i cholera do tej pory nie wiedzą co to jest i nawet żadną maścią nie smarują, bo nie wiedzą pobrali wymaz i od czwartku czekają na wyniki, na razie obstawiają gronkowca albo pęcherzycę; dodatkowo koniec paluszka u ręki ma cały siny, prawie czarny, też nie wiadomo dlaczego

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 23:32   #3814
Lenova
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez calawdeszczu Pokaż wiadomość
ale ten dzik sobie ogonachem swoim zarzuca pewnie komary odgania

a co tak cicho..
ja tez warte opuszczam, kto przejmuje?
Lenova, musisz Ty, bo wiecej nikogusio niet - powodzenia. Jutro nam zdasz relacje ile zwierzaków nocą naliczyłaś
To teraz zamiast baranów to przed snem się żubry liczy?

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość

jakiś czas temu Fifek też mi tak cudował, tak mniej więcej co drugie karmienie, czasem w nocy, czasem w dzień; ładnie ssał na początku, potem się wyprężał, wypluwał smoczka i płakał, za chwilę znowu ssał i tak w kółko; po paru dniach przeszło, ale wydawało mi się, że to coś z brzuszkiem było

[/COLOR]jeszcze wam jedno napiszę: szwagierka w środę nad ranem urodziła synka i do tej pory siedzą w szpitalu, bo małemu coś na nóżce wylazło po porodzie miał taką małą czerwoną kropeczkę na stópce i potem ona się powiększyła i wyszła taka czerwona plama, jakby się poparzył i skóra mu zaczęła schodzić; teraz mu takie bąbelki z płynem wyskakują, pękają i robią się ranki jak po poparzeniu, już ma takie pod kolankiem i pod noskiem i cholera do tej pory nie wiedzą co to jest i nawet żadną maścią nie smarują, bo nie wiedzą pobrali wymaz i od czwartku czekają na wyniki, na razie obstawiają gronkowca albo pęcherzycę; dodatkowo koniec paluszka u ręki ma cały siny, prawie czarny, też nie wiadomo dlaczego
To u Was w miare spokojnie to wyglada z tego co piszesz, u nas jest taka histeria jakby ze skóry obdzierali

Biedny maluch i biedna dziewczyna,co oni teraz muszą przezywac

---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ----------

http://www.zol.pl/webcamkrupowki/
A ja to sobie pooglądam
Lenova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 23:35   #3815
YellowSheep
Rozeznanie

Cytat:
no i chyba nigdzie się nie zmieściłyście, bo chyba pizze na wynos wcinacie

święta prawda, żadnemu z tutejszych porządnych ojców nawet przez myśl nie przejdzie coś takiego

chyba bardziej, że bezcukrowe

ja jeszcze nie dawałam, bo dopiero dzisiaj kupiłam, ale na mojej jest napisane żeby 4 łyżki kaszki wsypać do 200ml mleka no to o co chodzi, że Ty masz inaczej

tż wielofunkcyjny

---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ----------

ale ten wasz dzik coś ogonem za bardzo macha; to nie jest jakiś pies lesniczego:brzy dal:

---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ----------

jeszcze wam jedno napiszę: szwagierka w środę nad ranem urodziła synka i do tej pory siedzą w szpitalu, bo małemu coś na nóżce wylazło po porodzie miał taką małą czerwoną kropeczkę na stópce i potem ona się powiększyła i wyszła taka czerwona plama, jakby się poparzył i skóra mu zaczęła schodzić; teraz mu takie bąbelki z płynem wyskakują, pękają i robią się ranki jak po poparzeniu, już ma takie pod kolankiem i pod noskiem i cholera do tej pory nie wiedzą co to jest i nawet żadną maścią nie smarują, bo nie wiedzą pobrali wymaz i od czwartku czekają na wyniki, na razie obstawiają gronkowca albo pęcherzycę; dodatkowo koniec paluszka u ręki ma cały siny, prawie czarny, też nie wiadomo dlaczego
Hm. Ja mam jaglaną, ciekawe czemu tak to już zgłupiałam. Nie wiem czy do gotowego mleka po prostu wsypywać kaszkę czy tak jak u mnie. Bardziej do mnie przemawia Twoja wersja, no ale z drugiej strony nie chcę dać małemu zbyt kalorycznego posiłku. Chyba jak zwykle należy poczekać na matkę przełożoną Szaję

Biedny maluch, oby szybko było wiadomo co to i żeby nic poważnego to nie było

Żubra niet, dzik też już polazł, żegnam się i ja dobranoc

A jeszcze Wam powiem, że na teściów spadła dziś kara za tamtą akcję z prądem, bo przeszła u nich mega burza i podtopiło im wioskę. Wysłali nam zdjęcia ogrodu, ale że my się do nich nie odzywamy, to nie wiem czy dom ucierpiał; w sumie to mam nadzieję że nie, bo jeszcze nam się zwalą na głowy. Zresztą wyobrażacie sobie, że matka tż jak gadała z moją, to wymyśliła, że oni zostawią swoje włości na wsi i zamieszkają z nami u nas w mieszkaniu? powariowali.

Edytowane przez YellowSheep
Czas edycji: 2013-06-03 o 23:41
YellowSheep jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 03:04   #3816
nafiyqa
Zakorzenienie

Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV

Yellow, super pomyslowi t.

Jejku, co tu sie dzieje po nocach!!
Kurczaczki spia, wiec zubrzyce szaleja!

Martwi mnie to moje dziecie, wydaje mi sie, ze za malo siusia...
Po nocy oczywiscie pielucha baaardzo pelna. Ale jak zagladam w dzien po 3h to tam wlasciwie lekko nasiurane, naprawde niewiele, a przeciez za jednym razem ssie cyca przez co najmniej 25min.... I pije wode/herbatke.
Co lekarz moze w razie czego zlecic? Morfologie?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 05:58   #3817
meneq
Zakorzenienie

Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV

Czesc!
W koncu na biezaco jestem i teraz juz bede z Wami. Przynajmniej na watku, zerknelam do k. i widze, ze tam tez sporo sie dzialo.

Weze to pikus, to ja lazilam tam, gdzie nie powinnam. Poza tym nie powinny zaatakowac pierwsze.
Tsunami - trzeba sie miec na bacznosci i byc przygotowanym. Japonia lezy w strefie bardzo aktywnej sejsmiczne i zawsze powinno sie miec w domu zestaw na wypadek ewakuacji i znac droge ucieczki.
bokeh Na co dzien sie nie mysli o zagrozeniu, dopiero jak cos sie dzieje, to skacze adrenalina; zwlaszcza jak nie jest sie przyzwyczajonym.
sarah pewnie, ze chcielibysmy mieszkac w miescie, ale na razie czeka nas kilkuletnia tulaczka po prowincji. Obojgu nam marzy sie Kobe, ale najpierw tz musi specjalizacje wybrac i pod tym katem szukac szpitala, ktory go zatrudni. Do konca roku musi zdecydowac. Nasze preferencje na razie musza poczekac.

Sa tez plusy mieszkania na wybrzezu - ryby. Wszystkie sie do mnie usmiechaja ze sklepowych lodowek, ale niestety oporzadzic ich nie potrafie. Dzis bedzie rybka, ale taka dla poczatkujacych - wrzucic na ruszt i gotowe.
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 05:59   #3818
ILLUSION
Wtajemniczenie

Cytat:
no romantyczny jak diabli... jeszcze nie wrócił z pracy bo m sie zapomniało mi powiedzieć że na piwo idzie
Walić ide spać w takim razie.

Aha i stwierdził że nie napisze do was bo on was czyta żeby poszerzyć swoja wiedze w opiece nad Hanią to może weźcie mu tu napiszcie że porządni ojcowie nie chadzają na piwo bez uprzedzenia wcześniej matek swoich dzieci
No mój porządny mąż też był wczoraj na piwie ale mnie wcześniej poprosił o pozwolenie więc TzBokeh musi się poprawić. Staż małżeński ma krótki to niech się uczy od starszych
Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość

No właśnie Illusion, Insolito zdjęcia super, a Wy piękne.

Aż mnie korci by się swoją suknią pochwalić :P
Pochwal się
Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
Ilussion, Insolito-Zdjęcia bajka A plenery No i ta sukienka.... Droga była?

Cytat:
Napisane przez insolito Pokaż wiadomość
Dziękuję Kochana. Suknia coś ok 3 tyś. ja wypożyczałam to taniej miałam jakoś 2.300 płaciłam
O kurde to nieźle się cenią u mnie. Gdybym wiedziała to bym pojechała do Ciebie wypożyczyć przecież to niedaleko a ja za wypożyczenie płaciłam 2800 a do kupienia była 3900. Że niby stolica województwa to już o tyle drożej? Chyba że Ty później niż ja brałaś ślub i w następnym roku już była tańsza bo nie z najnowszej kolekcji. Ja w 2009 roku.
Cytat:
Napisane przez sarah67 Pokaż wiadomość
to
mi jest smutno, plakusiam sobie, ale nie mam kiedy wygadac sie w klubie
smutasz się pewnie że sama jesteś bez męża a on tak daleko...
Cytat:
a w ogóle to facet rzucił moją siostrę......nosz qrwa yebak leśny zasr.any..... Biedna jest tak załamana, że nie wie, co ma ze sobą zrobić, oby głupoty jakiejś nie strzeliła, bo ona strasznie emocjonalna jest...... Jak nie jeden idiota psychopata tak drugi qrwa wielki naukowiec a we łbie zero, no szlag jasny by go trafił płakałam razem z nią przez telefon, jest przy niej teraz przyjaciółka i mama, jutro przyjeżdża do nas, no za jaja powieszę kretyna zidiociałego
Co za Ale tak nagle mu się odwidziało? Znalazł sobie jakąś drugą czy się pokłócili o coś?

Dziękuję za przemiłe komentarze w klubie
U nas pobudka standardowo o 5 (młody zasnął wczoraj snem nocnym o 18). Teraz sobie urządził Iguś mój drzemkę więc i ja lecę się zdrzemnąć.

Edytowane przez ILLUSION
Czas edycji: 2013-06-04 o 07:42
ILLUSION jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 06:21   #3819
ninagg
Zakorzenienie

GG do ninagg

Cytat:
Mam nadzieję że uda Ci się to jakoś odkręcić! Trzymam kciuki!

gratulacje!

Ja podaję holle, jaglaną, bez cukru i bardzo przyjemna w smaku udało mi się dorwać w Silesii CC, w tym sklepie Bio.

Nawet mi nie mów! To jest nie fair u mnie znów 3 razy zagrzmiało, i koniec, no nie doczekam się

Mnie najbardziej rozwalało jak byłam na praktykach w biurze rachunkowym prowadzenie książki przychodów i rozchodów kościoła. Ofiara = utarg dzienny niby wiadomo rozliczyć się musi, ale jakoś tak mnie to razi...

Jeszcze co do kościołów i kasy. Dwa lata temu zmarł mój dziadziuś. No i kwestia opłat przy pogrzebie to była masakra - słuchajcie my z babcią i mamą totalnie załamane jeździłyśmy wszystko załatwiać, ja wchodzę do biura a tam pod krzyżem sobie wisi cennik. Już na sam widok się zagotowałam, no ale co dalej. Był czwartek, pogrzeb na sobotę załatwiony, u księdza zapłacony, knajpa zabukowana. I baba się babci pyta, czy ma kasę żeby wszystko zapłacić. Babcia mówi, że pewnie, akurat przed chwilą wyciągnęła kasę z banku, dobrze że miała, a ona ją podliczyła na 1700 zł (nie było w tym opłaty dla księdza i organisty, tylko kwestie cmentarza) a ona przy sobie 1200 tylko miała. No i ta baba prawie nas stamtąd wyrzuciła, że ona nic nie załatwi, 1700 musi być i koniec, nie ma opcji że doniesie jutro resztę, jak nie daje teraz to nie będzie pogrzebu... Ja musiałam stamtąd wyjść, bo już byłam tak wściekła i rozżalona, wiecie, śmierć bliskiej osoby, a tu babsztyl tyle kasy chce i zero zrozumienia... I ostatecznie babcia musiała tego samego dnia pożyczać kasę, żeby pogrzeb był, a ten zasiłek co się dostaje czyli na tamten czas to było coś ponad 4000 zł, wystarczyło na 2/3 wydatków przy naprawdę możliwie najtańszej opcji. Całe szczęście że była kremacja i mieliśmy grób na cmentarzu, bo inaczej to jeszcze ze 3000 trzeba by było doliczyć na kopanie dołu, trumnę, miejsce, pomnik... Sorry ale przyszło mi do głowy, że najlepiej to chyba pod płotem zakopać takich niemajętnych jak my. No i taki niesmak pozostał...

Ja też lubię te seriale dla nastolatków PW też oglądałam, ale w którymś momencie mnie znudziło i przestałam. Muszę poszukać czegoś ciekawego

Mamcura! No co za babsko! A weź powiedz małemu jak przyjdzie następnym razem, że znów przyszła BABCURA!

Ja tam się nie przejmuję, jak kiedyś niezapowiedziana teściowa była w Kato i chciała do mnie przyjść, to powiedziałam wprost że mnie nie ma i już, no przykro mi, ale ja mam swoje sprawy i nie siedzę pod drzwiami czekając na jaśnie panią. Oczywiście była obraza, ale jakoś mnie to nie zmartwiło

Haha, mój też tak sobie szkrobie paznokietkami

Hm, ja wczoraj dałam kawałki jabłuszka w tym gryzaczku, mały podrapał dziąsełka, pociumkał soczek, ogólnie lepiej mu to podeszło niż zwykły gryzaczek

Dziewoje, ponawiam pytanko: w jakich proporcjach robicie kaszki Holle? Robicie np. 150 ml mm, dajecie wg pudełka ilość miarek mleka i do tego dosypujecie kaszkę? Czy wg przepisu? Bo tam jest 100ml mm, 100 ml wody i do tego 5 łyżek stołowych kaszki, jakoś wydaje mi się to dużo nie wiem, kurcze, dałam po swojemu ale nie wiem czy dobrze, jak robicie?
Co do kaszek Holle to ja robię tylko na 100ml mm, bo więcej Ola nie zje i czasem tylko dopija mlekiem (ryżową bo po jaglanej nie chce już mleka). Na 100 ml ryzowej sypę 2,5 łyżki a jaglanej 3,5 łyzki (nie tężeje tak jak ryżowa a my łyzką dajemy). Na 40 ml sypie się jedną łyżkę wg tego co pisze na opakowaniu.
Zaręczyny: 16.10.10
Data zaślubin: 02.06.2012

Ola 11.12.2012

Wojtek 14.10.2015
ninagg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 06:31   #3820
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sarah67 Pokaż wiadomość
mi jest smutno, plakusiam sobie, ale nie mam kiedy wygadac sie w klubie
nie płakusiaj
Cytat:

Kurcze, odkąd sobie załatwiłam wtedy cyca na amen niemalże przez głupią torebkę z tabem i doprowadziłam do zapalenia piersi, tak teraz średnio 2-3x w tygodniu robi mi się zator dokładnie w tym samym miejscu i tej samej wielkości, czyli ogromniasty ehhh

Słuchajcie, padłam mąż usypia małego w wózku - w lewej ręce smartfon z grą, w prawej wózek z dzieciem, i jeszcze zerka na tv i mecz ogląda tenisa - żeby nie było - dzieć po 3minutach pięknie zasnął no żyć nie umierać!!!
współczuję zapalenia
co do usypiania
Cytat:
dobra jade z pamięci,

ktoś pytał o siatke na owoce, ja dawałam jabłko, ale małej ni chu. nie smakowało i nie wiedziała o co biega, więc stwierdziłam, że jeszcze poczekam. Wiem, że Marsi dawała Leo na pewno

dziewczyny gratuluję spotkania, ale czemu tylko jedna fotka?

o i wiecej nie pamiętam, bo już padam na twarz.
jutro postaram się odnieść do tego co pisałyście
rano jedziemy do tego zusu, bede tam srać po gaciach
kciuki za wizytę w zusie
Cytat:
Cała, kciuki za jutro

swoją drogą......ja też podglądam te żubry któych nie ma

a w ogóle to facet rzucił moją siostrę......nosz qrwa yebak leśny zasr.any..... Biedna jest tak załamana, że nie wie, co ma ze sobą zrobić, oby głupoty jakiejś nie strzeliła, bo ona strasznie emocjonalna jest...... Jak nie jeden idiota psychopata tak drugi qrwa wielki naukowiec a we łbie zero, no szlag jasny by go trafił płakałam razem z nią przez telefon, jest przy niej teraz przyjaciółka i mama, jutro przyjeżdża do nas, no za jaja powieszę kretyna zidiociałego

Cytat:

to już niedługo będzie wynik wymazu, na pewno coś się więcej dowiedzą.
Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Yellow, super pomyslowi t.

Jejku, co tu sie dzieje po nocach!!
Kurczaczki spia, wiec zubrzyce szaleja!

Martwi mnie to moje dziecie, wydaje mi sie, ze za malo siusia...
Po nocy oczywiscie pielucha baaardzo pelna. Ale jak zagladam w dzien po 3h to tam wlasciwie lekko nasiurane, naprawde niewiele, a przeciez za jednym razem ssie cyca przez co najmniej 25min.... I pije wode/herbatke.
Co lekarz moze w razie czego zlecic? Morfologie?

morfologię mogą ale nie muszą pewnie zlecą mocz ogólnie, mogą zlecić usg brzuszka.

TżBokeh bardzo nieładnie nie informować swojej tżki o wyjściu na piwo. Za to należy się
meneq fajnie, że już jesteś

nam noc minęła spokojnie, jedno karmienie o 1:30 i wstaliśmy ok. 6:30 także git majonez jedynie co to odkąd Kubulek zaczął chwytać to zaczął też szczypać i znalazł sobie zabawę szczypanie mnie po piersiach. Masakra ile taki mały smrodnik ma siły :/ do tego bardzo nieładnie zachowuje się przy lewej piersi, którą kiedyś tak uwielbiał teraz Młody leży na macie i zabawia się z papugą
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 06:37   #3821
LadyWhisper
Zakorzenienie

No u nas pobudka o 6.30 biorac pod uwage to, ze Maly sobie nocke urzadzil od 15.40 jest super jedyne co to w nocy debilna matka nieprzytomna zamiast dziecko nakarmic wziela na rece i zaczela usypiac hahahaha a Pietraszko histeria bo 3godz nie jadl

Illusion, nie wiem, co mu odbilo skretynialemu baranowi, milosc jak z bajki wielce przeznaczenie sraty taty i co? G.owno.... Strasznie mi jej szkoda bo pecha do facetow to ona ma nieprzecietnego, dawno sie tak nie zaangazowala, ten jej narobil nadziei ahhhh szkoda slow

Pietraszko dzwiga sie na raczkach

---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:35 ----------

Fewciu, jak w ogole Blaneczka w szeleczkach?

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-04, 06:42   #3822
pstryczek84
Zakorzenienie

Hej gaduly!!!!
dzis moj robak budzil sie co 2 godz z zegarkiem w dupc.e. a o 4.30 stwierdzil ze juz sie naspal na szczescie udalo mi sie go uspic na niecala godzinke....
rozpieszcza mnie ten moj dziec!

a wczoraj jaka akcje z Nim mialam
zeszlismy na dol do babci, matula moja go wziela na rece, siedzi sobie z nim w fotelu, cisza a tu nagle wymsknal mi sie baczurek myslalam ze przejdzie to bez wiekszego halo, taaaaaaaaaaaaa
mlody jak uslyszalm baczusława to w momencie wzrok na mnie i w taki brecht wpadl ze szok!
tak wiec skonczyly sie juz te dobre czasy kiedy to bezkarnie mozna bylo zwalac baczury na mlodego

nadrabiac

---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:38 ----------

Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość
Ogłaszam, ze zaliczyłam dziś warunek! Ale jaja, największy hardkor na tych studiach, spotkanie z samym lucyferem, 40 min mnie pytal, ze wszystkiego nie wiem jak to ogarnęłam

Gratulacje!

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41130342]
wiesz co, wirusa możesz przynieść ze sobą, moja starsza zachorowała nie mając styczności z dziećmi
[/QUOTE]

kurcze, tego wlasnie sie boje jak wroce do pracy

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41129833]Zaraz doczytam, tylko napiszę - Dorotka po szczepieniu, trochę płaczu ale mleczko mamy ukoiło ból od razu się dossała. Waga 7450, czyli ok. 80centyla, wzrost 70cm... wyskoczyła poza siatki centylowe [/QUOTE]

łałałałał!!! Gratulacje! Duża pannica Ci rośnie!

Cytat:
dziewczyny przepadł mi roczny macierzynski!!! jestem załamana!!!!!!!
jejku, mam nadzieje ze da sie to jakos odkrecic

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość

Poggubiłam się trochę w rozszerzaniu diety, nie wiem czy dobrze robie.
Bo tak jeśli mam jakiś nowy produkt to daje go przez 3 dni ,plus wieczorem kaszka , i kolejnego dnia inny produkt przez 3 dni i kaszka. Czy to dobrze czy powinnam zrobić dzień przerwy i dawać tylko mleko???
ja na poczatku robilam przerwe ale wydaje mi sie ona z perspektywy czasu zbedna. teraz juz daje non stop, bez przerwy

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 06:52   #3823
ILLUSION
Wtajemniczenie

fewciu jak nocka?
Stary 2013-06-04, 06:53   #3824
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość

Uwielbiam Czas honoru
ja tez

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość

O kurde. Powiem tak...ja pracuję w kadrach tyle że na innych przepisach bo służby mundurowe ... Nie chcę Cię martwić ale myślę że pismo nic nie da. Odpowiedzą Ci z automatu że przepis mówi jasno ile jest urlopu dodatkowego i że nie ma możliwości żeby brać go w częściach bo ustawa tego nie przewiduje. Argument że w karach wprowadzili w błąd też nie przejdzie bo to Ty jesteś wnioskodawcą i zasada że "nieznajomość prawa szkodzi" obowiązuje. Myślę że zdziałasz coś jedynie wtedy kiedy osobiście odwiedzisz dyrektora w Zusie i okaże się wyrozumiałym człowiekiem, bo podanie Twoje trafi do którejś z tysiąca Pań urzędniczek i ona odpowie zgodnie tym co przepisy mówią. Wiem co mówię bo sama miałam kilka takich spraw że według przepisów robiłabym inaczej (na niekorzyść wnioskodawcy) ale że ktoś poszedł do szefa wszystkich szefów na rozmowę to musiałam rozstrzygać inaczej i "obchodzić" niejako przepisy. Trzymam kciuki żeby się udało

ill
, mam nadzieje (o ja naiwina), że jadnak cos tam zdziałam. przynajmniej bede próbować z kimś rozmawiać i błagać zeby sie udało...

deli
, gratki za udany chrzest

szaja, brawa dl Dorki, że tak ładnie przybiera, ale Ty musisz miec pokarmu, że ona tak rośnie

my bedziemy jechac tam na 12, bo od 12 przyjmuje jakas konkretniejsza osoba... boje sie jak nie wiem

aha i która następna wrzuca fotki ślubne- chetnie popatrze- uwielbiam!!

Stary 2013-06-04, 07:01   #3825
ILLUSION
Wtajemniczenie

Cytat:

ill
, mam nadzieje (o ja naiwina), że jadnak cos tam zdziałam. przynajmniej bede próbować z kimś rozmawiać i błagać zeby sie udało...

my bedziemy jechac tam na 12, bo od 12 przyjmuje jakas konkretniejsza osoba... boje sie jak nie wiem

aha i która następna wrzuca fotki ślubne- chetnie popatrze- uwielbiam!!
mocno trzymam kciuki

A co do fotek to coś Aga8484 pisała że chciałaby się pochwalić

---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ----------

mała - jak żołądek? lepiej?
Stary 2013-06-04, 07:01   #3826
mala_19kw
Zakorzenienie

Hej
Oskar usnął dopiero o 22 ale za to nocka cud-ani jednej pobudki,spał do 7;20
Mogłoby być tak zawsze ale mógłby chodzić szybciej spać
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 07:02   #3827
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:
mocno trzymam kciuki

A co do fotek to coś Aga8484 pisała że chciałaby się pochwalić

i tak pewnie dzisiaj nikt mi żadnej odpowiedzi nie udzieli, tylko, że mam czekać na rozpatrzenie wniosku

Aga dawaj foty

Stary 2013-06-04, 07:04   #3828
mala_19kw
Zakorzenienie

Illusion-dziękuje
Tak dziś już dobrze ale co się wczoraj nacierpiałam to moje ból nie do zniesienia-dobrze że mąż mnie we wszystkim wyręczał bo sama ze wszystkim chyba bym zeszła.
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 07:06   #3829
ILLUSION
Wtajemniczenie

Cytat:
i tak pewnie dzisiaj nikt mi żadnej odpowiedzi nie udzieli, tylko, że mam czekać na rozpatrzenie wniosku
Mam nadzieję że ten dyrektor czy do kogo tam idziecie okaże się człowiekiem...bo wiesz tak logicznie myśląc to NIKT z własnej woli nie zrezygnowałby z rocznego macierzyńskiego w sytuacji gdy jest bezrobotny bo umowa była do dnia porodu. A kadrowe to masz niezłe ci.py. Ja bym się pod ziemię zapadła gdybym własną głupotą komuś tak namieszała

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-04, 07:06   #3830
s i l v e r
Zakorzenienie

Hej
Idę nadrabiać. Wczoraj byłam do 19.00 z Wami a już 5 stron do nadrobienia.

Cytat:
wam też wcięło ikonkę : love : ?
Tak,już długo jej nie ma.

Cytat:
SIlver! zabierzcie nas ze sobą na wakacje
no jasne jedziemy 1 lipca z Darią pociągiem.
Przynajmniej Daria będzie miała towarzystwo Hani

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
Aaaa co do seriali, ogladalam 90210( sentyment do starej wersji, nowa nie ma nic wspolnego procz nazwy i jakis malych ☠☠☠☠☠☠☠ek). Namietnie ogladam "Pamietniki wampirow" Jakos mam slabosc do tych gowniarzerskich seriali Taka odskoczna od codziennosci
Ja też oglądam 90210. To już z przyzwyczajenia

Cytat:
Napisane przez djerba Pokaż wiadomość
Hej kobitki

Ja chyba nic nie napiszę, bo jestem już padnięta, ale wrzucam za to fotkę 3 lasek... kojarzycie?
Ale SUPER widzieć Was razem Piękne kobitki
Fajnie że fotkę zrobiłyście.

Cytat:
Co do seriali - ja nie ogladam, bo za szybko sie wkrecam
Chociaz "Przyjaciol" kocham miloscia bezgraniczna. Lubilam tez "Kryminalnych".
O TAK TAK ! Ja też

Cytat:
Calawdeszczu, meduzza, silver, insolito - wstawiłam fotki ślubne do klubu ehhh kiedy to było
Ale PIĘKNIE!

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Hej Kochane, jeju ile mam nadrabiania.
My już po chrzcinach, msza przepiękna, chyba pierwszy raz w życiu tak mi się podobała msza.. na dodatek trwała prawie 2 godziny bo przyjechala jakas grupa z Hiszpanii i msza byłą prowadzona w 3 językach, super, postanowiliśmy z tztem chodzić co niedziela do koscioła ;p Acha, Amelke chrzcił czarnoskóry, bardzo sympatyczny ksiadz, i jak robił jej znak krzyża to prawie się popłakałam jakos tak mnie to bardzo wzruszyło...przyjęcie baaaaaaaaardzo udane wróciliśmy po 23 : D a ja o 8 rano egzamin, licze ze bedzie 2 termin bo nigdy nie napisalam tylu głupot
No i przed chwilą bylismy ogladac mieszkanie, mega mini 27 metrów ale damy rade, bierzemy je, na poczatku lipca bedziemy sie wyprowadzać i wprowadzać tylko nie wiem, gdzie ja wózek pomieszcze ale juz nie mozemy/nie chcemy tu mieszkac
Super że chrzciny udane
No i że mieszkano już macie wybrane. Małe bo małe ale ważne że będziecie mieszkać osobno
Stary 2013-06-04, 07:09   #3831
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Cytat:
My już po chrzcinach, msza przepiękna, chyba pierwszy raz w życiu tak mi się podobała msza.. na dodatek trwała prawie 2 godziny bo przyjechala jakas grupa z Hiszpanii i msza byłą prowadzona w 3 językach, super, postanowiliśmy z tztem chodzić co niedziela do koscioła ;p Acha, Amelke chrzcił czarnoskóry, bardzo sympatyczny ksiadz, i jak robił jej znak krzyża to prawie się popłakałam jakos tak mnie to bardzo wzruszyło...przyjęcie baaaaaaaaardzo udane wróciliśmy po 23 : D a ja o 8 rano egzamin, licze ze bedzie 2 termin bo nigdy nie napisalam tylu głupot
No i przed chwilą bylismy ogladac mieszkanie, mega mini 27 metrów ale damy rade, bierzemy je, na poczatku lipca bedziemy sie wyprowadzać i wprowadzać tylko nie wiem, gdzie ja wózek pomieszcze ale juz nie mozemy/nie chcemy tu mieszkac
za udane chrzciny

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
Dziś o 9 rano nawiedzili mnie teściowie Mam wyłączony domofon, bo mieszkam pod jedynką i ciągle ktoś dzwoni i budzi małego. Dzwoni teściu i mi mówi żebym im drzwi otworzyła! Teściowa to chyba się lubuje w straszeniu Michałka Ciągle tylko słyszę, babcia Cie zabierze, pojedziesz z babcią, no i znów ta MAMCURA na brzuchu cię położyła babcia zaraz weźmie! Nienawidzę jak ktoś mi się zwala na kwadrat niezapowiedziany! A jak bym sobie nago chodziła bo lubię na przykład? Albo gdzieś się wybierała? Oni to w dupie mają.
Poza tym brat męża miał być chrzestnym Michałka. Już przez to że nie mógł 16 czerwca, przełożyliśmy chrzciny na 7 lipca. Dzwoniliśmy do niego od tygodnia, nie odbierał. Dziś Łaskawca zadzwonił, i co? Nie może 7 lipca. Noż cholera jasna krew mnie zalała, a co z mężem się działo nie będę wspominać! Jeszcze zadzwonił mąż do teściów, a mamusia że mógł do braciszka jechać, ustalać z nim, prosić go! Ta, a moja rodzina to psy! Oni zawsze i wszędzie muszą być zwarci i gotowi. Ja pitolę, taka jestem zła że aż mi się płakać chce

Idę dalej nadrabiać.
Za tą MAMCURĘ to bym powiesiła!!!

Cytat:
Wiecie, jak ten Mały grzdylek mnie straszy??? Słyszę takie szkob szkrob szkrob z sypialni, i jęk, lecę jak poparzona, a ten jak spał na pleckach, tak przeturlał się na brzuszek i .....śpi dalej poszkrobał paznokietkami w kołderkę i tyle
akrobata mały

Cytat:
Ojjj tam uparła
taaaa w 6teczkę się gdzieś zmieścić to kiepska sprawa
jaką szósteczkę?? dzieci tam nie widać

Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość
bokeh i TZbokeh - widzę, że romantyczny wieczór macie

Cytat:
moje szkrabko zjadło i po odłożeniu do łóżeczka jak mnie zobaczyło to zaczęło majtać nóziami i się chichrać

zostawiłam póki co w łóżeczku, kurczę, mamy w planach go przenieść do jego łóżeczka na noc, ale nie wiem czy jest sens, skoro dalej mi je w nocy co 2 godz? zmieni się to kiedyś?
Nasza też spała w łóżeczku, ale śpi po 2h więc postanowiłam,że śpi z nami, tak jest mi wygodniej...

Cytat:
no romantyczny jak diabli... jeszcze nie wrócił z pracy bo m sie zapomniało mi powiedzieć że na piwo idzie
Walić ide spać w takim razie.

Drogi TzBokeh - porządni ojcowie nie chadzają na piwo bez uprzedzenia wcześniej matek swoich dzieci

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41138476]

na nutra i pepti, tak
Fewcia, ale moment, piszesz, że od miesiąca nabiału nie jesz a teraz buzia tak wygląda?
zrobisz fotkę? najpierw bym do pediatry szła, bo nie wydaje mi się, że to skaza nie po takim czasie
i nie gastro, tylko alergolog jeśli skaza

[/QUOTE]
mam zdjęcie w telefonie, poszukam i już wstawiam ! dziękuję
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 07:10   #3832
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Tak to wygląda , lakarka powiedziała właśnie, że to skazowe zmiany i kazała smarować oliwką. Jak do końca tyg nie zejdzie to idę z Nią do lekarza. A może Szaja coś poradzisz? Maść z wit A już stosujemy.

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1370326226791.jpg (40,2 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1370326237491.jpg (44,8 KB, 28 załadowań)

Edytowane przez fewcia
Czas edycji: 2013-06-04 o 07:30
Stary 2013-06-04, 07:14   #3833
pstryczek84
Zakorzenienie

[QUOTE=ewulkaaa;41127515
dziewczyny, jakie wy kaszki dajecie? te holle które szajka porponowała? a kleiki?
[/QUOTE]

ja kleik daje kukuydziany a kaszke mam kupiona ryzowo-kukurydziana a smaku bananowym z bobvity, ale narazie daje tylko ten kleik.

Cytat:
a mnie sie kurde wydaje, ze jednak małej te dady nie służą, dopóki nie zaczęłam ich używać to było ok... hmmm
kupie ten linomag jak bede na mieście, wczoraj jechałam sudokremem, ale kurde zero poprawy, więc dzis zmieniłam na mąkę ziemniaczaną. zobaczymy...

możliwe, że to od pieluch.. ??

pstryniu
jak Ty tak na all siedzisz to wyczaj dla mojej Julki jakieś półśpiochy w dobrej cenie, bo potrzebuje
[B]
mozliwe ze od pieluch, jak najbardziej

a prosze bardzo, te sa przepiekne moim zdaniem, tylko chyba cenowo nie bardzo...

http://allegro.pl/polspiochy-polspio...282638853.html

a tu masz do wyboru do koloru tylko musisz wpisac kwote "do"
http://allegro.pl/bielizna-polspioch...3%5D%5B1%5D=74

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
dla wizażowych Ciotek - wprawdzie oballa nie mamy ale czymś podobnym się zabawiamy http://www.youtube.com/watch?v=PAp-u...ature=youtu.be

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 07:14   #3834
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
Hej gaduly!!!!
dzis moj robak budzil sie co 2 godz z zegarkiem w dupc.e. a o 4.30 stwierdzil ze juz sie naspal na szczescie udalo mi sie go uspic na niecala godzinke....
rozpieszcza mnie ten moj dziec!

a wczoraj jaka akcje z Nim mialam
zeszlismy na dol do babci, matula moja go wziela na rece, siedzi sobie z nim w fotelu, cisza a tu nagle wymsknal mi sie baczurek myslalam ze przejdzie to bez wiekszego halo, taaaaaaaaaaaaa
mlody jak uslyszalm baczusława to w momencie wzrok na mnie i w taki brecht wpadl ze szok!
tak wiec skonczyly sie juz te dobre czasy kiedy to bezkarnie mozna bylo zwalac baczury na mlodego

nadrabiac

---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:38 ----------

Gratulacje!

kurcze, tego wlasnie sie boje jak wroce do pracy

łałałałał!!! Gratulacje! Duża pannica Ci rośnie!

jejku, mam nadzieje ze da sie to jakos odkrecic

ja na poczatku robilam przerwe ale wydaje mi sie ona z perspektywy czasu zbedna. teraz juz daje non stop, bez przerwy
koniec dobrego
Cytat:
Mam nadzieję że ten dyrektor czy do kogo tam idziecie okaże się człowiekiem...bo wiesz tak logicznie myśląc to NIKT z własnej woli nie zrezygnowałby z rocznego macierzyńskiego w sytuacji gdy jest bezrobotny bo umowa była do dnia porodu. A kadrowe to masz niezłe ci.py. Ja bym się pod ziemię zapadła gdybym własną głupotą komuś tak namieszała
ja też i sama próbowałabym to jakoś odkręcić...
Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Hej
Idę nadrabiać. Wczoraj byłam do 19.00 z Wami a już 5 stron do nadrobienia.

Tak,już długo jej nie ma.

no jasne jedziemy 1 lipca z Darią pociągiem.
Przynajmniej Daria będzie miała towarzystwo Hani

Ja też oglądam 90210. To już z przyzwyczajenia

Ale SUPER widzieć Was razem Piękne kobitki
Fajnie że fotkę zrobiłyście.

O TAK TAK ! Ja też

Ale PIĘKNIE!

Super że chrzciny udane
No i że mieszkano już macie wybrane. Małe bo małe ale ważne że będziecie mieszkać osobno
ja też PRZYJACIÓŁ kocham miłością bezgraniczną od zawsze
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 07:21   #3835
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

witam Was..zastanawiałam się dziewczyny czy mogę powrócić..czy mnie przyjmiecie..ja poprostu kompletnie nie mam czasu..do tego brak komputera...a korzystanie z komórki mnie tak wkurza..choć i tak robie postępy..bo jak mus to mus...ale nienawidze serfować po necie..przez telefon...
To jak...?? )

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 07:22   #3836
misia1505
Rozeznanie

Cytat:
Charlizz - ale najbogatsze rodziny, czy najbogatsi księża?

Misia - sorry, ale "żal.pl", głupota i policjant idiota. Tyle na ten temat.
Black a co jeśli dziecko w czasie jazdy zaczyna płakać? nie reagować?
ja bardzo dużo jeżdżę z nią sama, zawsze jeździ w foteliku. to był jednorazowy przypadek, była sprasznie zmęczona już tą jazdą a do przejechania mieliśmy ok 1-1,5 km.
Stary 2013-06-04, 07:23   #3837
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484
Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV

Cytat:

Aga dawaj foty
Później dam , teraz nie mam jak. Hihi tak pokazujecie te suknie, ach że mnie też naszła ochota.

Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 07:28   #3838
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Cytat:

zobacz, a mówią że faceci nie mają podzielnej uwagi

Cytat:
o i wiecej nie pamiętam, bo już padam na twarz.
jutro postaram się odnieść do tego co pisałyście
rano jedziemy do tego zusu, bede tam srać po gaciach
trzymam mocno kciuki! Walcz!

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
WY JESTEŚCIE NIENORMALNE !!!:hahah a:

Lady -wrzuć tego kutafona żubrom na pożarcie !

Sarah- czytaj wizaż ,patrz jak tu wesoło i nie płakaj

Cytat:
biedactwo, mam nadzieję, że szybko postawią diagnozę i będą skutecznie leczyć

Cytat:
A jeszcze Wam powiem, że na teściów spadła dziś kara za tamtą akcję z prądem, bo przeszła u nich mega burza i podtopiło im wioskę. Wysłali nam zdjęcia ogrodu, ale że my się do nich nie odzywamy, to nie wiem czy dom ucierpiał; w sumie to mam nadzieję że nie, bo jeszcze nam się zwalą na głowy. Zresztą wyobrażacie sobie, że matka tż jak gadała z moją, to wymyśliła, że oni zostawią swoje włości na wsi i zamieszkają z nami u nas w mieszkaniu? powariowali.
świetny pomysł! Moi chcą kupić mieszkanie pod nami, bo jeszcze jedno zostało... Chyba sama zacznę szukać chętnego

Cytat:
Fewciu, jak w ogole Blaneczka w szeleczkach?

.
dziękuję, że pytasz... coraz gorzej. Biedna chce machać nóżkami, przeciągać się, a nie może Więc częściej Jej zdejmuje i kładę ją na brzuszku (nie podnosiła głowki) - w ten sposób zagłuszam wyrzuty sumienia... W czwartek wieczorem mamy wizytę u ortopedy i zobaczymy czy jest poprawa, oby

Cytat:
fewciu jak nocka?
Mała zasnęła po 21.30, spała do 1.00 i gotowa do zabawy, przez dwie godziny nie mogłam jej uspać. Myślę, że Ona po prostu tęskni za M. Zasnęła po 3 i spała do 5. Więc "wspaniale" Teraz kimnęła, ale to tylko 30min na śniadanie i prysznic
Stary 2013-06-04, 07:28   #3839
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
No uparla sie z ta fota!
Chcialysmy zmobilizowc laski ze slaska do spotkania

Taaak, nomen ma konkretny cyc
Bardzo dobrze że djerba uparła się na fotkę

A czemu nie macie fotki z dziećmi??

Cytat:
Dziewczyny, patrzcie, jakie sobie ładne buciki przed chwilką kupiłam: http://allegro.pl/slodkie-sandaly-cz...293274680.html Idealnie takie, jakich szukałam!

A teraz idę wrzucać notkę z relacji na bloga, wstawię zdjęcia wszystkich giftów.
Ale super buciki Bardzo mi się podobają takie. I ta cena!!

Cytat:
Dziś o 9 rano nawiedzili mnie teściowie Mam wyłączony domofon, bo mieszkam pod jedynką i ciągle ktoś dzwoni i budzi małego. Dzwoni teściu i mi mówi żebym im drzwi otworzyła! Teściowa to chyba się lubuje w straszeniu Michałka Ciągle tylko słyszę, babcia Cie zabierze, pojedziesz z babcią, no i znów ta MAMCURA na brzuchu cię położyła babcia zaraz weźmie! Nienawidzę jak ktoś mi się zwala na kwadrat niezapowiedziany! A jak bym sobie nago chodziła bo lubię na przykład? Albo gdzieś się wybierała? Oni to w dupie mają.
Poza tym brat męża miał być chrzestnym Michałka. Już przez to że nie mógł 16 czerwca, przełożyliśmy chrzciny na 7 lipca. Dzwoniliśmy do niego od tygodnia, nie odbierał. Dziś Łaskawca zadzwonił, i co? Nie może 7 lipca. Noż cholera jasna krew mnie zalała, a co z mężem się działo nie będę wspominać! Jeszcze zadzwonił mąż do teściów, a mamusia że mógł do braciszka jechać, ustalać z nim, prosić go! Ta, a moja rodzina to psy! Oni zawsze i wszędzie muszą być zwarci i gotowi. Ja pitolę, taka jestem zła że aż mi się płakać chce

Idę dalej nadrabiać.
pogrubione - sorry ale .... poje.bało go?!?!?!?!?!?

Mamcura....jezuuuu zabiłabym

Współczuję

Cytat:
Napisane przez insolito Pokaż wiadomość
A ja dziś w biedrze sandały kupiłam
Za ile kupiłaś? Poka , Poka

Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość
no niby większość ma holle bo niby bez cukru, no ale właśnie nei wiem, bo to trochę kłopotliwe takie zamawianie
hmm....ja myślę że nie ma co przesadzać. Ja podaję Nestle. Moja siostra też synkowi podawała Nestle i co? I chłopak zdrowy jak ryba, nic się nie dzieje złego
Stary 2013-06-04, 07:30   #3840
e_vel
Wtajemniczenie

Dzień Dobry

Szaja dzięki za odpowiedź

Pstryczku

Cytat:
Hej kobitki

Ja chyba nic nie napiszę, bo jestem już padnięta, ale wrzucam za to fotkę 3 lasek... kojarzycie?
jakie lasencje
Cytat:
Super że chrzciny udane i jak Was nawróciły Fajnie, że będziecie sobie sami mieszkać
Cytat:
Dziewczyny, patrzcie, jakie sobie ładne buciki przed chwilką kupiłam: http://allegro.pl/slodkie-sandaly-cz...293274680.html Idealnie takie, jakich szukałam!

A teraz idę wrzucać notkę z relacji na bloga, wstawię zdjęcia wszystkich giftów.
Relację czytałam i skomentowałam A buty super - mam podobne tylko kobaltowe i koturna w kolorze "sznurkowym" - mega wygodne
Cytat:

Idę dalej nadrabiać.
ja też nie lubię wizyt niezapowiedzianych bo się przede wszystkim krępuję jak mam bałagan Ale ja mieszkam z teściami i jak się Karinka urodziła to potrfił o 6.30 przyjść do nas teściu do sypialni zobaczyć Małą. Ale się wku**** w końcu powiedziałam tż że ma to załatwić i załatwił . o tej godzinie rano to mogłam być naga i korzystać, że dzieć śpi

Mamcura ?! :mleje: a moja teściowa mówi o sobie BABKA a mnie gotuje
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości