|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części | |||
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 1,96% |
Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają. |
22 | 43,14% |
Mamusi kochany maluszku, zostań jeszcze w moim brzuszku. |
5 | 9,80% |
Tamta leży, inna biega, do porodu czas ucieka. |
2 | 3,92% |
Chociaż czas ucieka, niech maluszek do terminu grzecznie w brzuszku czeka. |
5 | 9,80% |
Okrąglutkie mamy brzuszki, lecz to nie czas na maluszki! |
16 | 31,37% |
Głosujący: 51. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3151 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają, mamy IX-X 2013, cz. VIII
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3152 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają, mamy IX-X 2013, cz. VIII
i koniec spania
![]() ![]() Inwersja teraz Ci może da skierowanie na gluko ![]()
#3153 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają, mamy IX-X 2013, cz.
Cytat:
![]() ![]() W ogole to spac nie moge... Ma ktoras jakis sposob na suchy kaszel? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3154 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają, mamy IX-X 201
ja też nie mogę spać
![]() ![]() oglądam karuzele dla Mikusia ![]() ![]() będę super żona, skoro nie mogę spać to zrobię mężowi śniadanie a co! ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2013-06-04 o 03:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#3155 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają, mamy IX-X 201
Cytat:
![]() ![]() Obsługa nie jest tak skomplikowana do podtsawowych zdjęć. Do bardziej zaawansowanych myków trzeba już poczytać to i owo, ale jak mówie - można złapać bakcyla ![]() Co do wielkości to się zgadzam, że jest to ani poręczne, ani wygodne, ani lekkie. Jeszcze jak dojdzie do tego jakiś spory obiektyw i chcesz wziąć statyw pod pache to w góle lepiej kup torbe podróżną ![]() Tutaj mam kilka linków od TZ (foto to jego pół świata - drugą połową jestem ja ![]() http://www.amazon.com/Sony-DSC-RX100.../dp/B00889ST2G http://www.amazon.com/Fujifilm-X100-.../dp/B0043RS864 http://www.amazon.com/dp/B0097CXFCC ![]() A na kaszel polecam siemie lniane (znowu je polecam - ostatnio na zgage było) - ale to trzeba pić przez kilka dni. Nawilża śluzówke i pomaga na kaszel. I inhalację z kropelkami inhalol ![]() ---------- Dopisano o 06:22 ---------- Poprzedni post napisano o 06:19 ---------- Cytat:
![]() Wrzuć linka do karuzeli to Ci powiem która ładniejsza ![]() Edytowane przez ja :) Czas edycji: 2013-06-04 o 05:21 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3156 |
Zakorzenienie
|
ale z Was śpiochy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja : ) http://allegro.pl/fisher-price-karuz...268510427.html http://allegro.pl/fisher-price-karuz...298695453.html http://allegro.pl/fisher-price-karuz...298876742.html
#3157 |
Zakorzenienie
|
Pewnie już nie może się maluch doczekać aż wyjdzie na świat to szaleje
![]() Ja bym brała tą: http://allegro.pl/fisher-price-karuz...298876742.html (nawet przy okazji najtańsza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3158 | |
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają, mamy IX-
Cytat:
![]() No dobra, wzielam pierwszy euthyrox, bo juz a malo co bym cos zjadla, a to musi byc 0,5 przed jedzeniem :sly: Ktoras z Waz tez to chyba bierze...? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3159 | |
dryfuję słowami
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybieraj
Cytat:
Teraz, od paru lat mamy hybryde Panasonic Lumix DMC-FZ38. I na prawdę fajne fotki robi wg mnie, ma też pełno funkcji, których pewnie do końca nie ogarnęłam, z resztą zwykle coś tam poprawiam w programie po wykonaniu zdjęcia, chociażby kontrast. Wszystkie zdjęcia (oczywiście poza ślubnymi) na moim profilu na Fb są nim zrobione. Choć teraz po paru latach zrozumieliśmy, że może to jednak był błąd jak go kupiliśmy. Jakiś czas temu zachciało nam się lustrzanki, ale nie stać nas wtedy było na wypasioną, a te tańsze z najczęściej dwoma podstawowymi obiektami w komplecie są słabe. Fotki wychodzą porównywalnej albo i gorszej jakości do tych z naszego Panasonica. No i szkła nam było kasy i nie kupiliśmy, teraz to już na żaden nie byłoby nas stać. Problem polega na tym, że gdybyśmy od razu zainteresowali więcej nawet na lustrzankę ze słabymi obiektywami w zestawie, to potem wystarczyłoby tylko dokupić lepszy obiektyw (nawet za cenę całego aparatu, ale ma się wtedy świadomość, że inwestuje się i rozbudowuje jedną konkretną rzecz, a nie zbiera się kolejny dodatkowy klamot), bo korpus by już był. Obie zawsze kochaliśmy fotografię, wiadomo, że tak bardziej jako zapaleni amatorzy, a nie profesjonaliści. Ale tym bardziej, skoro to swego rodzaju hobby, to apetyt rośnie wprost proporcjonalnie do możliwości ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Albert Einstein Edytowane przez inwersja Czas edycji: 2013-06-04 o 06:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3160 |
Wtajemniczenie
|
Odp: Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają, mamy IX-X 2013, cz. VIII
Inwersja - wydaje mi sie, ze gdyby cos wyszlo nie tak z ta glukoza, to lekarka musialaby jakos zareagowac, bo to powazna sprawa. Lekarz ponosi jednak odpowiedzialnosc za leczenie swojego pacjenta.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3161 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3162 | |
dryfuję słowami
|
Odp: Dot.: Odp: Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają, mamy IX-X 2013
Cytat:
W ogóle boję się jutrzejszego wizyty. Ja zawsze się boję, że u mnie to taka cisza przed burzą. Wy narzekacie na bóle brzucha, zgagi, bóle w pachwinach... A ja nic. Nie żebym narzekała, że dobrze się czuje, ale po prostu boję się, że jest coś nie tak, a ja tego nie zauważę w porę. Ehh, jak typowy Polak, jak nie mam problemu to go szukam. No ale cóż, boję się, że brak objawów to też objaw... :/ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#3163 | ||||||
Zakorzenienie
|
Czeeeść.Nadrobiłam
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ja do przodu mam sporo mniejszy,ale i na boki sporo większy ![]() Ja mam już taką jasniutką kreskę, nie wiem czemu bo myślałam,że to się częściej pojawia przy ciemnej karnacji ![]() Ani trochę Ci nie wybiło?Bo ja zawsze miałam wklęsły ale już na samym początku ciąży zauważyłam,że połówka poszła troszkę do góry i dłuuugo tak było. Ostatnio wybiło bardziej,ale nadal dużo mu brakuje do wystającego. Cytat:
Ta woda też chyba Ci fajnie nerki przefiltruje ![]() Chyba też poszukam tej wody ![]() Cytat:
Znajomi mają taką lustrzankę cyfrową - SONY SLT-A37K + SAL-1855 i są bardzo zadowoleni.Też chcemy kupić przed urodzeniem małej.Teraz mamy fajną cyfrówkę,ale jednak te lustrzankowe robią lepsze zdjęcia,więc się przyda ![]() ![]() Cytat:
Żeby chociaż pogoda była ładna, a tak to co robić? Cytat:
![]()
![]() |
#3164 |
Wtajemniczenie
|
inwersja ja tez jeszcze glukozy nie robiłam ale skierowanie juz mam. Gin mi mówił żebym do 28 tyg zrobiła a ze mam jeszcze skierowanie na allo przeciwciała to mi napisała że tak koło 15.06 żebym zrobiła badania zeby były na świeżo . Może się wybiorę w tym tyg a jak nie to na początku przyszłego . A teraz leci mi 27 tc czyli 26t3d
![]() ![]() ![]() Co do aparatów my kupiliśmy tez lustrzanke nikona po chrzcie Adiego za jego pieniądze bo teoretycznie jest to jego prezent co by uwieczniac ważne momenty ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3165 | |
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają, mam
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3166 |
Zakorzenienie
|
Ja mam dzisiaj wyniki z glukozy, coraz bardziej się dygam...
A mi się wczoraj nudziło i zrobiłam sobie zestawienie ile kosztują poszczególne rzeczy z mojej listy u czterech sprzedawców.Rodzyneczki mimo szerokiej oferty przegrał cenami i tym,że nie miał wielu rzeczy.Więc zostało mi trzech sprzedawców, u każdego mam powybierane coś co miał taniej od reszty. Na szczęście u r-p będę mieć odbiór osobisty.
#3167 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3168 | |
dryfuję słowami
|
Cytat:
a o aparatech też zazraz napiszę, ale się musze przygotować ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3169 |
Zakorzenienie
|
heeej, a ja ide do sklepu po buleczki
no ja juz chyba zlicytuje ten wozek jeszcze zadzwonie pozniej do tz za 1150 jak nowa czarna spacerowka eh ![]() ![]()
#3170 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3171 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3172 | ||||
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Miałam się pożalić, że nie mogłam dzisiaj spać po tym jak mąż wstał do pracy ale widząc wpis Kaśki po 3 nad ranem - nie wypada ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Będę to teraz wszytko "trawić"i rozmawiać z mężem ![]() Kaśka ja bym brała tą http://allegro.pl/fisher-price-karuz...298876742.html może nawet zgapię ![]() Zrobiłam dzisiaj świeże zdjęcie brzuszka, koniec 20tc (dokładniej 19t5c) i zrobiłam porównanie z 17tc i dopiero zauważyłam że w końcu coś urósł ![]()
![]() |
#3173 | |
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają, mamy IX-X 2013, cz.
Cytat:
Troche urósł - pieknie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3175 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja chyba w czwartek Kasia ja kupowałam karuzelkę z misiami FP w zeszłym roku. Była mało używana, a baterie padły po pół roku, ale i tak jest słodka http://allegro.pl/fisher-price-c0108...283431267.html
![]() |
#3176 |
Wtajemniczenie
|
jejciu na sentymenty mnie wzięło i przeglądam zdiecia Adiego jak był malutki i coraz bardziej nie mogę sie doczekac takiego maleństwa w domu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3177 |
Zakorzenienie
|
Witam, nadrobione..
Prosze o kciuki za 1,5 h mam wizyte u gina, aby z moja szyjka bylo wszystko ok. Jak bedzie to w sobote jade na tydzien nad morze wiec moge juz dzis zaczac prac i prasowac ciuchy ktore chce zabrac. Maly od rana daje czadu ostro.! Chcialam cos napisac ale niewiem co. Budyn ![]()
![]() |
#3178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Lolaaaaaaa88 Czas edycji: 2013-06-04 o 07:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciekawa jestem jak mi ta krzywa wyjdzie ![]() ![]() ![]() W pierwszej ciąży nie miałam więc mam nadzieję,że i teraz ta wątpliwa przyjemność mnie ominie. Co do ciemniejszej linii pod pępkiem to przy ciąży z Natalcią nie miałam i teraz też nie widać.A pępek mam wklęsły ,że hoho ![]() Natala84 gratuluję wózka.Przygody z gradem już mniej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3180 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:43.