|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 9
Emo umarli śmiercią nienaturalną jak nakazywała ich ideologia.
|
|
|
|
#3242 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3243 |
|
Konto usunięte
|
Metale są modni?
Mi się wydaje że metale to byli 2003-2006 coś takiego, dawno temu ![]() ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- czemu emotka : o jawi się jako jakaś zażenowana fioletowa minka...
|
|
|
|
#3244 |
|
Konto usunięte
|
u mnie są cały czas na roku. Ale to human- tego nie ogarniesz
|
|
|
|
#3245 |
|
Konto usunięte
|
No. Tylko wiesz, w wersji gimnazjalnej zamiast Woodstocku jest Lednica
![]() ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- W każdym razie coś na kształt metali obserwuję wśrod znajomych mlodszego rodzenstwa - takie właściwie wannabe-metale I jeszcze dresów-Bóg-Ojczyzna-rap widuję.
|
|
|
|
#3246 |
|
Konto usunięte
|
Samara ale to pewnie ostatki z fali sprzed 10 lat
![]() jak tak patrzę na dzieci to modna jest jakaś niesklasyfikowana nijakość, ale taki styl "jeżdżenadesce mamvansy huhihihih" chyba jest popularny ;d ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- ooo bóg-ojczyzna-rap-raz-sierpem-raz-młotem to jest sporo!!!! bardzo :p |
|
|
|
#3247 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 9
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3248 |
|
Konto usunięte
|
Zazdroszczę, u mnie w większości to takie lekkie niedoroby, z paroma wyjątkami to najciekawsze okazy poszły do Polibudy
Za to niektóre dziewczyny to są prawdziwe laski, twierdzę, że pod względem wizualnym to lepiej maja faceci hetero i dziewczyny bi i homo.
|
|
|
|
#3249 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 9
metale mają się dobrze, na woodstocku teraz więcej gimbusow niż reszty
ale oni są hipsterami raczej, no i te vansy Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3250 | ||
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Dot.: Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 9
Cytat:
---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Wątpię. Niby w wojsku trzeba było wstać, ogarnąć łóżko, swoje ciuchy, pranie, w kuchni też chyba były jakieś dyżury, a jakoś nie zauważyłam, żeby faceci w wieku naszych rodziców w domu byli tacy pomocni i porządni. Poza tym to, co się tam czasem działo to przekracza ludzkie pojęcie, ile to się słyszało, że jakiś żołnierz popełnił samobójstwo, bo w wojsku nie mógł wytrzymać?
|
|
#3251 |
|
Konto usunięte
|
Zgadzam się ;p to wojsko dało tylko zsamczenie, wyszli tacy gruboskórni z batem na upie i jakoś nie widzę by ostatnie roczniki wojskowe garnęły się do roboty. Wręcz przeciwnie.
|
|
|
|
#3252 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
|
|
#3253 |
|
Konto usunięte
|
to może sekta? ;p tam to uczą porządku
ja tam nikomu nie życzę zamknięcia w koszarach w najlepszych latach życia Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3254 |
|
Zakorzenienie
|
Mój ojciec był w wojsku i jakoś po sobie talerzy nie myje ani nigdy go też nie widziałam z odkurzaczem
. Moja mama ze wszystkim lata i jak próbuję ją nieco zbuntować, to go tłumaczy...no cóż, niektórych rzeczy się nie zmieni. Dziwi mnie to, ale ja tam bywam okazyjnie, więc nie zamierzam się denerwować, bo szkoda nerwów.
|
|
|
|
#3255 |
|
Konto usunięte
|
mój nie był w.wojsku,.gotuje, sprząta, robi zakupy, tylko prac nie umie bo jest męskim daltonista
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3256 |
|
Konto usunięte
|
Mój też gotuje sprząta i tak dalej... Tylko pralki nie rusza, jedynie naprawia, ale on to raczej z tego względu że pracuje zmianowo i jakby miał cały dzień siedzieć na głodnego w domu czekając aż mama o 18 wróci to sobie sam gotuje :d
|
|
|
|
#3257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Mój mąż nie był w wojsku i sprząta, gotuje, nawet potrafi ogarnąć pranie, dziecko i inne takie.http://www.youtube.com/watch?v=zyO8_as7k_0 zdziwiło mnie to, bo myślałam, że kartofel z reklamy to super nowoczesny pomysł jakiejś agencji reklamowej. Oszukiści. |
|
|
|
|
#3258 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
? Moja mama tak kiedyś robiła, jakieś 2 lata temu podjęła dodatkową pracę, czasu było coraz mniej i ojciec się pluł, że on gotować nie będzie. Ale w końcu ostatnio, po tych dwóch latach z instrukcją mamy zrobił schabowe . I to jakie dobre. Tak to zawsze tylko ziemniaki, makaron gotował.
|
|
#3259 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Też ma rączki i też może sobie wyprasować i nałożyć jedzenie na talerz.
|
|
|
|
|
#3261 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Kanapki sam sobie robi, sam prasuje i jeździ na zakupy.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3262 | |
|
and cigarettes
|
Cytat:
Miała któraś z Was do czynienia z uczelnią wyższą we Włoszech/Hiszpanii (mało słyszałam, nie jestem pewna jakiego języka używali)? Dziś dwóch kolesi z erazmusa przyszło na egzamin w spodniach dresowych (błyszczący się ortalion z czterema paskami) i koszuli.
|
|
|
|
|
#3263 | |
|
Zakorzenienie
|
A mnie to dziwi że traktuje się mężczyzn jak upośledzone dzieci, cóż gotowanie od razu nie wyjdzie ale umiejętności przychodzą z czasem.
Po za tym nawet małe dzieci wiedzą że jak się jest głodnym to trzeba uszykować sobie jedzenie. Dla nigdy nie gotującego mężczyzny niech to będzie na początek jajecznica czy makaron z sosem. ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Cytat:
Co gorsza jak wielu ze swojego pokolenia twierdzi że dzieci trzeba wstawić do kojca i w tym czasie prać, sprzątać gotować, a to spędzanie czasu z dzieckiem to nie wyjdzie na dobre dla małżeństwa.
|
|
|
|
|
#3264 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
Dodam jeszcze, że kiedyś nastolatki też popełniały samobójstwa. Moja przyjaciółka popełniła samobójstwo, w niedługim czasie po niej kilka nastolatek z mojej okolicy też - i nie miało to związku z rówieśnikami, szykanami,a sytuacją domową.
Jak na św. Hieronima jest deszcz albo go ni ma, to na św. Szczepana pada albo nie pada. Edytowane przez ciri15 Czas edycji: 2013-06-04 o 11:59 |
|
|
|
|
#3265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Gary mogę zmyć, jak mąż wróci, ewentualnie go o to poprosić. Mnie dziwi robienie z siebie służącej, bo ktoś kiedyś tak wymyślił i miliard lat to się powiela. Nie podoba mi się sprowadzanie roli faceta do sponsora rodziny i nie wymagania od niego niczego więcej. Czyli, że jak matka też pójdzie do pracy (co pewnie niektórym się w głowach nie mieści), to chata ma być nieposprzątana, jedzenien ieugotowana a dzieci mają lataś samopas, bo ona zmęczona z przepracowania? Przecież tak się tłumaczy mężów i ojców rodzin, że sprzątać i gotować, to nie, bo taaacy zmęczeni pracą. |
|
|
|
|
#3266 |
|
Konto usunięte
|
Emm MonikaFaustyna wszystko fajnie pięknie ale trochę mnie dziwi to co piszesz, że w domu brudne gary które musi myć facet bo nieraz wspominałaś że pracuje po 12 godzin.
Może skończmy ten temat...
|
|
|
|
#3267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Nawet jeśli, to uważasz, że nie mogę go raz na jakiś czas poprosić o umycie talerzy po obiedzie? Bez sensu |
|
|
|
|
#3268 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#3270 |
|
Konto usunięte
|
Nom, też bym to tak ujęła że dziwi mnie siedzenie za granicą na socjalu w domu gdy mąż tyra 12 godzin fizycznie, w oczekiwaniu na mieszkanie socjalne marzeń i zgrywanie wielkiej feministki.
Tak właśnie. Mówiłam by skończyć ten temat. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:40.

Mi się wydaje że metale to byli 2003-2006 coś takiego, dawno temu 

. Moja mama ze wszystkim lata i jak próbuję ją nieco zbuntować, to go tłumaczy...no cóż, niektórych rzeczy się nie zmieni. Dziwi mnie to, ale ja tam bywam okazyjnie, więc nie zamierzam się denerwować, bo szkoda nerwów.

. Gary mogę zmyć, jak mąż wróci, ewentualnie go o to poprosić. Mnie dziwi robienie z siebie służącej, bo ktoś kiedyś tak wymyślił i miliard lat to się powiela. Nie podoba mi się sprowadzanie roli faceta do sponsora rodziny i nie wymagania od niego niczego więcej. Czyli, że jak matka też pójdzie do pracy (co pewnie niektórym się w głowach nie mieści), to chata ma być nieposprzątana, jedzenien ieugotowana a dzieci mają lataś samopas, bo ona zmęczona z przepracowania? Przecież tak się tłumaczy mężów i ojców rodzin, że sprzątać i gotować, to nie, bo taaacy zmęczeni pracą.