|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#8701 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
wyglada jak zwykła jednorazówka ale ma wymienne ostrza - podobne ma tez np. Gillette. To przecież nie jst golarka elektryczna
#8702 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#8703 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oczywiście ze w ten dzień który masz w harmonogramie ale wcześniej tez oczywiście możesz. Pomieszało mi sie z "normalnym" zamówieniem "papierkowym"
![]() |
#8704 |
Zakorzenienie
|
Dzis dostalam moje zamowienie z k5
Przyszla tylko kulka za 4.90 a bransoletka rozowa wstazeczka w brakach ![]() W nastepnym zamowie tylko atomizer do perfum. Fajny jest ten k7 ![]() ![]()
![]() |
#8705 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#8706 |
Zakorzenienie
|
Właśnie złożyłam na pierwszy termin 05 i czekam na fakturę
![]() ![]()
#8707 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że koleżanka nie kupi tandetę jakąs.
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8708 |
Zadomowienie
|
Ja wczoraj składałam zamówienie z katalogu nr 5 i na ponad 80 produktów i 1400 zł nie dostanę tylko zegarka Mandu. No kurde, dopiero go wprowadzili a już nie ma
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8709 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#8710 |
Raczkowanie
|
Moja klientka zamowila sobie ta maszynke wraz z wymiennymi wkladami ale nie pomoge za wiele bo maszynka jest zapakowana tak z enie da sie nic podejrzec wyglada na gumowa raczke ale ciezko powiedziec jak naprawde jest a ostrza wymienne sa w takim plastikowym pudeleczku po 2 pakowane nie mam aparatu bo bym zrobila zdjecie. Poprosze klientke o opinie po uzyciu tej maszynki to jak bede juz cos wiedziala przekaze
|
![]() ![]() |
![]() |
#8711 |
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj zamówienie składam, ale dopiero po południu, bo mama coś mówiła, że może jej koleżanka się jeszcze na coś zdecyduje, bo brała katalog na święta
![]()
#8712 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8713 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny czy któraś z Was widziała może tą torbę plażową na żywo??..chodzi mi głównie o to czy jest ona na zamek??
![]()
Miłość tylko wtedy nie żąda niczego, kiedy wierzy że posiada wszystko Oczy...widzą, uszy...słyszą, a serce...i tak wie swoje ![]() Zaręczynki ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200710060926.png Nasze weselicho ![]() http://www.wyjdzzamnie.pl/suwaczki/suwaczek-39055.png |
![]() ![]() |
![]() |
#8714 |
Zakorzenienie
|
dziś dostałam paczki a w nich bransoletkę Kaylana kryształową -tak na nią czekałam a teraz musze ją sprzedać ,gumki ma bardzo ciasne i na moją rękę nie wchodzi
![]() cieszę się jedynie ,że mam juz papierowy kat.7 ![]() ps.Island Vibe pachnie cudownie -mango ,ananas ,piżmo ten zapach musze mieć koniecznie |
![]() ![]() |
![]() |
#8715 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#8716 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
nie chce nikogo obrazac, ale podobno tylko 3 % polakow potrafi czytac ze zrozumiem
![]() |
#8717 |
Zakorzenienie
|
Nareszcie pobrali moje zamówienie, mam nadzieje że nie bedzie za duzo braków i dostane wreszcie te zaległe rzeczy
|
![]() ![]() |
![]() |
#8718 |
Rozeznanie
|
Hello
Witam po świętach. Moje hity z Avonu to: 1. Perełki brazujące 2. Woda Far Away i Extraordinary 3. Tusz pełnia rzęs 4. Spa śródziemnomorskie 5. Naturalsy waniliowe 6. Krem zapachowy do ciała Treselle I to chyba tyle ;-))) Z 06 napewno wezme wodę z demo, szybki peeling, perełki brazujące i myslę nad wodą dla TŻ Pro wild ta zielona. Wiecie cos na jej temat. Fajny zapach? Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#8719 | |||||
Konto usunięte
|
Boże, ile zajęło mi nadrabianie świątecznych zaległości
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Na wakacje chyba wezmę ten na latoi z serii Avon Care, miał go ktoś? Właśnie złożyłam zamówienie i czekam aż pobiorą i wystawią fakturkę |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#8720 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#8721 |
Zakorzenienie
|
Właśnie przywieźli mi paczkę z katalogu 5
![]() I zdziwiłam się bardzo, bo jak wzięłam do łapki jakiś krem z odkrecanym wieczkiem to normalnie zdziwienie... Wieczko przyklejone taśmą do opakowania ![]() ![]() I tak, woda True Glow jak dla mnie ma ładny zapach ![]() Zapach olejku do włosów PS jest cudowny ![]() ![]() ![]() Nowa seria AT - pachnie jak reszta serii... (zielona) Nowe Sensesy cudowne ! ![]() ![]() ![]() Ajj jakiś katalog dziwny mi się trafił... :/ taki jakiś ciemny i rozmazany w środku... jakby przez mgłę, jakies kropki w środku ![]() ![]()
#8722 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#8723 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Pro wild ta zielona pachnie jak jakimiś ziołami w katalogu ale w rzeczywistości jest spoko ![]() Cytat:
widziałam ją na spotkaniu sprzedażnym, jest typowo plażowa ma plastik w środku żeby piasek sie nie dostał ale nie pamiętam czy jest na zamek ale chyba na taki klips ![]() Edytowane przez syla_ba Czas edycji: 2007-04-11 o 14:39 Powód: (błąd ortograficzny:)) |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8724 |
Raczkowanie
|
Ja mam ten balsam rozświetlający.Jestem z niego zadowolona
![]() Po wsmarowaniu ciało jest takie rozświetlone i leciutko przybrązowione.Ogólnie to wielka tuba,więc jest wydajny.Na pewno kupię go ponownie.Teraz przez zimę nie stosowałam bo najbardziej mi się podoba na opalonym ciele.Mam nadzieję,ze coś pomogłam. Aha.Jak dla mnie wada jest zapach,nie jest co prawda intensywny ale jak na mój gust to jednak pachnie trochę jak samoopalacz.Dlatego zawsze szybko zmywam go z rąk.
#8725 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A do jakiego zapachu avonowskiego porównałabyś Island Vibe ![]() I mam jeszcze pytanko..czy któraś z Was miała te korektory z netto a mianowicie chodzi mi o te żółte? Żółte są do maskowania cieni po oczami ...i rzeczywiście skutecznie maskują ![]() ![]()
Edytowane przez paulinkosia Czas edycji: 2007-04-11 o 14:49 Powód: dopisek |
||
![]() ![]() |
![]() |
#8726 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#8727 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Takie opisy znalazłam w necie: żółte: Personal Match Concealer Kit – Yellow Fair to połączenie dwóch kolorów - żółtego z beżowym:
Personal Match Concealer Kit – Green Medium to połączenie dwóch kolorów - ciemnobeżowego z zielonym:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8728 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() niedawno dzwonilam do dzialu obslugi konsultantek, zeby zmienili mi odcien szminki PW zamawianej w demo03, ktora mi nie przyszla, bo byla w brakach. bardzo dobrze, ze pani nie widziala przeszkod i zmienila. w tym problem, ze zmienila (widzialam przed chwilka podglad faktury) rowniez kolor drugiej szminki PW, ktora klientka zamawiala w katalogu04... SWIETNIE!! niedosc, ze czeka ona juz miesiac na swoja pomadke, to jeszcze przyjdzie jej nie ta, co chciala ![]() zadzwonilam i spytalam czy mozna jakos to cofnac... oczywiscie, ze mozna ale oczywiscie moim i mojej klientki kosztem ![]() ![]() Ja zaplace za zwrot, a klientka jeszcze poczeka sobie miesiac ![]() odechciewa mi sie tej ,,firmy" :/:/:/
#8729 |
Wtajemniczenie
|
Hej, mam pytanko. Czy w drugim terminie tez mozna zamawiac demo? Robilam zamowienie z 05 i balam sie tego true glow ale zamowilam probki i mi sie spodobal strasznie. W katalogu jest drogi i teraz zaluje ze nie wzielam tej wody w demo. Czy w drugim terminie moge wziac? i czy demo wlicza sie do wartosci zamowienia? Bo z tego co pamietam to trzeba na minimum 50zl zamowic zeby nie placic 10zl dodatkowo.
#8730 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:13.