|
|
#1321 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: firemountaingems - są chętni?
Loverynko- dziękuję
Wysłałam pieiądze
|
|
|
|
|
#1322 |
|
Przyczajenie
|
przekladek nie mam ale spectre bralam ze skladkowych po sznurku zeby zamknac zamowienie wiec jesli ktores cie interesuja (lov mowila ze u mnie nie ma brakow poza kwarcem dymnym wiec powinny byc) to chetnie sie podziele
|
|
|
|
|
#1323 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#1324 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie jest w Piastowie
Kierunek Pruszków, adres jak do przelewu.Canela ja mogę Ci parę przekładek odstąpić. |
|
|
|
|
#1325 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() btw, dzisiaj Rosemary wyśle Ci kase na przesyłke do Gdańska - jej i moją
|
|
|
#1326 |
|
Zakorzenienie
|
Loverynko, będziesz się dopominać od FMG tych braków? Musi ich być sporo, skoro tak wielu osobom brakuje, Tobie aż 8!
|
|
|
|
|
#1327 |
|
Zakorzenienie
|
Naila,
oczywiście że będę się dopominać. Nie ma innej opcji. 130zł + cło+ vat piechotą w końcu nie chodzi. Dark zrobię jak sobie życzysz. Jak będziesz rozmawiać z Rosemary to przekaż jej że zapomniała że miałam jej dać 20 przekładek od siebie
|
|
|
|
|
#1328 |
|
Przyczajenie
|
Lov przeslij mi adres na priva bo na przelewie mialam bez adresu
piastow to stosunkowo niedaleko ode mnie trzeba tylko przeskoczyc przez janki tak chyba bedzie prosciej niz w warszawie o ktorej mozna podjechac dzisiaj (prawdopodobnie podeslalabym pana meza bo latwiej jego wprawic w ruch niz upchnac dziecko) jesli nie masz do konca rozliczen to mozemy to pozniej zalatwic przelewem moze do wieczora canela sie zdecyduje co ze spectrami to ewentualnie od razu bys jej zostawila |
|
|
|
|
#1329 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() Zayatz: Zależy mi na kwadracikach spectry, bo ja już wymyśliłam z nich naszyjnik i nawet (wiem, "nie dzielić skóry na niedźwiedziu") już ktoś go zamówił... Tzn. ten wymyślony w mojej głowie, jako komplet do kolczyków. Więc jakbyś miała tak 10-20 kolorowych kwadracików no to nie musiałabym się tłumaczyć
|
|
|
|
|
#1330 |
|
Zakorzenienie
|
Zayatz już Ci na pw wszystko piszę
|
|
|
|
|
#1331 |
|
Przyczajenie
|
canela
jesli to te: http://www.firemountaingems.com/deta...p?PN=H209582GB (kostki 8mm metaliczne) to bierz ile potrzebujesz w sznurku jest kolo 50 wiec polowe moge spokojnie odstapic
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1332 |
|
Zadomowienie
|
No właśnie te metaliczne mam, a naszyjnik miał być z pastelowych. No i akurat te musiały nie dojść - normalka
No nic, najwyżej spróbuję klientce wyperswadować naszyjnik i coś wymyślę w zamian.
|
|
|
|
|
#1333 |
|
Zakorzenienie
|
Nie przejmuj się canelo, walczę żeby coś wysłali., chociaż pieniążki.
|
|
|
|
|
#1334 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#1335 |
|
Zakorzenienie
|
Oj nie smutajcie się
![]() Zayatz, przeczytałaś? Wiszę Ci 19,91zł, adres też wysłałam. A w ogóle to kilka z Was ma takie śliczne rzeczy że uhh i chętnie bym się wymieniła kilkoma sztukami... A tak już na koniec to wiem już co warto zamawiać a czego nie należy. Warto: Przekładki, akryl, zapięcia do kolczyków dziwne, kryształy celestial to wszystko naprawdę warto Nie warto: kamieni (w jasperze w Warszawie można od 500zł mieć ceny hurtowe więc wystarczy iść w kilka osób na zakupy) spectry bo jest prawie każda wadliwa a na zdjęciach od nich jest śliczna asortmentsów ze szkłem szczególnie tych które mają mieć w środku lampworki lamprowków kul, bo są ogromne i bardzo ciężkie, ale nie warte swojej ceny Jesli będę zamawiała następny raz to dużo przekładek i kryształu i ciekawszych rzeczy które są niedostępne w Polsce |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1336 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
przeraziłaś mnie tym odradzaniem asortymentów szklanych - bo brałam takich kilka. o zgrozo.. czyżby empikowe straszydełka? ja teraz mierze sie na indywidualne zamówienie bo kuzyn z usa bedzie do polski przyjeżdżał i chciałam go wprzemyt wrobić i chciałam właśnie kamienie zamówić... moge zapytać co FMG-owymi jest nie tak?btw, Loverynko - u mnie sie chciałaś czymś mieniać? bo ja zamawiałam całości, wiec jestem chętna do pertraktacji jakby co
|
|
|
#1337 |
|
Zakorzenienie
|
Loverynko, wysłałam przed chwilą przelew do Ciebie na przesyłkę ubezpieczoną dla mnie i Darkling (razem) plus moje wyrównanie.
Te 20 kryształków rzeczywiście mi dorzuć ale jestem rozliczona, nie? Bo chyba je wliczałam do mojej sumy (przynajmniej w tym moim exelu jest...).Pozdrowionka
|
|
#1338 |
|
Raczkowanie
|
Loverynko napisz proszę czy moja kasa doszła, jeśli tak to wyślij moją paczkę jutro, bo zależy mi żeby doszła w tym tygodniu. I napisz co komu brakuje.
|
|
|
|
|
#1339 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
O spectrze już tu pisano - potwierdzam, bez nakładek / przekładek nie da się tego użyć i w ogóle tak w kupie to sprawia wrażenie tandety. Ale pojedyncze koraliki jako dodatek do czegoś będą chyba OK. Celestial Crystal są fajne, choć jak na mój gust za dużo tam bladych odcieni i wyraźna przewaga błękitów. Loverynka, jeśli coś z moich rzeczy Ci się podobało, to możemy się powymieniać. Z Lubomirką trochę pohandlowałyśmy.
Edytowane przez Patsy Czas edycji: 2007-04-11 o 18:36 Powód: dopisek |
|
|
|
|
|
#1340 |
|
Zadomowienie
|
Lov, napisz mi proszę czy doszły pieniążki, może w moim zamówieniu coś Ci się podoba do wymianki?
|
|
#1341 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mi zabrakło prostokątnych metalicznych. |
|
|
|
|
|
#1342 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.firemountaingems.com/deta...p?PN=H209566GB - całość, 2 sznury http://www.firemountaingems.com/deta...p?PN=H209568GB - 30 szt http://www.firemountaingems.com/deta...p?PN=H209582GB - 20 szt C. Crystal 6x3 mm http://www.firemountaingems.com/deta...p?PN=H206535GB - cały sznurek a tych: http://www.firemountaingems.com/deta...p?PN=H206538GB - pół sznurka Jeśli coś z tego Cię interesuje, to ja w przyszłym tygodniu będę w Katowicach. |
|
|
|
|
|
#1343 |
|
Wtajemniczenie
|
Patsy, dziękuję za odpowiedź
![]() uspokoiłaś mnie troche, bo chciałam brać tylko kilka sznurków [coby kuzyna na granicy nie zatrzymali] i chciałam głównie kamienie jednolite - obsydian tęczowy, moonstone i granaty. Zastanawiam sie teraz, po tym co napisałyście czy ryzykować tygrysie oko i kwarc turmalinowy... ten ostatni pewnie i tak zamówie, bo sie w nim rozkochałam...
|
|
#1344 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#1345 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie same te mixy szklanych
Co jest z nimi nie tak?
|
|
|
|
|
#1346 |
|
Zadomowienie
|
dziwczyny nie piszczcie teraz co jest nie tak bo jakoś tak już mi się humor
pogorszył
|
|
#1347 |
|
Przyczajenie
|
canela
wlasnie dostalam maila z nowosciami z diamicart i maja tam 10mm kostki kolorowej spectry (oczywiscie cena jakby inna niz w FMG) moze sie nada loverynko namiar dostalam, pan maz wyrusza |
|
|
|
|
#1348 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja bym jednak wolała wiedzieć co by sie psychicznie przygotować.. jakoś po miesiącu jarania sie tymi koralikami nie chce żeby mi szczęka opadła z rozczarowania. wole sie ucieszyć...
|
|
#1349 |
|
Zakorzenienie
|
Jeden mix, ten mniejszy który miał byc z lampworkami jest tak brzydki że szok, jest cały pokruszony i w ogóle ( z ciekawości zajrzałam do jednej torebeczki bo chciałam zamówić to, ale stwierdziłam że nie potrzebuję tyle) Ale te jednokolorowe są spoko, ten większy też wygląda nieźle przez folię.
Z kamieni to przepiękny jest kwarc płonący. Fajne są miksy porcelanowe i granat. Zaraz wypiszę braki. |
|
|
|
|
#1350 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:26.

jestem również

i chciałam właśnie kamienie zamówić... moge zapytać co FMG-owymi jest nie tak?