|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1261 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Filmiki urodowe na you tube, część XII
swoja droga ja sie niesi dziwie ze sie podnieca ze mlodo wyglada
jak dla mnie widac ze ma 3 dychy lekko Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1262 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Filmiki urodowe na you tube, część XII
Cytat:
![]() Ja inwestuje zazwyczaj w jedna sztuke drozszych perfum no i dodatkowo tak na lato wlasnie jakas mgielka,teraz mam mango&granat z avonu. A tak zupelnie z innej beczki-wiecie moze co cwiczyc na brzuch zeby nie zniknelo to wciecie w talii? Teraz bardzo duzo dziewczyn cwiczy,ale czesc z nich niestety w okolicach talii zamienia sie w takie ociosane kloce bez zadnego wciecia,jak tego uniknac?(sorry za off top ale wiem,ze niemtore z Was ogladaj tez kanaly takie typowo z cwiczeniami) |
|
|
|
|
#1263 |
|
Podróżniczka
|
|
|
|
|
#1264 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1265 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Filmiki urodowe na you tube, część XII
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- On jest tani ogólnie, tzn tańszy niż pozostałe tej marki, czy innej aptecznej ![]() ---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- Cytat:
|
|
#1266 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() może i młodo wygląda bo jest drobnokoścista ale to raczej w myśl "z tyłu liceum z przodu muzeum"
...kiedyś nadejdzie dzień, gdy nasze sny nie będą krainą marzeń... Edytowane przez akasha84 Czas edycji: 2013-06-04 o 16:25 |
|||
|
|
|
#1267 | |
|
Zakorzenienie
|
Zdecydowanie, chociaż nieesia staro nie wygląda, wygląda na te dajmy na to moim zdaniem 25 wzwyż lat, Nissiax to taka 23
![]() ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- Cytat:
|
|
#1268 | |
|
Dossisława I
|
Cytat:
Mi sie szybko perfumy nudzą stąd może tyle ich mam. Poza tym mi jedne nie wystarcza. Musi być minimum 2 (na lato i na zimę). Poza tym wliczone są w to końcówki perfum (5) i 6 mgiełek, które się szybciej zużywaja. |
|
|
|
|
#1269 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1270 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Co do kwestii samych operacji plastycznych to ja mam ambiwalentne uczucia. Z jednej strony dziewczyna sama zarobiła kasę, miała kompleks brzydkiego nosa to czemu miała tego nie zrobić? Ja mam jedną powiekę bardziej opadającą i sama się zastanawiam nad korektą w przyszłości. Z drugiej jednak strony to jakaś ingerencja w siebie, w naturę, pewnie gdybym nie miała tego jednego oka takiego, jak mam, to nigdy bym się nad tym nie zastanawiała. Dużo młodziej. To pewnie kwestia budowy twarzy, bo rzeczywiście nieesia jest jakaś taka pyza na twarzy
|
||
|
|
|
#1271 |
|
Zadomowienie
|
może ciut za mocno wypunktowałam fizis Niesi, ale cóż tak to widzę. Jej osoba jest mi obojętna, choć prawdą jest, że przestałam ją oglądać z chwilą kiedy zaczęła mieć podobny stosunek do widzów co Susz.
|
#1272 |
|
Konto usunięte
|
a ja bardzo Niesię lubię i nie uważam, żeby wyglądała staro, wręcz przeciwnie moim zdaniem
i może klasyczną pięknością nie jest, ale ładna owszem |
|
|
|
#1273 | ||
|
summer vibes;)
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ogólnie tylko jedne kupiłam sama, reszta to prezenty. Co do Nieesi, to też nie uważam jej za atrakcyjną i na pewno nie wygląda jak rówieśniczka Nissiax. ![]() W sumie w podobnym wieku jest sporo youtuberek, np. Karolina, Szusz, Oleska, Megi, Figielka (...) itd. Maxi chyba też?Ile ma lat Maxi??
|
||
|
|
|
#1274 |
|
Konto usunięte
|
Hm... Z 27 około? (Maxi)
A urody Nieesi też nie widzę, jest dla mnie za pyzowata, taka myszka, opuchnięta I od razu w oczy rzucił mi się jej przekrzywiony koniuszek nosa... Do tego mówi przez nos. Dla mnie jest bardzo przeciętna |
|
|
|
#1275 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1276 |
|
Zakorzenienie
|
A ja uważam, że nie trzeba kogoś "nie lubić", żeby nie zachwycac sie jego urodą. Co innego jest kogoś lubić, a co innego, zachwycać sie urodą.
Ja w swoim otoczeniu mam kilka koleżanek, któe bardzo lubię, ale nie zmienia to faktu, że jedna ma bardzo asymetryczne piersi, druga grubę łydki, a trzecia jest mega gruba. Czy ja im to powiem??? Pewnie, że nie, bo wystarczy, że one o tym ciągle mówią, a niektóre po porstu wiedzą, gdy mnie jakaś zapyta, od razu powiem: tak, masz krzywe nogi, ale nie przejmuj sie tym tak bardzo, bo masz inne atuty.
|
#1277 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1278 |
|
Raczkowanie
|
Moim zdaniem nie powinno się porównywać obecnie nieesi do nissax. Nieesia jest po ciąży, ma małe dziecko, może się nie wysypia i dlatego nie wygląda zbyt kwitnąco. Sama wiem po sobie bo pierwszy rok mojego syna to ja jak zombie chodziłam.
Co nie zmienia faktu że nie jestem fanką urody Nieesi. Kiedyś kiedyś jakieś 2,5 roku temu jak się dużo malowała i miała jaśniejsze włosy to lepiej wyglądała moim zdaniem. |
|
|
|
#1279 |
|
Zakorzenienie
|
Może dlatego, że to indywidualna kwestia postrzegania i każdy uważa co innego. I zawsze na tej płaszczyźnie robią sie zgrzyty.
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2013-06-04 o 16:47 |
|
|
|
#1280 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co innego jeśli ktoś ma przesadne poczucie o własnej cudowności, a jest przeciętny(nie twierdzę, że Niesia je ma). Cytat:
|
|
#1281 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Reakcje ludzkie są różne, dlatego wolę takich tematów nie poruszać poza forum.
|
|
|
|
|
#1282 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1283 |
|
Zakorzenienie
|
On ma pojemność 30 ml, więc chyba cena standardowa. Kupiłam w aptece u mnie w miasteczku.
|
|
|
|
#1284 |
|
Raczkowanie
|
OMG! nie bylo mnie od piątku i wlasnie skonczylam narabiac cale forum a zaczelam dzssiaj o 10;p z przerwa na sniadanie i obiad;p bo jak pisalyscie o tych wszystkich dietach to co troche glodniałam;p
Jestescie niesamowite, usmialam sie i spłakałam z tego smiechu z 40 razy, a ilekroć nie przeczytam "ŁOTEWA" to leże i kwicze;p Chyba mnie to bawić nigdy nie przestanie ;] Nie wiem tylko kiedy nadrobie zaleglosci na YT;] Mam caaaala strone nowych filmikow z subskrypcji.. |
|
|
|
#1285 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Może i Tobie się spodoba
|
|
#1286 | ||
|
summer vibes;)
|
Cytat:
Cytat:
A co do lubienia bądź nie lubienia, to cóż, każdy odbiera na innych falach, wiec albo sie polubi kogos albo nie i tyle, jak to w życiu. Mnie jakoś nigdy nie inspirowała Nieesia, nie zachwycała ani nic, dlatego nie oglądam. ![]() No nie żartuj... Edytowane przez Atenya Czas edycji: 2013-06-04 o 17:07 |
||
|
|
|
#1287 |
|
Konto usunięte
|
Na allegro chodzi koło 45 zł z przesyłką, a więc w bardzo dobrej cenie kupiłaś. Ja muszę zadzwonić do swojej taniej apteki i zobaczyć, czy się opłaci, bo mój filtr się skończy za jakieś 2 tygodnie.
|
|
|
|
#1288 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1290 |
|
Łotewa
|
http://www.youtube.com/watch?v=x4av9nlyMhw Digital z tagiem zwierzęcym część 2
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:28.

I od razu w oczy rzucił mi się jej przekrzywiony koniuszek nosa... Do tego mówi przez nos. Dla mnie jest bardzo przeciętna