Filmiki urodowe na you tube, część XII - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-04, 15:41   #1261
bubus900
Zakorzenienie

Odp: Filmiki urodowe na you tube, część XII

swoja droga ja sie niesi dziwie ze sie podnieca ze mlodo wyglada
jak dla mnie widac ze ma 3 dychy lekko

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-06-04, 15:43   #1262
Plotkarrra
Rozeznanie

Dot.: Filmiki urodowe na you tube, część XII

Cytat:
Napisane przez TheDocha Pokaż wiadomość
Kradnę pomysł. Super to zrobiłaś.

---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ----------

Perfumy w cenie do 20 zł, a tak to mgiełki za 10 zł z Avonu.
Za wszystkie perfumy i mgiełki- 294 zł,a za antyperspiranty i dezodoranty 65 zł.
No rozumiem,masz naprawde pokazny zbior samych zapachow,zdazysz to wszystko wypsikac?
Ja inwestuje zazwyczaj w jedna sztuke drozszych perfum no i dodatkowo tak na lato wlasnie jakas mgielka,teraz mam mango&granat z avonu.

A tak zupelnie z innej beczki-wiecie moze co cwiczyc na brzuch zeby nie zniknelo to wciecie w talii? Teraz bardzo duzo dziewczyn cwiczy,ale czesc z nich niestety w okolicach talii zamienia sie w takie ociosane kloce bez zadnego wciecia,jak tego uniknac?(sorry za off top ale wiem,ze niemtore z Was ogladaj tez kanaly takie typowo z cwiczeniami)
Plotkarrra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 15:43   #1263
moniczorek
Podróżniczka

Cytat:
Napisane przez bubus900 Pokaż wiadomość

też nie uważam , żeby jakoś specjalnie młodo wyglądała
moniczorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 15:45   #1264
201607111632
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez moniczorek Pokaż wiadomość
też nie uważam , żeby jakoś specjalnie młodo wyglądała
Aga z NY wygląda jak dla mnie o wiele młodziej od Nieesi
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 15:53   #1265
Labirynth
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Filmiki urodowe na you tube, część XII

Cytat:

A ja się dziwie, że ktoś ją uważa, za łądną, no ale to już kwestia gustu.

---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ----------

Cytat:
Napisane przez amelsss Pokaż wiadomość
Gdzie kupiłaś filtr Vichy za 30zł? ( Internet? )
On jest tani ogólnie, tzn tańszy niż pozostałe tej marki, czy innej aptecznej

---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Plotkarrra Pokaż wiadomość

A tak zupelnie z innej beczki-wiecie moze co cwiczyc na brzuch zeby nie zniknelo to wciecie w talii? Teraz bardzo duzo dziewczyn cwiczy,ale czesc z nich niestety w okolicach talii zamienia sie w takie ociosane kloce bez zadnego wciecia,jak tego uniknac?(sorry za off top ale wiem,ze niemtore z Was ogladaj tez kanaly takie typowo z cwiczeniami)
O! Coś dla mnie, podłączam się do pytania
Stary 2013-06-04, 15:53   #1266
akasha84
Zadomowienie

Cytat:
Zazdroszczę Wam tego minimalizmu w kosmetykach. Też dąże do takich ilośći jak wy macie. Macie jakieś rady?

akasha84
jakie masz cienie do powiek z Avonu?
http://www.pl.avon.com/PRSuite/stati.../eyes/p/3978-4 o z tych mam mocha latte i pink sand

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
Ojejj zostałam zablokowana przez naszą księżniczkę...A zapytałam tylko o dietę 3d chili:< to chyba jest drażliwy dla niej temat, ale mam nadzieję , że nie zapomni nagrać filmiku o samoakceptacji

nie jestem godna filmików Princessy..
nie wiem jak o przyżyjesz

Cytat:
Napisane przez monicar Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/user/JamesMumSaid/feed

Nieesi na tym zdjęciu w tle prawie nie poznałam, strasznie poważnie wygląda, +10 lat.
mi w ogóle jej typ urody nie odpowiada, duża, nieproporcjonalna głowa do reszty ciała, drobna budowa, zero bioder, patykowate nogi i cyce jak donice, w dodatku duże czoło i klamkowaty nos

Cytat:

może i młodo wygląda bo jest drobnokoścista ale to raczej w myśl "z tyłu liceum z przodu muzeum"

Edytowane przez akasha84
Czas edycji: 2013-06-04 o 16:25
akasha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 15:58   #1267
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Zdecydowanie, chociaż nieesia staro nie wygląda, wygląda na te dajmy na to moim zdaniem 25 wzwyż lat, Nissiax to taka 23

---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ----------

Cytat:
Napisane przez akasha84 Pokaż wiadomość
mi w ogóle jej typ urody nie odpowiada, duża (żeby nie powiedzieć końska), nieproporcjonalna głowa do reszty ciała, drobna budowa, zero bioder, patykowate nogi i cyce jak donice, w dodatku duże czoło i klamkowaty nos
To tak jak mi, chociaż ją lubię, to do urodziwych jej nie zaliczam, mi zawsze przeszkadza brak harmoni, Ty to świetnie określiłaś
Stary 2013-06-04, 16:00   #1268
TheDocha
Dossisława I

Cytat:
Napisane przez Plotkarrra Pokaż wiadomość
No rozumiem,masz naprawde pokazny zbior samych zapachow,zdazysz to wszystko wypsikac?
Ja inwestuje zazwyczaj w jedna sztuke drozszych perfum no i dodatkowo tak na lato wlasnie jakas mgielka,teraz mam mango&granat z avonu.

Mi sie szybko perfumy nudzą stąd może tyle ich mam. Poza tym mi jedne nie wystarcza. Musi być minimum 2 (na lato i na zimę). Poza tym wliczone są w to końcówki perfum (5) i 6 mgiełek, które się szybciej zużywaja.
TheDocha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 16:02   #1269
ladymln
Zadomowienie

Cytat:
http://www.pl.avon.com/PRSuite/stati.../eyes/p/3978-4 o z tych mam mocha latte i pink sand

nie wiem jak o przyżyjesz

mi w ogóle jej typ urody nie odpowiada, duża (żeby nie powiedzieć końska), nieproporcjonalna głowa do reszty ciała, drobna budowa, zero bioder, patykowate nogi i cyce jak donice, w dodatku duże czoło i klamkowaty nos

może i młodo wygląda bo jest drobnokoścista ale to raczej w myśl "z tyłu liceum z przodu muzeum"
Wow,chyba nie lubisz Niesi,skoro tak jej pocisnęłaś.
I tak, zaraz odezwą się głosy, że "ja odkąd skończyłam 8 miesięcy i nauczyłam się sprawnego chwytania pracuję w chińskiej fabryce tekstyliów, żeby zarobić na swoje zachcianki" - ale nie każdy musi pracować w takim wieku, sorry.
ladymln jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 16:09   #1270
201705250955
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Karmenka Pokaż wiadomość
Link

Ed. Jak zabawnie pokazuje mi że wchodzicie i gdzie klikacie
Super pomysł, też zgapię

Cytat:
tutaj dobrze widać . wygląda jak małpa.
http://www.flesik.pl/wp-content/uplo.../adaszulc2.jpg
Szczerze mówiąc to mi ten jej nowy nos jakoś bardziej przypadł do gustu, nie to, co u Szarlizy.
Co do kwestii samych operacji plastycznych to ja mam ambiwalentne uczucia. Z jednej strony dziewczyna sama zarobiła kasę, miała kompleks brzydkiego nosa to czemu miała tego nie zrobić? Ja mam jedną powiekę bardziej opadającą i sama się zastanawiam nad korektą w przyszłości. Z drugiej jednak strony to jakaś ingerencja w siebie, w naturę, pewnie gdybym nie miała tego jednego oka takiego, jak mam, to nigdy bym się nad tym nie zastanawiała.

Cytat:
Dużo młodziej. To pewnie kwestia budowy twarzy, bo rzeczywiście nieesia jest jakaś taka pyza na twarzy
201705250955 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 16:15   #1271
akasha84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ladymln Pokaż wiadomość
może ciut za mocno wypunktowałam fizis Niesi, ale cóż tak to widzę. Jej osoba jest mi obojętna, choć prawdą jest, że przestałam ją oglądać z chwilą kiedy zaczęła mieć podobny stosunek do widzów co Susz.
Stary 2013-06-04, 16:29   #1272
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc
Konto usunięte

a ja bardzo Niesię lubię i nie uważam, żeby wyglądała staro, wręcz przeciwnie moim zdaniem
i może klasyczną pięknością nie jest, ale ładna owszem
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 16:34   #1273
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Napisane przez Labirynth Pokaż wiadomość
O

A co do wibo, to chyba masz ten co ja, w butelce nawet ładny kolor, a na pazokciu takie siki biedronki
Ehem, siki biedronki dobrze powiedziane.

Cytat:
Mi sie szybko perfumy nudzą stąd może tyle ich mam. Poza tym mi jedne nie wystarcza. Musi być minimum 2 (na lato i na zimę). Poza tym wliczone są w to końcówki perfum (5) i 6 mgiełek, które się szybciej zużywaja.
Ja mam aktualnie 7 flakonów, tańsze i droższe, z czego jedna to mgiełka, ale nie lubię jej, bo pachnie lawendą (na szczęście to prezent, więc nie szkoda mi jet kasy). Może służyć do odświeżenia powietrza ewentualnie.
Ogólnie tylko jedne kupiłam sama, reszta to prezenty.

Co do Nieesi, to też nie uważam jej za atrakcyjną i na pewno nie wygląda jak rówieśniczka Nissiax.
W sumie w podobnym wieku jest sporo youtuberek, np. Karolina, Szusz, Oleska, Megi, Figielka (...) itd. Maxi chyba też?Ile ma lat Maxi??
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 16:40   #1274
201703241651
Konto usunięte

Hm... Z 27 około? (Maxi)

A urody Nieesi też nie widzę, jest dla mnie za pyzowata, taka myszka, opuchnięta I od razu w oczy rzucił mi się jej przekrzywiony koniuszek nosa... Do tego mówi przez nos. Dla mnie jest bardzo przeciętna
201703241651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 16:41   #1275
Eva2
Rozeznanie

Cytat:
A ja się dziwie, że ktoś ją uważa, za łądną, no ale to już kwestia gustu.
też kiedyś to tu napisałam to zostałam zjechana, dziwne, że nie można komentować urody youtuberek z filmików urodowych

Cytat:
mi w ogóle jej typ urody nie odpowiada, duża, nieproporcjonalna głowa do reszty ciała, drobna budowa, zero bioder, patykowate nogi i cyce jak donice, w dodatku duże czoło i klamkowaty nos
ja jej nie oglądam, bo mi ją ciężko zrozumieć, niewyraźnie mówi.
Eva2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 16:41   #1276
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladymln Pokaż wiadomość
A ja uważam, że nie trzeba kogoś "nie lubić", żeby nie zachwycac sie jego urodą. Co innego jest kogoś lubić, a co innego, zachwycać sie urodą.
Ja w swoim otoczeniu mam kilka koleżanek, któe bardzo lubię, ale nie zmienia to faktu, że jedna ma bardzo asymetryczne piersi, druga grubę łydki, a trzecia jest mega gruba. Czy ja im to powiem??? Pewnie, że nie, bo wystarczy, że one o tym ciągle mówią, a niektóre po porstu wiedzą, gdy mnie jakaś zapyta, od razu powiem: tak, masz krzywe nogi, ale nie przejmuj sie tym tak bardzo, bo masz inne atuty.
Stary 2013-06-04, 16:44   #1277
Rossonera
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez asia_aisa Pokaż wiadomość
Szczerze mówiąc to mi ten jej nowy nos jakoś bardziej przypadł do gustu, nie to, co u Szarlizy.
Co do kwestii samych operacji plastycznych to ja mam ambiwalentne uczucia. Z jednej strony dziewczyna sama zarobiła kasę, miała kompleks brzydkiego nosa to czemu miała tego nie zrobić? Ja mam jedną powiekę bardziej opadającą i sama się zastanawiam nad korektą w przyszłości. Z drugiej jednak strony to jakaś ingerencja w siebie, w naturę, pewnie gdybym nie miała tego jednego oka takiego, jak mam, to nigdy bym się nad tym nie zastanawiała.
Jak komuś bardzo przeszkadza coś w jego ciele, to nie widzę przeciwwskazań, by sobie tą rzecz zoperować Ja bym chciała sobie zrobić operację moich wielgachnych uszu, szkoda, że to tyle kosztuje...
Rossonera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 16:44   #1278
Amerie
Raczkowanie

Moim zdaniem nie powinno się porównywać obecnie nieesi do nissax. Nieesia jest po ciąży, ma małe dziecko, może się nie wysypia i dlatego nie wygląda zbyt kwitnąco. Sama wiem po sobie bo pierwszy rok mojego syna to ja jak zombie chodziłam.
Co nie zmienia faktu że nie jestem fanką urody Nieesi. Kiedyś kiedyś jakieś 2,5 roku temu jak się dużo malowała i miała jaśniejsze włosy to lepiej wyglądała moim zdaniem.
Amerie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 16:46   #1279
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eva2 Pokaż wiadomość
też kiedyś to tu napisałam to zostałam zjechana, dziwne, że nie można komentować urody youtuberek z filmików urodowych
Może dlatego, że to indywidualna kwestia postrzegania i każdy uważa co innego. I zawsze na tej płaszczyźnie robią sie zgrzyty.

Edytowane przez Labirynth
Czas edycji: 2013-06-04 o 16:47
Labirynth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 16:53   #1280
akasha84
Zadomowienie

Cytat:
A ja uważam, że nie trzeba kogoś "nie lubić", żeby nie zachwycac sie jego urodą. Co innego jest kogoś lubić, a co innego, zachwycać sie urodą.
Ja w swoim otoczeniu mam kilka koleżanek, któe bardzo lubię, ale nie zmienia to faktu, że jedna ma bardzo asymetryczne piersi, druga grubę łydki, a trzecia jest mega gruba. Czy ja im to powiem??? Pewnie, że nie, bo wystarczy, że one o tym ciągle mówią, a niektóre po porstu wiedzą, gdy mnie jakaś zapyta, od razu powiem: tak, masz krzywe nogi, ale nie przejmuj sie tym tak bardzo, bo masz inne atuty.
otóż to, sama siebie także za boginię nie uważam. Każda z nas ma jakieś "uchybienia od normy", ale czy to nam ujmuje w czymkolwiek? uroda przemija i żadnej mierze nie może być wyznacznikiem tego, czy się kogoś lubi bo ma piękne oczy czy się nie lubi drugiego bo ma zeza chociażby. Nie dajmy się zwariować Co innego jeśli ktoś ma przesadne poczucie o własnej cudowności, a jest przeciętny(nie twierdzę, że Niesia je ma).

Cytat:
Napisane przez Amerie Pokaż wiadomość
Moim zdaniem nie powinno się porównywać obecnie nieesi do nissax. Nieesia jest po ciąży, ma małe dziecko, może się nie wysypia i dlatego nie wygląda zbyt kwitnąco. Sama wiem po sobie bo pierwszy rok mojego syna to ja jak zombie chodziłam.
Co nie zmienia faktu że nie jestem fanką urody Nieesi. Kiedyś kiedyś jakieś 2,5 roku temu jak się dużo malowała i miała jaśniejsze włosy to lepiej wyglądała moim zdaniem.
tak, tak zmęczenie materiału przy małym dziecku robi swoje. Ona lepiej wyglądała kiedyś bo była radośniejsza, bardziej szczera, teraz mi się wydaje, że trochę unosi się na obłoku swojego ego jak Susz.
Stary 2013-06-04, 16:57   #1281
201705250955
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Rossonera Pokaż wiadomość
Jak komuś bardzo przeszkadza coś w jego ciele, to nie widzę przeciwwskazań, by sobie tą rzecz zoperować Ja bym chciała sobie zrobić operację moich wielgachnych uszu, szkoda, że to tyle kosztuje...
Też mam takie podejście. Nie byłabym jednak z tego powodu jakoś szczególnie dumna, a z drugiej strony jakoś nie dziwiłoby mnie to. Pewnie nie przyznałabym się Reakcje ludzkie są różne, dlatego wolę takich tematów nie poruszać poza forum.
Stary 2013-06-04, 16:58   #1282
patisia123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez insolito Pokaż wiadomość
Hej, możecie napisać, które youtuberki są z Warszawy? Najlepiej studentki Z góry bardzo wam dziękuję
Rock Glam Princess studiuje w Warszawie
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 16:58   #1283
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:
Gdzie kupiłaś filtr Vichy za 30zł? ( Internet? )
On ma pojemność 30 ml, więc chyba cena standardowa. Kupiłam w aptece u mnie w miasteczku.
Stary 2013-06-04, 17:00   #1284
Iraa
Raczkowanie

OMG! nie bylo mnie od piątku i wlasnie skonczylam narabiac cale forum a zaczelam dzssiaj o 10;p z przerwa na sniadanie i obiad;p bo jak pisalyscie o tych wszystkich dietach to co troche glodniałam;p

Jestescie niesamowite, usmialam sie i spłakałam z tego smiechu z 40 razy, a ilekroć nie przeczytam "ŁOTEWA" to leże i kwicze;p Chyba mnie to bawić nigdy nie przestanie ;]

Nie wiem tylko kiedy nadrobie zaleglosci na YT;] Mam caaaala strone nowych filmikow z subskrypcji..
Iraa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 17:03   #1285
Fibibi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Hadilan Pokaż wiadomość

Dzięki Dziewczyny za pomoc w wyborze bazy
Tylko trochę się zamotałam... Brać w końcu to ArtDeco? Jak się rozgrzeje w dłoniach, to robi się bardziej plastyczna? Myślałam nad Virtual, bo tańsza... Lumene i Urban Deacy na razie odpuszczę... No i ten Avon
Hadilan ja natomiast polecam Ci baze z Essence, i love stage, kosztuje 10 zl, kupiłam ją za poleceniem RLM i jestem zadowolona Może i Tobie się spodoba
Fibibi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 17:05   #1286
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Może dlatego, że to indywidualna kwestia postrzegania i każdy uważa co innego. I zawsze na tej płaszczyźnie robią sie zgrzyty.
Właśnie. Kto ma prawo do tego, żeby stwierdzić, że ktoś jest brzydki bądź ładny, skoro każdy ma inny gust i co innego mu się podoba? Mi się moze podobać ta sukienka, Tobie zupelnie inna. Pytanie retoryczne - która jest ładniejsza? Wiadomo, że istnieją jakieś tam normy wg których można uznać, że coś jest ładne bądź brzydkie, ale nie są one sztywne...Są gusta i guściki i bardzo dobrze w gruncie rzeczy.

Cytat:

tak, tak zmęczenie materiału przy małym dziecku robi swoje. Ona lepiej wyglądała kiedyś bo była radośniejsza, bardziej szczera, teraz mi się wydaje, że trochę unosi się na obłoku swojego ego jak Susz.
Wiadomo, zmęczenie, zmarszczki i inne czynniki sprzyjają negatywnej ocenie.Mimo to uważam, że Nissiax i tak zawsze lepiej wyglądała niż Nieesia.
A co do lubienia bądź nie lubienia, to cóż, każdy odbiera na innych falach, wiec albo sie polubi kogos albo nie i tyle, jak to w życiu. Mnie jakoś nigdy nie inspirowała Nieesia, nie zachwycała ani nic, dlatego nie oglądam.

Cytat:
Rock Glam Princess studiuje w Warszawie
No nie żartuj...

Edytowane przez Atenya
Czas edycji: 2013-06-04 o 17:07
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 17:06   #1287
201705250955
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Karmenka Pokaż wiadomość
On ma pojemność 30 ml, więc chyba cena standardowa. Kupiłam w aptece u mnie w miasteczku.
Na allegro chodzi koło 45 zł z przesyłką, a więc w bardzo dobrej cenie kupiłaś. Ja muszę zadzwonić do swojej taniej apteki i zobaczyć, czy się opłaci, bo mój filtr się skończy za jakieś 2 tygodnie.
Stary 2013-06-04, 17:06   #1288
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fibibi Pokaż wiadomość
Hadilan ja natomiast polecam Ci baze z Essence, i love stage, kosztuje 10 zl, kupiłam ją za poleceniem RLM i jestem zadowolona Może i Tobie się spodoba
u mnie to cudo w ogóle nie działa leży i się kurzy..
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 17:10   #1289
monicar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asia_aisa Pokaż wiadomość
Super pomysł, też zgapię

D
u Szarlizy to jest śmiechu warte bo przed operacja nosa,jechała równo z photoshopem i szła w zaparte,że niczego nie poprawia. ciekawe jak będzie teraz,notoryczna z niej klamczucha.
Stary 2013-06-04, 17:17   #1290
beznadziejniak
Łotewa

http://www.youtube.com/watch?v=x4av9nlyMhw Digital z tagiem zwierzęcym część 2
beznadziejniak jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości