Filmiki urodowe na you tube, część XII - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-04, 18:14   #1321
werty
Zadomowienie

Dot.: Filmiki urodowe na you tube, część XII

Cytat:
Napisane przez Plotkarrra Pokaż wiadomość
A tak zupelnie z innej beczki-wiecie moze co cwiczyc na brzuch zeby nie zniknelo to wciecie w talii? Teraz bardzo duzo dziewczyn cwiczy,ale czesc z nich niestety w okolicach talii zamienia sie w takie ociosane kloce bez zadnego wciecia,jak tego uniknac?(sorry za off top ale wiem,ze niemtore z Was ogladaj tez kanaly takie typowo z cwiczeniami)
Pewnie wina leży w tym, że dziewczyny angażują mięśnie proste brzucha, a po macoszemu traktują m.skośne.
Poza tym masowo wykonywane brzuszki,nie tylko że nieefektywne i niezdrowe dla kręgosłupa, też będą poszerzać talię.
Brzuszki-out, out,out!
Dla rzeźbienia talii posłużą skłony w bok z obciążeniem, skrętoskłony, jumping oblique twists, russian twists (też z porządnym obciążeniem), no i regularne ćwiczenia cardio.
O pożywnej diecie nie muszę wspominać.

Hula-hop - jest fajnie jako np 15-minutowy masaż dla talii i brzucha, ale cm-ów się nim nie zgubi (za słaby bodziec dla ciała). Lepiej poświecić ten czas na zwykłe ćwiczenia

Ponadto część kobiet nie ma po prostu predyspozycji do wąskiej talii i choćby ważyły 48kg to i tak proporcja talia/biodra będzie porównywalna. Fizjonomii się nie przeskoczy (można wtedy np poszerzyć się w udach, przez co pas wyda się węższy)

Nie chcąc by mój post był offtopem, dodam, że od czasu do czasu śledzę kilka kanałów urodowych i zastanawiam się, czy ktoś jeszcze pamięta pierwszą polską youtuberkę umieszczającą makijaże w sieci- konto nosiło nazwę zeberka (+ jakieś cyfry), potem dziewczyna założyła nowy kanał - allinbrocade Dopiero po kilku miesiącach od niej pojawiły się ohmycat, nissiax i inne.

Pozdrawiam

01.2013 Start

Od V/2013 sercem i ciałem z
Melissą Bender
werty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 18:15   #1322
katepew
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość
Nasza tenisitka Radwańska zmieniła kolor z brązu na blond, który kompletnie jej nie pasuje.
Trochę do tego też piłam, też uważam że ni w ząb jej ten kolor pasuje Postarzyła się mimo, panującego wszem i wobec pojęciu że blond odmładza jak dla mnie to nie prawda, świetnym przykładem jest moja kuzynka, która jako brunetka była bardzo charakterystyczna ale cos jej odbiło i przez swoje eksperymenty z blondem ma zniszczone włosy i jajeczny kolor włosów wręcz oczo☠☠☠ny normalnie po zmroku nie musi zakładać kamizeli odblaskowej, bo tak ją widać z daleka

Cytat:
Napisane przez monicar Pokaż wiadomość
Moim zdaniem nie sposób nie powiedzieć, że Nissiax jest ładną kobietą, ale przez niektóre uczesania np.:http://www.youtube.com/watch?v=uL-nwf1Yg88 czy ogólnie styl bycia, zachowania i charakter daje się jej dużo więcej niż ma.
A to też prawda, ona w sumie ma taka plastyczną urodę, że jak chce poważnie bądź nastoletnio to jej się to udaje i trochę tego jej zazdraszczam Też uważam, że lepiej za młodo wyglądać niż za staro

http://www.youtube.com/watch?v=QUQsqBqxoR4 jest moc siedzi i nie chce wyjść
katepew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 18:16   #1323
bentkuff
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez katepew Pokaż wiadomość
Jak wcześnie jpisąłam u mnie tak samo, w sumie to nawet nie wiem do czego ją zużyć, a kupiłam z myślą o zastąpieniu tej z lumene, ale dla mnie to zupełnie inna bajka....może u kogoś innego się sprawdzi, ale wątpię czy u osób z tłustymi powiekami

Co do urody, dokładnie jednemu pobają się kobiece kształty drugiemu chlopięce sylwetki....Ale chyba najwazniejsze jest kto jak co podkreśla bądź ukrywa.... Znowu u niesi podoba mi się że potrafi dobrać ubrania do swojej sylwtki i jest świadom swoich kształtów.... a co do jej ego, mimo że ja lubię, to taka dużą rysą na jej wizerunku to była ta osławione ,, polskie leżakowanie niemowląt".... nie powiem trochę, po tym przystopowała, ale ma takie momenty że się z deka zagalopuje....

znowu nisiax to jak jej pierwszy filmik zobaczyłam bodajże ten http://www.youtube.com/watch?v=43dXSB9gDg4
gdzie pierwsza myśl jak ją tylko zobaczyłam: znowu jakaś gówniara się lansuje a nic nie umie Jak lda mnie w tym filmiku wyglądała w ówczas na jakieś 18 lat, a miała wówczas już z jakieś 25 chyba....No ale ogromnie się myliłam, nawet teraz wygląda momentami na 23 tak jak napisałyście

świeżak u Kraoliny o psie i kocie http://www.youtube.com/watch?v=GdttnNM-KJo
ja ją nawet lubię w takich delikatnych makijażach, ale bez czerwieni na ustach, jakoś tak dziwnie pasuje do jej typu urody ale co kto woli
Nissiax, jej pierwsze filmiki i spineczka z kokardką uroda Nissiax dla mnie jest taka ciepła, miła w odbiorze- nie atakują mnie ani zdziwione, czarne brwi, ani za dużo makijażu, spływajacy błyszczyk czy jakieś niesymetryczności. Czasem zapuszczam się w czeluście YT i z ciekawości wchodzę na jakis przypadkowy filmik kolejnej urodowej jutubowiczki i ... zastanawiam się jak można sie tak oszpecić makijażem i jeszcze robić do tego tutoriale czy ogólnie radzić w sprawach urody.

Swoją drogą, czasem chciałabym zobaczyć te nasze jutuberki w makeupach robionych przez inne vlogerki- tzn. żeby np. Maxineczkę umalowała RLM, Szusz np. Zmalowana, Karolinę Katosu- takie trochę nierealne 'marzenie', ale być może dziewczyny wyglądałyby lepiej? bardziej świeżo? po prostu inaczej- bo jednak nawet jeżeli same robimy sobie dobry makijaż to ktos inny może mieć zupełnie inne spojrzenie na nas.
bentkuff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 18:17   #1324
Plotkarrra
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez werty Pokaż wiadomość
Pewnie wina leży w tym, że dziewczyny angażują mięśnie proste brzucha, a po macoszemu traktują m.skośne.
Poza tym masowo wykonywane brzuszki,nie tylko że nieefektywne i niezdrowe dla kręgosłupa, też będą poszerzać talię.
Brzuszki-out, out,out!
Dla rzeźbienia talii posłużą skłony w bok z obciążeniem, skrętoskłony, jumping oblique twists, russian twists (też z porządnym obciążeniem), no i regularne ćwiczenia cardio.

Hula-hop - jest fajnie jako np 15-minutowy masaż dla talii i brzucha, ale cm-ów się nim nie zgubi (za słaby bodziec dla ciała). Lepiej poświecić ten czas na zwykłe ćwiczenia

Ponadto część kobiet nie ma po prostu predyspozycji do wąskiej talii i choćby ważyły 48kg to i tak proporcja talia/biodra będzie porównywalna. Fizjonomii się nie przeskoczy (można wtedy np poszerzyć się w udach, przez co pas wyda się węższy)

Nie chcąc by mój post był offtopem, dodam, że od czasu do czasu śledzę kilka kanałów urodowych i zastanawiam się, czy ktoś jeszcze pamięta pierwszą polską youtuberkę umieszczającą makijaże w sieci- konto nosiło nazwę zeberka (+ jakieś cyfry), potem dziewczyna założyła nowy kanał - allinbrocade Dopiero po kilku miesiącach od niej pojawiły się ohmycat, nissiax i inne.

Pozdrawiam
Dzieki!
Plotkarrra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 18:17   #1325
ladymln
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez akasha84 Pokaż wiadomość
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...arganowym.html klika kropelek olejku na mokre włosy i radzi sobie nawet z mocno kręconymi włosami.

nie marudź, lepiej wyglądać jak małolata niż stara baba
Cytat:
Napisane przez beznadziejniak Pokaż wiadomość
a ja polecę Glis Kur dwufazowa odżywkę mam wersję z kreatyną jest super
Cytat:
Napisane przez Gofrzyca Pokaż wiadomość
Odżywka w sprayu Marion http://marionkosmetyki.pl/oferta/pro...rbowanych.html

Moje kłaczyska czasem po piance koloryzującej są strasznie ostre i nie do rozczesania, a wystarczy kilka psików i grzebień wchodzi w nie jak w masło
Cytat:
Napisane przez dacn Pokaż wiadomość
A może być niezgodne z CG?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...objetosci.html
bez silikonów ale ma pega, i wlosy rozczesuj sie pięknie.
lub psikadło
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...nzessinen.html

Albo po prostu TT

Nawet bardziej lubie te filmiki Ewy od makijażowych, słychac że na prawdę zna się na rzeczy. I podsyłam znajomym którzy wspominają cos o kolczykach i pistolecie ( którego również jestem wrogiem)
Dzieki,przyjrzę się im
I tak, zaraz odezwą się głosy, że "ja odkąd skończyłam 8 miesięcy i nauczyłam się sprawnego chwytania pracuję w chińskiej fabryce tekstyliów, żeby zarobić na swoje zachcianki" - ale nie każdy musi pracować w takim wieku, sorry.
ladymln jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 18:22   #1326
katepew
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bentkuff Pokaż wiadomość
Nissiax, jej pierwsze filmiki i spineczka z kokardką uroda Nissiax dla mnie jest taka ciepła, miła w odbiorze- nie atakują mnie ani zdziwione, czarne brwi, ani za dużo makijażu, spływajacy błyszczyk czy jakieś niesymetryczności. Czasem zapuszczam się w czeluście YT i z ciekawości wchodzę na jakis przypadkowy filmik kolejnej urodowej jutubowiczki i ... zastanawiam się jak można sie tak oszpecić makijażem i jeszcze robić do tego tutoriale czy ogólnie radzić w sprawach urody.

Swoją drogą, czasem chciałabym zobaczyć te nasze jutuberki w makeupach robionych przez inne vlogerki- tzn. żeby np. Maxineczkę umalowała RLM, Szusz np. Zmalowana, Karolinę Katosu- takie trochę nierealne 'marzenie', ale być może dziewczyny wyglądałyby lepiej? bardziej świeżo? po prostu inaczej- bo jednak nawet jeżeli same robimy sobie dobry makijaż to ktos inny może mieć zupełnie inne spojrzenie na nas.
To by było bardzo ciekawe, bo inaczy my same siebie postrzegamy a zupełnie ktoś inny... Zresztą przypomniał mi się ten filmik reklamujący dove http://www.youtube.com/watch?v=s-HqGOCW7UA Chyba pierwsza reklama, która zrobiła na mnie ogromne wrażenie to pozytywne oczywiście
Natomiast nie podobał mi się zupełnie filmik gdzie Katosu malowała niesie, coś nie grało i nie pasowało

Labirynth dla mnie też Paulina z beauty,fashion, shopping. wygląda na dużo więcej niż te 21 lat, mi wygląda na jakieś 27 lat jak nie więcej....

Edytowane przez katepew
Czas edycji: 2013-06-04 o 18:35
Stary 2013-06-04, 18:38   #1327
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
A oglada ktoras z Was A. Saccone (TheStyleDiet)? Ona tez zmienila image po urodzeniu dziecka,sciela wlosy,ubiera sie inaczej,ogolnie mam wrazenie,ze dodaje sobie lat(wlasnie,wie ktos ile ona ma wlasciwie lat?)
Ja oglądam, ale chyba przestanę, strasznie odrzuca mnie ta jakaś zmiana w Annie, jakieś napady depresji, takie to dziwne jest, współczuję jej.

---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ----------

Cytat:
Napisane przez akasha84 Pokaż wiadomość

nie marudź, lepiej wyglądać jak małolata niż stara baba
No właśnie

---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ----------

Cytat:
Moim zdaniem nie sposób nie powiedzieć, że Nissiax jest ładną kobietą, ale przez niektóre uczesania np.:http://www.youtube.com/watch?v=uL-nwf1Yg88 czy ogólnie styl bycia, zachowania i charakter daje się jej dużo więcej niż ma.
Acha, też racja

---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ----------

Cytat:
Napisane przez Jamaika88 Pokaż wiadomość
Rocznikowo ma chyba 26 lat. Moim zdaniem najbardziej dodało jej lat ścięcie włosów i zmiana koloru, w długich i jaśniejszych włosach wyglądała młodziej i tak jakoś promienniej.
Teraz wygląda na 30+, jak nie więcej

---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ----------

Cytat:
Brzuszki-out, out,out!
O to ja tak staram sie robić kardio kardio kardio

---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ----------

PS. Właśnie zjadłam cały talerz warzyw surowyc: seler, burak i rzodkiew, czasem sie tu wypowiadacie o jedzonku, chyba za późna pora na takie surowiaki nie?? Czy mogę je też jeść o tej porze??

---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ----------

Cytat:
Labirynth dla mnie też Paulina z beauty,fashion, shopping. wygląda na dużo więcej niż te 21 lat, mi wygląda na jakieś 27 lat jak nie więcej....
Podasz może linka?? Czy mam wpisac tak jak napisałaś w wyszukiwarke??
Stary 2013-06-04, 18:40   #1328
katepew
Rozeznanie

Proszę bardzo
http://beauty-fashion-shopping.blogspot.com/

Cytat:
Ja oglądam, ale chyba przestanę, strasznie odrzuca mnie ta jakaś zmiana w Annie, jakieś napady depresji, takie to dziwne jest, współczuję jej.
Ja ją głównie oglądam na blogu, ale połapałam się że ma takie doły... może to po porodzie?

Edytowane przez katepew
Czas edycji: 2013-06-04 o 18:43
Stary 2013-06-04, 18:42   #1329
fokensik
Raczkowanie

co do urody Nieesi to dla mnie jest taka "babciowata" - puckowate, opadnięte poliki, opadnięte kąciki oczu, kartoflany nosek.. ale i tak buzię ma sympatyczniejszą od "lodowatej" Nissiax, którą bardziej lubię, jeśli chodzi o treść filmików..

a pod jej filmikiem o locie samolotem ktoś zamieścił następujący komentarz:

MrPaula1818 2 godz. temu
Fajnie ,że James będzie miał rodzeństwo
Stary 2013-06-04, 18:43   #1330
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Noooo wydaje mi się, że faktycznie taka jakaś dostojna Ma elegancki sposób bycia, może to to
Stary 2013-06-04, 18:44   #1331
katepew
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Labirynth Pokaż wiadomość
Noooo wydaje mi się, że faktycznie taka jakaś dostojna Ma elegancki sposób bycia, może to to
Może i o to chodzi Tak to w sumie prosty styl, a był czas gdzie na blogach królował styl typu: szpile, dres, bluzka i ta czapa z daszkiem, mi to się zupełnie nie podoba tak jakoś na siłe to promowano zresztą tak samo było z tym kombinezonem dla dorosłych....

Edytowane przez katepew
Czas edycji: 2013-06-04 o 18:46
Stary 2013-06-04, 18:45   #1332
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fokensik Pokaż wiadomość
co do urody Nieesi to dla mnie jest taka "babciowata" - puckowate, opadnięte poliki, opadnięte kąciki oczu, kartoflany nosek.. ale i tak buzię ma sympatyczniejszą od "lodowatej" Nissiax, którą bardziej lubię, jeśli chodzi o treść filmików..

MrPaula1818 2 godz. temu
Może dlatego, że Nieesia mówiłą, że chce zostawić wózek, dla ewentualnego rodzeństwa w przyszłości
Stary 2013-06-04, 18:46   #1333
monicar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fokensik Pokaż wiadomość

MrPaula1818 2 godz. temu
aga powiedziała że chciałaby mieć jeszcze dzieci
Stary 2013-06-04, 18:49   #1334
werty
Zadomowienie

Cytat:

PS. Właśnie zjadłam cały talerz warzyw surowyc: seler, burak i rzodkiew, czasem sie tu wypowiadacie o jedzonku, chyba za późna pora na takie surowiaki nie?? Czy mogę je też jeść o tej porze??

Za późna pora? Przecież położysz się spać minimalnie za 3 godziny! Jedzenie do 18, a potem gęba na 4 spusty zamknięta to wielki i robiący krzywdę mit...

Zresztą- to co zjadłaś to przekąska a nie posiłek. Posiłek składa się z białka, tłuszczy i węglowodanów. Gdybyś warzywka skropiła oliwą z oliwek i dołożyła kilka łyżek kaszy- inna bajka (i sama bym to zjadła ze smakiem)
czy po ćwiczeniach cardio jesz coś? Uzupełniasz organizm białkiem i dobrymi węglami? Mam nadzieję, że tak

Przepraszam za offtop w tym wątku, zapraszam zainteresowane dziewczyny do nas, na dział Fitness

01.2013 Start

Melissą Bender
Stary 2013-06-04, 18:52   #1335
fokensik
Raczkowanie

Cytat:
aga powiedziała że chciałaby mieć jeszcze dzieci
no to fiu fiu
Stary 2013-06-04, 18:58   #1336
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Za późna pora? Przecież położysz się spać minimalnie za 3 godziny! Jedzenie do 18, a potem gęba na 4 spusty zamknięta to wielki i robiący krzywdę mit...

Zresztą- to co zjadłaś to przekąska a nie posiłek. Posiłek składa się z białka, tłuszczy i węglowodanów. Gdybyś warzywka skropiła oliwą z oliwek i dołożyła kilka łyżek kaszy- inna bajka (i sama bym to zjadła ze smakiem)
czy po ćwiczeniach cardio jesz coś? Uzupełniasz organizm białkiem i dobrymi węglami? Mam nadzieję, że tak

Przepraszam za offtop w tym wątku, zapraszam zainteresowane dziewczyny do nas, na dział Fitness
Tak, zgadza sie, ale ja słyszałam, żewarzywa owoce lepiej jeść we wcześniejszych godzinach,s tąd pytanie, spać pójde koło 22-23, oprócz tego zjem jeszcze kolację. Ja warzywa i owoce jem tylko jako przekąski. Oprócz tego jestm normalne posiłki, zwykłe śniadania, obfite. Normalne obiady i kolacje. Odżywiam sie bardzo rozsądnie.

---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ----------

Ja nie z odchudzających sie
A nie wyobrażam sobie kropić buraka, seler i rzodkiew oliwą, z oliwa to ja jem ze smakiem "bruskiettę", albo inne
Stary 2013-06-04, 18:59   #1337
Rossonera
Rozeznanie

Cytat:
Tak, zgadza sie, ale ja słyszałam, żewarzywa owoce lepiej jeść we wcześniejszych godzinach,s tąd pytanie, spać pójde koło 22-23, oprócz tego zjem jeszcze kolację. Ja warzywa i owoce jem tylko jako przekąski. Oprócz tego jestm normalne posiłki, zwykłe śniadania, obfite. Normalne obiady i kolacje. Odżywiam sie bardzo rozsądnie.

---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ----------

A nie wyobrażam sobie kropić buraka, seler i rzodkiew oliwą, z oliwa to ja jem ze smakiem "bruskiettę", albo inne
Rany, już mnie przestraszyłaś, że trzymasz się zasady "niejedzenia po 18" i generalnie żyjesz o liściu sałaty na dzień
Rossonera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 19:01   #1338
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rossonera Pokaż wiadomość
Rany, już mnie przestraszyłaś, że trzymasz się zasady "niejedzenia po 18" i generalnie żyjesz o liściu sałaty na dzień
Niee zmarwie Was, ja czasem jem pizze o 22 , ale tak raz na miech Ja ogólnie bardzo dużo jem, a najwięcej na noc
Stary 2013-06-04, 19:04   #1339
beznadziejniak
Łotewa

Cytat:
Niee zmarwie Was, ja czasem jem pizze o 22 , ale tak raz na miech Ja ogólnie bardzo dużo jem, a najwięcej na noc
Siostro dla mnie jedzenie do 14 może nie istnieć ale pózniej równia pochyła
beznadziejniak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 19:06   #1340
Labirynth
Zakorzenienie

Po prostu ktoś mądry mówił, ż eorganizm najlepiej przyjmuje i trawi warzywa w poarnnych porach,a owoców sie na noc nie je, bo fermentują we flakach i się przestarszyłam, że ta 18 to już za późno

---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ----------

Cytat:
Siostro dla mnie jedzenie do 14 może nie istnieć ale pózniej równia pochyła
Sister sister ja jem dużo cały dzień , ale postanowiłąm wyeliminowac słodycze, z czym mam problem, i zamaist cuksów jem warzywka, warzywka i jeszcze raz warzywka

---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ----------

PS> Właśnie montuje tosty z wędlinką, serem, i cebulka

Edytowane przez Labirynth
Czas edycji: 2013-06-04 o 19:08
Labirynth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 19:07   #1341
201610310857
Konto usunięte

skoro o jedzeniu mowa, to dzisiaj pierwszy raz w życiu ugotowałam kapustke w sosie słodko0 wkaśnym, do tego kartofle i pierś z kurczaka. No pycha, aż poczułam się jak w domu u mamy
201610310857 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 19:09   #1342
werty
Zadomowienie

Cytat:

Tak, owoców ze względu na fruktozę nie należy jadać wieczorem (jesli już to najlepiej sięgać po cytrusy).
Warzyw zielonych można jeść do woli -poza ziemniakami i kilkoma innymi gatunkami zaliczanymi do węglowodanów (piszę "do woli", bo wątpię by ktoś naraz zjadł kg kalarepy czy brokułów- po kilkunastu kęsach kazda z nas będzie już syta).

Słowem bruskietta pijesz do M.Gessler?

Świetnie, że jesz porządnie

01.2013 Start

Melissą Bender

Edytowane przez werty
Czas edycji: 2013-06-04 o 19:15
Stary 2013-06-04, 19:11   #1343
beznadziejniak
Łotewa

Cytat:
Po prostu ktoś mądry mówił, ż eorganizm najlepiej przyjmuje i trawi warzywa w poarnnych porach,a owoców sie na noc nie je, bo fermentują we flakach i się przestarszyłam, że ta 18 to już za późno

---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ----------

Sister sister ja jem dużo cały dzień , ale postanowiłąm wyeliminowac słodycze, z czym mam problem, i zamaist cuksów jem warzywka, warzywka i jeszcze raz warzywka

---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ----------

oj ciężko rzucić słodycze... czekolada, cheetosy, żelki.... też postanowiłam to rzucić ale na razie stopniowo sobie po prostu odejmuję i zaczynam robić brzuszki bo mam sadełko
Stary 2013-06-04, 19:13   #1344
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Słowem bruskietta pijesz do M.Gessler?
niee, a co?? Ona coś mówiła na ten temat???
Ja uwielbiam włoską kuchnię
Stary 2013-06-04, 19:14   #1345
daab123
Zakorzenienie

Dziewczyny wybaczcie za offtop ale potrzebuje pomocy. Mam bardzo gęste, niesforne i czarne brwi. Wszyscy mnie pytają czym je pomalowałam, a jak tłumaczę że niczym to się dziwią
Wszędzie są filmiki dotyczące ich podkreślania ale waham się między paletką z essence a catrice. I nie wiem którą wybrać. Bo to są brązy i boję się że jakoś źle to będzie wyglądać, a nie chce kupic 2 paletek żeby leżały
Dlatego macie moje zdjęcie jednej brwi i proszę o pomoc
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0276.jpg (67,2 KB, 57 załadowań)

Razem od 07.01.2011

Edytowane przez daab123
Czas edycji: 2013-06-04 o 20:47
daab123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 19:15   #1346
katepew
Rozeznanie

Cytat:
Po prostu ktoś mądry mówił, ż eorganizm najlepiej przyjmuje i trawi warzywa w poarnnych porach,a owoców sie na noc nie je, bo fermentują we flakach i się przestarszyłam, że ta 18 to już za późno[COLOR="Silver"]

Też o tym słyszałam, bardzo mądry człowiek
To ja tak samo mogę się do was przyłączyć ? Wszyscy się dziwią kiedy mówię że nie słodzę herbaty z 8 lat (jak mi kiedyś ktoś dla żartów poslodził to myślałam że ), czy praktycznie wykluczyłam chipsy, frytki, czy słodycze... nie kiedy dopuszczam się zdrady, ale to jak już mnie pożądnie ssie dla ludzi jestem wyrzutkiem jeśli chodzi o ta kwestię ale już tak żyję pare lat i mi dobrze

Stary 2013-06-04, 19:20   #1347
patisia123
Zakorzenienie

Cytat:
oj ciężko rzucić słodycze... czekolada, cheetosy, żelki.... też postanowiłam to rzucić ale na razie stopniowo sobie po prostu odejmuję i zaczynam robić brzuszki bo mam sadełko
A ja od 2 miesięcy nie jem słodyczy , chipsów i wszelkich fast foodów
tak , musiałam się pochwalić
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 19:20   #1348
Aishowa
Zadomowienie

Cytat:
Ja za same perfumy i pdokłąd mam prawie że 1000 zł, także.... ten, nie liczę, dla pocieszenia, te pozostałe kosmetyki mam z reguły tańsze
Właśnie uświadomiłam sobie, że nie policzyłam perfum, a moje suma i tak jak na razie przebija wszystkich Ja też mam pozostałe kosmetyki tańsze niż perfumy, poza tym nie traktuje ich jako typowe kosmetyki wiec nie będę ich dodawać, bo naprawdę się załamię

Cytat:
A tak zupelnie z innej beczki-wiecie moze co cwiczyc na brzuch zeby nie zniknelo to wciecie w talii? Teraz bardzo duzo dziewczyn cwiczy,ale czesc z nich niestety w okolicach talii zamienia sie w takie ociosane kloce bez zadnego wciecia,jak tego uniknac?(sorry za off top ale wiem,ze niemtore z Was ogladaj tez kanaly takie typowo z cwiczeniami)
Po prostu do ćwiczeń na brzuch dodaj ćwiczenia na talię np. Tiffany Rothe booty shaking waist

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość
Nasza tenisitka Radwańska zmieniła kolor z brązu na blond, który kompletnie jej nie pasuje.
Ja dzisiaj wszędzie słyszałam, że tak jej pięknie w blondzie, a mi również bardziej podoba się w ciemnych włosach - dodają jej charakteru

Cytat:
Napisane przez Rossonera Pokaż wiadomość
Ja nie jem po 18 ( pomimo iż słyszałam różne opinie o tym i zdaję sobie sprawę, że może nie jest to dobre), bo jak jem później to jest mi po prostu niedobrze, a rano czuję się o kilka kg cięższa. Nie wiem czy mój metabolizm tak zwalnia wieczorem, czy coś jest ze mną nie tak, ale raczej nie odczuwam głodu w nocy i o wiele lepiej się czuję jak zjem kolację wcześniej.
Aishowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 19:20   #1349
beznadziejniak
Łotewa

Cytat:
Też o tym słyszałam, bardzo mądry człowiek
To ja tak samo mogę się do was przyłączyć ? Wszyscy się dziwią kiedy mówię że nie słodzę herbaty z 8 lat (jak mi kiedyś ktoś dla żartów poslodził to myślałam że ), czy praktycznie wykluczyłam chipsy, frytki, czy słodycze... nie kiedy dopuszczam się zdrady, ale to jak już mnie pożądnie ssie dla ludzi jestem wyrzutkiem jeśli chodzi o ta kwestię ale już tak żyję pare lat i mi dobrze
ha ha
też nie słodze ale od 7 lat łączy nas coraz więcej
Stary 2013-06-04, 19:21   #1350
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez daab123 Pokaż wiadomość
Dziewczyny wybaczcie za offtop ale potrzebuje pomocy. Mam bardzo gęste, niesforne i czarne brwi. Wszyscy mnie pytają czym je pomalowałam, a jak tłumaczę że niczym to się dziwią
Wszędzie są filmiki dotyczące ich podkreślania ale waham się między paletką z essence a catrice. I nie wiem którą wybrać. Bo to są brązy i boję się że jakoś źle to będzie wyglądać, a nie chce kupic 2 paletek żeby leżały
Dlatego macie moje zdjęcie jednej brwi i proszę o pomoc
ja Ci nie pomoge, bo ja nie maluję, ale napisze, ż eta tym zdjęciu to jakbym widziałą moje oko i brew, ja zapuszczam brwi

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości