|
|||||||
| Notka |
|
| Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#5371 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: kto sie przylacza do diety MZ-WR ??? :) BEZ STRASU :)
piękne zdjęcia Basieńko. ślicznie wyglądałaś w dłuższych włosach
teraz zresztą też świetnie wyglądasz chociaż jestem zwolenniczką długich włosów
|
|
|
|
#5372 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bassienkaw super zdjęcia. Jak młodziutko na nich wyglądasz. Zresztą teraz tez młodziutko wyglądasz ale może krótkie włosy dodają Ci takiego pazura a tutaj taka słodziutka Basia. Rewelacja. Zakochałam się |
|
|
|
|
#5373 |
|
Zakorzenienie
|
Ano młodziutko i słodko... zreszta te zdjecia calkiem fajne byly... ale roznie z tymi dlugimi wlosami bylo. Ja tam przegladajac zdjecia z roznymi wlosami, dlugosciami, grzywkami, porownujac z terazniejszymi, jestem najbardziej zadowolona z krotkich
moj TŻ również...
|
|
|
|
#5374 |
|
Rozeznanie
|
Co ja z Wami mam
W nocy napisałam posta, przychodzę następnego dnia na południe, a tu już tyle napisane Dziś mam zamiar kupic sobie Applefit / Apple Gold albo jakiś inny specyfik i zacząć brać, bo czuję, ze wygladam jak kuleczka. Poszłam spć o 2, więc dziś nie miałam samozaparcia takiego, zeby wstać o 6 i iść poćwiczyć, nawet na praktyki nie poszłam... Za to mam zamiar iśc po wykłądzie sie dowiedzieć, czy przyjmą mnie na zajęcia Ważyłam sie dzisiaj i kilogram do przodu po swiętach Basiu, ślicznie Ci było w tych włoskach Uaktualniona wersja: straciłyśmy razem 162.5 kg 1. norrtalje girl - zrzuciłam 4 kg (zostało 7 kg...) 2. merry ann zrzuciła 3 kg 3. eleyne zrzuciła 1.5 kg (zostało 4.5 kg...) 4. plameczka zrzuciła 5 kg (już tylko 1 kg!!! TRZYMAMY KCIUKI!!!) 5. skrawka zrzuciła 4 kg (zostało 6 kg...) 6. agrafka90 zrzuciła 1 kg (zostało 5 kg...) 7. justynka87 zrzuciła 2 kg (już tylko 1 kg!!! TRZYMAMY KCIUKI!) 8. Sheloba zrzuciła 1 kg (zostało 6 kg...) 9. Kurczeeli zrzuciła 2 kg 10. B a b y zrzuciła 4 kg (zostały 3 kg...) 11. naanahanae zrzuciła 2 kg (zostało 6 cm...) 12. ślimaczek zrzuciła 2 kg (zostały 2 kg...) 13. Vegetka zrzuciła 4 kg 14. alexia zrzuciła 1 kg (zostały 2 kg...) 15. agata.aa zrzuciła 3.5 kg (zostało 1.5 kg...) 16. marzenka92 zrzuciła 2 kg (zostały 4 kg...) 17. Chezzy zrzuciła 1.5 kg (zostało 3.5 kg...) 18. asiuniekk zrzuciła 4 kg 19. Hosenka* zrzuciła 0.5 kg (zostało 4.5 kg...) 20. orisha zrzuciła 2 kg (zostało 13 kg...) 21. Fafix zrzuciła 1 kg (już tylko 1 kg!!! TRZYMAMY KCIUKI) 22.agolek zrzuciła 3 kg (już tylko 1 kg!!! TRZYMAMY KCIUKI!!!) 23. donia27 zrzuciła 3 kg (zostało 5 kg...) 24. maaddzziiaa zrzuciła 0.5 kg (zostało 4.5 kg...) 25. bassienkaw zrzuciła 14 kg 26. Atoska zrzuciła 1.5 kg (zostało 2.5 kg...) 27. Martinne zrzuciła 4.5 kg (zostało 1.5 kg...) 28. Lynn zrzuciła 2 kg (już tylko 1 kg!!! TRZYMAMY KCIUKI!!!) 29. klaudynka4 zrzuciła 2 kg (już tylko 1 kg!!! TRZYMAMY KCIUKI!!!) 30. dorcia zrzuciła 2 kg 31. Pixy zrzuciła 2 kg (zostały 3 kg...) 32. zuzaleee zrzuciła 2 kg (zostało 5 kg...) 33. kasiag-01 (nadal 10 kg...) 34. MartuFFFia zrzuciła 3 kg (zostały 5 kg...) 35. fairy droppings zrzuciła 3 kg (zostało 12 kg...) 36. Lensky zrzucila 8.5 kg (już tylko 0.5 kg!!! TRZYMAMY KCIUKI!!!) 37. kama98 zrzuciła 1 kg (zostało 6 kg...) 38. Dorota6540 zrzuciła 1 kg (zostało 8 kg...) 39. Korusia$ zrzuciła 2 kg (zostało 2.5 kg...) 40. lacrimaa zrzuciła 2,5 kg (zostało 4.5 kg...) 41. ksh zrzuciła 5 kg (jeszcze 3 kg...) 42. Elainee zrzuciła 3 kg (zostało 10 kg...) 43. girlsh1986 zrzuciła 4.5 kg (zostało 1.5 kg...) 44. ciemka zrzuciła 1 kg (zostało 12 kg...) 45. HulaGirl zrzuciła 2.5 kg (zostało 2.5 kg...) 46. Gizmiatko zrzuciła 0.5 kg (zostało 4.5 kg...) 47. doda22 zrzuciła 1 kg (zostało 6 kg...) 48. Brenda 19 zrzuciła 3 kg (zostało 3.5kg...) 49. kasssikk19 zrzuciła 1 kg (zostały 4 kg...) 50. coquine zrzuciał 1 kg (zostało 5 kg...) 51. naciaa zrzuciła 1 kg (zostało 6 kg...) 52. anita-p zrzuciła 4 kg (już tylko 1 kg!!! TRZYMAMY KCIUKI!!!) 53. meuszar zrzuciła 2 kg (zostało 6 kg...) 54. stokrotka*** zrzuciła 5 kg (zostało 5 kg...) 56. bitn zrzuciła 1 kg (zostało 6 kg...) 57. zanka205 zrzuciła 1 kg (zostały 3.5 kg...) 58. Sweet_21 zrzuciła 2 kg (zostało 9 kg...) 59. blaque (nadal 3 kg...) 60. Kasienia_Kejti zrzuciła 1 kg (zostało 15 kg...) 61. ak8 zrzuciła 3 kg (zostało 6.5 kg...) 62. buzichocho zrzuciła 0.5 kg (zostało 3.5 kg...) 63. Wisnia (nadal 8 kg...) 64. ewaw71 zrzuciła 2 kg (zostały 3 kg...) 65. IR1988 zrzuciła 1 kg (zostało 9 kg...) 66. Wirgaa zrzuciła 2.5 kg (zostało 2.5 kg...) 67. Dolot zrzuciła 2.5 kg (zostało 8.5 kg...) 68. Petra1212 (nadal 5 kg...) 69. Siasiek (nadal 14 kg...) 70. martusieńka zrzuciła 1 kg (zostały 4 kg...) 71. Sahari (nadal 5 kg...) 72. andziutek (nadal 10 kg...) 73. Niagarrra (nadal 3 kg...) 74. memka87 zrzuciła 2 kg (zostało 8 kg...) 75. Smile_Smile (nadal 13 kg..) 76. Svinecka zrzuciła 1 kg (zostały 4 kg...) 77. Marta1106 (nadal 16 kg...) 78. Monika=) (nadal 10 kg..) 79. Magiuska (nadal 2 kg...) 80. szi 81. śnieżka_ (nadal 12 kg...) 82. mademoiselle jeanne (nadal 14 kg...) 83. AdelajdaG (nadal 8 kg...) 84. (:Iza (nadal 5 kg...) 85. myszeczka00 |
|
|
|
#5375 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to jest najważniejsze krótkie włosy ładnie eksponuje Twoje śliczne oczy
|
|
|
|
|
#5376 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie nie wiem... narazie jest mi dobrze w krotkich... teraz i tak troche zapuscilam tyl i bok...
hahaha fajnie to brzmi, ale wiesz takie asymetryczne ciecie.Kurde i wiecie,ze tyle czasu wzdychalam do tych zdjec, patrzac i teskniac za tym jak dobrze wygladalam, jaka bylam chuda i wogole... a teraz taka jestem <jupi> udalo mi sie dziewczyny UDAŁO MI SIĘ !!!!!! tego samego i wam zycze |
|
|
|
#5377 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zreszta poczytałam sobie kilka opini i jakoś mnie nie przekonały chociaż na nasza Basię działa. Sama nie wiem. Może poczekam jeszcze na Twoją opinię. aha Miałam kiedys Cidrex a to też z octem jabłkowym i zadnych efektów nie przyniósł Może ja jakaś pechowa jestem
|
|
|
|
|
#5378 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, chialabym sie do Was przylaczyc.. ale nie wiem dokladniem na czym ta Wasza dietka polega. co robicie ze tak chudniecie? MŻ-WR i tylko tyle? ten watek tak sie juz rozrosl ze nie wyobrazam sobie teraz tego wszytskiego czytac. moze ktos by mi wytlumaczyl o co halo tak w telegraficznym skrocie?
![]() ja mam 160 wzrostu i waze 55 kg. chialbym schuidnac 5-7 kg mam nadzieje ze z Wami mi sie uda ![]() ]pozdrawiam! |
|
|
|
#5379 |
|
Zakorzenienie
|
Doniu wiesz co... jesli koszt nie sprawia problemu (bo 26zl to nie tak duzo - znajoma teraz je tabletki za 198zl - dla mnie bez sens)
to moze warto sprobowac... znajoma ode mnie z rzeczywistego swiata,tez sobie teraz kupila... trzyma sie regul jedzenia w miare regularnych odstepach, nie podjadania i nie jedzenia na wieczor... i tabletki zaczynaja dzialac... jak waga stala w miejscu, tak teraz w 2 tygodnie zeszly jej 2kg... a jesli waga nie ruszala sie to calkiem duzo jak na taki czas nie wiem... moze poczekaj w sumie jak ktos jeszcze zacznie brac... (najwazniejsze by regularnie i nie zapominac) i sie wypowie
|
|
|
|
#5380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a mż-wr tutaj w sumie najwazniejsze jest... czyli mniej zrec - wiecej ruchu (hahaha i to mowi ta co jakos do ruchu przekonac sie nie moze )w kazdym badz razie mysle,ze 5kg bedzie ok, i ze to nie tak duzo... ze dasz rade... jak ja zrzucilam 14kg, to te twoje 5kg nie powinno byc az takie straszne ![]() powodzenia i witam |
|
|
|
|
#5381 |
|
Wtajemniczenie
|
Basienka zdjęcia śliczne
czyli bylaś zawsze chudziutka... bardzo fajne!!!! |
|
|
|
#5382 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.truskava witaj. Mniej Żreć i Więcej się ruszać to główne zasady ale każdy coś tam sobie dodaje. Sama musisz pomyśleć co jest Twoim problemem np. słodycze, jedzenie o późnej porze, fast foody czy co tam jeszcze. Jak bedziesz miała jakieś pytania to wal śmiało bo napewno ktoś coś od siebie napisze. Powodzenia |
|
|
|
|
#5383 |
|
Zakorzenienie
|
bassienkaw, wiesz co, czasami trudniej jest zrzucic te 5 kg, niz te 14. nie wiem z czego tak wynika, ale tak czasem bywa:/ mi naprawde ciezko zrzucic te kg, a nie wydaje mi sie zebym sie jakos szczegolnie obzerala czy cos takiego. ale moze tylko sie usprawiedliwaim, juz sama nie wiem. w kazdym razie sprobuje z Wami. idzie lato, naprawde chcialbym sie pozbyc tego tluszczyku, ktory mam szczegolnie na brzusiu i udach. reszta jest ok,a rece to mam takie cienkie ze nie wiem. tylko ten brzuch, yh:/
dzis sroda, zwaze sie w poniedzialek. zobaczymy czy waga drgnie
|
|
|
|
#5384 |
|
Zakorzenienie
|
Basiu zapuszczaj włoski bo slicznie ci było w dłzszych... chodz nie mowie ze teraz nie jest
:P:P
Są chwile, gdy wolałabym martwym widzieć Cię. Nie musiałabym, się Tobą dzielić nie, nie. Gdybym mogła schowałabym, Twoje oczy w mojej kieszeni żebyś nie mógł oglądać tych, które są dla nas zagrożeniem |
|
|
|
#5385 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale dziekuje ![]() Cytat:
ograniczenie jedzenia i ruch,tez sa wazne... tak samo kremy bez diety cudow nie dzialaja, tak samo i tabletki ![]() to moze poczekaj az ktos jeszcze kupi aplefit ![]() Cytat:
![]() W kazdym badz razie powodzenia zycze |
|||
|
|
|
#5386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hahhaha a wszyscy maja na odwrot,ale ja to zawsze inna jestem ![]() ps. dziekuje |
|
|
|
|
#5387 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny ale jestem wkurzona, wlasniwe zjadlam 2 cukierki ;/ tak mi z tym zle ;/ bo czuje sie jakbym przegrala a to dopiero 3 dzien, zaraz jade na teorie na prawko na 3 godziny ;((( to nie bede mogla cwiczyc ale jak tylko przyjade ide z chlopem na rolki, godzina jazdy dzis obowiazkowa
|
#5388 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz co 2 cukierki to nie jest powod do zalamania... no bez przesady
nie mozna przez cos takiego sie dolowac, czy miec wyrzuty itd... po prostu postanowic sobie,ze te dwa i nic wiecej... a jak masz problem ze slodyczami wielki... ustal sobie np ze raz w tygodniu mozesz sobie pozwolic na 2 kostki czkeolady czy na cos ![]() to tez jest sposob
|
|
|
|
#5389 |
|
Zakorzenienie
|
a ja znowu
babcia przywiozła świąteczne ciasta.. yhh na szczescie 2 kawałki i się powstrzymałam wogole mam wrazenie ze mi przybyloi po tych swietach kg.. aż strach stanac na wage
|
|
|
|
#5390 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co?? Sklepy dbają o nasze pupy i uda zeby były piekne na ciepłe dni: Eveline było w promocji do 7.04 (ale dzisiaj jeszcze tez była) a teraz bedie w realu za 11,95
|
#5391 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wogole to ładna dziewczyna z Ciebie i na tycg starych fotkach nei widac zbednych kg
|
|
#5392 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki
tak mnie kusi ten aplefut...sama bym sobie go kupiła...mam tylko jedno pytanko-czy można go zażywać jak sie bierze tabletki antykoncepcyjne? bo wiem że błonnika wtedy się nie powinno brać...sama nie wiem..
|
|
|
|
#5393 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry wszystkim
![]() Ja od kilku dni biorę regularnie Aplefit więc za jakiś czas będe się mogła wypowiedzieć na temat jego działania jeśli o mnie chodzi ![]() Właśnie przekopuje się przez KWC w celu znalezienia jakiegoś przyzwoitego kremu/serum antycelluitowego. Mówicie, że to Eveline jest dobre ? Ja myślałm jeszcze ostatnio nad Nivea Good-Bye Celluite, ale nie wiem, czy trochę nie przereklamowne Dostałam ostatnio tki przyrząd do masażu więc zamierzam przetestować
|
#5394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#5395 |
|
Zakorzenienie
|
ja polecam fioletowy z avonu solutions
po cellulicie ani sładu![]() Nie wiecie jak z tym aplefitem może być? bo nigdzie nie moge znależć
|
|
|
|
#5396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jednak jedzenie o określonych porach,zero słodyczy i ruch ale systematyczny robią swoje.Uda ci się .a jak spadnie 1kg jest jeszcze więcej zapału. Ja też miałam5kg a teraz zostało3 |
|
|
|
|
#5397 |
|
Zakorzenienie
|
no wiec co do aplefitu to raczej nie ma przeciwskazan, ale moze warto zapytac na ginekologii, tam lekarz moze sie wypowiedziec... ja biore tabletki i anty, i aplefit... i ja nic nie odczulam
co do good bye cellulite,to drogi jest, a eveline jest o wiele tanszy i rownie dobry,a moze i lepszy... bardzo wiele pozytywnych opini ![]() a co do zdjecia z tżem, to nie jest ulubione, bylo ulubione za czasow poczatku znajomosci ![]() teraz mam duzo innych ulubionych
|
|
|
|
#5398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#5399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przedzwonie do niej dopiero w maju bo teraz na jakes sympozjum wyjechała za granice boje się pozatym bo dostałam teraz nowe tabsy( harmonet) i mam nadzieje ze nie spuchne po nich tak jak po cilescie![]() Odnosnie tych kremow antycellulitowych to prawda jest taka że na każdego działa inny krem. Ja stosowałam eveline kiedys, ale juz dawno i z tego co pamietam to widziałam jakas poprawe ale o wiele bardziej podpasował mi ten z avonu-0 cellulitu teraz przy systematycznym stosowaniu poprostu trzeba pare wyprobowac i znależć ten jedydny.Odradzam natomiast wszelkie tabletki na cellulit-drogie a przynajmniej na mnie nie działały Basienko dodam że zdjecia śliczne (tzn Ty jesteś sliczna )
|
|
|
|
|
#5400 |
|
Zadomowienie
|
Ja także polecam to serum z eveline - jako jedyne na mnie podziałało
![]() Basiu śliczne zdjecia naprawdę sliczna z ciebie dziewczyna chciałabym spotkac swojego TŻ, bo oceny nieźle zniszczył i ograniczył moją osobowosć staram sie wyplątać z tego toksycznego zwiazku choc wiem, ze to nie jest łatwe ale zrobic to trzeba kiedy w związku nie czujesz sie juz sobą... ze wszystko robisz pod dana osobe a juz nic dla siebie, a kiedy chcesz cos zrobic to ta osoba ma do ciebie pretensje... ale chyba to nie ten wątek wybaczcie.Poprosiłabym o bata, ponieważ nadal jem słodycze choć sporadycznie trzymam za was kciuki ile sił i wszytski zycze powodzenia
16.04.2007- rozpoczęcie postu od słodyczy 30.04.2007- [62.5] kg 30.05.2007- [?] kg Edytowane przez Dolot Czas edycji: 2007-04-11 o 17:25 Powód: literówy :) |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:29.

teraz zresztą też świetnie wyglądasz

hahaha fajnie to brzmi, ale wiesz takie asymetryczne ciecie.

babcia przywiozła świąteczne ciasta.. yhh na szczescie 2 kawałki i się powstrzymałam
wogole mam wrazenie ze mi przybyloi po tych swietach kg.. aż strach stanac na wage
? Ja myślałm jeszcze ostatnio nad Nivea Good-Bye Celluite, ale nie wiem, czy trochę nie przereklamowne
Dostałam ostatnio tki przyrząd do masażu więc zamierzam przetestować