|
|
#4771 | |
|
Piers do przodu
|
Dot.: Scent Bar XLIX
Cytat:
|
|
#4772 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ad.2 fidziałam też 4-latka w pamperze na miejskiej plaży 2 lata temu
|
|
#4773 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
jako analogia do dida. ale widzisz, my na to patrzymy z dwóch całkowicie różnych punktów widzenia - Ty nie uważasz tego przykładowego niesprzątania (czy innych wymienionych przeze mnie cech) za problem, bo już masz to za sobą i wiesz jak to wygląda, a ja teoretyzuję - nie mając pojęcia na czym to polega w praktyce - wychodząc przy tym z punktu gwałtownego niechcenia dida. stąd też nasza różnica w postrzeganiu tego - jako problem, bądź żaden problem.Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale jest w tym pewien sens, nie? ja dalej lubię, z sentymentu tylko teraz już rozumiem o czym facet śpiewa
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#4774 |
|
To ja :)
|
A ja się pochwalę -wygrałam blender dzięki Ves
Wrzucała potrawę na konkurs, pyknęłam recenzję i się udało ![]() A dziś nawet myślałam sobie, że dawno tu Ves nie było...
|
#4775 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() trzymaj się ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
|
|
|
#4776 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
jaki popcorn? zwariowałas? a latach 80tych? to były polskie gazety nie wiem o czym,ale w srodku był plakat, od rana nad tym myslalam i se przypomniałam nazywały sie "razem" i zarzewie ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- o własnie! też
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2013-06-04 o 19:02 |
|
|
|
|
#4777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4778 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie chodzi o coś takiego, że jest różnica pomiędzy sytuacją kiedy zostajesz sama bo dednął Ci mąż i rodzice nei żyją ale gdzieś tam w Australi masz fajowego syna - to Twój człowiek - wiesz że jest, masz emocjonalną więź, kontakt może się tam wybierzesz - no słowem Twój człowiek, a kiedy zostajesz sama na swiecie bez świadomości posiadania takiego człowieka - może nikt tego nie rozumieć, ale dla mnie to istotna różnica nie musi być blisko mnie i trzymać mnie za rękę, w pionie trzyma mnie fakt ze nie jestem sama przyjaciele swoją drogą, ale to inna relacja Cytat:
Jest dokłądnie tak jak piszesz, ja zawsze siedzę z nosem w lusterku, niedowidzące potwierdzą ten syndrom, no i w ciągu dnia było baaaardzo ok ale tylko na dobrze przygotowanej cerze - w moim przypadku zaszpachlowanej, jako rzecze ciocia Flo także jestem zadowolona Hery nie testowałąm - no kiedy? Cytat:
2. przez brak kasy miałam na myśli późniejszy wychów - wszak dziecko ma się na wiele lat na utrzymaniu, a koszty utrzymania dziecka szkolnego akurat znam no i ja jestem tak zapobiegliwa że wolę dmuchać na zimne i mieć środki an ewentualne leczenia itp, ze zdrowiem przecież nigdy nie wiadomo dlatemu myślałam już robić rodzić a potem szukać pracy ale to chyba jednak również nierozsądne rozwiązanie, zbyt ryzykowne, ma wiele minusów Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-06-04 o 19:37 |
||||
|
|
|
#4779 |
|
Zakorzenienie
|
Bosh, ale mam zamułkę od wczoraj ...
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#4781 |
|
To ja :)
|
|
#4782 |
|
Zakorzenienie
|
znalezione dzisiaj przed domem
|
#4783 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4784 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4786 |
|
Piers do przodu
|
|
#4787 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4789 |
|
Zakorzenienie
|
Stazja - w ogóle wielkie dzięki
bo nie wiem czy nie zapomłam Ci tego powiedzieć |
|
|
|
#4790 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() wow ![]() Nadrobiłam wszystko, łącznie z dyskusją o didach Ja się ogólnie zgadzam ze stwierdzeniem że dopóki się człowiek nie przekona to nie wie. Co więcej obserwuję, że często osoby które idealizują macierzyństwo, mówią ciągle o tym, nie mogą się doczekać przy zderzeniu z rzeczywistością gorzko się rozczarowują co prowadzi do frustracji (patrz historia przytoczona przez Golden, na szczęście aż tak drastycznych osobiście nie znam), natomiast osoby które były zawsze sceptycznie nastawione ostatecznie świetnie się w sytuacji odnajdują. No więc bywa i tak Ja jestem z tych sceptycznych aczkolwiek dorosłam już do decyzji i mam nadzieję w niezbyt odległej przyszłości się przekonać jak to będzie u mnie ![]() Flo, doczytałam przykro mi bardzo
|
||
|
|
|
#4791 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- sklepu interentowe to zuo kupilam a zalandu 3 swetry ![]() i po co mi swetry na lato? ![]() chociaz jak tak dalej bedzie to kto wie
|
|
|
#4792 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() 2. No tak, nie ma kiedy testować. Też nie mam czasu, choć material do testow leży w szufladzie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale pewnie taki placzący maluch rozkleił by i mnie i tyle z wychowania... 2. No tak, ale jak masz kiepską prace, z marną forsą i do tego nie wiesz czy za miesiąc będziesz mieć jeszcze tą pracę a stos rachunkow rośnie, to planowanie świadome ciąży jest średnim pomyslem.. Co innego wpadka, wtedy wiadomo że musisz jakoś to wszystko poukladac i ogarnąć mimo wszystko... |
||||
|
|
|
#4793 |
|
Zakorzenienie
|
hohoho, będzie drugi did barowy bry wieczór ja na chwilę, e-papieros i chyba pifo ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ---------- kota szukam ryczę ale stwierdziłam, że może rzutem na taśmę starszą kotkę chcę, do ciapkowa chyba w czwartek pojadę
|
|
#4794 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#4795 |
|
Zakorzenienie
|
no i w tych poszukiwaniach trafiłam na Naszkę http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=6585 5&hilit=Naszka
miałam ją na tymczasie, była przekochana ciekawe co u niej
|
|
#4796 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
opłakiwac będziesz i tak po własny grób więc szkoda czasu - maleńcy nie mogo czekać a już oswojony to w ogóle jakiś kosmos wrażeń ![]() Cytat:
i zazdroszczę i współczuję - bo nie można wziąć każdego, miejsce było dla jednej sztuki przeżyliśmy to samo - cała rodzina przed kompem na telefonach itp Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-06-05 o 00:18 |
||
|
|
|
#4797 |
|
Zakorzenienie
|
Paczcie i podziwiajcie - byłam u Tru w Krakowie i nawet nie musiałam Jej namawiać specjalnie do kupna tej kreacji:
Kraków Tru 005.jpg
|
#4798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o! ja w swoich chadzam ![]() wyciągłam też kaloszki
|
|
|
#4799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tru mogłaby naszać wiele rzeczy nienoszalnych i producenci sprzedawaliby je za miliony urodzona modelka doskonała, kameleon
|
|
|
|
|
#4800 |
|
grozi wypollizowaniem
|
topra robie poka namber łan http://www.zalando.pl/ichi-olmy-swet...1i01m-602.html namber tu http://i1.ztat.net/large/ZA/52/1J/00...03-802@1.1.jpg namber tri http://i1.ztat.net/large/ZA/52/1J/00...09-358@1.1.jpg
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:20.

jako analogia do dida. ale widzisz, my na to patrzymy z dwóch całkowicie różnych punktów widzenia - Ty nie uważasz tego przykładowego niesprzątania (czy innych wymienionych przeze mnie cech) za problem, bo już masz to za sobą i wiesz jak to wygląda, a ja teoretyzuję - nie mając pojęcia na czym to polega w praktyce - wychodząc przy tym z punktu gwałtownego niechcenia dida. stąd też nasza różnica w postrzeganiu tego - jako problem, bądź żaden problem.
to niesprawiedliwe 

A 

maślaki??