|
|
#511 |
|
Matka Smoka
|
Dot.: Krakowianki po raz XXIII
Cara - weź nie bierz Kallosa mlecznego, to takie plebejskie
Weź scandic miód mleko albo banan albo coco. Wredna - rozważę Tylko trochę się boję tegorozlewania po ostatniej przygodzie z niezgodnością ml. Chyba, że tylko we dwie na pół i przeleję do takiego samego pudła i porównam wysokość tylko?
|
|
|
|
#512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#513 | |
|
moderatorka też wizażanka
|
Cytat:
i jest bardzo fajna
|
|
|
|
|
#514 |
|
Zadomowienie
|
Ineso, a pachnie to to ładnie, przy okazji, że dobre?
![]() W ogóle odkryłam, że mam w zestawie kosmetyki do włosów suchych, kręconych, farbowanych, rozjaśnianych, a moje włosy bynajmniej takie nie są. Mówisz, że stapiz lepszy niż kallos? Rzeczywiście ma dobre recenzje, ale kiedy ja zużyję litr banana? Chce ktoś połowę? Bo 250 ml w ogóle się nie opłaca brać. ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Ja mam od nich olejek arganowy (właściwie mieszankę olejków arganowego, jojoby itp, choć w składzie, to raczej dalej, niż bliżej są) z tej serii i też jestem nim zachwycona, świetnie nadaje się na końcówki, dyscyplinuje i delikatnie prostuje mi włosy, a przede wszystkim przecudnie pachnie. |
|
|
|
#515 |
|
Copyraptor
|
Caramel, mnie ostatnio ten banan przestał służyć, mogę Ci oddać w zamian za jakąś inną maskę albo olej. Muszę zerknąć ile mi go zostało, ale chyba tak z 1/3.
|
|
|
|
#516 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale 500 ml to ja nie chcę. Mam jeszcze z poprzedniego zamówienia, a brałam tylko 250 ml
|
|
|
#517 |
|
Matka Smoka
|
Ogólnie maski Scandic to bardziej odżywki na codzień (z wyjątkiem silk&argan i cashmere). Maski Stapiz są bardziej maskami.
Moje recenzje ulubionych Scandic: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...#review-539850 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...#review-708542 Cholerko - a Ty tylko tej maski cały czas używałaś? |
|
|
|
#518 |
|
Copyraptor
|
Nie, jeszcze glorii, waxa i takiej którą z Tobą kiedyś kupowałam, z pompką. Mlecznej chyba, nie pamiętam.
|
|
|
|
#519 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale zostało mi ok 40 ml, wiec ok połowę mogłabym Ci odlać, mam też alverdę z paczulą https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...porzeczka.html w zastępczym opakowaniu od innej Wizażanki), ale nie mam pojęcia ile, pewnie też ok 30 ml (mogę to dokładniej sprawdzić). Albo ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...omarancza.html w wersji sandałowo-lawendowej. Niby do masażu, ale używałam też na długość/końcówki, jak nie miałam nic innego albo zamiast balsamu. Używam, używam i nie mogę zużyć, wiec 100 ml mogę Ci też oddać. Jego głownym plusem jest to, że nie jest bardzo tłusty. Jeśli coś Cię interesuje z tego - daj znać. Aktualnie mam trochę za dużo odżywek do włosów, gdybyś chciała coś popróbować. Edytowane przez Cara_Mel Czas edycji: 2013-06-04 o 19:28 |
|
|
|
|
#521 |
|
Pani Buka
|
Ecrulo, niestety nie chodziłam na ten kurs.
co do odżywek - muszę przejrzeć zapasy łazienkowe, bo ostatnio wykończyłam jakieś maski, więc jedna by się przydała pewnie
|
#522 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gg co Ty na to? Wpadłabym po to z żelami Cytat:
A z Hakuro albo Maestro mam taki do kresek tylko zakrzywiony i jakiś dziwny jest ![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;41144098]Mieli fajny pędzelek typowo do eyelinera, ale wiem że go jakiś czas temu wycofali. Ja do eyelinera używam ich pędzla do ust i sprawdza się świetnie ![]() ___[/QUOTE] Dzięki, poszukam. A ten do ust chyba nie jest skośny? Pytam bo wolałabym skośny [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;41147991] Eeeee tam z torbami... Co najwyżej komornik Ci coś zajmie [/QUOTE] Zajmie trochę kosmetyków i po sprawie Jak nie jak tak! Zastanawiałam się kiedyś nad kupieniem HM. Pamiętałam, że o nim pisałaś (chyba jeszcze na 1 blogu), szuka i Cytat:
Też wysłała PW. Te zwykłe z Balei też fajnie pachną ![]() Ja dzisiaj kupiłam szorty Wzięłam też spódnicę, ale chyba pójdzie do zwrotu. Cytat:
A 13 po ile była? Ja mam z S. pędzle do nakładania cieni i jestem zadowolona Cytat:
![]() Gdyby nie to, że ma litry odżywek i masek w zapasie... Cytat:
![]() O ironio, "m" na klawiaturze nie chce mi wskakiwać
|
|
#523 | ||||
|
Konto usunięte
|
Dopisane
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Mistrzyni ten lakier to Maybelline Colorama numer 77 |
||||
|
|
|
#524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#525 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny w którym wątku składacie zamówienia?
![]() Myślę, że dołączę, jak zjadę do Krakowa. Póki co zamawiam z Lublinem
|
#526 |
|
Nie depcze krokusów
|
|
|
#527 |
|
Konto usunięte
|
A kiedy jest, gdzie i o której? [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;41155941] Mistrzyni ten lakier to Maybelline Colorama numer 77[/QUOTE] sasasasasasa jutro będzie mój! Dlaczego zwracasz? Nie leżą? |
|
|
|
#528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#529 |
|
Zakorzenienie
|
Źle się czuję w takiej szerokiej nogawce, noga wydaje się gruba. Za to jeansy są idealne
|
|
#530 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Za tę 13 zapłaciłam 21 zł (przed obniżką 35), ale jeszcze go nie testowałam, mam zamiar się pomaziać potem. W tej cenie mogłabym kupić coś z Hakuro, ale z Sephory jeszcze nic nie mam, wiec będę testować. Chciałam zapolować jeszcze na jakiś fajny do oczu, bo mam tylko taki zwykły języczek do nakładania. No właśnie z tym olejkiem, to dziwna sprawa, bo w Polsce nie mogę go znaleźć, możliwe, że jest niedostępny? Ja akurat mam swój z wymianki, ale używałam go tylko do ciała. A, Cholerka jeszcze olej kokosowy też mam albo z pestek winogron (przypomniało mi się o fantach w domu). ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;41155941] Ja polecam ten do minerałów jako pędzel do podkładu. Mam dwie sztuki i stosuję wymiennie jeszcze z pędzlem Real Techniques [/QUOTE] o, dzięki. Jutro zobaczę, bo mimo, że mam już do pudru/podkładu, to dobrego pędzla nigdy za wiele, a w takiej promocji się bardzo opłaca. ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Myszka, a mi własnie te zielone się chyba najbardziej podobały Ostatnio upolowałam świetne szorty w C&A z mamą, więc niestety muszę już odpuścić.
|
|
|
|
|
#531 |
|
Nie depcze krokusów
|
Sobota i niedziela przy kortach polibudy koło Comarchu od 10 do 18, wstęp 10-15 zł (na 1 dzień). Będą stoiska z promocjami i wystawa... rasowych myszy. Przed 12 nie ma za bardzo sensu.
|
|
#532 | ||
|
Copyraptor
|
Cytat:
Cytat:
i jakąś odżywkę chętnie też, jak Ci zbywa |
||
|
|
|
#533 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;41155941]
Ja polecam ten do minerałów jako pędzel do podkładu. Mam dwie sztuki i stosuję wymiennie jeszcze z pędzlem Real Techniques [/QUOTE] Ten z białymi końcówkami? Cytat:
super ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A te olejki nie są dostępne w Polsce, ale byłam w Niemczech i był tylko kokosowy, różany i z arniki, porzeczkowego nie było
|
|
#534 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mogę Ci je pomierzyć, jeśli to coś da.Kupowałam je w poniedziałek. Na zwrot jest 7 dni, więc do poniedziałku. Tylko nie wiem czy można zwracać w każdym Lidlu czy tylko w tym, w którym się kupiło, a kupowałam na Kocmyrzowskiej. Cytat:
|
|
|
#535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
napaliłam się na jakieś piżamki i koszulki, a nic mi nie wpadło w oko, więc na majtki i inne rzeczy w sumie nie patrzyłam.
|
|
#536 | ||
|
Konto usunięte
|
Daj mi proszę znać ile one w ogóle kosztują, bo takie info do recenzji mi się w sumie przyda
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dokładnie tak
|
||
|
|
|
#537 |
|
Zakorzenienie
|
Wszem i wobec ogłaszam, że Myszka jest świetnym towarzyszem w wyprawach lumpkowych
![]() PS-oddawaj legginsy
|
|
#538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oddawaj chustę ![]() Polo tacie bardzo się podobało, ale koszula troszkę za mała, ciągnie go w ramionach. Pójdzie dla TŻta ![]() ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Moje dzisiejsze łowy tutaj, a OMD tu ![]() OMD, żałuję, że Ci oddałam ten sweterek w paski
|
|
|
#539 |
|
Zakorzenienie
|
Nie masz czego żałować-znalazłam na nim małe plamki, jasno żółte (jak od zakreślacza)...
![]() Idę sprawdzić czy się sprały ![]() Legginsy/tregginsy z h&m dobre?
|
|
#540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobre
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:47.

Tylko trochę się boję tegorozlewania po ostatniej przygodzie z niezgodnością ml. Chyba, że tylko we dwie na pół i przeleję do takiego samego pudła i porównam wysokość tylko?

i jest bardzo fajna 

no chyba, że do czwartku spotkasz się z OMD to mogłabyś jej dać.
wysłałam Ci PW

napaliłam się na jakieś piżamki i koszulki, a nic mi nie wpadło w oko, więc na majtki i inne rzeczy w sumie nie patrzyłam.