|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#7321 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Wolałabym miec troche za dużo i wypracować sylwetkę na treningu :P
Bo z tym co mam boje sie nawet zacząć biegać zeby nie zejść jeszcze z wagi ... Ratowałby mnie dobry trening,zawsze w okresie przylozenia sie do sportu waga szła do góry i to magiczne tylko w mięśnie,jedrna pupkę i wytrenowane ciało ale moge zapomnieć o biciu sie z sylikonami bo wyszlyby plecami przy pierwszym lepszym sparingu
|
|
#7322 |
|
Zakorzenienie
|
Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Ja tam kocham swoją szczupłość i nie mam zamiaru przytyć
jeszcze miesiac i bede mogla codziennie plywac w basenie mam nadzieję że się trochę ujędrnię ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#7323 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Cytat:
![]() Ja niestety przy tych 45-47kg jestem chuda za to przy 50 wyglądam juz kobieco mam zaokraglone bioderka,duży tyłek i jest mega kobieco )Brzucha nie miewam,taka budowa i jakiś fart po dziecku nie zrobiłam nawet pol brzucha a mam widoczne,zarysowane mięśnie tyle ze np. W ciazy był to problem w kółko faszerowali mnie nospą,brzuch był napięty mięśnie nie chciały puszczać były kłopoty.
|
|
|
#7324 |
|
Raczkowanie
|
miłej nocki kochane
|
|
#7325 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
poniżej jakieś 2 linki znalazłam tak na szybko z tabelkami i sposobem dobierania stanika http://mybra.pl/Przewodnik-po-rozmia...p-pol-110.html http://www.bra-dreams.pl/Tabela-rozm...lp-pol-10.html ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Cytat:
Jedzie mężczyzna w tramwaju i myśli: - żona zołza, przyjaciele – oszuści, szef sadysta i idiota, praca beznadziejna, życie do dupy.. a Anioł stoi za jego plecami i zapisując to wszystko myśli: - „Ależ dziwne życzenia i to codziennie, ale cóż mogę zrobić, muszę je spełniać”… ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Cytat:
jak nie chcecie sobie psuć humoru to nie zaglądajcie...---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
|
|
#7326 |
|
Przyczajenie
|
Witam serdecznie.Jestem juz po konsultacji i wstepny termin operacji to 24 lipca.Dr.dobrala mi anatomiczne 275 Politech,ale teraz jak Was czytam zastanawiam sie nad firma Mentor 300 anat..Czy ktoras z Was ma moze 275 /300 anatomki?bardzo bym chciala je zobaczyc jak naprawde wygladaja po wlozeniu.Bardzo prosze o jakies zdjeciotko.Bede bardzo wdzieczna
---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Szczerze to bardzo boje sie tej operacji,ale juz dluzej nie chce czekac-marzylam o tej operacji z 10 lat teraz jak uzbieralam kase moje marzenia wreszcie sie spelnia-tylko mam ogromnego cykora z dnia na dzien coraz bardziej.Wy tez tak mialyscie? Edytowane przez elizabeth387 Czas edycji: 2013-06-04 o 23:58 |
|
|
|
#7327 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
tak to jest jak się wizażyk zaniedbuje. Zdjęcia na pewno sprawią wszystkim radochę - mimo że spóźnione Super Cię widziećCytat:
to ciągłe kłopoty. I dlatego kobiety z naturalnym , dużym biustem nie potrafią zrozumieć że można chcieć sobie powiększyć piersi.Cytat:
Biegałaś między ulewami ? to jest coś - ja dziś nosa z domu nie wystawiłam, na szczęście nawet pies nie chciał iść na spacer a po zakupy wysłałam moich facetów ale jutro już będę musiała wyjść- więc poproszę jutro/tzn dziś o słoneczko A Ty kochana jakieś zdjątka nam zapodasz? dawno nic nie dawałaś ![]() ---------- Dopisano o 01:57 ---------- Poprzedni post napisano o 01:51 ---------- Cytat:
Ja maiłam poprzednio 280 i 310 , no ale moje się nie liczą bo były inne i do tego allergany. I czemu się boisz samej operacji? hihi dla Ciebie będzie to dzień raczej bierny , to lekarz może się bać a nie pacjentka Więc spokojnie- właściwie Twój trudny czas zacznie się po dniu zero.
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|||||
|
|
|
#7328 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki
Mya niestety słoneczka u nas dziś nie ma, mało tego jest tylko 12st. Brrrr Belseno z bieganiem na poprawę nastroju super pomysł tylko córci nie mam z kim zostawić, mąż w pracy do wieczora, moja mama od maja do października na działce a teściowa tez w pracy i klops
|
#7329 |
|
Zakorzenienie
|
Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Dzien dobry
wiecie co.. Dzisiaj z ciekawosci moze podjade do tk maxx i zobacze stanik 65D ale nie moge sobie tego wypbrazic szczerze mowiac hehe ![]() Przez was zaczynam sie zastanawiac nad op.. Ale zawsze o tym marzylam - przede wszystkim o tym zeby śmigać czasami bez stanika.. W jakiejś ładnej kiecce albo w miękkim staniku od stroju kąpielowego :p a srednio wygladam w takich strojach. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#7330 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Cytat:
Edytowane przez ania2003 Czas edycji: 2013-06-05 o 08:54 |
||
|
|
|
#7331 |
|
Raczkowanie
|
Belseno
cwiczylam judo i bjj w kimonkach,zrezygnowalam juz przed ciąża kiedy odlozylam tabletki anty,treningi są zbyt wymagające i ciężkie zeby starać sie o ciążę wciąż ćwiczac dla mnie te rzuty,pady ze juz nie wspominając o walkach to było za duze ryzyko. Pózniej kusilo mnie nie raz zeby wrócić ale wybrałam piersi,teraz to juz moge zapomnieć i tylko powspominac zdjęcia
|
|
#7332 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#7333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaz pewnie cialo zmieni nieduzo- mam dobre geny po mamie Ona po 3 ciazach wazy 47 kg, czyli 3 kg wiecej ode mnie ! a co do piersi to pewnie sie zmienia jak u kazdej z nas będę myślała nad tym jeszcze, chociaż pewnie i tak przejde się do doktora na konsultacje i wtedy podejmę decyzję
http://instagram.com/ccamillac Edytowane przez Star90 Czas edycji: 2013-06-05 o 09:03 |
|
|
|
|
#7334 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#7335 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Oto dowód....mam nadzieję, że się nie obrazi ![]() eeeee...jednak usunę stąd i umieszczę w albumie
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2013-06-05 o 10:09 |
|
|
|
|
#7336 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Najlepiej by było jak byś miała możliwość umówić się z jakąś dziewczyną z implantami i sobie podotykać tak żebyś miała możliwość rozważyć wszystkie za i przeciw i zawsze musisz brać pod uwagę, że może się zdarzyć, że już nie będziesz miała czucia takiego jak przed op., mały odsetek bo mały ale jednak się zdarza że czucie nie wraca... ja taką ewentualność rozważałam, no i sport...niektóre dziewczyny moga prawie wszystko, ja np. nie mogę robić ćwiczenia jakim są pompki, a proste ćwiczenie jakie zalecają na ujędrnienie przy naturalnych piersiach - czyli naciskanie dłonią o dłoń powoduje takie naprężenia w piersiach, że one się podnoszą przy każdym nacisku - wygląda to kiepsko a z pewnych sportów lepiej zrezygnować tak jak pisze scheherezade Naprawde dużo za i przeciw trzeba rozważyć, to nie jest łatwa decyzja. ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Cytat:
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2013-06-05 o 09:51 |
||
|
|
|
#7337 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wiec przemysl sprawe![]() |
|
|
|
|
#7338 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2013-06-05 o 10:56 |
|
|
|
|
#7339 |
|
Rozeznanie
|
A ja myślę, że wystarczy naprawdę dobry, mocno trzymający stanik sportowy i nie ma przeszkód w sporcie, no może jedynie sporty walki faktycznie odpadają.
|
|
|
|
#7340 |
|
Raczkowanie
|
Witam i ja
![]() Od rana zabiegana jestem, a taki ból mi w biodro wszedł, że ledwo człapie Wyrobiłam sobie karte zniżkową w hurtowni fryzjerskiej, w końcu bo nie mogłam się za to zabrać A że ostatnio więcej pracy to i więcej wydatków na produkty. Dziewczyny czy mogę Wam powysyłać zaproszenia? unsafe_girl piękne masz piersi i takie duże przecież jak Ty idziesz ulicą to wypadki powodujesz Miałam podobną wielkość w pierwszych dniach karmienia, no ale Twoje piękne i kształtne, a moje wtedy były kwadratowe belseno zawsze się zastanawiałam jaka jest w dotyku sztuczna pierś tzn pierś z implantem, niestety nie mam kogo "pomacać" Star tzn że macie świetne geny ![]() Ja kiedyś bardzo długo ważyłam 54kg przy 165cm, teraz waże 60kg i jest akurat, chociaż chciałabym zrzucić 2kg to wtedy będzie idealnie. Jedyny problem (oprócz piersi) to moje ramiona strasznie mi się nie podobają, bo niestety przy dzieciach mi się rozrosły mięsnie i nie wiem jak się tego pozbyć
|
|
|
|
#7341 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny, ale pogoda do du...
|
|
#7342 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I powiem jedno: dobrze trzymający sportowiec i nic się im nie stanie ![]() ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Cytat:
A widziałaś na zdjęciach moje ramiona? ![]() Mam męskie bary od pracy przy koniach, już się z tym pogodziłam.. Edytowane przez unsafe_girl Czas edycji: 2013-06-05 o 12:18 |
||
|
|
|
#7343 |
|
Zadomowienie
|
Star90 bylam u Cienbie w albumie i przyznam sie ze gdybym miala takie piersi jak ty to nie robilabym op. Sa piekne jedrne i duze. Jestes bardzo mlodziutka, chyba nie rodzilas, wiec ja bym poczekala ze zmianami . Po operacji piersi moze beda i wieksze ale mimo wszystko sztuczne ( inne w dotyku i czuciu). Za kilka lat chcesz czy nie chcesz waga tez sie zmieni. Ja tez kiedys w twoim wieku wazylam 54 kg przy wzroscie 171 , a dzis waze 63 kg i nie czuje sie grubo. Poprostu z dziewczynki stalam się kobietą. Może jezeli już to warto troche poczekać z decyzja o operacji, np po ciazy kiedy to nasze piersi bardzo sie zmieniają. A tedaz fajny stanik i wieze ze bez operacji wygladasz oszalamiajaco, a jak sie rozbiezesz to nie powinnas mieć kompleksów tylko rozkosz z naturalnych piersi. Wiec chybs nie warto tego psuć.[/QUOTE]
Zgadzam się z dziewczynami a z genami to tez różnie , ja przed pierwsza ciążą wazyłam 45kg,moja mama ze mną przytyła tylko 7kg, więc ja spokojnie czekałam ze max 10 przytyje a tu zonk 30kg. do przodu, moja waga w dniu porodu 75kg. Łatwo potem zeszło ale stanęło na 50kg .
28.11.2013 Dr. K. P. W-wa Edytowane przez Kachuula Czas edycji: 2013-06-05 o 12:36 |
|
|
|
#7344 |
|
Raczkowanie
|
Ninka wydaje mi się, że sport zależy jak się czujesz na tym etapie gojenia, przecież możesz spróbować biegać z 15min i jeżeli będzie ok to możesz dłużej z każdym razem.
"I powiem jedno: dobrze trzymający sportowiec i nic się im nie stanie " Zgodze się z unsafe_girl, przecież sportowce są różne, bardziej rozbudowane i sztywniejsze. unsafe_girl powiem Ci szczerze, że nie zwróciłam uwagi na Twoje ramiona, aż kukne. Może po prostu przy większych piersiach "zanikają" duże ramiona |
|
|
|
#7345 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Może uda mi się chociaż ze trzy razy w tygodniu , jeszcze pogadam z koleżanką może tę godz. Raz na jakiś czas zajmie mi się młodą. Na dzień dzisiejszy z córą w foteliku jeździmy na rowerze
|
|
#7346 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#7347 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() nie wyobrażam sobie walki w parterze,duszeń,przechodz enia pozycji glowa-nogi cokolwiek gdzie ciało do ciała musi dociskać albo duszeń nawet tych kimonowych generalnie raczej lipa,choć nie wiem nie znam żadnej judoczki ze zrobionym biustem no chyba że na emeryturze :P Sama solidna rozgrzewka absolutnie takie panie wyklucza z imprezy że już nie wspominając o urazach które są bardzo częste. Z jednej strony człowiek wspomina i myśli a może by tak a z drugiej jak sobie pomyślę o posiniaczonych girach na imprezie o ile takowe bywały bo i to trenerowi nie pasowało to się cieszę że jest jak jest ![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Patrz ! a mój dr zawsze powtarza że panie dobrze zbudowane u góry tudzież bądź wyjątkowo wysokie nie powinny robić sobie dużych piersi bo przyciągają uwagę do tej właśnie górnej partii ciała zdając się tym samym na jeszcze większe : )
|
|
|
#7348 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#7349 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() wrzucam fotki gołego cycka ;O
Edytowane przez scheherezade Czas edycji: 2013-06-05 o 13:16 |
|
|
|
|
#7350 |
|
Raczkowanie
|
hey dziewczyny ale mam urwanie głowy przeprowadzka juz praktyczniewszystko poukładane
![]() kupiłam 3 staniczki o dziwo nie miałam problemów z doborem dziś wkleję Wam zdjęcia bo już minęły 3 m-ce
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:58.

nie rozumiem co według niego znaczy za wcześnie??
jak dla mnie taka aura to nadaje sie tylko do aktywności pt.: leżę, oglądam filmy i jem, jem...
to ciągłe kłopoty. I dlatego kobiety z naturalnym , dużym biustem nie potrafią zrozumieć że można chcieć sobie powiększyć piersi.

przecież jak Ty idziesz ulicą to wypadki powodujesz