Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9 - Strona 245 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-04, 21:42   #7321
scheherezade
Raczkowanie

GG do scheherezade
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez unsafe_girl Pokaż wiadomość
Lepiej mniej, niż za dużo
Wolałabym miec troche za dużo i wypracować sylwetkę na treningu :P
Bo z tym co mam boje sie nawet zacząć biegać zeby nie zejść jeszcze z wagi ...
Ratowałby mnie dobry trening,zawsze w okresie przylozenia sie do sportu waga szła do góry i to magiczne tylko w mięśnie,jedrna pupkę i wytrenowane ciało ale moge zapomnieć o biciu sie z sylikonami bo wyszlyby plecami przy pierwszym lepszym sparingu

17/01/13 r 360 Nagor okrągłe Dr. A.D Szczecin
160 cm , 46, kg --> w trakcie utuczenia się
scheherezade jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 21:48   #7322
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90
Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Ja tam kocham swoją szczupłość i nie mam zamiaru przytyć jeszcze miesiac i bede mogla codziennie plywac w basenie mam nadzieję że się trochę ujędrnię

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-06-04, 21:58   #7323
scheherezade
Raczkowanie

GG do scheherezade
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość
Ja tam kocham swoją szczupłość i nie mam zamiaru przytyć jeszcze miesiac i bede mogla codziennie plywac w basenie mam nadzieję że się trochę ujędrnię

To zależy od budowy,moze tobie wlasnie tak jest akuratnio i nie jesteś chuda a wlasnie szczupła czyli jak byc powinno
Ja niestety przy tych 45-47kg jestem chuda za to przy 50 wyglądam juz kobieco mam zaokraglone bioderka,duży tyłek i jest mega kobieco )
Brzucha nie miewam,taka budowa i jakiś fart po dziecku nie zrobiłam nawet pol brzucha a mam widoczne,zarysowane mięśnie tyle ze np. W ciazy był to problem w kółko faszerowali mnie nospą,brzuch był napięty mięśnie nie chciały puszczać były kłopoty.

Stary 2013-06-04, 21:59   #7324
ninka28
Raczkowanie

miłej nocki kochane

ninka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 22:32   #7325
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Batrise bez przesady ale dziekuje za miłe słowa !

MyaDiva 65d ? Jak Ty to kochana obliczylas? Utopilabym moje pomarańczki w takim staniku

Zaczełam dzisiaj temat z moim tż, oczywiscie powiedzial że mi się dołoży ale.. Kiedyś bo teraz za wcześnie nie rozumiem co według niego znaczy za wcześnie??
biustonosz dobierasz wg tabeli rozmiarów i jeśli pod biustem masz 70 to obwód twojego biustonosza powinien mieć 65cm a przy obwodzie 65 i w biuście 84cm wychodzi miska D
poniżej jakieś 2 linki znalazłam tak na szybko z tabelkami i sposobem dobierania stanika
http://mybra.pl/Przewodnik-po-rozmia...p-pol-110.html
http://www.bra-dreams.pl/Tabela-rozm...lp-pol-10.html

---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ----------

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
oj dobra jesteś, dobrze że znalazłaś w końcu lekarza A jak nam tu któraś cycolinka zajdzie w ciąże to na bank miała niedosyt i za dużo o tym myślała
no trzeba uważać o czym się myśli bo marzenia się spełniają to tak jak w tej przypowiastce:
Jedzie mężczyzna w tramwaju i myśli: - żona zołza, przyjaciele – oszuści, szef sadysta i idiota, praca beznadziejna, życie do dupy.. a Anioł stoi za jego plecami i zapisując to wszystko myśli: - „Ależ dziwne życzenia i to codziennie, ale cóż mogę zrobić, muszę je spełniać”…

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

Cytat:
Napisane przez gawisz Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny szaro buro i baaardzo ponuro, do tego zimno i pada jak dla mnie taka aura to nadaje sie tylko do aktywności pt.: leżę, oglądam filmy i jem, jem...
a ja na przekór pogodzie biegam i wywołuję słońce, dziś między jedną ulewą a drugą wymknęłam się na stadion i odreagowywałam brak słoneczka, sprawdzałam dziś w długoterminowej jak nie chcecie sobie psuć humoru to nie zaglądajcie...

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ----------

Cytat:
Napisane przez scheherezade Pokaż wiadomość
Wolałabym miec troche za dużo i wypracować sylwetkę na treningu :P
Bo z tym co mam boje sie nawet zacząć biegać zeby nie zejść jeszcze z wagi ...
Ratowałby mnie dobry trening,zawsze w okresie przylozenia sie do sportu waga szła do góry i to magiczne tylko w mięśnie,jedrna pupkę i wytrenowane ciało ale moge zapomnieć o biciu sie z sylikonami bo wyszlyby plecami przy pierwszym lepszym sparingu
o jakim Ty sporcie piszesz? co za bicie?

---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------

Cytat:
Napisane przez beatrise Pokaż wiadomość
Witam serdecznie,
Wczoraj byłam na zdjęciu szwów. I od razu lepiej się poczułam. Już nie chodzę taka zgarbiona i nic mnie nie kuje. Ale dalej mam problemy ze wstaniem rano, ale już mniejsze niż miałam.
Ja jak poczytałam sobie forum to chyba najgorzej znosiłam te pierwsze doby po operacji. Ale miło, że Was mam bo bardzo mi pomogłyście w tych cieżkich dniach. A miałam ich naprawdę sporo.
Z kazdym dniem jest lepiej i będzie lepiej.
Wiec zaczynam powoli cieszyc się z nowych piersiątek chociaż są jeszcze opuchnięte , zwłaszcza brodawki.
najważniejsze, że wszystko jest ok. Ja mimo, że nie cierpiałam jakoś bardzo to z łóżka długo nie mogłam się normalnie podnieść, a sztywność i poranne trzymanie cycków żeby odciążyć, co by nie daj bóg się nie urwały to hmmm...ponad miesiąc jak nie dłużej miałam. No i oczywiście wieczorne naprężenia... no nie ma lekko, zresztą żeby nie było tak kolorowo to ja nadal jak pływam to odczuwam w środku delikatne ciągnięcie. Teraz pilnuj blizn i trzymam kciuki oby wszelakie bóle Cię opuściły
Stary 2013-06-04, 23:36   #7326
elizabeth387
Przyczajenie

GG do elizabeth387

Witam serdecznie.Jestem juz po konsultacji i wstepny termin operacji to 24 lipca.Dr.dobrala mi anatomiczne 275 Politech,ale teraz jak Was czytam zastanawiam sie nad firma Mentor 300 anat..Czy ktoras z Was ma moze 275 /300 anatomki?bardzo bym chciala je zobaczyc jak naprawde wygladaja po wlozeniu.Bardzo prosze o jakies zdjeciotko.Bede bardzo wdzieczna

---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ----------

Szczerze to bardzo boje sie tej operacji,ale juz dluzej nie chce czekac-marzylam o tej operacji z 10 lat teraz jak uzbieralam kase moje marzenia wreszcie sie spelnia-tylko mam ogromnego cykora z dnia na dzien coraz bardziej.Wy tez tak mialyscie?

Edytowane przez elizabeth387
Czas edycji: 2013-06-04 o 23:58
elizabeth387 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 01:57   #7327
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:

MyaDiva 65d ? Jak Ty to kochana obliczylas? Utopilabym moje pomarańczki w takim staniku

Zaczełam dzisiaj temat z moim tż, oczywiscie powiedzial że mi się dołoży ale.. Kiedyś bo teraz za wcześnie nie rozumiem co według niego znaczy za wcześnie??
hihihi może najpierw idź do sklepu i dobierz sobie dobry staniczek bo może się okazać że operacja jest Ci na prawdę nie potrzebna
Cytat:
Napisane przez tasha2 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny, tak sie zaniedbalam wizazowo, ze nawet przeoczylam fakt, ze zaczal sie nowy watek Wrzucilam mocno spoznione zdjecia 8-mio miesieczniakow. Pozdrawiam serdecznie!
tak to jest jak się wizażyk zaniedbuje. Zdjęcia na pewno sprawią wszystkim radochę - mimo że spóźnione Super Cię widzieć

Cytat:
Ooo tak :P

Oglądałam ostatnio galerię piersi po pomniejszeniu i doszłam do wniosku, że lepiej mieć zero piersi i powiększyć, niż mieć takie za przeproszeniem "wymiona" po pępek i zmniejszać.
A co z kobietami, które nie mają możliwości zoperowania się, jak żyć z takim mega zwisającym biustem?
To prawda, też myślę że lepiej nie mieć wcale piersi niż mieć naturalne za duże to ciągłe kłopoty. I dlatego kobiety z naturalnym , dużym biustem nie potrafią zrozumieć że można chcieć sobie powiększyć piersi.
Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość

[/COLOR] no trzeba uważać o czym się myśli bo marzenia się spełniają to tak jak w tej przypowiastce:
Jedzie mężczyzna w tramwaju i myśli: - żona zołza, przyjaciele – oszuści, szef sadysta i idiota, praca beznadziejna, życie do dupy.. a Anioł stoi za jego plecami i zapisując to wszystko myśli: - „Ależ dziwne życzenia i to codziennie, ale cóż mogę zrobić, muszę je spełniać”…

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

a ja na przekór pogodzie biegam i wywołuję słońce, dziś między jedną ulewą a drugą wymknęłam się na stadion i odreagowywałam brak słoneczka, sprawdzałam dziś w długoterminowej jak nie chcecie sobie psuć humoru to nie zaglądajcie...[COLOR="Silver"]
dziwne życzenia świetne, od jutra nie narzekam nawet w myślach Biegałaś między ulewami ? to jest coś - ja dziś nosa z domu nie wystawiłam, na szczęście nawet pies nie chciał iść na spacer a po zakupy wysłałam moich facetów ale jutro już będę musiała wyjść- więc poproszę jutro/tzn dziś o słoneczko
A Ty kochana jakieś zdjątka nam zapodasz? dawno nic nie dawałaś

---------- Dopisano o 01:57 ---------- Poprzedni post napisano o 01:51 ----------

Cytat:
Napisane przez elizabeth387 Pokaż wiadomość
Witam serdecznie.Jestem juz po konsultacji i wstepny termin operacji to 24 lipca.Dr.dobrala mi anatomiczne 275 Politech,ale teraz jak Was czytam zastanawiam sie nad firma Mentor 300 anat..Czy ktoras z Was ma moze 275 /300 anatomki?bardzo bym chciala je zobaczyc jak naprawde wygladaja po wlozeniu.Bardzo prosze o jakies zdjeciotko.Bede bardzo wdzieczna

---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ----------

Szczerze to bardzo boje sie tej operacji,ale juz dluzej nie chce czekac-marzylam o tej operacji z 10 lat teraz jak uzbieralam kase moje marzenia wreszcie sie spelnia-tylko mam ogromnego cykora z dnia na dzien coraz bardziej.Wy tez tak mialyscie?
Jest tu sporo osób z podobnym rozmiarkiem więc z pewnością się odezwą.
Ja maiłam poprzednio 280 i 310 , no ale moje się nie liczą bo były inne i do tego allergany.
I czemu się boisz samej operacji? hihi dla Ciebie będzie to dzień raczej bierny , to lekarz może się bać a nie pacjentka Więc spokojnie- właściwie Twój trudny czas zacznie się po dniu zero.

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 07:35   #7328
Kachuula
Zadomowienie

Hej dziewczynki

Mya niestety słoneczka u nas dziś nie ma, mało tego jest tylko 12st. Brrrr

Belseno z bieganiem na poprawę nastroju super pomysł tylko córci nie mam z kim zostawić, mąż w pracy do wieczora, moja mama od maja do października na działce a teściowa tez w pracy i klopsOd września młoda idzie do przedszkola to łatwiej mi będzie i napewno skorzystam z rady
Kachuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 08:38   #7329
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90
Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Dzien dobry wiecie co.. Dzisiaj z ciekawosci moze podjade do tk maxx i zobacze stanik 65D ale nie moge sobie tego wypbrazic szczerze mowiac hehe
Przez was zaczynam sie zastanawiac nad op.. Ale zawsze o tym marzylam - przede wszystkim o tym zeby śmigać czasami bez stanika.. W jakiejś ładnej kiecce albo w miękkim staniku od stroju kąpielowego :p a srednio wygladam w takich strojach.

Stary 2013-06-05, 08:52   #7330
ania2003
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kachuula Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki

Belseno z bieganiem na poprawę nastroju super pomysł tylko córci nie mam z kim zostawić, mąż w pracy do wieczora, moja mama od maja do października na działce a teściowa tez w pracy i klopsOd września młoda idzie do przedszkola to łatwiej mi będzie i napewno skorzystam z rady
Dzien dobry dziewczynki. Witam sie przy porannej kawce. A u mnie 23ºC i jest cieplo chociaz sloneczko dopiero powoli sie przebija przez chmurki. A teraz zabieram sie za zaleglisci bo tyle napisalyscie.

---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ----------

Cytat:
Dzien dobry wiecie co.. Dzisiaj z ciekawosci moze podjade do tk maxx i zobacze stanik 65D ale nie moge sobie tego wypbrazic szczerze mowiac hehe
Przez was zaczynam sie zastanawiac nad op.. Ale zawsze o tym marzylam - przede wszystkim o tym zeby śmigać czasami bez stanika.. W jakiejś ładnej kiecce albo w miękkim staniku od stroju kąpielowego :p a srednio wygladam w takich strojach.

Star90 bylam u Cienbie w albumie i przyznam sie ze gdybym miala takie piersi jak ty to nie robilabym op. Sa piekne jedrne i duze. Jestes bardzo mlodziutka, chyba nie rodzilas, wiec ja bym poczekala ze zmianami . Po operacji piersi moze beda i wieksze ale mimo wszystko sztuczne ( inne w dotyku i czuciu). Za kilka lat chcesz czy nie chcesz waga tez sie zmieni. Ja tez kiedys w twoim wieku wazylam 54 kg przy wzroscie 171 , a dzis waze 63 kg i nie czuje sie grubo. Poprostu z dziewczynki stalam się kobietą. Może jezeli już to warto troche poczekać z decyzja o operacji, np po ciazy kiedy to nasze piersi bardzo sie zmieniają. A tedaz fajny stanik i wieze ze bez operacji wygladasz oszalamiajaco, a jak sie rozbiezesz to nie powinnas mieć kompleksów tylko rozkosz z naturalnych piersi. Wiec chybs nie warto tego psuć.

Edytowane przez ania2003
Czas edycji: 2013-06-05 o 08:54
ania2003 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 08:58   #7331
scheherezade
Raczkowanie

GG do scheherezade

Belseno
cwiczylam judo i bjj w kimonkach,zrezygnowalam juz przed ciąża kiedy odlozylam tabletki anty,treningi są zbyt wymagające i ciężkie zeby starać sie o ciążę wciąż ćwiczac dla mnie te rzuty,pady ze juz nie wspominając o walkach to było za duze ryzyko.
Pózniej kusilo mnie nie raz zeby wrócić ale wybrałam piersi,teraz to juz moge zapomnieć i tylko powspominac zdjęcia

Stary 2013-06-05, 08:59   #7332
ania2003
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez buziol04 Pokaż wiadomość
Ja własnie się zastanawiałam co z tymi bliznami juz idzie mi 3 miesiac a one się zrobiły jakies fioletowe . Moj doktor nie kazał blizn niczym smarowac , a wiekszosc dziewczyn jednak w zaleceniach ma smarowanie ich . Ja naklejam tylko plastry, które dostałam w klinic ale wydaje mi sie, że lekko odparza mi się skóra od nich .
Ja niczym nie smarowalam i nie smaruje, nie masuje i zupelnie nie wiem co to znacza blizny. Ja ich po prostu nie widze i sa super. Wiec czasami warto posluchac sie do zalecen lekarza.
Stary 2013-06-05, 09:00   #7333
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Napisane przez ania2003 Pokaż wiadomość
Dzien dobry dziewczynki. Witam sie przy porannej kawce. A u mnie 23ºC i jest cieplo chociaz sloneczko dopiero powoli sie przebija przez chmurki. A teraz zabieram sie za zaleglisci bo tyle napisalyscie.

---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ----------

Star90 bylam u Cienbie w albumie i przyznam sie ze gdybym miala takie piersi jak ty to nie robilabym op. Sa piekne jedrne i duze. Jestes bardzo mlodziutka, chyba nie rodzilas, wiec ja bym poczekala ze zmianami . Po operacji piersi moze beda i wieksze ale mimo wszystko sztuczne ( inne w dotyku i czuciu). Za kilka lat chcesz czy nie chcesz waga tez sie zmieni. Ja tez kiedys w twoim wieku wazylam 54 kg przy wzroscie 171 , a dzis waze 63 kg i nie czuje sie grubo. Poprostu z dziewczynki stalam się kobietą. Może jezeli już to warto troche poczekać z decyzja o operacji, np po ciazy kiedy to nasze piersi bardzo sie zmieniają. A tedaz fajny stanik i wieze ze bez operacji wygladasz oszalamiajaco, a jak sie rozbiezesz to nie powinnas mieć kompleksów tylko rozkosz z naturalnych piersi. Wiec chybs nie warto tego psuć.
Mysle nad tym wszystkim intensywnie.. Ale znam kobiety ktore rowniez maja ladne piersi a jednak czuja niedosyt.. Moje cialo zmieni sie jedynie w ciazy o ile w niej bede kiedykowiek chociaz pewnie cialo zmieni nieduzo- mam dobre geny po mamie Ona po 3 ciazach wazy 47 kg, czyli 3 kg wiecej ode mnie ! a co do piersi to pewnie sie zmienia jak u kazdej z nas będę myślała nad tym jeszcze, chociaż pewnie i tak przejde się do doktora na konsultacje i wtedy podejmę decyzję

Edytowane przez Star90
Czas edycji: 2013-06-05 o 09:03
Star90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 09:16   #7334
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kachuula Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki

z małym dzieckiem to faktycznie ciężko, chciaż widziałam biegające osoby po biezni na stadionie a dzieciaczki bawiące się w środku na trawie ale fakt, że to średni relaks. A rano? Zanim mąż wyjdzie do pracy? Eeeee...pewnie ciężko wstać?
Stary 2013-06-05, 09:32   #7335
belseno
Zadomowienie

Cytat:
nie wiem czy w tk maxx znajdziesz taką rozmiarówkę, najlepiej idz do markowego sklepu gdzie maja staniki firmy np. Freya, Fauve czy Panache nie mówię, żebyś je kupowała tylko przymierz odpowiednio dopasowany i zobacz na czym polega różnica. Ostatnio zaciągnęłam do takiego sklepu koleżankę, która nosząc 80 A-B i jak twierdziła płaską bezkształtną masę pod ubraniem wyszła ze sklepu z rozmiarem 70 D aż jej zrobiłam zdjęcie bo okazało się, że z tego "nic"można wyczarować kawał cyca z kreseczką na środku i to bez pushapa
Oto dowód....mam nadzieję, że się nie obrazi
eeeee...jednak usunę stąd i umieszczę w albumie

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2013-06-05 o 10:09
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 09:59   #7336
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ania2003 Pokaż wiadomość
Star90, nie widziałam Twoich piersi ale zgadzam się z ania2003 - głównie chodzi o to czerpanie przyjemności z dotyku i czucie, to nie jest tak, że pierś wygląda na dużą i że ją czujesz tak samo jak naturalną, to jest zupełnie inna pierś w dotyku, ona wygląda pięknie to fakt ale nigdy nie będzie jej już tak czuć jak naturalnej, niestety implant jest wyczuwalny, jak złapiesz pod spodem to troszkę jak napełniony wodą woreczek. Lepsze jest wrogiem dobrego Najlepiej by było jak byś miała możliwość umówić się z jakąś dziewczyną z implantami i sobie podotykać tak żebyś miała możliwość rozważyć wszystkie za i przeciw i zawsze musisz brać pod uwagę, że może się zdarzyć, że już nie będziesz miała czucia takiego jak przed op., mały odsetek bo mały ale jednak się zdarza że czucie nie wraca... ja taką ewentualność rozważałam, no i sport...niektóre dziewczyny moga prawie wszystko, ja np. nie mogę robić ćwiczenia jakim są pompki, a proste ćwiczenie jakie zalecają na ujędrnienie przy naturalnych piersiach - czyli naciskanie dłonią o dłoń powoduje takie naprężenia w piersiach, że one się podnoszą przy każdym nacisku - wygląda to kiepsko a z pewnych sportów lepiej zrezygnować tak jak pisze scheherezade
Naprawde dużo za i przeciw trzeba rozważyć, to nie jest łatwa decyzja.

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ----------

Cytat:
Belseno
cwiczylam judo i bjj w kimonkach,zrezygnowalam juz przed ciąża kiedy odlozylam tabletki anty,treningi są zbyt wymagające i ciężkie zeby starać sie o ciążę wciąż ćwiczac dla mnie te rzuty,pady ze juz nie wspominając o walkach to było za duze ryzyko.
Pózniej kusilo mnie nie raz zeby wrócić ale wybrałam piersi,teraz to juz moge zapomnieć i tylko powspominac zdjęcia
no tak rozumiem... ja za młodu ćwiczyłam kick boxing - już po ciąży więc nie było problemów, fajnie było, spróbowałam... potem pojawiły się inne sporty ale teraz bym za żadne skarby się nie zdecydowała... piersi są priorytetem

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2013-06-05 o 09:51
Stary 2013-06-05, 10:31   #7337
karola139
Raczkowanie

Cytat:
Belseno
teraz to piersiami bys wszystkich pokonala wiec przemysl sprawe: cojest::c ojest::co jest:
karola139 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 10:55   #7338
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karola139 Pokaż wiadomość
teraz to piersiami bys wszystkich pokonala wiec przemysl sprawe: cojest::c ojest::co jest:
ahahaa...no fakt, głęboki dekolt z boskim biustem+ głębokie spojrzenie boskimi oczami i przeciwnik leży

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2013-06-05 o 10:56
Stary 2013-06-05, 10:59   #7339
unsafe_girl
Rozeznanie

Cytat:
no tak rozumiem... ja za młodu ćwiczyłam kick boxing - już po ciąży więc nie było problemów, fajnie było, spróbowałam... potem pojawiły się inne sporty ale teraz bym za żadne skarby się nie zdecydowała... piersi są priorytetem
A ja myślę, że wystarczy naprawdę dobry, mocno trzymający stanik sportowy i nie ma przeszkód w sporcie, no może jedynie sporty walki faktycznie odpadają.
unsafe_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 12:01   #7340
MyLifeMySoul
Raczkowanie

Witam i ja

Od rana zabiegana jestem, a taki ból mi w biodro wszedł, że ledwo człapie

Wyrobiłam sobie karte zniżkową w hurtowni fryzjerskiej, w końcu bo nie mogłam się za to zabrać
A że ostatnio więcej pracy to i więcej wydatków na produkty.

Dziewczyny czy mogę Wam powysyłać zaproszenia?

unsafe_girl piękne masz piersi i takie duże przecież jak Ty idziesz ulicą to wypadki powodujesz
Miałam podobną wielkość w pierwszych dniach karmienia, no ale Twoje piękne i kształtne, a moje wtedy były kwadratowe

belseno zawsze się zastanawiałam jaka jest w dotyku sztuczna pierś tzn pierś z implantem, niestety nie mam kogo "pomacać"

Star tzn że macie świetne geny tylko pogratulować
Ja kiedyś bardzo długo ważyłam 54kg przy 165cm, teraz waże 60kg i jest akurat, chociaż chciałabym zrzucić 2kg to wtedy będzie idealnie.
Jedyny problem (oprócz piersi) to moje ramiona strasznie mi się nie podobają, bo niestety przy dzieciach mi się rozrosły mięsnie i nie wiem jak się tego pozbyć
MyLifeMySoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 12:02   #7341
ninka28
Raczkowanie

cześć dziewczyny, ale pogoda do du... a co do sportów zastanawiam się nad bieganiem ale powiem szczerze że się boje bo mam jakiegoś filma, że jak zaczne biegać to mi się coś z cyckami zrobi a wy dziewczyny te które mają już cycuchy uprawiacie jakieś sporty

ninka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 12:20   #7342
unsafe_girl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ninka28 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny, ale pogoda do du... a co do sportów zastanawiam się nad bieganiem ale powiem szczerze że się boje bo mam jakiegoś filma, że jak zaczne biegać to mi się coś z cyckami zrobi a wy dziewczyny te które mają już cycuchy uprawiacie jakieś sporty
Biegam, pływam, jeżdżę konno, wspinam się, tańczę, skaczę na trampolinie z synem i pewnie jeszcze o czymś zapomniałam
I powiem jedno: dobrze trzymający sportowiec i nic się im nie stanie

---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ----------

Cytat:
Napisane przez MyLifeMySoul Pokaż wiadomość
unsafe_girl piękne masz piersi i takie duże przecież jak Ty idziesz ulicą to wypadki powodujesz
Miałam podobną wielkość w pierwszych dniach karmienia, no ale Twoje piękne i kształtne, a moje wtedy były kwadratowe

Jedyny problem (oprócz piersi) to moje ramiona strasznie mi się nie podobają, bo niestety przy dzieciach mi się rozrosły mięsnie i nie wiem jak się tego pozbyć
Dziękuję

A widziałaś na zdjęciach moje ramiona?
Mam męskie bary od pracy przy koniach, już się z tym pogodziłam..

Edytowane przez unsafe_girl
Czas edycji: 2013-06-05 o 12:18
Stary 2013-06-05, 12:29   #7343
Kachuula
Zadomowienie

Star90 bylam u Cienbie w albumie i przyznam sie ze gdybym miala takie piersi jak ty to nie robilabym op. Sa piekne jedrne i duze. Jestes bardzo mlodziutka, chyba nie rodzilas, wiec ja bym poczekala ze zmianami . Po operacji piersi moze beda i wieksze ale mimo wszystko sztuczne ( inne w dotyku i czuciu). Za kilka lat chcesz czy nie chcesz waga tez sie zmieni. Ja tez kiedys w twoim wieku wazylam 54 kg przy wzroscie 171 , a dzis waze 63 kg i nie czuje sie grubo. Poprostu z dziewczynki stalam się kobietą. Może jezeli już to warto troche poczekać z decyzja o operacji, np po ciazy kiedy to nasze piersi bardzo sie zmieniają. A tedaz fajny stanik i wieze ze bez operacji wygladasz oszalamiajaco, a jak sie rozbiezesz to nie powinnas mieć kompleksów tylko rozkosz z naturalnych piersi. Wiec chybs nie warto tego psuć.[/QUOTE]

Zgadzam się z dziewczynami a z genami to tez różnie , ja przed pierwsza ciążą wazyłam 45kg,moja mama ze mną przytyła tylko 7kg, więc ja spokojnie czekałam ze max 10 przytyje a tu zonk 30kg. do przodu, moja waga w dniu porodu 75kg. Łatwo potem zeszło ale stanęło na 50kg .

Edytowane przez Kachuula
Czas edycji: 2013-06-05 o 12:36
Stary 2013-06-05, 12:32   #7344
MyLifeMySoul
Raczkowanie

Ninka wydaje mi się, że sport zależy jak się czujesz na tym etapie gojenia, przecież możesz spróbować biegać z 15min i jeżeli będzie ok to możesz dłużej z każdym razem.

"I powiem jedno: dobrze trzymający sportowiec i nic się im nie stanie "

Zgodze się z unsafe_girl, przecież sportowce są różne, bardziej rozbudowane i sztywniejsze.

unsafe_girl powiem Ci szczerze, że nie zwróciłam uwagi na Twoje ramiona, aż kukne.
Może po prostu przy większych piersiach "zanikają" duże ramiona
MyLifeMySoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 12:35   #7345
Kachuula
Zadomowienie

Cytat:
z małym dzieckiem to faktycznie ciężko, chciaż widziałam biegające osoby po biezni na stadionie a dzieciaczki bawiące się w środku na trawie ale fakt, że to średni relaks. A rano? Zanim mąż wyjdzie do pracy? Eeeee...pewnie ciężko wstać?
Rozważałam taką opcję ale on wstaje o 6 , ja musiałabym wstać o 5 a kładę się o pierwszej trochę mało tego snu Może uda mi się chociaż ze trzy razy w tygodniu , jeszcze pogadam z koleżanką może tę godz. Raz na jakiś czas zajmie mi się młodą. Na dzień dzisiejszy z córą w foteliku jeździmy na rowerze
Stary 2013-06-05, 12:39   #7346
unsafe_girl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MyLifeMySoul Pokaż wiadomość
unsafe_girl powiem Ci szczerze, że nie zwróciłam uwagi na Twoje ramiona, aż kukne.
Może po prostu przy większych piersiach "zanikają" duże ramiona
Tak, zanikają. Bo wszyscy patrzą na piersi, a nie na ramiona
Stary 2013-06-05, 12:44   #7347
scheherezade
Raczkowanie

GG do scheherezade

Cytat:
A ja myślę, że wystarczy naprawdę dobry, mocno trzymający stanik sportowy i nie ma przeszkód w sporcie, no może jedynie sporty walki faktycznie odpadają.
Nie wyobrażam sobie ☠☠☠☠nąć z impetem o mate z sylikonowymi piersiami
nie wyobrażam sobie walki w parterze,duszeń,przechodz enia pozycji glowa-nogi cokolwiek gdzie ciało do ciała musi dociskać albo duszeń nawet tych kimonowych generalnie raczej lipa,choć nie wiem nie znam żadnej judoczki ze zrobionym biustem no chyba że na emeryturze :P
Sama solidna rozgrzewka absolutnie takie panie wyklucza z imprezy że już nie wspominając o urazach które są bardzo częste.
Z jednej strony człowiek wspomina i myśli a może by tak a z drugiej jak sobie pomyślę o posiniaczonych girach na imprezie o ile takowe bywały bo i to trenerowi nie pasowało to się cieszę że jest jak jest

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------

Cytat:
Tak, zanikają. Bo wszyscy patrzą na piersi, a nie na ramiona
Patrz ! a mój dr zawsze powtarza że panie dobrze zbudowane u góry tudzież bądź wyjątkowo wysokie nie powinny robić sobie dużych piersi bo przyciągają uwagę do tej właśnie górnej partii ciała zdając się tym samym na jeszcze większe : )

Stary 2013-06-05, 12:53   #7348
unsafe_girl
Rozeznanie

Cytat:
Patrz ! a mój dr zawsze powtarza że panie dobrze zbudowane u góry tudzież bądź wyjątkowo wysokie nie powinny robić sobie dużych piersi bo przyciągają uwagę do tej właśnie górnej partii ciała zdając się tym samym na jeszcze większe : )
Zanim zrobiłam piersi to mi moje bary przeszkadzały, a teraz już nie
Stary 2013-06-05, 13:05   #7349
scheherezade
Raczkowanie

GG do scheherezade

Cytat:
Zanim zrobiłam piersi to mi moje bary przeszkadzały, a teraz już nie
bo to wszystko względne jest,mi też się podoba a moja mama mowi ze szerokie ramiona są ladne i lepsze niz te wąskie bo ona sobie wklada w bluzki poduszki

wrzucam fotki gołego cycka ;O

Edytowane przez scheherezade
Czas edycji: 2013-06-05 o 13:16
Stary 2013-06-05, 13:15   #7350
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

hey dziewczyny ale mam urwanie głowy przeprowadzka juz praktyczniewszystko poukładane kupiłam 3 staniczki o dziwo nie miałam problemów z doborem dziś wkleję Wam zdjęcia bo już minęły 3 m-ce

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości