Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-05, 13:13   #1891
magnusia
Zakorzenienie

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014

Cytat:
Napisane przez forester Pokaż wiadomość

Co do teściów- nie mam z nimi żadnego kontaktu, po tym jak w ramach buntu skierowanego na nasz związek, na wieczór przed ślubem dowiedziałam się, że nie przyjeżdżają i cała rodzina Tż nie przyjedzie. Nie wspomnę o zmarnowaniu sporej ilości naszych pieniędzy, ani szoku moich rodziców, ale przepłakana cała noc przed i spierniczenie takiego dnia w moim życiu jest już dla mnie nie do przebaczenia.
Brak mi słów aby skomentować zachowanie teściów. Po prostu chamstwo pierwszej wody.....
Stary 2013-06-05, 13:21   #1892
Messsuah
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
Brak mi słów aby skomentować zachowanie teściów. Po prostu chamstwo pierwszej wody.....
ja mam taką bratowa, niestety tacy ludzie się zdarzają
Messsuah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 14:06   #1893
nattalli
Rozeznanie

Ja z moją teściową mam specyficzny kontakt po śłubie już dwa lata jestem i ciągle posługuję się komunikacją bezosobową. Kiedyś przed śluebm myślałam, że łatwo będzie mi przejść na mamo tato bo zawsze byli dla mnie mili. Ale jak dowiedzieli się o śłubie to mili przestali być i zrobili nam awanturę typu przecież możecie mieszkac razem bez ślubu po co Wam ślub no i dostałam trwałej urazy do końca moich dni. Za 9 miesięcy będę mówić "babciu", "dziadku" i będzie po kłopocie hehhe

---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny
Ostatnio często do Was zaglądam bo w 3 cs udalo nam się i najprawdopodobnie wg.moich obliczeń jestem teraz w 6tc
Napisalam najprawdopodobniej ponieważ do mojej lekarki idę dobiero 13 czerwca czyli za tydz.
Lekarka stwierdziła że najlepszy będzie wlasnie ten termin bo wtedy może uda się usłyszeć serduszko
Jak narazie ciąża przebiega bez większych problemów...czasami są mdłosci...lekkie zawroty...troche brzuch pobolewa no i straszne łaknienie
Bardzo się cieszymy z mężem...radość nie do opisania....ale same przecież wiecie
U nas jeszcze nikt z rodziny nie wie...wiedzą tylko moje 2 przyjaciółki.
Chciałam im powiedzieć po wizycie u lekarki ale chyba zrobimy to już w ten weekend bo męczy mnie milczenie....chciałabym już wszystkim powiedzieć...hmm i tak długo milczałam
Moim jedynym zmartwieniem jest to jak powiem szefą w pracy,oni nie są przygotowani na ten fakt,myślą że ja nie myśle o dziecku,bo zawsze im tak mowiłam a przecież mam już 28 lat...jestem jedynym ich pracownikiem i będą musieli kogos znależc...naprawde mnie to strsuje pomimo tego ze jestem szczęsliwa...przytłacza mnie to strasznie....
Mam nadzieje że jakoś to będzie zamierzam im powiedziec po wizycie u lekarki a raczej wręczyć zaświadczenie...
Fajnie że jest taki wątek...jakoś tak jestem spokojniejsza jak Was czytam

Ale zbieg okoliczności ja też 6 tydzień najprawdopodobniej i 13 też pierwsza wizyta Może jeszcze termin się nam zgodzi heheh

---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------

Najważniejsze to nie przejmować się osobami które nie są dla Ciebie ważne w życiu i bez których możesz żyć. I powinnaś cieszyć się kochasz i jesteś kochana tyle do szczęścia naprawdę wystarczy!

26.05.2013 II kreseczki

http://www.suwaczki.com/tickers/c55fs65gkig2xlf5.png
nattalli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 14:47   #1894
Sheperdess
Rozeznanie

Patrycjja, super, że z Kropkiem wszystko dobrze.

Lolita, witaj i nie przejmuj się pracą, teraz najważniejsza jest Fasola.

Ja do teściowej też mówię bezosobowo, jakoś nie mogę się przełamać i prawie dwa lata po ślubie jeszcze do niej "mamo" nie powiedziałam. A teściówkę mam spoko, jest bardziej do życia niż moja mamuśka. Za to mąż wali do mojej na "ty" i się nie czai, a nawet ja tak do niej nie mówię.

Edytowane przez Sheperdess
Czas edycji: 2013-06-05 o 14:49
Sheperdess jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 14:48   #1895
em ma
Zadomowienie

Witam
U mnie się pogoda poprawiła ciekawe tylko na jak długo, bo już zaczyna się chmurzyć
Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość
Ja do tesciowej mowie "mamo".
Ja mówię w formie "mama to, mama tamto". Ogólnie wnerwia mnie ten zwyczaj. Wolałabym mówić po imieniu.
Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość
Żale się. Szlag mnie trafi z katarem. Jestem zakatarzona już prawie 2 miesiące. W dzień jest jako tako, tylko mam zatkany nos i kicham co jakiś czas. Natomiast rano i wieczorem to jest hardcore. Zużywam w ciągu dnia karton-dwa chusteczek.
Wczoraj znowu byłam u lekarza, który dał mi kolejne leki. I co? Gucio. Nic się nie zmieniło.

Coraz badziej obawiam się, że to nie alergia, tylko mój organizm tak reaguje na ciążę. Co jest fatalne, bo zeświruje jeśli będzie mi się lało z nosa jeszcze 7 miesięcy
Też mnie męczy...ale nie tak jak Ciebie, bo w ciągu dnia mam w miarę spokój. Mam nadzieję, że jakoś sam wreszcie przejdzie
Cytat:
Napisane przez SunShineDoll Pokaż wiadomość
Wrzucam z 6 tygodnia i z 8 tygodnia i bonus moje piesiątko śpiące hehhe
Wszystkie foty cudne
Cytat:
Napisane przez agoola83 Pokaż wiadomość
Ani mi nie mów...moja macocha tak namieszała staruszkowi w głowie, że pozbawiła go mieszkania, oszczędności, firmy, on mnie potem prosił o pomoc, to wzięłam mu kredyt, a ona nas (z mężem już ) oszukała na dom. Mieliśmy dostać na ślub, wyremontowaliśmy ruderę z lat 60, niezamieszkaną od 20 lat, zostalismy wystawieni na sprzedaż razem z domem i uciekaliśmy w popłochu...masakra, oczywiście na ślub nie przyszli, dużo mnie to kosztowało, gdyby nie Fasolka, to byłaby już pierwsza rozprawa w sądzie, odpusciłam, nie warto, za dużo stresu. Uciekliśmy 120km stamtąd, mam nową pracę, nowe życie, boli tylko fakt, że własny ojciec tak mnie oszukał, pozwolił oszukać...
Nieważne, zaczynam się z tym godzić, choć on uważa, że to on jest poszkodowany (mieszka w willi, wychowuje 2 synów macochy, ma pracę, nowego jeepa,etc.)..a my nadal spłacamy kredyt za remont domu....

Sorry, musiałam się wygadać....
ja bym zerwała kontakt z taką "rodziną". Nie wiem też czy odpuściłabym sąd, ale to by pewnie zależało od konsultacji z adwokatem.
Cytat:
Ja właśnie obejrzałam fotki ze ślubu i z wesela i mąż się przysiadł...i jakaś łezka się zakreciła Tak, to był najpiękniejszy dzień w naszym życiu)) I czekamy teraz na następny, bardziej zimową porą)) hehehe dobranoc:-*
Ach te fotki ze ślubu też swoje uwielbiam
Cytat:
Witajcie dziewczyny
Ostatnio często do Was zaglądam bo w 3 cs udalo nam się i najprawdopodobnie wg.moich obliczeń jestem teraz w 6tc
Napisalam najprawdopodobniej ponieważ do mojej lekarki idę dobiero 13 czerwca czyli za tydz.
Lekarka stwierdziła że najlepszy będzie wlasnie ten termin bo wtedy może uda się usłyszeć serduszko
Jak narazie ciąża przebiega bez większych problemów...czasami są mdłosci...lekkie zawroty...troche brzuch pobolewa no i straszne łaknienie
Bardzo się cieszymy z mężem...radość nie do opisania....ale same przecież wiecie
Chciałam im powiedzieć po wizycie u lekarki ale chyba zrobimy to już w ten weekend bo męczy mnie milczenie....chciałabym już wszystkim powiedzieć...hmm i tak długo milczałam
Moim jedynym zmartwieniem jest to jak powiem szefą w pracy,oni nie są przygotowani na ten fakt,myślą że ja nie myśle o dziecku,bo zawsze im tak mowiłam a przecież mam już 28 lat...jestem jedynym ich pracownikiem i będą musieli kogos znależc...naprawde mnie to strsuje pomimo tego ze jestem szczęsliwa...przytłacza mnie to strasznie....
Mam nadzieje że jakoś to będzie zamierzam im powiedziec po wizycie u lekarki a raczej wręczyć zaświadczenie...
Witaj
Cytat:
Napisane przez patrycjja Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny! Zaglądam tylko na chwilę po wizycie
Malenstwo jest malenkie- całe 4,1mm, ale serducho wali jak szalone uspokoiła mnie ta wizyta.
Dodatkowo dostalam luteine i zakaz przytulanek
Następna wizyta koniec czerwca. Już mi jakoś lepiej

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
To widzę, że nasze fasolki wielkościowo są bardzo podobne
Cytat:
Co do teściów- nie mam z nimi żadnego kontaktu, po tym jak w ramach buntu skierowanego na nasz związek, na wieczór przed ślubem dowiedziałam się, że nie przyjeżdżają i cała rodzina Tż nie przyjedzie. Nie wspomnę o zmarnowaniu sporej ilości naszych pieniędzy, ani szoku moich rodziców, ale przepłakana cała noc przed i spierniczenie takiego dnia w moim życiu jest już dla mnie nie do przebaczenia.
No bez jaj...co za ludzie Więcej bym się do takich nie odezwała
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Polecana jest herbata z wkrojonym/startym imbirem, ale mi nie pomagała.
Mi też ti nic a nic nie pomogło
Cytat:
Napisane przez nattalli Pokaż wiadomość
Ja z moją teściową mam specyficzny kontakt po śłubie już dwa lata jestem i ciągle posługuję się komunikacją bezosobową. Kiedyś przed śluebm myślałam, że łatwo będzie mi przejść na mamo tato bo zawsze byli dla mnie mili. Ale jak dowiedzieli się o śłubie to mili przestali być i zrobili nam awanturę typu przecież możecie mieszkac razem bez ślubu po co Wam ślub no i dostałam trwałej urazy do końca moich dni. Za 9 miesięcy będę mówić "babciu", "dziadku" i będzie po kłopocie hehhe

Moi teściowie do tej pory nie są ze mnie zadowoleni. Teściowa nadal próbuje synka zagarnąć dla siebie...a tu prawie 3 lata po ślubie i oczekujemy dziecka...załamuje mnie to chwilami szczerze mówiąc.
Stary 2013-06-05, 14:57   #1896
perfuzja
Zakorzenienie

Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014

Cytat:
Napisane przez Messsuah Pokaż wiadomość
w sobote usg genetyczne, zaczynam się stresować
Ekstra! Ja nie mogę sie doczekać - jeszcze prawie dwa tygodnie... Ciekawe czy dowiesz sie jaka płeć
Stary 2013-06-05, 15:31   #1897
em ma
Zadomowienie

Wiedziałam, że już po pogodzie..leje masakrycznie do tego grzmi
Moje plecy są w opłakanym stanie...nie wiem co będzie później. Odcinek lędźwiowo-krzyżowy boli strasznie.
Mąż zafundował mi wielką poduszkę rogala myślę że się zaprzyjaźnimy

Widziałam, że wybieracie dzienniczki ciąży. Ja nawet dostałam takowy, ale jakoś tak nie kręci mnie to za bardzo To chyba nie dla mnie po prostu
Stary 2013-06-05, 15:35   #1898
gosia261282
Gang Iren

Lolita witaj

Cytat:
Malenstwo jest malenkie- całe 4,1mm, ale serducho wali jak szalone uspokoiła mnie ta wizyta.
Dodatkowo dostalam luteine i zakaz przytulanek
Następna wizyta koniec czerwca. Już mi jakoś lepiej
No to super,że serduszko bije i wszystko w porządku.
A luteina i zakaz przytulanek czemu? Jeśli pisałaś wcześniej to przepraszam,może coś nie doczytałam.

Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
dużo płaciłaś za ten bio oli ? też muszę sobie coś zakupić
Jakieś 5f za 50 ml.
Stary 2013-06-05, 15:46   #1899
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee
Odp: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014

Witam sie dziewczyny
Ja dziś byłam na wycieczce w zus-ie, pozalatwialam sprawy, deklaracje poskladane.
Jaś został z teściowa. A tak na marginesie to mam super teściową, cud kobieta i bardzo lubię jak do nas przychodzi. Siedzimy, gadamy, plotkujemy

W ogóle jakos sie martwię, bo bola mnie ledzwia i prawy pośladek, mam nadzieję że to po prostu ból kręgosłupa promieniujacy na pośladek, a nie ciążą pozamaciczna... Dodam, że nie bóli mnie nic więcej. Ale też zauważyłam że po ciąży, od noszenia Jasia bardzo dokucza mi krekoslup. Może to jest to?
Stary 2013-06-05, 15:48   #1900
patrycjja
Zadomowienie

Odp: Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014

Cytat:

No to super,że serduszko bije i wszystko w porządku.
A luteina i zakaz przytulanek czemu? Jeśli pisałaś wcześniej to przepraszam,może coś nie doczytałam.
Przy tylu info latwo można coś przeoczyć u mnie w ndz po przytulankach pojawilo się brązowe plamienie. Lekarz powiedział, że niby nic takiego, ale lepiej dmuchać na zimne. Szczególnie, że mam za sobą poronienie. Luteina nie sądzę, żeby była aż tak potrzebna, bo progesteronu chyba niedoboru nie mam, a przynajmniej tak wskazują objawy ale w zasadzie to mi nie zaszkodzi, a może i potrzeba brać

Stary 2013-06-05, 16:09   #1901
lejdi_aga13
Rozeznanie

jak tam po poludniu?ja jem frytasy z kiełbaskąz grillamusze sie pilnowac-nie chce duzo przytyc bo wpoprzedniej sporo przytylam(ciagle pizzabym jadla)i25na + i 15mi zostalo

denerwuje sie troszke tym,ze w sierpniu wyjezdzamy o UK i jak sobie tam dam rade z porodem itp.mojego tż siostra tam jest-rodzila x2 ale wiadomo-kazdy sie denerwuje.Tym bardziej ze mialamwywolywany poprzedni porod i urodilam bez znieczulenia 4050kg dziecko(na usg dzien przed porodem 3569 haha)
lejdi_aga13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 16:24   #1902
agoola83
Raczkowanie

Cytat:

Niestety mój ojciec z macocha i jej dziećmi też nie przyszli...zważając, że nie mam mamy byl to dla mnie cios poniżej pasa..... zawsze byliśmy w poprawnych ukladach, tzn.ją wiecznie pozyczalam im kasę, a oni nie oddawali, mój narzeczony się na to przestał zgadzać...wiec nas olali...nie mam słów...

16.06.2012r.
t.p. 21.01.2014r.

ZOSIA 21.01.1014r.
agoola83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 16:41   #1903
lejdi_aga13
Rozeznanie

Cytat:
Niestety mój ojciec z macocha i jej dziećmi też nie przyszli...zważając, że nie mam mamy byl to dla mnie cios poniżej pasa..... zawsze byliśmy w poprawnych ukladach, tzn.ją wiecznie pozyczalam im kasę, a oni nie oddawali, mój narzeczony się na to przestał zgadzać...wiec nas olali...nie mam słów...
nie ma to jak traktowac kogos jak bankomat;/ po prostu szok!
lejdi_aga13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 16:52   #1904
gosia261282
Gang Iren

Cytat:
Napisane przez lejdi_aga13 Pokaż wiadomość
jak tam po poludniu?ja jem frytasy z kiełbaskąz grillamusze sie pilnowac-nie chce duzo przytyc bo wpoprzedniej sporo przytylam(ciagle pizzabym jadla)i25na + i 15mi zostalo

denerwuje sie troszke tym,ze w sierpniu wyjezdzamy o UK i jak sobie tam dam rade z porodem itp.mojego tż siostra tam jest-rodzila x2 ale wiadomo-kazdy sie denerwuje.Tym bardziej ze mialamwywolywany poprzedni porod i urodilam bez znieczulenia 4050kg dziecko(na usg dzien przed porodem 3569 haha)

Masz synka,coreczke? W jakim wieku? Nie wiem czy pisalas,albo skleroze mam.
Dasz rade ze wszystkim,bedzie dobrze! A wy na stale macie zamiar wyjechac?
Stary 2013-06-05, 17:08   #1905
PawMaj13
Rozeznanie

Hej dziewczyny,
jutro wracam z "urlopu" u mamci do siebie. Ciekawe w jakim nastroju zastane TZta, czy się już trochę ogarnął, czy nadal ma zamiar gburować. Chociaż od kilku dni dzwoni często, pisze, milusi jest, nawet pranie zrobił więc chyba wszystko wraca do normy, mam nadzieję, że mu nie minie, jak już wrócę.

Moja Malta niestety jest pieśnią przeszłości Tż stwierdził, że ma sezon i nie może teraz wyjechać na wakacje, bo mu zamówienia spływają jak na świeże bułeczki, a ja z kolei nie chcę jechać we wrześniu, bo już brzusio będzie za duży, a to żadna przyjemność się turlać z miejsca na miejsce... Szukam rozpaczliwie towarzystwa wśród znajomych, ale na me nieszczęście nikomu nie pasuje. Stwierdziłam, że wobec tego polecę sama, ale Tż stanowczo zakomunikował, że w żadnym wypadku. No i DUPA.

lolita25
Witaj

Cytat:
To dobrze, że wszystko dobrze

Cytat:
PawMaj13 z tego co wiem przekazanie pełnomocnictwa na załatwianie istotnych spraw w firmię najlepiej jest zrobić notarialnie.
Tak też uczynię, dobrze jest się powymieniać doświadczeniami

Cytat:
Napisane przez selena85 Pokaż wiadomość
Można pić herbatę z miętą, żeby człowiek się tak nie męczył?
Różne są opinie na temat mięty, czytałam, że mięta jest wśród ziół niepolecanych w ciąży, ale że nie znalazłam przekonującego mnie argumentu, jak mam ochotę, to piję.

Cytat:
w sobote usg genetyczne, zaczynam się stresować
stres to zbędna fatyga, nie pomaga Ja już się nie mogę doczekać, jestem ciekawa jak Kropek urósł od naszego ostatniego spotkania. Jak go ostatnio widziałam dokładnie 3 tygodnie temu, to miał AŻ 6 mm Ale póki co mój ginek o USG nic nie wspominał, przede mną wizyta 12.06., na którą mam przynieść wszelkie wyniki krwi i siuśków. Może wtedy mi wyznaczy jakiś termin USG

Cytat:
Napisane przez em ma Pokaż wiadomość
Moje plecy są w opłakanym stanie...nie wiem co będzie później. Odcinek lędźwiowo-krzyżowy boli strasznie.
Mąż zafundował mi wielką poduszkę rogala myślę że się zaprzyjaźnimy
Wiem co czujesz Czuje się jak 80 letnia babcia, które całe życie nosiła węgiel do palenia... jak wstaję z pozycji siedzącej to na raty, najpierw wstaję na wpół zgięta i powoli się prostuje, masakra jakaś, od 3 dni mnie trzyma i zero poprawy... ogrzewam ten odcinek, próbuję go sobie rozmasować, ale wszystko na nic.
A w czym ta poducha pomaga? Jak działa?
PawMaj13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 17:17   #1906
Messsuah
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość
Ekstra! Ja nie mogę sie doczekać - jeszcze prawie dwa tygodnie... Ciekawe czy dowiesz sie jaka płeć
ostatni raz widziałam swojego kropka 6 maja.... będzie prawie miesiąc od tego czasu

też mnie plecy bolą ale bardzo pomaga spanie na skórze z barana, takiej co można np. w Zakopanem kupic
grzeje w plecki całą noc
Messsuah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 17:36   #1907
naydah
Raczkowanie

hej
po dzisiejszej wizycie u gina mam potwierdzenie że najprawdopodobniej zostanę mamą w styczniu
om miałam 10 kwietnia, a termin wypada na 16 stycznia

taka trochę wpadka nam się trafiła ale chyba przeżyjemy
naydah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 17:40   #1908
kootek_mamrotek
Zakorzenienie

GG do kootek_mamrotek

Melduje się posłusznie Wczoraj byłam taka padnięta, że nie miałam się kiedy odezwać. Jestem ciągle zmęczona, szef coś do mnie mówi a ja mu ziewam Dodatkowo byłam dziś z szefem na czynnościach terenowych i źle znosiłam jazdę samochodem. Robiło mi się niedobrze, kręciło mi się w głowie, otwierałam sobie szybę. Wymiękam już, ciągle mam zgagę i mam wrażenie, że każdy się już w pracy domyśla, że będę mamuśką. Mam chyba jakiś kryzys.
Stary 2013-06-05, 17:51   #1909
perfuzja
Zakorzenienie

Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014

Cytat:
ostatni raz widziałam swojego kropka 6 maja.... będzie prawie miesiąc od tego czasu

też mnie plecy bolą ale bardzo pomaga spanie na skórze z barana, takiej co można np. w Zakopanem kupic
grzeje w plecki całą noc
Ja miałam ostatnie usg 17 maja. A następne genetyczne mam 18 czerwca. No chyba, ze lekarka zrobi mi szybkie usg na wizycie 14tego, ale nie sadze.
Stary 2013-06-05, 18:15   #1910
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:

nie ma to jak pasożytowanie na innych a jak się nie dajesz wykorzystywać to mają człowieka w dupie
Stary 2013-06-05, 18:17   #1911
gosia261282
Gang Iren

Cytat:
Napisane przez naydah Pokaż wiadomość
hej
po dzisiejszej wizycie u gina mam potwierdzenie że najprawdopodobniej zostanę mamą w styczniu

No to gratulacje
Stary 2013-06-05, 18:21   #1912
magnusia
Zakorzenienie

patrycjja- super, że serducho bije i maleństwo rośnie

Messsuah- nie ma co się denerwować- na pewno wszystko będzie dobrze na usg no i obaczysz fasolkę

---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------

Cytat:
Napisane przez naydah Pokaż wiadomość
hej

oj tam wpadka- dobrze będzie
ja jeszcze nie mam dokładnego terminu ale skoro Ty masz na 16 styczeń to ja pewnie na przełom styczeń/luty bo OM miałam 26/04.
Dowiem się na USG w przyszłym tygodniu
Stary 2013-06-05, 18:23   #1913
Negrid
Rozeznanie

Cytat:
Witajcie dziewczyny
hej
wiesz, ja też mam, albo raczej będę miała problem z szefostwem... menedżer, który zatrudnił mnie kilka miesięcy temu sam niedawno został zwolniony (ja pracuję w oddziale firmy korporacyjnej) Swego czasu usłyszałam też od jednej szefowej: "gdyby to ode mnie zależało to bym Cię nie zatrudniła"
więc tylko mogę się domyślać jakie będą później nastroje...
Negrid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 18:25   #1914
carolyna86
Zakorzenienie

naydah witaj

piekę ciasto - zachciało mi się czegoś z jabłkami i cynamonem poza tym próbowałam umówić się do gina ale ten nie odbiera może urlopuje
jak myślicie: będzie już widać/słychać serduszko w 6t5d - bo tak też chce się umówić na wizytę

carolyna86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 18:30   #1915
naydah
Raczkowanie

Cytat:
No to gratulacje
dziekować
Cytat:
oj tam wpadka- dobrze będzie
ja jeszcze nie mam dokładnego terminu ale skoro Ty masz na 16 styczeń to ja pewnie na przełom styczeń/luty bo OM miałam 26/04.
Dowiem się na USG w przyszłym tygodniu
musi być
naydah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 18:33   #1916
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Negrid Pokaż wiadomość
hej
wiesz, ja też mam, albo raczej będę miała problem z szefostwem... menedżer, który zatrudnił mnie kilka miesięcy temu sam niedawno został zwolniony (ja pracuję w oddziale firmy korporacyjnej) Swego czasu usłyszałam też od jednej szefowej: "gdyby to ode mnie zależało to bym Cię nie zatrudniła"
więc tylko mogę się domyślać jakie będą później nastroje...

no wiesz co.... ale chamstwo i brak profesjonalizmu. Takich ludzi trzeba tępić
Stary 2013-06-05, 18:35   #1917
Soleil_Rouge
Rozeznanie

Cześć kochane mamuśki
Juz jestem po pracy udało mi sie skończyć duzo wczesniej nie planowalam i do tego bilans dnia bardzo pozytywny (trafiło sie kilku nowych klientów, zdecydowanych na to co zapeoponowalan i kilka zaliczek dzis wpłynęło - od razu humor mi sie poprawił ) z asystentka tez juz lepiej, więc dzis moge sie troche zrelaksować.

Cytat:
Napisane przez em ma Pokaż wiadomość

Widziałam, że wybieracie dzienniczki ciąży. Ja nawet dostałam takowy, ale jakoś tak nie kręci mnie to za bardzo To chyba nie dla mnie po prostu
Ja mam tak samo. Na początku ciazy nawet o tym myślałam, ale potem stwierdziłam ze w moim przypadku to nie ma sensu: ani ochoty ani czasu bym nie miała na pisanie.

Cytat:
Napisane przez Mystiquee Pokaż wiadomość
Jaś został z teściowa. A tak na marginesie to mam super teściową, cud kobieta i bardzo lubię jak do nas przychodzi. Siedzimy, gadamy, plotkujemy :
Ja w sumie tez z moja teściowa mam fajny kontakt - jak ją poznałam to miałam wrażenie ze mnie nie polibila, ale albo to było tylko moje wrażenie albo szybko zmieniła zdanie, bo teraz to raczej mnie uwielbia (pewnie dlatego ze jej syn jest szczęśliwy i w końcu sie ustabilizował )

Cytat:
Olej ich (choć widzę ze juz to zrobiłas ) nie warto tracić nawet czasu na myślenie o nich!!
Stary 2013-06-05, 18:35   #1918
magnusia
Zakorzenienie

Dziewczynki a można pić takie owocowe herbatki np. liptona? Niby nic ale tam chemia pewnie jest....
Stary 2013-06-05, 18:46   #1919
gosia261282
Gang Iren

Cytat:
Dziewczynki a można pić takie owocowe herbatki np. liptona? Niby nic ale tam chemia pewnie jest....
Ja czasem owocowa pije,bez przesady to nas nie zabije,ale raczej nie pijam takich w tytkach tyko sypane ze sklepu z herbatami.
Czesciej pijam rooibos.
Stary 2013-06-05, 18:54   #1920
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25
Dot.: Odp: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014

Cytat:
Napisane przez _Kluska_ Pokaż wiadomość
Patrycja
poka fote

witaj Lolito
przypomniałaś mi czego dawno nie xzytałam a ywielbiam i tk bedzie kolejna lektura, ktora powtorze :egem:

milego dnia

Ja też często po nią sięgam

---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ----------

Cytat:
Napisane przez nattalli Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

Ale zbieg okoliczności ja też 6 tydzień najprawdopodobniej i 13 też pierwsza wizyta Może jeszcze termin się nam zgodzi heheh

---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------

Najważniejsze to nie przejmować się osobami które nie są dla Ciebie ważne w życiu i bez których możesz żyć. I powinnaś cieszyć się kochasz i jesteś kochana tyle do szczęścia naprawdę wystarczy!
Faktycznie zbieg okolicznościByłoby zabawnie...ten sam termin
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości