Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15! - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 16 części mam lipcowo-sierpniowych 2013?
Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013, cz.16 ! 8 13,33%
Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013, cz.16! 27 45,00%
Coraz niżej nasze brzuchy, już wychodzą z nich maluchy!- Mamusie VII-VIII 2013 cz.16! 20 33,33%
jedzcie truskawki i czeresnie dziewczyny bo nie znamy dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! 2 3,33%
Golcie kapy dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! 3 5,00%
Głosujący: 60. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-05, 16:13   #841
Oliath
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
ja w ciazy prawie w ogole sie nie poce. podobnie mam tez z cera i wlosami- o wiele mniej mi sie przetluszcza. oby tak zostalo.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
No a mi z kolei PRZESTALY rosnac wloski na lydkach zupelnie cera ok, wlasciwie jedyne co stosuje jak sobie czasem przypomne, to nawilzajaca Soraya. Wlosy ok, ale poniewaz jestem w takim stadium zapuszczania, ktore jest skrajnie frustrujace, to szalu nie ma . Rozstepow tez nie ma poki co, ale jak dostane sterydy na pokrzywke to cholera wie, jak sie to skonczy jutro internista w kazdym razie.

Mela, polece na poczte wieczorkiem albo meza wysle
Kubulek

Edytowane przez Oliath
Czas edycji: 2013-06-05 o 16:15
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 16:14   #842
sammi24
Zadomowienie

Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
Iwonka mało tego.. wczoraj do tego robiłam domową pizzę, gotowałam makaron dla psa, podałam mu jedzenie, a na sam koniec dnia wzięłam go zapakowałam do auta i na chwilę z nim pojechałam na spacer mimo tej ulewy
Oszczędzam się, no ale ileż można tak siedzieć jak truteń
Heh...no ja Ci mogę na własnym przykładzie powiedzieć, że całe miesiące
sammi24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 16:18   #843
iwona335
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz

Cytat:
Iwonka mało tego.. wczoraj do tego robiłam domową pizzę, gotowałam makaron dla psa, podałam mu jedzenie, a na sam koniec dnia wzięłam go zapakowałam do auta i na chwilę z nim pojechałam na spacer mimo tej ulewy
Ty ewidentnie chcesz urodzić przed terminem, skad ja to znam
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 16:19   #844
enlevee
Zakorzenienie

Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!

Cytat:
Napisane przez sammi24 Pokaż wiadomość
Heh...no ja Ci mogę na własnym przykładzie powiedzieć, że całe miesiące
Ja to Was podziwiam dziewczyny, bo mnie nosi jeszcze bardziej odkąd wiem, że mam leżeć.. no ale i tak większość dnia leżakuję, więc jest ok- mus to mus

Wczoraj znowu miałam doła, że Tż się mną nie interesuje i nie zajmuje i się wkurzyłam, ze wypowiedział do mnie 10 zdań odkąd przyszedł o 19 do godziny 1 w nocy i jak sie połozył już w koncu obok mnie to powiedziałam mu mniej więcej tak:

"Kolejny dzień spędzony we własnym towarzystwie, tutaj zaakcentowałam: Dziekuje, MISIU!
Właśnie wtedy jak potrzebuję więcej uwagi i wsparcia od Ciebie to go nie mam. Mam nadzieję, że będziesz lepszym ojcem, niż partnerem obecnie, bo jesteś do d*py teraz". Nic się nie odezwał już chyba nie może ze mną wytrzymać, a ja również się czuję jak s*ka.

---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ----------

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
Ty ewidentnie chcesz urodzić przed terminem, skad ja to znam
niech się rodzi kiedy chce, ale niech nie ma pretensji, ze nie ma imienia, miejsca w szafie, złotego łancucha z wygrawerowanym imieniem (by Anulka ), łóżeczka i innych rzeczy więc dobrze mu radzę, żeby siedział na d*pie jeszcze ładnych pare tygodni
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 16:20   #845
Niunia20
Rozeznanie

zobaczcie jaki piękny kocyk.... muszę go mieć
http://archiwumallegro.com.pl/bobas+...448815225.html

jutro wyślę rodzicielkę do sklepu

a z pozytywnych rzeczy... przyszły fotoksiążki ze zdjęciami ślubnymi za 28 zł 40 stron a jakość ok. jedna z kościoła druga z pleneru... chyba jeszcze 3 zamówimy 2 z plenerami i 1 z wesela i dla malucha naszego też będziemy zamawiać regularnie bo mamusia dużo zdjęć bedzie robić
Stary 2013-06-05, 16:21   #846
mela1234
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2

Cytat:
Współczuję psiakowi, że musiał sikać w aucie zamiast przy drzewku podnieść nóżkę!

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Mela, polece na poczte wieczorkiem albo meza wysle
Dziękuję kochana
A jak u ciebie twoje opuchlizny? Zeszły?
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 16:24   #847
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
Ja to Was podziwiam dziewczyny, bo mnie nosi jeszcze bardziej odkąd wiem, że mam leżeć.. no ale i tak większość dnia leżakuję, więc jest ok- mus to mus

Wczoraj znowu miałam doła, że Tż się mną nie interesuje i nie zajmuje i się wkurzyłam, ze wypowiedział do mnie 10 zdań odkąd przyszedł o 19 do godziny 1 w nocy i jak sie połozył już w koncu obok mnie to powiedziałam mu mniej więcej tak:

"Kolejny dzień spędzony we własnym towarzystwie, tutaj zaakcentowałam: Dziekuje, MISIU!
Właśnie wtedy jak potrzebuję więcej uwagi i wsparcia od Ciebie to go nie mam. Mam nadzieję, że będziesz lepszym ojcem, niż partnerem obecnie, bo jesteś do d*py teraz". Nic się nie odezwał już chyba nie może ze mną wytrzymać, a ja również się czuję jak s*ka.

---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ----------

niech się rodzi kiedy chce, ale niech nie ma pretensji, ze nie ma imienia, miejsca w szafie, złotego łancucha z wygrawerowanym imieniem (by Anulka ), łóżeczka i innych rzeczy więc dobrze mu radzę, żeby siedział na d*pie jeszcze ładnych pare tygodni
mas zdzisiaj jakies cisnienie w gĘbie biedny ten Twoj tŻ-t

---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ----------

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Współczuję psiakowi, że musiał sikać w aucie zamiast przy drzewku podnieść nóżkę!

Dziękuję kochana
A jak u ciebie twoje opuchlizny? Zeszły?
Stary 2013-06-05, 16:25   #848
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Niunia20 Pokaż wiadomość
zobaczcie jaki piękny kocyk.... muszę go mieć
http://archiwumallegro.com.pl/bobas+...448815225.html

jutro wyślę rodzicielkę do sklepu

a z pozytywnych rzeczy... przyszły fotoksiążki ze zdjęciami ślubnymi za 28 zł 40 stron a jakość ok. jedna z kościoła druga z pleneru... chyba jeszcze 3 zamówimy 2 z plenerami i 1 z wesela i dla malucha naszego też będziemy zamawiać regularnie bo mamusia dużo zdjęć bedzie robić
Ładny kocyk

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Bardzo zabawne

Cytat:
mas zdzisiaj jakies cisnienie w gĘbie biedny ten Twoj tŻ-t
A nie, to wczoraj było wieczorem, bo mnie zawsze wieczorami na takie teksty bierze. Dzisiaj rano się obudziliśmy i już tematu nie było, w dobrych humorach.. aż do dzisiejszego wieczoru pewnie

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-06-05, 16:27   #849
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz

Cytat:
Napisane przez sammi24 Pokaż wiadomość
Perse jeśli tę kolejną wizytę masz za tydzień w piątek, a nie jak mi się wydawało teraz, to ja bym poszła na to USG wcześniej...mam nadzieję, że Tż Cię zrozumie i jakoś dacie radę...byleby udało się znaleźć jakiegoś dobrego gina, który przyjmie Cię do końca tego tygodnia. Jeśli nie pójdziesz i nie uspokoisz myśli, to zamęczysz się psychicznie a czy w grę wchodziłoby coś takiego, że idziesz na badanie teraz i jeśli (a na pewno) Cię uspokoi, to możesz odwołac wizytę u swojego gina za tydzień? czy musisz być na tej wizycie (recepty, inne badania)?
Nie, nie i tak muszę iść - po L4.
Dzięki Dziewczyny że ze mną to rozkminiacie, bardzo mi pomagacie, bo macie logiczne argumenty - i za jedną opcją i za drugą, ja to się kieruję wyłącznie emocjami. Gdybym spała na pieniądzach, to na 100% miałabym wizyty co tydzień...

A poza tym podczytuję Was, ale nie umiem się znowu wbić w rozmowę, bo temat kompletowania mojej wyprawki został zaburzony znowu :/
Póki co, kończymy remontować pokój. Meble są już jasne, ściana zielona (swoją drogą śliczny kolor, groszek pastelowy czy coś takiego, jak będę odnawiać przedpokój, to chyba sobie zrobię go na ten kolor właśnie). Teraz jak wszystko wyschnie - drobne elementy do poprawki i można ustawiać. Ale oczywiście mnie nic nie cieszy na razie..

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 16:30   #850
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
kupowałaś rogala do karmienia z Motherhood?
ja kupowałam kojec motherhood i nie rozstaję się z nim w nocy
jest super, świetny bomba, polecam każdemu i do szpitala też wezmę czy wymagają czy nie...
o taki:
http://motherhood.pl/sklep/kojec-motherhood-2

jak byłam parę dni w szpitalu z Ignackiem po urodzeniu to miałam mega niewygodne łóżko na które trzeba było się wspinać i nie miałam jak się wygodnie oprzeć żeby go nakarmić i niestety nabawiłam się wtedy jakiegoś urazu barku po prawej stronie przez lata mnie to strasznie męczyło, rok temu zaczęłam chodzić na masaże i dopiero wtedy przeszło.
A że rogal jest duży i można go sobie wygodnie zawinąć pod plecy + położyć pod dziecko to pewnie sprawdzi się idealnie

więc polecam bardzo bardzo mocno!!!!

mały coś się dziś prawie wcale nie rusza... może pogoda go rozwaliła tak jak mnie, bo nawet pospałam sobie trochę... czekam jak się rozkręci... oby

Edytowane przez 993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609
Czas edycji: 2013-06-05 o 16:33
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 16:31   #851
iwona335
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41171179]Nie, nie i tak muszę iść - po L4.
Dzięki Dziewczyny że ze mną to rozkminiacie, bardzo mi pomagacie, bo macie logiczne argumenty - i za jedną opcją i za drugą, ja to się kieruję wyłącznie emocjami. Gdybym spała na pieniądzach, to na 100% miałabym wizyty co tydzień...

A poza tym podczytuję Was, ale nie umiem się znowu wbić w rozmowę, bo temat kompletowania mojej wyprawki został zaburzony znowu :/
Póki co, kończymy remontować pokój. Meble są już jasne, ściana zielona (swoją drogą śliczny kolor, groszek pastelowy czy coś takiego, jak będę odnawiać przedpokój, to chyba sobie zrobię go na ten kolor właśnie). Teraz jak wszystko wyschnie - drobne elementy do poprawki i można ustawiać. Ale oczywiście mnie nic nie cieszy na razie..

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]
wiecznie nie zadowolona Twoje dziecko czeka na usmiechnieta mame, a chodzisz jak smutas to malemu nie chce sie nawet jeśc- odechciewa mu sie weź skoncz i czekaj cierpliwie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-05, 16:34   #852
enlevee
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41171179]Nie, nie i tak muszę iść - po L4.

Perse pisałaś, że do dobrych specjalistów trzeba 2-3 tygodnie czekać.. pomyśl, że Ty będziesz wiedziała juz za tydzień ile waży Arturek..ta waga Cię męczy i jak najbardziej to rozumiem, bo miałam podobną sytuację.. tylko, że akurat mi się udało załapać na darmowe usg ze względu na pakiet prywatny. Ale i tak to usg wyprosiłam.. w przypadku gdybym tego nie dostała nie miałabym kasy na kolejną wizytę żeby sprawdzić wagę Bezika..
Twój lekarz z tego co piszesz to dobry specjalista, sama niejednokrotnie nas pocieszałaś, że waga to jest kwestia sprzętu, granicy błędu i milimetrów.. Najważniejsze, że Artuś rośnie, wszystko inne w porządku.. a to, że nie będzie 5kg małym słonikiem to nie znaczy, że nie będzie zdrowy i po prostu drobny Pisałam Ci wczoraj, że ja przy wyjsciu ze szpitala w 37 tygodniu jak mama mnie urodziłą ważyłam 2200g. A jestem zdrowa jak ta lala i noszę w sobie Bezika
Za te pieniądze możecie kupić już sporo rzeczy do wyprawki czy popłacić rachunki.. my też mamy obecnie nieciekawą sytuację do konca czerwca jeszcze i powiem szczerze, ze gdyby nie to, ze moj lekarz prowadzący pracuje w szpitalu w którym chcę rodzić i zna moją ciążę od podstaw to bym się przerzuciła na tą gin w enel- medzie..

Z drugiej strony Twój spokój jest najważniejszy i gdybym miała czym to sama bym Ci zrobiła to usg żebyś na chwilę się uśmiechnęła..

A co myśli o tym Twój Tż? najlepiej wspólnie podejmijcie decyzję!

Tomuś
3470g, 54cm

Edytowane przez enlevee
Czas edycji: 2013-06-05 o 16:36
Stary 2013-06-05, 16:39   #853
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
wiecznie nie zadowolona Twoje dziecko czeka na usmiechnieta mame, a chodzisz jak smutas to malemu nie chce sie nawet jeśc- odechciewa mu sie weź skoncz i czekaj cierpliwie
A ja uwazam, ze Perse powinna koniecznie pojsc na USG do INNEGO gabinetu - inny sprzet, inny lekarz, inne podejscie - mysle, ze to by bylo korzystne

I nie za 3 tygodnie, tylko jutro nie wierze, ze nie ma nigdzie miejsc u prywatnych ginow z doskonalym sprzetem i opinia
Kubulek

Edytowane przez Oliath
Czas edycji: 2013-06-05 o 16:40
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 16:42   #854
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
A ja uwazam, ze Perse powinna koniecznie pojsc na USG do INNEGO gabinetu - inny sprzet, inny lekarz, inne podejscie - mysle, ze to by bylo korzystne

I nie za 3 tygodnie, tylko jutro nie wierze, ze nie ma nigdzie miejsc u prywatnych ginow z doskonalym sprzetem i opinia
ale ona ma za tydzien wizyte z usg i bedzie widziec czy mały rosnie
Stary 2013-06-05, 16:43   #855
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
system nerwowy kobiety rodzacej podpowiada jej dwie reakcje: walcz albo uciekaj

mam nadzieje ze nie zwieje z porodówki

fajny artykul czytam
http://www.rodzicpoludzku.pl/Wiedza-...orodowego.html
ja to wczoraj stwierdziłam z tż, że to on bedzie uciekał z porodówki bo będę chciała go zabić jak mnie zacznie wspierać

Cytat:
Tak Was czytając to dochodzę do wniosku, że mam mega nowoczesnych rodziców mimo, że nie są jacyś fantastycznie młodzi jak na to ile mam lat mój ojciec skonczył ostatnio 59 lat, ale ma ipoda, ipada, iphone'a, xboxa, 2laptopy, komputer stacjonarny do tego i jeszcze parenaście innych gadżetów.. ostatnio wpadł podobno na pomysł kupienia sobie keyborda, bo mu się czasami nudzi i chciałby pograć.. no ale to nie może być keybord firmy "keybord" tylko jak już inwestować to od razu w yamahę .. a moja mama pare lat młodsza, ale zmodernizowana tak komputerowo, że czasami to ja przy niej wysiadam
moja mama nie ma może masy sprzętów, ale komputer obsługuje, przelewy robi bo ma konto internetowe, jak coś potrzebuje w necie znaleźć to nie ma problemu, smsy umie pisać
za to teściowie w kompie to słabi tylko grać umieją, a teściowa pudelka czytać

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
hejooo

ale wy szalone gonicie - no nie nie nadrabiam - bo z doskoku jestem

Moj katar osiaga zenitu, Marys jakby lepiej i pierwsza przejazdzke nowa fura juz zaliczyla radosc byla. A teraz znow sie rozpadalo.

Wyprobowalam moj nowy ekspres - pisalam wam ze stary dalam na gwarancje i przyslali nowy? bo ja mam zbudynienie mozgu jak nic. TZ pije pyszna kawusie, a ja inke ze spienionym mleczkiem
oj inka ze spienionym mleczkiem

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 16:46   #856
enlevee
Zakorzenienie

zawsze ewentualnie Perse możesz podjechać na IP i powiedzieć o ruchach czy coś, że słabiej czujesz, bo zresztą pisałaś, że trochę się tym martwisz. Wtedy robią i KTG żebyś się uspokoiła odnośnie ruchów i robią również usg dzidziusia i go mierzą podając wagę. Wiem, że to niestandardowe wyjście, ale skoro nie macie zbytnio $ a martwisz się tymi dwoma rzeczami to można zawsze podjechać. Nikt Cię nie wyśmieje ani nic, a będziesz spokojna. Kasy nie będziesz wydawała, no ale też kwestia poczekania na przyjęcie.

---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ----------

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
moja mama nie ma może masy sprzętów, ale komputer obsługuje, przelewy robi bo ma konto internetowe, jak coś potrzebuje w necie znaleźć to nie ma problemu, smsy umie pisać
za to teściowie w kompie to słabi tylko grać umieją, a teściowa pudelka czytać
Pudelek dobra rzecz, sama nałogowo czytam

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-06-05, 16:49   #857
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

Cytat:

oj inka ze spienionym mleczkiem
no wlasnie o ten spieniacz mleka oddalam go na gwarancje a tu taka mila niespodzianka

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 16:49   #858
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
system nerwowy kobiety rodzacej podpowiada jej dwie reakcje: walcz albo uciekaj
tak jest nazywana adrenalina= hormonem walki i ucieczki. i to ona wytwarza się podczas partych
Stary 2013-06-05, 17:02   #859
enlevee
Zakorzenienie

ok, to ja Wam pokażę najpierw zdobycz dzisiejszą z łowów ze Skylie- milutkie w dotyku i cieplejsze, a rozmiar akurat 3-6msc- 6zł

i dwie pozostałe rzeczy z kiedyś dawna co Wam nie pokazywałam- pierwsze to malenstwo, ale napis słodki i drugie spodenki na 62cm- obie rzeczy po 2 zł
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg gap.jpg (74,3 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg hhh.jpg (58,9 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg hh.jpg (87,3 KB, 19 załadowań)

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-06-05, 17:03   #860
enlevee
Zakorzenienie

a no i czy ja już mówiłam, że Skylie na żywo jest jeszcze fajniejsza niż na forum? zarąbista babka

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-06-05, 17:05   #861
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
ok, to ja Wam pokażę najpierw zdobycz dzisiejszą z łowów ze Skylie- milutkie w dotyku i cieplejsze, a rozmiar akurat 3-6msc- 6zł

i dwie pozostałe rzeczy z kiedyś dawna co Wam nie pokazywałam- pierwsze to malenstwo, ale napis słodki i drugie spodenki na 62cm- obie rzeczy po 2 zł
bardzo fajne ciuszki, ja jak urodze to musze znalezc jakiegos lumpka w którym bede sie zaopatrywac w ciuszki dla Malej bo tak do rozmiaru 62 mam tego troche ale powyzej juz nei bardzo

---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ----------

Cytat:
a no i czy ja już mówiłam, że Skylie na żywo jest jeszcze fajniejsza niż na forum? zarąbista babka
wszystkie tutaj kobitki sa jeszcze fajniejsze w realu
Stary 2013-06-05, 17:06   #862
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
bardzo fajne ciuszki, ja jak urodze to musze znalezc jakiegos lumpka w którym bede sie zaopatrywac w ciuszki dla Malej bo tak do rozmiaru 62 mam tego troche ale powyzej juz nei bardzo
za takie pieniądze to aż żal nie brać, a przynajmniej potem mi nie będzie szkoda jak Bezik mało razy to ubierze.. no i jaka radość jak się wyszpera coś ładnego- to jak polowanie

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-06-05, 17:08   #863
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
za takie pieniądze to aż żal nie brać, a przynajmniej potem mi nie będzie szkoda jak Bezik mało razy to ubierze.. no i jaka radość jak się wyszpera coś ładnego- to jak polowanie
masz zdrowie kobieto mi juz teraz jest tak ciezko ze nie dalabym rady chodzic po sklepie
tylko powiedz mi gdzie Ty ta skylie zostawilas bo jej jakos nie widac
Stary 2013-06-05, 17:08   #864
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:

super rzeczy
ja może jutro się wybiore do lumpka bedzie połowa ceny, a w piątek jak po 2zł jest to dziki tłum

Synek
Stary 2013-06-05, 17:11   #865
misiaczka555
Wtajemniczenie

ja też tak mam dzisiaj....
Siedzę i rycze bez powodu, czuje sie najnieszczesliwsza kobieta na świecie i okropny smutek w sercu
Nie mam powodu dla którego mogłoby tak być, nawet pogoda piękna u nas. A ja wyje

MAJA🍼

23.08.2013
misiaczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 17:14   #866
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
Siedzę i rycze bez powodu, czuje sie najnieszczesliwsza kobieta na świecie i okropny smutek w sercu
Nie mam powodu dla którego mogłoby tak być, nawet pogoda piękna u nas. A ja wyje

Synek
Stary 2013-06-05, 17:14   #867
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
masz zdrowie kobieto mi juz teraz jest tak ciezko ze nie dalabym rady chodzic po sklepie
tylko powiedz mi gdzie Ty ta skylie zostawilas bo jej jakos nie widac
No ja też już w pewnym momencie zaczęłam Sylwii kwękać, że mnie plecy bolą i w ogóle i wtedy postanowiłyśmy, że skoczymy na zdrowe jedzonko do kfc

Pewnie nadrabia i się ciuchami cieszy, bo akurat Jej się dużo rzeczy trafiło.. ale bardzo racjonalnie podchodziła do zakupów, to muszę przyznać.. ja bym z 30 innymi wyszła dla dziewczynki na Jej miejscu

Cytat:
super rzeczy
ja może jutro się wybiore do lumpka bedzie połowa ceny, a w piątek jak po 2zł jest to dziki tłum
No w takie dni się opłaca, dzisiaj było w robanie drogo bo 65 zł/kg
u mnie nawet jak dziki tlum był ostatnio to przy dziecięcych tylko ja sama i jeszcze jedna ciężarówka

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-06-05, 17:15   #868
czarownica1
Zakorzenienie

znacie Cilest?
kolejny lek wycofany: http://www.tvn24.pl/32-mln-opakowan-...,330629,s.html
czarownica1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 17:15   #869
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
Misiaczka, łap buziaka na pocieszenie i mi więcej Majeczki nie smuć!

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-06-05, 17:15   #870
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
ile Ci zapłaciła?

super ciuszki za świetną cenę

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości