|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Nowy tytuł na III część wątku " Listopadowo-grudniowe mamusie 2013" ma brzmieć | |||
| Rączki nózki podglądamy, jednym się urodzą damy- innym zaś chłopczęta, zaraz po tym będą święta |
|
1 | 2,08% |
| Ciągle głodne mamy brzuszki bo mieszkają w nich maluszki. |
|
0 | 0% |
| Coraz większe mamy brzuszki bo mieszkają w nich maluszki |
|
7 | 14,58% |
| Dzieci rosną ,Mamy też-szczęście nasze w brzuchu jest. |
|
3 | 6,25% |
| Idzie raczek nieboraczek,raz dziewczynka raz chłopaczek |
|
8 | 16,67% |
| Dumne z nas Mamy,nasze Maleństwa w brzuchach trzymamy |
|
0 | 0% |
| W brzuchach Maleństwa się rozwijają,Mamy na wizażu plotki uprawiają |
|
1 | 2,08% |
| Czy to chłopiec czy dziewczynka-niespodzianek będzie kilka |
|
5 | 10,42% |
| W brzuchach rosną Bobasy-cóż to za piękne czekają nas czasy? |
|
0 | 0% |
| Listopadowo-grudniowe mamusie 2013. |
|
3 | 6,25% |
| Szczęśliwe z nas mamy, bo pierwsze ruchy wyczuwamy |
|
1 | 2,08% |
| Pierwsze ruchy odczuwamy, przeszczęśliwe z nas mamy. |
|
0 | 0% |
| W II trymestr wkroczyłyśmy i płeć maluszków poznałyśmy. |
|
2 | 4,17% |
| Pierwsze bliźniaki na wątku już mamy, na wszystkie dzieciaczki niecierpliwie czekamy! |
|
2 | 4,17% |
| Pierwsze bliźniaki ujawnione, na resztę czekamy stęsknione. |
|
0 | 0% |
| Niektórzy chcą dziewczynkę, inni chłopaka,dzidzia w brzuchu myśli- dam mamie kopniaka. |
|
15 | 31,25% |
| Głosujący: 48. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4801 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Brzuszki nam się powiększają, lokatorzy ujawniają- Mamusie XI-XII 2013
Cytat:
Popołudniu to tu spokój, a jak weszłam na wizaż po 12 to od wczorajszego wieczora miałam 5 stron do nadrobienia
|
|
|
|
|
#4802 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odpiszę na raty,właśnie wróciłam z galerii ,musiałam kupić szwagrowi prezent na urodziny
![]() Idę coś zjeść bo głodna jak wilk ![]() Cytat:
![]() Magalska Też lubię Włocławek.U nas swojego czasu nie było to siostra mi przywoziła z Bydgoszczy,a potem się w supermarketach pojawiły. Ktosiula ![]() za 16Trele no tak człowiek ociężałyCytat:
![]() Fasolkę bym zjadła z bułka tartą ![]() Zrobię sobie chyba zupę niedługo,mam taką fasolkę ze słoika. Anulka Wciąga masakrycznie Weronsiek Masz rację,ostatnio tez napisałam osobno ![]() Rybko Przed chwilą otworzyłam 2 kefiry i niedobre w smaku,jakieś śmierdzące.A data do 8.06.Jakaś partia zła czy co ![]() Paulina Zdrówka!!!!! |
||
|
|
|
#4803 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem, wzięłam sobie teraz kuiłam w innym sklepie z tego KRASNYSTAWU - tak pisze na opakowaniu, i zobaczymy, jeżeli będzie ok to znaczy że chu.jowo trafiłam, a jak nie dobry to nie wiem.. dwie opcje do wyboru
zimno mi, spać mi się chce i du.pa mnie boli. Poza tym miałam dreszcze, chwilowo przeszło. NIECH TEN DZIEN SIE JUZ KONCZY. CHCE DO DOMU, DO MĘŻA, DO ŁÓŻKA. ![]()
|
#4804 |
|
Zakorzenienie
|
Tymczasem w Finlandii http://www.tvn24.pl/dlaczego-finskie...,330743,s.html
|
|
|
|
#4805 |
|
Rozeznanie
|
mój TŻ zapomniał o naszej rocznicy..
|
|
|
|
#4806 | |
|
Wtajemniczenie
|
Rybka dzidziuś ma brzuchu czkawkę bardzo często
![]() Cytat:
![]() 40 kg na plusie nawet nie straszcie Paulina wracaj do zdrówka Mya a Ty gdzie się dziś podziewasz? Kurde mam dziś mega uczulenie i kicham cały dzień i prawie za każdym razem popuszczam przy okazji mocz Ma tak któraś? Wiem, ze przy końcówce to często, ale już??
|
|
|
|
|
#4807 |
|
Zakorzenienie
|
ale może jescze sobie przypomni? Mój ostatnio też myślałam zę zapomniał, a on dopiero o 21 się ujawnił
|
#4808 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Lekarka zrobiła tylko bardzo krótkie USG, żeby zobaczyć serducho, nawet nie wiem ile mierzy ehh szkoda, dowiem się następnym razem. Macica rośnie i wszystko gra, tylko się zaplątał jakiś stan zapalny i do tego wyniki moczu brzydkie i dostałam antybiotyk... dziwne bo nic mnie nie boli pęcherz ani nic... ale siuśki już na oko były jakieś mętne. U mojej lekarki dzisiaj na wadze wyszło, że schudłam od poprzedniej wizyty (3 tyg) 1kg, ale wg mojej wagi to stoję w miejscu, a w sumie od samego początku przybrałam niecały 1 kilogram. Sadząc po Was to jak na skończony 15 tydzień mało. Pewnie wystrzelę jak z procy wkrótce.... Cytat:
Trzymam kciuki, żeby dzieć okazał się zdrowy. Najgorsze to czekanie i niepewność... bądź silna i myśl pozytywnie. A robiła Ci teraz USG kolejne? Dalej nie było noska widać? Cytat:
Biedaku Ty.... ciągle coś koło Ciebie lata, jak nie głowa boli to jakieś przeziębienia... Pewnie wolnego się nie da załatwić co?
|
|
#4809 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mocno zaciśnięte!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!Wiara czyni cuda! Cytat:
Cytat:
Jakieś 4,4 kg miesięcznie!!!
|
|||
|
|
|
#4810 | |
|
Zakorzenienie
|
Brzuszki nam się powiększają, lokatorzy ujawniają- Mamusie XI-XII 2013
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4811 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze wiedzieć że tak może być, muszę się przygotować psychicznie
|
|
#4812 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bedzie mi teraz chodził ze smętna mina i mnie wkurzał...mówi do mnie to sobie pizze zamówimy to mu powiedziałam że pizze to niech sobie z bratem zamówi do meczu ![]() ---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- Cytat:
najgorsze ze alergik czesto kicha ale wydaje mi sie że to jakas taka blokada bo ja dosc głosno kicham ( no dobra baardzo głosno) i boje sie spinac brzucha i chyba dlatego tak się dzieje
|
||
|
|
|
#4813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4814 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dziewczyny calutki dzień podolewa mnie brzuch, szczególnie po prawej stronie. Nawet nospa niewiele pomogła :/ Nie wiem czemu tak. Nie mogę nawet chwilę z córcią pochodzić po podwórku bo słabo się czuję... |
|
|
|
|
#4815 |
|
Rozeznanie
|
do wieczora jeszcze ma duzo czasu
więc myslę żę cie zaskoczy ![]() a swoja droga ciekawe czy moj mąż pamiętna o naszej jutrzejszej rocznicy... ![]() Agnieszka zaciśnięte, napewno wszystko będzie dobrze
|
|
#4816 |
|
Wtajemniczenie
|
Tasznta niestety, najgorzej że niektórym zostaje po porodzie :/
Antibia to chociaż dobrze, że nie tylko mi tak wcześnie się zaczęło. A z tymi TŻ to tak czasem jest, ale może mu odpuść- teraz ma tyle na głowie przez ten remont i w ogóle Weronisiek odpoczywaj ile możesz Mya |
|
|
|
#4817 |
|
Raczkowanie
|
A oto moje dzisiejsze łowy
)
|
|
|
|
#4818 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4819 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Witam z kakao
![]() Dziękuje za wszystkie gratulacje! Cieszę się,że mój chłopczyk jest zdrowiutki,bo jak pamiętacie lub nie- miał podejrzenie przepukliny pierścienia pępkowego.Na wczorajszym połówkowym wszystko lekarz dokładnie posprawdzał i wszystkie narządy ok. ![]() Fajnie,że będzie chłopczyk,bo będzie nosił nazwisko meża,więc teście się cieszą,bo u nich 2 wnuczki. No i inaczej będzie jak z dziewczynką.Fajnie,że będziemy mieć parkę![]() Cytat:
Cytat:
To już takie "namacalne"dziecko,mo żna je sobie wyobrazić![]() To pochwalę się moją córeczką-modeleczką Pewna słoneczka niedziela na działce Ja chcę słooooońce!!!!!
8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy! 28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. Fiodor Dostojewski
Edytowane przez coralady Czas edycji: 2013-06-05 o 19:12 |
||
|
|
|
#4820 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Brzuszki nam się powiększają, lokatorzy ujawniają- Mamusie XI-XII 2013
Aksbarg to możliwe. Również znam przypadki takiej wagi.
Ryba pewnie tussipect albo cos tego typu. Z pseudoefedryną, pochodną amfetaminy czy jakoś tak. Agnieszka szybko zleci i będzie wszystko wiadomo. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za wizytę! a ja mam wolne dopiero piatek sobota :/ ale dam rade, to zmęczenie i pogoda tak działą :/ [1=a55edcd592b5250bfc801a5 34a15031ff4f0e57e_5ee55a8 e308ca;41172276]to źle pisze na opakowaniu ;ppp To się nie dziwię, że i smakuje kijowo jak taki byk zrobili Dziewczyny calutki dzień podolewa mnie brzuch, szczególnie po prawej stronie. Nawet nospa niewiele pomogła :/ Nie wiem czemu tak. Nie mogę nawet chwilę z córcią pochodzić po podwórku bo słabo się czuję...[/QUOTE] http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...9QEwAg&dur=750 no to nie wiem, kupuje jakieś podróby Śiczne
|
|
#4822 |
|
Wtajemniczenie
|
Lilianka jest urocza, kiedyś nieźle Ci się mąż natrudzi jak trzeba będzie amantów przeganiać spod płota
|
|
|
|
#4823 |
|
Raczkowanie
|
A dopiszcie mi wizyte 17.06 godz 19:45, teraz już napewno połówkowe
|
|
|
|
#4824 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki pochwale się że dziecię zaczęło współpracować z tatusiem i kopniaczki ręką dało się wyczuć
tatuś zachwycony![]() ![]() ![]() ![]() ktosiula:gratuluję wizyty, następnym razem pooglądasz dzidiusia dokładniej, a z tym chudnieciem to mam tak samo, w 15 tyg byłam kilogram lżejsza niż przed miesiącem, ale teraz pewnie nadrobie, zobacze w piatek agnieszka255 :życzę aby wszystko było dobrze ![]() anulka2205: jeśli chodzi o nietrzymanie moczu, to czasami mi sie zdarza, szczególnie jak kicham,ale moja mama ma to samo,a urodzila 4 dzieci, zobaczymy po porodzie |
|
|
|
#4825 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Brzuszki nam się powiększają, lokatorzy ujawniają- Mamusie XI-XII 2013
Acha, a ketchup Włocławek będzie produkował Łowicz niby na tej samej recepturze.
Padam na pisk. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4826 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Na wyniki czeka sie 2,5 tygodnia. Na stronie masz lekarzy którzy pobierają krew i wysyłają za granice na badanie. Ja ten test robiłam, nigdy nie zrobiłbym amino ze względu na ryzyko poronienia.
"bo prawdziwej miłości nawet małżeństwo nie zaszkodzi" mama Aniołka 28.01.2010 Edytowane przez evelina.00 Czas edycji: 2013-06-05 o 19:01 |
|
|
|
|
#4827 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Będzie miała brata,który będzie odpędzał absztyfikantów
8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy! 28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. Fiodor Dostojewski
|
|
|
|
|
#4828 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Póki co mi sie to nie zdarza...zobaczymy jak będzie później ![]() A tez macie tak dużo wydzieliny?? Jakoś tak ostatnio u mnie bardzo dużo i normalnie mokro mi w gaciach Cytat:
najważneijsze, ze wszystko ok a z zapaleniem sie uporasz - oby jak najszybciej ![]() chudzinka ![]() Cytat:
przytulam mocno na poprawe nastroju a za mieszkanko trzymam kciuki ![]() [1=a55edcd592b5250bfc801a5 34a15031ff4f0e57e_5ee55a8 e308ca;41172276] Dziewczyny calutki dzień podolewa mnie brzuch, szczególnie po prawej stronie. Nawet nospa niewiele pomogła :/ Nie wiem czemu tak. Nie mogę nawet chwilę z córcią pochodzić po podwórku bo słabo się czuję...[/QUOTE] super ubrankaCytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4829 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ale mnie brzuch dzis pobolewa.Spedzilismy pol dnia na plazy,w 29 stopniach w cieniu
|
||||
|
|
|
#4830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój jeszcze poczeka
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:00.

za 16
jak zobaczylam wczoraaj jej cene to się przeraziłam, prawie 30 zł kg o_O
i muszę mężowi zrobić bo ma choróbsko, a ja ledwo co wyszlam ze swojego :/ 

Ma tak któraś? Wiem, ze przy końcówce to często, ale już??

przytulam mocno na poprawe nastroju a za mieszkanko trzymam kciuki