|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1261 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
|
|
|
|
#1262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Buahhot nie byłam, ale widziałam właśnie, że jest i chciałam zabrać TŻ czemu mieszane? lepiej nie iść? Można puścić pawia? ![]() Mam już wyniki badań nie mam hiva, hcv i tych innych wątrobowych też nie, kiły też nie ![]() cukier, siuśki OK tylko morfologia pewnie będzie do poprawki, bo jestem przeziębiona.Zna się ktoś na tym?
|
|
|
|
|
#1263 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Kituś mieszane bo... były tam właśnie takie fasolki... mam nadzieje, że mnie źle nie zrozumiesz, ale hmm są prawdziwe i to mnie przeraziło najbardziej z całej wystawy
ale generalnie wystawa warta obejrzenia |
|
|
|
#1264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn. na zdjęciach oglądałam, programy w tv też, ale co innego na zywo zobaczyć takie... "prawie prawdziwe". Najwyżej nie będę patrzeć akurat na te fasolki ![]() a do kiedy jest wystawa? Ile kosztuje bilet wstępu? zabiorę TŻ na randkę on ostatnio mnie zabrał a w niedzielę wiecie gdzie? Do KFC na tortillę, awwwwwwwwwww |
|
|
|
|
#1265 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() studencki 40zl, normalny 50 o ile się nie mylę a wystawa do 31 sierpnia, więc na pewno zdążysz ![]() chodzą tam studenci medycyny- można ich zapytać albo sami zaczepiają czy coś wyjaśnić ![]() najlepszy jest uklad nerwowy czlowieka- jak zobaczylam to miałam ochotę zacząć się smiać, jakoś tak smiesznie mi się wtedy zrobiło ![]()
|
|
|
|
|
#1266 |
|
Zakorzenienie
|
Hej u mnie od dwoch dni slonce
kitka wspolczuje mdlosci ja mialam zawsze rano , tak mnie mdlilo ze az sciany sie trzymalam na pocieszenie powiem , ze miewam teraz co miesieczne migreny ktore sa rowniez z mdlosciami nigdy sie chyba od tego nie uwolnie kylie wlosy pokaze owszem , musze jakas sesyjke walnac nic nie zmienialam , nie farbowalam , jestem mega zadowolona z ich stanu
|
|
#1267 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
choc wiadomo z 8.1 lub 8.21 lepiej by schlodzilo. 8.21 jest perlowo-popielaty. Cytat:
|
|
#1268 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ostatnio gadałam z dziewczyna z neta bo chciałam sie jej spytać jak długo włosy zapuszczała bo ma mega piękne. Nie wiem ile w tym prawdy bo powiedziała mi że zapuszczała 2 lata z fryzury za uszy , do tego nie farbuje bo to sa jej naturalki rozjasnione przez słońce. Ma 168 cm wzrostu także przy takiej wysokości ciała włosy długie.
Walka o długie włosy .... Edytowane przez 7Paulina7 Czas edycji: 2013-06-05 o 21:02 |
|
|
|
|
#1269 |
|
Rozeznanie
|
Mam takie małe pytanko
. Jestem naturalną ciemną blondynką. Od ok. 1,5 roku farbuję włosy na ciemny brąz, z jedną małą przerwą na rudy który z początku bardziej przypominał brąz niż rudy ale zmył się do takiego ohydnego jasnorudego potem jeszcze 2 razy brąz mi się zrobił rudy. Potem jakiś czas było fajnie aż nie doszłam do wniosku że przydała by się jakaś zmiana i nie zamarzył mi się jasny brązik który wyszedł ładnie... na odrostach |
|
|
|
#1270 |
|
Zakorzenienie
|
Paulina
w 2 lata? :O o ja pieprzę, aż niewiarygodne się wydaje. Mi dwa lata niedługo mija od ściachania do brody i mam przed stanik lekko.
|
#1271 |
|
Zakorzenienie
|
hej!
kituś współczuje mdłości ja nie miałam ani w jedenj ani w drugiej ciąży ale za to w pierszej miałm takie omdlenia, że raz na zakupach stojąc przy kasie przed wózkiem( z tej niższej strony) poprostu do niego wpadłam matko dziś po aero czuje zakwasy w brzuchu aż się wyprostować nie mogę na stojąco a jutro znowu kijeczki i siłownia ![]() wiecie postanowiłam zakupić henne khadi (dużo o niej czytałam ostatnio i oglądałm efekty) i zafarbować moje kłaczki nią ,bo poprostu teraz mi tak włosy lecą po tych farbach , że szok i kolor po tej venicie po trzecim myciu juz lekko wypłukany a minęło dopiero 5 dni nie będę przecież co 2 tygodnie farby na całość nakładać
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1272 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
do końca czerwca mamy czas bo my do krk
|
|
#1273 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
1,5 cm przyrost na miesiąc czyli 12x1,5 cm = 18cm
Walka o długie włosy .... Edytowane przez 7Paulina7 Czas edycji: 2013-06-05 o 21:43 |
|
|
|
|
#1274 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() dziewczyny wstawiam zdjecia po syossie 10-5 los angeles- zdjecia zrobione w sztucznym swietle z lampa- czyli to co jest jakby po prawej stronie przedzialku pochodzi z mojej lampy sufitowej nie mam zoltych wlosow ciezko mi zrobic dobre zdjecie ![]() wychodzi jasno i czysto na odroście podobno ma wodę 9% wieć myslę ze dobrze sobie radzi nic sie nie odcina
Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2013-06-05 o 21:43 |
|
|
|
|
#1275 |
|
Zakorzenienie
|
Buhuhuhu
A jak stan włosia?
|
#1276 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
haha
naprawde dobrze nie przesuszyła mi ta farba wlosow- bo po syossie mixing colors wlosy byly lekko przesuszone, no i kolor sie wyplukiwal zdecydowalam sie na ten los angeles przez Kamciurke
|
|
|
|
#1277 |
|
Zadomowienie
|
Po obejrzeniu TOP MODEL jestem troszke rozczarowana
Stawiałam na Renie ew Marcele....
|
#1278 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ladnie wyszlo ![]() ---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- Cytat:
mialam podobne typy..
|
||
|
|
|
#1279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, a u mnie jest max 1,5 miesięcznie. Przy stosowaniu różnych różoności na porost dociągnęłam do 2 cm na miesiąc. A najbardziej to chciałabym mieć magiczny guzik, po którego użyciu włosy rosną na ile się chce Cześć Mam już spory odrost i muszę czymś go zabić Używam alfy 11.21, myślicie, że mogłabym na nią położyć 10.21, a później 9.21 z 12% żeby trochę przyciemnić?
|
|
#1280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bunny- to jeszcze jedno pytanko a jeśli kolor na długosci cos mnie zaczął wnerwiac tzn. tez zauwazylam,ze brakuje mu duzo do ideału, tez jakos zolcieje;/ to myslisz,ze wystarczy sam malaks (na ile minut?), czy lepiej polozyc tam te alfy na 6%, tylko tez na ile minut?Hej ho ![]() Siedze z kawką, córa jeszcze spi, bo wczoraj wariowała z tatą do 23 Zaraz bedzie ze mną piekła torcik na swoje 1 urodzinki ))a co do pogody- u mnie dalej leje
|
|
#1281 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mogę się doprosić przewiercenia ściany i przemieszczenia kabla od neta do pokoju w którym mam lapka
Ale po weekendzie powinnam być z Wami na bieżąco, mam już zdjęcie włosów to wstawię po week Dzisiaj chyba podjadę z tż do Kaufa to kupię paletkę i let's get this farbowanie started Jest też w Kaufie teraz Olia za 11,99zł, ale po tych opiniach że może przesuszać raczej się na nią nie skuszę.---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ---------- Kituś współczuję wymiotowania Mi się kilka razy tylko zdarzyło, a tak to miałam mdłości non stop jedynie. Echh jak tak patrzę na mojego małego to żal mi że tak szybko rośnie Chciałabym żeby czas stanął w miejscu i żeby synio został taki jaki jest teraz ![]() ---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ---------- Cholerka nie wiem którą mam brać palette żeby mieć czekoladę na głowie albo ogólnie jakiś cieplejszy brąz Jak nic nie wymyślę to biorę truflę Chciałabym jasny brąz mieć, ale nie zafunduję włosom kolejnej kąpieli rozjaśniającej, przynajmniej jeszcze nie teraz. A casting niestety w niektórych miejsach mi się nie spłukał tak jak bym tego chciała i mam średni/ciemny brąz a w niektórych jasny, więc muszę farbować czymś ciemniejszym żeby całość równomiernie przykryło Może na zimę walnę sobie kąpiel i jakiś jasny popielaty brązik co by mnie ciemny kolor włosów nie przytłaczał ...---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- Co tu tak cicho dziś? ![]() ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Ja to mam pecha, jak jestem to Was nie ma
Edytowane przez exclusivee Czas edycji: 2013-06-06 o 08:28 |
|
|
|
#1282 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
Ex tu tak od paru dni pewnie przez tą pogodę między innymi żyć się odechciewa. Siedzę z Alterrą właśnie a za chwilę uciekam z psem na spacer i na miasto załatwić kilka spraw mam nadzieję że TYM razem nie zmoknę...
|
#1283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oglądałyście Kubę ostatnio? Mike Tyson był ![]() ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Może zdążycie mi doradzić- którą farbę lepiej brać jak chcę mieć czekoladę na głowie? http://www.palette.schwarzkopf.pl/pa...-linii.html#13 czy http://www.palette.schwarzkopf.pl/pa...-linii.html#18 ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- https://polki.pl/uroda_wlosy_artykul,10034177.html te rady to chyba z dupy wzięte Punkt zrezygnuj zupełnie z chłodnych odcieni to trochę głupota, nie wierzę że nagle wszystkie popielate i opalizujące blondynki zaczną się farbować na złoty blond bo tak lepiej niby ![]() ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Kurde szkoda że olia jest bez amoniaku bo ma za☠☠☠isty odcień- 4.15 mrożona czekolada Kusi mnie jak cholera tymbardziej że w Kaufie teraz w promo jest
|
|
|
|
|
#1284 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
buahhot pięknie wyszło Cytat:
![]() I wszystkiego naj naj dla córci. Aby zawsze była zdrowa i uśmiechnięta Eh, mój synio wstaje przeważnie koło 6 ![]() U mnie też leje ![]() Ex jak na moje oko, to trufla jest ciemniejsza i chłodniejsza. |
|||
|
|
|
#1285 |
|
Zakorzenienie
|
http://2.bp.blogspot.com/-EaQ_vKoCOa...ag3qXBGutl.jpg ja chcę taki kolor
![]() a z olii mają praktycznie taki sam Klik (4.15) Edytowane przez exclusivee Czas edycji: 2013-06-06 o 10:19 |
|
|
|
#1286 | |
|
Konto usunięte
|
Asiu tu masz link do fotek po jasnym brązie Khadi https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...1&postcount=18
Z tego co pamiętam, to fajnie odżywiała włosy. ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1287 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie jest realne by w 2 lata zapuscila taka dlugosc- ma wlosy do posladkow...ja przy ok. blisko 2cm miesiecznie zapuszczalabym to okolo 3-4 lat...i mam tylko 161cm wzrostu. wlosy ma wyraznie po dawnej koloryzacji- ponizej polowy dlugosci- miala jakis blond robiony i splowial- odrosty ma popielate. tak samo jej fale nie sa naturalne- miala wlosy na cos nawiniete ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
rady faktycznie z d.... moze ostatnia przydatna ;/ i to pan stylista, szok... Cytat:
Cytat:
a ja dzis jade pieknic mame farbowanko czernia nas czeka- wierne syossowi ale pogoda wredna- ciagle leje
blog blond bunny Edytowane przez blond bunny Czas edycji: 2013-06-06 o 10:49 |
|||||||||
|
|
|
#1288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1289 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
hej!
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a w słońcu jest ton jaśniejszy i mnie to własnie wkurza bo wolałabym cały czas ten odcień co widze w lustrze w domu ![]() Cytat:
wole coś czekoladowego hmm narazie i tak nie planuje powrotu , a zależy mi na zdrowych ,lśniących włosach bez wypadania
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
||||||
|
|
|
#1290 |
|
Magda ;)
|
Hej laseczki
![]() u mnie sesja mam już dosyć nauki, a to dopiero początek Bunny kochanie słyszałaś jakieś opinie o nowym Syossie? Kupiłam 7,10 ale boję się go użyć, bo z opinii wynika, że wysusza ostatnio farbowałam garnierem 7 i jak na początku kolor był ładny to teraz jest jeszcze gorzej rudo niż było ![]() Ex miałam napisać jak ten LRP i powiem Ci,że krycie ma super, wykończenie też, na minus jest tylko to,że skóra po kilku godzinach strasznie się błyszczy ale jak się go przypudruje to jest ok w sumie porównywalny do Lioele Kitka dobrze, że chorób żadnych nie masz ![]() a na pobraniu krwi to ja bym chyba padła ![]() zdrówka dla Kluseczki Anka też kupiłam ten krem z L'biotici i używam,ale nie systematycznie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:44.

lepiej nie iść? Można puścić pawia? 
ja mialam zawsze rano , tak mnie mdlilo ze az sciany sie trzymalam

. Jestem naturalną ciemną blondynką. Od ok. 1,5 roku farbuję włosy na ciemny brąz, z jedną małą przerwą na rudy który z początku bardziej przypominał brąz niż rudy ale zmył się do takiego ohydnego jasnorudego
potem jeszcze 2 razy brąz mi się zrobił rudy. Potem jakiś czas było fajnie aż nie doszłam do wniosku że przydała by się jakaś zmiana i nie zamarzył mi się jasny brązik który wyszedł ładnie... na odrostach
nie będę przecież co 2 tygodnie farby na całość nakładać

zdecydowalam sie na ten los angeles przez Kamciurke
Stawiałam na Renie ew Marcele....