Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15! - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 16 części mam lipcowo-sierpniowych 2013?
Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013, cz.16 ! 8 13,33%
Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013, cz.16! 27 45,00%
Coraz niżej nasze brzuchy, już wychodzą z nich maluchy!- Mamusie VII-VIII 2013 cz.16! 20 33,33%
jedzcie truskawki i czeresnie dziewczyny bo nie znamy dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! 2 3,33%
Golcie kapy dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! 3 5,00%
Głosujący: 60. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-05, 20:32   #1051
malinka0525
Zadomowienie

Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
nie mow Hop bo cos margosi za dlugo nie ma i moze juz przy na zeromskiego))
zostanę sama

Milenka
malinka0525 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 20:33   #1052
d0tkaaa
Zakorzenienie

Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!

Ide ogladac tap madl moze zagladne pozniej paaa dobranoc:-*

Zuza

Razem
d0tkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 20:35   #1053
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!

Jejku ale się u nas poważnie robi Rozpakowujemy się!!! ))

Ja nie oglądałam ani jednego odcinka Top Model, ale finał zobaczę Dzięki za cynk, bo nie wiedziałam, że dzisiaj finał.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 20:37   #1054
cynamon_owa
Zadomowienie

Zaraz się popłaczę- nacytowałam Was pięknie i mi laptop padł- dlaczego nigdy nie sprawdzam stanu baterii

Cytat:
Napisane przez malinka0525 Pokaż wiadomość
Cynamonowa doczytałam, że masz skurcze porodowe. Powiedz mi czy Ty je odczuwasz? W sensie czy są bolesne jak na @?
Są zdecydowanie mocniejsze niż na @- ja je dość boleśnie odczuwam Ale fakt- to coś podobnego w moim przypadku jak ból okresowy tyle, że zdecydowanie mocniejszy. Tyle, że ja nie wiedziałam, że to skurcze porodowe i myślałam, że coś mi się zwyczajnie rozciąga w środku
Nie za fajne są ale jak sobie przykucnęłam, przyklęknęłam obok kanapy ewentualnie chodziłam po pokoju to nawet znośnie było. Za to położyć się nie miałam szans

cynamon_owa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 20:39   #1055
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
najmocniej Cię przepraszam... napisałam Eweeve a nie Eveewe

i dzieki za opinię
spoko nie gniewam sie, sama czasem sie zastanawiam jaki mam nick

Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość
szalejesz mąż chyba w 7 niebie tak popołudniową pora taka niespodzianka go czekała
Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
i po co nam robisz smaka
bo wy robicie mi smaka na wiele innych rzeczy

Cytat:
Wróciłam z wizyty. Porodu nie będzie Ginka powiedziała że na razie nic nie wskazuje na to aby akcja porodowa niebawem się zaczęła A takie miałam nadzieje Tym bardziej, że na ktg wychodziły mi dość częste skurcze i były lekko bolesne (jak na @). Skurcze dochodziły nawet do ponad 50% czy jak to tam się liczy.

Mała waży 3300g Przez półtora tygodnia przytyła pół kilo Urodzę jakiegoś kolosa A ja za to schudłam Ostatnio półtora tygodnia temu ważyłam 63,9kg, a dziś 63,6kg Wiem, że to nie wiele ale dla mnie to sama radość
co sie martwisz - sluchaj tzn czytaj. Ja jak lezalam z Marysia w szpitalu w srode popoludniu zapisaly mi sie bardzo wyrazne skurcze na ktg i mi si epielegniarka pyta czy czulam, mowie ze nie. A ona ze bede miala lzejszy porod . no i jest wieczorny obchod i dr do mnie, ze jak sie nic nie bedzie dzialo, to jutro ide do domu. Na co ja mu, ze przeciez mi sie skurcze zapisaly,a on, ze takie skurcze to nie skurcze i mam sie szykowac na wyjscie. Ale jak o polnocy odszedl mi czop i poszly wody, to mowie do niego - "a nie mowilam, ze nie pojde do domu"wiec kochana nawet pol dnia to jest cos!

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość

oliath i ktora jeszcze zamawiala ten projektor z all zółwia? on ladnie wyglada w realu? jakie dzwieki oddaje? i czy jak jest ciemno/noc a sie go wlaczy to widac coś? pytam bo chce go miec zamiast lampki co by nie rozbudzac tz,malej i siebie a jednak coś widziec :P
ja mam taki projektor i chetnie bym go o sciane o te melodyjki roztrzaskala, ale ze moje dziecko pala miloscia do swiatelek z niego, wiec sobie jest.

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 20:39   #1056
czarownica1
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz

A mnie ogarnal taki strach przed porodem ze az sie zryczalam. Powiedzoalam Tz ze jak ktos przy mnie zazartuje o drugiej ciazy to bede bardzo nieprzyjemna. Bo juz takie teksty padaja. Kurcze boje sie jak cjolera.
czarownica1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 20:41   #1057
Kathe
Wtajemniczenie

GG do Kathe

Witam!!
WIdze ze coraz powazniejsze rozmowy na temat objawow porodu :P
ja dzis bylam na pogrzebie wujka tz, pozniej poczestunek, podskoczylismy do miasta po wanienke no i glowa mnie boli, jutro wizytuje!!! ciekawe, dzis jak bylismy w sklepie to az sie przestraszylam bo w jednej chwili brzuch mnie zaczal bolec i pewnie to byl kopniak malego w ogole co do boli jak na @ to tez mam... dzis mialam chyba 2 razy, wczesniej twardnienie to normalne i czuje ze w pochwie taki dziwny bol jak przy okresie

Aniołek 31.08.2012 r.

Maleństwo

<ciach_reklama>
Kathe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 20:42   #1058
magdalennne
Wtajemniczenie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41166483]Ja się wciąż zastanawiam nad dodatkową wizytą u jakiegoś lekarza jutro... Z jednej strony chciałabym odetchnąć trochę ze spokojem, a z drugiej - finansowo porażka jak zawsze i nie wiem już, skąd mam brać na życie, a co dopiero na dodatkowe wizyty..
[/QUOTE]

Czytałam, że prawdopodobnie się zdecydujecie na dodatkową wizytę. W sumie chyba tak będzie lepiej, chociaż tak jak pisały dziewczyny, miej na uwadze, że to będzie inny sprzęt.

Cytat:
kupowałyscie poduszke do karmienia/rogala?
jak tak to jaki najlepszy? bo mój szpital "wymaga"
Nie kupowałam. U nas położna polecała wzięcie jaśka.

Cytat:
No mi sie wydaje ze przy nawet najlepszych checiach zaraz po porodzie zajmowac sie 24h malcem to trudne i nie wyobrazam sobie ze nie moge sie kimnac bo np moje dziecko placze, jest glodne czy cos innego a ja ledwo na nogach stoje.. ale to tylko moje niedobre wyobrażenia po porodowe ja mam zamiar smigac z fotela porodowego do sali na wlasnych nogach i z usmiechem na twarzy
Moja mama właśnie wczoraj się przyznała, że szła sama do sali po porodzie, bo zgrywała twardą, a naprawdę cierpiała niesamowicie... A urodziła nas dwie sn.

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
p.s. spotkałam na korytarzu enel medu dziewczyne z pracy, a ona do mnie tytułem wstępu: "cześć, ale przytyłaś" a potem: "aaa, który to tydzien?" ja jej mówię, że 34, a ona, że ona w 24.. juz za powitanie zebrała negatywa u mnie
Ciekawe ile ona przytyje...

Cytat:
niemądre my po co mysmy wózki kupowały jak można było od razu sanki se machnąć takie full wypas
Też to ostatnio stwierdziłam, że chyba niepotrzebny zakup

Cytat:
Napisane przez cynamon_owa Pokaż wiadomość
Zaraz postaram się Was nadrobić i z góry przepraszam, że tak od siebie zaczynam ale dzisiaj mieliśmy usg i Młody orientacyjnie waży 2,5kg
Mam nakaz leżenia w łóżku bo zaczęły mi się skurcze porodowe- mamy wytrzymać 2-3 tygodnie jeszcze Moje wyniki bez szału ale najważniejsze, że z Adasiem jest ok
Słuchaj lekarza i wytrzymaj jeszcze. A jak je odczuwasz?

Cytat:
Wróciłam z wizyty. Porodu nie będzie Ginka powiedziała że na razie nic nie wskazuje na to aby akcja porodowa niebawem się zaczęła A takie miałam nadzieje Tym bardziej, że na ktg wychodziły mi dość częste skurcze i były lekko bolesne (jak na @). Skurcze dochodziły nawet do ponad 50% czy jak to tam się liczy.

Mała waży 3300g Przez półtora tygodnia przytyła pół kilo Urodzę jakiegoś kolosa A ja za to schudłam Ostatnio półtora tygodnia temu ważyłam 63,9kg, a dziś 63,6kg Wiem, że to nie wiele ale dla mnie to sama radość
Ładnie urosła
A akcja zacznie się pewnie z zaskoczenia
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 20:43   #1059
Kathe
Wtajemniczenie

GG do Kathe

to czop nie odchodzi nawet 3 tyg przed porodem?? tzn dobrze bo juz sie martwilam ze skoro czop mi nie odchodzi to do porodu jeszcze bede musiala dlugo czekac

Aniołek 31.08.2012 r.

Maleństwo

<ciach_reklama>
Kathe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 20:45   #1060
magdalennne
Wtajemniczenie

Padam jak mucha, spróbuję się położyć. Obym dzisiaj zasnęła
Dobranoc
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 20:47   #1061
cynamon_owa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez EVAgwiazdka Pokaż wiadomość
dziewczyny jak to jest z tymi skurczami? czy jak one sie zaczynaja to porod jest niedlugo tzn 2-3 tyg czy mozna z nimi dotrwac jeszcze ponad miesiac? ja dzis mam skorcze caly dzien co pare minut (nawet co minute) wczoraj tez duzo ich bylo staram sie lezec ale lekarz powiedzial tylko zeby zrezygnowac z sexu i uwazac na siebie lezec nie musze boje sie ze urodze niedlugo a termin mam dopiero na drugi tydzień lipca
Cytat:
Eee tam. Twardnienia brzucha (bo chyba o to Ci chodzi) mogą się zacząć na długo przed porodem. Niektórym dziewczynom już koło 20 tygodnia się zaczęły. Chyba że towarzyszy im skracająca się szyjka to wtedy trzeba się oszczędzać. Mi brzuch już długo twardnieje, a szyjka bez zmian.
Braxton Hicks był w moim przypadku dość bolesny ale to co miałam wczoraj i przedwczoraj to już ostro bolało
Skurcze porodowe zdecydowanie nie są fajne

Cytat:
zostanę sama
Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
co sie martwisz - sluchaj tzn czytaj. Ja jak lezalam z Marysia w szpitalu w srode popoludniu zapisaly mi sie bardzo wyrazne skurcze na ktg i mi si epielegniarka pyta czy czulam, mowie ze nie. A ona ze bede miala lzejszy porod . no i jest wieczorny obchod i dr do mnie, ze jak sie nic nie bedzie dzialo, to jutro ide do domu. Na co ja mu, ze przeciez mi sie skurcze zapisaly,a on, ze takie skurcze to nie skurcze i mam sie szykowac na wyjscie. Ale jak o polnocy odszedl mi czop i poszly wody, to mowie do niego - "a nie mowilam, ze nie pojde do domu"wiec kochana nawet pol dnia to jest cos!
eve dobrze mówi- nie przejmuj się Co prawda było to ładnych pare lat temu ale moja mama jak mnie miała urodzić to była po południu na wizycie u lekarza i ginekolog stwierdził, że jeszcze 2 tygodnie to spokojnie posiedzę- no i nie posiedziałam bo po kilkunastu godzinach byłam już na świecie Nie znasz dnia ani godziny- pewnie Cię złapie w najmniej spodziewanym momemncie albo najwyżej przenosisz do listopada razem z Margosią

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-05, 20:47   #1062
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
zostanę sama
Malina weź nam wrzuć jakies foto swojego brzuszka co??
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 20:52   #1063
cynamon_owa
Zadomowienie

Cytat:
A mnie ogarnal taki strach przed porodem ze az sie zryczalam. Powiedzoalam Tz ze jak ktos przy mnie zazartuje o drugiej ciazy to bede bardzo nieprzyjemna. Bo juz takie teksty padaja. Kurcze boje sie jak cjolera.
Bedzie dobrze Podobno jak położą Ci maluszka na piersi to się o bólu zapomina- podobno...
Poza tym nikt nie powiedział, że będziesz miała ciążki poród

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Słuchaj lekarza i wytrzymaj jeszcze. A jak je odczuwasz?
Słucham, słucham A dokładniejszy opis jak odczuwam skurcze chyba nie nadaje się na forum publiczne

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
to czop nie odchodzi nawet 3 tyg przed porodem?? tzn dobrze bo juz sie martwilam ze skoro czop mi nie odchodzi to do porodu jeszcze bede musiala dlugo czekac
Ja słyszałam, że nie zawsze ten czop musi odejść- czasem można go "przegapić"

Stary 2013-06-05, 20:53   #1064
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
ja słyszałam, ze czop nie musi koniecznie odchodzic u wszystkich
Stary 2013-06-05, 20:54   #1065
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!

Malinka, może postymuluj brodawki?
właśnie zjadlam smazonego pstraga z biedrony. Mniaaam

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-05, 20:55   #1066
iwona335
Zakorzenienie

zaczęło sie masowo wizażowe wyciaganie dziecka z brzucha Maliny
a niech mała siedzi jak jej dobrze a co!!! przynajmniej do jutra
Stary 2013-06-05, 20:58   #1067
Margosia__
Zakorzenienie

To ja tylko rozwieję wątpliwości:
Dzień dobry, cześć i czołem!

Pytacie skąd się wziąłem .

Jestem wesoły Romek,

mam na przedmieściu domek,

a w domku światło, woda, gaz !

Powtarzam zatem jeszcze raz !

NIE RODZĘ W TYM MIESIĄCU!

Nic mnie nie kuje, nic mnie nie boli, nic mi nie twardnieje, nic mi nie odchodzi... Tak sobie po prostu spaceruje i dalej nic

---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

Dobranoc

Mały
Margosia__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 20:58   #1068
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość
To ja tylko rozwieję wątpliwości:
Dzień dobry, cześć i czołem!

Pytacie skąd się wziąłem .

Jestem wesoły Romek,

mam na przedmieściu domek,

a w domku światło, woda, gaz !

Powtarzam zatem jeszcze raz !

NIE RODZĘ W TYM MIESIĄCU!

Nic mnie nie kuje, nic mnie nie boli, nic mi nie twardnieje, nic mi nie odchodzi... Tak sobie po prostu spaceruje i dalej nic

---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

Dobranoc
Ty to bedziesz wierszyki układac dla naszych dzieciaczków
Stary 2013-06-05, 21:03   #1069
czarownica1
Zakorzenienie

Cynamonku a kto powiedzial ze bede miala lekki? Nikt.
Jeszcze moj gin na 10 dni poszedl na urlop. Co prawda mam szwonic na komore ale...jego teraz niet w szpitalu. Sprobuje sie opanowac.
Stary 2013-06-05, 21:03   #1070
cynamon_owa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
Malinka, może postymuluj brodawki?
właśnie zjadlam smazonego pstraga z biedrony. Mniaaam
Przypomniało mi się właśnie z cytowania, chyba lachryma () pisała o człowieku orkiestrze - że będzie stała pod prysznicem, kręciła biodrami, oddychała przeponą i masowała sutki
Aż parsknęłam śmiechem jak to przeczytałam
kejt dobrze radzi- może spróbuj postymulować brodawki, może oksytocyna Ci dopomoże

Margosia- Ty to pewnie nie zauważysz, że rodzisz więc okłamuj nas tutaj

Stary 2013-06-05, 21:05   #1071
fiazo
Zakorzenienie

wróciłam, mam wstawiony zderzak w aucie i sprawne migacze
mój brat jest nieoceniony, szybko i sprawnie wymienił, dostał za to 6piw

za to tż mnie zdenerwował tak, że mi jeszcze nie przeszło, skręcił z podporządkowanej i jechał pod prąd i jeszcze głowę obrócił coś oglądać, a z naprzeciwka motor i auta, krzyknęłam na niego bo się wystraszyłam to się na mnie obraził i powiedział że teraz ja będę jeździć- nie wiem co w niego wstąpiło

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 21:07   #1072
czarownica1
Zakorzenienie

Boszzzz co to za siper kobieta z aszej Matgosi. Ona nam marudzacym psuje opinie... Bo kazdy kto uwaza ze ciaza to nie choroba powie: mozna przejsc ciaze lekko i przyjemnie? Mozna!

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ----------

Sorry za bledy. Pisze z tel.
Stary 2013-06-05, 21:12   #1073
Guuusiaa
Zadomowienie

Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz

Witamy się z Synusiem w nowym wątku

Dziś zaczynamy 32 Tydzień!

Dodatkowo jesteśmy po wizycie i synuś waży już prawie 2500 więc jak tak dalej będzie rósł to urodzę duuuuużego chłopa no i wg wielkości z USG mamy 34 tydzień

Wyniki krwi nie za ciekawe ale dostałam leki i mam nadzieję że się poprawi

Jesteśmy po końcowych zakupach wyprawkowych synka i złożyliśmy łóżeczko
wrzucam foty dzisiejszych łowów, wózka i łózeczka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SAM_5189.jpg (29,2 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SAM_5190.jpg (40,2 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SAM_5192.jpg (23,5 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SAM_5193.jpg (29,0 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SAM_5195.jpg (32,4 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SAM_5197.jpg (17,1 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SAM_5200.jpg (29,4 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SAM_5202.jpg (17,6 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SAM_5207.jpg (23,8 KB, 10 załadowań)

08.08.2013 r. Nasze Życie Nabrało Sensu Synuś

Rośnij kruszynko rośnij

Edytowane przez Guuusiaa
Czas edycji: 2013-06-05 o 21:53
Guuusiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 21:13   #1074
Guuusiaa
Zadomowienie

cd
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SAM_5207.jpg (23,8 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SAM_5209.jpg (22,8 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SAM_5210.jpg (25,2 KB, 11 załadowań)

08.08.2013 r. Nasze Życie Nabrało Sensu Synuś

Rośnij kruszynko rośnij

Guuusiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 21:18   #1075
misiaczka555
Wtajemniczenie

błagam o opinie bo zwariuje i dziecko będzie spalo w wanience

http://allegro.pl/lozeczko-bajanex-b...298339361.html

Nie spełnia moich wszystkich wymagań ale poddałam sie już, przeczytałam jak Czak Norris cały internet dwa razy i nie znalazłam

Cytat:
Misiaczka i masz szczerzyć zębole cały czas, bo czarownica Ci nakopie

Cytat:
Napisane przez sammi24 Pokaż wiadomość
Misiaczka łap buziaki na pociechę i nie płakusiaj
:

MAJA🍼

23.08.2013
misiaczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 21:22   #1076
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość

Nie spełnia moich wszystkich wymagań ale poddałam sie już, przeczytałam jak Czak Norris cały internet dwa razy i nie znalazłam
Mi się podoba myślę, że to będzie dobry zakup

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 21:30   #1077
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cynamon_owa Pokaż wiadomość
Zaraz postaram się Was nadrobić i z góry przepraszam, że tak od siebie zaczynam ale dzisiaj mieliśmy usg i Młody orientacyjnie waży 2,5kg
Mam nakaz leżenia w łóżku bo zaczęły mi się skurcze porodowe- mamy wytrzymać 2-3 tygodnie jeszcze Moje wyniki bez szału ale najważniejsze, że z Adasiem jest ok

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
Jestem po wizycie.

Adaś waży między 1400 a 1700 gram, czyli ładnie sobie przybrał serduszko ładnie bije, wyniki wszystkie git, pessar trzyma, z szyjką nic się nie dzieje. A ja przekroczyłam już 70 kg ale w doopie to mam, najważniejsze, że rośnie i ma się dobrze.
Ułożony jest posladkowo, ale pani doktor mówi, że spokojnie ma jeszcze czas, żeby się przekręcić.

En dopisz mi wizytę na 25.06

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
A co Ty masz jakiś problem z Pudelkiem?
Też czytam! Trzeba być na bieżąco z nowinkami z wielkiego świata
problem ma teściowa jak jedzie na dworzec i okazuje się , że pociągu nie ma bo na necie to tylko pudelka umie odpalić

Cytat:
Napisane przez Guuusiaa Pokaż wiadomość
Witamy się z Synusiem w nowym wątku

Dziś zaczynamy 32 Tydzień!

Dodatkowo jesteśmy po wizycie i synuś waży już 2500 więc jak tak dalej będzie rósł to urodzę duuuuużego chłopa no i wg wielkości z USG mamy 34 tydzień

Wyniki krwi nie za ciekawe ale dostałam leki i mam nadzieję że się poprawi

Jesteśmy po końcowych zakupach wyprawkowych synka i złożyliśmy łóżeczko
wrzucam foty dzisiejszych łowów, wózka i łózeczka

Cytat:

mi się podoba, proste ale urokliwe

zapomniałam że dziś finał top model

Synek

Edytowane przez fiazo
Czas edycji: 2013-06-05 o 22:05
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 21:31   #1078
madi82
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz

Cytat:

Ja mam bajanex,julke.Po zlozeniu jest b.stabilne,szczebelki okragle a na krotkich bokach takie plaskie.Jedyna mini wada to ociupinke za krotki blat na polce...ale w sumie nie spada ani nic.

28.07.2013r.
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 21:35   #1079
misiaczka555
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
Mi się podoba myślę, że to będzie dobry zakup
Chciałabym mieć juz ten zakup z głowy
Jutro nasz słynny dłużnik ma nam osobiście przywieźć kasę, No ciekawa jestem jaka będzie kolejna wymowka
Chociaż wolałabym sie pomylić i łóżeczko bym jutro zamówiła, materac i fotel ech....zobaczymy

---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość
Ja mam bajanex,julke.Po zlozeniu jest b.stabilne,szczebelki okragle a na krotkich bokach takie plaskie.Jedyna mini wada to ociupinke za krotki blat na polce...ale w sumie nie spada ani nic.

Madi a co masz na myśli z tym blatem na półce? W sensie co to jest

MAJA🍼

23.08.2013
misiaczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 21:36   #1080
lachryma
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Czy wy też tak macie jakby wam małe wkładało rączki/nóżki w pachwiny? No mnie to aż łaskocze
tak, czasami mam wrazenie, ze mala siega mi raczkami az do uda

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości