|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 16 części mam lipcowo-sierpniowych 2013? | |||
Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013, cz.16 ! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
8 | 13,33% |
Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013, cz.16! |
27 | 45,00% |
Coraz niżej nasze brzuchy, już wychodzą z nich maluchy!- Mamusie VII-VIII 2013 cz.16! |
20 | 33,33% |
jedzcie truskawki i czeresnie dziewczyny bo nie znamy dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! |
2 | 3,33% |
Golcie kapy dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! |
3 | 5,00% |
Głosujący: 60. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1111 |
Rozeznanie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
dzień dobry... witamy się w 35 tyg
![]() ![]() ![]()
#1112 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1113 |
Rozeznanie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
zdradź nam firmę pajacy i śpiochów bo naprawdę są urocze ![]()
#1114 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a przez kogo to??? Przez Lokatorka, niedługo eksmisja ![]() Roxi, dziekuje za opinie klucze i pinokio. Pinokio tez mi sie podobaja. Klucze tylko niektore, bo nie podobaja mi sie wszystkie wzorki. Musze kupic rozpinane w kroczku spiochy bo nie mam a to przeciez batrdzo wygodne. Szukałam w h&m, byłam wczoraj w tesco i jeszcze kiedys gdzies probowałam upatrzec a tu kicha. pajacykow od groma a spiochy zwykle nędza. ----- dzien dooooobry ![]() jakos tak nawet lepiej spałam ![]() ![]() kciuki mocno zaciskam ![]() a ze spraw remontowych to u nas jeszcze dochdza drzwi do sypialni, ktore trzeba zamontowac odrestarurowac itd... drzwi nie bedzie najwyzej, w kibelku sa i starczy ![]() Edytowane przez czarownica1 Czas edycji: 2013-06-06 o 06:34 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1115 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1116 | |||
Zakorzenienie
|
Dzien dobry, u mnie dzis słoneczko i zapowiada sie kolejny bardzo cieply dzien.
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
ciesze sie razem z toba ![]() trzymam ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1117 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() właśnie sobie obejrzałam top model i myślałam wczoraj że to marcela wygra a tu niespodzianka zuza i moim zdaniem się należało wymyśliłam pierwsze zadanie na dziś-wyciągnąć naczynia ze zmywarki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1118 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 07:39 ---------- Poprzedni post napisano o 07:38 ---------- aaaaa u mnie od wtorku 35 tydzien ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1119 |
Zadomowienie
|
Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
Witam sie dziewczyny
![]() Nie mam energii aby Was nadrabiac ![]() ![]() ![]() Milego Wam dnia, ![]() Nie wiem jak ja przetrwam ten dzien, totalny brak energii, do tego przestalam sie ekscytowac tym, ze wkrotce zostane mama, chyba nie dociera to do mnie jeszcze, mam nadzieje, ze nie zaczynam lapac depresji... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1120 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1122 |
Zakorzenienie
|
Ona, dzieki
![]() Idzia, a mnie ktos podpindolił słonce i tylko deszczyk kropi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1123 |
Zakorzenienie
|
witam sie
nie spie od 3.30 bo moje kochane dziecko, najpierw chcialo "siii" pozniej "piciu" pozniej "amu" aby na koniec wolac dobitnie o "bajke" ![]() ![]()
#1124 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1125 |
Zakorzenienie
|
Hej,
ja znowu zła. Już nie mam pojęcia jak to robić, żeby moje dziecko zeszło z szykowaniem się do przedszkola poniżej godziny ![]() ![]() no właśnie nie potraią, a ja jade do szpitala 25km dalej, żeby mnie ktoś potraktował jak człowieka... |
![]() ![]() |
![]() |
#1126 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() I chyba jestem na bierząco ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/kocyk-niemowlecy-c...281039982.html Ja go nabedziesz to daj znac jaki on jest, gruby, cienki, jaki w dotyku? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1129 | ||||||
Zakorzenienie
|
Siema
![]() Nie śpię od 4 ![]() Młody tak mnie nawalał od 4-5 aż się wystraszyłam ![]() A później noga w żebra i śpiiimyyy ![]() No nic, idę nadrabiać. ---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ---------- Nadrobiłam ![]() Cytat:
![]() A mnie niczym nie chcieli poratować ![]() ![]() Nie wiem, kto puścił famę, że kupiłam żółwika, ale to kłamstwo ![]() Cytat:
![]() Super ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie ma co biadolić tylko usiąść i zamawiać ![]() Najtrudniej z wózkiem będzie, reszta to kwestia dnia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1130 |
Zakorzenienie
|
No nie najlepszy.
Jadę do lekarza bo coś mnie podbrzusze pobolewa, mam takie napięcie jakieś. Poza tym do pracy muszę skoczyć bo przedłużenie umowy mam podpisać ![]() Idę się szykować. Później się odezwę. Ale ogólnie mi smutno.
#1131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- od jutra w pepco jakaś wiosenna wyprzedaż jest http://www.pepco.pl/gazetka ja się chyba dziś przejadę zobaczę co dają, tylko muszę się zastanowić do którego jechać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1133 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
Iza ![]() Diablicja ![]() Lilo ![]() Kubulek ![]() Edytowane przez Oliath Czas edycji: 2013-06-06 o 07:57 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1134 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobrY
![]() Guusia: brawa za tygodnie i ładne zakupy ![]() Katherine: brawa za wizytę, tylko to ciśnienie do poprawy Malinka: to wszystko może pójść bardzo szybko,też słyszałam ze waga spada przed porodem Margosia: zanotowane..caly dzień sienie odzywalas to takzakladalysmy ![]() Oliath:hihi no widocznie dużo po głowie mi chodzilas i tak wyszło ![]() Neni:ja ci dorobilam żółwia,ale podobno fajny jest wiec się nie unos ![]() Fiazo: fajnego masz brata ![]() No dobra plan na dzisiaj ambitny ale póki co z poznanie wstałam..pogoda szara ![]() ---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Mela: super ten miły akcent z firmy dzisiejszego dnia.. Misiaczka,oliath: powodzenia na wizytach
#1135 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1136 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzymam kciuki ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1137 |
Zakorzenienie
|
Hej Wam
![]() Poszlam wczoraj spać z ogromnym bólem głowy mimo 2 apapów i o 7 rano pobudka ze względu na ból głowy, więc tabletka poszła w ruch..nic nie dało, to drugą połknęłam przed chwilą, co za koszmar ![]() Jak tak Was czytam to mam wrażenie, że ja należę do innego wątku i tylko podczytuję kobity, które zaraz rodzić zamierzają.. mi się jakoś nie spieszy i mimo, że zaraz zaczynam 35 tydzien to mam wrażenie, że mam jeszcze tyyyyyyyyyyyle czasu ! ![]() Oliath- super, że nocka przespana, a ![]() ![]() Katerine2- ![]() Niunia- ![]() ![]() Mela- uśmiech proszę! ![]() Malinka, karolajn- przepraszam, dopiero potem się zorientowałam jakie faux paus popełniłam i Milenkę z Hanką wczoraj zamieniłam ![]()
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. ![]() ![]() 3470g, 54cm
|
![]() ![]() |
![]() |
#1138 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1140 |
Konto usunięte
|
Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
Hej!
Ja po badaniu TSH. Nawet nie wiecie, jak Wam zazdroszczę ładnej pogody :/ U nas iście angielska, mgła, zimno, mży, masakra. I oczywiście nie spałam od 5, o 6 budzik, o 7 wyjście z domu. Muli mnie jak nie wiem... Czekam na 10, podzwonię po lekarzach, a potem przychodzi tata kończyć ten pokoik. Remont niewielki, ale ja mam już dość. Oliath podziwiam Cię, że Ty tak cały czas coś odnawiasz, ja strasznie nie lubię, jak mam choć jedno pomieszczenie wyłączone z użytku :/ I współczuję Ci dolegliwości, łapie Cię wszystko po kolei i to takie nietypowe rzeczy ![]() Gratki za nowe tygodnie!!! I kciuki za wizyty ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:10.