Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15! - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 16 części mam lipcowo-sierpniowych 2013?
Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013, cz.16 ! 8 13,33%
Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013, cz.16! 27 45,00%
Coraz niżej nasze brzuchy, już wychodzą z nich maluchy!- Mamusie VII-VIII 2013 cz.16! 20 33,33%
jedzcie truskawki i czeresnie dziewczyny bo nie znamy dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! 2 3,33%
Golcie kapy dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! 3 5,00%
Głosujący: 60. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-06, 06:30   #1111
Niunia20
Rozeznanie

Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!

dzień dobry... witamy się w 35 tyg nadal bez łóżeczka pościeli rożka wózka materaca
Stary 2013-06-06, 06:32   #1112
madi82
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Dzień dobry.
Wstaję i Małgosię do przedszkola odwiozę, a potem idę leżeć. Mam na wszystko zlew dzisiaj. Kiepski nastrój.
Mela cos ten tydzien masz skichany...oby nast.byl lepszy.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

28.07.2013r.
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 06:32   #1113
Niunia20
Rozeznanie

Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!

Cytat:
Napisane przez Guuusiaa Pokaż wiadomość
Witamy się z Synusiem w nowym wątku

zdradź nam firmę pajacy i śpiochów bo naprawdę są urocze
Stary 2013-06-06, 06:33   #1114
czarownica1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość
Ja mam bajanex,julke.Po zlozeniu jest b.stabilne,szczebelki okragle a na krotkich bokach takie plaskie.Jedyna mini wada to ociupinke za krotki blat na polce...ale w sumie nie spada ani nic.

ooo, to Madi mozesz w sprawie zapachu łozeczka cos sie wypowiedziec bo juz je masz (pisałam Misiaczce o niepochlebnych opiniach na ten temat), u mnie już po ptokach, bo chyba dzisiaj nasze łozeczko przyjedzie, więc ja już Bajanexu nie kupię

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
ja zaczynam za tydzien sie masowac przed snem

pieknie to brzmi

Cytat:
Napisane przez roxi1980 Pokaż wiadomość
Już więcej nie czytam, idę spać

Kocham Was, ale dziś jesteście spamiary-męczykichy
męczykichy - kojarzy mi sie z moimi rewolucjami jelitowymi zakonczonymi bąkami,
a przez kogo to??? Przez Lokatorka, niedługo eksmisja

Roxi, dziekuje za opinie klucze i pinokio. Pinokio tez mi sie podobaja. Klucze tylko niektore, bo nie podobaja mi sie wszystkie wzorki. Musze kupic rozpinane w kroczku spiochy bo nie mam a to przeciez batrdzo wygodne. Szukałam w h&m, byłam wczoraj w tesco i jeszcze kiedys gdzies probowałam upatrzec a tu kicha. pajacykow od groma a spiochy zwykle nędza.

-----
dzien dooooobry
jakos tak nawet lepiej spałam dziwne, i nawet sprawdzałam czy brzuch mam jeszcze

kciuki mocno zaciskam

a ze spraw remontowych to u nas jeszcze dochdza drzwi do sypialni, ktore trzeba zamontowac odrestarurowac itd... drzwi nie bedzie najwyzej, w kibelku sa i starczy

Edytowane przez czarownica1
Czas edycji: 2013-06-06 o 06:34
czarownica1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 06:34   #1115
madi82
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz

Cytat:
Napisane przez Niunia20 Pokaż wiadomość
dzień dobry... witamy się w 35 tyg nadal bez łóżeczka pościeli rożka wózka materaca
Posciela i rozkiem bym sie nie martwila,ale powoz i lozko to juz bys mogla jakies powoli nabyc

28.07.2013r.
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 06:37   #1116
idzia111
Zakorzenienie

Dzien dobry, u mnie dzis słoneczko i zapowiada sie kolejny bardzo cieply dzien.

Cytat:
Już więcej nie czytam, idę spać

Kocham Was, ale dziś jesteście spamiary-męczykichy

Malinka, mnie czop odszedł ok. 16-17, o 23 zaczęły się bóle co 15 min, a ok. 2 nad ranem dr skurcze na 80-90 kazał przespać (po tym, jak mu brzydko powiedziałam, gdzie ma sobie wsadzić Diphergan.... ). Ok. 16 w sobotę miałam 8 cm i wtedy zaczęli biegać, bo chyba dotarło, że nie będzie jak chciał ordynatror ("cesarka po weekendzie"). A to planowana cesarka była
i to była planowana cc A u ciebie w szpitalu nie potrafia bardziej humanitarnie tych cc robic? Bo u mnie jak jest planowana to idzie sie w umówiony dzien, daja oxy, zeby zaczelo sie i jak tylko pojawia sie pierwsze skurcze to na stół i do dzieła.

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Zolwik super pod wzgledem gwiazdek jesli ktos ma ciemno w nocy i niewysokie sufity. Melodyjki TRAGEDIA, nie radze wlaczac

A nie Perse?
OMG, sexowego ze mna Ci sie zachcialo?

No to jak sie nie ruszylo, skoro sie ruszylo Kobieto, masz skurcze

Sliczny kolor wozia

U mnie KOLEJNA PRZESPANA W CALOSCI NOC, szok
Ale za to stopa bardzo puchnie na wieczor, choc rano jest ok... przez chwile .
Poza tym mam te pokrzywke ciazowa juz po obu stronach OKROPNA... Nie obejdzie sie bez sterydow - dzis internista...
Ide budzic dziecko srednie
za kolejna dobra noc, dobrze, ze napisalas dzi, ze idziesz budzic dziecko, a nie rodzine, bo myślałabym, ze znowu rodzisz

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczątka

Wiecie jakie to przyjemne uczucie wyjść z domu po 12 tygodniach leżenia, po prostu cudowne I nie mówię tu o takim 5 minutowym podjeździe do lekarza i z powrotem, ale to az trwało 30 minut w obie strony Co z tego, że po drodze były tylko drzewa, sady i domy, piękne zielone pagórki, nawet bociana widziałam to co innego niż cały czas ten sam sufit, na którym zna się już wszystkie kropi, pęknięcia. Taka cisza pośród czterech ścian. No a potem w związku z tym, że mąż nie płakał, Franuś mnie usłuchał i był grzeczny i nie bawił się szyjką, podjechaliśmy na lody, ach takie świderki z automatu w polewie, mniam Wsiedliśmy do samochodu je pałaszować i miałam kolejną atrakcję popatrzeć sobie na ludzi jak wchodzą i wychodzą z Biedronki. Normalnie jakbym wygrała na loterii
Aaa i najważniejsze, miałam do zalepienia aż jedną maleńka dziurkę, reszta to sprawa kosmetyczna, której dentystka nie mogła wykonać w ciąży, także nie jest tak źle z moimi zębami jak myślałam A i Mały jak mnie usłuchał, tak siedział cicho aż do nocy i tylko smyrnął od czasu do czasu. Ale dziś już zaczął swoje figle

Teraz lecę nadrobić zanim wstaną spamiary.
super, wiem co czujesz, jak lezalam a potem dostalam pozwolenie na chodzenie to ... slowami nie da sie tego opisac
ciesze sie razem z toba

za kolejne tygodnie

trzymam za wizyty
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 06:38   #1117
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie dziewczątka

Wiecie jakie to przyjemne uczucie wyjść z domu po 12 tygodniach leżenia, po prostu cudowne I nie mówię tu o takim 5 minutowym podjeździe do lekarza i z powrotem, ale to az trwało 30 minut w obie strony Co z tego, że po drodze były tylko drzewa, sady i domy, piękne zielone pagórki, nawet bociana widziałam to co innego niż cały czas ten sam sufit, na którym zna się już wszystkie kropi, pęknięcia. Taka cisza pośród czterech ścian. No a potem w związku z tym, że mąż nie płakał, Franuś mnie usłuchał i był grzeczny i nie bawił się szyjką, podjechaliśmy na lody, ach takie świderki z automatu w polewie, mniam Wsiedliśmy do samochodu je pałaszować i miałam kolejną atrakcję popatrzeć sobie na ludzi jak wchodzą i wychodzą z Biedronki. Normalnie jakbym wygrała na loterii
Aaa i najważniejsze, miałam do zalepienia aż jedną maleńka dziurkę, reszta to sprawa kosmetyczna, której dentystka nie mogła wykonać w ciąży, także nie jest tak źle z moimi zębami jak myślałam A i Mały jak mnie usłuchał, tak siedział cicho aż do nocy i tylko smyrnął od czasu do czasu. Ale dziś już zaczął swoje figle

Cytat:

właśnie sobie obejrzałam top model i myślałam wczoraj że to marcela wygra a tu niespodzianka zuza i moim zdaniem się należało

wymyśliłam pierwsze zadanie na dziś-wyciągnąć naczynia ze zmywarki

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-06, 06:39   #1118
czarownica1
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2

Cytat:
Witajcie dziewczątka

jejku, jakby Cie wypuscili z wiezienia... odbijesz sobie juz niedługo

Cytat:
Dzień dobry.
Wstaję i Małgosię do przedszkola odwiozę, a potem idę leżeć. Mam na wszystko zlew dzisiaj. Kiepski nastrój.

Cytat:
Co do smroodu to wiadomo,na poczatku jak skrecilismy smierdzialo kilka dni,no ale bez przesady,teraz czuc poprostu nowym meblem. Moze zalezy jaki kolor i ile warstw farby....my mamy biel transparentna wiec jest spoko
Maz zbiera sie do pracy i dziwi sie czemu ja nie spie...a mi sie juz nie chce....moze dzis poprasuje....
moze wlasnie dlatego ze ta biel? ja chcialam bejcowanie i lakierowane i moze ta bejca tak capiła ludziom?

---------- Dopisano o 07:39 ---------- Poprzedni post napisano o 07:38 ----------

aaaaa u mnie od wtorku 35 tydzien
Stary 2013-06-06, 06:40   #1119
jakierka
Zadomowienie

Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!

Witam sie dziewczyny
Nie mam energii aby Was nadrabiac Wczoraj po pracy ledwie dotarlam do domu, caly wieczor przelezal w lozku, do tego zgaga.. Czytalam Was w telefonie, ale nic do mnie nie docieralo o czym piszecie Teraz juz w drodze do pracy z nadzieja, ze szybko minie ten dzien. Chyba bede na biezaco ze spamem jak tylko pojde na urlop
Milego Wam dnia, dla wizytujacych i brawa za nowe tygodnie...
Nie wiem jak ja przetrwam ten dzien, totalny brak energii, do tego przestalam sie ekscytowac tym, ze wkrotce zostane mama, chyba nie dociera to do mnie jeszcze, mam nadzieje, ze nie zaczynam lapac depresji...

Stary 2013-06-06, 06:41   #1120
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
Pięcioraczki niezły apartament miały.... kurcze a ja narzekam, że mi z moim ciężko, że kręgosłup mnie boli... a mam 1/5 zawartości i może 1/4 wielkości

Która za Szanownych Brzuchatek kupowała śpiochy Ewa Klucze?
Jakby co proszę o wyczerpującą odpowiedz, czy:
kolory są wsciekłe czy stonowane? (lapek mi przekłamuje a nie mam możliwości podłaczyć dużego sprzętu)... u jakiego sprzedawcy najlepiej kupić, czy są dobre jakościowo?
Z góry dziękuję!
ja kupowałam Kolory raczej są stonowane, pastelowe, delikatne. Jakość według mnie dobra, po praniu i prasowaniu nic sie z nimi nie stało Fajn e w dotyku. Jedyne co mnie drazni, to sztywna metka

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
Hej

Witam się dosyć późno dzisiaj, ale grunt, że witam
Zaraz idę Was przelecieć i nacytować, powiem tylko, że na wizycie p. ginekolog stwierdziła, że jeżeli chodzi o szyjkę dalej dużo leżeć, ale że jest pod jednym względem lepiej- że Bezik juz tak bardzo nie napiera główką na nią i przesunął się trochę wyzej posłuchała tętna malucha, dała skierowania na badania.. no i za tydz juz jestem u mojego gina prywatnie, a do niej ide za 2 tygodnie na kontrole szyjki+ zeby mi zrobiła gbs.. jednak duzo kasy mi odeszło przez całą ciąże na te badania jak tak patrze na cenniki, masakra
dobrze, ze juz lepiej, ale oszczedzaj sie dalej

Cytat:
Napisane przez Ewusia709 Pokaż wiadomość
Dotarła nasza huśtawka dla Tymusia

Niestety jest rozebrana na drobne części i TŻ mi tu marudzi, że będzie ją do wieczora składał. Ale dzielnie walczy z tymi wszystkimi rurkami.
Cała tapicerka nie ma śladów użytkowania i pięknie pachnie dziecięcym proszkiem. Dostaliśmy dodatkwo dużą maskotkę pieska w niebieskim kubraczku gratis

Jestem zadowolona z zakupu
to macie kolejną 'zabawke' oby Wam jak najlepiej służyła

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
ja też tak mam dzisiaj....
Siedzę i rycze bez powodu, czuje sie najnieszczesliwsza kobieta na świecie i okropny smutek w sercu
Nie mam powodu dla którego mogłoby tak być, nawet pogoda piękna u nas. A ja wyje
i jak dzisiejsze sapomoczucie?

Cytat:
Napisane przez cynamon_owa Pokaż wiadomość
Zaraz postaram się Was nadrobić i z góry przepraszam, że tak od siebie zaczynam ale dzisiaj mieliśmy usg i Młody orientacyjnie waży 2,5kg
Mam nakaz leżenia w łóżku bo zaczęły mi się skurcze porodowe- mamy wytrzymać 2-3 tygodnie jeszcze Moje wyniki bez szału ale najważniejsze, że z Adasiem jest ok
Już niedługo i bedziesz tulic Maleństwo A skurczy bardzo współćzuje, wiem jakie mogą byc bolesne.

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
Jestem po wizycie.

Adaś waży między 1400 a 1700 gram, czyli ładnie sobie przybrał serduszko ładnie bije, wyniki wszystkie git, pessar trzyma, z szyjką nic się nie dzieje. A ja przekroczyłam już 70 kg ale w doopie to mam, najważniejsze, że rośnie i ma się dobrze.
Ułożony jest posladkowo, ale pani doktor mówi, że spokojnie ma jeszcze czas, żeby się przekręcić.
za udana wizyte

Cytat:
Napisane przez malinka0525 Pokaż wiadomość
Wróciłam z wizyty. Porodu nie będzie Ginka powiedziała że na razie nic nie wskazuje na to aby akcja porodowa niebawem się zaczęła A takie miałam nadzieje Tym bardziej, że na ktg wychodziły mi dość częste skurcze i były lekko bolesne (jak na @). Skurcze dochodziły nawet do ponad 50% czy jak to tam się liczy.

Mała waży 3300g Przez półtora tygodnia przytyła pół kilo Urodzę jakiegoś kolosa A ja za to schudłam Ostatnio półtora tygodnia temu ważyłam 63,9kg, a dziś 63,6kg Wiem, że to nie wiele ale dla mnie to sama radość
Milenka widocznie chce wyjść tak jak ma zapowiedziane w terminie

Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość
To ja tylko rozwieję wątpliwości:
Dzień dobry, cześć i czołem!

Pytacie skąd się wziąłem .

Jestem wesoły Romek,

mam na przedmieściu domek,

a w domku światło, woda, gaz !

Powtarzam zatem jeszcze raz !

NIE RODZĘ W TYM MIESIĄCU!

Nic mnie nie kuje, nic mnie nie boli, nic mi nie twardnieje, nic mi nie odchodzi... Tak sobie po prostu spaceruje i dalej nic

---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

Dobranoc
przyjelismy to do wiadomości

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 06:41   #1121
fiazo
Zakorzenienie

mocne za wizyty

Synek

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-06, 06:43   #1122
czarownica1
Zakorzenienie

Ona, dzieki

Idzia, a mnie ktos podpindolił słonce i tylko deszczyk kropi
Stary 2013-06-06, 06:45   #1123
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

witam sie

nie spie od 3.30 bo moje kochane dziecko, najpierw chcialo "siii" pozniej "piciu" pozniej "amu" aby na koniec wolac dobitnie o "bajke"po 5 zgonilam juz TZ do niej, a teraz juz od prawie godziny jest w zlobku - ja zaraz spadam spac, bo poprostu niewyrobka. Ponadto w zlobku info ze w sierpniu nieczynny, wiec mam mega dylemat bo liczylam ze jednak w lipcu, TZ pojdzie na zwolnienie jak urodze i by mi bylo latwiej, a tak caly sierpien z dwojka dzieciakow - nie wiem jak ogarne. Bede ja podrzucac do rodziny i juz

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 06:51   #1124
ona8686
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz

Cytat:
Napisane przez Guuusiaa Pokaż wiadomość
Witamy się z Synusiem w nowym wątku

Dziś zaczynamy 32 Tydzień!

Dodatkowo jesteśmy po wizycie i synuś waży już prawie 2500 więc jak tak dalej będzie rósł to urodzę duuuuużego chłopa no i wg wielkości z USG mamy 34 tydzień

Wyniki krwi nie za ciekawe ale dostałam leki i mam nadzieję że się poprawi

Jesteśmy po końcowych zakupach wyprawkowych synka i złożyliśmy łóżeczko
wrzucam foty dzisiejszych łowów, wózka i łózeczka
za wizyte
za wyprawke, wozek ma bardzo fajny kolor
za tydzien

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
Idę w kime bo jutro z rana wybywam do lekarza, mam nadzieje ze zdążę do pracy potem.....

prosze o kciuki bo jutro wizyta u diabetologa boje sie jak cholera, tylko czego

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
Ja też zaraz lecę. Dziś od rana boli mnie udo w którym miałam 1,5 roku temu zakrzepice:-( nie ma tragedii, ale trochę się martwię... Z drugiej strony jestem na zastrzykach, więc powinno być ok... Może to kwestia pogody, albo chodziłam za dużo wczoraj... Sama nie wiem.
I jak dzisiaj noga?

Cytat:
Napisane przez Katerine2 Pokaż wiadomość

Wizyta szybka 5 minutowa. Cisnienie wysokie 152\85 i lekarz stwierdzil ze zaszalalam z tym cisnieniem na co ja mu mowie ze tesciowa mi je podniosla godzine wczesniej i troche z nim pogadalam o sytuacji w jakiej sie znajduje - ot tak dla oczyszczenia duszyczki musialam a ze akurat on sie napatoczyl to coz

Po badaniu na samolocie i zbadaniu serduszka niuni na lezance stwierdzil ze wszystko idealnie nie pytalam o wage laleczki, a szkoda.
za wizyte, kg prosze sie nie przejmowac

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
dzisiaj rozpoczynam 37 t.c coraz bliżej świeta [/SIZE][/B][/COLOR]

Cytat:

Poza tym mam te pokrzywke ciazowa juz po obu stronach OKROPNA... Nie obejdzie sie bez sterydow - dzis internista...
za kolejna przespana nocke i niech juz takie beda do konca

---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ----------

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
mój synek jest wredny, chciałam nakręcić filmik jak skacze, i co nastawiałam to on się uspokajał, ostatecznie w aparacie padła bateria i nic nie nagrałam, a ten teraz skacze mi w brzuchu
alez te dzieciaki sa przewrotne, potem bedziemy chciały aby było cicho a one sie beda drzec

Cytat:
Dzień dobry.

Cytat:
na zakup masz jeszcze czas

Franuś
Stary 2013-06-06, 07:02   #1125
roxi1980
Zakorzenienie

Hej,
ja znowu zła. Już nie mam pojęcia jak to robić, żeby moje dziecko zeszło z szykowaniem się do przedszkola poniżej godziny Przecież jak PRZED będę musiała dwoje ogarnąć, to sobie w łeb palnę

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
i to była planowana cc A u ciebie w szpitalu nie potrafia bardziej humanitarnie tych cc robic? Bo u mnie jak jest planowana to idzie sie w umówiony dzien, daja oxy, zeby zaczelo sie i jak tylko pojawia sie pierwsze skurcze to na stół i do dzieła.
no właśnie nie potraią, a ja jade do szpitala 25km dalej, żeby mnie ktoś potraktował jak człowieka...

roxi1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 07:02   #1126
ona8686
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
super, wiem co czujesz, jak lezalam a potem dostalam pozwolenie na chodzenie to ... slowami nie da sie tego opisac
ciesze sie razem z toba

za kolejne tygodnie

trzymam za wizyty
chociaz jedna mnie rozumie

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
jejku, jakby Cie wypuscili z wiezienia... odbijesz sobie juz niedługo
moze wlasnie dlatego ze ta biel? ja chcialam bejcowanie i lakierowane i moze ta bejca tak capiła ludziom?

---------- Dopisano o 07:39 ---------- Poprzedni post napisano o 07:38 ----------

aaaaa u mnie od wtorku 35 tydzien
oj odbije odbije, zanim urodze musze jeszcze odwiedzic mc, ch, wybrac sie do kina, obejsc wszystkie sklepy w miescie, zjesć wielgachna pizze, lody z włoskie (tych moze byc duzo) i obżrec sie czeresniami

Cytat:
Napisane przez jakierka Pokaż wiadomość
Witam sie dziewczyny
Nie mam energii aby Was nadrabiac Wczoraj po pracy ledwie dotarlam do domu, caly wieczor przelezal w lozku, do tego zgaga.. Czytalam Was w telefonie, ale nic do mnie nie docieralo o czym piszecie Teraz juz w drodze do pracy z nadzieja, ze szybko minie ten dzien. Chyba bede na biezaco ze spamem jak tylko pojde na urlop
Nie wiem jak ja przetrwam ten dzien, totalny brak energii, do tego przestalam sie ekscytowac tym, ze wkrotce zostane mama, chyba nie dociera to do mnie jeszcze, mam nadzieje, ze nie zaczynam lapac depresji...

nie nadrabiaj, badz na bierzaco I usmiechnij sie, zjedz batona w czekoladzie

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
witam sie

nie spie od 3.30 bo moje kochane dziecko, najpierw chcialo "siii" pozniej "piciu" pozniej "amu" aby na koniec wolac dobitnie o "bajke"po 5 zgonilam juz TZ do niej, a teraz juz od prawie godziny jest w zlobku - ja zaraz spadam spac, bo poprostu niewyrobka. Ponadto w zlobku info ze w sierpniu nieczynny, wiec mam mega dylemat bo liczylam ze jednak w lipcu, TZ pojdzie na zwolnienie jak urodze i by mi bylo latwiej, a tak caly sierpien z dwojka dzieciakow - nie wiem jak ogarne. Bede ja podrzucac do rodziny i juz
a myslalam, ze na koniec dopitnie zawoła "kupa"

I chyba jestem na bierząco moge zająć sie czyms innym.

Franuś
Stary 2013-06-06, 07:12   #1127
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
witam sie

dasz radę

Synek
Stary 2013-06-06, 07:13   #1128
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
zobaczcie jaki piękny kocyk.... muszę go mieć
http://archiwumallegro.com.pl/bobas+...448815225.html

jutro wyślę rodzicielkę do sklepu
tu jest ten kocyk
http://allegro.pl/kocyk-niemowlecy-c...281039982.html
Ja go nabedziesz to daj znac jaki on jest, gruby, cienki, jaki w dotyku?

Franuś
Stary 2013-06-06, 07:29   #1129
Neni1984
Zakorzenienie

Siema

Nie śpię od 4
Młody tak mnie nawalał od 4-5 aż się wystraszyłam
A później noga w żebra i śpiiimyyy

No nic, idę nadrabiać.

---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ----------

Nadrobiłam

Cytat:

No to brawa za nockę

A mnie niczym nie chcieli poratować Dziady! Trzymam kciuki żeby Tobie chociaż przepisali coś na tę wysypkę

Nie wiem, kto puścił famę, że kupiłam żółwika, ale to kłamstwo
Cytat:
Witajcie dziewczątka

Ojej, ale miałaś radochę
Super
Cytat:
Dzień dobry.

Cytat:

Nie ma co biadolić tylko usiąść i zamawiać
Najtrudniej z wózkiem będzie, reszta to kwestia dnia
Cytat:
Napisane przez jakierka Pokaż wiadomość
Witam sie dziewczyny

Cytat:
witam sie

Fajnie, że masz taką możliwość w ogóle
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-06, 07:35   #1130
mela1234
Zakorzenienie

Cytat:
Mela cos ten tydzien masz skichany...oby nast.byl lepszy.
No nie najlepszy.
Jadę do lekarza bo coś mnie podbrzusze pobolewa, mam takie napięcie jakieś. Poza tym do pracy muszę skoczyć bo przedłużenie umowy mam podpisać (pozytywny akcent tego tygodnia).
Idę się szykować.
Później się odezwę. Ale ogólnie mi smutno.
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 07:38   #1131
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
No nie najlepszy.
Jadę do lekarza bo coś mnie podbrzusze pobolewa, mam takie napięcie jakieś. Poza tym do pracy muszę skoczyć bo przedłużenie umowy mam podpisać (pozytywny akcent tego tygodnia).
Idę się szykować.
Super
Stary 2013-06-06, 07:48   #1132
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
No nie najlepszy.
Idę się szykować.
oraz za miły akcent od firmy

---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ----------

od jutra w pepco jakaś wiosenna wyprzedaż jest
http://www.pepco.pl/gazetka

ja się chyba dziś przejadę zobaczę co dają, tylko muszę się zastanowić do którego jechać

Synek
Stary 2013-06-06, 07:56   #1133
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
a tak caly sierpien z dwojka dzieciakow - nie wiem jak ogarne. Bede ja podrzucac do rodziny i juz
Eve, przyzwyczajaj sie, nie tylko caly sierpien, ale cale zycie prawie z dwojka...
Cytat:
Hej,
ja znowu zła. Już nie mam pojęcia jak to robić, żeby moje dziecko zeszło z szykowaniem się do przedszkola poniżej godziny Przecież jak PRZED będę musiała dwoje ogarnąć, to sobie w łeb palnę
Chlopię, a tyle czasu potrzebuje? Juz Ci mowie: budzenie 6.15, wlaczamy Mini Mini i sniadanko uprzednio przygotowane przed nos, potomek je do 6.30 (jak nie zje - trudno, zje w przedszkolu ), nastepnie natychmiast zeby/buzia i truchtem do mamy sie ubrac, u mnie jeszcze dochodzi plecenie dobieranego, ale Ty nie musisz (... jeszcze ), wiec na oko mi wychodzi z kurtka i butami 40 minut naciagane . U nas jest 45, osiagnelam juz kosmiczna wprawe w czesaniu
Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
A mnie niczym nie chcieli poratować Dziady! Trzymam kciuki żeby Tobie chociaż przepisali coś na tę wysypkę
Moze dlatego Neni, ze u mnie to nie jest zwyczajna pokrzywka, ktora przejdzie, tylko ciazowa pokrzywka III trymestru, ktora nieleczona sterydami powoli pokryje mnie cala oprocz chyba dloni, buzi i sluzowek... wiesz co, masakrycznie mi sie pogarsza, to wyglada mniej wiecej jak w zalaczniku - nie bable czy wysypka tylko wielkie plamy zywoczerwone (tylko ze na zdjeciu jest akurat ramię - z grafiki google, swojego brzusia nie dam, bo mi niedobrze na sam widok ). Ok, ide na ta wizyte, poprosze kciuki, bo strasznie sie boje sterydow i tego, co robia ze skora................
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 11.jpg (11,2 KB, 22 załadowań)
Kubulek

Edytowane przez Oliath
Czas edycji: 2013-06-06 o 07:57
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 08:01   #1134
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Dzień dobrY

Guusia: brawa za tygodnie i ładne zakupyno i wagabardzo sluszna maleństwa!

Katherine: brawa za wizytę, tylko to ciśnienie do poprawy

Malinka: to wszystko może pójść bardzo szybko,też słyszałam ze waga spada przed porodem

Margosia: zanotowane..caly dzień sienie odzywalas to takzakladalysmy

Oliath:hihi no widocznie dużo po głowie mi chodzilas i tak wyszło)

Neni:ja ci dorobilam żółwia,ale podobno fajny jest wiec się nie unos

Fiazo: fajnego masz brata)

No dobra plan na dzisiaj ambitny ale póki co z poznanie wstałam..pogoda szara(oddawać słońce!

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ----------

Mela: super ten miły akcent z firmy dzisiejszego dnia..

Misiaczka,oliath: powodzenia na wizytach

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 08:01   #1135
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609
Konto usunięte

Cytat:
TESO - postaram się jutro, dla Ciebie, tylko męża poproszę, żeby go przywlókł z piwnicy ok???
dzięki Kochana jak by się udało to by było już coś
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 08:03   #1136
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:

Moze dlatego Neni, ze u mnie to nie jest zwyczajna pokrzywka, ktora przejdzie, tylko ciazowa pokrzywka III trymestru, ktora nieleczona sterydami powoli pokryje mnie cala oprocz chyba dloni, buzi i sluzowek... wiesz co, masakrycznie mi sie pogarsza, to wyglada mniej wiecej jak w zalaczniku - nie bable czy wysypka tylko wielkie plamy zywoczerwone (tylko ze na zdjeciu jest akurat ramię - z grafiki google, swojego brzusia nie dam, bo mi niedobrze na sam widok ). Ok, ide na ta wizyte, poprosze kciuki, bo strasznie sie boje sterydow i tego, co robia ze skora................
Mi się nie roznosiosło, ale wyglądało podobnie
Trzymam kciuki
Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
Neni:ja ci dorobilam żółwia,ale podobno fajny jest wiec się nie unos
A ja już się zdążyłam unieść i ... opaść
Stary 2013-06-06, 08:03   #1137
enlevee
Zakorzenienie

Hej Wam

Poszlam wczoraj spać z ogromnym bólem głowy mimo 2 apapów i o 7 rano pobudka ze względu na ból głowy, więc tabletka poszła w ruch..nic nie dało, to drugą połknęłam przed chwilą, co za koszmar jak nie wzięłabym zadnej tabletki to by mnie bolała przez 3 następne dni, no mam nadzieję, że ustąpi.
Jak tak Was czytam to mam wrażenie, że ja należę do innego wątku i tylko podczytuję kobity, które zaraz rodzić zamierzają.. mi się jakoś nie spieszy i mimo, że zaraz zaczynam 35 tydzien to mam wrażenie, że mam jeszcze tyyyyyyyyyyyle czasu !

Oliath- super, że nocka przespana, a trzymam, zeby internista pomógł coś na to czerwone dziadostwo. Swoją drogą jak się miewa dziad? chyba lepiej, bo nie pisałaś żeby jakoś dokuczał? Mam nadzieję !

Katerine2- za wizytę!

Niunia- za tydzien.. ja nie mam ani wózka, ani łóżeczka ani miliona innych rzeczy, więc nie jesteś sama

Mela- uśmiech proszę!

Malinka, karolajn- przepraszam, dopiero potem się zorientowałam jakie faux paus popełniłam i Milenkę z Hanką wczoraj zamieniłam
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 08:09   #1138
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
No nie najlepszy.
Idę się szykować.

Cytat:
nie wyglada to zbyt ciekawie

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
No dobra plan na dzisiaj ambitny ale póki co z poznanie wstałam..pogoda szara(oddawać słońce!
ja nie mam slonca za to moge oddac kilka chmurek

Franuś
Stary 2013-06-06, 08:17   #1139
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
mocne

Synek
Stary 2013-06-06, 08:23   #1140
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!

Hej!

Ja po badaniu TSH. Nawet nie wiecie, jak Wam zazdroszczę ładnej pogody :/ U nas iście angielska, mgła, zimno, mży, masakra.

I oczywiście nie spałam od 5, o 6 budzik, o 7 wyjście z domu. Muli mnie jak nie wiem...
Czekam na 10, podzwonię po lekarzach, a potem przychodzi tata kończyć ten pokoik. Remont niewielki, ale ja mam już dość.
Oliath podziwiam Cię, że Ty tak cały czas coś odnawiasz, ja strasznie nie lubię, jak mam choć jedno pomieszczenie wyłączone z użytku :/
I współczuję Ci dolegliwości, łapie Cię wszystko po kolei i to takie nietypowe rzeczy Ale już bliziutko.

Gratki za nowe tygodnie!!!
I kciuki za wizyty

ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości