|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części | |||
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 1,96% |
Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają. |
22 | 43,14% |
Mamusi kochany maluszku, zostań jeszcze w moim brzuszku. |
5 | 9,80% |
Tamta leży, inna biega, do porodu czas ucieka. |
2 | 3,92% |
Chociaż czas ucieka, niech maluszek do terminu grzecznie w brzuszku czeka. |
5 | 9,80% |
Okrąglutkie mamy brzuszki, lecz to nie czas na maluszki! |
16 | 31,37% |
Głosujący: 51. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4441 | |
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają, mamy IX-X 2013, cz.
Cytat:
![]()
09 października 2013 18:45 Ninka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4442 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają, mamy IX-X 2013, cz. VIII
Cytat:
![]() Cytat:
![]() teraz ojciec tez prywatnie poszedl na rezonans bo tez problem z plecami, a czekac na nfz musialby w nieskonczonosc teraz. ja do lekarza na nfz chodze tylko do rodzinnego, tzn chodzilam, bo po akcji w 9 tc kiedy mialam zapalenie spojowek i ostre zapalenie zatok lekarz nie chcial mnie przyjac! a mial zasrany obowiazek, to wolal na mnie ryja wydrzec ze ma tyle pacjentow i nie bedzie siedziec w pracy w nieskonczonosc. sliczne ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4443 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają, mamy IX-X 2013, cz.
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4444 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają, mamy IX-X 2013, cz. VIII
Cytat:
czekolada podnosi cukier natychmiastowo i szybko zaraz spada, to cukier prosty wiec jest szybko uwalniany i spalany. truskawki np mi w ogole cukru nie podnosza ![]() a jesz normalnie czy zaczelas juz stosowac sie jakos do diety ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4445 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają, mamy IX-X 201
Cytat:
![]()
![]() |
#4446 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają, mamy IX-X 2013, cz.
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4447 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4448 |
Zakorzenienie
|
cukrzyca niestety przebiegla, jednego dnia wyniki super drugiego sie sypia :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#4449 |
Raczkowanie
|
Mierzyłam po godzinie i po dwoch od posiłku. A posiłki jadłam normalne takie jak co dzień. ja ogólnie jem sporo warzyw, nabiału, troche słodkiego, więc diety tak bardzo nie zmieniłam.
#4450 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4451 |
Raczkowanie
|
Dlatego właśnie poprosze lekarza o recepte na te paski i pomierze sobie do wizyty u diabetologa. Przynajmniej babka będzie miała już jakiś ogląd sytuacji.
#4452 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4453 |
Zakorzenienie
|
patrzylam sobie właśnie na 1 strone i dużo mamy Mamuś zaginionych...;/
i takie miałam przemyslenie, ciekawe czy przy porodach duzo płci się zmieni;p chociaż nikomu tego nie życe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4454 |
Wtajemniczenie
|
Dziendoberek kochane
![]() Ale piekny dzien sie zapowiada.U Was tez? Wogole wczoraj bylam w Szczecinie i troche łaziłam...Wspominam to jako masakre...Nie dosc ze na kazdym kroku chciało mi sie siusiac to jeszcze stopy spuchły mi do tego stopnia ze buciki zaczeły cisnąc...Jak wrociłam do domu to wogole była męka...Wszystko koszmarnie bolało-krzyz,kręgosłup,pachwiny, nogi...A wiec juz w tej mojej ciazy nigdy więcej takich wypadow na miasto...nastepny to chyba dopiero wspolnie z Lilką bedzie ![]() Jutro mam wizyte.Ciekawe czy zrobi Usg.Ostatnio jak bylo robione to Lila juz ponad 1 kg wazyła.. Wiecie co..mam ciagle głupią schize ze sie okaze ze Lila to chłopak...Kurcze nie chcialabym juz takiej niespodzianki...Pozniej skroce filmik z Usg i poprosze Was abyscie to Wy ocenily co tam widac.Bo ja niby widze tam cipcie no ale wiecie-nigdy nic nie wiadomo... Poki co zycze milego dzionka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4455 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sumie widze ze maja takie same wymiary ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- Cytat:
![]() no, a ty chyba powtarzalas glukoze po pierwszym wyniku tak? jak tak to juz raczej nie ma mowy o pomylce:/ ale grunt zeby miec pod kontrola. jak bedziesz miala ladne wyniki to moze bedziesz sie musiala mierzyc 3 razy dziennie i to nawet co dwa dni. poczekaj co ci lekarz powie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4456 |
Raczkowanie
|
Też lecę pod prysznic...
mam nadzieję, że uda mi się do was wrócić a jak nie to od razu życzę milego dnia! |
![]() ![]() |
![]() |
#4457 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ale to fakt kołyska na bank stabilniejsza, jak mój Alek pójdzie po Tatusiu i Mamusi to długo w tym koszu nie posiedzi bo go złamie:d haha ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- w ogóle jak wyjdzie mi z tym mieszkaniem co mówiła, a Tato mi wczoraj mówił, że tak to lipiec sierpnien bede miala zajezdnie, juz sie boje, malowanie... nowe meble wszytsko bede musiala ogranac w 2 miesiace, mam nadzieje, ze chcociaz porod szybko pojdzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4458 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#4459 | |||||||
Zakorzenienie
|
Ojej,ale dzisiaj późno wstałam! Szoking
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
U mnie calutka rodzina, łącznie z osobami starszymi i dziećmi chodzi prywatnie. Więc sorki,ale jakoś obce osoby mnie mało interesują.My bulimy i nic z tego nie mamy. Tyle dobrze,że chociaż poród będzie za to. Bo tak to ja nigdy w szpitalu nie byłam i na to nawet też mi nie szło. Słitttttttttt ![]() ![]() ![]() Cytat:
Ja po śniadanku, pomyślę o jakiejś kawce. 3 w 1 piję w dużą ilością mleka, sikacz to,ale lubię ![]()
![]() |
#4460 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4461 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny mam ogromną prośbę, widzę, że na 1 stronie są wyprawki dla dziecka ale takie strasznie ogólne, a wiem, że niektóry z Was miały swoje albo z neta wyprawki,czy w exelu, czy mogłabym prosić o taką liste?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4462 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i wyniki z glukometru maja margines bledu 15%! wiec to duzo. wiarygodny wynik to z pobrania krwi obwodowej z zyly. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4463 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też chcę takiego szefa ![]() Ja bryczka dojdzie to koniecznie wrzuć zdjęcia ![]() Cytat:
![]() Boska ta kołyska ![]() Wszystkie je macie takie ładne,że i ja chyba skuszę się na zakup takiej ![]() Cytat:
![]() Witam z rana! Miałam dziś spać do upadłego, ze względu na to że nie ma Majusi a tu ![]() Najpierw o 7.30 zadzwoniła mama bo zapomniała, że nie muszę wstawać a chwilkę później kurier że będzie z przesyłką ok.12tej. Z tego to akurat bardzo się cieszę ![]() ![]() Idę coś wszamać, i na kawkę.
![]() |
#4464 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4465 |
Wtajemniczenie
|
Odp: Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają, mamy IX-X 2013, cz. VIII
Jakie nudy. .. jeszcze 40 minut... myślałam że mi zmierzą po godz a tu nic...:p zrobiłam z ciekawości glukometrem
![]() ![]()
09 października 2013 18:45 Ninka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4466 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No a powiedz-miałaś robione 3 d?Widziałaś tam siurkę?A lekarz mówił,że na 100%? Ja niby widziałam,mąż też widział i oboje widzieliśmy DOKŁADNIE nawet na 2d,ale pewnie zawsze będę mieć obawy,czy aby coś się nie zmieniło ![]() Cytat:
Nooo oby tak zostało ![]() Nena trzymam kciuki za Twoją glukozę ![]() Bajka to skoro wychodzą Ci takie niskie wartości to jak stwierdzili cukrzycę?
![]() |
#4467 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() To jest link do filmiku z Usg.Proszę powiedzcie ze widzicie tam cipcie ![]() http://www.youtube.com/watch?v=U1iWr...ature=youtu.be Lekarka powiedziała ze dziewczynka..ja głupia nie zapytałam czy widzi to na 100%...Mi sie osobiscie wydaje ze cipcia tam jest aczkolwiek wolalabym jeszcze Was prosic o opinie..Tyle sie czyta o pomyłkach lekarzy jesli chodzi o płec..Juz sie przyzwyczaiłam do mysli ze bedzie Lilka i nie chcialabym tego zmieniac... Edytowane przez policzanka Czas edycji: 2013-06-06 o 09:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4468 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4469 |
Zakorzenienie
|
moja współleżąca ogląda trudne sprawy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4470 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:12.