![]() |
#4771 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() roznie, najczesciej co 1,5 - 2 godz ![]() Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4772 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() A Ewcia nawet na spacerach nie chce spać także no... ![]() Cytat:
![]() Znowu ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moja mnie dzisiaj tak szczypie, że chyba będę cała w sińcach. A w nocy myślałam, że zejdę z bólu jak z prawego cycka jadła, a lewego z całej siły złapała i uszczypła ![]() Różnie, co 1-2h. Choć jak ma histeryczno-jojczący dzień to mam wrażenie, że non stop wisi na cycku. Pociumka i się tuli. Cytat:
![]() Dziewczyny padam dzisiaj z nóg. Nocka taka sama jak wczorajsza. Nie wiem jak tej mojej Maliźnie pomóc z tym spaniem. A jak jeszcze raz usłyszę, że dziecko przyzwyczaiłam, żeby spało przy cycku to będę bić! Jak ja się boję oddychać jak Ona mi w końcu uśnie, nie mówiąc o odkładaniu bo się od razu budzi. Mam tylko nadzieję, że to chwilowe ![]() Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i szczepienia. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4773 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Cytat:
![]() Napewno to chwilowe ![]() Dziewczyny kiedy ma w końcu wejść ta ustawa o ten roczny macierzyński??? Te 4 tyg kończą mi się 30 czerwca. Nie chcę żeby mi to przepadło,kurka...... :/
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-06-06 o 14:06 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4774 |
Zakorzenienie
|
Bokeh, zarąbista reklama
![]() ![]() ![]() ![]() Możecie mówić mi mistrzuniu - zawiązałam z Pietraszkiem plecaczek!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Silver, 17 czerwca wchodzi ![]() Sylwia, kciuki za szczepienie ![]() Już mi lepiej ![]()
#4775 | |
Zakorzenienie
|
Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Cytat:
U mnie jest tak samo, Yae jest caly czas piersia karmiona a tesciowa non stop mnie pyta, czy pokarm mam. Raz jej odpowiedzialam, ze Yae powietrzem zyje, to juz nie pyta. Niby to z troski w jej przypadku, ale do pasji mnie tym doprowadzala. Poszlismy z tz i jego kumplem na kolacje. Odzylam, juz mi pipidowo niestraszne! A jutro w poludnie wracamy na weekend do siebie. Bede akumulatory ladowac |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4776 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I cieszę się że już ok z kp. Cytat:
![]() U nas zwykle co 2-3 godziny, w nocy co 3-3,5. Ja Cię zauważyłam, odniosłam się nawet tylko dopiero teraz niedawno bo wcześniej mnie nie było ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() I jeszcze: fewciu kciuki za wizytę bioderkową. O 18 będę trzymać jeszcze mocniej ![]() silver - pytałaś o co się ścięłam z mężem. On ostatnio ma trochę nadgodzin i nie pracuje 8 godzin dziennie tylko 10-12. Zawsze w weekendy zabierał rano młodego a ja mogłam pospać. W tą sobotę i niedzielę ja wstawałam o 5 ale ok, szkoda mi go było bo widziałam że zmęczony. No ale wczoraj mówię mu żeby ululał Igorka bo trze już oczka a mi ręce odpadają i zmęczona jestem, to on mówi że też jest zmęczony ale jutro wstanie z nim rano bo pewnie 0 5 się obudzi a do pracy dopiero o 6:30 wychodzi. Myślę sobie ok, widzę że oczy mu się zamykają i drzemie na kanapie to go wygoniłam do sypialni i zasnął o 19! A dzisiaj co? Oczywiście ja musiałam wstać o 5. Na początku nie widział problemu i argumentował że zmęczony i że ja zobaczę jak to jest jak wrócę do pracy. Powiedziałam że spał od 19 i nie zrobiłoby mu różnicy czy wstał o 6 czy wstałby o 5 i że ja od 5 miesięcy wstaję w nocy na karmienia i chyba nie zdaje sobie sprawy jak to jest taka noc rozbita i po moim powrocie do pracy to się nie zmieni i nadal będę miała rozbite nocki. To później zmienił gadkę, zaczął przepraszać i stwierdził że mogłam go na siłę obudzić i kazać się zająć młodym. Tylko że jak Igi się wiercił w łóżku i piszczał to on tylko popatrzył i się odwrócił plecami. I teraz sama nie wiem czy mam rację bo wielu tatusiów wcale nie zabiera dziecka z sypialni w weekendy żeby mama mogła pospać a mój bardzo często i wieczorami się zajmuje nim dużo... Obrączki mamy takie: http://www.apart.pl/files/cbiz_img/img_prod126_0_m.jpg Nadrobiłam a mój golasek dalej śpi ![]()
![]() |
#4777 |
Zakorzenienie
|
Hmm
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4778 |
Zakorzenienie
|
Fewcia, Bozena jakas, nazwiska nie pamietam
![]() My dostalismy "gratis" do wozka babybjorn, ale to chyba tez wisiadlo.. o taki cos mniej wiecej http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:A...atfvkcbXLd8jUV |
![]() ![]() |
![]() |
#4779 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój nie zabiera co argumentuje, że nie ma gdzie, ale idę w zakład że na nowym mieszkaniu też nie zabierze, bo jak np na weekend jesteśmy u teściowej to ma gdzie, a nie weźmie, ba, on śpi ja z młodym tańcuje a przypominam że pracuje 8 godzin bez dodatków. Igi uroczy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4780 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Taaa, jesteś bardzo miła ale taka jest prawda ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4781 | ||
Wtajemniczenie
|
Że to moje cycki i chyba wiem najlepiej czy mam pokarm, poza tym Igi bardzo ładnie przybiera na wadze (pokazałam w książeczce zdrowia) i że gdyby pokarmu nie było i się młody nie najadał to by mi w czasie karmienia nie tryskało po ściśnięciu (zademonstrowałam tak że prawie dostała w oko). Wszystko mocno podniesionym głosem. Zaświeciłam też przed oczami butelką z odciągniętym mlekiem. Do tematu nie powróciła
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Śpi nadal mój słodziak to lecę do klubu jeszcze ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4782 |
Zakorzenienie
|
A my z TŻtem nosimy
takie obrączki I zastanawialiśmy się czy możemy je do cywilnego wykorzystać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4783 |
Zakorzenienie
|
Illusion - nieeee, ja to buty akurat mam w różnych kolorach, nawet mam jedne z neonowymi elementami.
![]() ![]() ![]() No widzicie, najwyraźniej moja siostra trafiła na jakiegoś słabego złotnika, w każdym razie - my nie robimy graweru, choć jest to bardzo ładna ozdoba. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4784 |
Zakorzenienie
|
Illusion, słodziak z Igiego
![]() widzę jęczydła opanowały wątek ![]() wkleiłam jeszcze dwie fotki ze ślubu, nie bijcie, ale wygrzebałam jedno i nie mogłam się powstrzymać ![]() oooo znowu nie ma ikonki ![]()
#4785 |
Zakorzenienie
|
Illusion-no niestety trochę spraw mi się zebrało na głowę i nie wyrabiam...
Nawet nie wiesz ile mnie kosztuje żeby wejść tu do was i COKOLWIEK napisać(bo zwyczajnie nie mam sił). Wiem że smęce i że w d.upie się człowiekowi przewraca jak się to czyta ale po prostu nie jest mi ostatnio do śmiechu. Może przestanę narazie się udzielać bo bezsensu wprowadzać czarną atmosferę na forum. Minie to wrócę... Poprawie się-obiecuje ![]()
#4787 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4788 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pogrubione genialne ![]() Mam nadzieję że wreszcie Mała zacznie spać jak czzłowiek ![]() Słodzizna, ale u was musi być ciepło, u mnie w domu 18 - 19 stopni brrrr Cytat:
![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4789 |
Wtajemniczenie
|
zdążyłyśmy- nie padało, ale chmurska wiszą ![]() ![]() o kobieto! teraz to żeś czadu dałą ![]() ![]() mój też ![]() ![]() ![]() nadrabiam dalej
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4790 |
Zadomowienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Chyba zaproponuje TŻtowi żebyśmy wzieli ślub w październiku jak przyjedzie moja mama bo tak jak u Little, nie mam co liczyć na oświadczyny.
Wiecie co mamy kp, nie mogę czytać jak piszecie o tym bo zaraz mi przykro się robi, że ja nie. Wiem, głupia jestem ![]() Marsi-tak, u mnie piękna pogoda. Hope-Też jeszcze nie byłam u gina. Nosidła mają swoją cenę ale ja się pocieszam, że kilka lat posłuży, w wakacje czy na jakichś wycieczkach. Mówicie, że dzieci Wam jęczą ![]() Mała-Illu ma rację, coś kiepski humor masz, że nie żartujesz. Ejoejo-witam Cię i ja ![]() Czarna-gratuluję zębów. My dziś 4 miesiące a jutro 5 rocznica (nic nie mam i już nic nie wymyślę ![]() Kochane moje (Bokeh) jak wygląda finansowo organizacja małego ślubu cywilnego? |
![]() ![]() |
![]() |
#4791 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lady, mój cały dzień jojczy i jęczy, chyba go nagram dla potomnych ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4792 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co o gienia to ja się wybieram ale mi tak schodzi jak sobie pomyślę o kilkugozinnym czekaniu ![]() ![]() Wybieram się dziś z dziewczynkami do kościoła na błogosławieństwo, idziecie? Po mojemu "ZAŚ" oznacza "w przeciwieństwie" lub "znowu" ![]() Co do mojej sukienki ślubnej to szyłam ją na wymiar pod Krakowem u babeczki, która szyje na salony w Krk tyle że za 1/3 ceny albo jeszcze mniej ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4793 |
Zakorzenienie
|
Kopa może i bym przetrwała
![]() ![]()
#4794 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() oj fewcia chyba bacik bedzie... ![]() Cytat:
cześć illusion ![]() też bym coś powystawiała, ale mi się wydaje, że nic nie sprzedam, albo sobie tłumaczę, żeby trzymać dla drugiego dziecia, bo mi szkoda ![]() ![]() ![]() taaaa i jak zawsze w krzakach siedzą, już nawet ten dzik emerytowany nie wyłazi... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4795 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Zamówiłam sobie nowy stanik i końcu wyglądam jak człowiek! Mam nadzieję, że mimo fiszbiny nie będę miała dodatkowych zatorów ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4796 |
Zakorzenienie
|
Mam wynik posiewu, znów wyhodowano Pseudomonas spp 10^3 Echh mam nadzieję że to nic groźnego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4797 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Cytat:
A za 4 miesiące ![]()
![]() |
#4798 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() I ja nie Bokeh, ale miałam mały ślub cywilny (kościelny też miałam mały ![]() ![]() ![]() Mnie lekarka powiedziała wczoraj, że 10^3 to jest granica normy i często uznaje się taki wynik za prawidłowy. I nie wiem jak ten pseudomonas, bo u nas był aeruginosa i powiedziała, że on występuje normalnie i jeśli nie ma objawów to nie powinno się leczyć. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4799 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a co chcesz wiedzieć na temat tej finansowej organizacji bo ja ślub cywilny też miałam... aa i brawa za miesięcznicę i za rocznicę ![]() Edytowane przez nancykenator Czas edycji: 2013-06-06 o 15:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4800 | |||
Wtajemniczenie
|
nomen ja też trzymam kciuki, żeby się u Ciebie polepszyło i było tak jakc chcesz Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Illusion- śliczny Igi golasek ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:41.