Filmiki urodowe na you tube, część XII - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-06, 16:00   #1681
ladymln
Zadomowienie

Dot.: Filmiki urodowe na you tube, część XII

Cytat:
Napisane przez Labirynth Pokaż wiadomość
ja też ja też ale ten kot wymiata

TV moim zdaniem zaczyna być mocno wypierane przez internet. Ale ja jakoś od dziecka mało oglądałam tv, jak już to tylko muzyczne, wtedy jeszcze MTV, Viva, Viva Zwei Vive Zwei uwielbiałam
Zgadzam się,co do roli,jakaą zaczyna odgrywać internet. Stąd blogErki i vlogerki są takie popularne Też kiedyś namiętnie oglądałam Vivę.
I tak, zaraz odezwą się głosy, że "ja odkąd skończyłam 8 miesięcy i nauczyłam się sprawnego chwytania pracuję w chińskiej fabryce tekstyliów, żeby zarobić na swoje zachcianki" - ale nie każdy musi pracować w takim wieku, sorry.
ladymln jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 16:07   #1682
Iraa
Raczkowanie

Ja chyba najbardziej lubie niekosmetycznych ulubiencow miesiaca co dziwne w odniesieniu do tego ze zaczelam ogladac te filmiki ze wzgledu na tematy urodowe
Iraa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 16:14   #1683
moniczorek
Podróżniczka

Cytat:
TV moim zdaniem zaczyna być mocno wypierane przez internet. Ale ja jakoś od dziecka mało oglądałam tv, jak już to tylko muzyczne, wtedy jeszcze MTV, Viva, Viva Zwei Vive Zwei uwielbiałam
U mnie w domu rodzinnym też nie było za duzo telewizji...wieczorynka i tyle ...przez co zupełnie mnie nie ciagnie do patrzenia na to pudło, sama nie posiadam i raczej nie zamierzam.
moniczorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 16:44   #1684
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Odp: Dot.: Filmiki urodowe na you tube, część XII

Cytat:
Napisane przez katepew Pokaż wiadomość

Ale to znieczulenie u dentysty też ma wpływ na organizm, bo to by tłumaczyło dla czego dentyści nie są skorzy na dawanie zastrzyków na zwykłe borowanie... sama miałam wyrywane z 5 zębów, za każdym kolejnym znieczuleniem znosiłam co raz gorzej, ostatni raz to na fotelu prawie zemdlałam i do aż mi serce mało nie wyskoczyło
Sory, że ciągnę ten OT, napisałabym na szaro, ale przez aplikację nie umiem:/
Ja nie jestem lekarzem, ale nie sądzę, żeby znieczulenie miejscowe działało na cały organizm, skoro można je podawać np. nawet w ciąży.
Mój dentysta nie robi problemów ze znieczuleniem.

A może miałaś takie odczucia, bo się stresowałaś tym wyrywaniem?

Choć jak ktoś ma jakąś chorobę i leki, to wiem, że się podaje inny rodzaj znieczulenia.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 17:11   #1685
patisia123
Zakorzenienie

Nowy filmik Stylizacji http://youtu.be/tsCfNLNRSS8
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 17:23   #1686
Seona
Zakorzenienie

A ja z czysto plotkarskim pytaniem

Czy Nieesia coś pisała na twiterze lub gdzieś, czy wraca do pracy, czy rezygnuje i będzie z dzieckiem w domu?A 1982Paulinka? Ona wogóle gdzieś pracowała i jest teraz na wychowawczym czy zrezygnowała z pracy czy nigdzie nie pracowała?

Ślub
Pati
Lili
Seona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 17:26   #1687
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Odp: Filmiki urodowe na you tube, część XII

Seona Paulinka pracowała, ale nie wiem, co się z nią dzieje, bo chyba już nie kręci filmików, odkąd urodziła synka.

ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 17:28   #1688
Seona
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Filmiki urodowe na you tube, część XII

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41189518]Seona Paulinka pracowała, ale nie wiem, co się z nią dzieje, bo chyba już nie kręci filmików, odkąd urodziła synka.[/QUOTE]Wiem, że nie kręci i ubolewam nad tym i ciekawe czy ją tak macierzyństwo pochłonęło czy do pracy wróciła? i poprostu czasu nie ma

Ślub
Pati
Lili
Seona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 17:30   #1689
ceciii
Zadomowienie

Lokalizacja: Na Mazury, Mazury, Mazury, popływamy tą łajbą z tektury!

Jeżeli Evvelinek to nie Ty komentujesz na YT jako "Ewelina Nieznajoma" to może jest to Twój sobowtór? na wizażu jej kariera nie wyszła, to tam próbuje

23.09.2010r.

NO PAIN, NO GAIN!

Najpiękniejsza
<i>filmy zablokowane</i>
ceciii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 17:35   #1690
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ceciii Pokaż wiadomość
Jeżeli Evvelinek to nie Ty komentujesz na YT jako "Ewelina Nieznajoma" to może jest to Twój sobowtór? na wizażu jej kariera nie wyszła, to tam próbuje
chyba nie inny styl pisania na moje oko
ja cały jad wylewam tutaj do Was pod filmikiem tylko raz napisałam w sprawie tego "odkupić" u Basi
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 17:45   #1691
BigBeautifulLulu
Raczkowanie

Cześć dziewczyny.
Tak Was czytam i czytam i postanowiłam skomentować całe to spotkanie Vlogerek.
Powiem tak. Jak widzę na ulicy, w autobusie, czy w jakiejś knajpie dorosłe osoby, które zachowują się jak gimnazjaliści to myślę sobie „Co za idioci, zero klasy.” Ale uwierzcie mi, że jak się człowiek dobrze bawi, to nawet nie wie, że zachowuje się jak gimnazjalista. Później dopiero ogląda zdjęcia, czy filmy i łapie się za głowę.
Dobrze się bawiłyśmy, a to chyba nic złego? Nie wiem więc czemu tak na nas ludzie najeżdżają, pod każdym filmem tego typu. Czy dobra zabawa zawsze musi oznaczać szampana, grobowe miny i „tak, bawię się wyśmienicie Milordzie”? Nie robiłyśmy przecież nic złego, nikogo nie obrażałyśmy, nie biłyśmy, nie tańczyłyśmy na stole.
Co do prezentów. Miło było je dostać. A to jak je zdobyłyśmy, to chyba nieistotne? Kolejny raz nie wierzę, że jakby ktoś nie dał Wam za darmo czegoś do przetestowania, to byście zapierały się nogami i rękami, że absolutnie nie chcecie.

Zawsze znajdzie się ktoś, kto napisze, że zrobiłyśmy to dla kasy, a ja po prostu mówię tej osobie: nie oceniaj innych swoją miarą.
BigBeautifulLulu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 17:48   #1692
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BigBeautifulLulu Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny.
Powiem tak. Jak widzę na ulicy, w autobusie, czy w jakiejś knajpie dorosłe osoby, które zachowują się jak gimnazjaliści to myślę sobie „Co za idioci, zero klasy.” Ale uwierzcie mi, że jak się człowiek dobrze bawi, to nawet nie wie, że zachowuje się jak gimnazjalista. Później dopiero ogląda zdjęcia, czy filmy i łapie się za głowę.
Dobrze się bawiłyśmy, a to chyba nic złego? Nie wiem więc czemu tak na nas ludzie najeżdżają, pod każdym filmem tego typu. Czy dobra zabawa zawsze musi oznaczać szampana, grobowe miny i „tak, bawię się wyśmienicie Milordzie”? Nie robiłyśmy przecież nic złego, nikogo nie obrażałyśmy, nie biłyśmy, nie tańczyłyśmy na stole.
Co do prezentów. Miło było je dostać. A to jak je zdobyłyśmy, to chyba nieistotne? Kolejny raz nie wierzę, że jakby ktoś nie dał Wam za darmo czegoś do przetestowania, to byście zapierały się nogami i rękami, że absolutnie nie chcecie.

Zawsze znajdzie się ktoś, kto napisze, że zrobiłyśmy to dla kasy, a ja po prostu mówię tej osobie: nie oceniaj innych swoją miarą.
nie ma to jak przyjść się usprawiedliwić i przy okazji obrazić wszystkie wypowiadające się tu osoby ROBISZ TO ŹLE!
Stary 2013-06-06, 17:54   #1693
bubus900
Zakorzenienie

Odp: Filmiki urodowe na you tube, część XII

biglulu - to ja ci powiem, ze nie wzielabym za darmo, bo za darmo boli gardlo albo reputacja. a pisanie i zebranie od firm uwazam za nakwiekszy nietakt i brak klasy.

Stary 2013-06-06, 17:56   #1694
agnieszka0790
Raczkowanie

Cytat:
Cześć dziewczyny.

Skoro łapałyście się za głowę to po co był puszczać to w "eter"?

A co do prezentów: cały światek blogerski śmieje się z żebrania o prezenty kosmetycznych i modowych blogerek, więc czemu akurat nam się dostaje?
agnieszka0790 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 17:57   #1695
patisia123
Zakorzenienie

Pisanie meili do różnych firm , a otrzymanie prezentów bezinteresownie to dwie inne sprawy. Miło dostawać prezenty , ale prezentem nie są rzeczy, o które ktoś upomina się meilowo wielu firmom
Stary 2013-06-06, 17:59   #1696
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Podziękowałąbym i rozdała komuś, albo nie wzięłą.
Powinnaś przyjąć do wiadomości, że są osoby, które nie lubią być na siłę uszczęśliwiane (dobry przykład Nieesia), które nie lubią dostawać tak o masy kosmetyków, które potem walają sie po domu, albo trzeba rozdawać (chyba jedyny plus takiej okoliczności).
Wierz mi, bo mówię tylko w swoim imieniu, jestem stałą bywalczynią kilku aptek, przy zakupie produktów w lepszej cenie, dostaje bardzo dużo miniaturek, próbek itd - nie mam co z tym zrobić, oddaje, sprzedaje na allegro, albo wywalam. Mam swoje sprawdzone kosmetyki, jak coś potzrebuję idę do apteki, pytam o próbkę, jak nie, to nie.
Stary 2013-06-06, 17:59   #1697
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
Pisanie meili do różnych firm , a otrzymanie prezentów bezinteresownie to dwie inne sprawy. Miło dostawać prezenty , ale prezentem nie są rzeczy, o które ktoś upomina się meilowo wielu firmom
właśnie, a to wielka różnica
Stary 2013-06-06, 17:59   #1698
BigBeautifulLulu
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
nie ma to jak przyjść się usprawiedliwić i przy okazji obrazić wszystkie wypowiadające się tu osoby ROBISZ TO ŹLE!

Nikogo nie obrażam, nie zwracam się do nikogo personalnie.. Mówię tylko jak ja reaguje w rożnych sytuacjach. Poza tym nazywając nas żebrakami też raczej ta osoba nie posiada klasy
A skoro ktoś zareagował na wytłuszczony cytat...no cóż...mówi to samo za siebie

I nie tłumaczę się, czytam Was - czego nigdy nie ukrywałam - i dołączyłam się do dyskusji.
Stary 2013-06-06, 18:00   #1699
katepew
Rozeznanie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41188696]Sory, że ciągnę ten OT, napisałabym na szaro, ale przez aplikację nie umiem:/
Ja nie jestem lekarzem, ale nie sądzę, żeby znieczulenie miejscowe działało na cały organizm, skoro można je podawać np. nawet w ciąży.
Mój dentysta nie robi problemów ze znieczuleniem.

A może miałaś takie odczucia, bo się stresowałaś tym wyrywaniem?

Choć jak ktoś ma jakąś chorobę i leki, to wiem, że się podaje inny rodzaj znieczulenia.[/QUOTE]
Też nie jestem lekarzem i nie znam się na takich sprawach, ówczesna dentystka (teraz mam innego dentystę własnie z takich względów) nie paliła się do znieczulenia kiedy ja prosiłam ale jak już miałam te wyrywane to nic się nie cykałam, bardziej się boję borowania, a wyrywania już nie - ot taki ze mnie typ - i nie panikowałam za bardzo, ale nie wiem czy te znieczulenie takie było czy co ale się trochę wtedy wystraszyłam bo nigdy tak nie miałam że mi serca mało co nie wyskoczyło i te zawroty głowy Inie potrafię powiedzieć od czego to może być, może osłabiony organizm miałam czy coś, nie wiem

Cytat:
chyba nie inny styl pisania na moje oko
ja cały jad wylewam tutaj do Was pod filmikiem tylko raz napisałam w sprawie tego "odkupić" u Basi
Też tak sądziłam, że to może Twój sobowtór, a może jakaś psychofanka zainspirowana Tobą

Ostatnio pisałyście o głównym zdjęciu niesi na jej mamusiowym profilu, a mi się znowu podoba jej zdjęcie z kanału głównego agi.

http://www.youtube.com/watch?v=QUQsqBqxoR4 jest moc siedzi i nie chce wyjść
katepew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 18:02   #1700
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Nikogo nie obrażam, nie zwracam się do nikogo personalnie.. Mówię tylko jak ja reaguje w rożnych sytuacjach. Poza tym nazywając nas żebrakami też raczej ta osoba nie posiada klasy
A skoro ktoś zareagował na wytłuszczony cytat...no cóż...mówi to samo za siebie

I nie tłumaczę się, czytam Was - czego nigdy nie ukrywałam - i dołączyłam się do dyskusji.
a to to jak nazwiesz? nie trzeba zwracać się personalnie, insynuujesz że się Was czepiamy bo jesteśmy takie i takie za daleko idące wnioski!

pisanie do firm z prośbą o kosmetyki to żebranie, no chyba że nam tu napiszesz żę WSZYSTKO co dostałyście wyszło z inicjatywy firm

Edytowane przez evvelinek
Czas edycji: 2013-06-06 o 18:03
Stary 2013-06-06, 18:05   #1701
BigBeautifulLulu
Raczkowanie

Cytat:
Podziękowałąbym i rozdała komuś, albo nie wzięłą.
Powinnaś przyjąć do wiadomości, że są osoby, które nie lubią być na siłę uszczęśliwiane (dobry przykład Nieesia), które nie lubią dostawać tak o masy kosmetyków, które potem walają sie po domu, albo trzeba rozdawać (chyba jedyny plus takiej okoliczności).
Wierz mi, bo mówię tylko w swoim imieniu, jestem stałą bywalczynią kilku aptek, przy zakupie produktów w lepszej cenie, dostaje bardzo dużo miniaturek, próbek itd - nie mam co z tym zrobić, oddaje, sprzedaje na allegro, albo wywalam. Mam swoje sprawdzone kosmetyki, jak coś potzrebuję idę do apteki, pytam o próbkę, jak nie, to nie.

Nie wiem jak inne dziewczyny, ale ja część kosmetyków, które nie są dostosowane do mojej cery dawno rozdałam. Jest nam po prostu tak po ludzku przykro, że tak na nas naskakujecie.

---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ----------

Cytat:
a to to jak nazwiesz? nie trzeba zwracać się personalnie, insynuujesz że się Was czepiamy bo jesteśmy takie i takie za daleko idące wnioski!

pisanie do firm z prośbą o kosmetyki to żebranie.

No cóż, wtedy nie pisałam personalnie, ale skoro odpowiedziałaś

I znowu słowo, które nas obraża
Stary 2013-06-06, 18:05   #1702
patisia123
Zakorzenienie

Kajmanowa usunęła filmik ze względu na nieprzychylne komentarze pod filmikiem. Ale oczywiście to my złe z wizażu naskakujemy na Was

no chyba , że sądzicie ,że wszelkie negatywne komentarze piszą dziewczyny stąd
Stary 2013-06-06, 18:05   #1703
TheDocha
Dossisława I

BigBeautifullLulu w waszym zachowaniu nie widziałam nic niestosownego ani złego więc pierwsza część twojego komentarza jest zbędna.

Dla nas istotne właśnie są jak zdobywacie prezenty. Wy jako blogerki lub vlogerki i to tyle.
TheDocha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 18:06   #1704
BigBeautifulLulu
Raczkowanie

Cytat:

To nie wygląda na zasadzie: Dajcie, dajcie, dajcie, dajcie, dajcie!!!!!!
To wygląda na zasadzie tego i tego dnia jest takie a takie spotkanie - jeśli firma odpowie - super, jak nie nie ma sprawy.
Stary 2013-06-06, 18:07   #1705
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:

No cóż, wtedy nie pisałam personalnie, ale skoro odpowiedziałaś

I znowu słowo, które nas obraża
czemu w takim razie zniżasz się do naszego poziomu?

no i odpowiedz proszę - czy wszystko co dostałyście wyszło z inicjatywy firmy i żadna z osób uczestniczących nie pisała nigdzie informując że macie spotkanie i chcecie coś przetestować
Stary 2013-06-06, 18:08   #1706
patisia123
Zakorzenienie

Cytat:
To wygląda na zasadzie tego i tego dnia jest takie a takie spotkanie - jeśli firma odpowie - super, jak nie nie ma sprawy.
Ale po co piszecie do firm? Myślałam , że chcecie się spotkać , poznać bo przecież mieszkacie daleko od siebie. A bezinteresownie nie można tego zrobić? Trzeba wykorzystać okazję do zdobycia kosmetyków?
Stary 2013-06-06, 18:08   #1707
BigBeautifulLulu
Raczkowanie

Cytat:
Kajmanowa usunęła filmik ze względu na nieprzychylne komentarze pod filmikiem. Ale oczywiście to my złe z wizażu naskakujemy na Was

no chyba , że sądzicie ,że wszelkie negatywne komentarze piszą dziewczyny stąd
Nie wiem skąd to przekonanie, że my zawsze obwiniamy Was
Czyżby małe zadufanie w siebie i swoją moc wpływania na innych?
Mówię ogólnie.
Stary 2013-06-06, 18:08   #1708
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
a jaka to różnica? piszecie = prosicie o produkty za darmoszkę = żebranie
o to się nam rozchodzi, nie myliłyśmy się pisząc tu takie a nie inne komentarze, wiec o co chodzi?

Edytowane przez evvelinek
Czas edycji: 2013-06-06 o 18:10
Stary 2013-06-06, 18:10   #1709
katepew
Rozeznanie

Cytat:
Nie wiem jak inne dziewczyny, ale ja część kosmetyków, które nie są dostosowane do mojej cery dawno rozdałam. Jest nam po prostu tak po ludzku przykro, że tak na nas naskakujecie.
Nikt na Was nie naskakuje, ale się dziwimy, że tak chętnie łapiecie okazję żeby tylko coś dostać i to często bez zastanowienia. To nie jest nasza zazdrość i wierz każda z nas ma co robić w życiu prywatnym...
Czy tak to Was rusza, że mówimy na głos o takim sposobie pozyskania kosmetyków i nie tylko....

http://www.youtube.com/watch?v=QUQsqBqxoR4 jest moc siedzi i nie chce wyjść
katepew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 18:10   #1710
BigBeautifulLulu
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez TheDocha Pokaż wiadomość
BigBeautifullLulu w waszym zachowaniu nie widziałam nic niestosownego ani złego więc pierwsza część twojego komentarza jest zbędna.

Dla nas istotne właśnie są jak zdobywacie prezenty. Wy jako blogerki lub vlogerki i to tyle.

Były komentarze, że zachowujemy się jak gimnazjalistki i bez klasy, więc tez to skomentowałam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości