|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki urodowe na you tube, część XII
|
|
|
|
#1712 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Z Tobą nie dyskutuje, bo już dawno zauważyłam, że lubisz siać zamęt
|
|
|
|
|
#1713 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
już widzę te zapieranie się rękami i nogami przed prezentami, szczególnie, że co chwilę pada tutaj w wątku stwierdzenie 'załóżmy kanał na YT, też będziemy dostawać prezenty!' |
|
|
|
|
#1714 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam cię, ale ja nawet nie wiem kim jesteś, bo cię nawet nie subskrybuję, nie przypominam sobie równiez, a nawet jestem pewna, żebym tu kiedykolwiek wypowiadała się w temacie waszego spotkania czy filmku, tym bardziej negatywnie. Moja odpowiedź dotyczy tylko i wyłącznie części posta, który zacytowałam z twojej poprzedniej wypowiedzi.
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2013-06-06 o 18:16 |
|
|
|
#1715 |
|
Rozeznanie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4119038 8]zgadzam się z Tobą
już widzę te zapieranie się rękami i nogami przed prezentami, szczególnie, że co chwilę pada tutaj w wątku stwierdzenie 'załóżmy kanał na YT, też będziemy dostawać prezenty!'[/QUOTE] Jest też coś takiego jak ironia i też nie wiesz czy każda by przyjęła, bo nikt nikogo tak dobrze nie zna, żeby powiedział, że weźmie....
Taa bo uwierzę, że państwo nam nie przeszkadza, a spokojna przyszłość nas czeka ![]() http://demotywatory.pl/3671712/Czasem-mam-wrazenie http://www.youtube.com/watch?v=QUQsqBqxoR4 Edytowane przez katepew Czas edycji: 2013-06-06 o 18:15 |
|
|
|
#1716 |
|
Zakorzenienie
|
już widzę te zapieranie się rękami i nogami przed prezentami, szczególnie, że co chwilę pada tutaj w wątku stwierdzenie 'załóżmy kanał na YT, też będziemy dostawać prezenty!'[/QUOTE] ironia, sarkazm... To zdanie zawsze pada gdy dziewczyny coś nachalnie reklamują , otrzymują prezenty w zamian za pozytywną recenzję
|
|
|
|
#1717 |
|
Zadomowienie
|
Ten kot jest świetny
Wklejałyście tutaj chyba filmik z tym samym futrzakiem , gdzie robił jeszcze lepsze numery i taka fajna muza leciała nie mogę znaleźć
|
|
|
|
#1718 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
|
|
#1719 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale nie piszę, że jesteście zazdrosne. Staram się Wam wytłumaczyć, że jest nam cholernie przykro jak nas tak traktujecie. Wrzucacie wszystkie do jednego worka, a komentując w tym wątku same wiecie jak to jest jak mówi o Was wszystkich, i za wszystko obwinia się wszystkich z wątku. Nie jestem w stanie pojąć, jak mając takie doświadczenia, część z Was robi dokładnie to samo. Nie rusza nas jak mówię na głos o takim czy innym sposobie pozyskania produktów, bo i nie ukrywamy tego jak to robimy. Nie znam dziewczyn, które zapierały by się rekami i nogami i nie mówiły skąd maja produkty. |
|
|
|
|
#1720 |
|
Raczkowanie
|
już widzę te zapieranie się rękami i nogami przed prezentami, szczególnie, że co chwilę pada tutaj w wątku stwierdzenie 'załóżmy kanał na YT, też będziemy dostawać prezenty!'[/QUOTE] naprawdę nie widzisz sarkazmu w tym zdaniu? |
|
|
|
#1721 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec, Ty ustalasz zasady ![]() jedynie Kajmanowa umie tu na wątku przedstawić swój punkt widzenia w normalny sposób, nie przemycając nietrafionych insynuacji wobec nas i za to lubię ją ja jak i reszta dziewczyn tutaj
|
|
|
|
|
#1722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1723 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1724 | |
|
Dossisława I
|
Cytat:
U nas na forum?? Jeśli tak to rzeczywiście tego nie doczytałam. Poza tym twoje usprawiedliwianie się jest bezsensowne. Jeśli komuś nie odpowiadacie to nie ogląda i tyle. Proponuje kolejne wasze spotkanie bardziej prywatne (jeśli zależy wam na przyjaźniach, a nie dostaniu kosmetyków), bez konieczności ogłaszania tego na facebooku. Mi osobiście zależy że jesli coś dostajecie od firm to żebyście powiedziały przy recenzji że jest to recenzja sponsorowana, a nie to ukrywały. Nie mówię tu o tobie, bo żadko cię oglądam. Z tym pisaniem że ktoś napisał o żebraniu piszesz konkretnie o mnie? |
|
|
|
|
#1725 | ||
|
summer vibes;)
|
Cytat:
I nawet nagrywałam teledyski na video Cytat:
![]() Dla mnie to żebranie o prezenty. Edytowane przez Atenya Czas edycji: 2013-06-06 o 18:23 |
||
|
|
|
#1726 |
|
Zakorzenienie
|
ja jej tu nigdy nie widziałam
a teraz nie dość że miałyśmy we wszystkim racje to jeszcze nam się obrywa po głowach że pazery jesteśmy na pewno zaraz bedzie że brzydkie jesteśmy i nie mamy zycia osobistego tylko to forum! ja powiem tylko jedno: ŁOTEWA! i jeszcze dorzuce HU KERS! o!
Edytowane przez evvelinek Czas edycji: 2013-06-06 o 18:23 |
|
|
|
#1727 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1728 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1729 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Z tego co wiesz większość mówi, że dostała dany produkt. nie wiem czy do Ciebie, bo nie pamiętam kto to pisał. A my głupie myślimy, że nasi widzowie chętnie obejrzą vlogi z wieloma dziewczynami w jednym miejscu. |
|
|
|
|
#1730 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja rozumiem, że chcecie się zapoznać, ale momentami to wygląda tak że w filmikach więcej gadacie o tym co dostałyście niż to kogo spotkałyście i jaka była atmosfera.... Więc się nie dziwcie dziewczyny, że wasze widzki to tak odbierają....Zresztą to posądzenie o żebractwo nie wypłynęło od nas tylko z waszego środowiska... Rozumiem, że Ciebie coś mogło ruszyć jakbyśmy słowa krytyki napisały do Ciebie, ale nic konkretnie pod Twoim adresem nie padło, więc zabawa w adwokata światka YT trochę nie jest na miejscu i dla mnie ma celu wywołanie nie potrzebnej burzy ![]() I wierz znalazłyby się dziewczyny które by odmówiły, zresztą na YT już takie są co Labirynth wymieniła....
|
|
#1731 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde zastanawiam sie czy nie lecieć do Rossmana po szampon z Aussi czy jak to tam sie nazywa
![]() ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- Ale ja jestem ślimak, a musze i tak wyjść z domu, teraz już nie zdąże ![]() ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- Ja tz ja też nagrywałam i koncerty
|
#1732 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiesz, nie chodzi mi o to, że mówicie, ale w jaki sposób to mówicie. Można to powiedzieć normalnie, a nie atakować nas na każdym kroku. co do nadanie tonu dyskusji - dostosowałam się do wcześniejszych postów. |
|
|
|
|
#1733 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1734 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1735 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Filmiki urodowe na you tube, część XII
Cytat:
|
|
#1736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za 27 minut zamykają... cobra pójdę jutro
|
|
#1737 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Na imprezie mało która dokładnie przypatrzyła się co dostała. Dograłam część z prezentami, bo wiem że dużo jest ciekawych co dostałyśmy, więc czemu tego nie pokazać? Nie bawię się w adwokata, ale po prostu chce wyrazić swoja opinię. |
|
|
|
|
#1738 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i co przykre, często mocno dowalić do pieca potrafią nasi stali widzowie a nie przypadkowi, czy wpadający na chwilę z wizażu ;p bo po nickach kojarzę kto mnie ogląda regularnie a kto nie. A co do spotkania, przyszłam dostałam prezenty, więc podziękowałam, wzięłam z uśmiechem i tyle. Bez względu na to jakie mam podejście do współprac, które wynikają z inicjatywy vlogerki. |
|
|
|
|
#1739 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Filmiki urodowe na you tube, część XII
Cytat:
Hmmmm.... powiem Ci tak, mi może w całym blogowym i vlogowym życiu zdarzyło się napisać do firm 2 razy na początku mojej przygodym bo po prostu nie jestem osobą, która lubi się narzucać, ale skoro inne nie mają z tym problemu, to nie mówię, że nie maja klasy, ale podziwiam je raczej za zaradność. |
|
|
|
|
#1740 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:18.

nic poza tym nie zostało tu obgadane tak naprawdę
I nawet nagrywałam teledyski na video