Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-06, 18:53   #4861
ILLUSION
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość

Illusion, genialnie jej powiedziałas kocham cie coraz bardziej
Obrączki sliczne, IGI cudowny, swoją droga ciepło musicie miec ze tak spiocha na golasa

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Illusion, same 5 :/
Niby fajnie ale zero sprawiedliwości U nas była kiedyś sytuacja że facet tak zrobił i wszystkim 4 wpisał. A ja umiałam na bank na 5 i zresztą średnią mi zaniżył. A nie miałam odwagi powiedzieć że bym chciała wyższą ocenę bo by mnie z tej złości pewnie tak przemaglował że 3 bym dostała.
Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Dziś u nas temat obrączek i co?? na str wizaż u góry reklama obrączek (chyba nas czytają)

edit. już mi się gdzieś straciła ta reklama,ale może któraś z Was też widziała
U mnie to jest tak, że jak np wchodzę w linki z obrączkami to później mam właśnie reklamy obrączek na górze a jak wtedy w te Twoje miksery wchodziłam to miksery miałam itd...
Stary 2013-06-06, 18:55   #4862
litllesweetangel
Lurker ;)

Black majatek, cale 350 zl Wzielabym, ale boje sie ze poczeka za dlugo a nie chce kombinowac pozniej ze zwezaniem/poszerzaniem

Yellow sciema z zubrami, albo nie istnieja albo przezroczyste

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 18:57   #4863
szklanka19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
10 kawałków!!! Kobieto ja tu o 2 myślę Naiwna jestem?

O, ta wersja mi się bardziej podoba Też myślę, że w domu to można po szyję narobić żarcia za 1/4 kasy. Ale z kolei...to wygodne przyjść, usadzić kuper, zjeść, zostawić syf i iść do domu

Niezły zasięg ma! Zaraz letę ogarnąć Twoje fotki.

Chciałabym zorganizować ślub na ok 20-25 os, bez wielkiego alkoholizowania się (dla rodziny), obrączki cieniutkie, takie jak pierścionek, sukienka z All bądź butiku i wsio
Wg mnie zmieścicie się w 2tys.

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
Ja też obiad, źle się wyraziłam z tym weselem
Doskonale Cię rozumiem. Mój TŻ też, że po co robić po łebkach a kasy na weselicho nie ma... A z zaręczynami to wymyslił sobie, że są ważne rok i trzeba brać ślub więc na pierścionek też nie mam co liczyć A też nie chcę jakiegoś super, dla mnie może być nawet z automatu z kulkami, liczy się gest...

Ehhh faceci, byle się nachlać ;/ U mnie nie ma szans na to Nie dają kasy to i wódy kropli nie zobaczą
Dziękuję Ci bardzo za szczegółowe wyliczenia Jesteś taka sama jak ja: ja na studniówkę wszystko sama, sukienka z lumpa za 5 zł przerabiałam (czyt. doszyłam koronkę), włosy do połowy zakręcone, bo czasu nie było (resztę spiełam). A chciałabym zobaczyć tą Twoją sukienkę. Wcale Cię nie wyśmieję, tylko powiem, że zaradna jesteś
O kurcze, to obrączki są takie drogie? Gdzie ja byłam jak mózgi rozdawali? :O
Wzruszył mnie fragment o tym pierścionkiem z automatu kurde, czemu faceci myślą, że się od nich wymaga brylantów? Może niech Twój tż też tu wpadnie na chwilę i się zainspiruje

Co do obrączek, myśmy płacili niecały 1000zł, ale myśmy chcieli takie zwykłe, złote z samym grawerem. Poszukaj u takich małych jubilerów, mogą mieć taniej niż wielkie sklepy.

U mnie też nie było szans, żeby się uchlać. Było wino i szampan, jak się komuś nie podobało jego problem

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
a mój tż miał stłuczkę :/ tyle razy mu kur...a mówiłam, żeby jeździł wolniej, szczególnie jak mam sny prorocze ale nie, on jest mądrzejszy od wszystkich
O kurde aż mnie ciarki przeszły, ale doczytałam, że na szczęście nic się nie stało

Cytat:
Najpierw na szybko chwale mojego bohatera, który własnie zasypia mi na rece waga 7,700 nawet mu powieka nie drgneła przy szczepieniu.... twardziel mi rosnie bede nadrabiac jak mi net nie stanie

Cytat:
Ale sie wkurzylam!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
Dziekuje Wam za kciuki (fewcia, Illusion, nancy, laurka), ale na darmo trzymalyscie.
Pojechalam na uczelnie, facet wszedl do sali z 30minutowym spoznieniem, po czym zapytal: nauczyliscie sie? To ja poprosze o indeksy.
I zrobil wpisy, bez egzaminu!! :/
I po co ja sie wczoraj i dzis uczylam?????? Stracilam tylko czas, a w poniedzialek przeciez kolejny egzamin :/
Nie wspomne o tym, ze zaniza poziom mojej kochanej uczelni!!

Ja tu zrzedze, a Ty jeszcze gorzej masz
Skad w Tobie tyle sily?
Też mnie to wnerwiało jak się zdarzyło podczas sesji. Ale lepsze to niż totalny przesiew

Już się przyzwyczaiłam chyba no i uśmiechy tego małego Jojczydła ładują akumulatory

Byłyśmy chwilę na spacerze. Jakieś rzadkie gówno leci z nieba, ja z Małą w foteliku, ale to takie drobniutkie co pada to uznałam, że rundkę zrobimy. Boziu jak się ludzie gapili, że chodzę z dzieckiem po deszczu, bez gondolki, bez parasola, masakra. Ale okazało się, że z cukru nie jesteśmy, wróciłyśmy całe
szklanka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 19:02   #4864
badziabadzia
Zakorzenienie

Poogladalam sobie Wasze zdjecia ze slubow wszystkie wygladalyscie pięknie! Az mnie wzielo na wspominki i do swoich zdjec zajrzalam.. jacy my bylismy piekni i mlodzi..
Stary 2013-06-06, 19:04   #4865
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Kochane dopiero wróciłyśmy od ortopedy. Później Was poczytam, bo muszę Małą wykąpać i uspać Lekarz powiedział, że jest bardzo duża poprawa. Ale... Nastepna wizyta za miesiąć 10 lipca i powiedział, że jedno będzie już pewnie zdrowe wtedy, ale jeszcze 3 tyg później będziemy nosić Ale ważne że jest poprawa.
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 19:06   #4866
BlackSanctum
Zakorzenienie

Wiecie, miałam Wam opowiedzieć, dlaczego się tak zbulwersowałam jeżdżeniem z dzieckiem bez fotelika i zapomniałam to zrobić...

Otóż - w mojej dalszej rodzinie był taki przypadek. Małżeństwo jechało z 6miesięcznym synkiem do domu z zakupów. Droga idąca przez las, spokojna, mało samochodów, równa, prosta... Byli jakieś 5km od domu. Dziecko trochę marudziło w foteliku, więc mama je odpięła i chciała wziąć na ręce, by dać pić. W tym czasie tata dziecka, jadący 50km/h (tak około) spojrzał do tyłu, trwało to sekundę, a gdy odwrócił się z powrotem, zobaczył sarnę na drodze, kilka metrów przed samochodem - musiała akurat wyjść, bo wcześniej jej nie było. Oczywiście nie zdążyli wyhamować, uderzyli w tę sarnę, samochód skasowany - im się nic nie stało, ale dziecku stała się krzywda. Mimo że matka nie zdążyła dziecka wyjąć z fotelika i całe szczęście, bo by wyleciało przez przednią szybę, po prostu je odpięła - mimo to wypadło z fotelika i uderzyło w kanapę, co skończyło się uszkodzeniem noska, złamanym paluszkiem i ogólnym obiciem. Nie obyło się bez wizyty w szpitalu, mały spędził tam tydzień na obserwacji i zabiegach związanych z tym uszkodzonym noskiem.

Na szczęście wszystko się dobrze skończyło, ale mało brakowało, a doszłoby do tragedii.

Fewciu, Blaneczka jest bardzo dzielna, już niedługo! A potem zapomnicie o tym wszystkim.

Edytowane przez BlackSanctum
Czas edycji: 2013-06-06 o 19:08
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 19:06   #4867
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
Mowie do TZa- to kiedy slub bo aukcja z kiecka sie niedlugo konczy. Pyta za ile, mowie 12 dni- to zamow A po chwili- kurde w miesiac kasy nie odlozymy

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Kochane dopiero wróciłyśmy od ortopedy. Później Was poczytam, bo muszę Małą wykąpać i uspać Lekarz powiedział, że jest bardzo duża poprawa. Ale... Nastepna wizyta za miesiąć 10 lipca i powiedział, że jedno będzie już pewnie zdrowe wtedy, ale jeszcze 3 tyg później będziemy nosić Ale ważne że jest poprawa.
Noooo Najważniejsze że jest poprawa. I zobaczysz że będzie coraz lepiej.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-06, 19:06   #4868
blogerka
Wtajemniczenie

Cytat:
i na tej poprawie powinnas sie skupic ciesze sie bardzo, ze sa juz efekty, a bedzie jeszcze lepiej
Stary 2013-06-06, 19:10   #4869
charlizz
Zadomowienie

Piękne macie te fotki ze ślubu, suknie, obrączki... tak mi się to marzy ale ja to już na bank zostanę starą panną. Echhh
charlizz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 19:11   #4870
BlackSanctum
Zakorzenienie

Charlizz, aż tak źle?
Stary 2013-06-06, 19:11   #4871
ILLUSION
Wtajemniczenie

Cytat:
ale się cieszę że jest duża poprawa. Co chwilę wchodziłam zobaczyć czy coś napisałaś już. Już tyle wytrzymała malutka to jeszcze troszkę da radę. Głowa do góry fewciu

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-06, 19:13   #4872
badziabadzia
Zakorzenienie

Fewciu, swietnie ze jest poprawa. Z kazda wizyta bedzie lepiej

Black, jesli chodzi o foteliki to mam takie samo zdanie jak ty nigdy nie wiadomo kiedy moze sie zdarzyc nieszczescie na drodze.. lepiej na zimne dmuchac, wole zeby mala poplakala pare minut, albo zatrzymac sie niz potem miec do konca zycia wyrzuty sumienia..
Black, nie wiem czy zauwazylas, ale pytalam czy dobralas juz dodatki do sukni slubnej?
Stary 2013-06-06, 19:17   #4873
BlackSanctum
Zakorzenienie

Badziu kochana, nie widziałam. Na głowę diadem, ale jeszcze nie kupiłam - idę zaraz obszukać allegro, bez welonu, a na szyję maleńkie, złote serduszko z brylantem, pamiątka rodzinna. Więcej biżu nie chcę, bo mam mocno zdobioną górę w sukni. Zastanawiam się jeszcze nad kolczykami, ale mam mały problem, bo mam tunele... Mogę ewentualnie założyć z dziurką, i wsadzić w nie złote koła.
Stary 2013-06-06, 19:18   #4874
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
Napisane przez gojka24 Pokaż wiadomość

Muszę się Wam pochwalić. Dziś Paulina zaliczyła pierwszy obrót z plecków na brzuszek... Ostatnio jak mój tato z nią zostawał mówił, że się przekręcała. ale mu nie uwierzyłam, bo przy mnie tego nigdy jeszcze nie zrobiła.A dziś zostawiłam ją ma chwilę samą, poszłam jej butle zrobić wracam a ona na brzuszku z uśmiechem na twarzy
klask i:

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Illusion-no niestety trochę spraw mi się zebrało na głowę i nie wyrabiam...
Nawet nie wiesz ile mnie kosztuje żeby wejść tu do was i COKOLWIEK napisać(bo zwyczajnie nie mam sił). Wiem że smęce i że w d.upie się człowiekowi przewraca jak się to czyta ale po prostu nie jest mi ostatnio do śmiechu.

Może przestanę narazie się udzielać bo bezsensu wprowadzać czarną atmosferę na forum. Minie to wrócę...

Poprawie się-obiecuje

po to jesteśmy by nam posmęcić. Trzymaj sie

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
silver - pytałaś o co się ścięłam z mężem. On ostatnio ma trochę nadgodzin i nie pracuje 8 godzin dziennie tylko 10-12. Zawsze w weekendy zabierał rano młodego a ja mogłam pospać. W tą sobotę i niedzielę ja wstawałam o 5 ale ok, szkoda mi go było bo widziałam że zmęczony. No ale wczoraj mówię mu żeby ululał Igorka bo trze już oczka a mi ręce odpadają i zmęczona jestem, to on mówi że też jest zmęczony ale jutro wstanie z nim rano bo pewnie 0 5 się obudzi a do pracy dopiero o 6:30 wychodzi. Myślę sobie ok, widzę że oczy mu się zamykają i drzemie na kanapie to go wygoniłam do sypialni i zasnął o 19! A dzisiaj co? Oczywiście ja musiałam wstać o 5. Na początku nie widział problemu i argumentował że zmęczony i że ja zobaczę jak to jest jak wrócę do pracy. Powiedziałam że spał od 19 i nie zrobiłoby mu różnicy czy wstał o 6 czy wstałby o 5 i że ja od 5 miesięcy wstaję w nocy na karmienia i chyba nie zdaje sobie sprawy jak to jest taka noc rozbita i po moim powrocie do pracy to się nie zmieni i nadal będę miała rozbite nocki. To później zmienił gadkę, zaczął przepraszać i stwierdził że mogłam go na siłę obudzić i kazać się zająć młodym. Tylko że jak Igi się wiercił w łóżku i piszczał to on tylko popatrzył i się odwrócił plecami. I teraz sama nie wiem czy mam rację bo wielu tatusiów wcale nie zabiera dziecka z sypialni w weekendy żeby mama mogła pospać a mój bardzo często i wieczorami się zajmuje nim dużo...

Obrączki mamy takie:
http://www.apart.pl/files/cbiz_img/img_prod126_0_m.jpg

Nadrobiłam a mój golasek dalej śpi

No mój w nocy wstawał jak miał 2 tygodnie wolnego po porodzie, jak wrócił do pracy to też, ale w pewnym momencie widziałam, że jest zmęczony i powiedziałam, że dam sobie radę sama.
Teraz jak w nocy Zuza się budzi to on się nawet nie budzi już, mi to nie przeszkadza, bo chodzi do pracy.
I nie ma u mnie czegoś takiego jak u Ciebie. Zawsze ja, ja, ja ..........czasami mam żal o to do niego, ale nie chce mi się już gadać.
A Ty masz naprawdę cudownego męża, że tyle Ci pomaga, zabiera Małego - może miał gorszy dzień, zmęczony tymi 12.

Doczytałam, że dziś już wróciło do normy siła perswazji działa

Cytat:
Ale sie wkurzylam!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
Dziekuje Wam za kciuki (fewcia, Illusion, nancy, laurka), ale na darmo trzymalyscie.
Pojechalam na uczelnie, facet wszedl do sali z 30minutowym spoznieniem, po czym zapytal: nauczyliscie sie? To ja poprosze o indeksy.
I zrobil wpisy, bez egzaminu!! :/
I po co ja sie wczoraj i dzis uczylam?????? Stracilam tylko czas, a w poniedzialek przeciez kolejny egzamin :/
Nie wspomne o tym, ze zaniza poziom mojej kochanej uczelni!!

...

dobre
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 19:20   #4875
badziabadzia
Zakorzenienie

Black a buty? Biale planujesz? Wrzucaj jak cos znajdziesz uwielbiam takie rzeczy a kwiatki, jakie i jaki kolor? Masz super suknie i ciekawa jestem jak to sobie wymyslilas
Stary 2013-06-06, 19:20   #4876
blogerka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość
Piękne macie te fotki ze ślubu, suknie, obrączki... tak mi się to marzy ale ja to już na bank zostanę starą panną. Echhh
nie martw sie
u mnie tez sie nie zapowiada
Stary 2013-06-06, 19:21   #4877
charlizz
Zadomowienie

Cytat:
fewciu, cieszę się ogromnie, że jest poprawa, już niedługo i zdejmiecie całkiem to ustrojstwo!!!!

Black, ano, nic z tego nie będzie.
charlizz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 19:22   #4878
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
No to fantastycznie że jest poprawa! Dzielna Blaneczka
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 19:23   #4879
BlackSanctum
Zakorzenienie

Charlizz, strasznie mi przykro...

Badziu
, butki mam takie ni to ecru, ni to złotawe, bo biżu i zdobienia mam w złocie, paznokcie też będę miała złote. A kwiatów jeszcze niestety nie wymyśliłam. Może coś doradzicie?
Stary 2013-06-06, 19:30   #4880
badziabadzia
Zakorzenienie

Charliz, nie mozesz patrzec w przyszlosc tak pesymistycznie.. na kazdaz nas czeka szczescie, czasem tylko trzeba dluzej na nie poczekac . Zobaczysz twoje marzenia o bialej sukni tez sie spelnia

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ----------

Black, ja bym poszalala z czernia w kwiatach masz czarne wstawki w sukni i mogloby to sie fajnie komponowac moze mi sie uda znalezc cis w necie

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ----------

Cos takiego np,
bukiet 1
bukiet 2
Stary 2013-06-06, 19:35   #4881
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
Najpierw na szybko chwale mojego bohatera, który własnie zasypia mi na rece waga 7,700 nawet mu powieka nie drgneła przy szczepieniu.... twardziel mi rosnie bede nadrabiac jak mi net nie stanie

Dzielny chłopczyk

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość

Powodzenia
Już prawie kończę

Cytat:
Napisane przez YellowSheep Pokaż wiadomość

Uff. Mały już śpi. Zdążyliśmy się z tż pokłócić.. Jejku jak on potrafi mi sprawić przykrość tym co mówi

Cytat:
Najważniejsze, że jest poprawa Dacie radę , dzielne z Was babki

Skończyłam nadrabiać Ciemno jest, grzmi, błyska sie, nie pada jak na razie.
Nam dzionek zleciał, nawet nie wiem kiedy, nic specjalnego nie robiłam.

Jutro jadę na cały dzień do mamy, więc mnie nie bedzie, a jak będę to tylko na chwile. Więc pewnie wieczorem jak się da, będę nadrabiać, ale nie obiecuję.
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 19:37   #4882
ILLUSION
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość

Black, ano, nic z tego nie będzie.

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
A kwiatów jeszcze niestety nie wymyśliłam. Może coś doradzicie?
Może tu Cię coś zainspiruje http://pozytywneinspiracjeslubne.blo...slubnej-z.html
Stary 2013-06-06, 19:42   #4883
BlackSanctum
Zakorzenienie

Illusion, Badzia, dziękuję. Ten jest cudowny: http://4.bp.blogspot.com/-yCp7NuLpp6...g/s1600/22.jpg Podobają też mi się te czarne kalie, ale pewnie nigdzie takich nie dostanę...

Wiecie co? Ale bukiet to ja chyba sama sobie zrobię ze sztucznych kwiatków. Co myślicie?

Edytowane przez BlackSanctum
Czas edycji: 2013-06-06 o 19:44
Stary 2013-06-06, 19:46   #4884
badziabadzia
Zakorzenienie

Black, mysle ze jesli odpowiednio wczesniej sie rozejrzysz to znajdziesz kwaciarnie ktora je zalatwi mi sie tez strasznie podobaja czarne kalle ale balam sie proponowac bo sporo osob za nimi nie przepada (nie mam pojecia dlaczego )
Stary 2013-06-06, 19:50   #4885
ILLUSION
Wtajemniczenie

Cytat:
Illusion, Badzia, dziękuję. Ten jest cudowny: http://4.bp.blogspot.com/-yCp7NuLpp6...g/s1600/22.jpg Podobają też mi się te czarne kalie, ale pewnie nigdzie takich nie dostanę...

Wiecie co? Ale bukiet to ja chyba sama sobie zrobię ze sztucznych kwiatków. Co myślicie?
Musiałabyś pogadać w kwiaciarni, oni jeżdżą na te giełdy kwiatów po dostawy to by bez problemu wzięli nawet jak na co dzień nie sprowadzają.
A co do pogrubionego: no coś Ty, to profanacja wiązanki ślubnej by była
Stary 2013-06-06, 19:51   #4886
BlackSanctum
Zakorzenienie

Tylko ja nie chcę wydać na bukiet 300zł, no bo... tak trochę szkoda... Jednorazowe kwiatki...
Stary 2013-06-06, 19:52   #4887
badziabadzia
Zakorzenienie

Black, mozesz sprobowac sama kupic kwiatki na gieldzie i zrobic z zywych

Bukiet tego typu latwo chyba wykonac http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...KtEqTLhA_TI2ng
Albo taki http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:A...b_uv3hHAWhHvPB jeszcze lepiej bo mniej kwiatkow

Edytowane przez badziabadzia
Czas edycji: 2013-06-06 o 19:56
badziabadzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 19:53   #4888
misia1505
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
No wlasnie, chcialam mezatki zapytac: nosicie na co dzien obraczki, a Wasi tz?
My jeszcze sie nie dorobilismy obraczek, ale w Japonii wiekszosc mezczyzn i czesc kobiet w ogole nie nosi. Za to w moim przypadku, po pierscionku zareczynowym wszyscy sie domyslaja, ze mezatka jestem, mimo ze na klasyczny zareczynowy nie wyglada.
Ja noszę tylko w dzień bo często w nocy mi puchną palce, tż non stop

black wydaje mi się że twoja siostra miała jakiś trefny ten grawer, przecież metal się nie wyciera, w takim tempie po 20 latach by wcale jej nie było.
my co prawda 5 lat po ślubie i nic się nie zmieniło w grawerce.

czarna witaj, słodziak z tego twojego synka
Stary 2013-06-06, 19:54   #4889
ILLUSION
Wtajemniczenie

Cytat:
Tylko ja nie chcę wydać na bukiet 300zł, no bo... tak trochę szkoda... Jednorazowe kwiatki...
To sama zrób tylko kup kwiatki np. ten co wybrałaś i pokazałaś zdjęcie to łatwo zrobić. Kupisz kilkanaście kalii białych w kwiaciarni, kupisz pióra czarne, czarną wstążkę, świecidełko jakieś i bukiet gotowy.
Stary 2013-06-06, 19:56   #4890
BlackSanctum
Zakorzenienie

Macie rację. A ile przed ślubem powinnam to zrobić? Najlepiej pewnie z dzień przed, co? Żeby to wciąż żywe było...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości